توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rkv 200
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
!NAVID!
09-03-1394, 01:00 بعد از ظهر
روسرعت نهایی وشتاب ومصرف سوخت تاثیر داشته؟تاچه حد؟خودت راضی هستی از عملکردش؟
تاثیر داشته ولی نه به اون صورت که بشه حسش کرد!
اره از شمع های معمولی بهتره!
amirhosein021
09-03-1394, 05:14 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] rkv آقا داریوش
mehran-aria
11-03-1394, 01:48 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] حرکات نمایشی با rkv200!!!
سلام اینو من آپ کردم.تو چند صفحه قبل هم گذاشتم.این موتور مدل چهارسوپاپه
- - - Updated - - -
چطور میشه این برچسب نواری روی باک رو جدا کنم؟با سشوار؟
mehran-aria
11-03-1394, 04:09 بعد از ظهر
[QUOTE=mehran-aria;300835]سلام اینو من آپ کردم.تو چند صفحه قبل هم گذاشتم.این موتور مدل چهارسوپاپه
معذرت!من تازه دیدمش فکر کردم ممکنه براتون جالب باشه!
نه گلم اشکال نداره من فقط میخواستم بگم که مدل جدیدشه و چهارسوپاپه
- - - Updated - - -
عجب رخی!
[Only registered and activated users can see links] pg
Ali_rkv
11-03-1394, 06:43 بعد از ظهر
دوستان کاربراتور چقدر توسرعت وشتاب تاثیر داره؟میشه با تعویض کاربراتور این موتور سرعت وشتابشو افزایش داد؟چه کاربراتوری براrkvپیشنهاد میکنید؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه که بقیه هم استفاده کنن!
!NAVID!
11-03-1394, 11:48 بعد از ظهر
سلام اینو من آپ کردم.تو چند صفحه قبل هم گذاشتم.این موتور مدل چهارسوپاپه
- - - Updated - - -
چطور میشه این برچسب نواری روی باک رو جدا کنم؟با سشوار؟
اول با سشوار خوب گرمش کن بعدش از یه گوشه ای بلندش کن بیاد بالا بعد از اینکه کندی جای چسبو با الکل تمیزش کن!
- - - Updated - - -
دوستان کاربراتور چقدر توسرعت وشتاب تاثیر داره؟میشه با تعویض کاربراتور این موتور سرعت وشتابشو افزایش داد؟چه کاربراتوری براrkvپیشنهاد میکنید؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه که بقیه هم استفاده کنن!
هر چقدر میزان پاشش سوخت توی انجین بیشتر باشه به همون میزانم سرعت و شتاب بیشتر میشه!
پس اگه خروجی کاربرات بزرگتر بشه میشه به سرعت و شتاب بیشتری رسید!
چه نوع کاربراتی میشه روش بستو دقیق اطلاع ندارم ولی اقا داریوش عوض کردن میتونید از ایشون سوال کنید!
mehran-aria
13-03-1394, 11:19 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه کاربرات Deni PZ30 با پمپ شتابدار خریدم.انشالله بعد از امتحانات میبندم روی موتور و نتیجه رو اعلام میکنم.فعلا عکس هاش رو میذارم.
[Only registered and activated users can see links]
Ali_rkv
13-03-1394, 05:24 بعد از ظهر
اقا مهران از من میشنوی تا نبستی ببر پس بده من خودم دوماه هست که رو موتورمه وازش راضی نیستم!تنها کاری که این کاربراتور میکنه اینه که تو همون لحظه ی گاز دادن بنزین بیشتری میپاشه!بین ۱۰ تا۰ ۲کیلومتر از سرعت نهاییت کم میکنه!تازه روrkvبه راحتی سوار نمیشه و باید اهرم پمپ را تا ۳ میل سوهان بزنی!من خودم بعد کنکورم میخوام بازش کنم وکاربراتور خودشاببندم!درضمن تشکیلات داخلش ۱۵۰هست که اگه خواستی تو دور موتور بالا ریپ نزنه باید چند تا قطعه از کاربراتور خودت را روش ببندی!اگه مثل من علاقه مند به تعویض کاربراتور هستی برو توفکر یه نوع دیگه!اگه خواستی میتونم برات از کاربراتور بسته شده ی خودم برات عکس بذارم!البته مارک مال من با این فرق داره ولی درکل همشون مثل هم عمل میکنن!
راستی چند خریدی؟
vahidshah
13-03-1394, 09:02 بعد از ظهر
به نظر من هم پس دادن بهتره/این کاربراتور سیستم سخت افزاریش همون کاربراتور فرمت سی جیه همونی که رو موتورته /پمپ شتاب هم پیز بخصوصی نیست.فقط موقع یهو گاز دادن بنزین رو بیشتر میده که اگه دور موتور .سوپاپ و...مکش هوای پیستون ....کافی نباشه اونم کارایی خاصی نداره.در ضمن حجم سیلندر که اندازه معینی و حجم کشش هوای معینی داره و همینطور سوپاپ ها که تو4سوپاپ به خاطر ورودی بزرگتر مکش هوای بیشتری هست و مقدار معینی هست و اگه شما کاربراتو ربزرگترم بندازی انجین نمیتونه بیشتر از حجم معینش هوا بمکه ( اون قضیه توربرو و سوپر شارژر و ....فرق داره و سوخت رو باهوا ترکیب میکنه و با نیروی اضافه و خاص دیگه ای تزریق میشه) که گیریم اونم ممکن باشه و شما بیای توربرو هم ببندی باز متضرری چون افزایش قدرت باعث اصتحلاک شدید و گرما پیستون و شانتون و...خواهد شد.و
و اینکه نسبت ورود هوا و سوخت باز نسبت معینی با توجه به سیلندر و ...هست که با اون کار ها یا دستکاری های غیر اصولی اون نسبت هم کمی به هم میخوره و قدرت کم میسشه
مثلا بیایم ژیگلر سوخت رو یکم قطور تر کنیم که سوخت بیشتری بره اون تناسب میزان سوخت به هوا بهم میخوره و افزایش قدرتی نیست ولی افزایش مصرف سوخت و دوده هست!!1حتی وجود پمپ شتاب و موقع گاز دادن پمپ کردن بنزین هم تصرفی در اون معادله ی نسبت هوا داره مگر اینکه مارک معتبر یا سیستم بهینه ای داشته باشه
mehran-aria
13-03-1394, 11:19 بعد از ظهر
اقا مهران از من میشنوی تا نبستی ببر پس بده من خودم دوماه هست که رو موتورمه وازش راضی نیستم!تنها کاری که این کاربراتور میکنه اینه که تو همون لحظه ی گاز دادن بنزین بیشتری میپاشه!بین ۱۰ تا۰ ۲کیلومتر از سرعت نهاییت کم میکنه!تازه روrkvبه راحتی سوار نمیشه و باید اهرم پمپ را تا ۳ میل سوهان بزنی!من خودم بعد کنکورم میخوام بازش کنم وکاربراتور خودشاببندم!درضمن تشکیلات داخلش ۱۵۰هست که اگه خواستی تو دور موتور بالا ریپ نزنه باید چند تا قطعه از کاربراتور خودت را روش ببندی!اگه مثل من علاقه مند به تعویض کاربراتور هستی برو توفکر یه نوع دیگه!اگه خواستی میتونم برات از کاربراتور بسته شده ی خودم برات عکس بذارم!البته مارک مال من با این فرق داره ولی درکل همشون مثل هم عمل میکنن!
راستی چند خریدی؟
سلام
70 تومن خریدم.نمونه این کاربرات روی تریل شوکا 250 هست.مگه میشه از سرعت نهایی کم بشه!؟ حتما کاربرات شما عیب داشته یا تنظیم نبوده.مارکش چی بوده؟؟؟؟
- - - Updated - - -
به نظر من هم پس دادن بهتره/این کاربراتور سیستم سخت افزاریش همون کاربراتور فرمت سی جیه همونی که رو موتورته /پمپ شتاب هم پیز بخصوصی نیست.فقط موقع یهو گاز دادن بنزین رو بیشتر میده که اگه دور موتور .سوپاپ و...مکش هوای پیستون ....کافی نباشه اونم کارایی خاصی نداره.در ضمن حجم سیلندر که اندازه معینی و حجم کشش هوای معینی داره و همینطور سوپاپ ها که تو4سوپاپ به خاطر ورودی بزرگتر مکش هوای بیشتری هست و مقدار معینی هست و اگه شما کاربراتو ربزرگترم بندازی انجین نمیتونه بیشتر از حجم معینش هوا بمکه ( اون قضیه توربرو و سوپر شارژر و ....فرق داره و سوخت رو باهوا ترکیب میکنه و با نیروی اضافه و خاص دیگه ای تزریق میشه) که گیریم اونم ممکن باشه و شما بیای توربرو هم ببندی باز متضرری چون افزایش قدرت باعث اصتحلاک شدید و گرما پیستون و شانتون و...خواهد شد.و
و اینکه نسبت ورود هوا و سوخت باز نسبت معینی با توجه به سیلندر و ...هست که با اون کار ها یا دستکاری های غیر اصولی اون نسبت هم کمی به هم میخوره و قدرت کم میسشه
مثلا بیایم ژیگلر سوخت رو یکم قطور تر کنیم که سوخت بیشتری بره اون تناسب میزان سوخت به هوا بهم میخوره و افزایش قدرتی نیست ولی افزایش مصرف سوخت و دوده هست!!1حتی وجود پمپ شتاب و موقع گاز دادن پمپ کردن بنزین هم تصرفی در اون معادله ی نسبت هوا داره مگر اینکه مارک معتبر یا سیستم بهینه ای داشته باشه
کاربرات رو واسه این میخوام عوض کنم چون که با کاربرات فابریک دور موتور از 9 بالاتر نمیره و تو حرکت از دور 9 به بالاتر ریپ میزنه.کابرات هم تنظیم کردم ولی تعمیرکار گفت کاربرات 27 برای 200 سی سی کمه و اگه دهنه بزرگ تر بندای تاثیر داره.البته اون میگفت 34 بنداز که گیرم نیومد.این کاربرات مخصوص 200 تا 250 سی سی هست و واسش زیاد نیست در اصل کاربرات فابریکش کمه واسش.
کاربرات با خروجی بزرگتر=خروج سوخت و هوای بیشتر به سیلندر...
البته میخوام قیف هوا رو هم بردارم
Ali_rkv
14-03-1394, 12:55 بعد از ظهر
اقا مهران ریپ زدن موتورت هیچ ربطی به کاربرات نداره!واسه اینکه از گفته هام مطمئن بشی بت پیشنهاد میکنم فیلتر هوای موتورت را در بیاری باش یه دوربزنی اون موقع میبینی دور موتور تا۱۲ هم میرسه!برا بهبود عملکرد موتورت باید به فکر هواکشت باشی!موتور منم همین طوری بود ومنم به خاطر همین کاربراتوررا عوض کردم اما بعد فهمیدم مشکل از هواکش بوده!اما حالا مشکلش رافع کردم!
!NAVID!
14-03-1394, 02:16 بعد از ظهر
اگه بتونم پیدا کنم دنبال کاربرات مگلی هستم!
اگه پیدا هم بشه باید دید میشه بستش یا نه![Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
خودشم 34 میلی متری هست!
Ali_rkv
14-03-1394, 08:39 بعد از ظهر
[QUOTE=!NAVID!;301099]اگه بتونم پیدا کنم دنبال کاربرات مگلی هستم!
اگه پیدا هم بشه باید دید میشه بستش یا نه!
لطفا اگه عملی شد حتما نتیجه رابگو.کاربراتور موتور های دیگه مثل آپاچی یا پالس روش جواب میده؟
!NAVID!
15-03-1394, 12:37 قبل از ظهر
[QUOTE=!NAVID!;301099]اگه بتونم پیدا کنم دنبال کاربرات مگلی هستم!
اگه پیدا هم بشه باید دید میشه بستش یا نه!
لطفا اگه عملی شد حتما نتیجه رابگو.کاربراتور موتور های دیگه مثل آپاچی یا پالس روش جواب میده؟
چشم
اره جواب میده!
RKV xtreme
16-03-1394, 12:02 بعد از ظهر
سلام به همه دوستای RKV سوار.
مطلبی که میخوام بگم در مورد تنظیمات کیلومتر موتور RKV 200 هست که حتما همتون از اون و نحوه دسترسی به این تنظیمات اطلاع دارین
موضوع اینه که من از نمایندگی رسمی کویر راجع به این تنظیمات سوال کردم و اونا گفتن در قسمت پایین تنظیمات عبارت P06 که بصورت پیش فرض روی بیشتر موتورها اعمال شده سرعت این وسیله رو یکم کمتر از مقدار واقعی نشون میده و این قسمت باید به P05 تغییر کنه.خودم این کارو امتحان کردم و با کیلومتر دوتا ماشین (206 و سمند) مقایسه کردم دیدم هردو سرعت یکسانی رو نسبت به موتور نشون میدن
اما بازم راضی نشدم و با GPS تست کردم اما GPS کمتر نشون میداد. حالا موندم بین این دوتا مقایسه.لطفا برای هرکس مقدوره این رو تست کنه و نتیجه رو به اطلاع همه برسونه.
موفق باشید
mehran-aria
16-03-1394, 01:01 بعد از ظهر
سلام به همه دوستای RKV سوار.
مطلبی که میخوام بگم در مورد تنظیمات کیلومتر موتور RKV 200 هست که حتما همتون از اون و نحوه دسترسی به این تنظیمات اطلاع دارین
موضوع اینه که من از نمایندگی رسمی کویر راجع به این تنظیمات سوال کردم و اونا گفتن در قسمت پایین تنظیمات عبارت P06 که بصورت پیش فرض روی بیشتر موتورها اعمال شده سرعت این وسیله رو یکم کمتر از مقدار واقعی نشون میده و این قسمت باید به P05 تغییر کنه.خودم این کارو امتحان کردم و با کیلومتر دوتا ماشین (206 و سمند) مقایسه کردم دیدم هردو سرعت یکسانی رو نسبت به موتور نشون میدن
اما بازم راضی نشدم و با GPS تست کردم اما GPS کمتر نشون میداد. حالا موندم بین این دوتا مقایسه.لطفا برای هرکس مقدوره این رو تست کنه و نتیجه رو به اطلاع همه برسونه.
موفق باشید
چظور باید به P05 تغییر پیدا کنه؟
من با جی پی اس گوشی تست کردم دقیق بود.
ماشینها یه مقدار خطا رو داره.مثلا پراید 10 کیلومتر و پژو 405 ،5 تا خطا داره.این دو تا ماشین رو من با جی پی اس امتحان کردم.
Ali_rkv
16-03-1394, 06:26 بعد از ظهر
کجاش نوشتهp06؟؟؟
!NAVID!
16-03-1394, 11:03 بعد از ظهر
موقع باز کردن سوییچ اگه 2 تا دکمه روی کیلومترو باهم فشار بدی نگهداری یه سری اعداد میاره از اونجا میتونی تغییر بدی!
منم اون عددو به 05 تغییر دادم اگه سرعت واقعی رو تو 05 نشون بده این همه مدت به من ظلم شده بود :(
mehran-aria
16-03-1394, 11:13 بعد از ظهر
موقع باز کردن سوییچ اگه 2 تا دکمه روی کیلومترو باهم فشار بدی نگهداری یه سری اعداد میاره از اونجا میتونی تغییر بدی!
منم اون عددو به 05 تغییر دادم اگه سرعت واقعی رو تو 05 نشون بده این همه مدت به من ظلم شده بود :(
یعنی روی 05 که بوده کم نشون میداده یا زیاد؟؟
!NAVID!
16-03-1394, 11:56 بعد از ظهر
فابریکی رو 06 هست اوردمش رو 05 !
RKV xtreme
17-03-1394, 10:13 قبل از ظهر
نوید جون دو ساعت پیش سرعت سنج موتورو با یه honda cbr 600 توی خیابون اصلی محلمون که خبری از مامور نیس تست زدم روی P05 فقط دوتا بیشتر نشون داد یعنی اون 90 تا سرعت داشت من 92 تا
ولی روی P06 سرعت من 8_9 تا کمتر از اون بود.حالا نمیدونم آیا میشه تو ایران به GPS اعتماد کرد یا نه؟!!!
ولی به نظر من و چنتای دیگه که موتورمو سوار شدن روی P05 سرعت به واقعیت نزدیک تره
Ali_rkv
17-03-1394, 12:09 بعد از ظهر
اون عددی که وقتی تنظیمات را میاری بالای صفحه مینویسه چیه؟برامن نوشته ۱۹۶۰؟؟؟؟
!NAVID!
18-03-1394, 02:02 قبل از ظهر
يه سري اطلاعات در مورد چرخ ه اگه اشتباه نكنم!
18-03-1394, 12:17 بعد از ظهر
يه سري اطلاعات در مورد چرخ ه اگه اشتباه نكنم!
سرعت روی 06 به سرعتی ک gps نشون میده نزدیک تره ولی همون طور ک گفتم 05 ب سرعت سنج اون چنتا وسیله ک باهاشون تست کردم خیلی نزدیکتره تقریبا میشه گفت دقیقا با اونا یکیه حالا اگه تو این تاپیک ب این نتیجه برسیم ک GPS حرفش دقیق تره من تنظیمات رو روی 06 میذارم
!NAVID!
18-03-1394, 03:29 بعد از ظهر
سرعت روی 06 به سرعتی ک gps نشون میده نزدیک تره ولی همون طور ک گفتم 05 ب سرعت سنج اون چنتا وسیله ک باهاشون تست کردم خیلی نزدیکتره تقریبا میشه گفت دقیقا با اونا یکیه حالا اگه تو این تاپیک ب این نتیجه برسیم ک GPS حرفش دقیق تره من تنظیمات رو روی 06 میذارم
100% سرعتی که gps نشون میده از سرعتی که وسیله ها نشون میدن دقیق تره چون اطلاعات رو از ماهواره میگیره!
من هنوز وقت نکردم با gps تست کنم! هر وقت شد نتیجه رو میگم!
و من الله توفیق
Ali_rkv
18-03-1394, 03:46 بعد از ظهر
فک کنمp05اشتباه نشون بده چون من همین الان توخیابون۱۲۵تا پرکردم!وقتی که روp06بود دوستام که یکیشونم موتوری داره میگفتن زیاد نشون میده به نظر من اصلا باید رو p07باشه!کنار چندتا ماشین هم رفتم بازم دیدمp05 زیاد نشون میده!بهترین وسیله برا تست سرعت ماشین های مدل بالا مثل جنسیس یا ماشین های هم رده هستند اگه کسی به اینجور ماشینا دسترسی داره با اینا چک کنه!
momo666
18-03-1394, 05:12 بعد از ظهر
میشه بگین کدوم دو تا دکمه رو میگین . من که هر چی دکمه های رو کیلومترو نگه داشتم اتفاقی نیفتاد
Ali_rkv
18-03-1394, 05:29 بعد از ظهر
میشه بگین کدوم دو تا دکمه رو میگین . من که هر چی دکمه های رو کیلومترو نگه داشتم اتفاقی نیفتاد
به محض اینکه سوییچا وا میکنی باید نگهشون داری!
RKV xtreme
18-03-1394, 07:57 بعد از ظهر
توی اون تنظیمات آپشنای زیادی هست ک اتفاقا همشونم مربوط به سرعت وسیله داره نه چیز دیگه
من خودم الان دارم میرم ک همه جوره اون آپشنارو تغییر بدم و ببینم عملکردش چ تغییری میکنه و انشاالله ی مطلب قوی و دقیق و جامع درباره تنظیماتش بذارم.
:18:
!NAVID!
23-03-1394, 09:35 بعد از ظهر
٢٠ هزار تارو رد كرد خدارو شكر تا حالافقط پول لوازم مصرفي دادم
ali harbeh
25-03-1394, 01:54 قبل از ظهر
سلام بچه ها میگم فقط ی مدل rkv توی ایران هست اخه من توی سایتش چند مذل دیدم rkg200 و rkv200s و ی مذل ذیگه گه خیلی خوشگل بود اونم rkبود 250 سی سی که اکزوز کوتاه و پهن و ی دونه کمک عقب داشت که سمت راستش بود و خیلی زاوایه کمک بسته بود یعنی ی سر کمک تقریبا زیر بک بود اون سرش سر دوشاخ و چند مدل دیگه هم همین شرکت با حجم متوری بالاتر زده بود که شکل همین بود 350 650
- - - Updated - - -
بعدا عکس شو براتون میزارم
- - - Updated - - -
فقط ی مدل ارکی وی تو ایران هست؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید؟؟؟
- - - Updated - - -
و خبری نشده درباره مدل های جدید کی وارد ایران میشه؟؟؟
amirhosein021
25-03-1394, 07:20 قبل از ظهر
REVENTON
25-03-1394, 08:36 بعد از ظهر
به محض اینکه سوییچا وا میکنی باید نگهشون داری!
آقا من این کارو انجام دادم فقط چجوری میتونم رو حالتی که میخوام مثلا 05 ست کنم جوری که ذخیره بشه چکار کنم ؟ سوییچو بعد از اعمال تنظیمات میبندم ولی بعد که دوباره باز میکنم وارد تنظیمات میشم میبینم تغییراتی که دادم ذخیره نشده و همون تنظیمات قبله!!:s (9): چند بار امتحان کردم نشد تازه یهو نمیدونم چجوری شده تنظیمات رو 26 ذخیره شده هر کا ر میکنم رو 05 یا 06 تنظیم کنم نمیشه چجوری باید تنظیم جدید رو ذخیره کرد؟ الانم سرعت سنج به هم ریخته چون رو 26 ست شده مثلا دارم 40 تا میرم 10 تا نشون میده!! الان چکار کنم؟:consoling2:
Ali_rkv
25-03-1394, 09:44 بعد از ظهر
وقتی تقییرات مورد نظرتا انجام دادی برا ذخیره کردن دکمه پایینیه را نگه دار خودش ذخیره میشه ومیاد بیرون!
roma
26-03-1394, 12:57 قبل از ظهر
٢٠ هزار تارو رد كرد خدارو شكر تا حالافقط پول لوازم مصرفي دادم
یادمه شما قبلا گفتین از بس هی رادیات روغن درست کردین و جواب نداد مجبور شدین کورش کنید
ایا این جزو ایراد فنی حساب نمیشه
ایا جزو لوازم مصرفی موتوره
با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه
خوب خوبه بد مشخص
!NAVID!
26-03-1394, 11:37 قبل از ظهر
یادمه شما قبلا گفتین از بس هی رادیات روغن درست کردین و جواب نداد مجبور شدین کورش کنید
ایا این جزو ایراد فنی حساب نمیشه
ایا جزو لوازم مصرفی موتوره
با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه
خوب خوبه بد مشخص
2 بار رادیات روغن ریزی کرد اونم به خاطر ضربه ای که بهش خورد منم برداشتم شیلنگ درست کردم وصل کردم به ورودی و خروجی!
میتونستم یه رادیات دیگه بخرم و ببندم روش شرکت هم موجود داشت ولی بیخیال شدم دیدم زیاد فرقی به حالش نمیکنه!
26-03-1394, 12:58 بعد از ظهر
به نظر من موتور سگ جونیه!!!
اینطور که من این موتور را میرونم اگه هر موتور دیگه ای بود تا حالا پکیده بود ولی روز به روز داره بهتر گاز میخوره!پس لطفا بی انصافی نکنید!با پول این موتور یه پالس۱۳۵ میتونی برداری که به اندازه اگزوز rkvهم نمی ارزه!
راستی کسی نفهمید که باید کیلومتر را روچی تنظیم کرد؟
درضمن یکی از راهنماهام شکسته کسی میدونه تو اصفهان کجا گیر میاد؟
roma
26-03-1394, 03:10 بعد از ظهر
Rkv موتور بدی نیست از چینهای بازار و این پشرو میشروها اسپورت سوپر اسپرت خیلی بهتره شکی نیست من خودم به شخصه از ترمز جلوش خیلی خوشم میاد قابل تنظیمه کیلومترش قشنگه ظاهرش موتور جذابه ولی از نظر فنی هیچ چیز خاصی نداره انجینش با هجم ۲۰۰سی سی اندازه پالس ۱۳۵ نیرو تولید نمیکنه این که دیگه مشخصه
قدرت به وزنش از ۱۳۵کمتره همون پالس ۱۳۵که اشاره کردین توی شرق اسیا با برند کاوازاکی فروخته میشه این rkv در ایران با مارک کویر!!!!
به هرحال مبارکتون باشه
ali harbeh
26-03-1394, 09:38 بعد از ظهر
اقا کسی جواب منو نداد لطفا جواب منو بدید
- - - Updated - - -
فقظط ی مدل از ار کی وی توی ایرانه کسی مدل جدیدتر شو ندیده؟؟
- - - Updated - - -
:clap::clap:
- - - Updated - - -
و ی سوال دیگه چجوری عکس بزارم توی پوست هام؟؟
- - - Updated - - -
اضافه کردن عکس از روی کامپیوتر میزنم نمیشه
!NAVID!
26-03-1394, 10:42 بعد از ظهر
Rkv موتور بدی نیست از چینهای بازار و این پشرو میشروها اسپورت سوپر اسپرت خیلی بهتره شکی نیست من خودم به شخصه از ترمز جلوش خیلی خوشم میاد قابل تنظیمه کیلومترش قشنگه ظاهرش موتور جذابه ولی از نظر فنی هیچ چیز خاصی نداره انجینش با هجم ۲۰۰سی سی اندازه پالس ۱۳۵ نیرو تولید نمیکنه این که دیگه مشخصه
قدرت به وزنش از ۱۳۵کمتره همون پالس ۱۳۵که اشاره کردین توی شرق اسیا با برند کاوازاکی فروخته میشه این rkv در ایران با مارک کویر!!!!
به هرحال مبارکتون باشه
یعنی منظورتون اینه که قدرتش با پالس 135 یکیه؟
- - - Updated - - -
اقا کسی جواب منو نداد لطفا جواب منو بدید
- - - Updated - - -
فقظط ی مدل از ار کی وی توی ایرانه کسی مدل جدیدتر شو ندیده؟؟ فعلا 1 مدل هست ولی مثل اینکه به این زودیا مدل جدیدشم میدن بیرون!
- - - Updated - - -
:clap::clap:
- - - Updated - - -
و ی سوال دیگه چجوری عکس بزارم توی پوست هام؟؟
- - - Updated - - -
اضافه کردن عکس از روی کامپیوتر میزنم نمیشه
تو یه اپلود سنتر اپلود کن عکسو لینکشو بزار!
Ali_rkv
27-03-1394, 01:56 بعد از ظهر
کسی نفهمیدp05درست نشون میده یاp06؟؟؟
نیما نادری
27-03-1394, 03:02 بعد از ظهر
منظور از پ ،پوینت یا همون نقطه هست که معمولا به تعداد پیچها یا سنسورهای خاصی روی دیسک که قراره از سنسور رد بشه میگن....فکر کنم حل شد
ali harbeh
28-03-1394, 05:21 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
Foto Keeway RKV 200S Factory, fotografia deposito moto ([Only registered and activated users can see links] Fkeeway%2Ffotos%2F2013%2Frkv-200s-factory%2Fdeposito.html&ei=aSKCVcbJIIKNNvH0gagP&bvm=bv.96041959,d.eXY&psig=AFQjCNE_GN_2I6umPAtfx4ggUcpcNeP3Hw&ust=1434678249770260)
ali harbeh
29-03-1394, 02:29 بعد از ظهر
لینک سایت گذاشتم برید عکس های ارکی وی 200 اس رو ببینید خیلی باحاله اگه بیاد صد در صد میخرم
ali harbeh
30-03-1394, 07:55 بعد از ظهر
بچه ها بنظرتون اپاچی 180 بگیرم یا ارکی وی 200 یا پالس 200 بین این سه تا موندم لطفا کمکم کنید اخه یکم درباره ار کی وی بد میگن ولی خدای خیلی مردونه است
- - - Updated - - -
ولی اپاچی یا پاس لاستیک هاشون باریکه فقط همین
- - - Updated - - -
ولی ار کی وی تک تره خاص تره مثل پالس و اپاچی همینجور نریخته تو خیابان
- - - Updated - - -
از نظر بوجه مشکلی ندارم تا8 میلیون
- - - Updated - - -
لطقا کمکم کنید توی انتخاب
!NAVID!
30-03-1394, 08:18 بعد از ظهر
بچه ها بنظرتون اپاچی 180 بگیرم یا ارکی وی 200 یا پالس 200 بین این سه تا موندم لطفا کمکم کنید اخه یکم درباره ار کی وی بد میگن ولی خدای خیلی مردونه است
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگه میتونی تا 8 تومن هزینه کنی یه دایلیم بگیر!
البته ار کی وی از دایلیم کم ناره هاااا!
اگه سرحال باشه پا به پای دایلیم میره!
دیروز رفیقم 2 ترک من تنها رفتیم جاده دایلیم موند عقب :دی (یکم موتورش خسته بودا)
roma
31-03-1394, 12:47 بعد از ظهر
تا هشت میلیون پالس ns میتونی بگیری با ۲۳اسب پالس ۲۲۰میتونی بگیری با ۲۱اسب بخار قدرت پالس ۲۰۰با ۱۸اسب بخار پالس و اپاچی ۱۸۰با ۱۷اسب بخار قدرت حتی اپاچی ۱۶۰با ۱۵اسب
Rkv با ۱۳اسب بخار
حالا برو پیدا کن خودت پرتغال فروشو
mehran-aria
31-03-1394, 01:31 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
به نظر من پالس ns بخر
- - - Updated - - -
تا هشت میلیون پالس ns میتونی بگیری با ۲۳اسب پالس ۲۲۰میتونی بگیری با ۲۱اسب بخار قدرت پالس ۲۰۰با ۱۸اسب بخار پالس و اپاچی ۱۸۰با ۱۷اسب بخار قدرت حتی اپاچی ۱۶۰با ۱۵اسب
Rkv با ۱۳اسب بخار
شما آپاچی 180 با همون 17 اسب قدرت بیار من نامردم با rkv نگیرمش.
رو کاغذ نمیشه به موتور امتیاز بدی.
آپاچی تو سرعت شاید ولی تو شتاب نمیتونه rkv رو بگیره.
Ali_rkv
31-03-1394, 01:58 بعد از ظهر
سلام دوستان ی دوماهی هست که تو فکر nsهستم به نظر شما میرزه rkvرا رد کنم ی nsبردارم؟
کسی از معایب و مشکلات ns خبر داره؟
فک نکنم بی عیب باشه چون تو سایت های اینترتی خیلیا برا فروش گذاشتن!!!
- - - Updated - - -
Rkv با ۱۳اسب بخار
برادر من همه چیز که سرعت و قدرت نیست رخی که rkv داره هیچ کدوم از این موتورا بجزnsندارن.
راحتی و جون سخت بودن این موتور ثابت شده هست!درضمنrkv چهارده اسب قدرت داره وبه نظر من برا توشهر ایده ال هست وتا به حال پیش نیومده که زیر پا کم بیاره و....
rkv خوبی زیاد داره که باید داشته باشیش تا بفهمی!من هیچ وقت این موتور را به هیچ کدوم از این موتورا که گفتی نمیفروشم!البته شاید براnsاستثنا قائل بشم!:18:
!NAVID!
31-03-1394, 02:26 بعد از ظهر
کاش همشهری بودیم و یه درگ میزاشتیم تا ببینیم داستان چیه!
اگه بتونم با دوستای همشهری یه درگ بزارم فیلمشو میگیرم میدم!
پالس و اپاچی پیدا میکنم درگ میزارم نتیجه رو میگم!
و من الله توفیق
31-03-1394, 02:50 بعد از ظهر
من این موتور رو نداشتم ولی همیشه از تیپ و قیافش خیلی خوشم میاد هر وقت میبینمش حس موتور سواریم میگیره وبنظرمن قیافش از پالس 180و اپاچی جذابتره مخصوصا سفید و ابی کاربنیش ..این موتور 100تا هم بره بسه
big_00a
31-03-1394, 05:37 بعد از ظهر
عکس های آر کی ویی اس < سری جدید آر کی ویی
Ali_rkv
31-03-1394, 07:57 بعد از ظهر
حرف از درگ شد شما rkv بیا منم پالس ۱۳۵با ۳۰هزارتا کارکرد میارم از دنده یک تا پنج تونستی باش بیای همون جا سویچ موتور میدم بهت
گرفتن اپاچی توسط کویر 200 خیلی جکه یدفعه اول امتحان کنید بعد این قدر با اطمینان حرف بزنید رفقا!!
موتور شما رخش هزار اقا مبارکتون باشه !!!
اگه بچه اصفهانی قرار بزار من بات ی درگ دوستانه میزارم تا موضوع روشن بشه!
Ali_rkv
01-04-1394, 10:33 قبل از ظهر
نه من ساکن تهرانم شرق تهران تا حالا چهار بار با rkv درگ انداختم هم کفی هم شیب شما هم یه اپاچی پیدا کن تو شیب بیست درصد درگ بنداز ببین که تا بخای تکون بخوری اپاچی سوت شده رفته موتور زیر پاته دیگه
فقط یه بار امتحان کن یکی از سرگرمیام درگ انداختن
هر کی یه سلیقه ای داره طرف میخواد پولشو اتیش بزنه خوب بزنه ضررش به من نمیرسه که
تا حالا دوتا اپاچی هم ۱۶۰ هم ۱۸۰ یه tvsراکس به درک فرستادم پالس ۲۲۰با کارکرد ۱۹تا شاتون زده زیر پام ۴۰۰خرجش کردم دوباره شد مثل اولش فقط پالس ۱۳۵ سالم موند چیزیش نشد تموم تاپ اسپیدهای که رفتم از دنده یک تا اخر تو اپارات فیلمش موجوده پالس سرچ کنی روما میاد
دایلیم گرفتم با اولین دراگ که با 220انداختم فروختمش بعد یه هفته چرا نه تو قدرت نه تو سرعت حریف 220نشد پس چرا باید ۱۲میلیون بابت پول بدم تازه با پالس ۸۵ میرفتی دایلیم میزده ۱۰۰تا تازه خوده پالس 9تا خطا داره کیلومترش ادم که دیگه خودشو نمیتونه گول بزنه که
روما جان طرز تفکر شما کاملا اشتباه هست!برا موتور های توی شهر سرعت وشتاب بی معناست
فقط موتور های سنگین باید در مورد سرعت وشتاب مقایسه بشن!
شما همون پالس۲۲۰ را بیار من باید موتور ۱۲۵ به اب خوردن میگیرمش!
موتور های شهری فقط باید توی زیبایی وراحتی مقایسه بشن!این کاملا بچگانه است که بخواهیم برای این موتور ها(منظورمrkvهم هست)لفظ سرعت را به کارببریم!شما حتما موتور سنگین سوارشدی ومنظور منو میفهمی!این موتور هایی که شما روش مانور میدی همگی زنجیرتایم هستند وکاربراتور اونها اکثرا دیافراگمی هست که برخلاف شتاب وسرعت بالاشون تعمیر ونگهداریشون نسبت به rkv
کمی دشوار تره همون طور که خودت گفتی هرکس برای خرید موتور معیار هایی داره پس لطفا رو سلیقههای خودتون مانور ندین!من خودم موتور های پالس واپاچی را دوست دارم ولی اینو باید قبول کنی که اگه rkvتوسرعت وشتاب از این موتورا که گفتی کم میاره، ولی در عوض ازهمشون زیبا تر وخاصتره وبه قول تعمیرکارها مرگ نداره!
ابوالفضل88
01-04-1394, 01:29 بعد از ظهر
داداش من و دوستام تو خیابون دور میزدیم یه آپاچی نیو و کویر 200 دیدیم هممون آپاچی بیشتر پسندیدم انقدرام قشنگ نیس یه جورایی موتور خاصیه تک نیس
salar.gorgani
01-04-1394, 04:00 بعد از ظهر
هندلینگ rkv خیلی بهتر از اپاچی هست حتی به خاطر رادیاتی که داره میتوان گفت از نظر موتور از اپاچی بهتره از نظر صدا هم بخوایم بررسی کنیم بازم rkv صدای قشنگ تری داره(البته این مورد سلیقه ای هستش) ولی خوب اپاچی به خاطر بزرگتر بودن و خوشگل تر بودن چراغ هاش میشه گفت خوشگل تر از rkv هست ولی چیزی که زیاد در اپاچی دیدم یاتاقان زدن تو سرعت بالاست که این مورد تو rkv ندیدم البته اینها نظر شخصی من هست شاید دوستان نظرشون متفاوت باشه که نظر اون دوستان هم قابل احترام و جای خود ارزش داره
مگه تو انجین اپاچی از تکنولوژی یاتاقان استفاده شده؟!! یک سیلندر و یاتاقان دمش گرم
rezamusic13
01-04-1394, 11:48 بعد از ظهر
ببخشید منظورم شاتون بود اشتباه تایپی شده بوده
مگه تو انجین اپاچی از تکنولوژی یاتاقان استفاده شده؟!! یک سیلندر و یاتاقان دمش گرم
ali harbeh
03-04-1394, 11:35 قبل از ظهر
مشکلی ندارم تا هشت میلیون خودم هم اول از همه پالس ان اس دویست در نظر داشتم ولی خیلی دربارش بد میگن مشکلات فن رادیاتور دیافراگ و شاتون میزنه زنجیر بی کیفیت متور بعد ی مدت شتابشو از دست میده و خیلی چیزای دیگه حتی یکی از بچه ها ان اس داشت داشت میفروخت گفتم چطور متوریه گفت اشتباه کردم پالس 200چراغ گردمو فروختم ان اس خرید گفت اصلا متور خوبی نیست استقامت و کفیت قطعه اش پایین متورو 3 ماه بود خریده بود زنجیر ژاپن انداخته بود دیافراگ عوض کرده بود 180 داده بود سه تا شمع ژاپنی این کارارو توی10 روز اول کرد توی 3 ماه 5 تومان خرجش کرد و میگفت فن رادیات خیلی کم کار میگرد ی بار برد درستش کرد ولی میگفت شتابش بینظیره و نرم و راحته
- - - Updated - - -
حالا نمیدون چیکار کنم اخه ار کا وی 5300000نمی ارزه اگه چهارسوپاپ ارکی وی بیاد بدونه شک ارکی وی مخصوصا مدل اس که اگزوز و تیپ باحالی داره اگه بیا و قیمت خوب بدن کسی سراق پالس اپاچی نمیره
hosin555
03-04-1394, 03:28 بعد از ظهر
بالس135 اباچی باید خاب گرفتن ار کی وی ببینه کورس گذاشتم که می گم ولی بالس 200میگردش همه شونم صفر بودن چیزیکه دیدم گفتم اگنه همشون خوبن من از نظر شکل ار کی وی دوسدارم
Ali_rkv
03-04-1394, 09:25 بعد از ظهر
امروز دوبار باrkvکورس گذاشتم یه بار با ال نود ویه بارم با پیشرو پارس۲۰۰ که پیشرو هیچ حرفی برا گفتن در برابرrkvنداشت وباید خواب گرفتن rkv راببینه وال نود هم تو دنده چهارش وبا ۹۰ تا سرعت تونست بهم برسه!!!!
دوستان حتما میدونن که پیشرو زنجیر تایم هست وکاربراتور دیافراگمی داره که روی کاغذ خیلی از rkvبهتره وباید دارای شتابش خیلی بیشتر ی باشه ولی در واقعیت چیز دیگه ای هست درضمن سواری با rkvبسیار راحت تر و دلنشینتر بود!!اینو میشه به خیلی از موتورای دیگه تعمیم داد!
roma
04-04-1394, 02:00 قبل از ظهر
پالس 200 چراغ گردشو فروخته ان اس خریده!!!!!!!!! مگه داریم
توی سه ماه پنج تومن خرجش کرده میلیون یا هزاری!!!!!!!!!!
عوض کردن دیافراگ چه ربطی به کیفیت موتور داره ربط به بنزین اشغال ما تو ایران داره من خودم هر شش هفت هزارتا عوض میکنم خرجشم ده هزار تومنه عوض نکنی اتفاق خاصی نمیوفته کما اینکه موتور قبلیم ۱۷هزارتا عوض کردم
Ali_rkv
04-04-1394, 10:26 قبل از ظهر
تا سرعت نود تا ال نود رو تو سرعت وشتاب گرفتی؟ [emoji33]
بله!من خودمم قبلش فک میکردم ال نود همون اول جلو بیوفته اما در واقعیت همون اتفاقی افتاد که گفتم!چهار پنج بار هم انجام دادیم ولی نتیجه تغییری نکرد!خواستیم فیلم هم بگیریم ولی چون هر دو تک سرنشین بودیم نشد!
واقعا rkvشتاب خوبی دار!!!!
Ali_rkv
05-04-1394, 01:34 بعد از ظهر
سلام دوستان.سمت راست پایین صفحه کیلومتر عکس یه اچار هست!کسی میدونه مال چیه؟
!NAVID!
05-04-1394, 02:13 بعد از ظهر
سنسور سرعت سنج موتورم یه مدت بود بعضی وقتا کار میکرد بعضی وقتا نه الان دیگه کامل از کار افتاده!
چیکارش میتونم بکنم؟
کسی امار قیمتشو داره؟
!NAVID!
08-04-1394, 04:15 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه آر کی وی بخرم مال یکی از دوستان بوده این موتور همش خواب بوده مدل 90 هستش سوارش شدم سواریش خوب بود معلوم بود سر پاس رنگش آبی هستش حالا سوالاتی که من دارم ممنون میشم کمکم کنید
اینکه این موتور موتور خوبی هست یعنی اذیت کن نیست که بخوای همش تو تعمیرگاه باشی من زیاد از موتور سر در نمیارم اصلا هم اهل سرعت رفتنو این کارا نیستم فقط میخوام برای رفتو آمدم در مغازم بگیرمش چون خوشگل هستش قبلش تو فکر خرید یه ویو بودم ولی این خوشگله
مصرف سوختش چطوری هستش زیاده یا کم؟
در کل موتوری خوبی هست یا نه؟
بخرم یا نخرم
مرسی دوستان
سلام
تا حالا هرکی خریده راضی بوده
موتوری نیست که زیاد تو تعمیرگاه باشه!
من تمام مدت با موتور بد رفتاری میکنم دور موتور بالای 6 7 تاس!
تو شهرمون 1 بارم نشده اروم رفتن منو ببینن :wall3:
ولی همیشه سرویس هاش به موقع هست!
هر باکش حدودا 300 350 تا میره (بستگی به نوع رانندگی و تنظیم کاربراتت داره!)
!NAVID!
08-04-1394, 07:44 بعد از ظهر
مرسی
پس یعنی جزو موتورهای کم مصرف حساب میشه؟
تقریبا!
بستگی به تنظیم کاربرات و گاز دادن و شرایط داره!
hosein1377
13-04-1394, 12:25 بعد از ظهر
اصل ابن موتور تو تایوان 400 هست رو همین شاسی که چین این مدل را زدی با انجین 200 که کویر وارد میکونه
من تاپ اسپیدی که زدم باهاش 120 تا بود
من تو بوشهر باهاش 129 تا زدم
hosein1377
16-04-1394, 01:34 بعد از ظهر
کسی هست که بتونه کمکم کنه فلپ کامل بسازم براش؟با دماغی و... یه دست فلپ کامل.
من بوشهرم راهنمایی کنین ممنون میشم
mehran-aria
18-04-1394, 01:09 قبل از ظهر
سلام
کسی میدونه باک این موتور چطور باز میشه ؟ نه من نه 4- 5 تا موتور سازی که بردم نتونستن بازش کنن
سلام
اول دو تا پیچ مربوط به زین،زیر گلگیر عقب هست.اونا رو باز میکنی،زین در میاد
بعد دوتا پیچ که قسمت انتهایی باک هست دیده میشه.اونا رو باز میکنی.حالا سمت چپ زیر باک سوکت نشانگر بنزین و شلنگ متصل به شیر بنزین را حدا میکنی و باک رو می کشی عقب.باک در میاد
همین
عجب تعمییرکارایی بودن اونا...
mosim2m
26-04-1394, 07:13 قبل از ظهر
من سوییچمو چند وقت پیش گم کردم . خدا زاپاساشم بیامرزه . دادم قفلساز مغزیشو عوض کرد بیچاره . دهنشم سرویس شد تا سوییچ توش بچرخه . چون سوییچ پایه بلند میخواد .
خلاصه الان اون سوییچ که ساخت هم خراب شده . هیچ جا هم سوییچ تکیشو نداره . نماینگی هم نداد گفت 170 بده کل قفلو بگیر .
الان مشکل اینه که سوییچ دارم ولی چون پایه کوتاهه فرمونو قلف نمیکنه .
کی میدونه چه باید کرد و از کجا پیدا کر سوییچ پایه بلند ؟
!NAVID!
26-04-1394, 03:35 بعد از ظهر
کلیدو از اونجایی که وصل میشه به اون قسمت پلاستیکی ببر!
یه تیکه ورق جوش بده کلید بلند تر میشه!:4chsmu1:
hosein1377
29-04-1394, 01:08 بعد از ظهر
بابا یکی منو راهنمایی کنه برای موتورم فلاپ کامل بسازم که چراغش ثابت باشه.دنبال طرح میگردم یا یکی که کمکم کنه.
mehran-aria
29-04-1394, 04:29 بعد از ظهر
بابا یکی منو راهنمایی کنه برای موتورم فلاپ کامل بسازم که چراغش ثابت باشه.دنبال طرح میگردم یا یکی که کمکم کنه.
سلام.
دوست عزیز مطمئن باش اگه کسی داخل این تاپیک میتونست شما رو راهنمایی میکرد.به تاپیک خودش مراجعه کنید
REVENTON
30-04-1394, 06:58 بعد از ظهر
سلام داداشای گلم تو اصفهان به غیر نمایندگی جایی رو سراغ ندارین لوازم بدنه آرکاوی رو داشته باشه ازش تهیه کنیم مثل گارد و دمبی عقب یا قاب دور کاسه چراغ ؟؟
mehran-aria
01-05-1394, 03:42 بعد از ظهر
مرسی ممنون از راهنماییت راستی کسی اطلاعاتی در مورد جترو ریس یا تورنادو داره؟حدود قیمت و کیفیت قطعاتش نسبت به RKV کلا راهنماییم کنین اگه اطلاعاتی دارید مرسی
از نزدیک انجینش را دیدم به نظرم کیفیت خوبی داره
دیگه تولید نمیشه.لوازمش گیر نمیاد
hosein1377
05-05-1394, 02:48 بعد از ظهر
سلام اقایون کسی خبر از قیمت صفرش داره عایا؟؟؟؟
فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk
توی بوشهر 6800
!NAVID!
05-05-1394, 07:01 بعد از ظهر
5300 قیمت صفرشه اینجا!
mohammadkh
17-05-1394, 02:06 بعد از ظهر
ار کی وی من داره میره داخل 6000 تا. خدا رو شکر راضی هستم. چند روز پیش گمرک بودم دلال میخواست 4200 برداره. موتور خوبیه. الان که هوا گرمه میفهمم رادیات روغن چه تاثیری داره.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
8446215713
17-05-1394, 06:29 بعد از ظهر
به جرات میگم قدرت این موتور از پالس 180 و آپاچی 180 بیشتره
mohammadkh
17-05-1394, 06:32 بعد از ظهر
قدرت این موتور رو زمانی متوجه میشی که موتورهای هندی رو در سربالایی نقطه میکنی. من خودم خیلی این کارو کردم. و در اخر اومدن گفتن اقا موتورت چیه. بخصوص در روی پل های ماشین رو. این موتور شتابش از آپاچی کمتره وگرنه قدرتش عالیه نسبت به پالس و هم رده ها. خرجی هم نداره چون انجینش ناز و ادا نداره.
mehran-aria
31-05-1394, 12:43 بعد از ظهر
سلام
آپاچی به خاطر کوتاه بودن شاتونش شتاب زیادی داره و زود دور میگیره،مثل پالس NS
موتور من بعد از تعویض کاربرات خیلی بهتر شده.
البته ژیگلور کاربرات هم تعویض شد.
به سرعت نهایی تو شرایط یکسان نسبت به کاربرات قبلی،حدود 10 کیلومتر اضاف شده مثلا جایی که قبلا 107 تا میرفت الان 116 تا میره
شتاب بهتر شده،طوری که دور موتور زودتر بالا میاد و دور میگیره
تو دنده یک دور موتور تا 12 بالا میاد
تو دنده 2 تا 11
تو دنده 3 و 4 تا 10
تو دنده 5 تا 9.5
البته تو شیب من باهاش 127 تا رفتم که دور موتور روی 11 بود دیگه ترسیدم گاز بدم یه جاییش عیب کنه.قبلا تو همون شیب 117 تا که میرفت موتور ریپ میزد
بخاطر پمپ شتاپ یه کم مصرفش زیاد شده.ولی اگه قطعش کنی حدود صدی 3.5 میسوزونه.کار پمپ شتاب اینه که موتور هنگام شتاب گرفتن (به خصوص تو دنده 1 و 2) کم نیاره
!NAVID!
31-05-1394, 12:57 بعد از ظهر
140 اینا هم میره ار کی وی!:1tongue:
mehran-aria
31-05-1394, 03:52 بعد از ظهر
140 اینا هم میره ار کی وی!:1tongue:
تو چه شرایطی؟فقط با تعویض خورشیدی؟
شما بدون تعویض خورشیدی و کاربرات چند تا رفتی؟
!NAVID!
01-06-1394, 11:28 بعد از ظهر
تو چه شرایطی؟فقط با تعویض خورشیدی؟
شما بدون تعویض خورشیدی و کاربرات چند تا رفتی؟
باد موافق
بنزین سوپر
تعویض خورشیدی
فرمون ریس
- - - Updated - - -
بدون تغییرات ( همون اوایل که خریده بودم کارکرد 6 هزار تا بود ) 120 2 ترک
mehran-aria
03-06-1394, 03:10 بعد از ظهر
سلام
چرا کاسه چراغ این موتور این طوره؟!؟!؟!؟ نور بالای موتور خیلی پایینه.فقط حدود یک متر جلو تر از نور پایین میندازه در صورتی که باید رو به رو را روشن کنه.پیچ تنظیمش هم تا آخر بازه.با این که زنون انداختم ولی هنوزم پایین میوفته.شما راهکاری ندارید؟
یه مورد دیگه که تازه متوجه شدم. این لوله چیه؟موتور من نداره!
.
!NAVID!
04-06-1394, 03:22 بعد از ظهر
سلام
چرا کاسه چراغ این موتور این طوره؟!؟!؟!؟ نور بالای موتور خیلی پایینه.فقط حدود یک متر جلو تر از نور پایین میندازه در صورتی که باید رو به رو را روشن کنه.پیچ تنظیمش هم تا آخر بازه.با این که زنون انداختم ولی هنوزم پایین میوفته.شما راهکاری ندارید؟
.
چیزه مهمی نیست!
بود و نبودش فرق نداره!
hosein77
08-06-1394, 12:46 بعد از ظهر
ماله من مدل 92 و 17100 کیلومتر کار کرد بدون کوچک ترین مشکل همشششش دور موتور بالا در حد 7 و 8 عادیشه.من راضیم فقط تو گاز زیاد رو دور 10 ریپ میزنه
- - - Updated - - -
ماله من مدل 92 و 17100 کیلومتر کار کرد بدون کوچک ترین مشکل همشششش دور موتور بالا در حد 7 و 8 عادیشه.من راضیم فقط تو گاز زیاد رو دور 10 ریپ میزنه
!NAVID!
08-06-1394, 09:27 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
اون ریپ نیست
به اون میگن کات اف!
به خاطره اینه که موتور صدمه نبینه!
mehran-aria
09-06-1394, 03:25 بعد از ظهر
اون ریپ نیست
به اون میگن کات اف!
به خاطره اینه که موتور صدمه نبینه!
نه نوید خان کاف آف که فقط مال انژکتوره.تو دور بالا، ای سی یو دستور قطع بنزین رو به انژکتور میده و موتور کات اف میزنه
این موتور که ای سی یو نداره
این مشکل مال کاربراته
من کاربراتمو عوض کردم بزرگتر انداختم دیگه ریپ نمیزنه دور موتور هم تا 12 میاد بالا.البته ژیگلور کابرات هم عوض کردم
البته با تعویض کاربرات(قبل از تعویض ژیگلور) تو 9 تا ریپ میزد ولی شتابش معرکه شده بود یعنی فقط بکس باد میکرد.اگه موقع شروع به حرکت زیاد گاز میدادی میخوردی زمین.قدرتش زیاد شده بود در حدی که خودم باورم نمیشد
ولی با تعویض ژیگلور یه کم از اون شتاب کم شد ولی در عوض دیگه ریپ نمیزنه.
الان هم شتاب و هم سرعت از حالت فابریکی بهتر شده
!NAVID!
09-06-1394, 04:27 بعد از ظهر
نه نوید خان کاف آف که فقط مال انژکتوره.تو دور بالا، ای سی یو دستور قطع بنزین رو به انژکتور میده و موتور کات اف میزنه
این موتور که ای سی یو نداره
این مشکل مال کاربراته
من کاربراتمو عوض کردم بزرگتر انداختم دیگه ریپ نمیزنه دور موتور هم تا 12 میاد بالا.البته ژیگلور کابرات هم عوض کردم
البته با تعویض کاربرات(قبل از تعویض ژیگلور) تو 9 تا ریپ میزد ولی شتابش معرکه شده بود یعنی فقط بکس باد میکرد.اگه موقع شروع به حرکت زیاد گاز میدادی میخوردی زمین.قدرتش زیاد شده بود در حدی که خودم باورم نمیشد
ولی با تعویض ژیگلور یه کم از اون شتاب کم شد ولی در عوض دیگه ریپ نمیزنه.
الان هم شتاب و هم سرعت از حالت فابریکی بهتر شده
وقتی موتورت خلاصه دسته گاز و تا اخر بچرخون موتور صداش میوفته رو تکرار (خخخخخ) به اون میگن کات اف که نمیزاره بیشتر از اون دور موتور بره بالا!
ربطی به انژکتور یا کاربرات نداره!
( اگه اشتباه میگم اساتید بگن که اصلاح کنم!):29:
- - - Updated - - -
یه اطلاعات و مشخصات از کاربراتت میدی؟
اگه امکانش هست چند تا عکسم ازش بده!
چند گرفتی؟
erfi.747
09-06-1394, 08:44 بعد از ظهر
دوستان تقریبا نصف تاپیک رو خوندم و باید بگم بعضی دوستان !!!! خیلی دارند اغراق میکنند دیگه .. اینجور که متوجه شدم کاربرات rkv پمپ شتاب داره مثل اینکه و حدود صدی 4 میسوزونه .. خوب باید گفت که نه پالس 200 نه آپاچی و نه پالس 180 هیچکدوم پمپ شتاب ندارند و مصرفشونم از صدی 2.5 بیشتر نمیشه .. اونجر 220 رو تخته گاز بری و همه ی دنده هارو پر کنی صدی 4 میسوزونه شایدم کمتر .. خوب با این مصرف وحشتناک بایدم پالس و آپاچی رو بگیره ( که من بازم شک دارم بتونه بگیره ) الآن این سی جی 200 هام پالس و آپاچی رو تو شتاب میگیرند درسته که وزنش کمتره اما صدی 4.5 میسوزونه و اونم نزدیک 14 اسب بخارم قدرت داره .. در ضمن وزن rkv باید پایین تر باشه فکر کنم هم وزن آپاچی باشه .. حالا از اینا که بگذریم بعضی دوستان خیلی رو خر کاری و کم خرج بودن موتور تاکید داشتند که از یه موتور چینی بعیده همچین چیزی .. بحث ظاهرم که کلا سلیقه ایه .. حالا بازم باید در عمل و از نزدیک دید ..
mohammadkh
09-06-1394, 11:12 بعد از ظهر
خیلی با دقت خواندی تاپیکو. کجا پمپ شتاب داره. مجبور نیستی این موتورو بخری. از بغلشم رد نشدی راجبش نظر نده.
mehran-aria
10-06-1394, 01:38 قبل از ظهر
وقتی موتورت خلاصه دسته گاز و تا اخر بچرخون موتور صداش میوفته رو تکرار (خخخخخ) به اون میگن کات اف که نمیزاره بیشتر از اون دور موتور بره بالا!
ربطی به انژکتور یا کاربرات نداره!
( اگه اشتباه میگم اساتید بگن که اصلاح کنم!):29:
نه داداش مطمئن باش دستور کات آف فقط از طریق ای سی یو ارسال میشه.اینم که ای سی یو نداره
اگه اینطوره که شما میگی پس چرا الان دیگه موتور من اینطور نمیشه؟؟؟!تو حالت خلاص تا 11 و 12 گاز میخوره(بدون ریپ):11::11:
- - - Updated - - -
یه اطلاعات و مشخصات از کاربراتت میدی؟
اگه امکانش هست چند تا عکسم ازش بده!
چند گرفتی؟
کاربرات deni PZ30 پمپ شتابدار
عکساشو قبلا گذاشتم صفحه 151 ([Only registered and activated users can see links])
70 تومن
البته اینو بگم که ژیگلور خود کاربرات عوض شد
- - - Updated - - -
دوستان تقریبا نصف تاپیک رو خوندم و باید بگم بعضی دوستان !!!! خیلی دارند اغراق میکنند دیگه .. اینجور که متوجه شدم کاربرات rkv پمپ شتاب داره مثل اینکه و حدود صدی 4 میسوزونه .. خوب باید گفت که نه پالس 200 نه آپاچی و نه پالس 180 هیچکدوم پمپ شتاب ندارند و مصرفشونم از صدی 2.5 بیشتر نمیشه .. اونجر 220 رو تخته گاز بری و همه ی دنده هارو پر کنی صدی 4 میسوزونه شایدم کمتر .. خوب با این مصرف وحشتناک بایدم پالس و آپاچی رو بگیره ( که من بازم شک دارم بتونه بگیره ) الآن این سی جی 200 هام پالس و آپاچی رو تو شتاب میگیرند درسته که وزنش کمتره اما صدی 4.5 میسوزونه و اونم نزدیک 14 اسب بخارم قدرت داره .. در ضمن وزن rkv باید پایین تر باشه فکر کنم هم وزن آپاچی باشه .. حالا از اینا که بگذریم بعضی دوستان خیلی رو خر کاری و کم خرج بودن موتور تاکید داشتند که از یه موتور چینی بعیده همچین چیزی .. بحث ظاهرم که کلا سلیقه ایه .. حالا بازم باید در عمل و از نزدیک دید ..
کاربرات فابریکش پمپ شتاب نداره و در حالت فابریک کمتر از صدی 3 میسوزونه
من کاربراتو عوض کردم و بزرگتر و پمپ شتابدار انداختم.
الان آپاچی 180 نه(یعنی امتحان نکردم) ولی 160 و پالس 180 رو میگیره
بیشتر بودن قدرتش نسبت به اونا قابل لمسه.وقتی سوار هر دوی این موتورا شدم اینو فهمیدم
erfi.747
10-06-1394, 03:35 بعد از ظهر
کاربرات deni PZ30 پمپ شتابدار
عکساشو قبلا گذاشتم صفحه 151 ([Only registered and activated users can see links])
70 تومن
البته اینو بگم که ژیگلور خود کاربرات عوض شد
- - - Updated - - -
کاربرات فابریکش پمپ شتاب نداره و در حالت فابریک کمتر از صدی 3 میسوزونه
من کاربراتو عوض کردم و بزرگتر و پمپ شتابدار انداختم.
الان آپاچی 180 نه(یعنی امتحان نکردم) ولی 160 و پالس 180 رو میگیره
بیشتر بودن قدرتش نسبت به اونا قابل لمسه.وقتی سوار هر دوی این موتورا شدم اینو فهمیدم
بله من فکر کردم فابریکی پمپ شتاب داره .. پس یعنی به نظر شما rkv بهتره یا پالس 180 ؟؟؟ از همه لحاظ بگید لطفا ..
- - - Updated - - -
خیلی با دقت خواندی تاپیکو. کجا پمپ شتاب داره. مجبور نیستی این موتورو بخری. از بغلشم رد نشدی راجبش نظر نده.
کسی نگفت که قصد خرید دارم یا نه .. شمام مثل اینکه نظر منو خیلی کامل و با دقت خوندی .. تو جمله ی آخر من گفتم بازم از نزدیک و تو عمل باید دید .. بعدشم من اولین باره که میشنوم موتور چینی کم خرج باشه حالا اگه واقعا اینطور باشه خیلی خوبه .. من فقط راجب قدرت و کیفیتش نظر دادم تازه اونم نه نظر قطعی سو تفاهم نشه یه وقت ..
asgharp3
13-06-1394, 06:55 قبل از ظهر
سلام قیمت موتور RKV 200 چنده :hanghead:
mohammadkh
15-06-1394, 06:21 بعد از ظهر
انجین چینی داریم تا انجین. همین انجین های طرح سی جی کیفیت های متقاوت دارن. من خودم نامی مدل هشتاد و سه دارم تا حالا فقط صفحه عوض کردم و الباقی هزینه نگهداری. اما انجین ار کی وی به جرات میگم از انجین های باکیفیت چینی هست. بنده هم موتورم به 6500 رسیده تا الان فقط هزینه نگهداری داشته برام.
erfi.747
15-06-1394, 09:26 بعد از ظهر
انجین چینی داریم تا انجین. همین انجین های طرح سی جی کیفیت های متقاوت دارن. من خودم نامی مدل هشتاد و سه دارم تا حالا فقط صفحه عوض کردم و الباقی هزینه نگهداری. اما انجین ار کی وی به جرات میگم از انجین های باکیفیت چینی هست. بنده هم موتورم به 6500 رسیده تا الان فقط هزینه نگهداری داشته برام.
که اینطور .. هزینه های نگهداریش در حد چه موتوریه ؟؟؟
!NAVID!
15-06-1394, 10:30 بعد از ظهر
22 هزار تا کار کرده فقط هزینه نگهداری داشته برام! (لوازم مصرفی اینا عوض کردم)
mohammadkh
15-06-1394, 10:34 بعد از ظهر
هزینه روغن هر هزار و پانصد کیلومتر و لنت... والسلام. تا حالا ریالی خرج نکردم. کاربرات رو هم اون اوایل دادم استاد جعفری تنظیم کردن. فرمون هم لق بود که همرو گارانتی کردن. در کل موتور قدرتی و خوبی هست.
mohammadkh
18-06-1394, 09:53 بعد از ظهر
امروز رفتم قلمستون و خوشحال شدم. تمام قطعات ار کی وی رو اوردن. من لنت عقب خریدم به قیمت 25000تومان و کاور اگزوز خریدم 63000 تومان.
momo666
22-06-1394, 11:53 بعد از ظهر
دیروز موتورم فیوزش سوخت . فیوز یدکیشو عوض کردم اما همینکه اومدم سر باطریو اومدم ببندم یه جرقه زد و دوباره سوخت .سوئیچم بسته بود از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مشکلش چیه
VAHID
23-06-1394, 07:07 قبل از ظهر
دیروز موتورم فیوزش سوخت . فیوز یدکیشو عوض کردم اما همینکه اومدم سر باطریو اومدم ببندم یه جرقه زد و دوباره سوخت .سوئیچم بسته بود از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مشکلش چیه
سیم کشی رو چک کنید یه جا اتصالی داره و باعث سوختن فیوز میشه
Exel
25-06-1394, 09:03 بعد از ظهر
با صحبت دوستمون موافقم
ب شخصه سوارموتور نشدم ولی دامادمون ی مدتی دستش بود ، متاسفانه تو کشور ما مدشده ی مدتی ک فقط ب 1.ظاهر 2.شتاب موتور اهمیت میدن من نمیگم جنس چینی بده ولی چیزی ب اسم "موندگاری و بقا" توش دیده نمیشه ، ب خصوص از چینی های معروفی مث دایچی و نامی ک جفتشون رو هم ب خوبی میشناسم و تجربه زیادی از موتورای چینی بدست آوردم ، آقا خوبه بخر ولی تا چ زمانی خوبه ؟ تا سال اول نهایت 2 سال اول نگهداری ک ب بعدش بدجوری تو خرج میندازتون لامصب جنس چینی فقط ظاهر داره چ ماشین و چ موتور و تو موتوراشون شتاب های خیلی بالا یی هم و جود داره ( نامی 200 رو ی مدت داشتم دنده 2ش ک زمینو میکند و از دنده 1 تا 3 با اینکه من از راکب آپاچی خیلی سنگین تر بودم پا ب پاش و ی خورده جلو تر هم میومد )
اما ب چ قیمتی ؟ مگه همه چیز شتابه ؟ اصطحلاک پس چی ؟ پالس موتورایی با عمر مفید بالا و شتاب نسبتا معمولی داره تو دسته 180 ولی آپاچی رو اگر دقت کرده باشین شتابش با ی 200 پالس قابله مبارزه ( نه برابری ! ) هست ! ( 220 ک خداس کلا مخصوصا سواریش تو جاده معرکس ) چون آپاچی موتوری کلا تقویت هست ولی زود ب خرج میندازتون ، خارج از بحث نشیم ، آر کی وی هم موتور خوبیه ولی همونطور ک گفتم بعد از ی مدت باید بهش برسین چون موتورای چینی رسیدگی زیادی میخوان ک یکی از عواملش هم سابقه و تجربه پایین چین تو صنعت خودرو سازی و موتورسازی و 2 اینکه از قطعات و تکنولوژی پایین تری نسبت ب هم رده های خودشون منظورم ( هندی ها هست نه ژاپنی ها ) استفاده میکنن ک در نهایت از اونها پایینترن
موفق باشین
morton
02-07-1394, 05:43 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازه عضو این گروه شدم
۷ماهی هست که rkv 200 دارم
در کنار موتور پر قدرت هندلینگ عالی ترمزهای خوب
شتاب دنده ۳ به بعد پایینی داره تاپ اسپید هم پایینه
نمیشه کل کل کرد توی سرعت ثانویه
حالا به نظر شما کاربراتور خوب چیه؟
رفتم کاربراتور تریل بندازم روان
ولی نسبت به قیمت اندازه دهانه کمی داشت ۱۹۷۰۰۰ تومان دهانه ۲۹ میلیمتری
کاربرات مگلی ۴۰۰ هزار تومان
tk 34 فکر کنم
یه خواهشی دارم لطفا عکس از کاربراتور تعویض شده و میزان رضایتمندیتون و قیمت کاربراتور را بگذارید ممنون
چرا یه گردهمایی نمیگذارین؟
مثلا مسافرتهای درون شهری,برون شهری....
استفاده از تجربیات همدیگه
!NAVID!
03-07-1394, 01:09 قبل از ظهر
اقا من امروز تایر عقبو عوض کردم 140/70/17 انداختم
جوابه جوابه!
دارم با موتورم حال میکنم
راستیییییییییییییی راهنما دونه ای 10 گرفتم صفااااااااااا
mohammadkh
03-07-1394, 02:00 بعد از ظهر
نوید جون مبارکه. نوید جون راهنما از کجا خریدی ده تومن؟؟ لاستیک چند خریدی؟
mohammadkh
03-07-1394, 02:05 بعد از ظهر
دوستان کویر دیگه این موتور رو وارد نمیکنه پیش اقای رضایی بودم گفت بزودی مدل 250 رو میاریم. یه مدل سوزوکی 150 اوردن هوا خنک پنج دنده قیافه نداره ولی ژاپنه دیگه. 7650 قیمت گذاشتن که خیلی بالاس. خداییش من از ار کی وی خیلی راضی هستم مشکلش کمبود قطعات بود که خدا رو شکر با پیگیری خودم در دفتر مرکزی باعث شد انبار قطعات این موتور پر بشه. برید با خیال راحت استفاده کنید. من قصد داشتم ان اس بخرم که اوضاع موتوریش دلمو لرزوند. همین ار کی وی رو سوار میشم با خیال راحت.
mehran-aria
03-07-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازه عضو این گروه شدم
۷ماهی هست که rkv 200 دارم
در کنار موتور پر قدرت هندلینگ عالی ترمزهای خوب
شتاب دنده ۳ به بعد پایینی داره تاپ اسپید هم پایینه
نمیشه کل کل کرد توی سرعت ثانویه
حالا به نظر شما کاربراتور خوب چیه؟
رفتم کاربراتور تریل بندازم روان
ولی نسبت به قیمت اندازه دهانه کمی داشت ۱۹۷۰۰۰ تومان دهانه ۲۹ میلیمتری
کاربرات مگلی ۴۰۰ هزار تومان
tk 34 فکر کنم
یه خواهشی دارم لطفا عکس از کاربراتور تعویض شده و میزان رضایتمندیتون و قیمت کاربراتور را بگذارید ممنون
چرا یه گردهمایی نمیگذارین؟
مثلا مسافرتهای درون شهری,برون شهری....
استفاده از تجربیات همدیگه
من عوض کردم صفحه 151 همین تاپیک رو نگاه کن.البته اینی که من انداختم معمولیه.این کاربرات هایی که شما میگی دیافراگمی هستن.
به نظر من کاربرات 34 برای این موتور زیاده 30 بندازی بهتره
حالا شما در این مورد بازم سوال کن
- - - Updated - - -
دوستان کویر دیگه این موتور رو وارد نمیکنه پیش اقای رضایی بودم گفت بزودی مدل 250 رو میاریم. یه مدل سوزوکی 150 اوردن هوا خنک پنج دنده قیافه نداره ولی ژاپنه دیگه. 7650 قیمت گذاشتن که خیلی بالاس. خداییش من از ار کی وی خیلی راضی هستم مشکلش کمبود قطعات بود که خدا رو شکر با پیگیری خودم در دفتر مرکزی باعث شد انبار قطعات این موتور پر بشه. برید با خیال راحت استفاده کنید. من قصد داشتم ان اس بخرم که اوضاع موتوریش دلمو لرزوند. همین ار کی وی رو سوار میشم با خیال راحت.
منظورشون از مدل 250 چیه؟
!NAVID!
03-07-1394, 08:58 بعد از ظهر
نوید جون مبارکه. نوید جون راهنما از کجا خریدی ده تومن؟؟ لاستیک چند خریدی؟
فدایت
از شهرمون اتفاقی تو لوازم یدکی دیدم گرفتم!
200 تومن
morton
09-07-1394, 09:56 قبل از ظهر
اقا من امروز تایر عقبو عوض کردم 140/70/17 انداختم
جوابه جوابه!
دارم با موتورم حال میکنم
راستیییییییییییییی راهنما دونه ای 10 گرفتم صفااااااااااا
مبارک باشه
از لاستیک عکس بذارید ببینبم لذت ببریم:-)
- - - Updated - - -
سلام دوستان مکانیک اهل فن و با حوصله در تهران کیه؟
میتونید معرفی کنید؟
لوازم یدکی منصف کجاست؟
شمع خوب برای موتور چی میندازید ؟
برای موتور ۲ پلاتینه یا ۲ الکتروده هم داریم
!NAVID!
10-07-1394, 01:00 قبل از ظهر
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammadkh
10-07-1394, 03:13 بعد از ظهر
نوید جون داخل اب اینا لیز خوریش چجوریاس؟
خیلی دور................ خیلی نزدییییییییییک
!NAVID!
10-07-1394, 03:15 بعد از ظهر
تا امروز كه اوكي بوده![Only registered and activated users can see links]
mehran-aria
10-07-1394, 04:33 بعد از ظهر
دوست عزیز منظورشون از مدل 250 چیه؟
r66225
14-07-1394, 07:49 قبل از ظهر
سلام
.
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان به ویژه داداش خودم آقا نوید
!NAVID! ([Only registered and activated users can see links])
!NAVID! ([Only registered and activated users can see links])
یاد سالارم بخیر
!NAVID!
14-07-1394, 11:09 بعد از ظهر
ارادت كامل
اقا موتور جديد نگرفتي؟
mohammadkh
15-07-1394, 10:38 بعد از ظهر
امروز فرمون موتورم رو باز کردم دیدم ساچمه های بالا خورد شدن. ساجمه های پایینم گریس زدم چیدم سر جاشون. بالارو هم قشنگ با گریس چیدم. فرمونم عالی شد.
momo666
17-07-1394, 02:19 قبل از ظهر
با سلام خدمت همه دوستان . من از روغن 10-40 کاسترول مگنا تک برای این موتور استفاده کردم میخواستم بپرسم چند کیلومتر کار کنه روغنو عوض کنم .زیادم اهل گاز دادن نیستم ممنون از راهنماییتون
mohammadkh
17-07-1394, 10:12 قبل از ظهر
معمولن هر 1500 تا عوض کن. من خودم هر 1000تا تعویض میکنم.
fanan
19-07-1394, 08:17 بعد از ظهر
آقا تورو خدا بگید 4سوپایش کی میاد.کویر همش میپیچونه گفت تا مهر میاد هنوز خبری نیستت.میخوام جدیدشو بخرم هنوز نیومده کسی جواب قطعی رو میدونه؟؟دقیق کی میاد؟خواهشا یکی جواب قطعی رو به من بده ممنونم.♥:icon_pf _99_:
mohammadkh
19-07-1394, 08:19 بعد از ظهر
ار کی وی مدل 250 میخواد بیاد که من داخل نت دیدم موتور جالیه. والا حاج امیر رضایی به من گفت.
fanan
19-07-1394, 08:23 بعد از ظهر
چطوری مدل 2013 تولید فابریک شرکتش4سوپا هست بد کویر2س.پابشوداره؟؟چاره نیست امروز گمرک کویر بودم 4تا ارکاوی اونجا گذاشته بود سوزوکی هم بود ولی خوشگل نبود و 150هم بود.ولش گواهی نامه ماهم تا 3سال 200سی سی هست.ای کاش کویر حداقل اون 4سوپاپ با قدرت 17اسب بخار رو وارد میکرد:sad:
mohammadkh
19-07-1394, 09:50 بعد از ظهر
اون مدل زنجیر تایم شده. والا من خودم قصد داشتم ان تس بخرم اما ظاهرن ناز و ادای ار کی وی کمتر از ان اسه. موتور سگ جونیه. هندلینگش عالیه. ان اس هم حتی رفتم چکشو بکشم اما داخل تاپیکش که خوندم خیلی دو دل شدم. فعلن قصد دارم همین ار کی وی رو داشته باشم. موتورمم دلال داخل گمرک میخواست 4350 برذاره نداذم.
fanan
21-07-1394, 09:48 بعد از ظهر
سلام خدمت آرکاوی سواران عزیزم هرجا ک هستید زنده باشید و چرخ رخش زیباتون ب سلامتی براتون بچرخه دوستان.یه خبر بد دارم واسه شما و مخصوصا به خودم.اقااین آرکاوی 4سوپاپ دیگه وارد نمیشه ینی اینطور که بوش میاد کویر کلا دیگه وارد نمیکنه.دلایل این کار هم این ک ایران موتورای 4سوپاب رو پلاک نمیکنه واسه این همین شتاب سرعتو اینا.ایناییم ک پلاک هستن تو کارت متورو اینا زده باشه 2 سوپاب زیر زیرکی رد کردن.کویر هم خودشو واسه ی موتور 200سی سی به زحمت نمیندازه.تازه مدل واسه 2013هست اگه میخواست وارد کنه تا الان وارد میکرد.واقعا متاسفم واسه این قانونای مزخرف این مملکت ک حق سوار شدن بالای 250رو کسی نداره.:mad_majidonline:خلاصه این ک نشد ک بشه.من هم مجبورم همین مدل قدیمی رو بخرم.فدای همتون.♥:sleep:
شه پور
24-07-1394, 01:21 قبل از ظهر
سلام دوستان اگه کسی براش امکان داره صدای این موتور را بگذاره
fanan
24-07-1394, 03:33 بعد از ظهر
سلام دوستان آرکاوی سوارگلم.آره اگه امکانش هست صدای این رخش زیبارو بزارید.دوستان تاپیک هم خوابیده هاااااااااا.☺:retarded::4chsmu1:
Reza6448
27-07-1394, 12:26 بعد از ظهر
دوستان جسارتاً این موتور شمارنده دنده داره؟؟؟
fanan
27-07-1394, 08:13 بعد از ظهر
دوستان جسارتاً این موتور شمارنده دنده داره؟؟؟
بله دوست عزیز بالا سمت راست کیلومتر شمار دیجیتالیش داره.☺[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Reza6448
27-07-1394, 11:10 بعد از ظهر
چ خوب
من ان اس دارم ولي به نظرم كيفيت قطعات اين موتور خيلئ خوبه
اينطور كه از عكسا معلومه و البته بسيار بسيار موتور خوش استيليه و تركيب رنگ خيلي توپئ داره
يكى دوبار تو خيابان ديدم و تك بودنش يه مزيته
اگر ميتونستم ٢ تا موتور داشته باشم حتماً ميخريدمش
ايشالا چرخش بچرخه واسه دوستانى كه دارن.
mohammadkh
27-07-1394, 11:11 بعد از ظهر
دوستانی که تقاضای صدای موتور رو داده بودن باید بهشون بگم که عزیزم صدای ضبط شده جالب در نمیاد... حتما زنده گوش کنید... چون اگر صفحات تاپیک رو مرور کنید متوجه خواهید شد که قبل تر هم تقاضا شد که خوب دی نیامد...
farshad 54
28-07-1394, 08:51 قبل از ظهر
سلام خدمت آرکاوی سواران عزیزم هرجا ک هستید زنده باشید و چرخ رخش زیباتون ب سلامتی براتون بچرخه دوستان.یه خبر بد دارم واسه شما و مخصوصا به خودم.اقااین آرکاوی 4سوپاپ دیگه وارد نمیشه ینی اینطور که بوش میاد کویر کلا دیگه وارد نمیکنه.دلایل این کار هم این ک ایران موتورای 4سوپاب رو پلاک نمیکنه واسه این همین شتاب سرعتو اینا.ایناییم ک پلاک هستن تو کارت متورو اینا زده باشه 2 سوپاب زیر زیرکی رد کردن.کویر هم خودشو واسه ی موتور 200سی سی به زحمت نمیندازه.تازه مدل واسه 2013هست اگه میخواست وارد کنه تا الان وارد میکرد.واقعا متاسفم واسه این قانونای مزخرف این مملکت ک حق سوار شدن بالای 250رو کسی نداره.:mad_majidonline:خلاصه این ک نشد ک بشه.من هم مجبورم همین مدل قدیمی رو بخرم.فدای همتون.♥:sleep:
منبع خبر این قانونی که گفته موتور 4 سوپاپ رو پلاک نمیکنن چیه و کجاس و کی گفته میشه لطفا بگید
پس دیگه غیر سی جی و چند تا موتور دیگه هیچ موتوری پلاک نباید بشه
جهت اطلاع عرض کنم تو کارت هیچ وسیله نقلیه ای تعداد سوپاپ رو نمیزنن
fanan
28-07-1394, 08:19 بعد از ظهر
منبع خبر این قانونی که گفته موتور 4 سوپاپ رو پلاک نمیکنن چیه و کجاس و کی گفته میشه لطفا بگید
پس دیگه غیر سی جی و چند تا موتور دیگه هیچ موتوری پلاک نباید بشه
جهت اطلاع عرض کنم تو کارت هیچ وسیله نقلیه ای تعداد سوپاپ رو نمیزنن
دوست عزیز شما درست میگی منظور من کلا رو موتور هایی ک 4سوپاپ هست و شتاب بیشتری دارن گیر میدن.مثلا همین هیوسانگ و س بی ار 150 ک به جای سی بی ار میزنن سی بی ای که گیر ندن پلاک نکن واسه شتابو سرعت و.. ولی پلاک شدن.منظور من از کارت همون برگه کمپانی موتور هستش.من کلا نظر بشخصه روی این ارکاوی 4سوپاپ بود ک واسه همین قضایا وارد نشده از نظر من.
farshad 54
29-07-1394, 08:11 قبل از ظهر
این چیزایی که شما فرمودین هیچ ربطی به پلاک شدن و نشدن موتور و وارد کردن و نکردن موتور نداره
چرا کویر rkv چهار سوپاپ نیاورده هنوز--- ربطی به مسائل بالا نداره احتمالا میخوان مدل قبلی هارو بفروشن تموم شه بعد مدل بعدی رو بیارن یا اینکه سود همین مدل براشون کافیه نیازی نمیبینن مدل جدیدشو بیارن چون تو مملکت ما سود مهمتره اگر نبود پراید هنوز تولید
نمیشد .
ali_r
29-07-1394, 10:32 قبل از ظهر
مگه وقتی 4 سوپاپ میشه قراره پرواز کنه ک نخوان بیارن
شتاب گیری بیشتری دارن؟
اینم از اون حرفا بود؟؟؟
sajjad_trax
03-08-1394, 10:37 بعد از ظهر
اقا من قبل تاسوعا زنگ زدم کویر گفت 4 سوپاپش قراره بزودی وارد بشه چرا الکی حرف درست میکنید.........:icon_pf _99_:
roma
04-08-1394, 09:29 بعد از ظهر
همچین چهار سوپاپ چهار سوپاپ میگن که هر کی ندونه فکر میکنه میخوان موتور چهار سیلندر بیارن پلاک کنن
این همه موتور چهار سوپاپ ns مثل مور ملخ تو خیابون ریخته بگذریم از :15: هیو و نینجا با هشت سوپاپ
fanan
05-08-1394, 11:34 قبل از ظهر
اقا من قبل تاسوعا زنگ زدم کویر گفت 4 سوپاپش قراره بزودی وارد بشه چرا الکی حرف درست میکنید.........:icon_pf _99_:
والا 4ماهه سرکار گذاشته مارو کویر.اگه وارد کرد خبرشو به ماهم بدید ممنون میشم.
711Ali asghar
15-08-1394, 01:45 قبل از ظهر
سلام دوستان
من ميخوام مدل ٩١ شو بگيريم بايد بيشتر به چه چيزاي دقت كنم كه موتور تو پاچم نره ممنون ميشم راهنمايي كنيد
yatabtab
16-08-1394, 12:29 بعد از ظهر
سلام دوستانrkv سوار
رادیات من یه کم نشتی داره قبلا هم چسب دوقلو خورده به نظرتون کلا عوض کنم یا بدم رادیاتور ساز جوش بده؟
mehran-aria
16-08-1394, 01:30 بعد از ظهر
سلام دوستان
من ميخوام مدل ٩١ شو بگيريم بايد بيشتر به چه چيزاي دقت كنم كه موتور تو پاچم نره ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پیام خصوصی دادم.صندوق پیامتو چک کن
- - - Updated - - -
سلام دوستانrkv سوار
رادیات من یه کم نشتی داره قبلا هم چسب دوقلو خورده به نظرتون کلا عوض کنم یا بدم رادیاتور ساز جوش بده؟
سلام
نه.جوش دادن فایده نداره عوضش کن خیال خودتو راحت کن
رادیات موتورای دیگه مثل روان و کویر str و پیشروگلد 250 هم فکر کنم بهش میخوره
yatabtab
16-08-1394, 02:12 بعد از ظهر
یکی از دوستان یه جوش کار حرفه ای سراغ داره میبرم پیشش ببینه اگه نتونست عوضش میکنم
مال خودش نمایندگیش میگه170/000 تومن
yatabtab
17-08-1394, 08:15 قبل از ظهر
سلام دوستان
بچه ها کسی گارد به آر کا وی بسته؟
چی بهش میخوره؟
خوب میشه یا نه؟
yatabtab
18-08-1394, 11:06 قبل از ظهر
سلام بچه ها فغال نیستن؟
راذیاتو جوش دادم شد 30/000 فعلا که جواب داده خدارو شکر
البته بستنش قلق داره هرکی خواست بگه تا بهش بگم
mohammadkh
18-08-1394, 11:07 قبل از ظهر
اقا مبارکه... عزیزم منم دیشب دست کشیدم زیر رادیاتور موتورم دیدم دستم روغنی شد اما روغن ریزی نداره بنظرتون چکار کنم؟؟ روز ب روز بعد یک سال دارم بیشتر با موتورم حال میکنم. حق نگهدارتون
mohammadkh
18-08-1394, 11:08 قبل از ظهر
yatabtab
19-08-1394, 08:16 قبل از ظهر
سلام دوست من
اول کامل تمیزش کن بعد روشن کن تا گرم بشه و تحت فشار قرار بگیره
بعد ببین دقیقا از کجا نشت میکنه
از زیر پیچها یا شبکیه یا لوله ها و دقیقا چقدر نشت میکنه
چون وقتی موتور خاموشه و روغن سفت میشه و تحت فشار نیست نشت نمیکنه
اینارو چک کن تا ببینیم وضعیتش چه جوریه
sajjad_trax
19-08-1394, 03:07 بعد از ظهر
اقا قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برید لینکه زیر زده rkv 125 اصلا تو سایتش 200 پیدا نشد هرچی گشتم یعنی کویر سرمونو کلاه گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3 ztzsjm::mad_majidonline:
yatabtab
19-08-1394, 04:32 بعد از ظهر
سلام
نه عزیز شما برو سایت[Only registered and activated users can see links]
تو محصولات street/rk lineرو ببین 100 و125 و 150 و 200 و 250 داره
mohammadkh
20-08-1394, 03:50 قبل از ظهر
دوستان چقدر به این کویر موتور بدبخت بی اعتمادین. اره یه زمانی لوازم هیچ موتوری رو نداشتن. اما من رفتم لوازم بگیرم اکثر موتورا لوازمش رو اوردن. این موتور جز مشکل کاربرات مشکل خاص دیگه نداره.
fanan
20-08-1394, 06:32 بعد از ظهر
با سلام.آقایی که میگفت 4سوپابش به زودی وارد میشه=منظورم همون مدل 2013 s هست ها که میگن زنجیر تایمم شده.پس کووو ما هنوز منتظریما:retarded:
yatabtab
22-08-1394, 09:19 بعد از ظهر
سلام به همه آرکاوی سوارا چرا هیشکی فعال نیست؟دوستان تجربه تعمیراتی ارتقا و... بزارید تا همه استفاده کنن
mohammadkh
22-08-1394, 09:35 بعد از ظهر
سلام دوستان. من موتورم رو روشن کردم و حتی پر پاز روندم خبری از روغن ریزی و نشت نیست. خدا رو شکر. فقط نمیدونم اون یه کم روغن از کجا اومده فک کنم از واشر شیلنگ های متصل به رادیاته نه؟؟
yatabtab
23-08-1394, 03:04 بعد از ظهر
سلام خدارو شکر
فقط هروقتخواستی پیچاشو سفت کنی با انبر قفلی قلوگاه رادیاتو بگیر و با یه آچار دیگه سفت کن
اینجوری فشار به گلوگاه نمیاد که خدایی نکرده بشکنه چون خیلی حساسه
در ضمن نیازی هم به خیلی محکم بستن پیچ نیست تا حدی که آچار سفت کنه کافیه
یا حق
!NAVID!
24-08-1394, 09:27 بعد از ظهر
منتظر خبر های خوبه تیونینگ باشید...:interview::4chsmu1:
!NAVID!
25-08-1394, 12:02 قبل از ظهر
مرحله اول انجام شد!:4chsmu1:
ایشالا تا اخر ماه بقیه کاراشم میکنم و همشو با عکس و توضیح میزارم اینجا! (اگه قسمت بشه وتمومش کنم)
mohammadkh
29-08-1394, 08:39 قبل از ظهر
سلام خدارو شکر
فقط هروقتخواستی پیچاشو سفت کنی با انبر قفلی قلوگاه رادیاتو بگیر و با یه آچار دیگه سفت کن
اینجوری فشار به گلوگاه نمیاد که خدایی نکرده بشکنه چون خیلی حساسه
در ضمن نیازی هم به خیلی محکم بستن پیچ نیست تا حدی که آچار سفت کنه کافیه
یا حق
انبر قفلی که خیلی تیزه و فشار میاره. خودش بلای جونه اون قسمته.
yatabtab
30-08-1394, 09:40 قبل از ظهر
نه داداش خیلی سفت نمیکنیش فقط در حدی که معکوس بستن پیچ نگهش داری تا فشار نیاد
!NAVID!
05-09-1394, 07:24 بعد از ظهر
لطفا یه نفر تنظیمات تایر و سرعت و برام بفرسته مرسی ها
!NAVID!
05-09-1394, 07:58 بعد از ظهر
لطفا یه نفر تنظیمات تایر و سرعت و برام بفرسته مرسی ها
yatabtab
08-09-1394, 11:37 بعد از ظهر
سلام دوستان چندروزه احساس میکنم صدای قشنگ موتور که مخصوص خودشه در نمیاد صداش معمولیه کسی اطلاعات یا تجربه داره؟
در ضمن اون پمپ بالای سیلندر که کمپر موتور رو مقداریش رو برمیگردونه تو خروجی کاربرات رو باز کردم سرویس کردم زنگ زده بود کامل سرویسش کردم
البته هنوز باش راه نرفتم ببینم صداش ردیف شده یا نه
RKV xtreme
13-04-1395, 08:17 قبل از ظهر
نوید جان پس تیونینگ رد مانسترت به کجا رسید؟اگه میشه عکساشو بذار داداش
!NAVID!
14-04-1395, 04:48 بعد از ظهر
فردای 13 بدر فروختمش
نشد کار زیادی روش بکنم
Yonas58
03-07-1395, 11:12 بعد از ظهر
سلام دوستان ، من امروز دوتا آرکاوی دیدم برای خرید ، یکی مدل 94 کارکرد 5400 و دومی مدل 93 با کارکرد 20000 ، اولی یه زمین خوردگی داشت و چند وقت خوابیده بود پارکینگ ولی هر کاری کردیم روشن نشد ، دومیم وقتی استارت زدم و موتور در حالته جک با دور موتور معمولی کار میکرد مثله دیوانه ها تکون میخورد ،قشنگ کونه موتور تکون تکون تکون میخورد انگار که دارن با دست رویه جک تکونش میدم.ممنون میشم دوستانی که این موتورو دارن از نظر فنی راهنمایی کنن ، آیا زود به خرج می افته ، کیفیته قطعاته موتور ؟ ممنون
Exel
03-07-1395, 11:54 بعد از ظهر
سلام ، توصیه بنده ب شما اینه اگر آر کی وی 200 ، در حد و تر و تمیز چ از لحاظ فنی چ از لحاظ ظاهری پیدا کردی ، طالبش باش ولاغیر چون تو خرج میندازتت و ازش زده میشی
sajjadme
04-07-1395, 12:46 قبل از ظهر
در ادامه مشاوره ی دوست گلم اقا سجاد ...یا پا به صفر بگیر یا اگر میتونی قیدشو بزنی بزن برو دنبال پالس
Yonas58
04-07-1395, 01:37 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایهاتون ، ولی من احساس میکنم اون دو دوستی که من موتورهاشونو دیدم اصلا موتور سوار نبودن که این موتورهارو به اون شکل در آورده بودن
، من یدونه موتور روان 110 دارم حدود 11 ساله که سوار این موتور میشم تا امروز بجز چند بار رفتن به تعمیر گاه که همه موتورها لازم دارن من این موتوره بیچارهرواساسیی تعمیر نکردم هنوز موتورش آچار نخورده
حالاقرار عصر برم یدونه آرکاوی دیگه هم ببینم مدل 93 و 6000 کارکرد ، صاحبش که خیلی خیلی تعریف میکنه اگه این موتور هم از نظر فنی و ظاهری خوشم نیادش نیاد ، مطمعنن و بی شک میرم به سمته پالس
پالس ،
!NAVID!
24-07-1396, 08:22 بعد از ظهر
اوه اوه تاپیک چه خاکی گرفته
این چه وضعشه
Abolfazl200
28-08-1396, 12:18 قبل از ظهر
میگم قیمت صفر الان این موتور چنده؟؟
big_00a
29-08-1396, 11:56 قبل از ظهر
باعث اصلی این داستان کم اومدن به سایت دو عامل هست
1تلگرام
2تنبلی مردم که به سایت سر بزنن
- - - Updated - - -
نیس صفر این موتور
mehdi rkv
12-09-1396, 12:26 قبل از ظهر
سلام،دوستانی که کویر200rkvدارن.چندتا کارمیگم انجام بدن حتما،تاثیر خیلی بالایی داره
1.فیلتر موتور،قسمت ابرشوبردارن
2.خورشیدی جلو17تایی بندازن
3.ازهمه مهم تر ،خیلی مهم اینه که کاربرات موتور صددرصد عوض کنید،شتاب دار 200بندازین(خودنpz30مارک کیهان انداختم عالیه)
وصلام،موتور ازاین رو به اون رو شد مارو هم دعا کنید،یاحق...
- - - Updated - - -
سلام،دوستانی که کویر200rkvدارن.چندتا کارمیگم انجام بدن حتما،تاثیر خیلی بالایی داره
1.فیلتر موتور،قسمت ابرشوبردارن
2.خورشیدی جلو17تایی بندازن
3.ازهمه مهم تر ،خیلی مهم اینه که کاربرات موتور صددرصد عوض کنید،شتاب دار 200بندازین(خودمpz30مارک کیهان انداختم عالیه)
وصلام،موتور ازاین رو به اون رو شد مارو هم دعا کنید،یاحق...
- - - Updated - - -
اینم بگم که موتور خیلی خوبیه،سالمشو پیدا کنید نظیرنداره
Gladiator
12-09-1396, 05:06 بعد از ظهر
سلام رفقا
قیمت کنسول جلو (کیلومتر و کله چراغ جلو) کامل rkv رو کسی داره؟
لوازمشو از بازار تهیه کنم بهتره یا از خود کویر؟
mehdi rkv
15-09-1396, 12:55 قبل از ظهر
توی خرید لوازم برای اینجور موتورها،اولویت اول فقط نمایندگی هاباشه
shayan.nick
06-12-1397, 01:27 بعد از ظهر
سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید ، من یرای ساخت یک موتور سیکلت کافه ریسر دنبال خرید یک موتور دست دوم هستم، بین rkv و keeway city 150 و boxer موندم چی بگیرم ، باکسر سرعتی نیست ولی موتور خوبیه، کیوی 150 هم 5 دندست یکی میگه خوبه یکی میگه بده، rkv هم خودم خیلی خوشم میاد چون هم 200 هست هم دوشاخ جلو معکوسه ! و رادیات روغن داره که رخ موتور رو بعد از کافه ریسر شدن خیلی خوب میکنه اما میگن قطعاتش سخت گیر میاد. این اولین بار هست میخوام موتور بگیرم، نظر شما چی هست کدوم موتور رو بگیرم؟ علت انتخابتونم بگید. خودم نظرم آر کی وی هست ، دوستانی که آر کی وی دارن ممنون میشن بگن مشکلی باهاش دارند الان از نظر قطعه یا نه؟
fereidooniomid
07-12-1397, 07:54 قبل از ظهر
سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید ، من یرای ساخت یک موتور سیکلت کافه ریسر دنبال خرید یک موتور دست دوم هستم، بین rkv و keeway city 150 و boxer موندم چی بگیرم ، باکسر سرعتی نیست ولی موتور خوبیه، کیوی 150 هم 5 دندست یکی میگه خوبه یکی میگه بده، rkv هم خودم خیلی خوشم میاد چون هم 200 هست هم دوشاخ جلو معکوسه ! و رادیات روغن داره که رخ موتور رو بعد از کافه ریسر شدن خیلی خوب میکنه اما میگن قطعاتش سخت گیر میاد. این اولین بار هست میخوام موتور بگیرم، نظر شما چی هست کدوم موتور رو بگیرم؟ علت انتخابتونم بگید. خودم نظرم آر کی وی هست ، دوستانی که آر کی وی دارن ممنون میشن بگن مشکلی باهاش دارند الان از نظر قطعه یا نه؟
مشخصا rkv200
اگر قطعات انجین گیر بیاد باقی قطعات اهمیتی نداره چون شما وقتی موتور رو کفه ریسر کنی، جز انجین باقی قطعات همگی عوض میشن و قرار نیست از قطعات فابریک مثل کیلومتر، زین، کله چراغ و ... فابریکش استفاده کنی
shayan.nick
07-12-1397, 02:17 بعد از ظهر
مشخصا rkv200
اگر قطعات انجین گیر بیاد باقی قطعات اهمیتی نداره چون شما وقتی موتور رو کفه ریسر کنی، جز انجین باقی قطعات همگی عوض میشن و قرار نیست از قطعات فابریک مثل کیلومتر، زین، کله چراغ و ... فابریکش استفاده کنی
مرسی فریدون جان دقیقا همش عوض میشه جز انجین و شاسی و تلسکوپی معکوس جلو. به نظر شما قطعات انجینشو میشه جور کرد؟ یه مدل آر کی وی دیدم مدل 93 5000 تا رفته قیمت 7 میلیون گذاشته ارزش داره بگیرم به نظرت؟ اکثرا میگن برو پالس بگیر یا آپاچی یا باکسر که نگران قطعات نباشی.
همچین چیزایی میخوام بسازم:
[Only registered and activated users can see links] ?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com
fereidooniomid
08-12-1397, 08:13 قبل از ظهر
مرسی فریدون جان دقیقا همش عوض میشه جز انجین و شاسی و تلسکوپی معکوس جلو. به نظر شما قطعات انجینشو میشه جور کرد؟ یه مدل آر کی وی دیدم مدل 93 5000 تا رفته قیمت 7 میلیون گذاشته ارزش داره بگیرم به نظرت؟ اکثرا میگن برو پالس بگیر یا آپاچی یا باکسر که نگران قطعات نباشی.
همچین چیزایی میخوام بسازم:
[Only registered and activated users can see links] ?_nc_ht=scontent-lax3-2.cdninstagram.com
میتونی با ۷ تومن پالس ۲۲۰ بگیری ک بنظرم بهتره
تنها نقطه قوت rkv کمک معکوسشه و عقبش ک کمک وسطه
باید سوال بگیری از مکانیکیا ببینی قطعات انجین گیر میاد یا نه
اپاچی ک هیچی باکسر هم هیچی پالس هم ۲۲۰ خوبه اگه سالمش گیرت بیاد
Mahdisanei
15-02-1398, 01:15 قبل از ظهر
سلام اقا نظرتون در مورد آرکی وی چیه پالس بهتره یا آر کی وی ؟!
gezhen
10-04-1398, 04:28 بعد از ظهر
سلام اقا نظرتون در مورد آرکی وی چیه پالس بهتره یا آر کی وی ؟!
صد در صد اپاچی از تمامی لحاظ بهتره
1.نرمی
2.شتاب
3.خر کاره
4.قطعات
5.ظاهر
6.هزینه کم (فقط روغن و لنت )
7.خیلی خوش معاملس مثل پول نقده راحت میشه فروختش دقت کنی از همه موتور ها افزایش قیمت بیشتر داشت
mahmoud.fortune
19-08-1400, 02:03 بعد از ظهر
سلام ، توصیه بنده ب شما اینه اگر آر کی وی 200 ، در حد و تر و تمیز چ از لحاظ فنی چ از لحاظ ظاهری پیدا کردی ، طالبش باش ولاغیر چون تو خرج میندازتت و ازش زده میشی
نظر شما بین rkv200 کویر و تریل 200 نامی چیه
بر فرض سلامت ظاهری و فنی هردو
و هردو مدل 92