توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rkv 200
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
!NAVID!
11-06-1393, 01:58 بعد از ظهر
در پمپ بسته باشه یا باز فرقی نداره!! اما بسته بهتره!
زیاد باید انجام بدی!!!
20 30 بار شاید!!!!
mv agosta
11-06-1393, 06:33 بعد از ظهر
سلام دوست گلم navid
ایا واقعا با 20 30 بار درست میشه یا نه؟
اینکه از یکی از سوراخ ها روغن می پاشه بیرون طبیعه؟
من اینو بردم تعمیراتی گفت که چون روغن از پیچ تخلیه هوا بیرون میاد پس هواش گرفته شده و بعدش گفت که به احتمال زیاداون قسمتی که روغنو میفرسته پاییین مشکل پیدا کرده و باید عوض بشه نظر شما چیه؟
!NAVID!
11-06-1393, 09:17 بعد از ظهر
اگه منظورتون اون مخزن کنار کتیه بله طبیعی هست تو همه موتور ها اونجوریه!
نه اون دلیل نمیشه باید اون کار رو انجام بدید تا هوای داخل شیلنگ گرفته بشه!!!
به این راحتی ها خراب نمیشه!
mv agosta
11-06-1393, 09:36 بعد از ظهر
عزیزم navid جان منظورم از سوراخ اون دوتا سوراخیه که تو مخزن روغنه
از یکیش مکش انجام میشه اون یکی دیگه برا چیه؟
بعدشم زمانی که پیچ هوا گیری رو باز میکنی همینجوری روغن میاد یکم میاد بعدش به صورت چیکه
دلیلش چیه
شرمنده بخواطر این همه سوال
!NAVID!
11-06-1393, 11:32 بعد از ظهر
وظیفه اون 2 تا رسوندن روغن به پمپ پایینی هست برای فشار دادن لنت ها به دیسک!
نیاز نیست اونقدر باز کنید!
توی مخزن رو با روغت ترمز dot3 آبی پر کن!
پیچ پایین ( روی پمپ) رو یکم (خیلی کم هاا فقط یکم شل بشه نه زیاد) باز کن
چند بار کتی رو تا ته بگیر ول کن بگیر ول کن (7 8 بار) بعد تا ته نگهدار اون پیچ رو خیلی زود بازکن و ببند (خیلی سریع در حدی که یکم روغن بریزه بیرون!!!) همین کار رو چند بار دیگه هم انجام بده!!!!!
درست میشه!
mohsenika
12-06-1393, 08:35 بعد از ظهر
سلام
من امروز عضو این سایت شدم
میخام یه rkv200 بخرم
توی اصفهان توی خ سروش خیلی گشتم،دو سه تا مغازه بیشتر rkv نداشتن
یکی از مغازه ها که یه آشناییتی باهام داشت با این که خودش داشت بهم گفت rkvنخر، گفت چیزی بخر که تو بورس باشه و هر وقت خاستی بفروشیش ،سریع ازت بخرن و در اصطلاح پول نقد باشه،میگفت پالس بخر که هم تو بورس باشه و هم موتورش موتور باشه
میخاستم ببینم قضیه چیه؟واقعا rkv بورس نداره؟
از یه بچه ها هم شنیدم که پالس خیلی که زور بزنه ۱۰۳ تا بیشتر نمیره
میخام ببینم اینا که گفتم حقیقت داره یانه؟
Alireza.BMW
12-06-1393, 08:56 بعد از ظهر
با عرض سلام و خوش آمد گویی برای عضویتتون در این سایت
دوست عزیز آر کا وی موتور خوبیه رخ جالبی هم داره اما اولا تکنولوژی انجینش قدیمیه یا بهتر بگم از همون سی جی خسته خودمون الهام گرفته و قدرتش نسبت به جثش جالب نیست البته مدل جدیدش اومده که دوستان عکسشو گذاشتن و خیلی بهتر شده اما تو ایران نیست فعلا...این موتور لوازمش تو بازار کم و گرون هست تاپ اسپیدشم جالب نیس نهایتا 120 الی 125میره چون قدرتش کمه البته با تعویض کاربرات بهتر میشه چون کاربرات خودش یه کاربرات ضعیفیه...و کلا تو بورس هم نیست هرکی هرکی سراغش نمیاد با ضرر زیاد باید بفروشی تازه خوابم داره...
در مورد پالس کی گفته پالس 103 تا میره؟؟؟؟ منظورتون کدوم پالس هست الان 135ش 110تا رو با جی پی اس میره و 180 هم 120 اینا... 200 قدیمی 130 و 200 ان اس و 220 140 تا 145 رو میرن...لوازم پالسو آپاچی رو هم که خودتون میدونید همه جا دارن
REVENTON
12-06-1393, 09:24 بعد از ظهر
سلام
من امروز عضو این سایت شدم
میخام یه rkv200 بخرم
توی اصفهان توی خ سروش خیلی گشتم،دو سه تا مغازه بیشتر rkv نداشتن
یکی از مغازه ها که یه آشناییتی باهام داشت با این که خودش داشت بهم گفت rkvنخر، گفت چیزی بخر که تو بورس باشه و هر وقت خاستی بفروشیش ،سریع ازت بخرن و در اصطلاح پول نقد باشه،میگفت پالس بخر که هم تو بورس باشه و هم موتورش موتور باشه
میخاستم ببینم قضیه چیه؟واقعا rkv بورس نداره؟
از یه بچه ها هم شنیدم که پالس خیلی که زور بزنه ۱۰۳ تا بیشتر نمیره
میخام ببینم اینا که گفتم حقیقت داره یانه؟
:icon_pf _101_:سلام به سایت پرشین موتور خوش اومدین...دقیقا منم با دوست خوبم Alireza.BMW هم عقیده ام اما نهایتا این سلیقه شخصی شماست که در تصمیمتون دخیل هست...موفق باشید:4chsmu1:
K.I.A
12-06-1393, 10:44 بعد از ظهر
اولا تکنولوژی انجینش قدیمیه یا بهتر بگم از همون سی جی خسته خودمون الهام گرفته و قدرتش نسبت به جثش جالب نیست البته مدل جدیدش اومده که دوستان عکسشو گذاشتن و خیلی بهتر شده اما تو ایران نیست فعلا..
انجینش به روز نیست اما قدیمی هم نیست و از اپاچی تکنولوژِِیش بیشتره حتی رادیات روغن داره و هندلینگش از اپاچی بهتره
و مدل قدیم و یا جدید نداره پون ساخته کویره و چین و خود کویر میزنه و نمونه خارجی جدید نداره و اونا ماله یه شرکت جینی دیگست که تقریبا مشابه هست.
کمک عقبشم گازی و هر کمک جفت فنر برای دفع ضربات ریز فنر کوچیک و ضربات درشت فنر بزرگ داره به همراه گاز نیتروژن
و کمکای جلش هم اینورس معکوس با دفع خوب هست.
پالس و اپاچی تو بازار مثل پراید خوب خریدو فروش میشه.
mahdi 250
13-06-1393, 02:33 بعد از ظهر
سلام آقا این موتورو من دوروز پیش گمرک قیمت گرفتم5 تومن٬قیمتش واقعیه؟؟؟؟ممنون
Alireza.BMW
13-06-1393, 04:53 بعد از ظهر
قیمتش 4800 تا نهایتا 4900هه... قیمت بالاست
!NAVID!
13-06-1393, 08:36 بعد از ظهر
چیزایی که بعد از 14 هزار تا سوری از این موتور فهمیدم!
خرج کم! من تو این 14 هزار تا فقط پول بنزین روغن و و لنت دادم!
موتور رو اب بندی نکردم! از همون روز اول گازو بستم به موتور!
اگزوز رو دست ساز درست کردم! خیلی ها میگن با دستکاری اگزوز انجین فلان میشه بهمان میشه!! اگه چیزی شد من میگم!!!!
من باهاش 125 تا خودم رفتن! از دوستان بودن که میگفتن 130 35 میره!
هندلینگش عااالیه
باهاش مسافرت 260 70 کیلومتری هم رفتم مشکلی پیش نیومد
هر جمعه هم باهاش 60 70 کیلومتر رانندگی میکنم!
فعلا همین ها به ذهنم میرسید بازم چیزی به ذهنم رسید میگم!
REVENTON
14-06-1393, 09:50 بعد از ظهر
مرسی نوید جان که تجربه سواریت رو میای اینجا با دیگران به اشتراک میذاری:afro:
mv agosta
14-06-1393, 10:17 بعد از ظهر
دوست گلم
نوید جان هرکاری کردم نشد که نشد
پیستونارو فشار میدی عقب بعدش زمانی چند بار ترمز میگیری برمیگرده سر جاش ولی بازم ترمز نمیگیره
!NAVID!
15-06-1393, 01:23 بعد از ظهر
مرسی نوید جان که تجربه سواریت رو میای اینجا با دیگران به اشتراک میذاری:afro:
خواهش میکنم وظیفس
دوست گلم
نوید جان هرکاری کردم نشد که نشد
پیستونارو فشار میدی عقب بعدش زمانی چند بار ترمز میگیری برمیگرده سر جاش ولی بازم ترمز نمیگیره
نمیدونممال شما اینطوری میشه یا درست هواگیری نمیکنید یا پمپ هاتون خرابه (احتمالا درست هواگیری نمیکنید)
چون خودم همیشه اونجوری هواگیری میکنم!!
ابوالفضل88
16-06-1393, 11:16 قبل از ظهر
سلام بچه های گل آر کی وی سوار چنتا سوال دارم این موتور سرعتش مثل آپاچی هست یا بیشتره ؟ نرمیش چقده ؟ ترمزش خوبه یا بد ؟ مصرف سوختش چقده ؟
- - - Updated - - -
رنگ سفیدش هست ؟ سرعتش چنتاست به آپاچی 180 میرسه؟ قیمتش چقدره ؟ با تشکر
mehran-aria
17-06-1393, 01:56 بعد از ظهر
من آپاچی 180 سوار نشدم.
خودم rkv دارم.راضی ام
با آپاچی 160 کورس گذاشتم.موتورم گرفتش، ولی آپاچی 180 رو نمیدونم.
اگر هم میخوای rkv نخری ، پالس 180 بخر..بهتر از آپاچیه
mv agosta
17-06-1393, 09:07 بعد از ظهر
navid جان
من با شلنگ وسرنگ از پاییم روغن جاکردم اونقدر با سرنگ زدم تا روغن تو پمپ دیده شد پیستون ها هم داده بودم عقب بعد درشو بستم ترمز که گرفتم پستونا برگشت سر جاش ولی ترمز نمیگیره نمیدونم چیکار کنم من احساس میکنم که قسمتی که روقنو فشار میده خراب شده ؟
چهجوری باید درش آورد بیرون؟
doost
23-06-1393, 05:06 بعد از ظهر
سلام اینجا کسی ار کی وی داره؟
موتورش چطوه؟ خرابیش چه طوره؟
اگه باهاش بسازی خوب کار میکنه؟؟؟
nixon
24-06-1393, 03:15 بعد از ظهر
من یه بار سوارش شدم.سواری نرمی داره صداشم بد نیست اما شتابش از پالس 180 کمتره گیر بکس جالبی هم نداشت.ترمز عقب زود قفل میکرد اما جلوش ممولی بود.135 تا هم رفتم باش اما به نظرم کیلومتر زیاد نشون میداد در کل به نظرم جالب نیست
ali.motahari
24-06-1393, 03:28 بعد از ظهر
سلام اینجا کسی ار کی وی داره؟
موتورش چطوه؟ خرابیش چه طوره؟
اگه باهاش بسازی خوب کار میکنه؟؟؟
دوست عزیز این موتور اگه جاییش خراب شه باید خیلی دنبال لوازمش بگردی و تو بیشتر شهر ها و شهرستان ها لوازمش نیس
اگه بهش فشار الکی نیاری و بهش رسیدگی بکنی موتورش واست کار میکنه
موتور حساسی هست و کیفیت انجینش خوب نیس و بدنشم تعریفی نیس و بیشتر از مدلای مشابه نیاز به رسیدگی و تعمیرگاه داره
شتابش اصلا خوب نیست و در حد یه پالس 135 هست و صداش تو مسیر طولانی سرتو بدرد میاره با این صدایی که من از این موتور شنیدم که فکر کنم صدای فابریکش بود
doost
24-06-1393, 06:14 بعد از ظهر
حالا اگر من بخوام بین ار کی وی و باکسر150 یکی رو انتخاب کنم که راحت چند سال کار کنه و جوابگوی من تو شهر باشه به نظرتون کدوم بهتره؟؟
ممنون
abolfazls
24-06-1393, 06:47 بعد از ظهر
حالا اگر من بخوام بین ار کی وی و باکسر150 یکی رو انتخاب کنم که راحت چند سال کار کنه و جوابگوی من تو شهر باشه به نظرتون کدوم بهتره؟؟
ممنون
شك نكنيد باكسر از همه جهت بهتره به جز قيافه !!!
ali.motahari
24-06-1393, 10:20 بعد از ظهر
ممنون
باکسر موتوری با کیفیت و تولید شده توسط یه شرکت معتبر و کم مصرف و ظاهری جالب و شتابی کمتر از سی جی 125 کم صدا و نرم و مخصوص داخل شهر
rooshak
30-06-1393, 12:44 قبل از ظهر
بستگی به نحوه استفاده داره دوست عزیز در گل آرکاوی یکم نازنازیه مثل مگلی میمونه یجورایی یعنی باید بهش برسی و خوب باهاش تا کنی تا بهت سواری خوب بده... تو کلاس خودشم از نظر قیمتی تو بازار ما بی همتاس فقط دقت کن که یا نو بخری یا درحد که بتونی ازش سواری بدون اذیت کردن بگیری ...از نظر لوازم و قطعات همونطور که دوستمونAlireza.BMW گفتن گرون و البته کمیاب هست پس در نتیجه رسیدگی و توجه بیشتری میخواد نسبتا...اما از نظر اباهت رخ شتاب و صدا موتور فوق العاده ایه تضمینی!!:23:
آقا یکی بیاد توضیح بده ینی چی دقیقن چه قطعاتیش ضعیفه مگلی همش ایراده تو تاپیکم مطالعه کردم همه گفتن کیفیتش خوبه .پس دیگه این ینی چی باید مدارا باهاش کرد ؟؟؟؟ تاپیکتونم خوابیده ها راش بندازید rkv سوارا
!NAVID!
30-06-1393, 11:41 قبل از ظهر
دوستان همه موتور ها نیاز به رسیدگی دارن (125 موتور نیست هاااااا) اگه نرسی دردسر درست میکنه!
البته به نظر من ار کی وی موتور سگ جونیه!
من از روز اول گاز و بستم به موتور الانم 14 هزار و خورده ای تا کار کرده خدارو شکر فقط پول بنزین و روغن و لنت دادم
قبول دارم لوازم ار کی وی گرونه
تو این رنج قیمت موتور بهتری نیست!
و من الله توفیق.
REVENTON
30-06-1393, 05:02 بعد از ظهر
آقا یکی بیاد توضیح بده ینی چی دقیقن چه قطعاتیش ضعیفه مگلی همش ایراده تو تاپیکم مطالعه کردم همه گفتن کیفیتش خوبه .پس دیگه این ینی چی باید مدارا باهاش کرد ؟؟؟؟ تاپیکتونم خوابیده ها راش بندازید rkv سوارا
دوست گرامی کی گفته قطعاتش ضعیف هست؟؟ آیا تو پست بنده چنین چیزی نوشته شده؟؟!! نه تنها آرکاوی بلکه بهترین موتورهای سنگین 1000سی سی هم باشند نیاز به ملاحظه و رسیدگی قبل و بعد سواری دارند ...حال یه سری از موتورا(آرکاوی) به علت مونتاژ ضعیف (اونهم همه گیر نبوده و نیست) باید بیشتر حواستون جمعش باشه که تو راه نیذاره و... دیگه واضحتر از این به ذهنم نمیرسه براتون بیان کنم:s (9):
راستی چرا:offtopic:؟
- - - Updated - - -
سلام بچه های گل آر کی وی سوار چنتا سوال دارم این موتور سرعتش مثل آپاچی هست یا بیشتره ؟ نرمیش چقده ؟ ترمزش خوبه یا بد ؟ مصرف سوختش چقده ؟
- - - Updated - - -
رنگ سفیدش هست ؟ سرعتش چنتاست به آپاچی 180 میرسه؟ قیمتش چقدره ؟ با تشکر
سلام...
کمتره...
برابره...
به نسبت هیکل و وزنش خوبه...
تنظیم باشه 2.5 الی 2.7 پر گاز بری 3...
بله بگردی پیدا میشه...
تحت فشار 5-124 عادی 115 خیر...
4.850$ - 4.900$ ...
:20:
m_2k2
05-07-1393, 09:34 قبل از ظهر
سلام به همه ی rkv سوارا
دوستان پهن ترین لاستیکی که میشه رو این موتور انداخت عقب و جلو چه سایزی هستش؟؟؟
کسی از داریوش خبری نداره کارای موتورش به کجااا رسیده هرچی پ خ می دم جواب نمیده توسایت هم می یاد ولی نمی دونم چرااااا ج نمیده!!!!!!!!!!!:297::297::297::297::297:
ahks121
05-07-1393, 12:23 بعد از ظهر
داریوش فکرکنم ارکی ویشافروخته.
!NAVID!
05-07-1393, 06:55 بعد از ظهر
سلام به همه ی rkv سوارا
دوستان پهن ترین لاستیکی که میشه رو این موتور انداخت عقب و جلو چه سایزی هستش؟؟؟
کسی از داریوش خبری نداره کارای موتورش به کجااا رسیده هرچی پ خ می دم جواب نمیده توسایت هم می یاد ولی نمی دونم چرااااا ج نمیده!!!!!!!!!!!:297::297::297::297::297:
احتمالا عقب رو بشه 140 انداخت جلوش هم اونجور که به نظر میاد اخرین سایزش هست!
من خودم در نظر دارم 140 فاق کوتاه بگیرم!
mehran-aria
06-07-1393, 01:16 قبل از ظهر
داداش کاربرات فابریکش یه کاربرات 27 میلیمتر معمولی با پیستون کوچیکه که مصرف کمی داره که البته بازدهی کمی هم داره
من با نمونه ی 27 میلیمتر پمپ شتاب دار تعویض کردم که زیاد تاثیر نداشت ، الان یه کاربرات 34 میلیمتر دیافراگمی پمپ شتاب دار براش خریدم ولی هنوز روش ننداختم ، وقتی انداختم همینجا نتیجشا میگم
داریوش جان قرار بود در مورد تعویض کاربرات خبر بدی...چی شد؟؟:[Only registered and activated users can see links]
فایده ای تو سرعت و شتاب داره؟
به موتورکه آسیب نمیزنه؟
ahks121
06-07-1393, 08:07 قبل از ظهر
من موتورشاسوارشدم باکاربراتوره جدیدش خیلی وحشی شده بودامادرکل ازیه موتوره 200بادوتاسوپاپ نمیشه انتظاره بالایی داشت.
!NAVID!
06-07-1393, 04:53 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
مال تقریبا 2 هفته پیشه!
rooshak
06-07-1393, 07:36 بعد از ظهر
[QUOTE=REVENTON;258058]دوست گرامی کی گفته قطعاتش ضعیف هست؟؟ آیا تو پست بنده چنین چیزی نوشته شد
معنی ناز نازی که شما نوشتی ینی همون ضعیف بودن وق
تی هم که با مگلی مقایسش میکنی دیگه بدتر
- - - Updated - - -
!NAVID!
06-07-1393, 08:46 بعد از ظهر
اتفاقا اصلا هم ناز نازی نیست!
خیلی هم سگ جونه!:2i8d4ao:
ار کی وی هست که دست من دووم اوده!
موتور دیگه ای بود الان به فا.. ایزدی پیوسته بود :دی
اما قطعاتش یکم گرونه! (یکمم نه گرونه :دی)
mehran-aria
08-07-1393, 12:32 قبل از ظهر
از لحاظ انجین و موتوری قبول دارم...واقعا سگ جونه
ولی از لحاظ ظاهری و بدنه کمی ضعیفه....مثلا یکی از قسمت های ضعیفش گردنشه
به نرمی پالس و آپاچی هم نیست،ولی قدرت مانور خیلی خوبی داره....حتی بهتر از پالس 200ns
در هر صورت با این قیمت اونم تو ایران معقوله
GHOUL72
09-07-1393, 09:46 بعد از ظهر
سلام به همه آرکاوی سوارای گل و اساتید محترم سایت
.
هفته دیگه میخوام برم اصفهان و یه آرکاوی سفید بگیرم
.
همونجا هم میدم شمع سوزنی و فیلتر هوا اسپورت بندازن روش
.
و اگر دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن میخوام کاربراتشم عوض کنم و فقط میخواستم بدونم بهترین کاربراتورایی که برای این موتور مناسب هستن
چه قیمتی دارن و مشخصات دقیقشون چیه
mehran-aria
10-07-1393, 12:35 قبل از ظهر
.
و اگر دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن میخوام کاربراتشم عوض کنم و فقط میخواستم بدونم بهترین کاربراتورایی که برای این موتور مناسب هستن
چه قیمتی دارن و مشخصات دقیقشون چیه
الان دقیقا این سوال منم هست...آقا داریوش میدونه و امتحان کرده...اگه به ما هم بگه خییلی عالی میشه:999:
کاربرات 34 میلیمتر دیافراگمی با پمپ شتاب...فقط چه مارکی؟...کجا گیر میاد؟...قیمت؟
Magma
10-07-1393, 12:54 قبل از ظهر
کاربرتی که داریوش انداخته ماله سوزوکی آمیکو هست. تهران هست. 300تومن نو. کسی خواست بگه واسش بیارم. هوای هم شهریا و زرین شهریارو هم داریم....دی
mehran-aria
10-07-1393, 01:32 قبل از ظهر
مرسی Magma جان.:thanks:
300تومن برای کاربرات؟؟:13:
مگه مارکش چیه؟
-------------------
یعنی کاربرات 34 میلی بندازم ،به موتور فشار نمیاره که؟
-------------------
مصرف و قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟؟
-------------------
بدون پمپ شتابش چه قیمته؟
-------------------
بدون پمپ شتاب هم تاثیری داره؟؟
GHOUL72
10-07-1393, 04:40 قبل از ظهر
ماگما جان داداش مرسی .
.
این کاربراتی که گفتید تو لوازم یدکیای سروش گیر میاد دیگه ؟
.
مکانیک خوب کجا برم که زود نصب و تنظیمش کنه ؟
.
چون زود باید روش نصب کنم و بزنم به جاده و ۲۶۰ کیلومتر برگردم میگم.
.
و یه سوال دیگه از نمایشگاه دائمی کویر بگیرم موتورو یا از سروش ؟
REVENTON
15-07-1393, 12:25 بعد از ظهر
:offtopic:..................................!!!htt p://[Only registered and activated users can see links]
دو هفته پیش...(بدون شرح)
!NAVID!
15-07-1393, 03:57 بعد از ظهر
ایشالا چرخاش به سلامتی برات بچرخه
منم میخوام موتور رو بفروشم
نمیخوام تاپیک بزنم اینجا کسی دید پی ام بده یا اس بده هماهنگ کنیم
14 هزار کارکرد
انجین سالم پلمپ
بیمه تا فروردین
روی باکش یکم خط و خش هست!
کارایی رو هم که کردم تو تاپیک هست!
09373238848 نوید
mehran-aria
15-07-1393, 04:49 بعد از ظهر
مرسی Magma جان.:thanks:
300تومن برای کاربرات؟؟:13:
مگه مارکش چیه؟
-------------------
یعنی کاربرات 34 میلی بندازم ،به موتور فشار نمیاره که؟
-------------------
مصرف و قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟؟
-------------------
بدون پمپ شتابش چه قیمته؟
-------------------
بدون پمپ شتاب هم تاثیری داره؟؟
:icon_pf _99_:
کسی جواب نمیده؟؟ نـــه؟؟؟:98:
REVENTON
15-07-1393, 04:57 بعد از ظهر
ایشالا چرخاش به سلامتی برات بچرخه
منم میخوام موتور رو بفروشم
نمیخوام تاپیک بزنم اینجا کسی دید پی ام بده یا اس بده هماهنگ کنیم
14 هزار کارکرد
انجین سالم پلمپ
بیمه تا فروردین
روی باکش یکم خط و خش هست!
کارایی رو هم که کردم تو تاپیک هست!
09373238848 نوید
مر30 نوید جان با شمای دوست:bunnyearsmiley:
به سلامتی داری ردش میکنی؟مدل و قیمت مد نظرت رو برامpm کن!
amirreza72
15-07-1393, 07:46 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستای عزیز من اگه خدا بخواد میخوام بخرم این موتور رو 2 تا سوال داشتم لصفاا راهنماییم بکنید مرسی.1خریدنی از گمرک بخرم یا از نمایندگی کویر 2.چند قیمت هستش؟ العان تو بازار با تشکر.
mehran-aria
15-07-1393, 11:35 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستای عزیز من اگه خدا بخواد میخوام بخرم این موتور رو 2 تا سوال داشتم لصفاا راهنماییم بکنید مرسی.1خریدنی از گمرک بخرم یا از نمایندگی کویر 2.چند قیمت هستش؟ العان تو بازار با تشکر.
فرقی نداره از کجا بخری...اینم 50 یا 100 تومن اختلاف--آخر قیمت بگیر ببین کجا بهتره
تو بازار 4800 الی 4900
!NAVID!
16-07-1393, 04:52 بعد از ظهر
مر30 نوید جان با شمای دوست:bunnyearsmiley:
به سلامتی داری ردش میکنی؟مدل و قیمت مد نظرت رو برامpm کن!
بله با اجازت
حصوصی شد:flower4:
REVENTON
21-07-1393, 07:15 بعد از ظهر
دوستان یه سوال تازگیا یه مورد برام پیش اومده وقتی موتور سرده سوئیچ رو باز میکنم خب طبیعتا کیلومتر و همه اعلان ها یه بار روشن میشن و موتور آماده استارت هست اما وقتی استارت میزنم موتور روشن میشه راحت اما کیلومتر برقش باز خاموش میشه و دوباره روشن میشه !! ولی زمانیکه موتور گرم میشه یا هر وقت که موتور گرم هست استارت میزنم مشکلی نیس فقط زمانی که موتور سرد هست موقع استارت کیلومتر مجدد خاموش و روشن میشه
؟؟؟:waiting:
!NAVID!
21-07-1393, 10:27 بعد از ظهر
دوستان یه سوال تازگیا یه مورد برام پیش اومده وقتی موتور سرده سوئیچ رو باز میکنم خب طبیعتا کیلومتر و همه اعلان ها یه بار روشن میشن و موتور آماده استارت هست اما وقتی استارت میزنم موتور روشن میشه راحت اما کیلومتر برقش باز خاموش میشه و دوباره روشن میشه !! ولی زمانیکه موتور گرم میشه یا هر وقت که موتور گرم هست استارت میزنم مشکلی نیس فقط زمانی که موتور سرد هست موقع استارت کیلومتر مجدد خاموش و روشن میشه
؟؟؟:waiting:
مشکل سوییچه
موتور منم همین مشکل رو داره اما نه همیشه!
بعضی وقت ها!
mehran-aria
22-07-1393, 10:08 قبل از ظهر
موتور منم همینطوره...وفتی سوییچ رو باز میکنی دور موتور میره رو آخر و برمیگرده،دوباره که استارت میزنی این کار تکرار میشه...اگه منظور شما اینه،پس باید عادی باشه
maxboy
25-07-1393, 01:10 قبل از ظهر
سلام دوستان من تازه عضو شدم
:26:
راستش می خواستم rkv بخرم ولی بین رنگ مشکی و سفیدش گیر کردم میشه نظرتون رو بدونم ؟
!NAVID!
25-07-1393, 02:33 قبل از ظهر
به نظر من سفید
اما قرمزشم خوبه
mehran-aria
25-07-1393, 11:44 قبل از ظهر
سفید بهتر از مشکیه
قرمزشم خوبه چون با رنگ کمک عقبا و دوخت دور زین و چراغ خطر ، ست میشه
maxboy
25-07-1393, 01:26 بعد از ظهر
سفیدشو میگیرم پس
دوستان در مورد خورشیدی ها نیازی به تعویض هست ؟
میخواهم هم شتابش زیاد بشه هم سرعتش حفظ بشه
و اینکه درمورد فیلتر هوا هم اگه یه توضیحی بدین که چیه و کجاست ؟ یه جا خوندم یه دستگاهی زیر باکش هست که الایندگی موتور رو کم میکنه و با مسدود کردن اون شتاب موتور بیشتر میشه
اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ممنون میشم توضیح بده :
!NAVID!
25-07-1393, 02:50 بعد از ظهر
سفیدشو میگیرم پس
دوستان در مورد خورشیدی ها نیازی به تعویض هست ؟
میخواهم هم شتابش زیاد بشه هم سرعتش حفظ بشه
و اینکه درمورد فیلتر هوا هم اگه یه توضیحی بدین که چیه و کجاست ؟ یه جا خوندم یه دستگاهی زیر باکش هست که الایندگی موتور رو کم میکنه و با مسدود کردن اون شتاب موتور بیشتر میشه
اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ممنون میشم توضیح بده :
ایشالا به سلامتی
نمیشه هر دو مورد رو باهم داشت!
یا سرعت یا شتاب!
فیلتر هواش سمت چپ موتور هست زیر اون قسمت پلاستیکی
اونم شیر تامین هوای ثانویه هست که منم اونو مسدود کردم! تغییر چندان محسوسی حس نمیشه!
REVENTON
25-07-1393, 08:02 بعد از ظهر
مشکل سوییچه
موتور منم همین مشکل رو داره اما نه همیشه!
بعضی وقت ها!
- - - Updated - - -
سفید بهتر از مشکیه
قرمزشم خوبه چون با رنگ کمک عقبا و دوخت دور زین و چراغ خطر ، ست میشه
و مهمتر از همه فقط رنگ قرمزه که با حلقه دور رینگ ست هست:20:
موتور منم همینطوره...وفتی سوییچ رو باز میکنی دور موتور میره رو آخر و برمیگرده،دوباره که استارت میزنی این کار تکرار میشه...اگه منظور شما اینه،پس باید عادی باشه
پس دوستان موردی نیست منظورم خرابی و این چیزاس مشکل نداره؟
!NAVID!
25-07-1393, 10:55 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
و مهمتر از همه فقط رنگ قرمزه که با حلقه دور رینگ ست هست:20:
پس دوستان موردی نیست منظورم خرابی و این چیزاس مشکل نداره؟
نه یه چیز عادیه فقط سوییچ رو تا اخر محکم نچرخون اونوقت اونجوری نمیشه!
REVENTON
26-07-1393, 11:04 قبل از ظهر
نه یه چیز عادیه فقط سوییچ رو تا اخر محکم نچرخون اونوقت اونجوری نمیشه!
ممنون نویدجان ولی به خدا ما خیلی با ناز با موتورمون رفتار میکنیم از این خشونتا که میگی به ما نمیخوره...:3::25r30wi:
!NAVID!
26-07-1393, 05:41 بعد از ظهر
ممنون نویدجان ولی به خدا ما خیلی با ناز با موتورمون رفتار میکنیم از این خشونتا که میگی به ما نمیخوره...:3::25r30wi:
:gigglesmile::gigglesmile: افرین
مثل اینکه این مشکل سوییچ رو خیلی ها دارن!
به سلامتی موتور 15 هزار تارو رد کرد!!!
گوش شیطون کر فقط پول بنزین و روغن دادم!
maxboy
27-07-1393, 05:27 بعد از ظهر
متاسفانه هنوز موتور به دستم نرسیده
فروشنده میگه مجوز پلاک شرکت کویر تموم شده و هنوز تمدید نشده قراره تو این هفته درست بشه
Magma
28-07-1393, 04:02 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]والا ما دیدیمو گذاشتیم. راستو دروغشو نمیدونم
!NAVID!
28-07-1393, 10:09 بعد از ظهر
:i'm ok::gigglesmile:
داداش مگه سنگینه؟؟؟
66 هزار تا کار کرد؟
یا ابرفض
REVENTON
29-07-1393, 12:08 قبل از ظهر
:bargh: یا خدا یا خدا یا.......................:mad_majidonline:دقت کردین آرکاوی1000 بودا:minzdr:
:297::i'm ok::riz284:
mehran-aria
29-07-1393, 02:31 قبل از ظهر
والا cb 400 این قدر میره...
اینکه الان میترکه..
احسان جان از کجا اوردی این عکسو؟
Gladiator
29-07-1393, 03:02 قبل از ظهر
بیشترم میشه :27:
Alireza.BMW
29-07-1393, 10:57 قبل از ظهر
گلادیاتور جان تمام عددها قابل تغییره؟؟؟ اون 66هزار تا و عقربه؟:297:
farshad 54
29-07-1393, 11:09 قبل از ظهر
با فتو شاپ آره
Gladiator
29-07-1393, 01:08 بعد از ظهر
با فتوشاپ همه چی قابل تغییره ، بسته به سایز و کیفیت عکس و خود فتوشاپ کار
در کل بعید میدونم یک موتور با پیشرانه 200سی سی و دو سوپاپ 130 کیلومتر بیشتر بتونه تاپ اسپید بزنه
Alireza.BMW
29-07-1393, 02:48 بعد از ظهر
اوکی برام واجب شد برم دنبال کلیپ تاپ اسپید این موتور... البته اینم بگم کلا موتور 200 سی سی زور بزنه تاپ اسپیدش 140 ایناست... دوک 200 با اون همه تکنولژی 145تا ریمپ شدش بیشتر نرفت... این موتورم نمیره
Alireza.BMW
29-07-1393, 03:59 بعد از ظهر
خب اینم تاپ اسپیدش با سرعت 134 کیلومتر در ساعت:25:
wGs26
اینم RKV 200 2013 با 4 سوپاپ و 17 اسب بخار قدرت:4chsmu1:
TfLA8
ابوالفضل88
08-08-1393, 03:06 بعد از ظهر
دوستان این موتور تاپش چقدره میتونه سی جی رو بگیره اگه میتونه سی جی 125 یا 150 یا 200 کدوم رو میگیره؟
said khansar
08-08-1393, 06:56 بعد از ظهر
تاپ اسپیدش130تا135هستش سیجی125و150رومیگیره ولی با200چندان فرقی نمیکنه!
mehran-aria
09-08-1393, 04:09 بعد از ظهر
در حالت عادی من با Rkv بیشتر از 120 تاپ نزدم.کاربرات فابریک این موتور مارک wampao هست که پیستونش کوچیکه و ضعیفه.با تعویض کاربرات و تغییرات میشه به 130 یا 140 برسه.
Rkv در حالت عادی میتونه سیجی 125 سی سی یا حتی 150 سی سی را بگیره،ولی سیجی 200 سی سی رو نه.چون من شنیدم که موتوری مثل رهرو 200 سی سی 130 تا پر میکنه!!!.در ضمن اونا سبک تر از Rkv هستن و بایدم بیشتر برن....
ولی ایمنی = صفر.
طوری که اگه یه باد زیاد از بغل بهت بخوره به فنا میری
همه چیز موتور سرعت نیست
ترمزای rkv را عمرا اونا داشته باشن....لاستیک و طراحی شاسی و... همه تو انتخاب موتور مهمه
K.I.A
09-08-1393, 11:07 بعد از ظهر
دوستان ار کا وی سوار یه اچار 12 بردارید برید سمت ترمز عقب و پیچ بالای کالیپر که شلنگ ترمز بهش متصل میشه یکم شل کنید و شلنگو از کمک عقب فاصله بدید اندازه یه بند انگشت که بعدا به مشکل نخورید و دوباره پیچو سفت کنید.
یه اچار 10 بردارید برید سمت پدال دنده و 2 تا مهره ماهک دنده رو سفت کنید البته بعد از تنظیم پدال
بعد برید به سراغ پدال ترمز یه پیچ و مهره داره زیر پدال که تنظیم میشه اونو بعد از تنظیم سفت کنید که در نره.
یه اچار 13 بردارید برید به سراغ پیچ های روی کالیپر ترمز عقب که خیلی شل میشه و خطرناکه و کالپر جلورو هم با همون اچار سفت کنید
یه اچار 15 14 بردارید و پیچ کمک عقبو نیم دور سفت تر کنید
با بکس 10 کاور نقره ای رانگ بالای براکت چپ و راست و سفت کنید
زنجیرو حتما چک کنید که روغن کاری شده باشه و حدود 1 سانت بازی کنه
پیچ های النیو سفت کنید مخصوصا دیسک و فرمونو کمی با شل کردن 2 پیچ النی به بالا ببرید تا تسلت بهتری داشته باشید و باز سفت کنید
برای جلوگیری از صدای شلاق زنجیر میتونید خورشیدی جلو رو با 2 دنده اضافه تعویض کنید و روی سرعت هم تاثییر دارهو
بعد اون تیکه پلاستیک رو دوشاخ عقب که زنجیر باهاش تماس داره رو در بیارید و یه تیکه تیوپ بچسبونید و روشو گیریس بزنید تا دیگه صدای زنجیر نداشته باشید
اینا چنتا از نکات سرویسی بود امیدوارم بدردتون بخوره
!NAVID!
10-08-1393, 05:18 بعد از ظهر
دوستان ار کا وی سوار یه اچار 12 بردارید برید سمت ترمز عقب و پیچ بالای کالیپر که شلنگ ترمز بهش متصل میشه یکم شل کنید و شلنگو از کمک عقب فاصله بدید اندازه یه بند انگشت که بعدا به مشکل نخورید و دوباره پیچو سفت کنید.
یه اچار 10 بردارید برید سمت پدال دنده و 2 تا مهره ماهک دنده رو سفت کنید البته بعد از تنظیم پدال
بعد برید به سراغ پدال ترمز یه پیچ و مهره داره زیر پدال که تنظیم میشه اونو بعد از تنظیم سفت کنید که در نره.
یه اچار 13 بردارید برید به سراغ پیچ های روی کالیپر ترمز عقب که خیلی شل میشه و خطرناکه و کالپر جلورو هم با همون اچار سفت کنید
یه اچار 15 14 بردارید و پیچ کمک عقبو نیم دور سفت تر کنید
با بکس 10 کاور نقره ای رانگ بالای براکت چپ و راست و سفت کنید
زنجیرو حتما چک کنید که روغن کاری شده باشه و حدود 1 سانت بازی کنه
پیچ های النیو سفت کنید مخصوصا دیسک و فرمونو کمی با شل کردن 2 پیچ النی به بالا ببرید تا تسلت بهتری داشته باشید و باز سفت کنید
برای جلوگیری از صدای شلاق زنجیر میتونید خورشیدی جلو رو با 2 دنده اضافه تعویض کنید و روی سرعت هم تاثییر دارهو
بعد اون تیکه پلاستیک رو دوشاخ عقب که زنجیر باهاش تماس داره رو در بیارید و یه تیکه تیوپ بچسبونید و روشو گیریس بزنید تا دیگه صدای زنجیر نداشته باشید
اینا چنتا از نکات سرویسی بود امیدوارم بدردتون بخوره
کیا جان به نکتات ریزی اشاره کرد!
من همه این سرویس هارو 2 3 ماه یبار انجام میدادم خدارو شکر تا الان که 15 هزار تارو رد کرده مشکلی براش پیش نیومده!!
حتما این کار هارو انجام بدین!!!!!
15 هزار تا کارکرد
انجین پلمپ
بیمه تا فروردین
ابوالفضل88
10-08-1393, 08:13 بعد از ظهر
کیا جان به نکتات ریزی اشاره کرد!
من همه این سرویس هارو 2 3 ماه یبار انجام میدادم خدارو شکر تا الان که 15 هزار تارو رد کرده مشکلی براش پیش نیومده!!
حتما این کار هارو انجام بدین!!!!!
15 هزار تا کارکرد
انجین پلمپ
بیمه تا فروردین
بین 3و200و3600
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]دوستان یه سوال اگزوز کویر 200 چه رنگیه ؟
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]دوستان یه سوال اگزوز کویر 200 چه رنگیه ؟
ابوالفضل88
10-08-1393, 09:34 بعد از ظهر
کویر رنگ مشگیش اگزوزش سفیده ولی تو این عکس ویکی از عکس های دیگه کویر سفید اگزوزش مشگی همه ی کویر 200 ها رنگ اگزوزشون اینجوریه یا تو عکسایی که دیدم اگزوزشون رو عوض کردند
mehran-aria
11-08-1393, 01:13 بعد از ظهر
کویر رنگ مشگیش اگزوزش سفیده ولی تو این عکس ویکی از عکس های دیگه کویر سفید اگزوزش مشگی همه ی کویر 200 ها رنگ اگزوزشون اینجوریه یا تو عکسایی که دیدم اگزوزشون رو عوض کردند
رنگ اگزوز اینایی که تو ایران هستن.همه نقره ایه
!NAVID!
11-08-1393, 02:20 بعد از ظهر
هرچی ار کی وی تو ایران هست محافظ اگزوزشون فابریکی نقره ای هست!
متاسفانه اینجا گفتن فعلا خرید نداریم ولی بیشتر از 2500 برنمیدارن!
نیما نادری
12-08-1393, 03:27 بعد از ظهر
RKV جدید با تغییرات محسوس فنی مثل تغییر محل رادیات روغن و تعویض سرسیلندر یا مدل زنجیر تایمی و 4 سوپاپ و فیلتر روغن کاغذی همچنین لاستیک های پیرلی گزینه قابل تاملی هست
- - - Updated - - -
RKV جدید با تغییرات محسوس فنی مثل تغییر محل رادیات روغن و تعویض سرسیلندر یا مدل زنجیر تایمی و 4 سوپاپ و فیلتر روغن کاغذی همچنین لاستیک های پیرلی گزینه قابل تاملی هست
REVENTON
12-08-1393, 07:01 بعد از ظهر
هرچی ار کی وی تو ایران هست محافظ اگزوزشون فابریکی نقره ای هست!
متاسفانه اینجا گفتن فعلا خرید نداریم ولی بیشتر از 2500 برنمیدارن!
نوید جان متاسفانه بازاری جماعت همینه که داری خودت میگی اون خدا نشناس این قیمت ازت برمیداره بعد برو ازش بخر ببین بهت چی میگه خودم ناظر بودم که تو خرید و فروش یه موتور طرف که از آشناهای خودمم بود داشت 700 چوق سود میبرد ...حالا خودت حساب کن:laie_14:ولی از من میشنوی یا به مصرف کننده واقعی بفروش که طالبش باشه و اندازه ارزش واقعیش بهت پول بده یا فعلا رخشتو سوار باش تا شب عید فصل موتورسواری از راه برسه باز... الان بخاطر فصل سرما کسی زیر بار خرید موتور نمیره و با ضرر مجبوری ردش کنی داداش:icon_pf _37_:
mv agosta
12-08-1393, 08:46 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه نکته در مورد این موتور هستش به طوری که تو سایت کویر موتور تصاویر این موتور با دو نوع گیربگس موجوده که این دو عکس کاملا اینو نشون میده[Only registered and activated users can see links] یا در صفحه قبل همین تاپیک که چند تصویر ازش هست که نمونه موتوری هست که در ایران فکر کنم نباشه (اون عکس که سفید هست و اون عکس سرس جدیدش)
K.I.A
12-08-1393, 09:03 بعد از ظهر
2 مدل 125 و 200 سی سی داره که فقط مدل 200 وارد شد .ب
زودی ار کا وی جدید میاد
Gladiator
12-08-1393, 09:04 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه نکته در مورد این موتور هستش به طوری که تو سایت کویر موتور تصاویر این موتور با دو نوع گیربگس موجوده که این دو عکس کاملا اینو نشون میده یا در صفحه قبل همین تاپیک که چند تصویر ازش هست که نمونه موتوری هست که در ایران فکر کنم نباشه (اون عکس که سفید هست و اون عکس سرس جدیدش)
تو عکس فقط پوسته هاشون فرق میکنه ، چه ربطی به گیربکس داره؟
mv agosta
12-08-1393, 09:19 بعد از ظهر
جایی که سیم کلاج وصل میشه چی؟
اسم این سری جدیدش rkv200s و یه مدل بالا تر هم هست که اگزوزش خلی باحاله به اسمrkv 200 factory که این دو مدل از سری قبلی که 9.5kw قدرتش هست 2.5kw بیشتره اینم عکس هر دوتاشون [Only registered and activated users can see links]
Gladiator
13-08-1393, 12:27 قبل از ظهر
به جای سیم کلاچ هم ربطی نداره ، تو انجین جدید فیلتر روغن اضافه شده
گیربکسش معلوم نیست عوض شده باشه که البته بعید میدونم عوضش کرده باشن
momo666
14-08-1393, 01:18 بعد از ظهر
سلام به همگی من میخواستم یه rkv بخرم ولی از گیر اومدن قطعاتش خیلی بد میگن نمی دونم چیکار کنم
اصلا موتوری هست که به خرج بیفته لطفا راهنماییم کنید
ali_r
14-08-1393, 01:22 بعد از ظهر
سلام به همگی من میخواستم یه rkv بخرم ولی از گیر اومدن قطعاتش خیلی بد میگن نمی دونم چیکار کنم
اصلا موتوری هست که به خرج بیفته لطفا راهنماییم کنید
قطعاتش کم یابه
چرا به خرج نیوفته
بستگی داره خرج به چی بگی
momo666
14-08-1393, 02:03 بعد از ظهر
منظورم تعمیرات اساسیه
mehran-aria
14-08-1393, 02:54 بعد از ظهر
منظورم تعمیرات اساسیه
تعمییرات اساسی منظورتون انجین و .. هستش دیگه.نه..من خودم دارم نزدیک 9000 تا کارکرده مشکل از نظر موتوری اصلا نداشته تا حالا... دوستان دیگه هم داشتن که بیشتر از اینا کار کرده ولی مشکلی نداشته.درسته چینیه ولی اصلا با موتور هایی مثل کثیر و آرگون و روبین و...مقایسه نکنین،کیفیت این خیلی بهتر از اونا هستش.ولی به کیفیت هندی ها نمیرسه
برای لوازم هم داخل شهرستان ها کمه.اما تهران همه لوازمش موجوده و میتونین تماس بگیرید براتون بفرستن.
به نظر من هر چی باشه بهتر از دایچی و پیشرو پارس هستش
alirezamrl
14-08-1393, 05:11 بعد از ظهر
تعمییرات اساسی منظورتون انجین و .. هستش دیگه.نه..من خودم دارم نزدیک 9000 تا کارکرده مشکل از نظر موتوری اصلا نداشته تا حالا... دوستان دیگه هم داشتن که بیشتر از اینا کار کرده ولی مشکلی نداشته.درسته چینیه ولی اصلا با موتور هایی مثل کثیر و آرگون و روبین و...مقایسه نکنین،کیفیت این خیلی بهتر از اونا هستش.ولی به کیفیت هندی ها نمیرسه
برای لوازم هم داخل شهرستان ها کمه.اما تهران همه لوازمش موجوده و میتونین تماس بگیرید براتون بفرستن.
به نظر من هر چی باشه بهتر از دایچی و پیشرو پارس هستش
نظر شما محترم اما زمانی میشه گفت از دایچی بهتره که باهاش ایران گردی کنی ! :retarded:
تو شتاب و تاپ اسپید آر کا وی هیچ جوره به دایچی نمیرسه . نمیخوام تعریف کنم از دایچی اما از همه نظر اگه سرتر از آر کا وی نباشه کمتر هم نیست دوست من :clap:
momo666
15-08-1393, 01:01 بعد از ظهر
یکی از دوستان که rkv داشت می گفت دوبار رادیاتورشو عوض کرده چون آلیاژش خوب نبوده و سوراخ می شده
آخرشم برده جوش داده بقیه هم همچین مشکلی داشتن
!NAVID!
15-08-1393, 04:20 بعد از ظهر
بله منم مشکل رادیاتو داشتم!
اخر سر اعصبمو خورد کرد با پام زدم با گاج رفت رفتم یه لوله تقریبا بلند گرفتم دادم تو سرشو به اون لوله های تهش پرس کردن و وصلش کردم به ورودی و خروجی!
روغن در گردشه و هیچ مشکلی هم پیش نیومده!
momo666
16-08-1393, 12:39 قبل از ظهر
کسی راه حل بهتری نداره
Magma
16-08-1393, 12:44 قبل از ظهر
رادیات روغنشو حذف کن. جنسش افتضاحه. با جوش آرگونم آببندی نمیشه دیگه
mehran-aria
16-08-1393, 01:26 قبل از ظهر
واسه من که خداروشکر تا حالا مشکلی پیش نیومده
مشکل با ضربه ایجاد میشه یا به مرور زمان؟؟؟
!NAVID!
16-08-1393, 01:33 قبل از ظهر
متاسفانه با کوچک ترین ضربه هم نشتی پیدا میکنه!
اگه مشکلی پیش اومد میتونید مثل من از یه شلنگ نسبتا بلند استفاده کنید!
راه حل خوبی هم هست!
momo666
16-08-1393, 08:10 بعد از ظهر
بین rkv و پالس 135 کدومو توصیه می کنید لطفا با ذکر دلایلتون راهنمایی کنید
mahmoodkhan
16-08-1393, 09:07 بعد از ظهر
بین rkv و پالس 135 کدومو توصیه می کنید لطفا با ذکر دلایلتون راهنمایی کنید
بستگی به کاربری و سلیقه داره'چون این دو موتور تقریبا باهم متفاوته(ازنظر مصرف'وزن'هیکل'تاپ اسپید'شتاب'حجم موتور'تکنولوژی و...)
پیشنهاد میکنم به موضوع تخصصی مقایسه rkv و پالس ۱۳۵ مراجعه کنید .
momo666
17-08-1393, 09:15 قبل از ظهر
نظر دوستان درباره خدمات پس از فروش شرکت کویر برای rkv چیه
آیا از تامین قطعات و گارانتی و و کلا خدمات پس از فروشش راضی هستین
MANHUNT
17-08-1393, 09:27 قبل از ظهر
نظر دوستان درباره خدمات پس از فروش شرکت کویر برای rkv چیه
آیا از تامین قطعات و گارانتی و و کلا خدمات پس از فروشش راضی هستین
كلا همه چيه كوير اشغاله اما اين موتور لوازمش كم و بيش هست
momo666
17-08-1393, 12:38 بعد از ظهر
من از استایل این موتور خیلی خوشم اومده میخوام یه صفرشو بگیرم ولی از شرکت کویر و خدمات پس از فروشش خیلی بد میگن
دلم نمیخواد یه موتوری بگیرم که بعدا واسه قطعه بخوابه چون میخوام برای استفاده روز مره بگیرم
MANHUNT
17-08-1393, 12:52 بعد از ظهر
موتور خوبي هستش از موتورهاي چيني ديگه خيلي كيفيتش بهتره قطعاتش هم پيدا ميشه اما نه مثل پالس و اپاچي
!NAVID!
17-08-1393, 08:12 بعد از ظهر
موتور خوبی هست و نسبت به بقیه موتور ها کیفیت خوبی داره!
لوازمش هم متاسفانه یا خوشبختانه فقط تو نمایندگیش هست! لوازمشو دست دلال نمیدن!
mehran-aria
18-08-1393, 01:59 قبل از ظهر
عزیزم اونقدرا هم که فکر میکنی لوازمش نایاب نیست!
لوازمش موجوده...اینم شماره نمایندگی فروش قطعات و لوازم : 02155368668
من تماس گرفتم چندتا لوازم مصرفی میخواستم ،داشتن...فقط یکم گرونه همین.
momo666
19-08-1393, 07:55 بعد از ظهر
کسی میدونه کویر rkv 200 s رو میاره یا نه
momo666
23-08-1393, 07:00 بعد از ظهر
کسی جواب مارو نمیده
!NAVID!
23-08-1393, 07:23 بعد از ظهر
معلوم نیست
خبری هم بیرون نداده بابت اینکه میاره یا نه!
moein 007
23-08-1393, 07:34 بعد از ظهر
فعلا که خبری نشده اگه خبری شنیدید به ما هم اطلاع بدید
momo666
27-08-1393, 12:58 قبل از ظهر
کسی روی این موتور گارد بسته اگه ممکنه عکس و قیمتم بزارید
salahshor
27-08-1393, 02:04 قبل از ظهر
ای بابا ار کا وی مگه زندس هنوز
من ک خیلی وقته نمیبینمش !
!NAVID!
27-08-1393, 03:29 بعد از ظهر
اره سلحشور هنوز میتازد :دی
اون روز پدر کاسه برق رو باز کرده بود موقع بستن یکی از پیچ هارو اشتباهی بسته بود (همونی که مره توی انجین) اونم افتاده بود تو انجین میل بادامک و با گاج داده بود
یه سری بادامک عوض کردم!
اولین تعمیرم موتورم بود!
K.I.A
28-08-1393, 01:27 قبل از ظهر
برای گاز خوردن بهتر از شمع دوپلاتینه استفادده کنید و درب سمت شیر بنزینو باز کنید و اون 3 پیچ وسطو باز کنید و قیف رو دربیارید و داخلشو حدود 2 سانت ببرید و بعد دوبارع ببندید فقط سفت نکنید چون جا رزوش پلاستیکه
- - - Updated - - -
تو مدل جدید فکتوری اس پدال ها عوض شده مشکلات کمتر
صدای اگزوز بهتر شده و انجین پر شتاب تر
بقیش همونه!
momo666
28-08-1393, 01:48 قبل از ظهر
حیف که ایران نیومده
!NAVID!
28-08-1393, 05:52 بعد از ظهر
برای گاز خوردن بهتر از شمع دوپلاتینه استفادده کنید و درب سمت شیر بنزینو باز کنید و اون 3 پیچ وسطو باز کنید و قیف رو دربیارید و داخلشو حدود 2 سانت ببرید و بعد دوبارع ببندید فقط سفت نکنید چون جا رزوش پلاستیکه
- - - Updated - - -
بقیش همونه!
کیا جان من از شمع ایردیوم سوزنی استفاده میکنم اگه به جاش شمع دو پلاتینه ببندم تغییر حس میشه؟
منظورت همون ابری هست که مثلا فیلتر هواس؟
K.I.A
29-08-1393, 12:12 قبل از ظهر
نه همون قیف 3 پیچ باید کوتاه بشه
!NAVID!
29-08-1393, 12:53 قبل از ظهر
شمع چی؟
!NAVID!
29-08-1393, 02:25 بعد از ظهر
اينو؟
mahmoodkhan
29-08-1393, 07:41 بعد از ظهر
کیا جان من از شمع ایردیوم سوزنی استفاده میکنم اگه به جاش شمع دو پلاتینه ببندم تغییر حس میشه؟
منظورت همون ابری هست که مثلا فیلتر هواس؟
من هردوشو امتحان کردم ' سوزنی خیلی بهتر از دو پلاتین جواب داده توی نرمی موتور و تو سیلو هم ریپ میزنه دو پلاتین!!!
K.I.A
30-08-1393, 11:00 قبل از ظهر
عکسی ک گزاشتید داخل اون یه قیف هست اونو میگم که 3 تا پیچ دیگه داره.
شمع فیلر اگه روش باشه تپ تپ هم دیگه نمیکنه
تو خوب بودن سوزنی شکی نیست اما یه مدل سوزنی 2 پلاتینه هم اومده عالیه.
!NAVID!
30-08-1393, 11:20 قبل از ظهر
اگه اونو كوتاه كنيم هوا راحت تر ميره تو انجين؟
قيمت دوپلاتين سوزني ميدونيد چنده؟
K.I.A
30-08-1393, 12:50 بعد از ظهر
بله در حد 2 سانت کوتاه کنید تاثثیر داره.شمع اصلیش حدود 35 بود الان نمیدونم
mehran-aria
30-08-1393, 03:26 بعد از ظهر
نمیشه اصلا قیف رو در بیاری.اصلا نبندی.اشکالی داره؟؟
- - - Updated - - -
اینو نگاه کنید!
mv agosta
01-09-1393, 06:08 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] TyMRB47gqCwLx7HqVH9D8fHiadI3PdVJOtTejNm7EZNVeN5LqZ jbTOiBKRnFefSguxTRF5orI=.jpg
این موتورو شرکت همتا سیکلت وارد میکنه قدرتشم 60 کیلووات یا 80و خورده ای اسب بخاره
600 سی سی و اب خنک هستش به اسم rk6 600i
momo666
01-09-1393, 06:32 بعد از ظهر
این موتور و دو تا موتور دیگه این شرکت مال keeway هست که تولید کننده همین rkv 200 هم هست
mehran-aria
03-09-1393, 08:10 بعد از ظهر
سلام دوستان...اگه بخوام کمک های عقب رو بالا ببرم باید چیکار کنم؟هر کی میدونه راهنمایی کنه.تشکر
momo666
03-09-1393, 08:59 بعد از ظهر
دفترچه راهنماشو از سایت کویر دانلود کن تو اون کامل توضیح داده
!NAVID!
03-09-1393, 09:49 بعد از ظهر
2تا مهره داره سر کمک اونارو سفت کن خشک تر میشه ولی یکم میاد بالا!
momo666
08-09-1393, 11:02 بعد از ظهر
یه جا خوندم گیربکس rkv چرخ دنده ای هست و زنجیری نیست کسی میدونه فرق این دو تا چیه و کدوم بهتره
mehran-aria
09-09-1393, 08:56 بعد از ظهر
یه جا خوندم گیربکس rkv چرخ دنده ای هست و زنجیری نیست کسی میدونه فرق این دو تا چیه و کدوم بهتره
گیربکس؟؟
نمیدونم .. شاید منظور شما اونی هست که باعث زمانبندی کارکردن سوپاپ ها میشه.
اول بگم که کار این قسمت چرخاندن میل سوپاپ هستش(میل سوپاپ باعث بالا و پایین رفتن سوپاپ ها میشه).نیروی این قسمت از چرخ دنده ای که به میل لنگ متصله تامین میشه.حالا یا میل سوپاپ توسط زنجیر به میل لنگ متصله،یا توسط چرخ دنده.وقتی با زنجیر کارکنه به اون زنجیرتایم و وقتی با چرخ دنده کار کنه به اون دنده تایم میگیم.
مزیت زنجیرتایم نسبت به دنده تایم : لرزش موتور کمتره،موتور هم نرم کار میکنه
من از چند نفر شنیدم Rkv زنجیر تایم هستش.ولی شک کردم.تا حالا هم بررسی نکردم.
اگه زنجیر تایم باشه که خوبه:11:
دوستان اگه چیزی اشتباه یا نامفهوم یا کم و زیاد گفتم ببخشید
!NAVID!
09-09-1393, 10:27 بعد از ظهر
تا جایی که من اطلاع دارم ار کی وی دنده هست نه زنجیر!
mehran-aria
09-09-1393, 11:06 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
بقیش همونه!
اشکالی داره اگه قیف رو اصلا نبندیم.اینطوری بهتر هوا وارد میشه؟؟؟
K.I.A
10-09-1393, 12:34 قبل از ظهر
ببندید بهتره/ار کا وی گیربکس چرخ دنده هست و باز شدن سوپاپ مثل موتورهای دیگه زنجییر تایم داره.
Hamid_hzg
10-09-1393, 02:46 بعد از ظهر
سلام
بنده دیروز نمایندگی بودم
این مدال همون 200 معمولیه؟
فقط مثل اینکه 4 سوپاپ شده..
- - - Updated - - -
ولی با مدل 200 اس آر کی وی بیشتر شبیهه
دوستان لطفا نظرشونو بگن
ممنون.
- - - Updated - - -
اینم لینک سایت سازنده :
!NAVID!
10-09-1393, 03:49 بعد از ظهر
این عکس مال 2 سوپاپ هست!
4 سوپاپ ها مدلشون عوض شده تو صفحه های قبل عکسش هست!!!
mehran-aria
10-09-1393, 05:03 بعد از ظهر
نه دوست عزیز،شاید اشتباه تو کاتالوگ نوشته.
این ظاهر همون 2 سوپاپ هستش و 197 سی سی حجم داره
ولی 4 سوپاپ 199 سی سی حجم داره و ظاهر انجین فرق داره.
mohammadkh
11-09-1393, 09:06 بعد از ظهر
سلام دوستان.
من تازه واردم.
از 13 سالگی موتورسوارم.
جدیدن گذرم افتاد به نمایشگاه کویر ....خلاصه موتور شرایطی میدن خیلی هم عالی.
این موتور ار کی وی رو هم نقدی 4897000 میدن که شرایطش به این صورته:
1633000 نقد الباقی 12 تا قسط ماهیانه به مبلغ 317800
تنوع رنگشم ابی ....قرمز ..... مشکی ..... نارنجی دارن
میخواستم بدونم بنظرتون بخرم یا نه؟
موتور الانم هم نامی 125 هست
بین این موتور و رادیسون125 موندم تو دو راهی...
فقط یه موضوعی ....اینکه من تو یوتیوب دیدم انجین 200 این موتور از چیزی که الان کویر داره میفروشه خیلی بزرگتر و گردن کلفتره حتی مدل2012!!! اما بنظرم کویر داره 125 رو به جای 200 قالب میکنه نه؟
VAHID
11-09-1393, 09:20 بعد از ظهر
سلام دوستان.
من تازه واردم.
از 13 سالگی موتورسوارم.
فقط یه موضوعی ....اینکه من تو یوتیوب دیدم انجین 200 این موتور از چیزی که الان کویر داره میفروشه خیلی بزرگتر و گردن کلفتره حتی مدل2012!!! اما بنظرم کویر داره 125 رو به جای 200 قالب میکنه نه؟
500 تومن سود میگیره کویر این وسط
این موتور با رادیسون قابل مقایسه نیست اون کاب هست و این یکی استریت .موتورش تا اونجایی که میدونم 200 هست و 125 نیست
فقط یه نکته که بازار خرید و فروش خوبی نداره و خوب فروش نمیره
موتور بدی نیست ولی شما داری 5.5 میدی خوب یه پالس 180 بردار گمرک شرایطی میدن
mehran-aria
11-09-1393, 09:21 بعد از ظهر
سلام دوستان.
من تازه واردم.
از 13 سالگی موتورسوارم.
سلام دوست عزیز
انجین موتوری که شما داخل یوتویوب مشاهده کردید،مربوط به مدل 4 سوپاپ هستش که هنوز تو ایران نیومده و غیر ممکنه که 125 رو به جای 200 بفروشن مگه الکیه؟!!
اینو از اندازه سیلندر میشه فهمید.
در مورد خرید هم شما باید توضیح بدید که چه نوع موتوری میخوای .چون رایسون 125 یه موتور کاب (مثل شوکا 125 و ...) هستش ولی rkv یه موتور نِیکد هست و سواری و همه چیزش فرق داره
و از موتور چه انتظاری داری؟
مصرف؟ شتاب؟ سرعت؟ ظاهر؟
mohammadkh
11-09-1393, 09:30 بعد از ظهر
راستش نمیدونم خودمم.
خوبیه کویر اینه که از اول سند میزنه بنام خودت و تو گمرک خیلی دزد بازیه.
اما واسه منی که پولم کافی نیست این شرایط خوبه.
والا راستش من یه موتور میخوام کارمو راه بندازه مصرف مناسب....شتاب کافی و ایمنی(ترمز خوب و لیز نخوره)
یه کلیپ از این ار کی وی دیدم داشت تو اتوبان تو شرایط دریزل (نم بارون) 95 تا میرفت
مگه لاستیکش مثل پالس و اپاچی نیست ؟
پس چرا اینقدر خوبه هندلینگش؟
اما اونا راحت میخوابن کف خیابون!!
- - - Updated - - -
راستش نمیدونم خودمم.
خوبیه کویر اینه که از اول سند میزنه بنام خودت و تو گمرک خیلی دزد بازیه.
اما واسه منی که پولم کافی نیست این شرایط خوبه.
والا راستش من یه موتور میخوام کارمو راه بندازه مصرف مناسب....شتاب کافی و ایمنی(ترمز خوب و لیز نخوره)
یه کلیپ از این ار کی وی دیدم داشت تو اتوبان تو شرایط دریزل (نم بارون) 95 تا میرفت
مگه لاستیکش مثل پالس و اپاچی نیست ؟
پس چرا اینقدر خوبه هندلینگش؟
اما اونا راحت میخوابن کف خیابون!!
mehran-aria
11-09-1393, 09:49 بعد از ظهر
تو این رنج قیمت اونم صفر فقط همین هست و پالس 135
پالس 135 یکم ارزون تره...مصرفش کمتره...لوازمش فراوونه..قیافه لاغر...لاستیک هاشم خیلی باریکتر از rkv..کلا برا داخل شهر خوبه
rkv هم موتور خوبیه من بدی ندیدم ازش..نمیدونم چرا حالا اینقدر تو سرش میزنن.:waiting:
لاستیک های rkv هم مثل همون اپاچی و پالسه.همشون تو بارون با ترمز خفن زدن لیز میخوره.حالا شاید تو اون کلیپ طرف لاستیک هاش رو عوض کرده بوده.
mohammadkh
11-09-1393, 10:11 بعد از ظهر
نه پالس 135 شبیه اسباب بازی میمونه.
ولی ار کی وی خیلی با ابهت تره.
فقط این رادیات روغنش رو مخه.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mahmoodkhan
11-09-1393, 10:58 بعد از ظهر
نه پالس 135 شبیه اسباب بازی میمونه.
ولی ار کی وی خیلی با ابهت تره.
فقط این رادیات روغنش رو مخه.
من بانظر شما موافق نیستم'پالس ۱۳۵ موتور بسیار نرم'کم صدا کم مصرف'کم خرج'و زیبایی هست'ناگفته نمونه که تحت لیسانس کاواساکی ژاپن هست'وبرخی کشورها بنام Kawasaki rouser'معروفه'فقط برای ردلاین و تخته گاز اصلا مناسب نیست و زود بخرج میوفته'درغیراینصورت موتور بی آزاری هست
mohammadkh
12-09-1393, 12:26 قبل از ظهر
اتفاقن شما کلیپ های پالس 135 رو ببین. با کلیپ های ار کی وی مقایسه کن. یه کلیپ داره طرف تو روسیه پنجاه دقیقه فول میگازه به ار کی وی. من که واقعن لذت بردم.
!NAVID!
12-09-1393, 03:30 بعد از ظهر
دوستان توجه کنید!
ار کی وی موتور سگ جونی هست!
هر کس منو از نزدیک میشناسه میدونه با موتور چطوری رفتار میکنم!
همه میگن به غیر از ار کی وی بود میترکید
برای خودم بارها پیش اومده 80 کیلومتر بکوب گازو بستم به موتور
حتی یه بارم حدود 3 4 ساعت مسافرت رفتم 1.5 ساعت تو جاده با سرعت 110 120 یکم تو شهر بعد دوباره 1.5 ساعت با سرعت 110 120 یه کله گاز دادم! موتور اخ هم نگفته!
الانم 15 هزار تارو رد کرده گوش شیطون کر موتور در سلامت کامله!
تا زمانی که رادیاتتون سالمه ازش استفاده کنید! زمانی که سوراخ شد بیخیالش بشید بدید 2 طرف لوله رو بهم پرس کنن ببندید سر جاش مثل من ! هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
و من الله توفیق :crazy:
momo666
14-09-1393, 11:36 قبل از ظهر
کسی از دوستان جایی سراغ دارن که فیلتر هوا واگزوز اسپرت برای rkv بفروشه?
!NAVID!
14-09-1393, 04:35 بعد از ظهر
اگه تهران تشریف دارین میتونید برید گمرک همه چیز هست!
اگه شهرستانید میتونید به وستان تهرانی بگید پولشو واریز کنید براتون بخرن پستش کنن!
mehran-aria
16-09-1393, 02:49 قبل از ظهر
برای فیلتر هوا تماس بگیرید به احتمال زیاد باید داشته باشن.اگه موجود بود ما رو هم در جریان بگذارید.
فروشگاه محک 55396375 (021)
!NAVID!
20-09-1393, 10:53 بعد از ظهر
اندکی صبر اگزوز یوشی در راه است
بروبکس ایشالا هفته اینده عکس های اگزوز جدید موتور رو میزارم صفا کنید :دی
21-09-1393, 11:46 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گلم
من بعد از کلی کلنجار رفتن بالاخره RKV مشکی خریدم.
اولن از رفتار محترمانه پرسنل کویر موتور خیلی راضی هستم حتی دو چک من خط خوردگی داشت و صاحب چک پیشم نبود اما با این اوصاف موتور رو ترخیص کردن.
تا به این لحظه از انتخابم راضی هستم و تنها میگم خدا رو شکر.
شاید باورتون نشه ساعت و زمانی نیست که کسی محو این موتور نشه و از من نپرسه از کجا خریدی؟؟؟؟چه قد خوشگله .....
حتی خداشاهده داخل اتوبان از من پرسیدن چند و چونه.....
حالا چند سوال از دوستان
1-لنت و دیسک تا الان خیلی درگیرن و روان نیستن البته خودم وی هشت دارم و میدونم کالیپر ترمز سیستم های دیسکی همینجوریه اما در مقایسه با آپاچی دوستم چرخ عقب جلو من خیلی درگیره
میخواستم بدونم بهذ مرور روون میشه؟
2-در مواقعی که با موتور دارم عقب میرم صدای گژگژ میاد از دیسک ها یا چرخ عقب از چیه؟
3-بنزین سوپر واسه این موتور خوبه؟ متخصص ترخیص کویر گفت دو سه باک اول سوپر بزن. من باک اول رو 10 تا زدم موتور نرم کار میکرد سوپر زدم احساس میکنم صدای موتور زیاد شد!
4-کسی تا حالا زنون نصب کرده؟ چون زنون نویز داره میترسم اختلال بندازه روی کیلومتر
5-بوق پالس و اپاچی چنده این بوقش اصلن عکس العمل راننده ها رو در پی نداره میخوام عوض کنم.
6-باد لاستیکا روی چند باید باشه؟
به نظر من از آپاچی خیلی قشنگتره چون اپاچی همش چهار تا تیکه پلاستیک زیباش کرده اما این طراحیش خیلی با ابهته...
بعد برای خاموش کردن حتمن باید این دکمه قطع برق رو بزنم؟ با سوییچ خاموش کنم مشکلی پیش میاد؟
ببخشید دیگه خیلی سوال کردم. ذوق زده ام:fingersmiley:
IRgragh
21-09-1393, 11:54 بعد از ظهر
مبارکه داداش.چنتا هم عکس ازش بزار
mohammadkh
21-09-1393, 11:59 بعد از ظهر
اها....
عکس ایشالا حتمن فردا قرار میدم .....
پس جواب سوالام؟؟؟
mohammadkh
22-09-1393, 12:54 قبل از ظهر
راستی تعمیرکار کویر شمع موتور رو عوض کرد واسم و دنسو انداخته.
الان پرگاز میرم گاز رو رها میکنم اگزوز گاهی اوقات پت پت میکنه.
گپ شمع باید 0.9 بشه ایا؟
mehran-aria
22-09-1393, 02:19 قبل از ظهر
مبارک باشه دوست عزیز.
لنت ها چون نو هست فکر میکنم با مرور زمان مشکل بر طرف بشه.
صدای پت پت احتمال زیاد از همون شمعه.دهانه شمع هم باید بین 0/6 تا 0/7 میلیمتر باشه.
---
اینو مطالعه کن به دردت میخوره.
دفترچه راهنما ([Only registered and activated users can see links])
امیر حق پرست
22-09-1393, 02:22 قبل از ظهر
عرض سلام خدمت همگی
من یه چند وقته میخوام موتورمو عوض کنم
الان ۱۲۵دارم ولی با تیپ و قیافش حال نمیکنم
از شکل و قیافه ی rkv خوشم میاد و بین اینو آپاچی و پالس ۲دلم
میهواستم بدونم از دوستان کسی هست که گرفته باشه و نظرش راجب این موتور چیع؟؟؟؟؟
mehran-aria
22-09-1393, 02:28 قبل از ظهر
عرض سلام خدمت همگی
من یه چند وقته میخوام موتورمو عوض کنم
الان ۱۲۵دارم ولی با تیپ و قیافش حال نمیکنم
از شکل و قیافه ی rkv خوشم میاد و بین اینو آپاچی و پالس ۲دلم
میهواستم بدونم از دوستان کسی هست که گرفته باشه و نظرش راجب این موتور چیع؟؟؟؟؟
سلام.شما میتونید صفحات دیگه این تاپیک رو مطالعه کنید.اگر به نتیجه نرسیدید.همینجا توضیح بدید که چه چیزایی از موتور انتظار دارید و ملاک های شما برای انتخاب موتور چیه تا بشه بهتر راهنماییتون کرد.
mohammadkh
22-09-1393, 02:32 قبل از ظهر
امیر جان من خودم 125 داشتم. کی وی ا ر ایمنیش بالاس. دیسک ضربدریش ینی آپاچی که ترمز میگیری میری تو باقالیا حذف.... پالس هم نرمیه خوذشو داره. اما داداشم اگه میخوای موتور متفاوتی داشته باشی ار کی وی بینظیره حتی دوستم که کیپ کن سوییچشو دیده بود حال کرده بود. سوویچش خیلی جالبه. باکشم که من بهش میگم اقیانوس چون با کارت موتور ده تایی سیرنمیشه[emoji12]
mehran-aria
22-09-1393, 02:44 قبل از ظهر
اینم دو تا عکس از پسرم :)
[Only registered and activated users can see links] B2_%DB%B1%DB%B9%DB%B3%DB%B6%DB%B0%DB%B7.jpg
-
[Only registered and activated users can see links] B6_%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B6%DB%B3%DB%B7.jpg
امیر حق پرست
22-09-1393, 11:51 قبل از ظهر
آقا این موتورتو کی هریدی؟؟؟
ازش راضی؟
اذیت نمیکنه؟
من یه سواری دلنشین میخوام و میهوام که فنراش خوب باشه چون بااین ۱۲۵کمر و کونم ترکیدن:crazy:
درضمن شتاب و سرعتش چطوره؟؟
نخریم بریم با سی جی کل بندازیم بخورنمون
من از موتور ساز پرسیدم میگن آشغاله
جسارت نباشه ها موتور ساز میگه , دیدم داره درستش میکنه پرسیدم چطوره گفت آشغاله
mahmoodkhan
22-09-1393, 12:41 بعد از ظهر
راستی تعمیرکار کویر شمع موتور رو عوض کرد واسم و دنسو انداخته.
الان پرگاز میرم گاز رو رها میکنم اگزوز گاهی اوقات پت پت میکنه.
گپ شمع باید 0.9 بشه ایا؟
پت پت کردن اگزوز یکی از پیچ هوای کاربراتور هست که بیش از حد بازه'یکی از دستگاهی که کناره سیلندره (هوای اضافی میده)بست هاشو چک کن‘و یکی اندازه گپ شمع'اما احتمال زیاد از کاربرات هست'نیم دور پیچ هوای رو ببند.
mehran-aria
22-09-1393, 02:00 بعد از ظهر
آقا این موتورتو کی هریدی؟؟؟
ازش راضی؟
اذیت نمیکنه؟
من یه سواری دلنشین میخوام و میهوام که فنراش خوب باشه چون بااین ۱۲۵کمر و *ونم ترکیدن:crazy:
درضمن شتاب و سرعتش چطوره؟؟
نخریم بریم با سی جی کل بندازیم بخورنمون
من از موتور ساز پرسیدم میگن آشغاله
جسارت نباشه ها موتور ساز میگه , دیدم داره درستش میکنه پرسیدم چطوره گفت آشغاله
من اول همین سال خریدم.البته کارکرده مدل 91.
شما از یه طرف راحتی و نرمی موتورو میخوای.از یه طرف میخوای بیشتر از سی جی راه بره.
باید بگم که تو شتاب سی جی اصلا نمیتونه بگیرتش.
وقتی پشت راننده روی این موتور میشینی، متوجه شتابش میشی
تو سرعتم من با gps در حالت عادی و بدون باد 115 تا رفتم.اما وزن مناسب موتور و ترمزای خوبش سواری تو این سرعت را لذت بخش تر از سی جی های ایرانی کرده.هر چی که باشه از 125 سی سی های تولید داخل اشغال تر نیست!
بهترین راه اینه که شما اگه یکی از این موتورا رو دیدی یه سواری ازش بگیری.
اگه خوشت نیومد پالس 135 هست تو همین قیمت
اونم خوشت نیومد پالس 180 یا 200 قیمت 6.000.000 به بالا
بازم نخواستی از اون بهتر پالس 200ns قیمت 9.300.000
البته اگه قیمت ملاک نیست.
!NAVID!
22-09-1393, 02:15 بعد از ظهر
دوستان اگه یه موتور متفاوت میخواید تو خرید ار کی وی شک نکنید!
پت پت کردن موتور میتون از تنظیم نبودن کاربرات یا از تنظیم نبودن گپ شمع باشه!
________
اوناییم که میخوان موتورشون هم سرعت هم شتاب بالایی داشته باشه سوزن کاربرات رو تو اخرین حالت بزارن!
اگه سرعت زیاد میخوایید خورشیدی عقب رو با مدل 38 تایی و جلو رو با 17 تایی عوض کنید!
اگه شتاب بالا میخواهید خورشیدی عقب رو بانمونه 48 تایی و جلو رو بزارید همون 15 تایی باشه!
اگه بازم راضی نشدین کاربرات رو با نمونه دیافراگمی 38 میلی متری عوض کنید جواب میگیرید!
سوال دیگه ای هم داشتین بپرسین در حد توان من و دوستان جواب میدیم
خوش باشید
امیر حق پرست
22-09-1393, 03:04 بعد از ظهر
من اول همین سال خریدم.البته کارکرده مدل 91.
شما از یه طرف راحتی و نرمی موتورو میخوای.از یه طرف میخوای بیشتر از سی جی راه بره.
باید بگم که تو شتاب سی جی اصلا نمیتونه بگیرتش.
وقتی پشت راننده روی این موتور میشینی، متوجه شتابش میشی
تو سرعتم من با gps در حالت عادی و بدون باد 115 تا رفتم.اما وزن مناسب موتور و ترمزای خوبش سواری تو این سرعت را لذت بخش تر از سی جی های ایرانی کرده.هر چی که باشه از 125 سی سی های تولید داخل اشغال تر نیست!
بهترین راه اینه که شما اگه یکی از این موتورا رو دیدی یه سواری ازش بگیری.
اگه خوشت نیومد پالس 135 هست تو همین قیمت
اونم خوشت نیومد پالس 180 یا 200 قیمت 6.000.000 به بالا
بازم نخواستی از اون بهتر پالس 200ns قیمت 9.300.000
البته اگه قیمت ملاک نیست.
پولش که مهمه نمیخوام اونقدرا هزینه کنم
حداکثر دگ ۵۰۰۰۰۰۰
وزنش چطوره؟؟
حفظ تعادلش خوبه
من یه مشکل دگ هم که دارم قدم ۱۶۰سانته نمیتونم سوار هر موتوری بشم
پالس پره ای داشتم راحت بودم
اینم تو همون مایه هاس؟؟؟؟
mehran-aria
22-09-1393, 04:40 بعد از ظهر
پولش که مهمه نمیخوام اونقدرا هزینه کنم
حداکثر دگ ۵۰۰۰۰۰۰
وزنش چطوره؟؟
حفظ تعادلش خوبه
من یه مشکل دگ هم که دارم قدم ۱۶۰سانته نمیتونم سوار هر موتوری بشم
پالس پره ای داشتم راحت بودم
اینم تو همون مایه هاس؟؟؟؟
زین و راحتیش به نظر من بهتر از پولسار 180 هستش.
تعادلش هم خوبه.فاصله نشیمنگاه تا فرمون کمه و مناسبه.همینطور همین فاصله تا زمین.من که خداییش راضی ام.
در این قیمت (صفر) فقط rkv هست و پالس 135.ولی پالس 135 قیافه و ابهت rkv را نداره//شما تو همین سایت یه نگاه به تاپیک پالس 135 بنداز.این دو تا رو مقایسه کن.اگه از اون خوشت نیومد،بهترین انتخاب rkv هستش.
مگه بری سراغ کارکرده apachi 180 یا pulse 180.
در ضمن با هر موتوری بد برخورد بشه،خراب میشه.
- - - Updated - - -
دوستان اگه یه موتور متفاوت میخواید تو خرید ار کی وی شک نکنید!
پت پت کردن موتور میتون از تنظیم نبودن کاربرات یا از تنظیم نبودن گپ شمع باشه!
________
اوناییم که میخوان موتورشون هم سرعت هم شتاب بالایی داشته باشه سوزن کاربرات رو تو اخرین حالت بزارن!
اگه سرعت زیاد میخوایید خورشیدی عقب رو با مدل 38 تایی و جلو رو با 17 تایی عوض کنید!
اگه شتاب بالا میخواهید خورشیدی عقب رو بانمونه 48 تایی و جلو رو بزارید همون 15 تایی باشه!
اگه بازم راضی نشدین کاربرات رو با نمونه دیافراگمی 38 میلی متری عوض کنید جواب میگیرید!
سوال دیگه ای هم داشتین بپرسین در حد توان من و دوستان جواب میدیم
خوش باشید
نوید جان..جریان این اگزوز چی شد پس؟:hanghead:
امیر حق پرست
22-09-1393, 05:15 بعد از ظهر
بین آر کی وی و آپاچی جدید ۱۵۰یا۱۸۰کدومش بهتره ؟؟؟؟؟؟
خواهشا کسی که داشته یا سوار شده راهنماییم کنه
!NAVID!
22-09-1393, 09:33 بعد از ظهر
زین و راحتیش به نظر من بهتر از پولسار 180 هستش.
تعادلش هم خوبه.فاصله نشیمنگاه تا فرمون کمه و مناسبه.همینطور همین فاصله تا زمین.من که خداییش راضی ام.
در این قیمت (صفر) فقط rkv هست و پالس 135.ولی پالس 135 قیافه و ابهت rkv را نداره//شما تو همین سایت یه نگاه به تاپیک پالس 135 بنداز.این دو تا رو مقایسه کن.اگه از اون خوشت نیومد،بهترین انتخاب rkv هستش.
مگه بری سراغ کارکرده apachi 180 یا pulse 180.
در ضمن با هر موتوری بد برخورد بشه،خراب میشه.
داداش 1 اینکه رفتار مهمه 2 اینکه رسیدگی بعد رفتار :دی (چی گفتم :3::25r30wi:)
من خودم همیشه با موتور بد رفتاری میکنم دور موتور بیشتر اوقات رو 7 تا9 هست ولی در عوض ماهی یک بار اچار کشی میکنم روغنشو به موقع عوض میکنم + یه سری کارای دیگه 15 هزار تا رو رد کرده ولی موتور سالم و سر حاله! (خدارو شکر)
- - - Updated - - -
نوید جان..جریان این اگزوز چی شد پس؟:hanghead:
ایشالا هفته اینده عکساشو میزارم + کلیپ!!!
mohammadkh
23-09-1393, 01:27 قبل از ظهر
سلام به همه. بنزین سوپر باعث شد پت پت کم بشه. امروز پشت چراغ بودم. یه پرایده تیکاف کرد. گفتم بزار یه محک بزنم موتورمو. اقا انچنان شتابی گرفت وقتی پر کردم. ینی آپاچی باید بیاد لنگ بندازه. یه لحظه احساس کردم دارم تیک اف میکنم. هیبت این موتور در برابر آپاچی خیلی بالاست. امروز به یه هیءت دعوت بودم. خیلی ها محو موتور شدن. خداروشکر. واقعن امنیت این موتور بالاس. رفیقم اومده میگه مانور فرمونش کمه. گفتم پهنای لاستیک باعث میشه راحت تغییر مسیر بدی. چون با یه کم خم و راست و چپ شدن موتور میپیچه... راستی من میخوام چراغ کوچیکارو ال ای دی کنم. کسی میدوونه چجوری باز کنم. کیلومترو و چراغ کلن باز کردم اما بازم دسترسی نداشتم.
mehran-aria
23-09-1393, 01:36 قبل از ظهر
تیک آف کشیدن زیادش به خاطر قدرت خوب و جنس لاستیکشه...لاستیکاش لیزه.
من تو پیچ دوربرگردون بی هوا گاز دادم خوردم زمین.دسته کلاج و راهنما شکست.ولی خوشم اومد موتور کامل خوابید اما به باک و فلاپ ها یه خش هم نیفتاد.طوری ساخته شده که دسته فرمون و جاپایی عقب و جلو مانع از بر خورد باک به زمین میشه.
mohammadkh
23-09-1393, 01:49 قبل از ظهر
اره مهران جون. لاستیک هاش اما همچینم لیز نیست. راستی اینا تیوپ لس هستن دیگه؟ خدانکنه با موتور بخوریم زمین خیلی لحظه بدیه. شما چراغ کوچیکای جلو رو ال ای دی نکردی؟
mehran-aria
23-09-1393, 01:31 بعد از ظهر
بله تیوپ لس هست.
من میخواستم چراغ های اصلی را یخی بندازم.اصلا نتونستم کله چراغ رو باز کنم.بیخیال شدم.فکر کنم یه پیچ زیرش هست اونو باز نکرده بودم.حالا بعد از عید شاید بخوام یه تغییراتی به موتور بدم.گذاشتم برا اون موقع یه دفعه عوض میکنم.
میخواستم زنون بندازم که از چند نفر پرسیدم مخالف این کار بودن.چون اکثر زنون ها توی بازار غیر استاندارد و چینی هستن و مشکل ایجاد میکنن.
momo666
23-09-1393, 01:59 بعد از ظهر
چند روز پیش یه فروشنده بهم گفت کویر rkv چهار سوپاپ زده .راست گفته ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام به همه. بنزین سوپر باعث شد پت پت کم بشه. امروز پشت چراغ بودم. یه پرایده تیکاف کرد. گفتم بزار یه محک بزنم موتورمو. اقا انچنان شتابی گرفت وقتی پر کردم. ینی آپاچی باید بیاد لنگ بندازه. یه لحظه احساس کردم دارم تیک اف میکنم. هیبت این موتور در برابر آپاچی خیلی بالاست. امروز به یه هیءت دعوت بودم. خیلی ها محو موتور شدن. خداروشکر. واقعن امنیت این موتور بالاس. رفیقم اومده میگه مانور فرمونش کمه. گفتم پهنای لاستیک باعث میشه راحت تغییر مسیر بدی. چون با یه کم خم و راست و چپ شدن موتور میپیچه... راستی من میخوام چراغ کوچیکارو ال ای دی کنم. کسی میدوونه چجوری باز کنم. کیلومترو و چراغ کلن باز کردم اما بازم دسترسی نداشتم.
دادا چند تا عکس از موتورت بزار فیض ببریم
امیر حق پرست
23-09-1393, 04:33 بعد از ظهر
مثل موتورای هندی گارد نداره؟؟
یا جداس باید خرید
mehran-aria
23-09-1393, 05:51 بعد از ظهر
چند روز پیش یه فروشنده بهم گفت کویر rkv چهار سوپاپ زده .راست گفته ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دادا چند تا عکس از موتورت بزار فیض ببریم
من حدود سه هفته پیش،در همین مورد به بخش سوالات و.. کویر ایمیل زدم که : آیا مدل چهار سوپاپ وارد میکنید یا خیر...
متاسفانه هنوز جوابمو ندادن.فکر نکنم وارد شده باشه.اگه بیاد و به قیمت معقول باشه صد در صد میخرم
عکسای موتور من دو صفحه قبل هست خواستی یه نگاه بنداز:4chsmu1:
- - - Updated - - -
مثل موتورای هندی گارد نداره؟؟یا جداس باید خریدرو خودش که فابریک نیست،باید بخری.فکر کنم بشه براش گیر آورد.
!NAVID!
23-09-1393, 09:16 بعد از ظهر
من چراغ کوچیک هارو از مدل زرد رنگ به مدل یخی و توی کاسه یه جایی که دیده نشه اس ام دی ای ای دی نصب کردم اونم یخیه!
برای بازکردن کاسه باید 9 تا پیچ باز کنید
5 تاش کل کاسه و کیلومتر و نگه میداره
2 تا پیچ بغل هاشه 2 تا بالا یدونه پایین
برای باز کردن کاسه از کیلومتر و قاب دورش 4 تاپیچ هست که 2 تا بالاس 2 تا بغل
اونارو باز کنید کاسه میاد بیرون ولی برای عوض کردن چراغ نیاز نیست کل کاسه رو باز کنید
اون 4 تا پیچ رو باز کنید کیلومتر و کاسه از موتور جدا بشه پشتش یه محافظ داره اونو برداری چراغ ها دیده میشه نیم دور بچرخونشون میان بیرون!
2 تا چراغ کوچیک بغل هم باید بکشیدش بیرون (از سیمش بگیرید بکشید بیرون) خیلی راحته همه این کارا سر جمع یه ربع تو نمیکشه!
نتونستید بگید با عکس نشون بدم!
و من الله توفیق
- - - Updated - - -
متاسفانه لاستیک های ریس همشون روی اب این مشکل رو دارن ولی توی خشکی هیچ مشکلی نداره!
من تو خشکی اونقدر موتور رو میخوابونم که یکم پدال ترمز رو فشار بدم پدال میکشه رو زمین!
ایشالا برای ماه های اینده هم برنامه هایی دارم!
میخوام یه سری حرکت روی ار کی وی بزنم مثل اقا داریوش (که ازش خبری نیست) که تک باشه!
ایشالا اونارم میگم!
mohammadkh
23-09-1393, 10:20 بعد از ظهر
امروز من موتورمو خودم جراحی کردم... زین... باک... کیلومتر... همه رو باز کردم... برای نصب دزدگیر.... این موتور مونتاژش معرکس... تمیز و منظم... سیستمش با سی دی آی فرق داره. دوستان فردا عکس براتون آپ میکنم. الان نتم جواب نمیده. چراغ کوچیک هارو هم یخی کردم. امروز با یه پراید کل انداختم. طرف تو آینه اندازه مورچه شد. خخخ. اما لحظه ای گاز دادم. تا الان فقط میگم خدایا شکرت. زنون رو با فروشنده منصفی صحبت کردم. گفت لامپ جلوتو( نوربالا) یخی کن. گفت زنون باتری و شارژرتو خراب میکنه. واقعنم راست میگه البته ما اگه زنون بزنیم پلیسی میزنیم. اما نویز زنون زیاده قطعن فرکانسی که میندازه باعث اختلال در عملکرد کیلومتر میشه.
aminrezvani14
24-09-1393, 01:40 قبل از ظهر
سامیلیکم به آقایون RKVسوار و RKV دوست.آقایون من تصمیم دارم RKV بخرم از همه لحاظم باهاش حال کردم فقط یه مشکلی هست.تو شهر ما کسی این موتورو نداره یا حداقلش اینه ک من تا حالا این سالارو ندیدم تو شهر.اومدم تهران تا از نزدیک ببینمش.از لحاظ تیپو قیافه ک خیلی ردیفه فقط من به نمایندگی گفتم میشه روشنش کنین صدای اگزوزشو بشنوم ولی جواب منفی شنیدم.واسه منم صداش خیلی مهمه ولی تا حالا ک نتونستم صداشو بشنوم.حالا اگه راه داره یکی یه حالی بده صدای متورشو ضبط کنه بزاره بشنوم خیلی ممنون میشم.
momo666
24-09-1393, 10:37 قبل از ظهر
اینم چند تا عکس از benelli bn 251 به شباهت عقب موتور و فرمونش با rkv دقت کنین
mohammadkh
24-09-1393, 06:26 بعد از ظهر
این موتور ار کی وی هم طراحی بنلی هست دیگه....
عکس میخوام بزارم واستون کلی....
اندکی صبر
mohammadkh
24-09-1393, 10:02 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
این موتور مشکی در عکس ها متور بندست.....
من واقعن راضیم ...از ترمز عالی جلو و عقب
امروز بردم دندشم ریگلارژ کردم...گپ شمعو کم کردم
مصرفشم عالیه...
رکاب...هیبت... امروز ابی کاربنیش رو هم دم شرکت دیدم.....
!NAVID!
24-09-1393, 10:42 بعد از ظهر
مبارکه
ایشالا چرخاش به سلامتی برات بچرخه!
mohammadkh
24-09-1393, 11:27 بعد از ظهر
حالا چرا اخرش با تعجب نوید جون؟
aminrezvani14
24-09-1393, 11:57 بعد از ظهر
کسی ج نداد!
کسی نیست صدای اگزوز متورشو رکورد کنه بزاره واس ما؟
mehran-aria
25-09-1393, 01:00 قبل از ظهر
کسی ج نداد!
کسی نیست صدای اگزوز متورشو رکورد کنه بزاره واس ما؟
دادا صدایی که تو گوشی (حتی بعضی گوشی های مدل بالا) ضبط میشه دقیقا مثل اون صدای خود موتور نیست.با گوشی منم همینطور.یکی از معدود گوشی هایی که کیفیت ضبط صدای خوبی داره galaxy core هستش اگه کسی از این بچه ها داره ضبط کنه صدا کاملا واضح و شبیه موتور ضبط میشه.
- - - Updated - - -
اینم چند تا عکس از benelli bn 251 به شباهت عقب موتور و فرمونش با rkv دقت کنین
فرمون این اندازه ای کسی برای rkv سراغ نداره،اگه اینو بندازی روش خیلی خوشگل میشه
- - - Updated - - -
این موتور مشکی در عکس ها متور بندست.....
من واقعن راضیم ...از ترمز عالی جلو و عقب
امروز بردم دندشم ریگلارژ کردم...گپ شمعو کم کردم
مصرفشم عالیه...
رکاب...هیبت... امروز ابی کاربنیش رو هم دم شرکت دیدم.....
خیرشو ببینی...خیلی خوشگله
آپاچیو نگا طلق بسته روش چقدر خنده دار شده،مثل این دخترایی که گوشاشونو از مقنعه میذارن بیرون :25r30wi:
salahshor
25-09-1393, 03:18 قبل از ظهر
ار کا وی یا هر موتور تک سیلندر دیگه صدای خاصی نداره
mehran-aria
25-09-1393, 03:30 قبل از ظهر
ار کا وی یا هر موتور تک سیلندر دیگه صدای خاصی نداره
:297: من چنین چیزی گفتم؟؟
salahshor
25-09-1393, 03:38 قبل از ظهر
ن منظورم این بود ک موتور تک سیلندر 200 سی سی ک دیگه صدای خاصی نداره ک اون دوستمون دنبال شنیدنش بودن ب هر حال اگه کسی میتونه کمکش کنه
!NAVID!
26-09-1393, 04:22 بعد از ظهر
حالا چرا اخرش با تعجب نوید جون؟
ببخشید من عادت کردم موقع نوشتن بیشتر اوقات اون علامت رو میزارم!
- - - Updated - - -
ن منظورم این بود ک موتور تک سیلندر 200 سی سی ک دیگه صدای خاصی نداره ک اون دوستمون دنبال شنیدنش بودن ب هر حال اگه کسی میتونه کمکش کنه
اتفاقا صدای این موتور با بقیه 200 ها فرق داره! ولی متاسفانه هیچ گوشی موبایلی نمیتونه اون کیفیتی که میشه با گوش شنید رو بده!
منم متاسفانه اگزوز رو دست ساز کردم صدای فابریکی نمیده به خاطر اون شرمنده شدم از این دوستمون!
aminrezvani14
26-09-1393, 07:24 بعد از ظهر
دشمنت شرمنده داش.قربون معرفتت.صداشو با پالسو آپاچی بخای مقایسه کنی کدومش بهتره؟
!NAVID!
26-09-1393, 09:46 بعد از ظهر
صدا سلیقه ای هست!
من صدای ار کی وی رو بیشتر میپسندم!
saeed_msh
27-09-1393, 02:13 قبل از ظهر
دوستان قیمت نو این موتور چنده؟
تو تاپیم قیمت ها گشتم نبود یا من چشام ندید :دی
mohammadkh
27-09-1393, 07:59 قبل از ظهر
صفرش 4980000
ابوالفضل88
29-09-1393, 06:11 بعد از ظهر
مبارکتون باشه با آپاچی هم یک درگ بزارید موتور شما نوع جدیدش هس چن رو موتور شما رو باک نوشته آر کا وی ولی رو بقیشه نوشته کویر ؟ آخرین سرعتی که رفتید ؟ منتظر عکس های بعدی شما هستیم لطفا عکس از سفیدشم بزارید
!NAVID!
29-09-1393, 09:10 بعد از ظهر
السلام علیک یا یوشیمورا...:crazy:
mehran-aria
30-09-1393, 02:14 قبل از ظهر
نوید... اتفاقا منم قصد خرید همینا رو داشتم.یوشمیورا اصل نیست ولی صدای خوبی داره اینا مارک TRS هستش.اتفاقا اونم دقیق همین طرح کربن بود.اگه دیدم شما راضی بودی انشالله بعد از عید یکی میندازم رو موتورم.
قیمتش چقدره؟
نحوه اتصالش چجوره؟
!NAVID!
30-09-1393, 12:16 بعد از ظهر
نوید... اتفاقا منم قصد خرید همینا رو داشتم.یوشمیورا اصل نیست ولی صدای خوبی داره اینا مارک TRS هستش.اتفاقا اونم دقیق همین طرح کربن بود.اگه دیدم شما راضی بودی انشالله بعد از عید یکی میندازم رو موتورم.
قیمتش چقدره؟
نحوه اتصالش چجوره؟
اره داداش میدونم اصل نیست
ارزش نداره 1.5 2 تومن پول اگزوز بدیم بندازیم رو این!
ایشالا بعد نصب کردن هم عکس میگیرم هم فیلم میگیرم میزارم ! ایشالا که خوشت میاد
برای من با باربری و پیک حدودا 250 255 اینا در اومد!
یه قطعه داره که جوش میخوره به هدرز که اون طرفش 6 تا سوراخ جای پیچ داره! ته اگزوزم که همون جای پیچ ها هست! هدرز و مافلر با پیچ به هم وصل میشن!
!NAVID!
30-09-1393, 07:54 بعد از ظهر
بالاخره تموم شد
اینم از رد مانستر من
- - - Updated - - -
صداش فوق العادس
باید از نزدیک بشنوید
بتونم کلیپ هم میزارم
amo hosein
30-09-1393, 08:05 بعد از ظهر
مبارکه.اگزوز رو چند خریدی؟از کجا؟
!NAVID!
30-09-1393, 08:09 بعد از ظهر
مبارکه.اگزوز رو چند خریدی؟از کجا؟
فدات
254 در اومد با هزینه باربری و پیک
از تهران
momo666
30-09-1393, 08:11 بعد از ظهر
مبارکه . چند خریدی؟
تو قدرت و شتابم تاثیری داره ؟
!NAVID!
30-09-1393, 08:15 بعد از ظهر
مبارکه . چند خریدی؟
تو قدرت و شتابم تاثیری داره ؟
مرسی
254 تومن
حتما تاثیر داره چون گاز های تولید شده راحت تر میان بیرون!
اگزوز قبلیشم دست ساز بود! من فرق رو نمیفهمم چون قبلا هم راحت میومدن بیرون اما کسی که اگزوز موتورش فابریک باشه بشینه رو این فرقشو میفهمه!
!NAVID!
30-09-1393, 10:04 بعد از ظهر
اقا تو فیلم اصلا صداش خوب نمیوفته!
بزارم اینجا میگین خیلی بده!
ولی اگه با گوشتون بشنوین عاشقش میشین!
mehran-aria
01-10-1393, 12:16 قبل از ظهر
داش نوید عالی شده مبارک باشه
فقط نمیشد از ته لوله اگزوز یه تیکه لوله دیگه جوش بدی و بعد منبع رو ببندی سر اون..
این طوری اگزوز میرفت عقب تر و خوشگتر میشد.امکانش هست اصلا؟؟
مثل این:
اونموقع میشد این: :4chsmu1:
momo666
01-10-1393, 01:26 قبل از ظهر
میشه رادیات روغن موتور دیگرو روی rkv بست
!NAVID!
01-10-1393, 06:47 بعد از ظهر
داش نوید عالی شده مبارک باشه
فقط نمیشد از ته لوله اگزوز یه تیکه لوله دیگه جوش بدی و بعد منبع رو ببندی سر اون..
این طوری اگزوز میرفت عقب تر و خوشگتر میشد.امکانش هست اصلا؟؟
مثل این:
اونموقع میشد این: :4chsmu1:
اره میشه!
ولی من اینجوری بستم!
شاید در اینده از یه هدرز حرفه ای استیل استفاده کردم اونوقت این کارو میکنم!
mehran-aria
02-10-1393, 11:04 بعد از ظهر
نوید جان این برنامه ای که میذارم مخصوص اندرویده.صدا را با کیفیت بالا با فرمت mp3 ضبط میکنه.بی زحمت اگه میشه دان کن و روی گوشی اندروید نصب کن و صدای اگزوزت رو ضبط کن اگه دقیقا مثل اگزوز شد برامون بذارش.ببخشید من گیر دادم به این اگزوز..خیلی مشتاقم صداشو بشنوم.
دانلود - حجم 1.3 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
!NAVID!
02-10-1393, 11:24 بعد از ظهر
داداش گوشیم ایفونه!
باید از گوشی پدر استفاده کنم!
چشم به زودی میزارم!
ارادت کامل
- - - Updated - - -
امروز یه سری کار ها رو موتور کردم صدای اگزوز بهتر شده و با کیفیت تر و با تمرکز بالا!
اصن یه وضعی!!!
اگزوزم یکم اومده پایین
- - - Updated - - -
امروز یه سری کار ها رو موتور کردم صدای اگزوز بهتر شده و با کیفیت تر و با تمرکز بالا!
اصن یه وضعی!!!
اگزوزم یکم اومده پایین
!NAVID!
03-10-1393, 09:34 بعد از ظهر
امروز یه کلیپ از صدای اگزوز گرفتم ولی با صدای واقعیش فرق داره!
اینم به خاطر گل روی اقا مهران میزارم ولی بدون صداش خیلیییییییییییییییی فرق داره!
ببخشید که حجم کلیپ زیاده!
- - - Updated - - -
اینم به خاطر گل روی اقا مهران میزارم ولی بدون صداش خیلیییییییییییییییی فرق داره!
- - - Updated - - -
momo666
03-10-1393, 10:57 بعد از ظهر
کسی از دوستان خبر داره که کویر سال دیگه هم rkv را تو خط تولیدش نگه میداره یا نه و اینکه تغییری میکنه نسبت به امسال
mamali 77
07-10-1393, 10:20 بعد از ظهر
سلام دوستان من قصد دارم یه rkv بگیرم اینجا ( بوشهر ) فقط یه دونه صفر پیدا کردم ( قرمز ) میگه ۶ تومن .
شنیدم تو شیراز قیمتش مناسب تره
کسی قیمت صفر این موتورو تو شیراز داره ؟:happy4:
momo666
08-10-1393, 12:07 قبل از ظهر
من مشهد قیمت کردم تا ۴۹۰۰۰ هم میدن دیگه ۶ تومن خیلی زیاده
Sadegh.galaxy
09-10-1393, 09:45 قبل از ظهر
دست دو این موتور خوبش حدود۳تومن گیرمیاد؟
sent by my lumia 630 using tapatalk
mehran-aria
09-10-1393, 04:43 بعد از ظهر
دست دو این موتور خوبش حدود۳تومن گیرمیاد؟
sent by my lumia 630 using tapatalk
فکر نکنم با 3 تومن کسی Rkv سالم بفروشه!
با 3.500 چیز بهتری میتونی بخری-از خود صاحب موتور بخر نه از مغازه و دلال.
Sadegh.galaxy
09-10-1393, 05:06 بعد از ظهر
یه مدت رفته تو فکرم،ولی حرف های ضدونقیضی درموردش شنیدم....خودم هم چندان به این چینیااعتماد ندارم...
mehran-aria
09-10-1393, 05:13 بعد از ظهر
چه حرفهایی? اگه مطرح کنید ممنون میشم
------
Sadegh.galaxy
09-10-1393, 06:28 بعد از ظهر
راجع به کیفیت ساخت،،،،اینکه کیفیتش پایینه.....من حداقل3_4سال میخوام موتورو نگه دارم...میدونم بستگی به خودم داره که چقد بهش برسم... بهش نمیادکیفیتش پایین باشه..البته درکل دیدمثبتی به این موتوردارم...مسئله دیگه ای که هست،وجود پالس و آپاچیه.خیلی مهمه که ازهر نظربتونه باپالس یاآپاچی همردش(ازنظرقیمت وکارکرد کیلومتر) رقابت کنه...
amo hosein
09-10-1393, 06:39 بعد از ظهر
مدل 92 تمیز چند ارزش داره دوستان؟
mohammadkh
09-10-1393, 10:09 بعد از ظهر
کیفیت چیش پایینه؟ شما از سووییچش بگیر که من دستم میگیرم همه آپاچی سوارا میگن چه باحاله. حتی دسته گاز و کلاجش طوری طراحی شده خوردی زمین از سر میشکته تا انگشتاتو مجروح نکنه. کیفیت چراغش بینظیره. یه خصیصه خوب داره لامپ های نور پایین و بالا مجزا هستن. مجبور نیستی جفتشو بدلیل سوختن یه کناتکت همزمان عوض کنی.
Sadegh.galaxy
10-10-1393, 10:31 قبل از ظهر
کیفیت چیش پایینه؟ شما از سووییچش بگیر که من دستم میگیرم همه آپاچی سوارا میگن چه باحاله. حتی دسته گاز و کلاجش طوری طراحی شده خوردی زمین از سر میشکته تا انگشتاتو مجروح نکنه. کیفیت چراغش بینظیره. یه خصیصه خوب داره لامپ های نور پایین و بالا مجزا هستن. مجبور نیستی جفتشو بدلیل سوختن یه کناتکت همزمان عوض کنی.
l ممنون که جواب دادی...ولی منظورم کیفیت انجین و فنیه...
!NAVID!
10-10-1393, 12:14 بعد از ظهر
صادق جان این موتور از عید سال 91 دست منه!
اب بندی هم نکردم!
هر بلایی که بگی سرش اوردم!
الانم 16 هزار تارو رد کرده!
فقط پول بنزین روغن لنت دادم!(یه بارم رادیاتم شکست یه رادیات عوض کردم!)
کیفیت بالاتری نسبت به سایر چینی های توی بازار داره!
از خریدت پشیمون نمیشی!
و من الله توفیق
mohammadkh
14-10-1393, 02:39 قبل از ظهر
دوستان شلنگ باتری موتورم اب اسید اصافی رو میریخت رو بازویی ترمز عقب. دیسک عقبم قفل شد. کالیپرش برنمیگشت. خلاصه بردم دفتر مرکزی. با نهایت دقت برام درست کردن. واقعن متاسفم. شرکت کویر رو هیولا معرفی کردن بعضیا واسم. نهایت احترام. نهایت کیفیت در تعمیر. روز ب روز از ار کی وی دارم بیشتر لذت میبرم. به جرات میگم تخصصی ترین تعمیرگاه موتور سنگین رو شرکت کویر داره. واقعن مسءول تعمیرگاهشون استادن. حتی با اینکه من خودم کالیپر رو کامل باز کرده بودم گارانتی کردن. دوستان فقط یه سوال. طلق چقد روی سرعت تاثیر میزاره؟
mehran-aria
15-10-1393, 08:03 بعد از ظهر
دوستان شلنگ باتری موتورم اب اسید اصافی رو میریخت رو بازویی ترمز عقب. دیسک عقبم قفل شد. کالیپرش برنمیگشت. خلاصه بردم دفتر مرکزی. با نهایت دقت برام درست کردن. واقعن متاسفم. شرکت کویر رو هیولا معرفی کردن بعضیا واسم. نهایت احترام. نهایت کیفیت در تعمیر. روز ب روز از ار کی وی دارم بیشتر لذت میبرم. به جرات میگم تخصصی ترین تعمیرگاه موتور سنگین رو شرکت کویر داره. واقعن مسءول تعمیرگاهشون استادن. حتی با اینکه من خودم کالیپر رو کامل باز کرده بودم گارانتی کردن. دوستان فقط یه سوال. طلق چقد روی سرعت تاثیر میزاره؟
میخوای طلق بندازی روش؟
خداییش خز میشه!
اگه مجبوری خب چاره ای نیست.روی این موتور امتحان نکردم ولی روی cg 125 ،طلق حدودا 10 الی 20 کیلومتر از سرعت را میگیره.
mohammadkh
15-10-1393, 11:34 بعد از ظهر
نه اتفاقن نمیخوام طلق بندازم. اخه میخوام بدونم الان که من راحت با موتور 110 تا میرم با طلق چند تا میره نهایت.
mohammadkh
18-10-1393, 08:40 بعد از ظهر
دوستان اینم چندتا عکس
تاپیک یخ زده
!NAVID!
19-10-1393, 05:03 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] 400789571713215_n.jpg
شاهکار جدید اقا داریوش روی ار کی وی!
دمش گرم!
کاوه
19-10-1393, 05:10 بعد از ظهر
پیچ و مهره هستند ؟؟ درسته ؟؟؟
نمونه های خارجی هم همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
این بیشتر میخوره نمایشی باشه و هر کار کنی بالاخره از یه جا باد رو خارج میکنه
!NAVID!
19-10-1393, 05:27 بعد از ظهر
اره پیچ مهرس!
شبیه اینه!
خب اب بندی میکنه دیگه!
BKING
20-10-1393, 09:42 قبل از ظهر
پیچ و مهره هستند ؟؟ درسته ؟؟؟
نمونه های خارجی هم همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
این بیشتر میخوره نمایشی باشه و هر کار کنی بالاخره از یه جا باد رو خارج میکنه
می تونه تیوپ بزاره براش
ahmadra.2520
21-10-1393, 01:37 قبل از ظهر
يه سوال مهم
دليل اينكه لاستيك رو اينجوري كرديد چيه؟ خيلي برام جالبه بدونم
سوال بعدي اينكه قيمت اين موتور چنده؟ تاريخ امروز ٢١/دي/٩٣
!NAVID!
21-10-1393, 11:48 قبل از ظهر
لاستیک یخ شکن!
4900000 حالا 100 200 تومن اینور اونور داره!
mohammadkh
21-10-1393, 06:52 بعد از ظهر
امروز سند موتورم اومد شرکت. از موتورم خیلی راضی هستم. فقط دوستان امروز روغنو خودم عوض کردم. اون فیلتر توری رو باید هر چتد وقت یکبار عوض کنم؟ فیلتر دیگه هم داخلش داره درسته؟
ahmadra.2520
21-10-1393, 08:04 بعد از ظهر
من ٢تا كاركرده در حد امروز ديدم جفتشونم قرمز رنگ بود ٧٠٠٠ تا راه رفته ٣٥٠٠
دقيق مدلشو نپرسيدم
خودم دنبال خريدش بودم راستش دلم لرزيد كه نكنه يه وقت كيفيتش اونقدر مطلوب نباشه
چون پالس كاركرده ٢٠٠ همين قيمته
mehran-aria
22-10-1393, 12:29 قبل از ظهر
پالس 200 با قیمت 3500 ؟!
اون پالس بالای 20000 تا کارکرده و مدلش 88 یا 89 هستش.و باید باز هم خرجش کنی.حالا چه ظاهری چه موتوری
پالس 200 اگه بخری که بهتره.ولی اگه خواستی بخری موتور کم کار بخر که کمتر دویده باشه.
این Rkv هم که میگفته اگه 91 به بالا باشه 3500 قیمتش معقوله،اگه بیمه داره..اگه نداره 100 تومن کمتر بخری خوبه.
کیفیتش هم خوبه.بهتر از چینی ها و ایرانی های دیگه اس.
توهین به بقیه ی دوستان نباشه ولی شما کیفیت اینو با کثیر مقایسه کن یا با پیشروپارس یا با دایچی که از این گرون تره.درسته قدرت دایچی بیشتره ولی انجینش صدا میده و مشکل تو گاز خوردن داره.قطعاتش هم کم یاب تر از اینه.پس اگه بخوای با بقیه ی چینی ها مقایسه کنی یه سر و گردن بالاتره.
پس این که میگن خوب نیست و فلان ، حرف های اون هایی هستش که از روی هوا حرف میزنن و همش میگن 125 بخر.
الان خواستی موتور بخری همه بهت کویر 125 یا انرژی پیشنهاد میکنن..حالا شما برو نگاه کن ببین همون کویر125 چه کیفیت آشغالی داره ولی بازم داره کار میده
مطمئن باش Rkv بهتر از اونه
تو ایران خدا نکنه یه چیز سر زبونا بیفته یا میبرتش به عرش یا جوری میزنتش زمین که دیگه بلند نشه
ببخشید خیلی حرف زدم :4chsmu1:
ahmadra.2520
22-10-1393, 02:01 قبل از ظهر
داداش خيلي لطف كردي استفاده كردم
راستش من خودم فعلا موتور ايراني دارم ولي هوس حجم بالاتر بدجوري بهم غلبه كرده و تا يه ٢٠٠ يا ٢٢٠ نگيرم اروم نميشه! دي:
رخ rkv خوبه فقط باكش رو جالب نزدن بقيه چيزاش خوبه شبيه دوك هست
شنيدم چندجا بهش ميگن دوك چيني
mohammadkh
22-10-1393, 08:49 قبل از ظهر
اقا کسی جواب منو نداد... Up
mehran-aria
22-10-1393, 09:09 قبل از ظهر
فیلتر توری که میگی کدوم قسمتشه؟!
---
دوستان کسی میدونه از اینا بخوای بندازی روی این موتور باید از کجا گیر بیاری؟
!NAVID!
22-10-1393, 05:03 بعد از ظهر
نئون کار ها از این جور چیزا درست میکنن!
یه سر بهشون بزن!
alirezamrl
22-10-1393, 05:05 بعد از ظهر
پالس 200 با قیمت 3500 ؟!
اون پالس بالای 20000 تا کارکرده و مدلش 88 یا 89 هستش.و باید باز هم خرجش کنی.حالا چه ظاهری چه موتوری
پالس 200 اگه بخری که بهتره.ولی اگه خواستی بخری موتور کم کار بخر که کمتر دویده باشه.
این Rkv هم که میگفته اگه 91 به بالا باشه 3500 قیمتش معقوله،اگه بیمه داره..اگه نداره 100 تومن کمتر بخری خوبه.
کیفیتش هم خوبه.بهتر از چینی ها و ایرانی های دیگه اس.
توهین به بقیه ی دوستان نباشه ولی شما کیفیت اینو با کثیر مقایسه کن یا با پیشروپارس یا با دایچی که از این گرون تره.درسته قدرت دایچی بیشتره ولی انجینش صدا میده و مشکل تو گاز خوردن داره.قطعاتش هم کم یاب تر از اینه.پس اگه بخوای با بقیه ی چینی ها مقایسه کنی یه سر و گردن بالاتره.
پس این که میگن خوب نیست و فلان ، حرف های اون هایی هستش که از روی هوا حرف میزنن و همش میگن 125 بخر.
الان خواستی موتور بخری همه بهت کویر 125 یا انرژی پیشنهاد میکنن..حالا شما برو نگاه کن ببین همون کویر125 چه کیفیت آشغالی داره ولی بازم داره کار میده
مطمئن باش Rkv بهتر از اونه
تو ایران خدا نکنه یه چیز سر زبونا بیفته یا میبرتش به عرش یا جوری میزنتش زمین که دیگه بلند نشه
ببخشید خیلی حرف زدم :4chsmu1:
سلام به دوستان
دوست عزیز رو چه حساب میگی آر کا وی از دایچی 250 بهتره ؟! شما تست فنی از 2 موتور گرفتی یا به خاطر صدای سیلندر دایچی تشخیص دادی آر کا وی بهتره ؟! نمیخوام وارد بحث بیخودی بشم اما اگه این موضوع بدون ارزش فنی ملاک بهتر بودنه من حرفی ندارم......
سیلندر دایچی یه کم صدا داره اونم واسه نوع انجین هست همونطور که اصل همین انجین که واسه سوزوکی مارادور هست به خاطر میل بادامک و انگشتی ذاتا این صدارو داره و البته شما با تعویض اگزوز فابریک میتونی خیلی ساده این صدارو از بین ببری و هیچ مشکلی نیست. این 2 موتور هر 2 چینی هستن پس بحث کیفیت سر این موتورا خیلی حساب شده نیست و نمیشه گفت برتری دارن به هم
اما همین که دوستمون با دایچی ایرانگردی کرد و از لحاظ انجین مشکلی به هم نزد خودش گویای همه چیز هست :2i8d4ao: . قبلا گفتم بازم میگم پیشرو پارس 250 رو به هیچ وجه با دایچی 250 مقایسه نکنید.پیشرو خیلی زود لش میشه و به صدا میافته و .... واسه اثبات موتورتون به دیگران موتور دیگه رو تخریب نکنید . لطفا !
موفق باشید آر کا وی سوارا
!NAVID!
22-10-1393, 05:10 بعد از ظهر
همون که بغل انجینه (پیچ بزرگ) اون نیازی به تعویض نداره!
باز کن تمیز کن ببند سر جاش! همین!
و من الله توفیق.
- - - Updated - - -
دوستانی که این موتور رو با دایچی 250 مقایسه میکنن!
این موتور اصلا قابل مقایسه با دایچی نیست!
چه از نظر حجم چه از نظر طراحی چه از نظر نوع و ساختار و اون تکنولوژی که تو ساختش به کار رفته!
2 تا موتور کاملا متفاوت هست!
صدای انجین رو هر 2 این موتور ها دارن
و اون صدای بیشتر دایچی به خاطر حجم سلندر و انجین هست!
اون افرادی میتونن در باره این موتور نظر بدن که هر دوی این موتور ها رو دارن یا داشتن!
هیچ وقت با نوشته های دیگران موتور ها؛ماشین ها یا چیز های دیگرو مقایسه نکنید!
شاید اونی که دست یه نفر افتاده مشکلی داشته و اومده ازش بد نوشته ! شما هم با حرف ایشون میاید میگید که اره فلان موتور یا فلان ماشین اینجوره!!!!!
mehran-aria
22-10-1393, 06:01 بعد از ظهر
آقا اگه کسی ناراحت شده من معذرت خواهی میکنم.:11:
هدف اثبات یا خوب جلوه دادن موتور خودم نیست.حالا من تعریف کنم و یه نفر بره بخره،چه سودی برای من داره؟!من حتی گفتم اگه پالس 200 بخره بهتره.
دایچی درحد خودش موتور خوبیه ولی دیگه صفرش نیست و لوازمش هم کم یابه و اما اینو هم گفتم که قدرتش بیشتره صدایی هم که میگم داره،درسته من نداشتم ولی تو تعمییرگاه دیدم و از تعریف های تعمییرکار و صاحب خود موتور اینو گفتم..منم همه چیزو برای اون دوستمون در نظر گرفتم و گفتم.
اگه ملاک مقایسه کردن به حجم سیلندر و تکنولوژی هستش پس مقایسه Rkv با پالس 135 اشتباه بزرگیه!
در مورد کویر 125 هم که گفتم آشغاله.چون رفیقم مدل 93 صفر خریده بود.بعد از چند وقت موقع بردن موتور به داخل خونه اتفاقی پیچ کارتل روغن گیر کرد به پاشنه در و یه دایره به شعاع 10 سانت از پوسته انجین کنده شد!
بحثو ادامه ندیم،جای این حرفا نیست
- - - Updated - - -
فکر کنم اینا آماده باشه،داخل عکسها نگاه..بهش نمیخوره دست ساز باشه
[Only registered and activated users can see links] g
[Only registered and activated users can see links] g
!NAVID!
22-10-1393, 07:27 بعد از ظهر
اره مثل اینکه اینجوری تولید میشن!
اگه تو ایران پیدا کردی و قیمتش معقول بود منم میخوام!
Ali.K
22-10-1393, 11:04 بعد از ظهر
سلام به دوستان آرکاوی سوار :)
چه خبرا؟؟؟
بچه ها یه سوال، پدال ترمز عقب رو میشه از یه نوع دیگه گذاشت؟ مثل مگلی
mehran-aria
24-10-1393, 11:30 قبل از ظهر
سلام به دوستان آرکاوی سوار :)
چه خبرا؟؟؟
بچه ها یه سوال، پدال ترمز عقب رو میشه از یه نوع دیگه گذاشت؟ مثل مگلی
سلام دوست عزیز.بله میشه ولی اگه لوازمش داخل ایران موجود باشه
!NAVID!
25-10-1393, 02:52 بعد از ظهر
به نظرتون میشه لاستیک دایلیم روی این انداخت؟ (عقب)
کاوه
25-10-1393, 03:01 بعد از ظهر
به نظرتون میشه لاستیک دایلیم روی این انداخت؟ (عقب)
فکر کنم جواب بده اگه به دوشاخ گیر نکنه
IRgragh
25-10-1393, 06:06 بعد از ظهر
اگه نشد هم با تعویض دوشاخ امکانش هست اما یخورده خرج برمیداره. هیچ کاری نشد نداره
- - - Updated - - -
اول فاصله دوشاختو اندازه بگیر ، ولی فک میکنم رینگ ار کی وی لاستیک دایلیمو جمع کنه به پهنای لاستیک دایلیم که رو خود موتور هست نمیشه .اونوقت باید رینگتم تعویض کنی
mohammadkh
25-10-1393, 09:35 بعد از ظهر
امروز کیلومترم رفته بود رو مایل نگران شدم. دیدم بیشتز از 62 نمیره چرا. بعد دیذم رو مایله.
!NAVID!
25-10-1393, 10:51 بعد از ظهر
روی ار کی وی 130 هست
تقریبا لاستیک تمومه!
میخوام این دفعه 140 بندازم (اگه بشه فاق کوتاه)
احساس میکنم برای 140 جا هست!
فکر نکنم یه دو شاخ گیر کنه!
mohammadkh
25-10-1393, 11:22 بعد از ظهر
دوستان قیمت لنت ها چنده. من کل تاپیکو خوندم. اصن ندیدم
IRgragh
26-10-1393, 11:46 قبل از ظهر
روی ار کی وی 130 هست
تقریبا لاستیک تمومه!
میخوام این دفعه 140 بندازم (اگه بشه فاق کوتاه)
احساس میکنم برای 140 جا هست!
فکر نکنم یه دو شاخ گیر کنه!
پس اگه فابریکش 130 هستش 140 مشکلی درست نمیکنه