توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rkv 200
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
hesamblack22
26-10-1393, 12:41 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید من 1 ماهی هست ار کی وی خریدم / این موتور همه چیزش عالیه / 500 تایی رفتنه ولی هنوز تاپ اسپیدی که باهاش رفتم 110 بوده تو شیب ملایم / میخوام ببینم راهی داره موتورش تقویت بشه چه تو شتاب چه تاپ اسپید ؟ ممنون
mehran-aria
26-10-1393, 01:58 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید من 1 ماهی هست ار کی وی خریدم / این موتور همه چیزش عالیه / 500 تایی رفتنه ولی هنوز تاپ اسپیدی که باهاش رفتم 110 بوده تو شیب ملایم / میخوام ببینم راهی داره موتورش تقویت بشه چه تو شتاب چه تاپ اسپید ؟ ممنون
سلام
1-بهترین راه تعویض کاربراته
2-تعویض خورشیدی ها (هرچی عقب بزرگتر شتاب بیشتر+تاپ اسپید کمتر-هر چی جلو بزرگتر شتاب کمتر+تاپ اسپید بیشتر)کاملا رابطه عکس داره
3-تعویض اگزوز
مطالعه صفحات قبلی تاپیک +چند نکته در صفحه ی 108 نوشته ی کاربر عزیز KIA
momo666
26-10-1393, 08:55 بعد از ظهر
کسی درباره rkv انژکتوری چیزی شنیده
من تو سایت کمپانی مادر دیدم
!NAVID!
26-10-1393, 09:20 بعد از ظهر
دوستان قیمت لنت ها چنده. من کل تاپیکو خوندم. اصن ندیدم
اخرین باری که پرسیدم 25 تومن و 35 تومن بود
mohammadkh
27-10-1393, 12:14 قبل از ظهر
سلام به همه. خوب موتور بنده به کیلومتر هزار داره نزدیک میشه. و خداروشکر خیلی راضی هستم. دوستان ببرم نمایندگی برای اچار کشی؟ بهتزین نماینذگی تهرانشون کدومه؟ من نزدیک پل چوبی رفتم داشت با یارو دعوام میشد میگفت واینسا اینجا مهندس کارما رو یاد میگیری خخخخخ. انگار موتور هواپیما اوور حال میکنه مردک.
mohammadkh
28-10-1393, 12:25 قبل از ظهر
خوب دوستان. امروز بردم تعمیرگاه ایران تک. در خیابان استخر... اقا من تابحال تعمیرگاه به این مجهزی ندیده بودم. اچار کشی کامل. مشکل پت پت رو کلن حل کرد. کاربراتور رو تنظیم کزد. نمیدونم چکار کرد. شتاب موتورم خیلی زیاد شده. خیلی. پالس و پزاید بودن که سوسک میکردم. اگه خواستین کلیپشو میزارم تو آپارات. فقط نمیدونم دوربینو چجوری نگه دارم
mehran-aria
29-10-1393, 07:37 بعد از ظهر
سلام رفقا
از نظر ظاهر همه چیز این موتور خوبه به جز دو سه مورد.یکی از این مورد ها فرمونشه که زیاد بازه و بالا قرار داره
1- به نظرتون فرمون پالس 200 بهش میخوره.فرمون اون به نظرم خوبه
[Only registered and activated users can see links]
2-به عکس توجه کنید.در قسمت کمک عقب ،بین کمک و لوله دوشاخ یک قسمت اضاف شده که عقب موتور رفته بالاتر.فکر کنم بشه درست کرد.اینطور قشنگ تر میشه.نظرتون؟؟
IRgragh
29-10-1393, 07:40 بعد از ظهر
سلام خب شما که قصد تعویض فرمون رو دارید دو تیکه بکنید بهتره و خوشگلتر
mehran-aria
29-10-1393, 07:53 بعد از ظهر
مرسی از راهنماییتون ولی این کار راحتتر و کم هزینه تره ، فقط میخوام فرمون یه کم بسته تر و پایین تر باشه :6:
- - - Updated - - -
Amir18313
29-10-1393, 09:16 بعد از ظهر
سلام
فقط خواستم اعلام کنم rkv محصول شرکت بزرگ و بین المللی keeway هست و میتونید توی اینترنت دربارش سرچ کنید
IRgragh
29-10-1393, 11:00 بعد از ظهر
مرسی از راهنماییتون ولی این کار راحتتر و کم هزینه تره ، فقط میخوام فرمون یه کم بسته تر و پایین تر باشه :6:
- - - Updated - - -
خواهش دوست عزیز فرمون بگردی از فرمون پالس بهتر و خوشگلتر هم گیر میاد.
راجع به این عکسی هم که گذاشتید پایه کمک فنر فردا شروع میکنم دوتا خودم بسازم تموم شد عکس میزارم حتما
mohammadkh
29-10-1393, 11:37 بعد از ظهر
امروز من در بزرگراه همت به سرعت 124 رسیدم. من چجوری دوربینو به کلاه نصب کنم. دوستان راهنمایی کنن. ولی هیبت این موتور طوری هست که میری کنار ماشین بنده خدا میکشه کنار. فک میکنه بچه هیوسانگه خخخخ
فلات دوست
30-10-1393, 08:49 قبل از ظهر
امروز من در بزرگراه همت به سرعت 124 رسیدم. من چجوری دوربینو به کلاه نصب کنم. دوستان راهنمایی کنن. ولی هیبت این موتور طوری هست که میری کنار ماشین بنده خدا میکشه کنار. فک میکنه بچه هیوسانگه خخخخ
برو اینترنت و آدرس نمایندگی دوربین های ورزشی در تهران رو بگیر و اونجا اگه بری نگهدارنده دوربین رو کلاه را میفروشن
راستی کاربر و دوست عزیزمون arsh ، از بچه های سایت هستش که دوربینش رو کلاهش نصب هست و از ایشون هم میتونی راهنمایی بگیری
!NAVID!
30-10-1393, 10:43 بعد از ظهر
مهران جان
من خودم دارم دنبال دسته فرمون میگردم که یه مورد پیدا کردم اگه بشه میرم حزف بزنم قیمتش منطقی باشه یا بفروشه میگیرم نصب میکنم!
خیلی وقته تو فکرش هستم!
و همچنین کمک عقب که میشه با بوش درست کرد که تو فکر اونم هستم!
هوا یکم گرم بشه این کار هارو میکنم عکسارو میزارم!
3. تعویض کاربرات با کاربرات tk 34
4. تویض خورشیدی جلو و عقب و زنجیر با مدل 520!
5. لاستیک 140 فاق کوتاه!
6. ساختن هدرز استیل!
فعلا همینارو تو برنامم دارم!
ایشالا بعد اینا میخوام موتور بفرستم ماه :gigglesmile:
- - - Updated - - -
البته تا چند روز دیگه دسته گاز و طرف دیگشو با مدل رنتال عوض میکنم (صفا) :icon_pf (3):
IRgragh
30-10-1393, 10:47 بعد از ظهر
فرمون رو میخواین دو تیکه کنین؟
برای کمک فنر عقب هم پایه کمک فنر میفروشن اما خودت درست کنی به صرفه تر هستش
!NAVID!
30-10-1393, 10:51 بعد از ظهر
بله!
والا من این طرف ها همچین چیزی ندیدم
میخوام بسازم
شما نظری برای ساختنش دارین؟
IRgragh
30-10-1393, 10:55 بعد از ظهر
میتونی دو تا کمک فنر کهنه پیدا کنی بوش هاشونو برش بدی با اونا درست کنی
- - - Updated - - -
من این واسم سوال شده چطوری میشه اینطور فرمون هارو دو تیکه کرد.اطلاعات داری؟
!NAVID!
30-10-1393, 11:06 بعد از ظهر
پیشنهاد خوبیه!
دسته فرمون های مگلی تیپ 2 و هیوسانگ هم به این میخوره ولی قیمتش به صرفه نیست!
IRgragh
30-10-1393, 11:24 بعد از ظهر
کدوم یک از این دو مدل مد نظرتونه؟
[Only registered and activated users can see links] jpg
!NAVID!
30-10-1393, 11:27 بعد از ظهر
اولی( اونی که رو موتور ابی هست)!
IRgragh
30-10-1393, 11:34 بعد از ظهر
هیو هم که مثه مدل اولی هستش منظور من اینه که جا داره این فرمونا بش بسته بشه؟
- - - Updated - - -
الان قیمت فرمون های دو تیکه هیو یا مگلی چنده؟ قیمت داری؟
!NAVID!
30-10-1393, 11:42 بعد از ظهر
اره جا داره!
بالای 200 300 تومن!
IRgragh
30-10-1393, 11:43 بعد از ظهر
قیمت پایینتر چیزی سراغ نداری؟
!NAVID!
30-10-1393, 11:53 بعد از ظهر
مال پیشرو پارس ارزون تر درمیاد
IRgragh
30-10-1393, 11:55 بعد از ظهر
ممنون داش نوید
پایه کمک فنر هم میخوام درست کنم اگه وقت کردم درست کنم عکساشو میزارم
mehran-aria
01-11-1393, 02:27 قبل از ظهر
مهران جان
من خودم دارم دنبال دسته فرمون میگردم که یه مورد پیدا کردم اگه بشه میرم حزف بزنم قیمتش منطقی باشه یا بفروشه میگیرم نصب میکنم!
خیلی وقته تو فکرش هستم!
و همچنین کمک عقب که میشه با بوش درست کرد که تو فکر اونم هستم!
هوا یکم گرم بشه این کار هارو میکنم عکسارو میزارم!
3. تعویض کاربرات با کاربرات tk 34
4.تعویض دسته فرمون
دقیقا این چهار مورد بالا هم چند وقته تو مخمه.
فرمون از همین یک تیکه ای ها..مثلا پالس200.اگه فرمونی شبیه پالس 200 هست و به rkv میخوره بهم معرفی کن.مرسی
البته کاربراتی که دیدم فکر کنم pz 34 بود.این که شما میگی دیافراگمیه یا معمولی(پیستونی)؟؟؟قیمت؟؟
اینم دسته فرمونا،ولی تو شهرمون پیدا نکردم که بخرم
!NAVID!
01-11-1393, 03:39 بعد از ظهر
دقیقا این چهار مورد بالا هم چند وقته تو مخمه.
فرمون از همین یک تیکه ای ها..مثلا پالس200.اگه فرمونی شبیه پالس 200 هست و به rkv میخوره بهم معرفی کن.مرسی
البته کاربراتی که دیدم فکر کنم pz 34 بود.این که شما میگی دیافراگمیه یا معمولی(پیستونی)؟؟؟قیمت؟؟
اینم دسته فرمونا،ولی تو شهرمون پیدا نکردم که بخرم
فرمونتو باز کن ببین قطر لولش چقدره!
مال پالس رو هم ببین اگه هم اندازه بود میخوره!
من که میخوام ریس کنم 2 تیکه ریسی!
کاربرات tk میندازم دیافراگمی هست (همونی که روی مگلی ها هست!)
من از این میندازم
mehran-aria
01-11-1393, 11:03 بعد از ظهر
فرمونتو باز کن ببین قطر لولش چقدره!
مال پالس رو هم ببین اگه هم اندازه بود میخوره!
من که میخوام ریس کنم 2 تیکه ریسی!
کاربرات tk میندازم دیافراگمی هست (همونی که روی مگلی ها هست!)
من از این میندازم
نوید خان کاربراتی که شما میگی چه قیمته؟
من از دو نفر تعمییرکار و (جناب salahshor از بچه های همین سایت) پرسیدم میگن کاربرات دیافراگمی تنبله و پیستونی برای دور های اولیه و شتاب گیری بهتره.به علاوه مشکلات تعویض دیافراگم و اینا نداره،واسه همین نظرم به کاربرات معمولی برگشت.
عکس این دسته فرمون که گذاشتم تو یه سایت خارجی بود.این که شما عکسشو گذاشتی از کجا خریدی؟
mohammadkh
01-11-1393, 11:11 بعد از ظهر
دوستان. به نظرتون لنت ها چند تا کار میکنن. حدوذی بگین. من روغن موتورمو در کیلومترهای 250 و 600 عوض کردم. الان نزدیک هزاز و صده. بتظرتون چه تایمی عوض کنم؟؟ یه سوال دیگه. فشار باد لاستیک طبق دفترچه برای جلو 27 و برای عقب 29 زده. بنظرتون نمیکوبه؟
Amir18313
01-11-1393, 11:45 بعد از ظهر
سلام
من میخواستم 3-3.5 هزینه کنم.
شما که RKV دارید راضی هستید یا من برم سراغ پالس 135؟
هزینه نگهداری و لوازم مصرفی RKV چطور است؟ برای کسی که آروم میره و فقط خرج بنزین و لنت میخواد بده!
mehran-aria
01-11-1393, 11:49 بعد از ظهر
دوستان. به نظرتون لنت ها چند تا کار میکنن. حدوذی بگین. من روغن موتورمو در کیلومترهای 250 و 600 عوض کردم. الان نزدیک هزاز و صده. بتظرتون چه تایمی عوض کنم؟؟ یه سوال دیگه. فشار باد لاستیک طبق دفترچه برای جلو 27 و برای عقب 29 زده. بنظرتون نمیکوبه؟
روغنو من 1000 تا به 1000 تا عوض میکنم.باد لاستیک هم آپاراتی بهتر میدونه باید چقدر باشه.اگه میکوبه یکم بادشو خالی کن
mehran-aria
02-11-1393, 12:27 قبل از ظهر
سلام
من میخواستم 3-3.5 هزینه کنم.
شما که RKV دارید راضی هستید یا من برم سراغ پالس 135؟
هزینه نگهداری و لوازم مصرفی RKV چطور است؟ برای کسی که آروم میره و فقط خرج بنزین و لنت میخواد بده!
لوازمش گرونتره.ولی من کلا ازش راضیم.لوازم مصرفیش تو نمایندگی موجوده ولی گرونه.
هر کس موتورو برای یه کاری میخواد،اگه شما برای سواری معمولی داخل شهر و بی دردسر میخوای 135 بخر.
!NAVID!
02-11-1393, 11:13 قبل از ظهر
نوید خان کاربراتی که شما میگی چه قیمته؟
من از دو نفر تعمییرکار و (جناب salahshor از بچه های همین سایت) پرسیدم میگن کاربرات دیافراگمی تنبله و پیستونی برای دور های اولیه و شتاب گیری بهتره.به علاوه مشکلات تعویض دیافراگم و اینا نداره،واسه همین نظرم به کاربرات معمولی برگشت.
عکس این دسته فرمون که گذاشتم تو یه سایت خارجی بود.این که شما عکسشو گذاشتی از کجا خریدی؟
200 به بالا
بله تو تاپیک دیدم! والا من مورد خوبی توی کاربرات های پیستونی ندیدم (یعنی راستشو بخوای نگشتم تا پیدا کنم :دی) اگه چیز خوبی هست به منم معرفی کن!
اینو برای موتور شایسته فر (یوزر همین سایت) خریده بودن
عکسشو برام فرستاد!
تو ایرانم موجوده هم اصلش هم طرح اصل!
که اخرین باری که من پرسیدم طرحش 8 تومن بود اینجا!
اصلشو خیلی وقته قیمت ندارم! ولی فکر کنم بالای 90 تومن باشه!
هر کدومو بخوای میتونم برات بگیرم پست کنم
Amir18313
02-11-1393, 03:02 بعد از ظهر
دوستان بخوام بصورت صفر خریداری کنم باز هم پالس را پیشنهاد میدید یا rkv?
rkv لاستیک هاش بزرگه و من خیلی از هیکلش خوشم میاد. اهل سرعت ... نیستم ولی زیبایی موتور برام مهمه.
قیمت صفر RKV چند است؟
همراهش چه لوازمی داره؟
آیا میشه روش دزدگیر بست بدون اختلال در سیم کشی و گارانتی؟
و محبوترین رنگ . قشنگترینش چی هست که با توجه به اب و هوای اصفهان کثیف نشه و ....
02-11-1393, 03:50 بعد از ظهر
دوستان بخوام بصورت صفر خریداری کنم باز هم پالس را پیشنهاد میدید یا rkv?
rkv لاستیک هاش بزرگه و من خیلی از هیکلش خوشم میاد. اهل سرعت ... نیستم ولی زیبایی موتور برام مهمه.
قیمت صفر RKV چند است؟
همراهش چه لوازمی داره؟
آیا میشه روش دزدگیر بست بدون اختلال در سیم کشی و گارانتی؟
و محبوترین رنگ . قشنگترینش چی هست که با توجه به اب و هوای اصفهان کثیف نشه و ....
-اگه با لوازم مشکل نداری،بخر.البته بعضی لوازمش تو یدکی های اصفهان پیدا میشه،نه که نباشه.لوازم هم مثلا شما بعد از 10000 تا (شاید بیشتر) نیاز به لنت پیدا کنی که موجوده.اگه خدایی نکرده با زمین خوردن یه راهنما بشکنه که اونم هست.باک و زین و 80 90 درصد لوازمش تو نمایندگی هست.فقط باید زنگ بزنی بفرسته.نمایندگی لوازم دست فروشنده نمیده حالا دلیلش رو نمیدونم
-الان صفرش 4900
-خب هیکل rkv بزرگ تره و خوشگلتر از 135 و تو سرعت پایداری بهتری داره.
-من که صفر نخریدم نمیدونم همراهش چی هست.:25:
-بله میشه روش دزدگیر استارتی یا معمولی بست بدون مشکل.کاری به گارانتی نداره
-رنگ سلیقه ایه ولی برای اینکه خاک رو نشون نده سفید بهتره ولی کم گیر میاد.و بعد به نظرم قرمز
- - - Updated - - -
200 به بالا
بله تو تاپیک دیدم! والا من مورد خوبی توی کاربرات های پیستونی ندیدم (یعنی راستشو بخوای نگشتم تا پیدا کنم :دی) اگه چیز خوبی هست به منم معرفی کن!
اینو برای موتور شایسته فر (یوزر همین سایت) خریده بودن
عکسشو برام فرستاد!
تو ایرانم موجوده هم اصلش هم طرح اصل!
که اخرین باری که من پرسیدم طرحش 8 تومن بود اینجا!
اصلشو خیلی وقته قیمت ندارم! ولی فکر کنم بالای 90 تومن باشه!
هر کدومو بخوای میتونم برات بگیرم پست کنم
کاربرات فابریک مگلی که میگن بیخوده....بعدش مگه شتابداره؟؟؟
من سراغ میگیرم چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم.
!NAVID!
03-11-1393, 12:26 قبل از ظهر
مختو زده دیگه :4chsmu1:
-اگه با لوازم مشکل نداری،بخر.البته بعضی لوازمش تو یدکی های اصفهان پیدا میشه،نه که نباشه.لوازم هم مثلا شما بعد از 10000 تا (شاید بیشتر) نیاز به لنت پیدا کنی که موجوده.اگه خدایی نکرده با زمین خوردن یه راهنما بشکنه که اونم هست.باک و زین و 80 90 درصد لوازمش تو نمایندگی هست.فقط باید زنگ بزنی بفرسته.نمایندگی لوازم دست فروشنده نمیده حالا دلیلش رو نمیدونم
-الان صفرش 4900
-رنگ سلیقه ایه ولی برای اینکه خاک رو نشون نده سفید بهتره ولی کم گیر میاد.و بعد به نظرم قرمز
- - - Updated - - -
کاربرات فابریک مگلی که میگن بیخوده....بعدش مگه شتابداره؟؟؟
من سراغ میگیرم چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم.
دایوش رو ار کی وی انداخته!
والا دقیق نمیدونم داره یا نه!
مرسی فدات
Amir18313
03-11-1393, 12:43 قبل از ظهر
[QUOTE=mehran-aria;290324]مختو زده دیگه :4chsmu1:
-الان صفرش 4900
آره دیگه
قیمتش که با 135 یکی هست.
فقط باید برم نمایندگی کویر پل فردوسی تو فروشگاه از نزدیک ببینم. سوارش بشم ببینم سنبت به فد و ... چطوره.
اوکی بود از خود نمایندگی قسطی برمیدارم.
حتی سوارش هم نشم با این وضعیت گرون شدن هرساله موتور ضرری نمیکنم!
mohammadkh
04-11-1393, 12:11 قبل از ظهر
سلام دوستان. یه سوال علامت اچار روی کیلومتر در لحظه ای که سوییچ و باز میکنیم میاد. کسی میدونه چجوری میشه فعالش کرد؟ میخوام لامپ نوربالامو 55وات ناروا بندازم اشکالی نداره بنظرتون؟ واسه پلیسی دادن فقط استفاده میکنم. نظرتون چیه؟
mehran-aria
04-11-1393, 01:16 قبل از ظهر
هنگام بازکردن سوئیچ،همه ی علائم(مثل علامت آچار،موقعیت دنده،سرعت و..) ظاهر میشه و دوباره محو میشه حتی دورسنج موتور تا آخر میره و برمیگرده(مثل تصویر زیر.) این عادیه
حالا علامت آچار که شما ذکر کردی محو میشه یا همینطور روی صفحه باقی میمونه؟؟؟
!NAVID!
04-11-1393, 03:49 بعد از ظهر
اگه مال پالسو دیده باشین بعد (اشتباه نکنم) 1000تا اون علامت اچار میاد تا ببرن برای اچار کشی!
ولی مثل اینکه این کیلومتر برای یه موتور دیگه بود که انداختن روی این موتور و هیچ کاری براش تعریف نشده!
( علکیهههههه) :دی:gigglesmile:
Amir18313
08-11-1393, 01:30 بعد از ظهر
با سلام
من توی تبلیغات شرکت keeway دیدم مدل 2015 را تبلیغ میکنه و شروع به فروش کرده.
محصولی که در نمایندگی های شرکت کویر بفروش میرسه برای چه سالی است؟
آیا همون مدل 4 سوپاپ است؟
فروش زمستانی و اقساطی کویر گزینه خوبی است برای خرید.
با توجه به قد حدود 175 سانتیمتری و وزن حدود 100 کیلویی بهترین گزینه خرید موتور بین RKV و پالس 135 فکر کنم همین RKV باشه
NiNjA-Wild
08-11-1393, 02:10 بعد از ظهر
سلام دوستان.
الان قیمت صفرش چقدره؟
مشکلاتش حل شده تو ورزن جدیدش.اومده اصلا؟باول باید چه تغییراتی توش بدم؟
!NAVID!
09-11-1393, 01:53 بعد از ظهر
در حال حاضر و تا جایی که من اطلاع دارم هنوز مدل 4 سوپاپ وارد ایران نشده!
همشون 2 سوپاپ هستن!
ولی کویر میخواد وارد کنه (زمانش معلوم نیست)
Amir18313
09-11-1393, 10:38 بعد از ظهر
امروز رفتم RKV و پالس 135 را کنار هم مقایسه کردم
بین این دو همه میگفتند پالس بهتره. کیفیتش بهتره و ... سراغ RKV نرو.
متاسفانه پالس یک نسبت به RKV ارتفاع زیادی داشت و این منو خیلی میترسوند که همون اول بخورم زمین!
RKV قیافه قشنگ جذاب خشن و عضلانی داشت ولی کسی پیشنهاد نمیداد! با ابنکه هر دو داخل مغازه موجود بود!
RKV مشکل قطعات و ... را اعلام کردند فروشنده.
در کل نظر فروشنده روی پالس بود و نظر من روی RKV . اما RKV و پس زمینه شرکت کویرموتور و کیفیت مونتاژ و .... من را ترسونده!
ابوالفضل88
10-11-1393, 02:41 بعد از ظهر
خوب بابا اینا که 600 یا 1000 نیستن انقدر میترسی پالس موتور آروم نرم لطیف هیچ مشکلی نداره دوست من یه بار سوار شی ترست میریزه اینم حکایت آمپوله خخخخخ غمت نباشه چیز شاخی نیس موفق و استوار باشی راستی مصرف پالس خیلی کمه اقتصادیه :25r30wi::25r30wi:
mohammadkh
10-11-1393, 07:55 بعد از ظهر
دیشب آپاچی دوستمو ده دقیقه گرفتم. گفتم واسه تفنن برم باهاش. چه جالبه. ار کی وی خیلی مسلط تر و راحت تره سواریش. من واقعن از آپاچی اومدم سوار موتور خودم شدم لذت بردم. ا ر کی وی خیلی مسلط تر به جاده اس.
NiNjA-Wild
11-11-1393, 12:00 بعد از ظهر
RKV زیباست.به غول دوستمون عضلانی و واقعا رخ زیبا و جذابی داره.
ولی دوست من : بجه های همین سایت میگن قیمت قطعاتش خیلی بالاست.برای کوچیکترین چیزهاش باید خرج بزرگی کنی.با اینکه بعضی از دوستانم میگن خرج نیوفتاده توی 2سال موتورشون.پالس رو همه تعریف میکنن و میگن از همه لحاظ فوق العادست.
قیمت صفرشون رومن نمیدونم جفتشو.
ولی واسه خودم قیافه مهمه و اگه پالسم از نزدیک ببینم و نتونم با قیافش کنار بیام ار کی وی بر میدارم.
من قصد خرید مگلی رو داشتم ک منصرف شدم و رفتم یه راست سر هیوسانگ.متاسفانه پولم در اتفاقات روزمره و حالا ... به اجبار کسر و مبلغ 12میل من شد 5میل.
پس بهتره برم سمت ار کی وی یا همین پالس
mohammadkh
12-11-1393, 09:03 قبل از ظهر
مشکل لق شدن فرمون این موتور رو استاد برات جعفری برای من حل کردن. واقعن این موتور فقط ایراد مونتاژی داره. با تشکر از اقای جعفری
mehran-aria
12-11-1393, 10:27 قبل از ظهر
سلام .بله منم آپاچی سوار شدم ولی آدم حس میکنه اگه ترمز بزنه از جلو پرت میشه.چون فرمونش نسبت به RKV پایین تره و ارتفاع زینش هم بالاتر
راستی برای لقی فرمون چه کاری انجام دادی شما(البته از من زیاد لق نیست)؟
mohammadkh
12-11-1393, 03:16 بعد از ظهر
اتفاقا اپاچی پایین تره از ار کی وی. چیز خاصی نیست. از خود اقای جعفری بپرس راهنمایی میکنن.
Amir18313
12-11-1393, 06:46 بعد از ظهر
دوستان یک سوال فنی
من یک RKV اقساطی از کویر بردارم حدود 10 بعد حدودآ چقدر از قیمتش میوفته؟
بعد اتمام قسط میشه با پالس 135 93 یا 94 عوض کرد؟
mohammadkh
12-11-1393, 09:17 بعد از ظهر
نه عزیزم افت قیمتش زیاده. کلن ار کی وی بازار مناسبی نداره. من خودم واسه تک بودنش خریدم.
mohammadkh
13-11-1393, 11:21 بعد از ظهر
امروز شمع موتورو عوض کردم. لنت عقب رو هم تعویض کردم. بازده ترمز نداشت دیسک عقب. باز کردم دیدم لنت خراب شده. چون ماه پیش کالیپر برنمگشت در نتیجه دیسک قفل کرد و لنت سوخت. لنا رو از بازار خریدم بیست تومن. جالب اینجاس شرکت میگفت سی و خورده ای اونم تازه نداریم. خخخخ. از اقای جعفری هم باید بابت تنظیم کاربرات موتور بنده و همچنین اموزش تعویض لنت تشکر کنم. یک دنیا ممنونم از ایشون. خیلی حرفه اموزش بی چشم داشت و یاد دادن تکنیک های تعمیری چیزی که من در هیچ تعمیر کار موتورسیکلتی جز ایشون این مرام و منش رو ندیم.
hesamblack22
16-11-1393, 01:50 قبل از ظهر
خسته نباشید بچه ها /
اقا من میخوام اگزوز موتورمو عوض کنم / کسی جایی رو سراغ داره که واسم بفرستن ؟ اگروز قشنگ و با صدای ناز میخوام
راهنمایی کنید چی خوبه براش که بگیرم
mehran-aria
16-11-1393, 10:59 قبل از ظهر
سلام.
موتور شما چی هست دوست عزیز؟
اگه موتور شما یه موتور تک سیلندره،با نصب بهترین اگزوز هم نمیشه صدای یه موتور چهار سیلندر رو ازش گرفت.ولی صداش بهتری میشه
برای نصب اگزوز از کاربر عزیز !NAVID! راهنمایی بگیرید.ایشون روی موتورشون نصب کردن.
از صفحه 120 همین تاپیک هم بازدید کنید.
hesamblack22
16-11-1393, 11:50 قبل از ظهر
تاپیک ار کی وی هست دیکه پ موتورم rkv داداش / میخوام یه اگزوز مشتی روش نصب کنمم
!NAVID!
24-11-1393, 05:15 بعد از ظهر
بروبکس ار کی وی سوار چرا تاپیک خوابیده؟
اقا این گازی که تو کمک ها هست (عقب)رو چی بزنیم چجوری بزنیم؟
مال منو امروز یه نفر خالی کرد ولی سفت شده! کمک ضربه میزنه!
چیکارش کنم؟
abolfazls
24-11-1393, 08:41 بعد از ظهر
بروبکس ار کی وی سوار چرا تاپیک خوابیده؟
اقا این گازی که تو کمک ها هست (عقب)رو چی بزنیم چجوری بزنیم؟
مال منو امروز یه نفر خالی کرد ولی سفت شده! کمک ضربه میزنه!
چیکارش کنم؟
نويد جان ميرى جلوى يه دونه از اين اتو سرويسهايى كه گاز نيتروژن دارن براى تاير و مثل والف تاير نيتروژن ميزنى بهش !!! خيلى شيك و مجلسى !!!
موفق باشى داداش
!NAVID!
24-11-1393, 10:23 بعد از ظهر
نويد جان ميرى جلوى يه دونه از اين اتو سرويسهايى كه گاز نيتروژن دارن براى تاير و مثل والف تاير نيتروژن ميزنى بهش !!! خيلى شيك و مجلسى !!!
موفق باشى داداش
حاجی اندازه خاصی نداره؟
mehran-aria
25-11-1393, 06:06 بعد از ظهر
سلام.داخل کاتالوگ نوسته که با فشار 0.8Mpa شارژ بشه.
!NAVID!
25-11-1393, 07:58 بعد از ظهر
حله داداش مرسی
من کاتالوگشو ندارم به خاطر همون نمیدنستم
مرسی
پی دی اف کاتالوگشو داری برام بفرستی؟
mehran-aria
26-11-1393, 02:42 قبل از ظهر
خواهش..
بفرما اینم کاتالوگ
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
mohammadkh
26-11-1393, 09:32 بعد از ظهر
سلام دوستان. امروز یه سانتافه باعث شد من منحرف بشم. و با سرعت چهل تا چرخ عقبم روی خط عابر لیز خورد و خوردم زمین. پدال ترمزم اومده بالا با پا فشار دادم رفت سرجاش اما الان پایین تر میگیره روغن ترمزو دیدم روی کم بود. روغن اضافه کنم خوب میشه؟ اما واقعن جالب بود. انتظار نداشتم باکم سالم بمونه. فقط محافظ اگزوزم به فنا رفت. کسی قیمت داره؟
!NAVID!
27-11-1393, 03:01 بعد از ظهر
سلام دوستان. امروز یه سانتافه باعث شد من منحرف بشم. و با سرعت چهل تا چرخ عقبم روی خط عابر لیز خورد و خوردم زمین. پدال ترمزم اومده بالا با پا فشار دادم رفت سرجاش اما الان پایین تر میگیره روغن ترمزو دیدم روی کم بود. روغن اضافه کنم خوب میشه؟ اما واقعن جالب بود. انتظار نداشتم باکم سالم بمونه. فقط محافظ اگزوزم به فنا رفت. کسی قیمت داره؟
احتمالا با هواگیری درست بشه!
قیمت محافظ رو هم ندارم
خط و خش افتاده یا؟
- - - Updated - - -
دیروز بردم توی کمک ها نیتروژن زدن
بهتر شده!
mohammadkh
27-11-1393, 04:45 بعد از ظهر
سلام دوستان. امروز لنت عقب و جلو خریدم. گفتم بخرم داشته باشم. از خود شرکت گرفتم. کاور اگزوز رو شصت تومن میدادن که گفتن نداریم. یه تعمیرگاه گفت من فردا از رو اگزوز پلمپ باز میکنم. خلاصه بچه های کویر تو پاساژ ماهان خیلی برخورد خوبی داشتن. من واقعن به کیفیت این موتور و قطعاتش ایمان اوردم. لامپ راهنما ها فیلیپس اصله. خدا رو شکر موتورم خسارت ندید. فقط همون کاور اگزوز خراب شد که اونم فردا نصب میکنم. ار کی وی حرف نداره. سگ جونه. من در عرض دو ماه و اندی باهاش دوهزار و چهارصد تا راه رفتم. خداروشکر.
!NAVID!
27-11-1393, 08:13 بعد از ظهر
ایشالا چرخاش برات به سلامتی بچرخه
من از عید سال 91 به اینور 16 تا بیشتر روندمش!
همیشه هم در حال معکوس دادن و اینجور کارام!
گوش شیطون کر!
پول روغن و بنزین دادم
به وقتش اچار کشی کردم
باهام خوب راه اومده
majidp_8
30-11-1393, 04:01 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
میشه جایی رو معرفی کنید که یه اگزوز خوب و قیمت مناسب برای این موتورم بگیرم ... RKV 200
!NAVID!
30-11-1393, 09:10 بعد از ظهر
دوست عزیز ساکن کدوم شهرید؟
Ali.K
01-12-1393, 06:52 بعد از ظهر
سلام دوستان
آقا این هواگیری ترمز عقب چجوری انجام میشه؟ ترمز عقب رو پدالش رو عوض کردم ولی خیلی میخ ترمز میگیره، احساس میکنم پیستون ترمز عقب سفت شده برای همین احتمال دادم هواگیری بخواد
کسی میدونه؟
!NAVID!
01-12-1393, 07:17 بعد از ظهر
یه پیچ رو پیستون هست اونو یکم شل کن!
تند تند پدالو فشار بده تا اخر بعد چند بار تا اخر فشار بده نگهدار!
پیچو باز کن زود ببند!
چند بار که این کارو بکنی هواگیری میشه!
mohammadkh
01-12-1393, 09:12 بعد از ظهر
ترمز عقب با یه مهره رگلارژ میشه. که وصله به بازویی استپ ترمز.
majidp_8
03-12-1393, 11:07 بعد از ظهر
نوید جان من تهران هستم ... لطفا مارک یا مدلی هم که میدونی خوبه رو بگو ممنون از لطفت
!NAVID!
04-12-1393, 03:16 بعد از ظهر
دوست عزیز شما تشریف ببری گمرک میتونی مغازه های اگزوز فروشی رو پیدا کنی
بهترین اگزوز برای این موتور همون چینی ها هستن که از 200 تومن شروع میشن
اگزوزی که من خودم روی موتورم بستم با جوش کاری و باربری و ... 300 تومن در اومد
صدای خوبی هم داره من راضیم!
و من الله توفیق....
!NAVID!
08-12-1393, 11:25 بعد از ظهر
امروز موتورو لخت کردم!
کلا ریختم پایین دوباره جمع کردم!
اچار کشی و سرویس کامل!
راه رفتن موتور بهتر شده!
صدا های اضافی گرفته شده!
یعنی کلاا عوض شده!
حسش نیست عکساشو اپ کنم! :دی
ارتفاع هم زدم!
چراغ با گلگیر یه مشت فاصله داره!
صفا
عشق موتورs
15-12-1393, 11:36 بعد از ظهر
سلام دوستان لطفا اگه کسی از قیمتش تو اصفهان خبر داره بگه ممنون میشم ی سوال دیگه هم دارم پالس 180بهتر یا ار کی وی مرسی
mohammadkh
16-12-1393, 12:09 قبل از ظهر
کلن ار کی وی رخ خاصی داره. قطعات پالس و آپاچی براحتی گیر میاد. اما ا ر کی وی نه. ولی کیفیت قطعاتش خیلی بالاست.
mehran-aria
16-12-1393, 08:17 بعد از ظهر
قیمت حدود 4800 الی 4900
درسته.منم به کیفیت قظعات RKV ایمــان دارم.
mohammadkh
17-12-1393, 12:31 قبل از ظهر
همه موتورا گرون شدن. مثلن رادیسون شده 3800. صد در صد ار کی وی گرون شده. تازه کویر موتور سال اینده میخواد بازار رو بگیره. چون بزرگترین کارخانه موتور سیکلت خاورمیانه رو تا چند روز دیگه افتتاح میکنه.
momo666
22-12-1393, 02:39 بعد از ظهر
سلام به همگی
امروز رفتم rkv خریدم . میخواستم راهنمایی کنین اولش نیاز به چه رسیدگیهایی داره
از اگزوز دود آبی میاد که موتور فروشه گفت اولش طبیعیه و در ضمن دور موتورش تو حالت درجا خیلی پایینه و موتور خاموش میشه باید چیکار کرد
ممنون میشم راهنماییم کنین
hamed510
22-12-1393, 03:12 بعد از ظهر
موتور صفر خریدی؟؟ یعنی چی اولش طبیعیه؟؟ دود آبی اگه میده به روغن سوزی افتاده باید موتور تعمیر بشه!!
VAHID
22-12-1393, 04:00 بعد از ظهر
سلام به همگی
امروز رفتم rkv خریدم . میخواستم راهنمایی کنین اولش نیاز به چه رسیدگیهایی داره
از اگزوز دود آبی میاد که موتور فروشه گفت اولش طبیعیه و در ضمن دور موتورش تو حالت درجا خیلی پایینه و موتور خاموش میشه باید چیکار کرد
ممنون میشم راهنماییم کنین
موتور ایرادی داره که دود میکنه.از روغن سوزی یا بودن روغن یا ماده دیگه تو باک.
خاموش شدنش هم ممکنه به خاطر عدم تنظیم کارب باشه.بهتره موتورو به یک تعمیرکار حرفه ای نشون بدید.
عشق موتورs
27-12-1393, 11:37 قبل از ظهر
سلام دوستان میگم کوتاهی زینش اذیتتون نمیکنه
منظورم مانور بین ماشین ها تو شهر و بیرون شهر تو سرعت های بالا؟
از لحاظ فرمون مثل سی جی هست؟
!NAVID!
27-12-1393, 01:47 بعد از ظهر
من که مشکلی باهاش ندارم!
فرمون پذیری فوق العاده ای داره!
به راحتی میشه بین ماشین ها مانور داد!
ولی به دلیل اندازه و وزنش هیچ وقت نمیتونه مثل سی جی عمل کنه!
عشق موتورs
27-12-1393, 03:40 بعد از ظهر
تو سرعت های بالا چطور
momo666
27-12-1393, 06:55 بعد از ظهر
سلام دوستان میخواستم بپرسم برای rkv چه روغن موتوری توصیه میکنید
!NAVID!
27-12-1393, 09:47 بعد از ظهر
تو سرعت های بالا هم مشکلی ندارم!
خیلی کم پیش میاد سرعت من زیر 80 باشه ولی مشکلی نداره!
تو سرعت های بالا هم کاملا پایداره!
- - - Updated - - -
کاسترول مگناتیک تو هوای سرد و پروفی کار تو هوای گرم خوبه! (البته میتونی تو هوای سرد هم از پروفی کار استفاده کنی)
من خودم از این 2 مدل روغن استفاده میکنم! کاملا هم راضیم
عشق موتورs
28-12-1393, 06:52 بعد از ظهر
ببخشید میگم که تاپ اسپیدش چقدر معمولا
دنده پنج میده کم نمیاره
!NAVID!
28-12-1393, 06:58 بعد از ظهر
130 من خودم رفتم!
140 هم اقای پور غلام رفته!
(البته فابریکی فکر نکنم بیشتر از 110 بره!)
mohammadkh
28-12-1393, 08:02 بعد از ظهر
فابریک من 117 تا باهاش رفتم. ار کی وی خیلی موتور سگ جون و با کیفیتیه حتی لامپ راهنماهاش رو باز کردم فیلیپس بود که نمونش رو جایی ندیدم!!
!NAVID!
28-12-1393, 08:07 بعد از ظهر
حله پس
اره موتور سگ جونیه!
تا حالا هر بلایی که بگی سرش اوردم الانم 17 هزار تارو رد کرده
فقط پول بنزین و روغن و لنت دادم همین
خدارو شکر!
ایشالا چرخش به سلامتی برات بچرخه!
mohammadkh
28-12-1393, 08:12 بعد از ظهر
نوید جون عزیزی. سال جدید رو پیشاپیش تبریک میگم. ایشالا توامان با سلامتی جسمی و روانی باشه و جیباتونم پر پول باشه. فقط یه صدای وز وز از اگزوز موتورم تو دور پایین میاد که پیداش نکردم از کجاست
!NAVID!
28-12-1393, 11:04 بعد از ظهر
قربانت همچنین
احتمالا یه چیزی افتاده تو اگزوز! از اون میتونه باشه!
mohammadkh
29-12-1393, 01:48 قبل از ظهر
چیزی نیافتاده مطمءنم.
mehran-aria
29-12-1393, 02:35 قبل از ظهر
سلام دوستان
صدای وز وز از اگزوز موتور منم میاد.نمیدونم از چیه و اینکه غیر عادیه یا نه.
تا 1 ماه پیش هم وقتی موتور کار میکرد و بعد از چند دقیقه اگزوز گرم میشد یه صدای " تـــاق " از تو اگزوز میومد.از شما هم همینطوره؟آیا میشه از سرد و گرم شدن موتور این صدا پیش بیاد.البته الان دیگه این اینطور نیستا :-)
عشق موتورs
29-12-1393, 03:10 بعد از ظهر
خب اگه ممکنه بگید تغییراتی رو ک اعمال کردید
!NAVID!
29-12-1393, 04:05 بعد از ظهر
من که مشکل صدای اگزوز رو نه زمانی که فابریک بود نه زمانی که دست ساز کرده بودم و نه الان که اگزوز رو عوض کردم نداشتم!
تعویض شمع!
و یه تغییر کوچولو تو باکس هوا!
mohammadkh
01-01-1394, 01:19 قبل از ظهر
نوید جون شیر هوای ثانویه کدومه. با رسم شکل توضیح دهید. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
!NAVID!
01-01-1394, 02:24 قبل از ظهر
همونی که زیر باکه!
یه شیلنگ رفته سر سیلندر یکی کاربرات یکی هم بیکاره رفته زیر انجین
همون
mohammadkh
01-01-1394, 10:31 قبل از ظهر
نوید جون رفته بودم گارانتی طرف اونو بست اما بعد یه مدت باز کردم دیدم داخل شیلنگ اب جمع شده. بعد برات جعفری گفت این کار اشتباهه.
!NAVID!
01-01-1394, 02:55 بعد از ظهر
نه عزيزم اصلا هم اشتباه نيست!
من خيلي وقته مسدودش كردم!
مشكلي هم پيش نيومده ( بهترم شده)!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
عشق موتورs
01-01-1394, 02:55 بعد از ظهر
سلام من رفتم پیش ی فروشنده میگفت صبر کن تا 94مدل جدیدش میاد قویتر و تغییراتی توش اعمال میشه شما اطلاعی دارید عایا؟:4::297:
!NAVID!
01-01-1394, 03:24 بعد از ظهر
احتمالا مدل 4 سوپاپ بیارن که خیلی بهتر شده!
عشق موتورs
02-01-1394, 09:14 قبل از ظهر
الان این مدل2سوپاپه؟
بعد تو قیمت تاثیر داره؟
!NAVID!
02-01-1394, 03:56 بعد از ظهر
الان هر چی ار کی وی تو ایرانه 2 سوپاپه!
100% تاثیر داره!
عکسای 4 سوپاپش تو تاپیک هست! بگردی پیدا میکنی!
!NAVID!
03-01-1394, 02:16 بعد از ظهر
بروبکس امروز تولده رد مانستره!:4chsmu1::25r30wi:
میخوام براش کادو بگیرم :4chsmu1:
به نظرتون چی خوبه؟
احتمالا اخر این ماه براش لاستیک بخرم!( 140 )
mohammadkh
03-01-1394, 02:20 بعد از ظهر
به به. مبارکه. نوید جون لاستیک چه مارکی میخوای بخری؟
!NAVID!
03-01-1394, 02:39 بعد از ظهر
والا شهر ما چون کوچیکه لوازم موتوری سخت پیدا میشه!
این لاستیکم به زور پیدا کردم! :دی
مارک یادم نیست!
200 تومن گفت اخرش!
mohammadkh
03-01-1394, 03:09 بعد از ظهر
مبارکه. میگفتی برات میفرستادم داداش. چیزی خواستی بگو.
!NAVID!
03-01-1394, 03:25 بعد از ظهر
فعلا نگرفتم!
تا اخر این ماه میگیرم!
اگه چیز خوب پیدا نکردم چشم مزاحمت میشم
عشق موتورs
03-01-1394, 09:34 بعد از ظهر
میشه عکسا 4سوپاپشو اینجا بذارید ممنون میشم
از قیمتاش خبر ندارید
!NAVID!
03-01-1394, 09:58 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
شرکت کویر قول وارد کردنشو داده!
فعلا تو کشور موجود نیست و قیمتش معلوم نیست!
عشق موتورs
04-01-1394, 07:12 بعد از ظهر
دوستان اگه کسی خبر از قیمت چهار سوپاپ شنید اطلاع رسانی کنه
ممنون
mehran-aria
04-01-1394, 09:38 بعد از ظهر
سلام دوستان
اگر مدل جدیدش وارد بشه خوبه.تغییراتی تو انجین داشته و از یه نظر دیگه خوبه که ظاهرش با این مشابه هستش پس لوازم یدکیشون بهم دیگه میخوره.
یه کلیپ ازش دیدم طرف خیلی راحت باهاش تک چرخ میزد.فکر کنم شتابش خیلی بیشتر از مدل قدیمی باشه.به خصوص چون زنجیر تایمی شده.
اگه شد کلیپش رو میذارم
- - - Updated - - -
اینم کلیپ-تو کشور مالزی هستش
U4Hph
مشکل ویدئو حل شد.
!NAVID!
04-01-1394, 09:44 بعد از ظهر
امروز پد باک رو چسبوندم!
فردا میرم تبریز! اگه پیدا کنم دسته فرمون 2 تیکه میگیرم!
خلاصه اگه تغییراتی رو موتور دادم میگم اینجا
کلیپ مشکل داره!
عشق موتورs
05-01-1394, 08:34 بعد از ظهر
اقا یکی مشکل کلیپو حل کنه!:hanghead::icon_pf _99_::waiting:
mehran-aria
05-01-1394, 10:29 بعد از ظهر
واسه من که نمایش میده.!!!.با فایرفاکس
این لینک مستقیم سایت آپارات از اونجا نگاه کنید.
عشق موتورs
06-01-1394, 06:22 بعد از ظهر
دوستان تو کلیپ انگار شاسیش بلند تر بود فکر کنم تغییرات جزئی داشته!نظر شما چی؟کسی خبر نداره کی وارد میشه؟؟:[Only registered and activated users can see links]
!NAVID!
06-01-1394, 06:32 بعد از ظهر
تو ظاهر که هیچ تغییراتی نداشت!
امکان تغییر در باطن هست!
ولی اگه فابریک باشه فوق العاده هست!
عشق موتورs
06-01-1394, 07:16 بعد از ظهر
اینجوری ک داخل عکسا مشخصه مدل جدید هندل نداره!و استارتشم جابجا شده.تقریبا انجینش شبیه سری پالس شده.:25r30wi:
!NAVID!
06-01-1394, 08:24 بعد از ظهر
اینا مهم نیستن!
مهم کیفیت و کارایی انجینه نه ظاهر!:29:
mehran-aria
07-01-1394, 01:36 قبل از ظهر
دلیل ارتفاع بیشتر قرار داده قطعه ای به نام "پایه" در زیر کمک فنر های عقبه که من عکسشو تو صفحات قبلی هم گذاشته بودم.کارش هم افزایش ارتفاع کمک ها هست.متاسفانه این قطعه تو ایران موجود نیست و به صورت فابریک هم روی سری جدید این موتور قرار داده نشده.اینا خودشون بستن روش.
اینم اضافه کنم که تو سری جدید شاسی تغییر کرده ولی دلیل ارتفاع شاسی نیست!
!NAVID!
07-01-1394, 01:39 قبل از ظهر
درسته!
منم دنبالش گشتم نبود!
تو فکر درست کردنشم!
پیشنهادی دارین؟
عشق موتورs
07-01-1394, 07:46 بعد از ظهر
ولی گذشته از این حرفا خوشکل تر شده نسبت ب مدل قبل.
البته اگه وارد بشه!بنظر شما حدود قیمتش چند میشه؟
!NAVID!
07-01-1394, 08:21 بعد از ظهر
به نظر من بین 6 یا7 تومن!
تغییرات انچنانی نکرده ها!!!
mehran-aria
08-01-1394, 12:20 قبل از ظهر
تا 7 تومن خوبه.بیشتر ارزش نداره...مگه این که لوازمش مثل پالس و آپاچی فراوون بشه
ظاهر که همونه
!NAVID!
08-01-1394, 12:31 قبل از ظهر
رد مانستر دلش گرفته بود بردمش ددر
:D
جاتون خالي....
Sent from my iPhone using Tapatalk
عشق موتورs
08-01-1394, 11:13 قبل از ظهر
5،6تومن باشه خوبه!.میگم کاسه چراغ و کیلومتر دیگه نمشه بست؟مثلا مدل چراغ گرد ببندم ؟یکی دیدم کلا کاسه رو برداشته بود جاش ی کاسه اسپرت بسته بود کیلومتر نداشت!!من اصفهانم مدل چهار سوپاپو تو نمایندگی میتونم بخرم؟؟
mehran-aria
08-01-1394, 11:18 قبل از ظهر
مگه الان چهارسوپاپ تو اصفهان هست؟!؟!؟!؟فکر نکنم هنوز اومده باشه
عشق موتورs
08-01-1394, 02:26 بعد از ظهر
ن بابا منظورم بعد وارد شدنشه؟
!NAVID!
08-01-1394, 02:35 بعد از ظهر
چراغ رو راحت میشه عوض کرد فقط باید یه جوری باشه که بتونی جای پیچ ها ببندی!
همین اقا داریوش که تیونینگ کرده (ار کی وی نارنجی) کلگی اسپورت بسته!
مشکلی نیست!
- - - Updated - - -
شرکت کویر تو اصفهانه پس اولین جایی که میشه 4 سوپاپشو دید همون اصفهان بعدش تهران هست!
عشق موتورs
08-01-1394, 07:11 بعد از ظهر
اره پل فردوسی تو اصفهان نمایندگی کویر.اگه زمان دقیق اوردنشو میدونستم خوب بود.
!NAVID!
09-01-1394, 01:10 قبل از ظهر
هيچ كس از زمان دقيق وارد كردنش خبر نداره!
رفيقم نماينده كويره ازش پرسيدم گفت هنوز چيزي نگفتن!
mehran-aria
09-01-1394, 01:23 قبل از ظهر
نوید خان در مورد وارد کردنش چیزی نگفتن یا زمان توزیع ؟؟از رفیقت نپرسیدی که وارد میشه یا نه؟
من که چند بار ایمیل زدم به کویر ولی پاسخ ندادن.مثل اینکه سامانه پاسخگویی با ایمیل ندارن و فقط تلفنی پاسخگو هستند منم حقیقتش حوصله تماس گرفتنو نداشتم :4chsmu1:
در مورد پایه کمک هم چند مورد به ذهنم رسید که بیخیال شدم.اگه قطعه آماده و اساسی باشه خوبه وگرنه دست ساز بخوای کاری کنی دلم قرص نیست.
پایه کمک هم یکی گفت بخوای از تایلند بیاری یه چیز حدود 150 در میاد.
mehran-aria
09-01-1394, 01:59 قبل از ظهر
اینطوری بهتر نیست؟! :-)
- - - Updated - - -
(منظورم ارتفاع عقبه)
said khansar
09-01-1394, 10:58 قبل از ظهر
!NAVID!
09-01-1394, 12:09 بعد از ظهر
گفت زمان وارد کردنشو نمیدونیم ولی میدونیم که قراره وارد بشه!
متاسفانه کویر به ایمیل ها جواب نمیده باید زنگ بزنی نماینده که اونم حوصله میخواد!
اگه چیزی به ذهنت رسیده در مورد پایه کمک بگو ببینیم چجوریه شاید با یه سری تغییرات یه چیز خوب بسازیم!:4chsmu1:
mehran-aria
10-01-1394, 12:33 قبل از ظهر
برای ارتفاع بیشتر:جوش دادن یک تکه فلزی به شاسی (همون جایی که کمک پیچ میخوره)یعنی یه تکه آهن جوش بدیم به اون و کمک رو به اون تکه آهن متصل کنیم،که گفتم موتور از حالت استاندارد خارج میشد.برای همین از تو فکرش زدم بیرون...:gigglesmile:
- - - Updated - - -
اینم چراغ گِرد !
عشق موتورs
10-01-1394, 07:38 قبل از ظهر
اقا این چراغ گرد خوشکل تر نیست ؟ی سوال صفحه کیلومتراش فابریکه یا تعویض شده؟
مدل کاسه چراغ چیه؟مال کدوم موتوره؟بهتر نیست صفحه کیلومترهاشو هم گرد بندازیم.مثل پالس 180؟؟
mohammadkh
10-01-1394, 09:09 قبل از ظهر
من کاری به گرد و طرح دیگه ندارم. اما خوبی چراغ ار کی وی به اینه که کنتاکت های بالا و پایینش از هم جدا هستن عین چراغ 206. من بودم این مزیت رو فدای گرد بودن نمی کردم.
!NAVID!
10-01-1394, 03:39 بعد از ظهر
سلیقه ها فرق میکنه!
کیلومتر فابریکی هست!
چراغ گرد زیبایی خودشو داره و این مدل فابریکی یه زیبایی خاص خودش!
10-01-1394, 10:20 بعد از ظهر
50% کار های دسته فرمون انجام شده!
ایشالا فردا کامل میشه و عکسشو میزارم!
big_00a
11-01-1394, 03:44 بعد از ظهر
قیمت الانش چنده؟؟؟
عشق موتورs
11-01-1394, 08:55 بعد از ظهر
قیمتش حدود4800تا5تومن
!NAVID!
11-01-1394, 09:14 بعد از ظهر
دسته فرمون ها نصب شدن!
بعد کار :
قبل کار:
mehran-aria
11-01-1394, 11:51 بعد از ظهر
به نظرم خیلی خوب شده...خسته نباشید.واقعا با موتورت حال میکنیا..!
یه چند وقته گردن موتور از حالت عادی بیشتر لق شده...رفته رو اعصابم.تو دست انداز صدا میده ترمز هم که میگیرم متوجه لق خوردن میشم.با محکم کردن پیچ گردن هم مشکل حل نشد.
مثل اینکه آقا محمد (mohammadkh) به کمک جناب جعفری این مشکل رو حل کرده بود.من برای ایشون پ.خ دادم ولی مثل اینکه به دستشون نرسیده.
مجمد جان اگه میشه برای ما هم توضیح بدید این مشکل رو چطوری حل کنیم.مرسی
mohammadkh
12-01-1394, 12:25 قبل از ظهر
مشکل مونتاژی هست. با عکس بهتون توضیح خواهم داد.
!NAVID!
12-01-1394, 01:04 قبل از ظهر
منم تقریبا یه همچین مشکلی رو دارم!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
12-01-1394, 11:18 قبل از ظهر
نوید 4 تا عکس درست بذار که قشنگ ببینیم چیکار کردی
از زوایای مناسب عکس بگیر تو نور مناسب
مرسی
!NAVID!
12-01-1394, 12:53 بعد از ظهر
farshad 54
12-01-1394, 02:00 بعد از ظهر
کار قشنگی در اومده فقط یه عکس هم از بالای فرمون میذاشتی دیگه :mad_majidonline:
به نظرم با این کاری که با فرمون کردی حالا چراغ موتور با این مدل فرمون به هم نمیخورن و یه جورایی هماهنگی ندارن واسه چراغ طرحی نداری البته همینجوری هم خوبه ولی به نظرم برای کامل شدن یه حرکت روی چراغ جلو
نیاز داره
نحوه اجرای کارتم یه توضیحی بده که چه کارایی انجام دادی لوازم رو چه طوری تهیه کردی و ......
ممنون
!NAVID!
12-01-1394, 03:29 بعد از ظهر
فعلا فرمونو باز كردم تا رنگش كنم!
اگه اجازه بدي نحوه ساختشو بعدا توضيح بدم!
براي چراغ فعلا طرحي ندارم!
اگه چيزي به ذهنتون ميرسه بگيد!
الان ٣تا كار مونده!
١-ارتفاع عقب!
٢-جاپايي(ميخوام مال مگلي يا دايليم بندازم! براي اينكه بره عقب تر!)
٣- هدرز!
mv agosta
12-01-1394, 06:01 بعد از ظهر
سلام نوید جان فرمونو که بستی حتما یه عکس از بالا بزار
!NAVID!
12-01-1394, 06:54 بعد از ظهر
فرمون بسته شده!
اگه اجازه بدین عکس از خود فرمون نزارم!
- - - Updated - - -
فرمون بسته شده!
اگه اجازه بدین عکس از خود فرمون نزارم!
12-01-1394, 07:34 بعد از ظهر
ببخشید نوید جون که میخواستیم از تکنولوژی و اختراعتون سر در بیاریم
بی خیال بابا
همین عکسارم که گذاشتی واقعا ریسک کردی
!NAVID!
12-01-1394, 07:36 بعد از ظهر
میترسم از امریکا بیان بدزدنم :gigglesmile:
بزار کارا کامل بشه بعدش از همه چی عکس میدم!:3:
!NAVID!
17-01-1394, 06:16 بعد از ظهر
ایشالا اگه بتونم امروز پایه کمکم درست میکنم و یه فکر ی هم برای گلگیر دارم!
سر ماه هم لاستیک 140 میندازم زیر موتور!
+ یه سری کارای کوچیک!
تموم شد عکسای کاملشو میزارم!
عشق موتورs
17-01-1394, 07:53 بعد از ظهر
سلام دوستان خبری از مدل جدید نشد؟من چند جا پرسیدم میگن اصن وارد نمیشه اگرم بشه که احتمال 5درصدی قیمتش بالا8تومنه!!!
Ali_rkv
17-01-1394, 10:12 بعد از ظهر
سلام دوستان.من سه ماهه که یهrkvخریدم.همه چیزش قابل قبوله برام مخصوصا سرعت و شتابش که حرف نداره ولی تایراش خیلی لیزه که توی پیچ واب تعادل موتو خیلی کم میشه.به نظرتون چیکار کنم؟؟؟میشه تایراشا عوض کنم؟چه تایری براش بندازم؟؟؟
!NAVID!
17-01-1394, 10:47 بعد از ظهر
دوست عزیز لاستیک های فابریکش چسبندگی خیلی خوبی داره!
من که موتور رو زیاد میخابونم مشکلی باهاش ندارم!
فقط با اب میونه خوبی نداره!
momo666
18-01-1394, 12:55 بعد از ظهر
برای بار اول آچار کشیو تو کیلومتر چند باید انجام داد؟
mohammadkh
18-01-1394, 01:04 بعد از ظهر
معمولا بین هشتصد تا هزار
mohammadkh
19-01-1394, 08:23 قبل از ظهر
دیروز زنگ زدم شرکت. گفتن ار کی وی جدید داره تست راهنمایی رانندگی رو میگذرونه. بزودی میاد.
momo666
19-01-1394, 11:59 قبل از ظهر
زینش چجوری باز میشه
mehran-aria
19-01-1394, 12:16 بعد از ظهر
قسمت عقب،زیر گلگیر دو تا پیچ داره.اونا رو باز میکنی زین کامل در میاد
Ali_rkv
19-01-1394, 02:29 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور را دارن لطف کنن بگن اخرین سرعتی که باش رفتن چقدر بوده؟؟؟من خودم دنده ۵ دورموتور۰ ۱ باش ۱۳۰تا تو جاده صاف پرکردم!ممنون میشم اگه همه ی دوستانی که این موتور را دارن به این سوال جواب بدن.
mohammadkh
19-01-1394, 02:31 بعد از ظهر
من 114.... بزرگراه زین الدین
mehran-aria
19-01-1394, 05:19 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور را دارن لطف کنن بگن اخرین سرعتی که باش رفتن چقدر بوده؟؟؟من خودم دنده ۵ دورموتور ۰ ۱ باش ۱۳۰ تا تو جاده صاف پرکردم!ممنون میشم اگه همه ی دوستانی که این موتور را دارن به این سوال جواب بدن.
مدل چنده موتورت؟!؟
توش تغییراتی دادی یا نه؟؟؟؟
من 117 تا بیشتر نشد برم !!
!NAVID!
19-01-1394, 05:21 بعد از ظهر
130 تا
19-01-1394, 08:47 بعد از ظهر
نه اقا مهران دستکاری نشده ومدل ۹۳هست.برا خودمم عجیبه چون هرکیا دیدم این موتور راداشته باورش نمیشه که اینقدر راه میره واسه همین اینجا مطرح کردم.
mohammadkh
19-01-1394, 09:23 بعد از ظهر
شیب جاده حتی یکی دو درصد موافق... وزش باد موافق... نوع سوخت و عدد بهسوزی اون... از جمله پارامترهای دخیل هستن. همچنین اضافه کنید تلورانس سیستم نشان دهنده سرعت را!!!
m.mkh
20-01-1394, 12:45 بعد از ظهر
سلام دوستان من می خوام اگزوز موتور را تیون کنم ب نظرتون چه مارکی از همه بهتره و صدا خوب در عین حال رو سرعت و شتاب بیشتر تاثیر داره ممنون می شم راه نمایی کنید
mehran-aria
20-01-1394, 01:38 بعد از ظهر
اگزوز اصلی بخوای بندازی که باید حدود 800،900 تومن پول بدی که برای یه موتور 5 تومنی ارزش نداره.از همین اگزوز های فیک بگیری.حدود 100 الی 170 تومن.مدل trs هم هست یکم قیمتش بیشتره.اگه خواستی پیام خصوصی بده
!NAVID!
20-01-1394, 01:38 بعد از ظهر
سلام دوستان من می خوام اگزوز موتور را تیون کنم ب نظرتون چه مارکی از همه بهتره و صدا خوب در عین حال رو سرعت و شتاب بیشتر تاثیر داره ممنون می شم راه نمایی کنید
دوست عزیز صفحه 120 رو بخون
mohammadkh
20-01-1394, 06:45 بعد از ظهر
سلام به دوستان خوبم. من دیروز کاور اگزوز نصب کردم خیلی جالبه... روی بم شدن صدای اگزوز خیلی موثره. من نزدیک یک ماه و نیم موتورم بدون کاور بود. فیلتر هوا رو هم باز کردم شستم واقعن چقدر رو نفس موتور تاثیرگذاره. عالی شده. امروز سربالایی بزرگراه صیاد رو 110 تا میرفتم.
!NAVID!
20-01-1394, 07:21 بعد از ظهر
سلام به دوستان خوبم. من دیروز کاور اگزوز نصب کردم خیلی جالبه... روی بم شدن صدای اگزوز خیلی موثره. من نزدیک یک ماه و نیم موتورم بدون کاور بود. فیلتر هوا رو هم باز کردم شستم واقعن چقدر رو نفس موتور تاثیرگذاره. عالی شده. امروز سربالایی بزرگراه صیاد رو 110 تا میرفتم.
اون 3 تا پیچ که باز میکنی تا فیلترو در بیاری یه چیزی شبیه قیف داره مون قسمتو در حد 2 3 سانت ببر تو تفس موتور تاثیر داره!
mohammadkh
20-01-1394, 07:26 بعد از ظهر
نوید جون اون قطعه ای که بالای سیلندره یه شلنگ رفت و برگشت داره رو در موردش توضیح میدی لطفن. اونو برام مسدود کرد یه تعمیر کار اما رفتم پیش برات جعفری بازش کرد گفت اشتباهه بستنش.
Ali_rkv
20-01-1394, 09:38 بعد از ظهر
اون 3 تا پیچ که باز میکنی تا فیلترو در بیاری یه چیزی شبیه قیف داره مون قسمتو در حد 2 3 سانت ببر تو تفس موتور تاثیر داره!
من که کلا قیف رادرش اوردم و ابرشم عوض کردم وباریک تر انداختم که تو سرعت وشتاب خیلی تاثیر گذاشت.تا قبل از اینکه این کار بکنم موتورم توهمه دنده ها رو دور موتور۹ریپ میزد که الان خوب شده و دور موتور تا۱۱/۵هم میاد.
mohammadkh
20-01-1394, 09:39 بعد از ظهر
اینکار برای انجین ضرر نداره؟
Ali_rkv
20-01-1394, 09:44 بعد از ظهر
فک نکنم!!!به موتور هوا بهتر میرسه در ضمن مصرف سوختمم کمتر شده.
دوستان میشه رادیات روغن را زیر باک (مثل موتور های رادیات اب)بست؟؟؟؟؟
!NAVID!
20-01-1394, 10:14 بعد از ظهر
نوید جون اون قطعه ای که بالای سیلندره یه شلنگ رفت و برگشت داره رو در موردش توضیح میدی لطفن. اونو برام مسدود کرد یه تعمیر کار اما رفتم پیش برات جعفری بازش کرد گفت اشتباهه بستنش.
اطلاعات دقیقی ندارم ولی مسدود کردنش باعث میشه صدای موتور بهتر بشه و کارکردنش بهتر میشه!
نه ضرر نداره!
من که کلا قیف رادرش اوردم و ابرشم عوض کردم وباریک تر انداختم که تو سرعت وشتاب خیلی تاثیر گذاشت.تا قبل از اینکه این کار بکنم موتورم توهمه دنده ها رو دور موتور۹ریپ میزد که الان خوب شده و دور موتور تا۱۱/۵هم میاد.
صداش اذیتت نمیکنه؟ (اخه موقع گاز دادن صدای هوایی که میره توش میاد!)
اره میشه فقط بای جای پیچ هاشو در بیاری و از شیلنگ بلند تر استفاده کنی!
- - - Updated - - -
اطلاعات دقیقی ندارم ولی مسدود کردنش باعث میشه صدای موتور بهتر بشه و کارکردنش بهتر میشه!
نه ضرر نداره!
صداش اذیتت نمیکنه؟ (اخه موقع گاز دادن صدای هوایی که میره توش میاد!)
اره میشه فقط بای جای پیچ هاشو در بیاری و از شیلنگ بلند تر استفاده کنی!
mehran-aria
21-01-1394, 08:42 قبل از ظهر
سلام بکس
فیلترهوای دیگه ای نمیشه واسش انداخت(با ضخامت کمتر) یا با ابر خودم واسش درست کنم؟
من تو حالت خلاص هم گاز میدم تا آخر،دور موتور از 10 بالاتر نمیره.از شما هم همین طوره؟دلیلش چیه؟؟
راستی محمد جان قرار بود در مورد برطرف کردن لقی گردن موتور یه توضیحی بدی.ممنون میشم
mohammadkh
21-01-1394, 08:45 قبل از ظهر
اون حالت گازنخوردن درحالت خلاص بخاطر تنظیمات کاربرات هست. با جابجایی سوزن و تنظیم کاربرات مورد رفع میشه. اما حذف اون قیف نمیدونم چقدر تاثیر داره. امروز حتمن عکس میگیرم از گلویی فرمون توضیح میدم. خوشحالم که دوستان موتورشونو دوست دارن. و تاپیک رو دنبال میکنن.
Ali_rkv
21-01-1394, 11:16 قبل از ظهر
پاسخ به اقا نوید:
صداش یکم زیاد شده اما ازاردهنده نیست اتفاقا صدای موتور زیبا تر شده.
اگه رادیات را بیارم بالا تو دست انداز به گلگیر گیر نمیکنه؟؟؟؟؟؟چون کمک هام تادوسانت مونده به اخر میان پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن دوستانی که میخواند ابر هواکش راباریکتر بندازند میتونند از ابر هواکش که توی جارو برقی بکار میره استفاده کنن که خیلی هوارا بهتر رد میکنه(البته باید برش وقال گیری را خودتون انجام بدین)خودمم همین کار را کردم اگه خواستین عکسشابراتون میذارم!
- - - Updated - - -
اون حالت گازنخوردن درحالت خلاص بخاطر تنظیمات کاربرات هست. با جابجایی سوزن و تنظیم کاربرات مورد رفع میشه. اما حذف اون قیف نمیدونم چقدر تاثیر داره. امروز حتمن عکس میگیرم از گلویی فرمون توضیح میدم. خوشحالم که دوستان موتورشونو دوست دارن. و تاپیک رو دنبال میکنن.
فرمون منم لق میزنه که اگه راهنمایی کنی خیلی ممنون میشم
!NAVID!
21-01-1394, 12:54 بعد از ظهر
پاسخ به اقا نوید:
صداش یکم زیاد شده اما ازاردهنده نیست اتفاقا صدای موتور زیبا تر شده.
اگه رادیات را بیارم بالا تو دست انداز به گلگیر گیر نمیکنه؟؟؟؟؟؟چون کمک هام تادوسانت مونده به اخر میان پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن دوستانی که میخواند ابر هواکش راباریکتر بندازند میتونند از ابر هواکش که توی جارو برقی بکار میره استفاده کنن که خیلی هوارا بهتر رد میکنه(البته باید برش وقال گیری را خودتون انجام بدین)خودمم همین کار را کردم اگه خواستین عکسشابراتون میذارم!
- - - Updated - - -
فرمون منم لق میزنه که اگه راهنمایی کنی خیلی ممنون میشم
اون موقع گیر میکنه به گلگیر!
میشه یه عکس از ابر هواکش بزاری؟
mohammadkh
21-01-1394, 01:46 بعد از ظهر
دوستان برسم منزل براتون راهکارو میزارم. ببینم کجای هواکشو کوتاه کنم؟ اون شبکه بندیش رو کوتاه کنم یا اون استوانه مشکی که با سه تا پیچ مجزا متصل شده؟
!NAVID!
21-01-1394, 02:10 بعد از ظهر
آره همون استوانه رو که توی شبکه بندیه!
Ali_rkv
21-01-1394, 03:20 بعد از ظهر
اون موقع گیر میکنه به گلگیر!
میشه یه عکس از ابر هواکش بزاری؟
شرمنده اقا نوید هرکار میکنم اپلود نمیشه.اگه خواستی میتونم تو لاین یا واتس اپ برات بذارم تو هم اینجا برا بقیه دوستان بذاری؟؟؟
!NAVID!
21-01-1394, 04:02 بعد از ظهر
09373238848
تو همه اپ ها هستم!
میزارم اینجا
mohammadkh
21-01-1394, 04:54 بعد از ظهر
قسمت یک رو باز میکنید.... کلن فرمون ازاد میشه... بعد پیچی رو که میبینید کمی شل میکنید.... با نوک پیچ گوشتی ضرباتی به لبه قسمت سه میزنید. برای ضربه محکم تر از چکش استفاده کنید. حالا همون پیچی رو که شل کرده بودید سفت کنید. حالا فرمان شما لق نمیزند. اما فرمان کمی سفت میشه که جای نگرانی نیست چون به مرور هم فرمون نرمتر میشه و هم شما بهش عادت میکنید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عشق موتورs
22-01-1394, 09:35 قبل از ظهر
اقایون لدفا یخبرم از مدل جدید بدید!میگم از شرکت کویر میشه مدل جدید قسطی خرید 2تومن نقد دارم.
!NAVID!
22-01-1394, 02:39 بعد از ظهر
Ali_rkv
22-01-1394, 07:12 بعد از ظهر
اقایون لدفا یخبرم از مدل جدید بدید!میگم از شرکت کویر میشه مدل جدید قسطی خرید 2تومن نقد دارم.
برو پل فردوسی بلوار اینه خانه شرقی جنب بانک سرمایه نمایندگی کویره (تواصفهان)اونجا همه چیزا برات بهتر ازماتوضیح میدن.
اینم شمارشه:۰۳۱۳۶۶۷۶۴۴۴
oldhunter
27-01-1394, 12:22 قبل از ظهر
سلام دوستان امروز یکی گرفتم عجب متوری هستش البته منم مونده بودم اینو بگیرم یا اپاچای ولی با کمک گرفتن از نظرات و بحثهای تو این انجمن به نتیجه رسیدم که rkv200 بگیرم دست گلتون درد نکنه از این همه اطلاعات
hamidrez
27-01-1394, 02:25 قبل از ظهر
سلام دوستان،لوازم اسپرت واسه این موتور تو تهران از کجا میتونم بگیرم؟ مثه فرمون رنتالو کتی کلاچ ترمز اسپرتو اینا؟ممنون
mv agosta
27-01-1394, 11:25 قبل از ظهر
سلام دوستان امروز یکی گرفتم عجب متوری هستش البته منم مونده بودم اینو بگیرم یا اپاچای ولی با کمک گرفتن از نظرات و بحثهای تو این انجمن به نتیجه رسیدم که rkv200 بگیرم دست گلتون درد نکنه از این همه اطلاعات
مبارکت باشه عزیزم انشاا.. به سلامتی استفاده کنی
چند گرفتی؟ اگه امکانش هست یه عکس ازش بزار
!NAVID!
27-01-1394, 01:21 بعد از ظهر
مبارکتون باشه!
ایشالا به شادی و سلامتی چرخاش براتون بچرخه!
اگه امکانش هست ازش عکس هم بزارید!
قیمت خرید رو هم در صورت امکان ذکر کنید!
mohammadkh
27-01-1394, 01:27 بعد از ظهر
سلام دوستان. میزان روغن ترمز در مخزن تاثیرش در ترمز گیری چقدره؟ چون چرخ عقبم ترمزش جالب نیست. روغنش روی مینیممه.
mv agosta
27-01-1394, 01:43 بعد از ظهر
اگه روغنش نشتی نداشته باشه بدین معنی که لنتات تموم شده و باید تعویض بشه
میزان روغن هم تا جایی که هوا وارد مدار نشه(از طریق خورده شدن لنت ها و جمع شدن روغن پشت پیستون ترمز و وارد شدن هوای موجود در مخزن) هیچ تاثیری نداره
!NAVID!
27-01-1394, 01:44 بعد از ظهر
روغنشو پر کن و اگه میتونی هواگیریش کن!
یکی از دلایلی هم که ترمز گیری ضعیف میشه سوختن یا تموم شدن لنته!
mohammadkh
27-01-1394, 01:47 بعد از ظهر
از اول روغنشو بردم نمایشگاه مرکزی کم ریختن. اما منطقیه که لنت قطرش کم شده.
momo666
29-01-1394, 12:21 قبل از ظهر
سلام چجوری میشه ساعتشو تنظیم کرد وکیلومترو صفر کرد برای حساب کردن مصرف بنزین
!NAVID!
29-01-1394, 03:44 بعد از ظهر
سلام چجوری میشه ساعتشو تنظیم کرد وکیلومترو صفر کرد برای حساب کردن مصرف بنزین
برای تنظیم ساعت دکمه پاینی رو یکم نگهداری ساعت چشمک میزنه! با دکمه بالایی میتونی تنظیمش کنی!
برای صفر کردنشم دکمه بالایی رو یکم نگهدار!
!NAVID!
01-02-1394, 03:35 بعد از ظهر
سلام دوستان ی بررسی تخصصی از مدل جدید بذارید اگه ممکنه!ممنون
دوست عزیز هنوز نیومده چطری میشه بررسی تخصصی کرد؟
میتونید از سایت keeway یه سری اطلاعات به دست بیارید!
Ali_rkv
02-02-1394, 11:07 قبل از ظهر
رفقای عزیز من اگه جور شه میخام این هفته از کویر متور این متورو بخرم. اطلاعاتی هم که رفیقامو دادن عالی بود فقط این متور الان قیمتش چنده؟ دم همتون گرم
قیمت نمایندگی ۵۳۰۰هست و اگه بخوای از مغازه دار بخری باید حدود۳۰۰تومن بیشتر پول بدی.اما به نظر من از نمایندگی بخری بهتره.
REVENTON
03-02-1394, 10:17 بعد از ظهر
دوستان امشب رفته بودم نمایشگاه کویر در مورد آرکاوی جدید 4 سوپاپ مسءول فروش میگفت توسط keeway ساخته شده ولی حالاحالا ها قرارنیست وارد بشه تازه قراره مدل 94 همینارو بدن به بازار 5200:crazy:
mohammadkh
03-02-1394, 10:19 بعد از ظهر
اما من از حاج اقا رضایی پرسیدم گفت شماره گذاریه. اما تا زمانی که از قدیمش موجود داشته باشن مطمءن باش جدیدش رو نمیارن برای فروش چون اون سری قدیما رو دستشون میمونه.
mehdi5566
04-02-1394, 10:54 قبل از ظهر
سلام دوستان من یک ماهه این موتور را خریدم تقریبا ابندی شده.لطفا کسایی تجربه دارن بگن چطوری انجین موتور را تقویت کنم و برای بهتر شدن ظاهرش هم کسی ایده ای داره بگه.لطفا برای تقویت نام دقیق قطعه و تغییرات لازم و حدود قیمت را ذکر کنید.تشکر
عشق موتورs
08-02-1394, 09:03 قبل از ظهر
سلام من تماس گرفتم شرکت گفتن مدل جدید تا حدود اخر این ماه عرضه میشه محدودیت هم داره.تنوع رنگشم پایین.قیمتشم حدود 5500.
Ali_rkv
11-02-1394, 11:38 قبل از ظهر
سلام دوستان.وقتی گاز موتور را ول میکنم موتور کپ میکنه مخصوصا تو دنده های پایین ودور موتور کم که توی ترافیک خیلی اذیت میکنه.مشکل از چیه؟؟؟لطفا راهنمایی کنید.
mohammadkh
11-02-1394, 12:45 بعد از ظهر
شما باید سوزن کاربرات رو تنظیم کنی که من پیشنهاد میکنم ببری برات تنظیم کنن. تا سوخت بیشتری بیاد تو کاربرات بشرطه اینکه بیش از حد مجاز نباشه و نسبت تراکم سوخت و هوا هم مناسب باشه. در کل کاربرات باید تنظیم دقیق بشه.
mahdi1318
15-02-1394, 04:21 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان ار کا وی سوار....میخواستم ببینم تا حالا دیسک و صفحه موتورتونو عوض کردین?چی انداختین روش?
دو سه هفتس داره اذیت میکنه دوازده تا باهاش رفتم بیشترشم تو بزرگراه بوده ولی از حق نگذریم تو ترافیک شدید + سربالایی هم کم گیر نیفتادم!!!!لطفا مارکشو با تعدادفنر و.....کامل ذکر کنین.
momo666
15-02-1394, 06:11 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان این دو تا کلیپو از rkv تو اینترنت دیدم خیلی خوشم اومد حتما ببینید.لطفا هر کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری میشه موتور به این شکل در آورد دریغ نکنه
بد جور رفته تو مخم . اگر بشه حتما این شکلیش میکنم
!NAVID!
16-02-1394, 08:41 بعد از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان این دو تا کلیپو از rkv تو اینترنت دیدم خیلی خوشم اومد حتما ببینید.لطفا هر کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری میشه موتور به این شکل در آورد دریغ نکنه
دوست عزیز اصلا کار سختی نیست!
فقط یکم هزینه بر و حوصله میخواد
اگه میتونی بسم الله ما خودمون کمکت میکنیم دورادور!
من خودم حتما پیگیر کارات هستم چون خودم یه سری تغییرات تو موتور دادم میتونم کمکت کنم!
و من الله توفیق
- - - Updated - - -
دوست عزیز اصلا کار سختی نیست!
فقط یکم هزینه بر و حوصله میخواد
اگه میتونی بسم الله ما خودمون کمکت میکنیم دورادور!
من خودم حتما پیگیر کارات هستم چون خودم یه سری تغییرات تو موتور دادم میتونم کمکت کنم!
و من الله توفیق
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان ار کا وی سوار....میخواستم ببینم تا حالا دیسک و صفحه موتورتونو عوض کردین?چی انداختین روش?
دو سه هفتس داره اذیت میکنه دوازده تا باهاش رفتم بیشترشم تو بزرگراه بوده ولی از حق نگذریم تو ترافیک شدید + سربالایی هم کم گیر نیفتادم!!!!لطفا مارکشو با تعدادفنر و.....کامل ذکر کنین.
منظورتون از اذیت کردن چیه؟
چجوری میکنه؟
912
17-02-1394, 12:45 قبل از ظهر
اقا rkv هست یا نه؟
الان میشه از کویر خریدش؟
!NAVID!
17-02-1394, 01:32 بعد از ظهر
اقا rkv هست یا نه؟
الان میشه از کویر خریدش؟
ُسلام
بله هست و میتونید خرید کنید!:29dz8zk:
mv agosta
19-02-1394, 09:58 قبل از ظهر
با سلام
قیمت 0 مدل قدیم و مدل جدیدش چنده؟
Ali_rkv
21-02-1394, 11:13 قبل از ظهر
با سلام
قیمت 0 مدل قدیم و مدل جدیدش چنده؟
من برج۹ یکی گرفتم۴۷۵۰بدون بیمه والان حدود۰۰ ۵۳ هست بدون بیمه!!!!
- - - Updated - - -
سلام دوستان چطور میشه کمک های عقب راصفت تر کرد به طوریکه یه مقدار ارتفاع عقب بیشتر بشه؟درضمن گاز یکی از کمک های عقب خالی شده،باید چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید
!NAVID!
21-02-1394, 02:56 بعد از ظهر
من برج۹ یکی گرفتم۴۷۵۰بدون بیمه والان حدود۰۰ ۵۳ هست بدون بیمه!!!!
- - - Updated - - -
سلام دوستان چطور میشه کمک های عقب راصفت تر کرد به طوریکه یه مقدار ارتفاع عقب بیشتر بشه؟درضمن گاز یکی از کمک های عقب خالی شده،باید چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید
بالای کمک پیچ داره میتونی با سفت کردن اونا کمک محکم تری داشته باشی!
ببرش اپاراتی هایی که گاز نیتروژن دارن بگو 0.8 نیتروژن بزنه توش!
عشق موتورs
21-02-1394, 06:05 بعد از ظهر
سلام دوستان ببخشید میشه بگید مدل جدید کی عرضه میشه ؟
من ب شرکت زنگ میزنم کسی جواب درست وحسابی نمیده .ممنون
Ali_rkv
23-02-1394, 12:25 بعد از ظهر
سلام دوستان ببخشید میشه بگید مدل جدید کی عرضه میشه ؟
من ب شرکت زنگ میزنم کسی جواب درست وحسابی نمیده .ممنوندوست عزیز باید از خود شرکت جویا بشی!حضورا برو نمایندگی کویر خیابان بلوار اینه خانه بعد از پل فردوسی واز خودشون بپرس.
m.mkh
24-02-1394, 09:16 قبل از ظهر
سلام دوستان مي شه هواگيري روغن ترمز جلو و عقب را توضيح بديد ممنونتون مى شم
VAHID
24-02-1394, 10:49 قبل از ظهر
سلام دوستان مي شه هواگيري روغن ترمز جلو و عقب را توضيح بديد ممنونتون مى شم
چند بار ترمز میگیرید و ترمز رو نگه میدارید و پیچ هوا گیری رو باز میکنید تا روغن و هوا به شکل کف خارج بشه و پیچ رو میبندید.دقت کنید ترمز رو رها نکنید که دوباره هوا میکشه.چند بار تکرار کنید اینکارو تا فقط روغن بیاد بیرون و خبری از کف نباشه
m.mkh
24-02-1394, 04:09 بعد از ظهر
ممنون پيچ هواگيري كجا ميشه اگه ميشه يه عكس بزار
mohammad_rkv
24-02-1394, 07:59 بعد از ظهر
سلام دوستان
من امروز یک RKV200 مدل 93 با 3000تا کارکرد خریدم4000000
متاسفانه توراه خونه یکی زد و یکم ب موتور خسارت وارد شد
میخواستم ببینم چقدری هزینمه
دسته ترمز جلو
راهنما جلو راست
و قاب روی اگزوز
و لطفا اگه تعیرکار مطمئن سراغ دارین معرفی کنید.
ممنون
mohammadkh
24-02-1394, 08:46 بعد از ظهر
راهنماش 35 کاور اگزوز موجود نیست. همونو بده صافکاری بعد بده برات رنگ کوره ای بزنن. کتی ترمز رو نمیدونم.
نیما نادری
25-02-1394, 10:34 بعد از ظهر
مدل جدیدش با انجین زنجیرتایمی ohc و تغییرات ظاهری در چراغ جلو وکیلومتر و جزییات دیگه در تعمیرگاهی مشاهده شد ...
mehran-aria
26-02-1394, 12:02 قبل از ظهر
مدل جدیدش با انجین زنجیرتایمی ohc و تغییرات ظاهری در چراغ جلو وکیلومتر و جزییات دیگه در تعمیرگاهی مشاهده شد ...
سلام اقای نادری
ازش اطلاعاتی نگرفتید که از کجا اورده موتورو؟؟
طبق تصاویر خود شرکت keeway ظاهرش تفاوتی نداره!!
نیما نادری
26-02-1394, 03:03 بعد از ظهر
سلام آقا مهران
تو تعمیرگاه امیر جهان موتور تقاطع ولیعصر و خ قزوین بود خودش تعمیرکاره موتورهای کویر هم هست احتمالا دادن تستش کنه کاربرانش رو کلا در آورده بود ... معمولا سوال میکنی فکر میکنن شوتی داستان میبافن...ولی اونایی گه گفتم درسته احتمالا مربوط به کویر باید باشه ولی مدل جدیدی که ارائه شده تو نت سرسیلندر ۴ سوپاپ مثل NS داره ولی این اون نیست
mohammad_rkv
26-02-1394, 09:35 بعد از ظهر
سلام
دوستان من میخوام لامپ های موتورمو عوض کنم(چراغ کوچیک ولامپ های اصلی)میخوام نور سفید بندازم
میشه راهنماییم کنید چطور لامپ ها رو دربیارم؟
26-02-1394, 09:47 بعد از ظهر
باید کلا کاسه چراغ رو باز کنی. پیشنهاد میکنم لامپ عوض نکن. چون لامپاش عالی هستن. اسرام ارجینال. بهتر از اون باید فیلیپس یا ناروا بندازی که جفتی پنجاه با بالا هست ارجینالهاش
amirhr
27-02-1394, 09:26 قبل از ظهر
کسی تو تهران جایی ادرسی چیزی داره ک اینو داشته باشه؟؟؟
من نمایندگی هاشو ک زنگ زدم نداشتن هیچ کدوم گفتن تولید نمیشه!!!!!!!
mohammad_rkv
27-02-1394, 10:56 قبل از ظهر
سلام
دوستان اصفهان کجا لوازمش گیرم میاد
رفتم نمایندگی شماره تهرانو داد زنگ زدم گفت تا تیرماه نداریم.
momo666
27-02-1394, 10:58 قبل از ظهر
امروز آیینه سمت چپ شکست کسی قیمت داره ؟
!NAVID!
27-02-1394, 03:36 بعد از ظهر
امروز آیینه سمت چپ شکست کسی قیمت داره ؟
قبلا فابریکی از شرکت گرفتم 30 تومن اونا هم شکستن
ولی مارک تکنو هست که ماه پیش خریدم جفتی 8 تومن دقیقا مثل فابریکی هست!
mehran-aria
28-02-1394, 12:11 قبل از ظهر
قبلا فابریکی از شرکت گرفتم 30 تومن اونا هم شکستن
ولی مارک تکنو هست که ماه پیش خریدم جفتی 8 تومن دقیقا مثل فابریکی هست!
سلام داش نوید
جنسش خوب بود؟
از کجا خریدی.اگه بخوام واسه منم میخری؟
- - - Updated - - -
راستی امروز زنگ زدم نمایندگی واسه یه سری لوازم مثل لنت جلو و عقب + دیسک عقب + کاسه ساچمه فرمون رو آمار بگیرم
فقط لنت جلو موجود بود.بقیه اش رو گفت تموم کردیم ولی میاریم زنگ بزن دوباره.
mohammad_rkv
28-02-1394, 12:55 بعد از ظهر
سلام
دوستان یه تعمیرکاری تو خ رزمندگان لوازمشو برام گیراورد ولی خیلی قیمتاش افسانه ایه
بلوری جلو 250
راهنما 35
کتی ترمز45
کاور اگزوز300
همینه قیمتاش؟؟یا نمایندگی تهران اگه بیاره کمتره؟؟
من تصادف کردم برا خسارت باید زود درستش کنم
چیکار کنم ب نظرتون؟
farshad 54
28-02-1394, 02:25 بعد از ظهر
کاور اگزوز 300 تومن ؟
چه خبره بابا موتور 200سی سی چینی سوار بشی خرج نینجا بکنی
خاک تو سر کویر با این خدمات پس از فروشش
amirhosein021
28-02-1394, 02:27 بعد از ظهر
کاور اگزوز 300 تومن ؟
چه خبره بابا موتور 200سی سی چینی سوار بشی خرج نینجا بکنی
خاک تو سر کویر با این خدمات پس از فروشش
نه بابا فک نکنم قیمتاش اینا باشه
!NAVID!
29-02-1394, 12:35 قبل از ظهر
سلام داش نوید
جنسش خوب بود؟
از کجا خریدی.اگه بخوام واسه منم میخری؟
اره انصافا جنسش خوب بود!
اره عزیزم میخرم برات!
- - - Updated - - -
راستی امروز زنگ زدم نمایندگی واسه یه سری لوازم مثل لنت جلو و عقب + دیسک عقب + کاسه ساچمه فرمون رو آمار بگیرم
فقط لنت جلو موجود بود.بقیه اش رو گفت تموم کردیم ولی میاریم زنگ بزن دوباره.
برای لنت عقب الکی پول ندین! من 8 تومن لنت ترمز مارک گلد میگیرم 2 طرفشو با سنگ فرز میبرم میندازم سر جاش! تا حالا 3 بار این مدلی لنتشو عوض کردم (عقبو)!
- - - Updated - - -
اقایون داداشا رد مانستر 19 هزار تارو یه مدتیه گذرونده!
خدارو شکر تا حالا سالم و سلامت کار کرده فقط پول وسایل مصرفی دادم هر بلایی هم که فکرشو بکنید سرش اوردم اخ نگفته!( فقط 2 بار زنجیر 1بارم سیم گاز پاره کرده اونم به خاطر نوع گاز دادن منه!)
کم پیش میاد دور موتور زیر 6 باشه! :4chsmu1:
گوش شیطون کر
Ali_rkv
30-02-1394, 08:16 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی تا حالا براrkv200کاربراتور تقویتی از این دوسیمی ها انداخته؟چقدر تقییر کرده؟
!NAVID!
30-02-1394, 11:56 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی تا حالا براrkv200کاربراتور تقویتی از این دوسیمی ها انداخته؟چقدر تقییر کرده؟
فکر کنم اقا داریوش این کارو کرده بودن! ولی مثل اینکه دیگه سایت نمیان میتونید تو فیسبوک سوالتونو ازش بپرسین!
عرفان250
01-03-1394, 02:38 بعد از ظهر
برادرا.قیمت صفر مدل 94 این موتور چنده>؟
عشق موتورs
01-03-1394, 07:51 بعد از ظهر
برادرا.قیمت صفر مدل 94 این موتور چنده>؟
داداش تو اصفهان قیمتش حدود 5300شده با بیمه 5500.
amirhosein021
01-03-1394, 08:13 بعد از ظهر
یه ماه پیش زنگ زدم نمایندگی تهران گفت 4800قستیش 5200
Ali_rkv
07-03-1394, 12:11 بعد از ظهر
سلام دوستان.کسی تا حالا مصرف سوخت موتورشا(rkv200)اندازه گرفته؟صدی چندتا میسوزونه؟
راستی این شمع سوزنیا روrkvخوب جواب میده؟ضرری که براش نداره؟لطفادوستان راهنمایی کنند!
یاس علیدادی
07-03-1394, 12:58 بعد از ظهر
سلام.دوست گرامی کاربراتور پمپ شتاب دار یا به قول شما 2 سیمه که الان در بازرا هستن اصلا کارایی یک کاربراتور 200 معمولی رو نداره.اینو من خودم تست کردم که میگم.دایچی 200 دارم که از روز اول کاربرات پمپ شتاب دار روش بود واسه کنجکاوی ی کاربرات 200 خریدم روش گذاشتم.هم شتابش بیشتر شد و هم 10 تا رفت رو سرعت نهایی.البته با کاربرات خودش توی دنده 5 زیاد جون نداشت به طوری که دور موتور در دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت اما الان 9000 رو راحت میره
!NAVID!
07-03-1394, 02:25 بعد از ظهر
سلام دوستان.کسی تا حالا مصرف سوخت موتورشا(rkv200)اندازه گرفته؟صدی چندتا میسوزونه؟
راستی این شمع سوزنیا روrkvخوب جواب میده؟ضرری که براش نداره؟لطفادوستان راهنمایی کنند!
مصرف سوخت رو انداره نگرفتم
ولی مصرفش بستگی به نوع گاز دادن یا تو شهر یا بیرون شهر روندن فرق میکنه!
من که الان سوزنی انداختم روش جواب میده مشکلی هم پیش نمیاد!
Ali_rkv
07-03-1394, 07:58 بعد از ظهر
مصرف سوخت رو انداره نگرفتم
ولی مصرفش بستگی به نوع گاز دادن یا تو شهر یا بیرون شهر روندن فرق میکنه!
من که الان سوزنی انداختم روش جواب میده مشکلی هم پیش نمیاد!
این شمع چه تاثیری تو عملکرد موتورت داشت؟تاثیرش نسبت به شمع های معمولی تاچه حدی بود وقیمتش توجه رنجی هست؟ممنون از راهنمایی هات!!!
!NAVID!
07-03-1394, 11:17 بعد از ظهر
این شمع چه تاثیری تو عملکرد موتورت داشت؟تاثیرش نسبت به شمع های معمولی تاچه حدی بود وقیمتش توجه رنجی هست؟ممنون از راهنمایی هات!!!
جرقه ای که میزنه کیفیت و تمرکز بهتری نسبت به معمولی ها داره!
من از مارک تاپ استفاده میکنم (12 تومن گرفتم)
مارک بهتری هم هست ان جی کا یا غیره که حدودا 40 تومن در میاد ولی این تاپ هم روش جواب میده!
Ali_rkv
08-03-1394, 08:38 قبل از ظهر
جرقه ای که میزنه کیفیت و تمرکز بهتری نسبت به معمولی ها داره!
من از مارک تاپ استفاده میکنم (12 تومن گرفتم)
مارک بهتری هم هست ان جی کا یا غیره که حدودا 40 تومن در میاد ولی این تاپ هم روش جواب میده!
روسرعت نهایی وشتاب ومصرف سوخت تاثیر داشته؟تاچه حد؟خودت راضی هستی از عملکردش؟