PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک آموزش حرکات نمایشی

صفحه ها : 1 [2] 3

reza KTM
08-01-1391, 02:29 قبل از ظهر
اون حرکتی که مهیار گزاشته با این حرکتی که نوپو گزاشته یکیه دیگه
فقط تو کلیپ نوپو اهرمی که موتور حولش میچرخه پای راست یا چپه ولی تو کلیپ مهیار جاپایی موتوره

---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:28 AM ----------

محمد یه وقت پا بده استوپی و حرکت کردن رو که امید با اسم کاربری مستر میزنه رو میزارم تو سایت تا همه ببینن که چقدر راحت میاره بالا و چقدر آروم موتور رو میزاره زمین خیلی قشنگ میزنه

اینم میگم با ریس و شهری بسیار این حرکت راحت تر هست تا با تریل یا کراس با این کمک جلو های بلند و نرم

Mohammad62
09-01-1391, 01:59 قبل از ظهر
حتما این فیلم رو ببینید...
طرف با استوپی مانع رد میکنه! دور درجا، و خیلی کارای دیگه...
من که کیف کردم دیدم :happy4:

M@hy@r
10-01-1391, 11:33 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
اون کورسی گه گفتم دیروز تو اتوبان محلاتی گذاشتیم چه حالی داد بهم
160 سی سی لیفان خارجی رو با 125 ایرانی گرفتم
این فامیلمون هم زرنگ بازی درآورد چون تو رانندگی مالی نیست گفت تو اتوبان بریم که بیشتر به قدرت موتور بستگی داره نه مهارت راننده - ساعت 3 بعد از ظهر که خلوته - خونه شون هم اونجائه مثل کف دستش بلده ( آدم زرنگتر دیدید؟ )
کورس از اول پل آهنگ بود تا پارک بسیج . مسافتو کم گذاشت که راحت منو بگیره. (شتاب موتورش بیشتره دیگه! داداشمونم زرنگ!) با اختلاف 20-30 ثانیه برنده شدم. گفتم اینو که گند زدی بعدیو از میدون شوش تا تجریش میذاریم من رسیدم میرم کوه نوردی بعد نهار میخورم تا تو بیای
خلاصه 30 ثانیه اول ازم جلو زد (چون موتورش شتاب و قدرت خیلی بالاتری داره) منم با سی جی خسته دنبالش
:30:

بعد 30 ثانیه رسیدم بش اتوبان شلوغ شد ما هم با لایی کشی رفتیم جلو.
یه حرکت وقتی 20-30 متر ازم عقب تر بود زدم الان 2روزه تو کف حرکته

واقعا گرفتن موتور 160 خارجی که کیلومترش تا 160 خورده با سی جی ایرانی که 100 تا هم با ناله میره خیلی سخت بود

از بحث دور نشیم اینا رو گفتم تا به برسیم به حرکتی که زدم
این حرکت اختراعی خودم (چون حتی تو آرشیو حرکات نمایشیم ندیدم کسی بزنه) چیز قشنگی در میاد
7-8 بار بیشتر نزدم
از پشت که نگاه میکنید انگار موتور داره میرقصه ، چرخ جلو ثابته ، چرخ عقب حدود یک متر یا بیشتر چپ و راست میشه موتورم تا زاویه 45 درجه یا بیشتر میخوابه رو زمین
این حرکتو با سی جی فقط زدم ، به خاطر چرخ های باریکش هر دفعه 100 درصد مطمئن بودم تصادف میکنم ولی خدا رحم کرد
از پشت هرکی ببینه میره تو کف حرکت واقعا جالبه فقط بدیش اینه چند بار بزنی چرخ عقبتو شل میکنه کنترلش تو راه صاف هم از دستت در میره
ایشالا دفعه بعدی تو اتوبان بهشت زهرا میزنم یکی فیلم بگیره میزارم تو سایت
:35:

میخواستم ببینم کسی فیلمی از این حرکت دیده؟ آیا اسم خاصی داره؟

Mohammad aghili
10-01-1391, 11:39 بعد از ظهر
تبریک میگم بابت درگ
منتها نفهمیدم حرکتی که زدی چی بود?
یه کم توضیح بده

driver
11-01-1391, 02:36 قبل از ظهر
سلام دوستان
من شاگرد همه شمام اومدم 4 تا چیز یاد بگیرم

M@hy@r
11-01-1391, 06:06 قبل از ظهر
محمد جان هنوز مبتدیانه اجرا میکنم دارم روش کار میکنم
بین یه کاری باید بکنی که چرخ عقب موتور توی خط به چپ و راست بره(چرخ جلو باید ثابت باشه تا موتور قشنگ برقصه - خیلی پر باد هم نباید باشه چون کنترلش فوق العاده سخت تر میشه) ترمز جلو هم توش بگیر 90 درصد احتمال زمین خوردن از چپ یا راسته
ولی شانسی یه بار من زدم یه استاپی 2-3 ثانیه شد کاری که با ترمزای آشغال سی جی ندیدم (هر کلیپی هم دیدید مال 150 اسپورتا هست یا طرف رفته خودش جلو رو دیسکی کرده)
تو فکر اینم ببینم با آپاچی که لاستیکش 2 برابر سی جی ضخامت داره میشه ؟

Mohammad aghili
11-01-1391, 07:36 قبل از ظهر
آها
تا حدودی افتاد

این قضیه رقص چرخ عقب رو گرفتم , این کار تو سرعت های بالا خیلی خطریه
ینی کافیه یه لحظه... فقط یه لحظه...

فقط شرمنده نفهمیدم این استاپیه از کجا اومد :confused:
منظورت اینه در دامه همین حرکت بندری زدن چرخ عقب ,لستاپی هم میزنیم???

driver
11-01-1391, 09:38 قبل از ظهر
کاری که با ترمزای آشغال سی جی ندیدم
با هوندا 125 ترمز کاسه ای هم میشه استوپی زد اما من راه نمیتونم ببرم فقط زمانی که موتور داره ایست کامل میکنه ته موتور قشنگ و به اندازه کافی بالا میارم

M@hy@r
11-01-1391, 11:58 قبل از ظهر
این قضیه رقص چرخ عقب رو گرفتم , این کار تو سرعت های بالا خیلی خطریه
ینی کافیه یه لحظه... فقط یه لحظه...
من که تو سرعت زیر 80 تا نتونستم تا حالا بزنم ، سرعتت باید بالا باشه تا قشنگ بشه ، اگه درست بزنی هم خودت حال میکنی هم اونی که نگاه میکنه ولی با سی جی خوب چرخاش خیلی نازکه یه لحظه موتور از زیرت دربره ...
اینجوری میبرنت (دور از جون بچه های پرشین موتور)
:minzdr:

منظورت اینه در دامه همین حرکت بندری زدن چرخ عقب ,لستاپی هم میزنیم???
آره دقیقا همین که گفتی. تا چرخ عقب رو هوا هست بپر رو پاک ترمز جلو بگیر ولی انقدر جلو نشین که نتونی کنترل کنی. دستت باید محکم رو فرمونش باشه که چپ و راست نره (تحت تاثیر بندری چرخ عقب) متاسفانه من یه سری نتونستم و موتورو خیلی خوابوندم. تا جایی که کیفی که رو دوشم آویزون بود قشنگ به زمین کشیده شد نخ نما شد
حیف فعلا تریل دستم نیست وگرنه امتحان میکردم باید خیلی قشنگ تر بشه به خصوص با استاپی

با هوندا 125 ترمز کاسه ای هم میشه استوپی زد اما من راه نمیتونم ببرم فقط زمانی که موتور داره ایست کامل میکنه ته موتور قشنگ و به اندازه کافی بالا میارم
بله میشه ولی خیلی سخته ، با دیسکی بزن (مثل آپاچی) 3 ترکه هم باشین درجا دیسکش میگیره چرخ عقب میاد بالا ، حالا با سی جی باید بشینی رو باک (شایدم کیلومتر شمار) ترمزو تا ته بگیری سرعت کم هم نمیتونی ولی با آپاچی با 40 تا هم میتونی نیم متر بیاری بالا
من چندبار کلا با سی جی استاپی زدم. اولین بار تو سرپایینی زدم خیلی قشنگ اومد بالا . نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم ولی احساس میکنم ترمزو خیلی ضعیف میکنه
2-3 هفته پیش تو سرعت بالا ترمز جلو رو طوری گرفتم که دسته ترمز از وسط شکست دستمو برید ولی حدود 20 سانت چرخ اومد بالا
در کل من حاضرم با سی جی آفرود برم ولی استاپی نزنم !
:4chsmu1:

سرعت
11-01-1391, 03:10 بعد از ظهر
دیشب سه پشته میرفتم دنده یک بودم خواستم سرعت بگیرم گاز دادم ( کم کم ) جلو موتور اومد بالا منم کنه از خدام بود چند متری نزدم

driver
11-01-1391, 03:20 بعد از ظهر
له میشه ولی خیلی سخته ، با دیسکی بزن (مثل آپاچی) 3 ترکه هم باشین درجا دیسکش میگیره چرخ عقب میاد بالا ، حالا با سی جی باید بشینی رو باک (شایدم کیلومتر شمار) ترمزو تا ته بگیری سرعت کم هم نمیتونی ولی با آپاچی با 40 تا هم میتونی نیم متر بیاری بالا
من چندبار کلا با سی جی استاپی زدم. اولین بار تو سرپایینی زدم خیلی قشنگ اومد بالا . نمیدونم شاید من اشتباه فکر میکنم ولی احساس میکنم ترمزو خیلی ضعیف میکنه
2-3 هفته پیش تو سرعت بالا ترمز جلو رو طوری گرفتم که دسته ترمز از وسط شکست دستمو برید ولی حدود 20 سانت چرخ اومد بالا
در کل من حاضرم با سی جی آفرود برم ولی استاپی نزنم !

من یه هوندا ۰ کیلومتر امسال خریدم و لنتش رو انرژی اصل گذشتم، با ۲۰ تا هم یهو بزنم رو ترمز پشتش بلند میشه البته باید یه جایی‌ باشه که آسفالتش بدون خاک و زبر باشه وگرنه قفل می‌کنه و سور میخوره

matrixaidin
11-01-1391, 03:55 بعد از ظهر
این همون رقص موتور نیست؟؟؟؟

[Only registered and activated users can see links]

M@hy@r
11-01-1391, 04:32 بعد از ظهر
یه ذره به هم شباهت داشت ولی تفاوتی که داشت من تو سرعت بالا میزنم - چرخ عقب کاملن برای 5-6 ثانیه چپ و راست میشه ، این یه ذره جا به جا میشد

.:ALIREZA NADERI:.
11-01-1391, 05:38 بعد از ظهر
اموزش تکچرخ با کاب

M@hy@r
18-01-1391, 07:59 بعد از ظهر
سلام تمام دوستان تک زن
با اجازتون 2تا سوال دارم:
1-چی کار کنیم تا تک چرخمون مدت بیشتری دوام بیاره؟ یه موتور دست منه شبیه سی جی هست. با اون میزنم 5-10 متر که میره (1-2 پانیه میشه) سر موتور میاد پایین
این سوالو کلی گفتم. هم با این موتور گمنام ، هم سی جی هم سایر موتورا. چطوری مدت تکچرخمونو طولانی کنیم؟
2-با سی جی ال چرا نمیشه تک زد؟ هر کاری کردم سر موتور 1 سانت هم نیومد بالا. با سی جی خودم و یه موتور دیگه زدم سی جی ال جواب نداد. کلاجشم تنظیمه تازه موتور سازی بوده

Mohammad aghili
18-01-1391, 08:02 بعد از ظهر
1-چی کار کنیم تا تک چرخمون مدت بیشتری دوام بیاره؟

ببین داش

این تکی که شما مد نظرته ، تک تعادلیه !

اصولا تو تک تعادلی واسه اینکه دوام تک چرخ زیاد باشه ، باید موتور رو موقع کنده شدن چرخ جلو از زمین ، به اصطلاح سیخ کنی !

ینی هرچی موقع استارت تک چرخ ، موتور بیشتر سیخ بشه ، میتونی با گاز بازی کنی و دوام تک چرخت میره بالا

02109002
18-01-1391, 08:07 بعد از ظهر
به جز گفته ی محمد جان یادت نره ترمز هم نیازه که باعث بشه موتور برنگرده

nopo
18-01-1391, 08:18 بعد از ظهر
به جز گفته ی محمد جان یادت نره ترمز هم نیازه که باعث بشه موتور برنگرده

گاز رو ول مي كنند نه ترمز:98:

02109002
18-01-1391, 08:27 بعد از ظهر
والا ما از هر کس که شنیدیم گفتند ترمز ، منکر گاز هم نیستیم ولی ترمز هم نقش خودش رو ایفا میکنه

nopo
18-01-1391, 08:32 بعد از ظهر
والا ما از هر کس که شنیدیم گفتند ترمز ، منکر گاز هم نیستیم ولی ترمز هم نقش خودش رو ایفا میکنه

به بخشيد ما از پشت كوه اومديم بلد نيستيم

شما بلدي شما وارد حرفه اي
شما شنيدي؟ما انجام ميديم:consoling2:

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

dac160dd65794e085121b7e5ee717c96124320

Mohammad aghili
18-01-1391, 08:42 بعد از ظهر
چی می شد اگه اینو از اول میگرفتی جواد؟؟؟؟

به این میگن تک تعادل !

e145a07085e7a35d397b02f003d9b59e169557

بابت ترمز و گاز که دوستان اشاره کردن ، من شنیدم که ترمز میگیرن ، اما !! تا بحال واسه خودم پیش نیومده که به ترمز گرفتن برسه،، هم گاز رو ول میکنی ، سرش میاد پایین
اون تک مسافته که ترمز میطلبه

nopo
18-01-1391, 08:47 بعد از ظهر
چی می شد اگه اینو از اول میگرفتی جواد؟؟؟؟

به این میگن تک تعادل !

e145a07085e7a35d397b02f003d9b59e169557

بابت ترمز و گاز که دوستان اشاره کردن ، من شنیدم که ترمز میگیرن ، اما !! تا بحال واسه خودم پیش نیومده که به ترمز گرفتن برسه،، هم گاز رو ول میکنی ، سرش میاد پایین
اون تک مسافته که ترمز میطلبه
نكته همينه مرسي ممل

يكهو پابرهنه مياد وسط بحث يك چيزي ميگه كه خودش انجام نداده!!!

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

ترمز مال وقتيه كه ميخواي توي ديوار نخوري!!!
نه اينكه موتور سرش پايين بياد
حرفت درست بود ممل

02109002
18-01-1391, 08:50 بعد از ظهر
يكهو پابرهنه مياد وسط بحث يك چيزي ميگه كه خودش انجام نداده!!!

.......

ترمز مال وقتيه كه ميخواي توي ديوار نخوري!!!
نه اينكه موتور سرش پايين بياد

ترمز برا این بود که موتور از عقب برنگرده روت و ... نه اینکه بخای بیاریش پائین

Alireza
18-01-1391, 08:53 بعد از ظهر
دیگه ادامه ندین

nopo
18-01-1391, 08:54 بعد از ظهر
.......

ترمز برا این بود که موتور از عقب برنگرده روت و ... نه اینکه بخای بیاریش پائین

اگه ترمز بگيري كه سر موتور مياد پايين!!:25r30wi:
با گاز بازي بازي مي كنند (هرجا خواست بر گرده يا گاز رو كم مي كنند يا ول مي كنند):consoling2:
گرفتي استاد؟
هرجا هم خواستن بياد پايين گاز رو ول مي كنند
.
.
.
.
.
از آخر ترمز

nimadark
18-01-1391, 09:02 بعد از ظهر
یه سال با ویو و بهمن و گالکسی میکشم.ولی دیروز هم موتور هم خودم ترکیدم تا صبح بیمارستان بودم.
آموزش با موتورهای بی کلاج و بذارم؟با اجازه اساتید

02109002
18-01-1391, 09:08 بعد از ظهر
آموزش با موتورهای بی کلاج و بذارم؟

قبلا یکی از دوستان زحمت اینکار رو کشیده ، اگه مطلبی دارین میتونین تو این تاپیک ارائه کنین

اموزش تکچرخ با کاب ([Only registered and activated users can see links])

M@hy@r
18-01-1391, 09:36 بعد از ظهر
پس یعنی اول کار هرچی بیشتر بالا بیاد دوامش بیشتره؟
یه کلیپ تو آپارات دیدم یکی تو یه فضایی مثل باند فرودگاه با سی جی چرخو حدود 30 سانتی متر شایدم کمتر میاره بالا راحت 20 ثانیه یه پا رو زین میره
الان نیم ساعت گشتم کلیپ تو آپارات نبود

به نظرتون چیکار میکنه که سر موتور پایین نمیاد؟
بعد برای یه پا رو زین پارو قبل از تک روی زین بذارم یا وقتی بلند شد؟ هفته پیش قبلش پامو گذاشتم داشتم میخوردم زمین دیگه یه پا رو زین نزدم

alikian
18-01-1391, 10:27 بعد از ظهر
ترمز کاری یکی از اصول پایه تک تعادلیه اون کلیپ که اقای عقیلی گذاشتن تعادلی نیست نیمه تعادلی هست
تک تعادلی موتور سیخه سیخه با ترمز از برگشتن موتور جلو گیری میکنن با گاز از پایین اومدن سر موتور و سرعت موتور کمه

برای یه پا رو زین هم میتونی قبل گاز پاتو بذاری رو زین هم وقتی سرو اوردی بالا البته در روش دوم پا باید رو رکاب عقب باشه
یه پا رو زین هم تعادلی داره هم طولی اونی که اقای mahyar cg گفتن طولی هست و چون با پا فشار میاری رو عقب موتور و خوده موتور گاز میخوره با همون 30 40 سانتی که میاد بالا میره البته تمرین میخواد

Mohammad aghili
18-01-1391, 10:30 بعد از ظهر
یه پا رو زین میره

دقیقا نکته اینجاس

حرکت یه پار روزین یا جفت پا رو زین ، باعث میشن تک تعادلی ادامه پیدا کنه ، چرا؟!

چون شما با فشاری که با پاهات به انتهای زین میاری + گاز ، میتونی مانع از افتادن سر موتور بشی

بعد برای یه پا رو زین پارو قبل از تک روی زین بذارم یا وقتی بلند شد؟
قبل از تک باید استایلت رو بگیری

هفته پیش قبلش پامو گذاشتم داشتم میخوردم زمین دیگه یه پا رو زین نزدم
آره
منم اولاش همینطوری میشدم ، دلیلش هم اینه که هنوز ترست از تک چرخ نریخته

ایشالله با تمرین همه چی روال میشه

فعلا
علی علی

reza KTM
18-01-1391, 10:58 بعد از ظهر
چه خبره ما نبودیما
من که همیشه میگم کسی نیستم که بگم تک چرخ زنم چون نسبت به بعضیا هیچی بلد نیستم
این کلیپی که محمد عقیلی گزاشته به هیچ وجه تعادلی حساب نمیشه
صدای موتور مشخصه که تعادلی نیست
شما یه بند داری گاز میدی این اسمش تعادلی نیست
دقیقا اوایلی که من تک میزدم اولش 2 ، 3 متر میرفتم
بعد رسیدم به مرحله ای که محمد رسیده و با دنده ش و با گاز تا ته 10 متر میرفتم دقیقا مثل این کلیپی که گزاشته
وقتی حرفه ای تر شدم دیگه فهمیدم که تو تک چرخ تعادلی به ندرت با بهتره بگم به هیچ وجه دور موتور بالا نمیره و تا نیمه رو به بالا میمونه
تعادلی رو باید و باید با ترمز کنترل کنی ولی این نقطه ضعف من بود که همیشه با گاز تنظیم میکردم
با گاز کنترل کردن شدنیه ولی بسار خطرناک و مبتدیانه چون احتمال برگشتن خیلی زیاده
021 خوب گفت با گاز سر موتور رو میار بالا و با ترمز تعادلش رو حفظ میکنی
تو تک چرخ های تعادلی تا 1000 کیلومترم میشه رفت چون وزن موتور دقیقا رو وسط قرار میگیره و با سر گاز موتور به راهش ادامه میده
اگر بخوام توصیف کنم با متن میشه به صورت هن .... هن .... هن .... دقیقا به فاصله نیم ثانیه هی گاز میدی هی ول میکنی هی گاز میدی هی ول میکنی اونم سر گاز نه پر گاز

هیف که اون موقع که ما موتور داشتیم کسی نبود ازمون فیلم بگیره تا الان با تصویر بگم چی به چیه

Mohammad aghili
19-01-1391, 06:34 قبل از ظهر
این کلیپی که محمد عقیلی گزاشته به هیچ وجه تعادلی حساب نمیشه

شما یه بند داری گاز میدی این اسمش تعادلی نیست

رضا جان کلیپ رو یه بار دیگه تماشا کن !

درسته دور موتور بالاس ، اما صدای موتور کاملا هن هن هن هست

10889

اینم تصویری دیگه از تک نیمه تعادلی !!! (بقول دوست اصفهونیمون)

M@hy@r
25-01-1391, 06:40 بعد از ظهر
سلام دوباره خدمت دوستان اومدم در مورد یه حرکت جدید گفت و گو کنیم...
این کلیپو ببینید

به نظرتون چیکار کرده که فرمون کج نمیشه؟ گازو چیکار گرده که این مسافتو طولانیو راحت میره؟ منم یه سری یه مسافت 50 متری نشستم رو موتور جفت دستامو ول کردم ولی با سرعت بالایی که داشتم (110 تا) بازم بیشتر از 50-60 متر نرفت نظرتون چیه؟

02109002
25-01-1391, 06:45 بعد از ظهر
مهیار جان شما لینک دانلود رو گذاشتی برا همین نشون نمیده
این آدرس صحیح کلیپ مورد نظر شماست

5cbfd89dd74f8fdacc41ddaf5da4bdc5141586

reza KTM
25-01-1391, 07:24 بعد از ظهر
یکی از کارایی که این تک چرخ زن میکنه اینه که کل وزنش رو ته موتور گزاشته و با کمک وزنش تعادل موتور رو حفظ کرده
پس میتونه با نصف گاز به حرکتش ادامه بده
چجوری شما با دنده 3 تا فردا صبحم میتونی حرکت کنی اینم همونه
چون از گاز موتور برای نگه داشتن موتور استفاده نمیکنه و با وزنش موتور رو به حالت تعادل نگه داشته و با گاز متوسط به مسیرش ادامه میده و حالا حالا ها میتونه بره (اصلاح کیلومتری زدن)

M@hy@r
25-01-1391, 07:36 بعد از ظهر
شرمنده دوستان
لینک کلیپو اشتباه وارد کردم
اینم از کلیپ جدید از همه عذر میخوام
1794d219c2673a87978f28eb78f32223141590

و همچنین تشکر میکنم از محمدجان برای پست آموزش آپارات

M@hy@r
26-01-1391, 06:51 بعد از ظهر
کسی نیست بتونه این حرکت موتورسواری سرپا رو بزنه یا بدونه چطوریه؟ :afro:

gilanian_1000
26-01-1391, 09:49 بعد از ظهر
این موتور گازش سفته وگیر میکنه واسه همین سرعتش کم نمیشه وبقیه کاراشم تعادل هست که با لاستیک سی جی سخته وجرات میخواد

nopo
26-01-1391, 10:50 بعد از ظهر
شرمنده دوستان

و همچنین تشکر میکنم از محمدجان برای پست آموزش آپارات

معلومه استادت خوب آموزش نداده!!!
چون لينك خرابه!!!!
:acigar:

02109002
27-01-1391, 06:26 قبل از ظهر
شرمنده دوستان

معلومه استادت خوب آموزش نداده!!!
چون لينك خرابه!!!!
:acigar:
کاش کامل متن رو میخوندی اون کلیپ اولی رو خودم اصلاح کردم و لینک صحیح رو گذاشتم

5cbfd89dd74f8fdacc41ddaf5da4bdc5141586

مهیار لینک یه ویدیو دیگه رو گذاشته که تو پست بعدی سوال مربوطه رو پرسیده

کسی نیست بتونه این حرکت موتورسواری سرپا رو بزنه یا بدونه چطوریه؟ :afro:

reza KTM
03-02-1391, 07:29 قبل از ظهر
زیر زین یه پیچ هست که میچرخونی و تنظیم گاز میکنی
کافیه بزنی دنده 2 یا 3 بعد این پیچ رو تنظیم کنی تو یه سرعت دلخواه و مناسب و بلند شی روی موتور حرکت بزنی حالا میخوای وایسا یا کار دیگه
من میخوابیدم رو موتور به حالت کاملا سیخ و میشد با تنظیم کردن این پیچ حالا حالا ها به مسیر ادامه داد پس کار خیلی ساده ای هستش

M@hy@r
04-02-1391, 06:19 بعد از ظهر
آره رضا جان کلیپتو دیدم عالی بود
فقط مسئله اینه هردفعه باید زین رو بز و بسته کنی
من انقدر زین رو باز و بسته کرده هرز شده دفعه آخر نتونستم ببندم بردم موتورسازی،طرف یه ربع جون کند خیس عرق بود به سختی بست گفت هرز شده
نکته ی دیگه فرمون موتوره که اول باید صاف صاف باشه. بعدش اگه یه لحظه پارو جابه جا بزاری فرمون کج میشه به فنا میری

reza KTM
04-02-1391, 08:40 بعد از ظهر
زیر زین نه زیر خود زین روی انجین اون پیچه هستش
نه فرمون به راحتی کج نمیشه البته نه روی هر موتوری
سی جی خیلی زود فرمونش میچرخه
من با فرمون روان هیچ مشکلی نداشتم خداوکیلی چندبار خواستم رو زین وایسم ولی هیچوقت کسی نبود باهام که همراهم باشه و تشویق کنه یا خوردم زمین بلندم کنه و ...
بعد وقتی قلقش دستت بیاد اصلا زمین نمیخوری با چپ و راست رفتن فرممون
من رو موتور میخوابیدم و دست انداز های خیابون رو در همون حالت خوابیده رد میکردم فقط کافیه موتور بیاد تو دستت مثله یه اسب
اگر با اسبت اخت شی و قلقش رو بفهمی هیچوقت اون اسب زمینت نمیزنه

این حسم رو هیچوقت نمیتونم با متن و نوشته بگم وقتی رو روان بودم انگار موتور تو دستم بود هیچوقت فکر نمیکرد باهاش بخورم زمین میخوابیدم رو موتور و با بدنم موتور رو به سمت چپ و راست هدایت میکردم و اگر چاله ای یا آبی رو زمین ریخته بود با حالت خوابیده با کمی تغییر حالت بدن فرمون کج میشد و موتور به چپ و یا راست میرفت

M@hy@r
04-02-1391, 10:26 بعد از ظهر
من هفته ی اول که موتورو گرفتم از وسط پل کالج با 100 تا سرعت جفت دستمو از رو فرمون ورداشتم ببینم فرمونش چطوریه،دقیقا تا چراغ قرمز میدون فردوسی(10 ثانیه ای میشه) همین طوری رفتم ولی الان فرمونم داغونه باد میزنه تکون میخوره اگه بخوام رو زین وایسم 100درصد میمیرم
در مورد وایسادن رو روان هم بگم فوق العاد خطرناکه. زین باریکه یه تکون بخوری خدایی نکرده یه اتفاق بدی میفته آدمو اسیر میکنه. سی جی زینش پهنه راحت میشه روش وایساد. ولی روان نه ، خطریه

راستی یه سوال: یه کاری میخوام امتحان کنم نمیدونم میشه یا نه. 2ترکه میخوام تو 80-100 تا سرعت تکچرخ بزنم. یه ترکه نمیتونم با کلاج خالی بیارم بال به جز اینکه جفت پا رو زین بیام رو ترکبند که اونم خطریه. ولی تک زدن 2ترکه برام آب خوردنه. راستی نمیخوام تعادلی بزنم 2-3 ثانیه بسه. احتمال موفقیتش و خطرش چقدره؟ چون کلاه دیدمو میگیره موقع تک زدن تا حالا کلاه نذاشتم

reza KTM
05-02-1391, 01:00 بعد از ظهر
تا وقتی رو تک زدن معمولی و تک نفره و تعادلی و و و و و ..... مهارت پیدا نکردی به هیچ وجه و هیچ وجه تو این سرعت این کارا رو نکن اونم با یه ترک که جفتتون قطع نخا میشید میفتید میمیرید میگید تقصیر رضا بود
البته شوخی میکنم خدا نکنه اتفاقی بیفته ولی پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی

M@hy@r
06-02-1391, 08:47 قبل از ظهر
یه ترکه نمیتونم با کلاج خالی بیارم بال به جز اینکه جفت پا رو زین بیام رو ترکبند که اونم خطریه.
منظورم تک زدن یه ترکه تو سرعت بالا بود. زیر 40 تا سرعت راحت میارم بالا

من که تک زدن رو 2ترکه یاد گرفتم
یکی گاردگیر میشد دور میشست ته زین دور موتور و میاوردم پایین یه دفعه یه گاز زیاد میدادم فرمونو میکشیدم بالا البته با این کار نمیشد تعادلی زد
با کلاج هم نیم ساعت خودم کار کردم بعد 2ترکه تک زدیم
به نظر من 2ترکه خیلی راحت تره به شرطی که گاردگیره نترسه یه هو بره عقب که موتور برگرده
گاردگیر من وقتی تا زاویه 45 درجه میاوردم بالا یه ذره میترسید ولی کاری نمیکرد، وقتی بیشتر میاوردم بالا جاشو رو زین عوض میکرد تعادلمو به هم میزد. برای همین نمیتونستم تعادلی بزنم. البته ترک نشین تو تک خیلی بیشتر از راننده میترسه چون عقب موتوره دید نداره به جلو یه ذره هم جاش ناجوره ، بعدش هم فکر میکنه الان راننده خوش دست بازی درمیاره جفتشون به فنا میرن
راستی یه سوال: رضا جان یه پا رو زین برات راحت تره یا جفت پا رو زین یا معمولی؟ به ترتیب با کدوم راحت تری؟ من فکر میکنم یه پا رو زین برام راحت تره البته چون دست چپ هستم و عادت کردم از دست و پای چپ استفاده کنیم پای راستمو میزارم رو زین برای همین هیچ دسترسی به ترمز ندارم. بعدش معمولی برام راحت تره

سرعت
06-02-1391, 10:49 قبل از ظهر
منظورم تک زدن یه ترکه تو سرعت بالا بود. زیر 40 تا سرعت راحت میارم بالا

من که تک زدن رو 2ترکه یاد گرفتم
یکی گاردگیر میشد دور میشست ته زین دور موتور و میاوردم پایین یه دفعه یه گاز زیاد میدادم فرمونو میکشیدم بالا البته با این کار نمیشد تعادلی زد
با کلاج هم نیم ساعت خودم کار کردم بعد 2ترکه تک زدیم
به نظر من 2ترکه خیلی راحت تره به شرطی که گاردگیره نترسه یه هو بره عقب که موتور برگرده
گاردگیر من وقتی تا زاویه 45 درجه میاوردم بالا یه ذره میترسید ولی کاری نمیکرد، وقتی بیشتر میاوردم بالا جاشو رو زین عوض میکرد تعادلمو به هم میزد. برای همین نمیتونستم تعادلی بزنم. البته ترک نشین تو تک خیلی بیشتر از راننده میترسه چون عقب موتوره دید نداره به جلو یه ذره هم جاش ناجوره ، بعدش هم فکر میکنه الان راننده خوش دست بازی درمیاره جفتشون به فنا میرن
راستی یه سوال: رضا جان یه پا رو زین برات راحت تره یا جفت پا رو زین یا معمولی؟ به ترتیب با کدوم راحت تری؟ من فکر میکنم یه پا رو زین برام راحت تره البته چون دست چپ هستم و عادت کردم از دست و پای چپ استفاده کنیم پای راستمو میزارم رو زین برای همین هیچ دسترسی به ترمز ندارم. بعدش معمولی برام راحت تره با سی جی تو سرعت 100 تا 80 تا تک جرخ بزنی میمری (من با این همه خر بازی دیگه این کار نمیکنم البته یه بار انکارو کردم نزدیک بود بمیرم به هزار زحمت بلندش کردم یه هو دیدم موتور داره برمیگرده سریع ترمز عقب گرفتم ) تواینکارو نکنی:i'm ok::19:

reza KTM
06-02-1391, 11:34 قبل از ظهر
دو ترکه که نمیشه تعادلی زد
یه پا رو زین راحت تره چون اون پات رو ترمزه ولی شما که برعکسی فکر نکنم فرقی بکنه
من هیچ وقت ریسک نکردم که با ترک تک چرخ بزنم چون هر لحظه امکان زمین خوردن رو میدم و میگم یکی دیگه رو به ......
بعضی وقتام که میزدم دو ترک ترکم میترسید و با کوچکترین تکونی تعادلم رو بهم میزد به خاطر همین من همیشه تنها کار میکردم که مشکل برام پیش نیاد و خودم خودم رو کنترل کنم

nopo
06-02-1391, 11:50 قبل از ظهر
دو ترکه که نمیشه تعادلی زد
یه پا رو زین راحت تره چون اون پات رو ترمزه ولی شما که برعکسی فکر نکنم فرقی بکنه
من هیچ وقت ریسک نکردم که با ترک تک چرخ بزنم چون هر لحظه امکان زمین خوردن رو میدم و میگم یکی دیگه رو به ......
بعضی وقتام که میزدم دو ترک ترکم میترسید و با کوچکترین تکونی تعادلم رو بهم میزد به خاطر همین من همیشه تنها کار میکردم که مشکل برام پیش نیاد و خودم خودم رو کنترل کنم

كار درتيه
ديروز ممل عقيلي با فلات من 2 تركه تك ميزد
منم نمي ترسيدم.اما كارخطرناكيه
چون اگه طرف ترك سوار خوبي نباشه ممكنه همه رو به گاووو بده!!!

alinozad
06-02-1391, 08:55 بعد از ظهر
جات.ن خالی امروز روان کلی همه رو خجالت داد!
طبق سفارش علی زابلی از تک ده سانتی شروع کردم و با پای راستم ترمز میزدم و سرشو میاوردم پائینو دوباره همینو میزدم...کم کم ده سانت شد نیم متر و با ترمز بازی میکردم و دوباره فرود میومد...گفت این برای عادت کردن به ترمزه...
امروز شروع کردم به تک زدن سر موتور تا حدی میومد بالا که داشتم از روی زین میفتادم!آخر سر تونستم تو همون حالت 10 متر برم...الان هنوز کامل برام جا نیفتاده ولی وقتی بگیره ده متر سر سیخ تک چرخ میزنم...
خیلی حال داد!توی آسفالت نیاز نیست با دست فرمون رو بکشم بالا و با یه take off سر موتور اتومات میاد بالا!ولی توی خاکی باید با دست سر موتور رو بیارم بالا اگه نه take off میزنه...
یه تیکه رو هم پیدا کردم مثل پیست خاک بود و شروع کردم به تمرین drift با روان!آخر سر همچین drift میزدم فکر میکردم ken block شدم!!!!موتورو 45 درجه میخابوندم(با دنده زنجیر 44 تائی)یه تخته گاز میگرفتم یهو take off میزد و ته موتور سر میخورد،بعد با فرمون بازی میکردم و شروع میکرد drift زدن...خیلی باحال بود...لذتبخش بود!جالبیش این بود وقتی موتور لیز میخورد و زیاد میخابوندمش زمین میخوردم ولی هیچی نمیشد!موتور میخابید و منم سرپا میموندم...پس ترسی نداره تمرین کنید و لذت ببرید.
متاسفانه باتری دوربین و گوشی تموم شد و فقط تونستم از پرش و تک زدن فیلم و عکس بگیرم که اونا رو نیم ساعت دیگه میذارم کیف کنید.

Mohammad aghili
06-02-1391, 09:05 بعد از ظهر
اوه اوه
یه روز نیومدم ,حسابی شاخ شدیا

بذار موتور آب بندی شه ,میام شاختو میشکنم

دیگه خودت میدونی دیگه , من گاهی اوقات سیستم تفکر و تعقلم disable میشه
اونوقته که دیگه crm و روان نمیشناسم....

(چه کری خوندم من !)

Amir_GsX
20-02-1391, 05:15 بعد از ظهر
بابا این موتور های کراس و تریل تک چرخ زدن راحته باهاشون اینجا همه با موتور سنگین دنده یک سر موتورو بالا میارن همونجور که میرن دنده هم میزنن تا سرعتشون به 200 کیلومتر میرسه اخه نشستم ترکشون شاید یه 1کیلومتری برن :d!!!!!!!!!!!
تو اپارات فیلم هاشون هست میتونین ببینید !!!!!!!!!

02109002
23-02-1391, 04:26 بعد از ظهر
آخرین رکورد استاپی مسافتی من
با دنده 4 !

ایشالله در آینده میخوام با 5 هم بزنم :happy4:

189e78cdc338478be5f2126cdcd630dd195584

بسیار عالی بود محمد جان

اگه ممکنه کمی توضیح بده در رابطه با نکات و تکنیک های این حرکت

چجوری ترمز بگیریم که قفل نکنه و ... ؟

کی بریم رو باک ؟

وهر چی که خودت میدونه لازمه رعایت بشه .

Mohammad aghili
23-02-1391, 06:56 بعد از ظهر
داداش ما کوچیکتیم !:2:

من کلا شیش ماه نمیشه روان گرفتم
چی چی رو یاد بدم:11:

استاد زیاده

ولی چیزایی که خودم تجربه کردم اینه

اگه میخوای مسافت بزنی:

با سرعت حداقل 40 - 50 تا میای ، سریع خلاص میکنی و بعدش تمرکز

در یه لحظه ، بدنت رو شوت میکنی رو باک و همون لحظه ترمز جلو رو میگیری تا ته

اگه درست عمل کرده باشی ، اونجای موتورت الان رو هواست ، با همون ترمز میری ، اگه دیدی چرخ عقب خیلی بالاست ، ترمز رو کم میکنی ، اگر هم دیدی پایینه ، ترمز رو زیاد میکنی

ولی پیشنهاد میکنم مثل خودم از استاپی ایست شروع کنی
ینی با 10-15 تا میای ، خلاص میکنی ، بعدش در یه لحظه همون عملیات رو پیاده میکنی ، و همونجا لاستیک رو میاری پایین (چون موتور کاملا می ایسته !)

اول با استاپی ایست شروع کن تا قلق ترمزگیری و لاستیکت بیاد دستت

بعدش کم کم سرعت رو زیاد کن

من الان رو 70 خلاص میکنم و روی 60-65 میارم بالا

امر دیگه ای بود در خدمتم

فعلا
علی علی

reza KTM
23-02-1391, 10:03 بعد از ظهر
محمد عقیلی من الان کلیپت رو دیدم اونم تو پیوست 021
خیلی قشنگ زدی
واقعا ایول داره
دمت گرم
خیلی حال کردم
تو واقعا جرات رو با استعداد و تمرین و پشتکار رو با هم داری
همیشه موفق باشی و هیچوقت زمین نخوری حتی تو تمرینات

sadegh75
18-05-1391, 01:08 بعد از ظهر
سلام به همگی
میشه بگید چجوری باید استاپی مسافتی زد ؟؟؟؟
یک حرکتی دیدم که وایمستن رو جاپایی و ترمز جلو رو میگیرن و گاز میدن تا موتور دور خودش بچرخه. میشه راهنمایی کنید چجوری میشه زد
ممنون

sorush
18-05-1391, 01:13 بعد از ظهر
سلام به همگی
یک حرکتی دیدم که وایمستن رو جاپایی و ترمز جلو رو میگیرن و گاز میدن تا موتور دور خودش بچرخه. میشه راهنمایی کنید چجوری میشه زد
ممنون

اول بگوموتورت چیه
دوم آقاصادق شماازماشماره خواستی دیگه هم پیدات نشدبرادر

amir.cdi
18-05-1391, 02:56 بعد از ظهر
مهیار جان دادا جان امیر بیخیال شو از فاز تک بیا بیرون من انقدر خردم زمین که دست پای سالم ندارم

ولی اگه میخوای بهت میگم :
ما 3 نوع تک داریم 1:تعادلی 2:حرکتی 3:در جا {فلکه}
نوع اول موتور میزاری دنده یک موتور انقدر راه بره که تعال داشته باشی پاتو زمین نزاری با گاز کم و تقه موتور میاری بالا گاز زیاد نمیدی موتور که دور گرفت یگم کاز میدی که سر موتور به حالت پلاکی در بیاد بعد میزنی 2 سر هر دنده همین کارو میکنی .
نوع دوم همونه که داری با دنده 3 میری سرعتت داره کم میشه حالت معکوس میدی 2 از کمر بند زین عقب تر میشینی پای روی دندتو میزاری رو جا پای عقب بعد میکشی بالا
حالا خواستی پلاکی بزنی تو همین حالا موتور میاری بالا پات رو ترمز درگیر با گاز گلاج میاری صدای پلاک شنیدی ترمز قطع شد گاز بااین کار بر نمیگردی.
فلکه هم موتور میاری بالا با یک میای رو پایه چپ میچرخی .

باز این روش منه هرکی یه جور میاره بالا

amir.cdi
18-05-1391, 03:15 بعد از ظهر
خطر ناک ترین کار هم این که پلاکی بزنی ولی پلاکی یاد بگیری روی موتور برقص چون دیگه اخرشه همه چیزو بلدی.

M@hy@r
18-05-1391, 03:18 بعد از ظهر
امیر جان مشکل من اینه بالا که میارم یا خیلی کم میارم برمیگرده زمین یا خیلی زیاد میارم برمیگرده روم
پلاک هم میکشم زمین ولی خیلی کم چون میترسم ادامه بدم الان پلاکم تا شده قاب پلاکم و گل پخش کنم ریش ریش ولی بازم میترسم ادامه بدم

amir.cdi
18-05-1391, 03:23 بعد از ظهر
مهیار جان تو گاز یا زیاد میدی یا کم
در اصل تک با کلاج تقه زدنه انا که با گاز میارن بالا بدون تک زن نیستن
داداش گاز بده کم کلاج ول کن موتور که بلند شد ببرش تو نیم کلاج گاز بازی بده بعد بده دو دادی 2 کلاج کامل ول کن با گاز بازی کن داشت میرفت پایین گاز بده داشتی بر میگشتی گازول کن
بعد بیا رو زین واستا هر کاری خواستی بکن موتور بر نمیگرده

amir.cdi
18-05-1391, 03:26 بعد از ظهر
امروز یه فیلم میگیرم برات مبزارم

M@hy@r
18-05-1391, 03:29 بعد از ظهر
جفت پا رو زین یه بار امتحان کردم جوگیر شدم یه خیابونو کامل رو زین رفتم ولی خودمو خیس کردم تا آخرش خیلی اومده بود بالا نمیتونستم بیارم پایین از رو سرعت گیرم همین طوری رد شدم آخرش خودمو انداختم رو باک موتور از بغل داشت میفتاد به زور نگهش داشتم بغل زدم دیدم قاب پلاک بوی سوختنی میده انقدر کشیده به زمین
فکر میکنم با یه سی جی با خورشیدی 15 تایی خیلی راحت تر از سی جی با خورشیدی 17 تایی میتونم بیارم بالا دلیلشو نمیدونم

sadegh75
18-05-1391, 07:00 بعد از ظهر
سلام به همگی
ممنون

یکی نیست جواب مارو بده

nopo
18-05-1391, 07:22 بعد از ظهر
یکی نیست جواب مارو بده

ممل عقيلي بلده.اون بايد بياد جواب بده

mostafa71
18-05-1391, 08:56 بعد از ظهر
یکی نیست جواب مارو بده

تو صفحه ی قبل محمد توضیح داده

RED-LINE
18-05-1391, 10:10 بعد از ظهر
آقا این آپاچی رو کسی میتونه بکشه بالا؟
لامذهب فقط تو 1میاد بالا تو 1هم که میاد بالا کنترلش سخته احتمال برگشت دادن هست..

mostafa71
18-05-1391, 10:24 بعد از ظهر
لامذهب فقط تو 1میاد بالا تو 1هم که میاد بالا کنترلش سخته احتمال برگشت دادن هست..

من دیدم طرف با آپاچی مسافت میزنه اساسی

فیلمشم خواستی بگو برات بفرستم

nopo
19-05-1391, 12:00 قبل از ظهر

M@hy@r
19-05-1391, 12:57 قبل از ظهر
البته جواد تکچرخ هرچی تعداد بیشتر باشه راحت تره چون وزن وارد به عقب کمتره من دوترک خیلی راحت میارم بالا
تو آپارت 4-3 تا کلیپ تکچرخ آپاچی هست یکیش خیلی معروفه خیلی هم حرفه ای
eab536112716c802a888935a8b6b3bc9109624

sadegh75
19-05-1391, 12:28 بعد از ظهر
سلام به همگی
به این فیلم یک نگاهی بندازید
من موتورم پالس 135 هست توی فیلم با این موتور دور درجا میزنه
چجوری میشه این حرکتو زد ؟؟؟
اسم این حرکت چیه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

amir.cdi
20-05-1391, 12:08 بعد از ظهر
هر کاری میکنم فیلم تکم اپلود نمیشه بزارم
چیکار کنم ؟

sadegh75
20-05-1391, 12:24 بعد از ظهر
سلام به همگی
به این فیلم یک نگاهی بندازید
من موتورم پالس 135 هست توی فیلم با این موتور دور درجا میزنه
چجوری میشه این حرکتو زد ؟؟؟
اسم این حرکت چیه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

کسی نیست جواب مارو بده

amir.cdi
20-05-1391, 12:35 بعد از ظهر
کسی نیست جواب مارو بده
یه چیزی تو مایه های فلکست
ترمز جلو میگیری {لاستیک ریسی باید باشه } گاز میدی از رو زین بلند میشی تا چرخ عقب سبک بشه بعد گمی ترمز جلو شل میکنی تا موتور با بکسبات شرو به حرکت کنه
وقتی هم که میخوای بچرخی نیاز به فرمون نیست موتور کج کن
{ترمز از دستت در بده خداحافظ}

amin motory
25-05-1391, 11:34 قبل از ظهر
با موتور سی جی 125 هم میشه این کار رو کرد؟

nopo
25-05-1391, 11:36 قبل از ظهر
با موتور سی جی 125 هم میشه این کار رو کرد؟

7-8بار بزن تا موتورت 2تيكه بشه!!!:11:

amir.cdi
25-05-1391, 08:11 بعد از ظهر
به قول nopo با یابو این کارا .
سی جی به زور در حرکت لاستیکش میچرخه .
ولی بعضی ها ریکا میزنن به لاستیک و روی خط کشی ابر پیاده میزنن من امتهان نکردم و بلدم نیستم .
خیلی خطرناکه

02109002
28-05-1391, 09:44 بعد از ظهر
دوستان در ارسال پستهای خود دقت بیشتری داشته باشید

تاپیک منحرف نشه

سایه
17-06-1391, 10:42 بعد از ظهر
سلام
از دوستان با تجربه خواهشمندم که یه توضیح یا یه راهنمایی در مورد تکچرخ با ریس های پلاک شده مث هیو .مگلی.دایلیم.کثیر..... بگن ممنون میشم.

02109002
17-06-1391, 10:44 بعد از ظهر
جناب " سایه " قبل از تاپیک زدن جستجو کنید

منتقل شد

سایه
17-06-1391, 10:47 بعد از ظهر
خب تو اینا رو نگشتم ولی اگه درمورد ریس نگفته بود دوباره تایپیک میزنما .ممنون از تذکر و راهنماییتون.

02109002
17-06-1391, 10:51 بعد از ظهر
خب تو اینا رو نگشتم ولی اگه درمورد ریس نگفته بود دوباره تایپیک میزنما .ممنون از تذکر و راهنماییتون.

اگر عنوان را با دقت بخوانید متوجه خواهید شد که موضوع تاپیک کلی است و کلاس خاصی را در بر نمیگیرد سوال خود را مطرح کنید تا دوستان مطلع پاسخ دهند

موفق باشید

mehdi ghasemi
06-07-1391, 03:51 قبل از ظهر
باپالس 200 چطور تکچرخ بزنم؟فقظ درست اموزش بدیدلطفا؟

reza KTM
06-07-1391, 05:57 قبل از ظهر
باپالس 200 چطور تکچرخ بزنم؟فقظ درست اموزش بدیدلطفا؟دوست عزیز موتورایی مثل پالس یا آپاچی به خاطر وزن زیاد و قدرت کم موتور نمیشه با دنده 2 کیلومتری زد (نکه نشه میشه ولی خیلی خیلی سخته و باید حرفه ای باشی) ولی میشه با دنده 1 تعادلی زد که خیلی راحت تره تو صفحه های قبل توضیح زیاد دادم ببین اگر سوالی بود بگو منم اگر بلد باشم دریغ نمیکنم - فقط از کلاه و اگر لباس داری استفاده کن که صدمه نبینی

M@hy@r
06-07-1391, 08:04 قبل از ظهر
دوست عزیز موتورایی مثل پالس یا آپاچی به خاطر وزن زیاد و قدرت کم موتور نمیشه با دنده 2 کیلومتری زد
رضا جان با آپاچی که بالا آوردن زیاد سخت نیست دنده 2 که چندتا رفیقم میزدن گفتن مچت باید قوی باشه فرمونو بکشی بالا ، من دنده 3 هم دیدم میزدن ولی یه قلق مخصوصی داره برای اینکه سریع مثل سی جی خز نشه اونایی که بلدن به کسی نمیگن
با پالس یو جی فور من دیدم دنده 1 تک تعادلی ولی دنده 2 ندیدم
دلیل این که با پالس کسی نمیتونه تک بزنه دورگیری آرومشه
سی جی که 1 ثانیه گازو نگه داری از دور 3 میاد رو 7 ، آپاچی کمتر از این ولی پالس دیر دور میگیره طرف میبینه انجینش صدا میده دور موتور 3 کلاج ول میکنه بالا نمیاد
با پالس من فهمیدم باید تا دور 7-6 ببری بعد البته در حد بالا اومدن و چند متر رفتن ، مسافتی و تعادلی رو نمیدونم
یه سری موتورا اینطوریه مثل ویو هندا ، سی جی ال هندا و پالس که بد بالا میاد ، پالس از همش بدتر ، به نظر من شما دور موتور رو یه دور یه دور ببر بالا وقتی دیدی کافیه ترمز عقب بگیر گازو ول کن
راستی برای تک زدن با پالس باید جفت پاهاتون رو جاپایی عقب باشه این خیلی مهمه وگرنه بالا نمیاد

nima360
06-07-1391, 09:35 قبل از ظهر
سلام دوستان.بگید با دایچی 250 چه جوری میشه زد.اصلا تکچرخ میخوره؟؟؟چون من یبار خواستم بزنم باهاش دنده 1موقع شروع حرکت گاز پر کردم کلاچ که ول کردم کمکهای جلو یکم اومد بالا ولی چرخ از زمین جدا نشد ولی چرخ عقب تیک خورد انگار که ترمز جلو گرفتی داری دونات میکنی.شاید به خاطر وزن کم خودم بود که اصطکاک چرخ عقب با زمین کم شد.نمیدونم....خواهشا راهنمایی کنید

Mohammad aghili
06-07-1391, 05:30 بعد از ظهر
از حرکت کمک میتونید بهره ببرید

قبل از اینکه کلاچ رو رها کنید ، یه شوک به کمک های جلو بدید و همزمان با حرکت معکوس کمک به سمت بالا ، کلاچ رو رها کنید و فرمون رو به سمت خودتون بکشید ، قاعدتا دیگه نباید مشکلی باشه

nima360
06-07-1391, 07:34 بعد از ظهر
از حرکت کمک میتونید بهره ببرید

قبل از اینکه کلاچ رو رها کنید ، یه شوک به کمک های جلو بدید و همزمان با حرکت معکوس کمک به سمت بالا ، کلاچ رو رها کنید و فرمون رو به سمت خودتون بکشید ، قاعدتا دیگه نباید مشکلی باشه

ممنون از راهنماییتون حتما امتحان میکنم اگه تونسم بزنم عکس میگیرم و میزارم روی سایت تا دوستان ببینند

M@hy@r
06-07-1391, 09:21 بعد از ظهر
دنده 1موقع شروع حرکت گاز پر کردم کلاچ که ول کردم کمکهای جلو یکم اومد بالا ولی چرخ از زمین جدا نشد
ببین من دقیقا میدونم مشکلت چیه
زین دایچی 2 تیکه اس درسته؟
قسمت دوم زین بشین جفت پاهات هم بزار جاپایی عقب گازو ذره ذره زیاد کن کلاج ول کن که وقتی یه دفعه اومد بالا هول نشی هر بار یه دور موتور اضافه کن
این طور موتور ها مثل سی جی و جی تی او و یاماها 100 نیست که گاز بدی کلاج ول کنی بیاد بالا ، حتی تو دنده یک هم اینطوری نمیاد بالا
مهم ترین قسمت کار بالا کشیدن فرمون هست کلاج که ول کردی یا کم میاد بالا یا کمکا میاد بالا ، همون لحظه باید با کل زورت فرمونو بکشی بالا ، اگه دیدی داره برمیگرده زمین گازو زیاد کن
موفق باشی

amir.cdi
06-07-1391, 09:27 بعد از ظهر
داداش شما یک تک زن بیار بکه موقع بلند کردن موتور باید فرمون بکشه
نه دادا فقط فقط باید هنگام رها کردن کلاج خودتو به عقب ببری تا به کمک عقب ضربه بزنی تا موتور بیاد بالا
تا فردا صبم فرمون بکشی موتور تکون نمیخره
این قاعد کشیدن فرمون برای موتور تریلاست که کمک وسط دارن

nima360
07-07-1391, 06:21 قبل از ظهر
دوستان منم آخر تونسم تکچرخ بزنم همونجور که دوستان گفته بودن یه شوک کوچیک به کمکهای جلو وارد کردم بعدش خیلی زود کلاچ رو ول کردم و فرمون کشیدم سمت خودم کله این غول نارنجی ما از زمین بلند شد و ماهم از ترسی که نیفته رومون گاز ول کردم سرش اومد پایین.هه هه هه ولی اینقد هول شده بودم یادم رفت کلاچ بگیرم ابروم رفت موتور خاموش شد.:4chsmu1:ولی خدایش اگه یکم تمرین کنم راحت میشه باهاش یه چرخ بری.ولی خوب واقعا خطری باید خوب بتونی وزن رو تقسیم کنی که یهو موتور برنگرده روت.
دوست خوبم امیر cdi موتور منم تک کمکه دیگه اتفاقا شیوه اش همینه که دوستان گفتن.من قبلا بلد نبودم چکار کنم هرکاری کردم سرش بلند نشد که نشد.
ولی خوب دیگه یاد گرفتم.باید یه دایچی تصادفی بخرم و باهاش تمرین کنم.
ممنون دوستای کلم

Mohammad aghili
07-07-1391, 08:19 قبل از ظهر
خوشحالم که راهکارم مفید واقع شد
فقط خواهشا با لوازم ایمنی بزنید

عکس هم بگیرید
فعلا
علی علی

ali_r
07-07-1391, 08:39 قبل از ظهر
سلام دوستان با این روان چطور میشه تک چرخ زد من هر چقدر میزنم چرخ عقب پاورت برمیداره و حرکت میکنه

Mohammad aghili
07-07-1391, 08:48 قبل از ظهر
با همون روشی چند پست قبل توضیح دادم امتحان کنید راحت میاد بالا

reza KTM
08-07-1391, 11:24 بعد از ظهر
جفت پاهات هم بزار جاپایی عقب

نه نه به هیچ وجه سعی نکن این طوری یاد بگیری
خودمم همین مشکلمه و بعضی وقتا پام رو میزارم عقب که کاملا غلط و اشتباهه
باید و باید و باید و باید پای راستتون رو ترمز عقب باشه که وقتی دیدی داری برمیگردی سریع ترمز بگیری و چپه نشی
مهمتر از تک زدن یاد گرفتن اینه که با ترمز کار کنید

M@hy@r
09-07-1391, 04:56 قبل از ظهر
نه نه به هیچ وجه سعی نکن این طوری یاد بگیری
رضا جان اونایی که با آپاچی تک میزنن همین طوره
یه نفر هم پیدا نمیشه با آپاچی رو جاپایی جلو بتونه مسافت بره
بالای 80 درصد آپاچیای تک زن پاشون رو روی جاپایی عقب میزارن
تک زدن یعنی بتونی مسافت بری اینکه سر موتورو 10 سانت بیاری بالا روی باک هم بشینید با آپاچی میشه ولی امکان نداره بشه اون طوری مسافت رفت به جز 2 ترکه
بدی این مدل اینه به ترمز دست رسی نداری
اونایی که وارد ترن فقط پای چپشون رو روی جایی عقب میذارن

nima360
09-07-1391, 08:45 قبل از ظهر
آقا خواهشا مراق باشین این کار رو بدون لباس مناسب و کلاه ایمنی انجام ندین.من خودم موقع تمرین همش کلاه سرم بود و با کاپشن چرم تمرین میکردم. موتور به جهنم خودم ناقص نشم...
والاااااااااا

saeed55d
11-08-1391, 03:43 بعد از ظهر
با درود به محضر همه دوستان
می خواهم از دوستان خواهش کنم فرآیند سه تا حرکت نمایشی اصلی موتورسیکلت رو برای من و سایر دوستان توضیح بدین ، از تجربیاتتون و نکته هائی که درطول انجام این حرکات کسب کردید یا خدای نکرده زمین خوردید و آسیب دیدید :
1-دور در جا ( turning or pivot )
2- تک چرخ ( wheelies )
3- حرکت روی چرخ جلو ( stoppie )

خیلی دوست دارم بدونم هر کدوم از این سه حرکت چه مراحلی رو داره و در واقع چه عاملی سبب انجامش میشه
از راهنمائیهاتون خیلی ممنونم.
شاد و سبز و موتورسوار سالم باشید

B-MAX
11-08-1391, 04:20 بعد از ظهر
با درود به محضر همه دوستان
می خواهم از دوستان خواهش کنم فرآیند سه تا حرکت نمایشی اصلی موتورسیکلت رو برای من و سایر دوستان توضیح بدین ، از تجربیاتتون و نکته هائی که درطول انجام این حرکات کسب کردید یا خدای نکرده زمین خوردید و آسیب دیدید :
1-دور در جا ( turning or pivot )
2- تک چرخ ( wheelies )
3- حرکت روی چرخ جلو ( stoppie )

خیلی دوست دارم بدونم هر کدوم از این سه حرکت چه مراحلی رو داره و در واقع چه عاملی سبب انجامش میشه
از راهنمائیهاتون خیلی ممنونم.
شاد و سبز و موتورسوار سالم باشید

سلام

1- ترمز جلو رو محکم میگیری روی زیر نباید بشینی روی پاهات باید وایسی بعد با دستهات وزنتو روی چرخ جلو متمرکز میکنی چرخ عقب هرچی سبک تر باشه راحت تر میچرخه
میدی دنده یک گازو تخته میکنی و یهو کلاچو ول میکنی واسه شروع برو روی سنگ مرمر یا جای خاکی تا چرخ عقب راحت بچرخه
فلکه زدن هم شبیه به همینه

باقیشو من نگم بهتره:hanghead: :دی

Ali.K
11-08-1391, 08:04 بعد از ظهر
خیلی ممنون Turok از راهنماییت
دوستان منم خیلی مشتاقم این سه حرکتی که saeed55d گفتن رو بدونم اساتید خواهش میکنم یکم از تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارید

محمد سوزوکی@
11-08-1391, 08:08 بعد از ظهر
من فقط اینو اضافه کنم که اگر جای زبر بودی وچرخ عقب نچرخید میتونی بعدازتخته کردن گاز اول نیم کلاچ ول کنی وبعد که چرخ شروع کرد به چرخیدن کامل ول کن

shahrammc
11-08-1391, 08:42 بعد از ظهر
من توصیه میکنم این کارارو نکنی چون هم به موتورت آسیب میزنی هم به خودت ... اینایی که این کارارو مخصوصا حرکت روی چرخ جلو میکنن کلی تمرین داشتن و آموزش دیدن ... تک چرخ از عقب هم که با سی جی و تریل اصلا بلدی نمیخواد ...

yasharazary
12-08-1391, 06:37 قبل از ظهر
فلکه با این دور در جا چه فرقی داره؟

jetroom
07-09-1391, 04:17 قبل از ظهر
سلام ، این اولین پست منه می خوام بدونم کسی رو یه چرخ با سی جی تونسته دنده بده و البته مث من نخورده باشه زمین:25r30wi:

amir.cdi
07-09-1391, 04:24 قبل از ظهر
سلام ، این اولین پست منه می خوام بدونم کسی رو یه چرخ با سی جی تونسته دنده بده و البته مث من نخورده باشه زمین:25r30wi:
شما اگه صفحه های قبلیه تایپیک می خوندید من کامل توضیح داده بودم
به صفحه 16 همین تایپیک مراجع کنی میبینی
ممنون

مجتبی هوندا
13-09-1391, 06:48 قبل از ظهر
اقا این رو به من فقط بگین من ممن
ون میشم روی دنده دو یا سه هوندارو چجوری بلند کنم روی یک میزنم همه حال میکنن پلاکم میخره زمین تا حالا زمین نزدم اما تو دنده دو یا بالاتر نمیشه بلند نمیشه راهنمایی کنین داداشا حتما

gilanian_1000
13-09-1391, 07:38 قبل از ظهر
واسه 2 بالا اوردن صفحه کلاچ تمرین و تعادل نیاز داری اگه اینا رو داشتی جراتت رو باید بیشتر کنی بعدش سرعتت نسبت به دنده 1 بیشتر باشه واگه تکچرخ بلد باشی ما بقی ماجرا...

L E G E N D
13-09-1391, 10:15 قبل از ظهر
شما اگه صفحه های قبلیه تایپیک می خوندید من کامل توضیح داده بودم
به صفحه 16 همین تایپیک مراجع کنی میبینی
ممنون

صفحه 16 که خبری نیست!!!!!!!!!!!!

RHM
22-09-1391, 11:05 بعد از ظهر
ضمن سلام و عرض ایشلا زودتر زخماتون خوب شه خدمت همه دوستان.

میدونم در حرکت زدن( اعم از تک زدن فلکه دست ولی و...) با موتور به قول دوستمون در اول بحث باید خلوص نیت داشت ولی خب همیشه به خاطر جلب توجه دیگران ختم به ریا میشه .بماند. با خودم بودم.

توی این فیلم دگت کنیین لطفا بگین مشکل چی هست

jetroom
23-09-1391, 05:14 قبل از ظهر
اقا این رو به من فقط بگین من ممن
ون میشم روی دنده دو یا سه هوندارو چجوری بلند کنم روی یک میزنم همه حال میکنن پلاکم میخره زمین تا حالا زمین نزدم اما تو دنده دو یا بالاتر نمیشه بلند نمیشه راهنمایی کنین داداشا حتما

سلام شما دنده 2رو که دادی یه کمی گاز بده تا سرعت به حدود 40 تا برسه و موتور به حداقل دور موتور برای گشتاور لازم برسه حالا کلاچ رو بگیر و
دور موتور رو بالا ببر سپس همزمان هم کلاچ رو یک دفعه ول کن و هم به فرمون فشار بیار سر موتور میاد بالا البته از ترمز غافل نشو که اگه زیادی امد
بالا بتونی مانع از برگشتنش بشی.
ممنون

reza KTM
23-09-1391, 05:36 قبل از ظهر
ضمن سلام و عرض ایشلا زودتر زخماتون خوب شه خدمت همه دوستان.

میدونم در حرکت زدن( اعم از تک زدن فلکه دست ولی و...) با موتور به قول دوستمون در اول بحث باید خلوص نیت داشت ولی خب همیشه به خاطر جلب توجه دیگران ختم به ریا میشه .بماند. با خودم بودم.

توی این فیلم دگت کنیین لطفا بگین مشکل چی هست
مشکل خاصی نیست اوایلشه کمی ترس تو وجود آدم هست که بر نگرده آدم به خاطر همین کم گاز میدی
بیشتر گاز بده موتور راحت سرش میاد بالا
اگر موتور وایساده باشه یا سرعتت خیلی خیلی کم باشه بهتر میاد بالا
حواست به ترمزم باشه
کم کم تمرین کن عجله نکن کلاه و لباسم استفاده کن

امیر علی110
17-11-1391, 06:18 بعد از ظهر
من با هوندا 125حداقل20-30متر میتونم یه چرخ کنم .ولی هر کار میکنم نمی تونم پالس رو بیارم بالا همین چند وقت پیش بود که با پالس 180اومدم تک بزنم با موتور خوردم زمین از موتور هیچی نموند حالا رفتم پالس 200گرفتم با اینم همون مشکل رو دارم.می خواستم بدونم مشکل کارم کجاست.

amo hosein
17-11-1391, 06:22 بعد از ظهر
اول باید خلوص نیت داشته باشی.بعدشم جلو پالس خیلی سنگین تر از 125هست.باید فشار بیشتری به عقب موتور بیاری و پر گاز تر بری.خیلی باید تمرین کنی.

amir.cdi
17-11-1391, 07:14 بعد از ظهر
به هیچ وجه پالس اپاچی و... با گاز بالا نمیان میخوای امتحان کن تا ببینی چی میشه یه بار خوردی زمین اینو فهمیدی

امیر علی110
17-11-1391, 09:11 بعد از ظهر
پس اگه اینجوری که شما میگی باشه اگه یه نفر پشت سرم سوار کنم راحت تر میاد بالا درسته؟

محمد سوزوکی@
17-11-1391, 09:15 بعد از ظهر
پس اگه اینجوری که شما میگی باشه اگه یه نفر پشت سرم سوار کنم راحت تر میاد بالا درسته؟ کلا همه موتور ها وقتی دوپشته باشی راحت تر سرش میاد بالا

امیر علی110
17-11-1391, 09:24 بعد از ظهر
اول باید خلوص نیت داشته باشی.بعدشم جلو پالس خیلی سنگین تر از 125هست.باید فشار بیشتری به عقب موتور بیاری و پر گاز تر بری.خیلی باید تمرین کنی.

باور کن خلوص نیت دارم اصلاً اشکم در میاد ولی لاکردار جلوش بالا نمیاد.

- - - Updated - - -

کلا همه موتور ها وقتی دوپشته باشی راحت تر سرش میاد بالا

ولی میترسم موتور و بزنم زمین هم خودم و هم اون بنده خدایی رو که عقب نشسته هم موتور صفر رو همرو باهم داغون کنم.

amir.cdi
17-11-1391, 09:48 بعد از ظهر
باور کن خلوص نیت دارم اصلاً اشکم در میاد ولی لاکردار جلوش بالا نمیاد.

- - - Updated - - -

ولی میترسم موتور و بزنم زمین هم خودم و هم اون بنده خدایی رو که عقب نشسته هم موتور صفر رو همرو باهم داغون کنم.

دادا یه خواهشی کنم انجام میدی رومونو زمین ننداز تور خدا .

نکن نکن این کارو شما که تازه با 125 میتونی 30 متر بیری من 30کیلومتر میرفتم زدن داغونم کردن داشتم راه صاف میرفتم مثل بچه ادم
تو ایران به رانندگی ها نمیشه اعتماد کرد شما خدای دست فرمون میزنن نکن .

بخدا فقد به به دوستانه وقتی بخوری زمین همه میگن خاک تو سرت اخه چه کاریه من زدم میدونم حال میده ولی خریته به خدا به 1 مو بنده

من با kmx zx 125 همشون بلند کردم الان که تصادف کردم باز خدارو شکر چیزیم نشده میفهمم چقدر خر بودم :icon_pf _99_:

مثل همنه مردم که رو 2تا چرخ راه میرن برو بیا برا خودت یه عمر پشیمونی نخر

امیر علی110
17-11-1391, 10:06 بعد از ظهر
دادا یه خواهشی کنم انجام میدی رومونو زمین ننداز تور خدا .

نکن نکن این کارو شما که تازه با 125 میتونی 30 متر بیری من 30کیلومتر میرفتم زدن داغونم کردن داشتم راه صاف میرفتم مثل بچه ادم
تو ایران به رانندگی ها نمیشه اعتماد کرد شما خدای دست فرمون میزنن نکن .

بخدا فقد به به دوستانه وقتی بخوری زمین همه میگن خاک تو سرت اخه چه کاریه من زدم میدونم حال میده ولی خریته به خدا به 1 مو بنده

من با kmx zx 125 همشون بلند کردم الان که تصادف کردم باز خدارو شکر چیزیم نشده میفهمم چقدر خر بودم :icon_pf _99_:

مثل همنه مردم که رو 2تا چرخ راه میرن برو بیا برا خودت یه عمر پشیمونی نخر

آقا دمت گرم خیلی مردی .ولی وقتی که آدم می تونه رو یه چرخ بره برای چی باید رو دوتا چرخ بره لاستیک رو حروم کنه ؟اگه میشد دو تا چرخ با زمین تماس نداشته باشه چی می شد.

امیر علی110
18-11-1391, 03:44 بعد از ظهر
بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین.
یه کمک بدین .
جلو موتور ما بلند نمیشه.

yasharazary
18-11-1391, 03:53 بعد از ظهر
این موتور ها (پالس و آپاچی ) به خاطر سنگینی و قدرت کم تک زدن باهاشون مصیبته === باید خیلی تبهر داشته باشی --تازه فقط روش اصلی (یهو ول کردن کلاج) به درد نمیخوره --- من شنیدم تکنیک خاصی داره --- آپارات رو یه سرچ بزن چندتا کلیپ آپاچی هست اونارو ببین

F.Shahgol
18-11-1391, 09:29 بعد از ظهر
من با ارکاوی که بسیار سنگین تر از پالس و اپاچه هست دو ترک موتور را سیخ کردم

امیر علی110
18-11-1391, 10:32 بعد از ظهر

چی جوری این کار رو میکنی؟
من با پالس هر کاری میکنم نمیاد بالا .
امروزم داشتم موتور رو میزدم زمین.

yasharazary
19-11-1391, 02:48 بعد از ظهر

دقت کن دوترک --- من منظورم یه ترک بود

محمد سوزوکی@
24-11-1391, 02:40 بعد از ظهر
خودمو کشتم ولی جلو موتور بالانیومد.ای خدا چرا اینقد این مگلی سنگینه؟:icon_pf _99_:

monazzah
24-11-1391, 02:59 بعد از ظهر
منو بکشن هم حاضر نیستم با موتورم نه خودم نه کس دیگه ای تک بزنه:icon_pf _99_:

- - - Updated - - -

منو بکشن هم حاضر نیستم با موتورم نه خودم نه کس دیگه ای تک بزنه:icon_pf _99_:

erfan k
24-11-1391, 03:29 بعد از ظهر
هر موتوری میخواین بدین من باهاش یچه میزنم.
موشکل ندارم من!!!

Mohammad aghili
24-11-1391, 05:24 بعد از ظهر
منو بکشن هم حاضر نیستم با موتورم نه خودم نه کس دیگه ای تک بزنه

منو بکشن حاضر نیستم عین آدم با موتور برم :crazy:

تک که جای خود داره :29dz8zk:

alinozad
24-11-1391, 05:42 بعد از ظهر
من کلیپ دیدم که با دربی و مگلی و هیو تک زدند.
مطمئنن میشه زد.ما اینجا یه علی زابلی داریم سوار هرچی میشه برای تست اول تک میزنه:crazy: از سی جی بگیر تا چهار چرخ و تریل و آپاچی و کیپس و ...
منم اوائل نمیتونستم سر موتور رو بیارم بالا،بعد مینشستم ته موتور کم کم میومد بالا.الان میترسم اونقدر بیاد بالا که برگرده روم!قلق داره که کم کم دستت میاد.

gilanian_1000
24-11-1391, 10:25 بعد از ظهر
هیچ کاری نشدنی نیست گاو نر میخواهد و مرد کهن

محمد سوزوکی@
24-11-1391, 10:32 بعد از ظهر
من هرروز باموتور میرم دم پیست تمرین تکچرخ میکنم اماوقتی خودمو حل میدم ته موتور وکلاچو ول میکنم وجلوموتورو میکشم بالا خیلی سنگینه کتفم درد میگیره ولی جلو موتوربیشتراز10یا20سانت بالانمیاد

gilanian_1000
24-11-1391, 10:47 بعد از ظهر
من یادمه اوایل که میخواستم تکچرخ بزنم موتور 10 سانت بیشتر بالا نمی اومد ولی با تمرین و نگاه کردن و پرسیدن از نحوه بالا اوردنش رفته رفته تکچرخ رو یاد گرفتم به نظرم شما باید با موتور سبکتر تکچرخ رو یاد بگیری بعدش با مگلی امتحان کنی

محمد سوزوکی@
24-11-1391, 10:51 بعد از ظهر
من یادمه اوایل که میخواستم تکچرخ بزنم موتور 10 سانت بیشتر بالا نمی اومد ولی با تمرین و نگاه کردن و پرسیدن از نحوه بالا اوردنش رفته رفته تکچرخ رو یاد گرفتم به نظرم شما باید با موتور سبکتر تکچرخ رو یاد بگیری بعدش با مگلی امتحان کنی من با بیکلاچ همچین تکچرخ میزنم که نگو ولی اره حق با شماست باید باcgشروع کنم

erfan k
25-11-1391, 11:20 قبل از ظهر
من هرروز باموتور میرم دم پیست تمرین تکچرخ میکنم اماوقتی خودمو حل میدم ته موتور وکلاچو ول میکنم وجلوموتورو میکشم بالا خیلی سنگینه کتفم درد میگیره ولی جلو موتوربیشتراز10یا20سانت بالانمیاد

داداش تو مگلی داری باهاش تمرین یچرخ نکن.. از ارزشش میفته

amir.cdi
25-11-1391, 05:19 بعد از ظهر
28450
28449

yasharazary
25-11-1391, 07:37 بعد از ظهر
آقا یکی بیاد این تک زدن رو یادمون بده --- 5 ماهه موتور خریدم فقط 40 سانت میاد بالا!!!قلق کلاج رو پیدا کردما فقط وقتی دور رو میبرم بالا و یهو کلاجو ول میکنم بیشتر تایر در جا میچرخه جلوش بالا نمیاد

amir.cdi
25-11-1391, 07:40 بعد از ظهر
من دارم بهت میگم نکن بگو چشم
بخدا جز خطر هیچی نداره خاستی بیا تهران ترکم بشین ببین هیچی نداره فقط خریته :wall3:

محمد سوزوکی@
27-11-1391, 11:48 بعد از ظهر
یکی تکچرخ زدن بامگلی رو به من یاد بده خواهشا:19::wall3::wall3::wall3:

amir.cdi
27-11-1391, 11:51 بعد از ظهر
محمد رضا میزنمتا
پست بالا چیگفتم :fingersmiley:

باز اومدی میگی یکی با مگلییییی....!!!!!!!!! یادم بده :vardane:

K.I.A
27-11-1391, 11:51 بعد از ظهر
خطر ناکه کلا حرکت نمایشی کار عاقلانه ای نیست مخصوصا یه چرخ
کاری نداره نم کلاچ کن بکش بالا

yasharazary
27-11-1391, 11:54 بعد از ظهر
من دارم بهت میگم نکن بگو چشم

رو چشم امیر آقا حالا چرا میزنی ؟؟ بچه که زدن نداره ؟؟!!!

میخوامت عشق جوادی

آقا قبول کنید فقط نیم کلاج نیست اینا مهمتره :
مهارت -- تجربه -- قلق

محمد سوزوکی@
27-11-1391, 11:59 بعد از ظهر
محمد رضا میزنمتا
پست بالا چیگفتم :fingersmiley:

باز اومدی میگی یکی با مگلییییی....!!!!!!!!! یادم بده :vardane::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead:: hanghead::hanghead:

yasharazary
28-11-1391, 12:01 قبل از ظهر
محمد رضا دقت کن همزمان با رها کردن کلاج یکم موتور رو بکش بالا (فرمونش رو) یه کوچولو هم به کمکت شوک بده -- خیلی نه یه شوک کوچیک ---- من امتحان کردم جواب داد

ولی به amir_cdi نگو که میگیره کتکمون میزنه !!!!:retarded:

محمد سوزوکی@
28-11-1391, 12:07 قبل از ظهر
محمد رضا دقت کن همزمان با رها کردن کلاج یکم موتور رو بکش بالا (فرمونش رو) یه کوچولو هم به کمکت شوک بده -- خیلی نه یه شوک کوچیک ---- من امتحان کردم جواب داد

ولی به amir_cdi نگو که میگیره کتکمون میزنه !!!!:retarded::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: باشه حتما/اخه همیشه همینکارو میکنم ولی موتوره جلوش خیلی سنگینه هرچی به قول شما شوک میدم نمیاد بالا کتفم دردمیگیره البته پای چپ رو میزارم رو رکاب عقب وپای چپ رو میزارم رو رکاب جلو که بتونم سریع ترمز کنم ولی جلوش نمیاد بالا:25:به امید روزی که مگلی رو اینجوری:19:کنم

K.I.A
28-11-1391, 12:08 قبل از ظهر
میکشی بالا حتما پای راستت هوای ترمزو داشته باشه/مگللی بد کله میکنه با گاز بزار پایین
خیر سرمون داریم اینجا فرهنگ موتورسواریو گسترش میدیم:98:

amir.cdi
28-11-1391, 12:12 قبل از ظهر
اخه پسر خوب من چی بگم بهت کی با موتور ریس فرمونو میکشه بالا هان؟؟
از کی یاد گرفتی :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r3 0wi:

همین طوری ادامه بده باریکلا :5::5::5:

amo hosein
28-11-1391, 12:12 قبل از ظهر
خیر سرمون داریم اینجا فرهنگ موتورسواریو گسترش میدیم:98:
خیلی باحالی کیا :riz481::riz481::riz481::riz481:مردم از خنده

amir.cdi
28-11-1391, 12:14 قبل از ظهر
به نظر من این تایپیک باید قفل بشه .

زبونم لال زبونم لال شما هنوز مثل ما مرگ جلو چشاتون ندیدین :icon_pf _52_:

وگرنه میفهمیدین من چیمیگم

محمد سوزوکی@
28-11-1391, 12:17 قبل از ظهر
خیر سرمون داریم اینجا فرهنگ موتورسواریو گسترش میدیم:98::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r3 0wi::25r30wi::25r30wi:

- - - Updated - - -

اخه پسر خوب من چی بگم بهت کی با موتور ریس فرمونو میکشه بالا هان؟؟
از کی یاد گرفتی :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r3 0wi:

همین طوری ادامه بده باریکلا :5::5::5: پس باید چیکارکنم؟فرمون که سنگینه اصلا نمیشه کشید بالا اگرم بخوام با گاز بیارم بالا که هی تیکاف میزنه یاشارهم که میگه بکش بالا چون خودش روان داره فرمونش سبکه نسبت به مگلی وکلا کلاس اون موتور فرق میکنه اصلا ولشکن بیخیالش شدیم
:98:

hosin suzuki
28-11-1391, 12:25 قبل از ظهر
محمد رضا جان خوب کاری کردی بیخیال شدی اخه با مگلی هیچ رقمه نمیشه اگرم بشه و بیاد بالا خدای نکرده از پشت برمیگرده!

K.I.A
28-11-1391, 12:42 قبل از ظهر
با مگللی هم میشه زدم/منتها باید قلقش دستت بیاد دفعه اول فکرشم نکن/
اول بلند کردن چرخ از زمین لحظه ای یاد بگیر بعدا تعادلی
ولی کلا این تاپیک کشندست حرفای منم گوش نکنید خطرناکه
موتور به جهنم تیکه تیکه میشه/خودتون برای پدر مادرتون ارزش دارید خودتونم برای خودتون ارزش قائل بشید خطر ناکه یه وقت طوریتون نشه نقص عضو نشید

hosin suzuki
28-11-1391, 12:50 قبل از ظهر
کیا جان اون موتور ریس هست من خودم یچرخ زنم جرات نمیکنم با اون موتور بزنم .محمد رضا اقلا اگه میخای یاد بگیری اول کلاه بعد باcgشروع کن

محمد سوزوکی@
28-11-1391, 12:54 قبل از ظهر
کیا جان اون موتور ریس هست من خودم یچرخ زنم جرات نمیکنم با اون موتور بزنم .محمد رضا اقلا اگه میخای یاد بگیری اول کلاه بعد باcgشروع کن من بدون کلاه هیچوقت پشت موتور نمیتونم بشینم وهیچوقتم نمیشینم اگه لخت بشینم پشت موتور کلاه رو میزارم سرم/فردا دارم میرم عضو فدراسیون بشم ایشاا...اونور سال که رفتیم تو پیست اونجا مربی هست بالاخره رام میندازه

hosin suzuki
28-11-1391, 01:01 قبل از ظهر
ایشالا که توسط مربی یاد بگیری اینجوری بهتره.راستی فدراسیون اصفهان میگن تقریبا به موتور سنگین خیلی راحت پلاک میدن !خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟

محمد سوزوکی@
28-11-1391, 01:12 قبل از ظهر
ایشالا که توسط مربی یاد بگیری اینجوری بهتره.راستی فدراسیون اصفهان میگن تقریبا به موتور سنگین خیلی راحت پلاک میدن !خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟ من از رییس فدراسیون قول مصاحبه رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم برم ایشاا...توهمین چندروزه میرم برا مصاحبه.تا4یا5 ماه پیش که خیلی خیلی راحت عضو میکردن وپلاک میدادن ولی حالارو نمیدونم/دوستان این حرکت هست که ترمز جلورو میگیری عقب موتور میاد بالا اسمش استاپی هست؟چجوری انجام میشه این حرکت؟

hosin suzuki
28-11-1391, 01:25 قبل از ظهر
بله این حرکت باید یکم سرعت بگیری بعد همزمان با زدن ترمز جلو خودتم یکم بکشی جلو فقط اگه خیلی سرعت داشته باشی کله میکنه اگرم سرعتت کم باشه پشتش بالا نمیاد اصلا

F.Shahgol
28-11-1391, 02:02 قبل از ظهر
محمد رضا مگلی هم وزنش تو مایه های ارکاوی هست من هر کاری میکردم تک بزنم یا تیکاف میکرد یا دیگه چند سانتی بالا میومد
ولی یه بار 2 ترک بودم یه تکچرخی زدم که خدم مونده بودم
خیلی را حت سرش اومد بالا
موتورسیخ شد
من روان را یه ترک سیخ میکردم
ولی این را 2 ترک خیلی راحت سیخ میکنم
مگلی هم تو همین مایه هست

محمد سوزوکی@
28-11-1391, 02:05 قبل از ظهر
محمد رضا مگلی هم وزنش تو مایه های ارکاوی هست من هر کاری میکردم تک بزنم یا تیکاف میکرد یا دیگه چند سانتی بالا میومد
ولی یه بار 2 ترک بودم یه تکچرخی زدم که خدم مونده بودم
خیلی را حت سرش اومد بالا
موتورسیخ شد
من روان را یه ترک سیخ میکردم
ولی این را 2 ترک خیلی راحت سیخ میکنم
مگلی هم تو همین مایه هست بله وزنش تو یه مایه هس اما اون مدل استریت هست واون یکی ریس خیلی فرقشونه واسه تکچرخ

امیر علی110
28-11-1391, 04:11 بعد از ظهر
دوستان عزیز خواهشاً اگه نمی تونید یه چرخ کنید یا حرفه ای نیستید زیاد برای این کار اصرار نکنید که تکچرخ بزنید، به حرف آقا امیر گوش کنید.
من خودم تو چند صفحه پیش به این حرف آقا امیر که گفت با موتور تک نزن، گوش ندادم الآنم پشیمونم با پالس200 زیاد بلد نبودم یه چرخ کنم ،اینقدر به کارم ادامه دادم تا اینکه بلآخره خوردم زمین هم خودم سرویس شدم هم اینکه داداشم میگه موتور رو به سرویسی دادی چون خودم بیهوش شده بودمندیدم چه بلایی سر موتور اومده، هنوزم موتورم رو ندیدم.خدایی نکرده یه بلایی سر خودتون میارید.:minzdr::icon_pf _52_::i'm ok::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:

jetroom
03-12-1391, 10:18 بعد از ظهر
به نظر من باید با موتور مناسب این کارو کرد اگه یه موتور قدرت کافی نسبت به وزنش نداشته باشه نه اینکه نشه ولی احتیاج به اعمال نیروی زیادی از طرف موتور سوار داره که این باعث به هم خوردن تعادل و ... میشه:32:

محمد سوزوکی@
03-12-1391, 10:26 بعد از ظهر
یکی میگفت دوشاخ عقیب مگلی خیلی ترد هست وزود میشکنه نباید تو دست انداز باهاش تند رفت وتکچرخ نزد درسته؟یا چرت گفته؟

K.I.A
03-12-1391, 10:38 بعد از ظهر
یکی میگفت دوشاخ عقیب مگلی خیلی ترد هست وزود میشکنه نباید تو دست انداز باهاش تند رفت وتکچرخ نزد درسته؟یا چرت گفته؟
مگه بیسکوییته ترد باشه/خیر اتفاقا دوشاخ عقبش الومینیوم فرج کاری شدهی تی 6 هست که متالوزی و استاتیک و مقاومتش عالیه با کمترین وزن/
روی تنه و دوشاخ نازلی برای تزریق گیریس داره که باید حتما گیریس بخوره/مثل والو لاستیک منتها طلایی رنگه

محمد سوزوکی@
03-12-1391, 10:44 بعد از ظهر
مگه بیسکوییته ترد باشه/خیر اتفاقا دوشاخ عقبش الومینیوم فرج کاری شدهی تی 6 هست که متالوزی و استاتیک و مقاومتش عالیه با کمترین وزن/
روی تنه و دوشاخ نازلی برای تزریق گیریس داره که باید حتما گیریس بخوره/مثل والو لاستیک منتها طلایی رنگهآره داداش کیا دیدم یه دریچه داره که باید دم تعویض روغنیا بگم یکم گیریس تزریق کنه توش.فقط یه سوال هر چند وقتی باید اینکارو انجام بدم؟

- - - Updated - - -

ببخشید میدونم این سوالو تو تاپیک مگلی بپرسم ولی اگه میشه حالا جوابو بده داداش ممنون میشم

K.I.A
03-12-1391, 11:33 بعد از ظهر
یک بار برای همیشه

محمد سوزوکی@
03-12-1391, 11:37 بعد از ظهر
الان خودش نداره؟باید برم بریزم توش؟اون طرف که ازش موتورو گرفتم میگفت الان خودش داره تو خود کارخونه ریختن.حالا لازمه عوض کنم؟

K.I.A
03-12-1391, 11:47 بعد از ظهر
بله میخواد /عوض کردنی نیست /تزریقی هست

yasharazary
07-12-1391, 01:49 بعد از ظهر
اینم از تک ردن من

فقط جون من نخندین فقط بگین چرا نمبیتونم تک بزنم ؟؟

با KM Player یا Flash Player باز میشه.

Mohammad aghili
07-12-1391, 02:55 بعد از ظهر
کلاچ رو ول نکن یاشار

به کلاج ضربه بزن به سمت داخل ، خودش حالت فنری داره بر میگرده ، لازم نیس کلاچ رو خودت برگردونی

بعدشم فرمون رو نکش تو سینت ، فرمون رو بده داخل به سمت کمک ، خودش فنر میزه 2 برابر بر میگرده ، این دوتا باس با هم هماهنگ باشه

بعدشم گازت رو بیشتر کن
گاز رو هم موقعی که کلاچ ول میکنی کم نکن

صفحه داری؟

yasharazary
07-12-1391, 03:27 بعد از ظهر
ممنون

ممد صفحه رو که با خودت رفتیم خریدی--؟؟!!!یادت رفت؟؟

بله صفحه میزونه

- - - Updated - - -

کلاچ رو ول نکن یاشار

به کلاج ضربه بزن به سمت داخل ، خودش حالت فنری داره بر میگرده ، لازم نیس کلاچ رو خودت برگردونی

یبار مرحله به مرحله توضیح میدی؟؟ گیج شدم!!:i'm ok:

Mohammad aghili
07-12-1391, 04:15 بعد از ظهر
موقعی که میخوای راه بیوفتی در حالت معمولی خودت کلاچ رو آروم ول میکنی !
درست؟

خب حالا موقع تک چرخ تو کلاچ رو یهو ول میکنی...
ولی نباس این کارو بکنی

باس کلاچ رو یهو بگیری تا ته و رها کنی و نه اینکه خودت برش گردونی

انگار فرض کن یه کش رو که بخوای رها کنی ، خودت که همراهیش نمیکنی ، تا آخر میکشیش ، یهو ول میکنی

نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم :25r30wi:

بعدشم ، تمرین تمرین تمرین

تک زدن فقط فقط با تمرین درست میشه

محمد سوزوکی@
07-12-1391, 04:25 بعد از ظهر
امروز رفتم تو پیست با مگلی تمرین تکچرخ بکنم ولی یه بارشو نزدیک بود بخورم زمین،راحت سر موتور میاد بالا ولی بیخیالش شدم با مگلی خطرناکه

hamed510
07-12-1391, 05:24 بعد از ظهر
تک چرخ زدن فقط کار سی جی هست و بـــــــــــــــس!:دی

Ali.K
07-12-1391, 08:21 بعد از ظهر
امروز رفتم تو پیست با مگلی تمرین تکچرخ بکنم ولی یه بارشو نزدیک بود بخورم زمین،راحت سر موتور میاد بالا ولی بیخیالش شدم با مگلی خطرناکه

مواظب باش محمد با اون کثیرت تمرین کن

محمد سوزوکی@
07-12-1391, 11:12 بعد از ظهر
مواظب باش محمد با اون کثیرت تمرین کن مرسی داداش ولی بیخیالش شدم.البته مگلی خیلی خیلی خیلی راحت سرش میاد بالا من یه فشار کوچیک به عقب موتور میکردم سرموتور راحت میومد بالا/امروز نزدیک بود بخورم زمین اصلا بیخیال تکچرخ شدم

yasharazary
08-12-1391, 11:01 بعد از ظهر
ممدرضا انقدر اسپم نکن --- کلیپ منو نگاه کن بگو ایرادم کجاست ؟؟؟!

محمد سوزوکی@
08-12-1391, 11:08 بعد از ظهر
ممدرضا انقدر اسپم نکن --- کلیپ منو نگاه کن بگو ایرادم کجاست ؟؟؟!باشه باشه......نگاه کردم مشکلت اینه که میخای خودت فرمونو بکشی بالا.منم اول همینجور بودم ولی فهمیدم کارم اشتباس وباید بزاری خود موتور جلوش بیاد بالا.ببین وقتی میشینی عقب موتور یه فشار بده به جلو موتور نیم خیز بلندشو ویه شک بده به موتور وبشین عقب موتور وکلاجو همزمان بانشستن ولکن.جلو موتور راحت میاد بالا.من دیروز تمرین کردم اینقدر راحت سر موتور میومد بالا که خدامیدونه

nima360
09-12-1391, 10:36 بعد از ظهر
اقایون کسی با دایچی 250 حرکتی زده؟؟؟منظورم غیر از تکچرخ هست...
هرکار میکنم ته موتور باد بالا نمیشه...

shahriyar021
10-12-1391, 01:54 بعد از ظهر
سلام ب همه يكي بياد ب ما دور درجارو ياد بده همون ك يه طرف موتورو ميخوابوني رويه بات دور در جا ميزني لطفا با جزييات كامل با تشكر

- - - Updated - - -

سلام ب همه يكي بياد ب ما دور درجارو ياد بده همون ك يه طرف موتورو ميخوابوني رويه بات دور در جا ميزني لطفا با جزييات كامل با تشكر

مجتبی هوندا
21-12-1391, 01:21 بعد از ظهر
من تازه عضو شدم جون من یکی بگه با دنده دو سر125چجوری بیاری بالا تعادلش بلدم راحته فقط سر موتور بیاد بالا دیگه طمومه جون من یکی کمک کنه قربون مرامتون

K.I.A
21-12-1391, 08:02 بعد از ظهر
صفحه ضعیفه.

مجتبی هوندا
24-12-1391, 09:43 بعد از ظهر
من تازه عضو شدم کمک نمیکنید با دنده دو چجوری تک چرخ بزنم

jetroom
19-01-1392, 10:40 بعد از ظهر
سلام، دنده 2 رو که دادی رو سرعت حدود 30تا کلاچ رو بگیر و همزمان با رها کردن ناگهانی کلاچ فرمونو بکش بالا فقط ترمز زیر پات باشه تا اگه زیاد امد بالا خدایی نکرده بر نگردی وقتی ام که امد بالا دیگه با ترمز و گاز بالا نگهش دار اونوقته که ترشح آدرنالینو تو خونت حس میکنی
:happy4:
میتونی پنجه پای چپتو رو زین بزاری اونوقت راهت تر سر موتور بالا میاد
همین طور می تونی پای چپتو توی ترک عقب بگذاری طوری که زانوت وسط زین قرار بگیره

amir.cdi
19-01-1392, 10:42 بعد از ظهر
سلام، دنده 2 رو که دادی رو سرعت حدود 30تا کلاچ رو بگیر و همزمان با رها کردن ناگهانی کلاچ فرمونو بکش بالا فقط ترمز زیر پات باشه تا اگه زیاد امد بالا خدایی نکرده بر نگردی وقتی ام که امد بالا دیگه با ترمز و گاز بالا نگهش دار اونوقته که ترشح آدرنالینو تو خونت حس میکنی
:happy4:
میتونی پنجه پای چپتو رو زین بزاری اونوقت راهت تر سر موتور بالا میاد
همین طور می تونی پای چپتو توی ترک عقب بگذاری طوری که زانوت وسط زین قرار بگیره

سلام، دنده 2 رو که دادی رو سرعت حدود 30تا کلاچ رو بگیر و همزمان با رها کردن ناگهانی کلاچ فرمونو بکش بعد به راحتی با پس سر میای رو زمین

jetroom
19-01-1392, 11:29 بعد از ظهر
برای همین گفتم پاش رو ترمز باشه، ما که با پس سر نیومدیم رو زمین:42kmoig:

محمد سوزوکی@
19-01-1392, 11:34 بعد از ظهر
منکه یه چندبار تمرین کردم برا تکچرخ اما پشیمون شدم بنظر من کلا ولکن قضیه تکچرخ زدنو

mohammad reza 23
20-01-1392, 06:27 قبل از ظهر
تو اول باید در جا با دنده 1 تک زدن و یاد بگیری بعد که با 1 استا شدی خود به خود دندت بالا میره............واسه این میگم با 1 در جا تک بزن چون سرعتت کمه و اگه موتور خواست از زیرت در بره بتونی بپری پایین........:happy4:

Unregistered1
20-01-1392, 10:53 قبل از ظهر
سلام...اقا یکی bern out رو توضیح بده...البته اگه اشتباه تایپ نکرده باشم

yasharazary
20-01-1392, 12:23 بعد از ظهر
داداش ترمز جلو رو میخ کن----خودت رو هم بکش جلو که وزنت بیافته رو چرخ جلو---گاز رو بکش تا دور موتور بره بالا--حالا کلاج رو ول کن---اگه دیدی نمیچرخه و داره خاموش میشه بیشتر گاز بده---اگه دیدی داره حرکت میکنه ترمز رو میختر کن وکلاج رو هم یکم بکش سمت خودت

moein_sg
20-01-1392, 04:02 بعد از ظهر
برای تک چرخ زدن با موتور ۱۰۰۰ سی سی ، دنده ۱ ، گاز بدین و دور موتور رو تا نزدیک ۶-۷ ببرید ، حالا گاز رو ول کنید ، بعد دوباره فورا گاز رو بچرخونید ، موتور خیلی راحت میاد بالا .... نیازی نیست پا رو ترمز باشه ، ول کردن گاز کار ترمز رو انجام میده . زیاد گاز رو نچرخونید که موتور برمیگرده روتون ... اوایل تمرین سعی کنید وزنتون روی فرمون زیاد باشه که موتور بیش از حد بالا نیاد .
میتونید تا ردلاین همینجوری برید یعنی تا سرعت حدود ۱۶۰ ، دنده دادن هم کار سختی نیست فقط باید خیلی سریع اتفاق بیفته .
دنده یک با کلاچ بلند نکنید ، خیلی خطرناکه ....
موقع زمین گذاشتن موتور با سرعتای بالای ۱۵۰ خیلی خیلی مواظب زاویه فرمون باشین ، تو سرعتای بالا حتی یه زاویه کوچیک هم بدون شک زمینتون میزنه

hosseinpalang
21-01-1392, 02:01 بعد از ظهر
موقع استوپی زدن باید کلاج رو بگیریم تا ته درسته ؟

Nobahar
28-01-1392, 10:58 بعد از ظهر
چند شبی هست دارم تمرین استپی میکنم. کلی پیشرفت کردم. ولی هر چی سعی میکنم نمیتونم مسافت بزنم. تو سرعت 40 50 هر چی ترمز رو سفت میگیرم میام جلو موتور بازم بلند نمیشه اخراش که سرعت کم میشه میاد بالا نهایت 5 6 متر میتونم مسافت برم. به خاطر ترمز هامه یا نکته خاصی رو باید رعایت کنم.؟

امشب دو سه بار شدید عقب بلند شد قشنگ حس کردم موتور داره میفته روم سری نشستم موتور برمیگشت سر جاش. یه بارم رفتم تو جدول ولی زمین نخوردم :دی
خعلی حال میده.

!NAVID!
28-01-1392, 11:08 بعد از ظهر
کار خطرناکی هستا
یه وقت دیدی خدایی نکرده موتور برگشت رو کمرت بر باد رفت :دی
نکن خطرناکه حسن خیلی خطر ناکه حسن

Mr.Line
30-08-1392, 06:21 بعد از ظهر
دوستان سوال

اولی قدم برا یاد گیری تک زدن چیه ؟

به چیا موتور آسیب میرسه ؟ چه چیز هایی باید عوض بشه ؟

موتورمم دوزمانست و سبک پروازی می کنه برا خودش ! یه تک چرخ بزنم بعد بفروشمش ...

jetroom
30-08-1392, 08:16 بعد از ظهر
اولین قدم نترس بودنه و آماده بودن برای زمین خوردن
صفحه کلاچ، طبغ و زنجیرو خود موتور، اگرهم زمین بخوره که دیگه خودتون بهتر میدونین

amir.cdi
30-08-1392, 08:55 بعد از ظهر
دوستان سوال

اولی قدم برا یاد گیری تک زدن چیه ؟

به چیا موتور آسیب میرسه ؟ چه چیز هایی باید عوض بشه ؟

موتورمم دوزمانست و سبک پروازی می کنه برا خودش ! یه تک چرخ بزنم بعد بفروشمش ...

تو گفتی بیا بریم بیرون نیومدی
بیا بیری مخودم یادت میدم کاری نداره که
نه کلاج میخوان نه هیجیزه دیکه
اتفاقا باید یه چیز اصلا نداشته باشی اونم عقل

Mr.Line
30-08-1392, 09:15 بعد از ظهر
میام امیر صبر کن قبل از فروش موتور میام پیشت !

ترس دارم متاسفانه !

yasharazary
05-09-1392, 01:37 بعد از ظهر
اصلی ترین نکته همین ترس هست!!!

omid kawasaki
05-09-1392, 01:46 بعد از ظهر
تو یه جای خلوت اگه بشه تمرین کرد خیلی بهتره هم به کسی نمیزنه آدم هم اگه بخوره زمین کمتر ضایع میشه... سمت غرب به نظرتون کجا همچین جایی پیدا میشه ؟

معمار
05-09-1392, 01:57 بعد از ظهر
من یه بار ناجور در حالت تک با 125 خوردم زمین یه بار هم با دوچرخه الان هر کاری میکنیم
که ترسم بریزه نمی تونم
ولی تمرینات دوباره شروع میکنم اما بعد از فصل سرما
چون الان اگه بخوریم زمین به فنا میریم

ماکیاولی
05-09-1392, 03:52 بعد از ظهر
این تاپیک منو یاد محمد جواد فالیز وانیان انداخت!
بنده خدا رو مفت مفت به کشتن دادن
روحش شاد

ZirCgari
05-09-1392, 09:47 بعد از ظهر
لیکن یا موتور طوری نکنید که طوری بشه بعد بگن طوری شده!

خودایی یه چرخ زدن با موتورهای زیر 250 بَسی ضایع ست!

جواد اگزوز
15-05-1393, 04:20 بعد از ظهر
میشه برون اوت رو کامل اموزش بدید؟

mohammadvaiper
15-05-1393, 11:12 بعد از ظهر
من با پالس 200 میخواستم استاپی بزنم ترمز جلو کلا قفل میکنه.هر کاری کردم نشد عقب موتور بالا بیاد
داستانش چیه؟

پرسه
15-05-1393, 11:32 بعد از ظهر
نکته با پالس کله کردن کار خطرناکیه چون رینگاش اسپکی نیست و ممکنه تو فشار زیاد کمی تاب برداره ولی تو تک چرخ شاید کمی فرق کنه چون چرخ جلو اروم رو زمین پیاده میشه نظر شما چیه

Gladiator
16-05-1393, 08:39 قبل از ظهر
من تاحالا نتونستم درستو حسابی یه چرخ بزنم ، ولی خب زمانی که ttr250 داشتم راحت سرشو میاوردم بالا و تا 5 6 متر میرفتم ، هوس کردم برم یاد بگیرم :gigglesmile:

Mori M2
16-05-1393, 08:39 قبل از ظهر
خيلي دوست دارم بتونم با هيو يچرخ كنم:icon_pf _99_:

hosinmaster
16-05-1393, 09:41 قبل از ظهر
میشه برون اوت رو کامل اموزش بدید؟
.....
برن اوت..ترمز جلورو نیگه میداری و موتورو میندازی دنده یکو شروع میکنی به گاز دادان...فقط دستتو کانل از روی کلاچ بر ندار..خطرناکه...لاستیک عقب تو جاش میچرخه و شروع میکنه دود کردن..به این میگن برن اوت..
زیاد این کارو نکن لاستیک عقبت به فنا میره...میلاد استاد برن اوته :gigglesmile:

برای استاپی زدن..پالس و آپاچی بسیار راه دستن..تو سرعت زیر 30تا ترمز جلورو شدید بگیر..به محض اینکه حس کردی پشتت اومد بالا یه مقدار شلش کن..بعد دوبار بگیر..
اگه خواستی استاپی بزنیو حرکت رو به جلو هم داشته باشی..ترمزو شدید بگیر ریز ول کن..این کارو تند تند انجام بده هربار که ول میکنی موتور حرکت میکنه..وقتی میخوای دوباره ترمز بگیری باید پرقدرت اینکارو کنی..
یکم تمرین کنی دستت میاد..سعی کن برای شروع سرعتت زیاد نباشه که یهو خدایی نکرده کله نکنی..
واسه یه چرخ زدن باهیو : هیو ریس سرش به هیچ عنوان بالا نمیاد...باید خیلی اینکاره باشی تا بتونی بلندش کنی...ولی استریتاش تو دنده یک راحت سرش میاد بالا...
نینجا خوراکه یه چرخه..اشاره کنی سرش بالاست...واسه یه چرخ زدنم تو دنده یک با سرعت حدود 60تا گازو ول کن...سرعت به 20که رسید...یه نیم کلاچ شدید کن و همزمان موتورو بکش بالا...راحت بلند میشه...
اگه موتور خوب سوار باشی..(سنگین) مثلا" 1000 باشه راحت تا 130تا بالا میمونه...
کراس و تریل هم که دیگه خوراکه

جواد اگزوز
16-05-1393, 01:15 بعد از ظهر
دمتون گرم برون اوت به غیر از لاستیک ضرر دیگه ای نداره؟من تو کلیپ ها دیدم اصلا کامل کلاج رو ول میکنن

- - - Updated - - -

دمتون گرم برون اوت به غیر از لاستیک ضرر دیگه ای نداره؟من تو کلیپ ها دیدم اصلا کامل کلاج رو ول میکنن

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

yasharazary
16-05-1393, 01:38 بعد از ظهر
گلادیاتور ،با کبیر تک زدن راحته،فقط باید نترسی!
دور موتورو تا 3.5-4ببربالا بعد کلاج رو ول کن!
کم گاز بدی بالا نمیاد

من خودم باروان راحت تک میزنم،اما بیشتر از سه تا گاز نمیتونم برم!
:-(

B-MAX
16-05-1393, 05:50 بعد از ظهر

بله کلاچو باید کامل ول کنی
منظور حسین جان این بود که هوای کلاچ رو داشته باش!!
وقتی کلاچ رو کامل ول کردی محض احتیاط انگشت اشاره و میانی رو روی کلاچ داشته باش (بدون گرفتن کلاچ) تا هر زمان کنترل موتور از دستت خارج شد بتونی جمعش کنی
من خودم بعد از یک بار به گاج رفتن اینو یاد گرفتم:gigglesmile:

Mohammad aghili
16-05-1393, 07:57 بعد از ظهر
.....
برن اوت..ترمز جلورو نیگه میداری و موتورو میندازی دنده یکو شروع میکنی به گاز دادان...فقط دستتو کانل از روی کلاچ بر ندار..خطرناکه...لاستیک عقب تو جاش میچرخه و شروع میکنه دود کردن..به این میگن برن اوت..
زیاد این کارو نکن لاستیک عقبت به فنا میره...میلاد استاد برن اوته :gigglesmile:

برای استاپی زدن..پالس و آپاچی بسیار راه دستن..تو سرعت زیر 30تا ترمز جلورو شدید بگیر..به محض اینکه حس کردی پشتت اومد بالا یه مقدار شلش کن..بعد دوبار بگیر..
اگه خواستی استاپی بزنیو حرکت رو به جلو هم داشته باشی..ترمزو شدید بگیر ریز ول کن..این کارو تند تند انجام بده هربار که ول میکنی موتور حرکت میکنه..وقتی میخوای دوباره ترمز بگیری باید پرقدرت اینکارو کنی..
یکم تمرین کنی دستت میاد..سعی کن برای شروع سرعتت زیاد نباشه که یهو خدایی نکرده کله نکنی..
واسه یه چرخ زدن باهیو : هیو ریس سرش به هیچ عنوان بالا نمیاد...باید خیلی اینکاره باشی تا بتونی بلندش کنی...ولی استریتاش تو دنده یک راحت سرش میاد بالا...
نینجا خوراکه یه چرخه..اشاره کنی سرش بالاست...واسه یه چرخ زدنم تو دنده یک با سرعت حدود 60تا گازو ول کن...سرعت به 20که رسید...یه نیم کلاچ شدید کن و همزمان موتورو بکش بالا...راحت بلند میشه...
اگه موتور خوب سوار باشی..(سنگین) مثلا" 1000 باشه راحت تا 130تا بالا میمونه...
کراس و تریل هم که دیگه خوراکه

استاپی مسافت :au: ترمز ریز ؟؟ تند تند بگیر ول کن؟؟

جواد اگزوز
17-05-1393, 04:21 بعد از ظهر
راستی برون اوت صفحه دیسک رو ضعیف میکنه؟

Hamid_r_2003
17-05-1393, 07:31 بعد از ظهر
آقا من یه بار خواستم تک بزنم با جترو تریل 200 ولی نشد. حس کردم موتور داره از دستم در میره. یعنی میخواستم کلاچو ول کنم ولی موتور شتاب میگرفت و فرمون میخواست از دستم در بره. چیکار کنم؟

Gladiator
18-05-1393, 08:13 قبل از ظهر
آقا من یه بار خواستم تک بزنم با جترو تریل 200 ولی نشد. حس کردم موتور داره از دستم در میره. یعنی میخواستم کلاچو ول کنم ولی موتور شتاب میگرفت و فرمون میخواست از دستم در بره. چیکار کنم؟

تمرین کن حمید جان تمرین :14:
تک چرخ زدن قلق داره ، تریلای دو زمانه و موتورای 600 سی سی به بالا با گاز سرشون میاد بالا ، من خودم سر crm رو با گاز آوردم بالا گذاشتم 1 حرکت کردم با سرعت خیلی کم یهو گازو تا ته فشار دادم سرش اومد بالا که گازو شل کردم ، سر ttr رو هم گذاشتم 1 با سرعت کم بعد کلاچو گرفتم گاز دادم تا دور موتور خوب بیاد بالا بعدش یهو کلاچو ول کردم سرش اومد بالا یه چند متری هم مارو برد ولی در کل قلق داره ، به چشم دیدم یه پیر مردی بود تو بهشهر یه kmx 125 داشت مثل عروسک باهاش میومد جاده زاغمرز باور کنید با سرعت 10 km بدون اینکه خودشو عقبو جلو کنه یا فشاری بیاره یهو سر موتورو راست میکرد مسافت میزد ، من حتی دیدم با طرح ویو 3 ترک رو یه چرخ مسافت میزدن :11:
اول باید قلق بلند کردن سر موتور دستت بیاد بعد رو تعادل و مهار کردن موتور تمرین کنی

hosinmaster
18-05-1393, 08:36 قبل از ظهر
واسه برن اوت همونطور که دوستومن هم گفتن..کلاچو ول کن ولی ازش قافل نشو..حواست بهش باتشه..من منظورم این بود(خودت بعد از یه مقدار تمرین راه میوفتی)
حمید یه چرخ کردن با موتور تو که بهت گفتم دلیلش چیه که اینجوری میشه...تو لاستیک عقبو عوض کن..موتور نیم ثانت چپ و راست نمیشه...
با موتورهای بالای 600 یا دوزمانه ها و یا کراسها یه چرخ که میزنی چون قدرت موتور بالاست..موتور از جاش تکون نمیخوره و تو یه خط مستقیم میره...و این خیلی حال میده...
تک چرخ زدن در زمان شروع حرکت = استفاده از دور موتور بالا بسته به نوع موتور و ول کردن دیر هنگام کلاچ... این کار سختی نیست...

دوستانی که تازه میخوان شروع کنن 2تا نکته رو بهش توجه داشته باشن :

1-زمانی که سر موتورو بلند میکنین(در حال حرکت) حواستون به گاز و ترمز عقب باشه...گازه به اندازه..ترمز عقب به موقع..
2-مهمترین قسمتش زمان بازگشت چرخ جلو به زمینه...خصوصا" تو موتورهای به غیر از ترل و کراس.. خیلی خیلی حواستون باشه که زمان برگشت
چرخ جلو فرمونتون کاملا" صاف باشه...خصوصا" موتورهای سنگین..فرمون متمایل باشه میخورید زمین..واسه تنظیم اینکه فرمون صافه یا نه تو موتورهای
ریس به مغزی سوییچ توجه کنید که دقیقا" روبرو هستش...تو موتورهای دیگه هم خودتون یه علامت واسه خودتون تعیین کنید

milad 250
18-05-1393, 10:31 قبل از ظهر
منم تو دنده 1 با گاز یه چرخ میزنم ولی خیلی کم راستش می ترسم با کلاچم یه بار خواستم یه چرخ بزنم جلوی موتور زیاد اومد بالا نزدیک بود بکوبم زمین حالا یکم ترسیدم یا نمی تونم تک بزنم یا هم جلوی موتورو اینقد بالا میارم که موتر متمایل به راسست می خواد بکوبه زمین

Mohammad aghili
18-05-1393, 10:59 قبل از ظهر
با این موتور معلومه که با 1 باید بترسی

شما تو دنده 2 بلند کن
البته یه چرخ چیزی نیس که من بگم اینطوری کن ، و شما انجامش بدی و شیک مجلسی تک بزنی

خیلی تمرین میخواد
همینطور که واس کسی که موتور سواری نکرده ، تعادل روی 2 چرخ سخته ، باس تمرین کنی واس شما که موتور سواری بتونی تعادل روی 1 چرخ رو حفظ کنی

البته
همونجور که حسین جان گفت

پا روی ترمز باشه بر نگردی خدای نکرده

تو دنده 2 سرعت کم
دور موتورت خیلی پایین نباشه

یهو گاز بده همزمان شوک بده به فرمون ( فرمون رو نکش تو سینت ، بده تو کمک ، خودش 2 برابر برمیگرده اونوقت بکش بالا) بعد با گاز گاز تعادلشو حفظ کن و برو

- - - Updated - - -

اینم یه ویدئو کوتاه از یه چرخ زدن با XL بصورت تعادلی با دنده 2

امیدوارم مفید واقع بشه

لینک آپارات

yasharazary
18-05-1393, 11:43 قبل از ظهر
ممد تو اینو با دنده دو زدی،با کلاج بالا آوردی یابا تقه زدن ؟ با روان تو دو بالا میاد ؟ یه سوال دیگه اینکه سرروان رو راحت بالا میارم(دنده یک) اما هرکاری میکنم بیشتر از سه تاگاز نمیتونم راه برم --حدود15 یا10 متر! چیکار کنم ؟

hosinmaster
18-05-1393, 12:40 بعد از ظهر
استاپی مسافت :au: ترمز ریز ؟؟ تند تند بگیر ول کن؟؟
...
استاپی میشه زد به شکلی که موتور حرکت رو به جلو هم داشته باشه...مثلا" 1متر...
البته اونایی که حرفه ای هستن بیشتر هم حرکت میکنن..همزمان که رو استاپی هستن گاز هم میدن...که کار خیلی سختیه...ولی برای حرکت کم...فقط با استفاده از ترمز هم میشه این کارو کرد...
ترمزو شل کن سفت کن میگیری ...نمیشه در مورد این چیزا دقیق حرفی زد...آدم باید تمرین کنه و قلق بگیره...حالا میگردم اگه فیلمی دیدم میزارم..

milad 250
19-05-1393, 10:08 قبل از ظهر
ممد اقا من این کار و انجام دادم عجب حالی میده به راحتی حتی تو دنده 3 بالا میاد فقط نیاز به تمرکز زیاد و تمرین زیاد داره.دمت گرم.

Mohammad aghili
19-05-1393, 03:31 بعد از ظهر
ممد تو اینو با دنده دو زدی،با کلاج بالا آوردی یابا تقه زدن ؟ با روان تو دو بالا میاد ؟ یه سوال دیگه اینکه سرروان رو راحت بالا میارم(دنده یک) اما هرکاری میکنم بیشتر از سه تاگاز نمیتونم راه برم --حدود15 یا10 متر! چیکار کنم ؟
این چون نشسته بود با کلاچ بود

با روان باس سرشو زیاد بیاری بالا تعادلی بزنی ، چون زور نداره بالا نگهش داره با گاز

استاپی میشه زد به شکلی که موتور حرکت رو به جلو هم داشته باشه...مثلا" 1متر...
البته اونایی که حرفه ای هستن بیشتر هم حرکت میکنن..همزمان که رو استاپی هستن گاز هم میدن...که کار خیلی سختیه...ولی برای حرکت کم...فقط با استفاده از ترمز هم میشه این کارو کرد...
ترمزو شل کن سفت کن میگیری ...نمیشه در مورد این چیزا دقیق حرفی زد...آدم باید تمرین کنه و قلق بگیره...حالا میگردم اگه فیلمی دیدم میزارم..

گاز رو استاپی؟
چرخ که رو هواست :4chsmu1:

این یه نیمچه مسافت که ما زدیم

به این صورت که ابتدا سرعت میگیری
بعد تو شرایط مطلوب که قرار گرفتی ، با یه شوک به کمک جلو و همزمان ترمز جلو ، موتور رو در حالت استاپی قرار میدی ، بعد با ترمز زیر دستت میتونی تنظیم کنی زاویه موتور رو

البته حرکت خطرناکیه بدون تجهیزات کامل و البته تمرین ، هیچگاه سمتش نرید

hosinmaster
19-05-1393, 03:41 بعد از ظهر
خخخخخخخه اینجاشو سوتی دادم:gigglesmile:

بسیار عالی..دمت گرم.شما استادی..:clap:

yasharazary
19-05-1393, 04:14 بعد از ظهر
دیگه سیخه سیخ میکنمش،اما بیشتر از ده متر نمیتونم برم!
نگفتی روان با دومیاد بالا؟

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

Xl185انقد قویه ک با دو عین کره بالا میاد؟؟

- - - Updated - - -

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

stoncold
19-05-1393, 06:39 بعد از ظهر

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

- - - Updated - - -

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

تعادلی یعنی همون تک چرخی با دنده سه 125 میزنن مسافتم میرن با استفاده از وزن بدن خودت کلا موتور چهار زمانه به غیر از کراسا هیچکدوم با گاز نمیاد بالا 250 هاشون

yasharazary
20-05-1393, 09:48 بعد از ظهر
امروز بعد مدتها یدونه تک زدم!
اصلا حال و حوصله نداشم،اما یهو جو گرفت!
هم گاز رو زیاد دادم،هم ازکمکای جلو استفاده کردم!سرموتور چنان بالا اومد ک نگو!تقریبا۷۵یا۸۰درجه!
گاز گاز گاز ،ده دوازده متر رفتم،خواستم بدم دنده دو ترسیدم!
:-d

Mohammad aghili
20-05-1393, 09:52 بعد از ظهر
تعادلی یعنی همون تک چرخی با دنده سه 125 میزنن مسافتم میرن با استفاده از وزن بدن خودت کلا موتور چهار زمانه به غیر از کراسا هیچکدوم با گاز نمیاد بالا 250 هاشون

دوست عزیز
خودت داری میگی مسافت میرن

پس میشه تک مسافتی نه تعادلی

تعادلی ینی دنده 1 ، نهایت 2 و با سرعت کم و زاویه بالا که از مسافتی به مراتب سخت تر و همچنین نیاز به تسلط روی ترمز و تعادل بالا داره

amir.cdi
20-05-1393, 10:02 بعد از ظهر
یاشار تو هنوز درگیری ؟؟؟
بابا تو اگه این چند سال رو عمل مغز تمرین کرده بودی الان دکتر بودی
ولی هنو تک نمیتونی بزنی:3:

yasharazary
20-05-1393, 10:07 بعد از ظهر
یاشار تو هنوز درگیری ؟؟؟
بابا تو اگه این چند سال رو عمل مغز تمرین کرده بودی الان دکتر بودی
ولی هنو تک نمیتونی بزنی:3:

:-d
میزنم باو،اما خودت انصاف بده،تک با موتور چینی حال میده؟اصلا تکچرخ با موتور چینی-تکچرخ حساب میشه؟

جواد اگزوز
21-05-1393, 01:15 قبل از ظهر
برون اوت به غیر از لاستیک ضرر دیگه ای هم داره واسه موتور؟صفحه دیسک رو ضعیف میکنه؟واسه دود بیشتر چیکار میشخ کرد؟

ali.motahari
21-05-1393, 02:07 قبل از ظهر
دوست عزیز

تعادلی ینی دنده 1 ، نهایت 2 و با سرعت کم و زاویه بالا که از مسافتی به مراتب سخت تر و همچنین نیاز به تسلط روی ترمز و تعادل بالا داره
محمد جان فکر کنم شما هم اشتباه میکنی و تعادلی تو زاویه بالا و دنده خلاص زده میشه و معمولا با سی جی این حرکتو دیدم اونم حتما باید یه تکره باشه و تو سرعت بالا مسافتش بیشتر میشه

Mohammad aghili
21-05-1393, 09:35 قبل از ظهر
تکچرخ با دنده خلاص؟

دمشون گرم :))
خدایی من باس جلوشون لنگ بندازم
کارشون خیلی بیسته

اصن تحت تاثیر قرار گرفتم
شرمنده
اشک نمیزاره مانیتور رو ببینم

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

hosinmaster
21-05-1393, 09:54 قبل از ظهر
محمد جان فکر کنم شما هم اشتباه میکنی و تعادلی تو زاویه بالا و دنده خلاص زده میشه و معمولا با سی جی این حرکتو دیدم اونم حتما باید یه تکره باشه و تو سرعت بالا مسافتش بیشتر میشه
..
جان!!دنده خلاص!! :wow:علی جان برای تک چرخ زدن گاز و ترمز دوتا فاکتور مهم هستش ..اگه گاز ندی میشه بگی موتور چجوری میاد بالا؟؟چجوری بالا میمونه؟؟اصلا" چجوری راه میره..اون که

شما میگی احتمالا" با دوچرخه هستش نه موتور..:25r30wi:
تعادلی دقیقا" همیه که ممد گفت....

Hesam Kabiri
21-05-1393, 10:07 قبل از ظهر
تعادلی از اسمش مشخصه موتور تویه زاویه 70-80 درجه قرار میگیره نه سیخ میکنی و نه پایین تر میاری . برایه انجام این کار به صفحه کلاچ و ترمز عالی نیازدارین تا براحتی انجامش داد به دلیله اینکه سرعت پایینه و موتور خیلی تکون میخوره ، اینجاس که مهارت راننده وارد میشه و موتورو تویه تعدل نگه میداره !!!

تعادلی تویه سرعت 60 کیلومتر اصلا نمیشه !!!! امکانش هست شخصی با دنده 3 سره موتور بالا بیاره و موتورو تویه حالت تعادلی قرار بده ، همین طور که بالا توضیح دادم ولی نمیشه طرف با دنده 3 بیار بالا و بصورت عادی با موتور حرکت بکنه و بگیم داره تعادلی منه !!!!!

کسی که یه چرخ زنه حرفه ای هست وقتی سره موتورو بالا میاره اصلا نباید به موتور فشار بیاره :i'm ok:زمانی که موتور داره با 2 چرخ میره یا با 1 چرخ افرادی که میبیننش نباید تفاوتی رو حس کنن !!! منظورم اینه که افرادی یه چرخ میزن ولی اینقد گاز میدن یا به موتور فشار میارن که موتور رد لاین میشه و همه نگاه میکنن که این شخص داره یه چرخ میزنه !!!

تجهیزاته ایمنی فراموش نشه

ali.motahari
21-05-1393, 01:36 بعد از ظهر
خوشحال شدم دوره همی خندیدید بما
من چون فکر کردم اینجا کلا همه موتور سوارن کامل توضیح ندادم
ولی از شما اساتید انتظار نداشتم:wow:
موتورو با دنده 2 میاره بالا(یکی از دوستان با سی جی 125)بعدش دنده رو 3 میکنه و بعد ک موتور دور برداشت کلاجو میگیره ک بنظر من خلاص میشه و اگه شما بخایین دنده رو هم کلا خلاص میکنه و موقع پایین اومدن موتور میکوبه به زمین ولی اگه تو دنده باشه نرم سر موتورو میاره پایین
اگه تابحال ندیدین دوستم ک از تهران(واسه کار اومده اونجا) اومد واستون ویدیو تهیه کنم؟:98:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vardane:
:icon_pf _99_::acigar::happy4::icon_pf _99_:

hosinmaster
21-05-1393, 02:12 بعد از ظهر
درسته..ولی این اسمش تک چرخ زدن تعادلی نیست علی جان..
تعادلی همونطور که دوستان گفتن..تو سرعت بسیار کم..دنده 1 و 2 با زاویه زیاد هستش..تو سرعت کم حفظ تعادل موتور خیلی سخته..و کار هر کسی نیست..
بی این میگن تعادلی...

جواد اگزوز
21-05-1393, 04:34 بعد از ظهر
برون اوت به غیر از لاستیک ضرر دیگه ای هم داره واسه موتور؟صفحه دیسک رو ضعیف میکنه؟واسه دود بیشتر چیکار میشخ کرد؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Hesam Kabiri
21-05-1393, 04:47 بعد از ظهر
ali.motahari ([Only registered and activated users can see links]) جان اصلا در حین تک چرخ تعادلی نباید کلاچ گرفت !!!! اصلا معنا و دلیلی وجود نداره که شما کلاچ بگیری

خودتَم که میگی با دنده 3 موتور دور برداشته !! تعادلی

تعادلی فقط با سرعت پایین انجام میشه و راننده با تعادل دادن به موتور سعی میکنه تا موتور در مسیر مستقیم قرار بگیر . اگه فردی با دنده 2 تعادلی بزنه ( فرد ماهر) باید طوری با موتور حرکت کنه موتور سرعت به 5 الی 10 کیلومتر برسه و اگه فردی تویه خیابون یا هر جایی دیگه باشه اصلا نباید متوجه بشه که موتور در حال تک چرخه . دلیلش اینه موتور در حالت دنده مرده قرار میگیره و صدایه خیلی کمه میده
این بود تک چرخ تعادلی

stoncold
21-05-1393, 07:11 بعد از ظهر
دوست عزیز

عزیز دل برادر تا تعادل برقرار نشه تک مسافتی میزنی شما؟

Mohammad aghili
21-05-1393, 07:13 بعد از ظهر
عزیز دل برادر تا تعادل برقرار نشه تک مسافتی میزنی شما؟

پس با این منطق تمامی تک ها تعادلی محسوب میشه دیگه؟

عزیز دل انگیز تعادل واسه موتور روندن هم لازمه ، چه تک زدن

منظور از تک تعادلی یا مسافتی ، دسته بندی تک ها هست که تو پست های بالاتر ذکر شد به تفصیل !

stoncold
21-05-1393, 07:42 بعد از ظهر
خوشحال شدم دوره همی خندیدید بما
من چون فکر کردم اینجا کلا همه موتور سوارن کامل توضیح ندادم
ولی از شما اساتید انتظار نداشتم:wow:
موتورو با دنده 2 میاره بالا(یکی از دوستان با سی جی 125)بعدش دنده رو 3 میکنه و بعد ک موتور دور برداشت کلاجو میگیره ک بنظر من خلاص میشه و اگه شما بخایین دنده رو هم کلا خلاص میکنه و موقع پایین اومدن موتور میکوبه به زمین ولی اگه تو دنده باشه نرم سر موتورو میاره پایین
اگه تابحال ندیدین دوستم ک از تهران(واسه کار اومده اونجا) اومد واستون ویدیو تهیه کنم؟:98:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vardane:
:icon_pf _99_::acigar::happy4::icon_pf _99_:
من طرف دیدم با سوزوکی 185 از یک میاورد بالا تا پنج بعد همینطور برعکس رو هوا کم میکرد یه مسافتی هم خلاص میرفت موتور دور بگیره بیاریش بالا خلاصش کنی میشه مسافتم زد

- - - Updated - - -

پس با این منطق تمامی تک ها تعادلی محسوب میشه دیگه؟

عزیز دل انگیز تعادل واسه موتور روندن هم لازمه ، چه تک زدن

منظور از تک تعادلی یا مسافتی ، دسته بندی تک ها هست که تو پست های بالاتر ذکر شد به تفصیل !
به نظر من تک زدنی که موتور خودش با نیم کلاچ یا گاز نیاد بالا و بخای بکشیش بالا و اون بالا نگهش داری تعادلیه حالا میخای مسافت بزنی یا متراژ

- - - Updated - - -

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

- - - Updated - - -

بعدشم تعادلی منظورت چیه؟

یاشار داداش خورشیدی عقبت فابریکه؟اگه اره یکی از عوالی که جلو تک زدنتو میگیره همونه داداش بزرگش کن یکمم تمرین حله

جواد اگزوز
22-05-1393, 02:24 قبل از ظهر
برون اوت به غیر از لاستیک ضرر دیگه ای هم داره واسه موتور؟صفحه دیسک رو ضعیف میکنه؟واسه دود بیشتر چیکار میشخ کرد؟جواب بدید لطفا

Hesam Kabiri
22-05-1393, 08:21 قبل از ظهر
جواد اگزوز ([Only registered and activated users can see links] D8%B2/) برایه اینکه دود کنه یه لاستیک خوب میخواد که چسبندگیش خوب باشه و زمانی که شما شروع به برون اوت میکنی از اصطکاکی بوجود میاد یه دوووده خفنی میکنه ... جنس لاستیک خیلی مهمه در ایجاد دوده شدید

مسلما به صفحه کلاچ فشار میاره !!!!! دقیقا دیروز با دوستم تمرین بودیم ، اون با rkv برون اوت زد و صفحه سیلیب کرد :sad:

بعضی ار کلیپایی که دیدم در حین برون اوت زدن و فشار زیاد موتور آتیش گرفته :i'm ok:ولی علتشو نمیدونم :297:

stoncold
22-05-1393, 09:28 قبل از ظهر
جواد اگزوز ([Only registered and activated users can see links] D8%B2/) برایه اینکه دود کنه یه لاستیک خوب میخواد که چسبندگیش خوب باشه و زمانی که شما شروع به برون اوت میکنی از اصطکاکی بوجود میاد یه دوووده خفنی میکنه ... جنس لاستیک خیلی مهمه در ایجاد دوده شدید

مسلما به صفحه کلاچ فشار میاره !!!!! دقیقا دیروز با دوستم تمرین بودیم ، اون با rkv برون اوت زد و صفحه سیلیب کرد :sad:

بعضی ار کلیپایی که دیدم در حین برون اوت زدن و فشار زیاد موتور آتیش گرفته :i'm ok:ولی علتشو نمیدونم :297:
داداش برن اوت با هر لاستیکی جواب میده دیرو زود داره فقط
اصلا ربطی به اتیش گرفتن موتوری نداره برن اوت زدن

Hesam Kabiri
22-05-1393, 09:37 قبل از ظهر
جنس لاستیک برایه دود کدن موثره

خودم تجربه کردم !!! من با 125 برون اوت میزنم دود میکنه با اینکه لاستیکم عینه پوسته هندونه میمونه ولی رفیقم یه rkv صفر خرید اما زمانی که بروت زد با همون لاستیک فابریکه کارخونه فقط یه دوده خیلی کم میکرد در حالی بچه ها با آپاچی این کارو میکنن ولی دودش فوق العادس !!! چیزی که من دیدم و تجربه کردم اینه ....

چیزی هم تویه چندتا کلیپ دیدم این بود که در حین برون اوت موتور آتیش گرفت

hosinmaster
22-05-1393, 10:04 قبل از ظهر
دودی که بلند میشه همونطور که همتون میدونید دلیلش اصطکاک هستش..لاستیک تو یه نقطه درگیره و داغ میشه شروع میکنه به سوختن..

مشخص اینه که سوختن هر شیئی به یه شکلی هست (سریع سوختن..با دود زیاد سوختن..دیر سوختن..و خیلی تفاوتهای دیگه) پس جنس لاستیکی که داره میسوزه هم

تاثیر گذاره..ولی به هر حال کسی لاستیکشو بر حسب خوب سوختن با دود زیاد انتخاب نمیکنه...و در واقع بهتره اینو بگم که ماها که به عنوان یه موتور سوار میخوایم یه وقتایی

این کارو کنیم اصلا" به این قضیه توجه نمیکنیم .... به هر حال هر جنس لاستیکی که باشه میسوزه..دود هم میکنه..

به غیر از لاستیک صفحه داغ میکنه..هود موتور داغ میکنه...لنتات هم درگیره...

Hesam Kabiri
22-05-1393, 10:28 قبل از ظهر
مرسی hosinmaster ([Only registered and activated users can see links]) جان

منم توضیحه علمیش همینه که شما فرمودید

جواد اگزوز
22-05-1393, 12:53 بعد از ظهر
دمتون گرم بچه ها من عاشق این حرکتم و بیشتر اوقات میزنم اخه از تک چرخ میترسم و علاقه ای ندارم
دیشب هم زدم ولی بلد نبیستم فیلمش رو اپلود کنم .

ali.motahari
22-05-1393, 01:52 بعد از ظهر
دمتون گرم بچه ها من عاشق این حرکتم و بیشتر اوقات میزنم اخه از تک چرخ میترسم و علاقه ای ندارم
دیشب هم زدم ولی بلد نبیستم فیلمش رو اپلود کنم .
تو آپارات آپلود کن بزار ببینیم فیض ببریم
منم عاشق گرون ترین حرکت نمایشی(برن اوت) با موتورم
aparat.com

جواد اگزوز
22-05-1393, 03:04 بعد از ظهر
تو اپارات اشتراک ندارم تو سایت نمبشه اپلود کرد؟

ali.motahari
22-05-1393, 03:22 بعد از ظهر
تو اپارات اشتراک ندارم تو سایت نمبشه اپلود کرد؟
اینجا آپ کن