PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kawasaki Ninja 250R & کاوازاکی نینجا 250

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

hesam_Raptor
07-03-1390, 12:14 بعد از ظهر
آقا مصطفی پستای قبلی رو بخونی متوجه میشی که نباید سمت این موتور بری:waiting:

سلام دوست گرامی*
شما همه چیزو رو کاغذ و امار نگاه نکن
برو تو یوتیوب سرچ کن ببین چیا میبینی*
مثلا تو این فیلمی که من الان گذشتم داره آئودی ار۸ رو میگیره بعدش میگی* کاوازاکی ضعیفه و از این حرفا!!!!!!!
ار۸ انجین وی ۱۰ ۵۲۰۰ سی سی توربو ف** س*ای داره...
YouTube - ‪Ninja 250 v.s. Audi R8‬‏ ([Only registered and activated users can see links])

دانلود کلیپ ([Only registered and activated users can see links])

Alireza
07-03-1390, 12:53 بعد از ظهر
دوست عزیز یکی از بچه های همین انجمن یه سبزشو داره
این خبرا هم نیست که شما فکر میکنی
خریدش اشتباه محضه با این قیمت نجومیش

Ali_Zare
07-03-1390, 01:29 بعد از ظهر
خیلی دوست دارم با یه نینجا یه کل بندازم البته دوستانه ولی حیف که اینجا کسی نداره ..... واقعا حیف ................:17:

Kenji
07-03-1390, 03:36 بعد از ظهر
خوب با عشق نمرده بنداز. اون که پایست!

nOviA
07-03-1390, 05:54 بعد از ظهر
سلام دوست گرامی*
شما همه چیزو رو کاغذ و امار نگاه نکن
برو تو یوتیوب سرچ کن ببین چیا میبینی*
مثلا تو این فیلمی که من الان گذشتم داره آئودی ار۸ رو میگیره بعدش میگی* کاوازاکی ضعیفه و از این حرفا!!!!!!!
ار۸ انجین وی ۱۰ ۵۲۰۰ سی سی توربو ف** س*ای داره...
youtube - ‪ninja 250 v.s. Audi r8‬‏ ([Only registered and activated users can see links])

دانلود کلیپ ([Only registered and activated users can see links])

با سلام. دوست عزیز این موتور به هیچ عنوان نمیتونه با r8 رقابت کنه. توی همین کلیپی هم که دیدی r8 فقط اولش یکم گار میده و جلو میزنه. ما بقیشو داره سر گاز میره و آخرش ول میکنه که کاواراکی بهش میرسه.این کاملا مشخصه.

به خدمتت عرض کنم که r8 صفر تا 100 رو 3.5 و صفر تا 200 رو در عرض حدودا 11 ثانیه پر میکنه که این عدد برای یک موتور 600 سی سی اونم مدل های بالا هستش نه یک موتور 250. یک موتور 250 سی سی تا 70 80 تا میتونه با یه ماشین 300 اسبی مثل جنسیس رقابت کنه(شاید).

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

R8 از اولش داره سر گاز میره!

Alireza
20-03-1390, 10:17 قبل از ظهر
مدل 2011 این موتور تغییراتی کرده از جمله این تغییرات
رنگ بندی جدیدش هست
رنگ صفحه کیلومتر به سفید تغییر کرده

[Only registered and activated users can see links]

AMIR MOHAMMAD n
21-03-1390, 10:46 قبل از ظهر
با این قیمتی که دوستان از این موتور میگن میشه بری یه آر1 یا یه 1000 سی سی دیگه مدل بالا گیر بیاری

omidco2003
21-03-1390, 10:53 بعد از ظهر
با این قیمتی که دوستان از این موتور میگن میشه بری یه آر1 یا یه 1000 سی سی دیگه مدل بالا گیر بیاری

اگه محل سکونتت رو درست زده باشی میدونی که توی اصفهان آر 1 صفر کیلومتر 23 به بالاست

AMIR MOHAMMAD n
04-04-1390, 06:15 بعد از ظهر
پلاک نشدشو میشه با 16 .17 گیر بیاری که بازم نسبت به 250 میرزه.

ham ham
04-04-1390, 08:13 بعد از ظهر
پلاک نشدشو میشه با 16 .17 گیر بیاری که بازم نسبت به 250 میرزه.

مگه پلاک شده هم هست ؟؟؟!!! ؟؟؟ :297:

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

فکر کنم منظور شما اماراتی بدون مدارک هست !

ghost.rider1
04-04-1390, 08:26 بعد از ظهر
منظورش اماراتی هستش عزیز برادر r8با دوکاتی میندازه نه با 250 !

AMIR MOHAMMAD n
05-04-1390, 10:20 قبل از ظهر
مگه پلاک شده هم هست ؟؟؟!!! ؟؟؟ :297:

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

فکر کنم منظور شما اماراتی بدون مدارک هست !
بله منظورم موتور با سند اماراتیه.

ghost.rider1
08-04-1390, 09:01 بعد از ظهر
نینجا با لوازم جی پی:retarded:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Kami
24-05-1390, 11:55 قبل از ظهر
با علیرضا ( عشق نمرده ) صحبت میکردم . موتورش 12 هزار کیلومتر راه رفته و مشکلی نداشته . قیمتش 10 میلیون بود ارزش خرید داشت

Alireza
24-05-1390, 01:11 بعد از ظهر
میخواد بفروشه علیرضا؟

Kenji
24-05-1390, 01:13 بعد از ظهر
تا چند روز پیش که می گفت عمرا نمیفروشم

Kami
24-05-1390, 01:18 بعد از ظهر
نه بابا نمیفروشه . منظورم این بود صفر نینجا 10 میلیون باشه ارزش داره :4chsmu1:

ghost.rider1
24-05-1390, 01:24 بعد از ظهر
تو ایستگاه با کلی لوازم کارکردش از ماله علیرضا پایین تز بود(2000تا) زده بود 13 می گفت 12 اینطورا هم میده

Kami
24-05-1390, 01:29 بعد از ظهر
تو ایستگاه با کلی لوازم کارکردش از ماله علیرضا پایین تز بود(2000تا) زده بود 13 می گفت 12 اینطورا هم میده
بازم 12 میلیون ارزش نداره . مگه چی داره این موتور؟ درسته نیازی نداره خرجش کنی مثل مگلی . اما مثل اینکه یه مگلی بخری و همه چیزشو عوض کنی بشه 12 میلیون

nOviA
24-05-1390, 05:02 بعد از ظهر
البته یک چیزی به نام مارک وجود داره که نمیشه با چیزی عوضش کرد.

Kami
24-05-1390, 05:04 بعد از ظهر
اره مثل سونی که پول مارکشو میخوره

nOviA
24-05-1390, 05:13 بعد از ظهر
پول مارکو دادن کار بدی نیست. کاملا بستگی به آدمش داره.خیلی ها به خاطر داشتن یک مارک خاص و حس داشتنش حاضرن پول بیشتری پرداخت کنن. منم تقریبا همین طوریم.
اینکه پول مارک رو میدی اصلا دلیل بر این نیست که موتور بدی داری میخری.

قیمت نینجا کمی بالاست اما اگر واقعا از این برند خوشتون میاد در خریدش به خاطر 2 3 میلیون شک نکنید.

eshgh_namordeh
24-05-1390, 08:52 بعد از ظهر
بابا شایعه درست کردن نمیفروشم
کارکرده را 12 میشه خرید
**** حالا نینجا من شده مگلی اسپرت شده ؟ انصافه ؟ این مردونگی خدائی؟ اگه تو ماهی 500 قسط میدادی دیگه از این حرفها نمیزدی :wall3:

سوار هیو نشدم که بتونم مقایسه کنم اما سواریش با مگلی دایلیم خیلی خیلی فرق داره واقعا آدم این را احساس میکنه به قول بابک جان مثل شورلت میمونه نرم و راحت حرکت میکنه خیلی خوب کنترل میشه
حداکثر سرعت کفیش 165 بیشتر نرفت که حدودا 20km از مگلی و دایلیم بیشتر و با سرعت هیوسانگ برابری میکنه که قدرتش هم همینطوره
اما نکته ای که وجودداره کمترین فشار به موتور را در سرعت مناسب دارا میباشد . خیلی کم به رد لاین میرسه و سرعت مناسب را در دور موتور 7-8 داره حتی در حداکثر سرعتش هم نزدیک رد لاین رسیده بود که باعث میشه عمر موتور خیلی زیاد بشه برای مثال در سرعت 120 رد لاین روی 9 بود که تقریبا وسط بود و مشخصه که در فواصل طولانی خیلی کم به موتور فشار میاد .
ترمز عقب کمی زود میکشه اما جلو اصلا با هم خیلی خوب موتور کنترل میشه
دید چراغها در شب فوق العاده هست کمی از ماشین نورش کمی کمتره و جاده را کاملا روشن میکنه
مسافت 300 کیلومتر را با موتور 160 km پشت سر هم اومدم که اکثر مسیر سرعتم همین بود اما هیچ وقت موتور داغ نکرد سرعتش کم نشد
جنس فلاپهاش خیلی محکمه به راحتی نمیشکنه یکبار خواستم با دریل سوراخ کنم انگار داری آهن سوراخ میکنی
باطری خیلی قوی داره من ضبط را 4 ساعت روشن میزاشتم موتور خاموش اما باطری ضعیف هم نشد خیلی سریع هم باطری را شارژ میکنه
کیلومترش خیلی دقیقه با Gps اختلافش در حد +-3km بود که خیلی خوب بود ، درجه بنزین داره که در سری جدید جای خودش را به درجه آب داده
مصرف سوختش 100/5 هست که شنیدم در انژکتوریها به 100/3 رسیده مثل دایلیم
راهنماش استحکام خوبی داره چند بار خورد زمین حتی فلاپ شکست اما راهنما خم شد نشکست حیف که برای محافط فلاپ جائی تعبیه نشده .
لاستیکش خوبه کم لیز میخوره اما دست اندازها را نشون میده لرزش موتور زیاد میشه مثل همه لاستیکها دشمنش شن و ماسه سر پیچه که واقعا لیز میخوره

با تک استارت روشن نمیشه کمی باید گاز بدم در هوای سرد هم کمی سخت روشن میشه برعکس دایلیم که با تک استارت روشن میشه البته شاید انژکتوریهاش این مشکل را نداشته باشند.
ایراد خاصی تا الان که 14 هزار کار کرده وجود نداشت نه آچار کشی کردم نه کاربراتور هیچی فقط 1 ماه پیش فیلتر هوا را تمیز کردم و فیلتر روغن هم تعویض کردم .جز اینکه در سربالائی حس کردم موتور قدرت قبل را نداره باید بیشتر گاز بدم که شمع را عوض کردم سوزنی انداختم درست شد.
مزیت خوبی که داره همه وسایلش در بازار هست و شرکتی هم هست که هر چی بخواهیم وارد میکنه البته با قیمت زیاد اما موجوده امکان تهیه هست .
صدای موتورش خیلی کمه و تو حرکت بیشتر صدای موتور میاد تا اگزوز صدای قشنگی داره من که خوشم میاد
افت قیمت موتور همین 12 میلیونه چه 100 تا کارکرده باشه چه 100 هزار مثل kips میمونه دیگه از این پائینتر نمیاد مگه دیگه خیلی داغون باشه البته گمرک 10 بر میداره.
اگر کسی عشق موتور باشه فکر افت قیمت و ... نباشه به نظر من ارزش داره کسی این پول را هزینه کنه چون واقعا سواریش فرق داره موتور با نیش گاز به 100 km میرسه و امنیت خیلی خوبی داره
اینم از مشخصات این موتور تا 14000 کیلومتر.

برای کاربرد من که همش میرم تو جاده این موتور مناسب بود

Kami
24-05-1390, 09:08 بعد از ظهر
اقا تسلیم من کوچیکتم . کی گفتم مگلی مثل نینجا . شما تاج سر منی :bunnyearsmiley:

siavash brazil
25-05-1390, 01:44 بعد از ظهر
16 میلیون صفرش بود من قسطی خریدم 7 میلیون دادم بقیه ماهی 500 تومن که کلا 17 میلیون پای من در اومد دست دومش که 5000 تا کارکرده بود 14 میلیون بود
بله برچسبها هم توی گمرک به سمت ولی عصر که برید دومین کوچه سمت چپ یک گاراژه که داخل گاراژ شدین انتهای سمت چپ یک مغازه هست که کارش فقط همینه اونجا پرینتر داره چاپ میکنه میچسبونه برات از من 40 تومن گرفت همه برچسبها را زد .
اگه پولش برات مهم نیست بخر مشکلی نداره خیلی موتور خوبیه عید 3000 کیلومتر باهاش رفتم راحت راحت بود اما اگه میخواهی مثل من با وام بخری به نظر من نگیر که فکر وام اعصاب آدم را خورد میکنه . به نظر من هیو یا دایلیم بگیری از نظر قیمت بهتره مگه اینکه بخواهی زیاد کار بکشی از موتور
با توجه به اینکه نینجا آخرین سرعت کفیش 160 تا هست و هیو هم همین سرعت را میره - فکر نمیکنم اهل توی جاده رفتن و مسافت زیاد باشی
اما در کل خیلی موتور خوبیه هیچیش اذیتت نمیکنه من 400 کیلومتر یک ضرب باهاش اومدم حتی داغم نکرد خیلی راحت اومد .
اگه پولش برات مهم نیست بخر من که دو دل موندم بفروشمش واسه ماهی 500 که میدم دلم نمیاد تلاش میکنم یکجوری پول در بیاد همین باعث میشه آدم لذت نبره .

سلام احوال شما

والا از بچگی شاید بگم 4 سالگی که پدرم که کاوازاکی جی تی او داشت ارادت خاصی به این برند پیدا کردم تا نوجونی که با دیدن زد ایکس واقعا حالی به حالی میشدم و این اخر سرم نینجا..
به کل دیوانه کاوازاکی هستم!
مشکلی که هست یک مقدار پرداخت 16 میلیون تومن نقد برام زور داره

ولی تا چشمم به این پست شما خورد امید توو دلم زنده شد!

میشه ادرس و شماره تماس این مغازه که ازش شرایطی برداشتین بدین؟

اما سوالی که ازتون دارم و دلم میخواد واقعا بدون تعصب بهش جواب بدین

توو ترافیک دردسرای هیو و .. داره یا نه؟

محل کار من بازار هست روزی یکی دوبار باید توو ترافیک فاجعه بازار رفت و امد کنم.. از باب محل پارک موتور مسئله نیست جلو چشممونه ولی سوالم دقیقا اینه
ایا حرکت باهاش توو ترافیک شهری مثل هیوسانگ ادم رو اذیت میکنه یانه؟

بعد با کارکرد 5-6 تاش رو میتونم به نظرت شرایطی بگیرم؟

خب من که برای یه موتوری مثه هیو قراره تا 8 تومن پول بدم یه خورده به خودم فشار میارم یه دفعه به عشقم میرسم!

کاوازاکی رو نباید با هیچ چیز مقایسه کرد!

eshgh_namordeh
25-05-1390, 04:53 بعد از ظهر
سلام دوست گرامی
همه فروشگهای گمرک شرایطی میدن چون براشون خیلی سود داره . منم از همین آقای شهریاری گرفتم
گمرک کار کرده را 12 میدن که به نظر من خوبه افت قیمتش را کرده
اصلا مثل هیو نیست خیلی راحت توی ترافیک میتونی باهاش تردد کنی اصلا هم داغ نمیکنه فن داره سیع روشن میشه اما مثل سی جی که نیست که راحت بره اما زیاد احساس نمیکنی راحت میره
یک سفر ابتدای کرج فوق العاده ترافیک زیاد بود و هوا هم خیلی گرم بود شاید 2 ساعت ترافیک بود داغ نکرد مشکلی نداره
بله به نظر من هم اگه قراره 8:500 پول هیو صفر کسی پرداخت کنه خیلی بهتره که نینجا کارکرده خریداری کنند.
نظر من را میخواهید صفر نخرید خیلی لفت قیمت داره کارکرده هاش مشکل خاصی ندارن با یک میلیون هم میتون یهمه فلاپهاش را عوض کنی کاملا نو میشه با اینکه اکثر کار کرده ها که دیدم فلاپهاش سالم و خوب بود .

ARSH
25-05-1390, 05:16 بعد از ظهر
رفیق این شرایط همه جا یکیه ؟ یعنی 7 تا ول باید بدیم 500 تا ماهی ؟
ثابته ؟
یعنی نمیشه 4 تا اول ماهی 150 یا 200 تا ؟کم پولی نیست 17 !

بدون مدارک چند ؟

Alireza
25-05-1390, 05:32 بعد از ظهر
مطمئنا کسی نمیاد 14 15 میلیون سرمایشو بخوابونه واسه ماهی 150 تا 200

siavash brazil
26-05-1390, 01:32 قبل از ظهر
سلام دوست گرامی
همه فروشگهای گمرک شرایطی میدن چون براشون خیلی سود داره . منم از همین آقای شهریاری گرفتم
گمرک کار کرده را 12 میدن که به نظر من خوبه افت قیمتش را کرده
اصلا مثل هیو نیست خیلی راحت توی ترافیک میتونی باهاش تردد کنی اصلا هم داغ نمیکنه فن داره سیع روشن میشه اما مثل سی جی که نیست که راحت بره اما زیاد احساس نمیکنی راحت میره
یک سفر ابتدای کرج فوق العاده ترافیک زیاد بود و هوا هم خیلی گرم بود شاید 2 ساعت ترافیک بود داغ نکرد مشکلی نداره
بله به نظر من هم اگه قراره 8:500 پول هیو صفر کسی پرداخت کنه خیلی بهتره که نینجا کارکرده خریداری کنند.
نظر من را میخواهید صفر نخرید خیلی لفت قیمت داره کارکرده هاش مشکل خاصی ندارن با یک میلیون هم میتون یهمه فلاپهاش را عوض کنی کاملا نو میشه با اینکه اکثر کار کرده ها که دیدم فلاپهاش سالم و خوب بود .

علیرضا جان خیلی خیلی ممنونم
فوق العاده انسان با شخصیت و فروتنی هستین (اکثر دوستان هم عقیده هستند با بنده) و بابت وقتی که گذاشتی و با حوصله جوابم رو دادین واقعا ممنونم.

راستش رو بخواین هیوسانگ و نینجا از باب ظاهر تقریبا در یک سطح هستند و هیچ کدام برترین چشمگیر ظاهری نسبت دیگری ندارند
ولی واقعا خیلی زور داره ادم 8 میلیون تومن پول بده بعد موتورش توو ترافیک یا تابستون توو حرارت بالا خاموش کنه واقعا زور داره

سر همین داستان و با توجه به عشق و علاقه مثال زدنی که به برند کاوازاکی دارم احتمالا روی همون تمرکز کنم
بازم ممنونم.

اگر با 12 گیر بیاد شک نمیکنم در خریدش.

راستی صدای موتور شما زیر هست یا بم؟ مثل زد ایکس 150 هست؟

رفیق این شرایط همه جا یکیه ؟ یعنی 7 تا ول باید بدیم 500 تا ماهی ؟
ثابته ؟
یعنی نمیشه 4 تا اول ماهی 150 یا 200 تا ؟کم پولی نیست 17 !

بدون مدارک چند ؟

معمولا حدود نصف یا نصف بیشتر پول رو باید پرداخت کرد به ای دلال ها..

خودتون حساب کنین قرار باشه ماهی 200 هزار قسط بدیم باید 5 سال قسط یه موتور بدیم!!!

Kami
26-05-1390, 01:33 قبل از ظهر
بد جوری تو مخم رفته این نینجا که سری 2011 بخرم یا نه؟ اینجور که علیرضا عشق نمرده میگه سگش میرزه به هیوسانگ .

eshgh_namordeh
26-05-1390, 02:20 قبل از ظهر
شما و دوستان همگی به بنده لطف دارید سپاسگزارم
اگزوز فابریکش صداش خیلی کمه اصلا بیشتر صدای موتور هست تا اگزوز و صدای خش خش زنجیر میاد .اصلا صدا نداره zx دو زمانه بودنش و کیپس داشتنش باعث صدای اون شده
از لحاظ ظاهری بله حتی هیو قشنگتره
کارکرده هاش هم خوبن به فرض همش هم تخت گاز رفته باشن چیزیش نمیشه اکثرا هم کارکردش کم بود
نظر منم کارکرده نینجا شرایطی یهتره تا هیو صفر 7 تومن بدین بقیه هم ماهی 500
فکر نکنم ماهی 200 قبول کنند باید صحبت کنید باهاشون اما 500 باشه بهتره با همه سختیش زودتر تمام میشه

---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

****** جان اگر به 6 ماه پیش برمیگشتم نینجا کارکرده میخریدم به نظر من هم الان نینجا کارکرده 3000 - 7000 تا را دارند 12 میدن افت قیمتش را کرده
برای مثال خودت که هیو را فروختی واقعا زیاد فرقی با نو نممیکرد در عرض 3 ماه 7000 تا کیلومتر میفته چیز خاصی نیست .
در هر حال یک سری بازار بزن قیمت بگیر

ghost.rider1
27-05-1390, 01:57 بعد از ظهر
چیزی که ادم از صفر دست خودش باشه یه چیزه دیگست علیرضا فقط تخت گاز رفتن نی تصادفو بعدم ماسمالی کردن هم هست به نظر من تصمیم اشتباهی نگرفتی.

Ali
31-05-1390, 01:12 بعد از ظهر
قیمت نینجا دیروز 15 تومن دقیق بود همه رنگی هم بود یکدونه سبز با فلاپ پرچمی 2011 هم اقای شهریاری داشت اونم 15 تومن ولی به نظر من قرمزش خیلی قشنگه

Kami
15-06-1390, 03:27 بعد از ظهر
نینجا در سایت فارس موتور . نینجا 200 ندیده بودیم که دیدیم . عکس رو مشاهده کنید
3071

Alireza
15-06-1390, 03:30 بعد از ظهر
خیلی قدیمیه حدود 2 3 ساله تو سایتشه و چرت و پرته

siavash brazil
24-06-1390, 01:08 قبل از ظهر
بچه ها از قرمزش کسی عکس داره؟ (عکس گرافیکی و فتوشاب شده از رو سایت و نت منظورم نیست عکس واقعی مثل این)

اگر دست دو در حد سراغ داشتین لطفا خبر بدین مرسی

ZirCgari
25-06-1390, 11:59 بعد از ظهر
سلام پلاک میشه تو ایران؟! چه خبره موتور 4 تونمی 15 تومن جوون هر کی دوست دارید از این دزدا نخرید!!!! ما یه آشنا داریم از عراق موتور مییاره فقط پلاک ندارن میگه نینجا 250 رو 5 بهت میدم....آدم مطمئنی هم هست!میخام بدونم پلاک میکنن اگه بخرم ازش یا نه؟!

Kenji
26-06-1390, 12:04 قبل از ظهر
موتور قاچاق رو ازت میگیرن جریمتم می کنن زندانیتم می کنن شاید هم ....

ZirCgari
26-06-1390, 12:13 قبل از ظهر
ببخششید میدونم جاش اینجا نیست انا از بس دلم پره .مجبورم بگم..تا کی میخایم بشینیم سجامون فقط حرف بزنیم بیاید یک بار که شده اعتراض کنیم..به خدا به پیر به پیغمبر منه جوون هیچ دلخشی ندارم جز موتور سیکلت اونم که بد سال ها مثل سگ کارکردن اومدیم بخریم دیدیم واویلا !! من کجا فریادمو برسونم کجا اعتراض کنم ؟!

Kenji
26-06-1390, 12:23 قبل از ظهر
ببخششید میدونم جاش اینجا نیست انا از بس دلم پره .مجبورم بگم..تا کی میخایم بشینیم سجامون فقط حرف بزنیم بیاید یک بار که شده اعتراض کنیم..به خدا به پیر به پیغمبر منه جوون هیچ دلخشی ندارم جز موتور سیکلت اونم که بد سال ها مثل سگ کارکردن اومدیم بخریم دیدیم واویلا !! من کجا فریادمو برسونم کجا اعتراض کنم ؟!

تو خیابون حتما!!!

این کشور محل اعتراض نیست. اسلام در خطر می افته.

در این مورد بحث نکنید.

ZirCgari
26-06-1390, 12:43 قبل از ظهر
فقط بگید چرا 12 الی 13 تومن همین !!!

Kenji
26-06-1390, 12:48 قبل از ظهر
خود موتور 4 هزار دلار

با گمرکی و حق جیب 8 هزار تا

به احتساب دلار 1300 تومن 10 و نیم

با سود وارد کننده و حق خواب سرمایه 3-4 تومن در نظر بگیریم می شه 13-14 تومن.

منطقیه

Alireza
26-06-1390, 12:50 قبل از ظهر
شما چرا ماشینی که 15 میلیونه رو میخرید 40 میلیون؟
اینم به همون دلیل
دلال ها
شماره گزاری
گمرک
.......

ZirCgari
26-06-1390, 01:01 قبل از ظهر
پس چرا مگلی اینقد توش بخور بخور نیست؟!! اصلا با این سری نینجا مگشل دارن ......

Kenji
26-06-1390, 01:25 قبل از ظهر
مگلی میاد اینجا مونتاژ می شه. فرق داره قضیه هزینه های خرید و گمرکیش

nOviA
26-06-1390, 01:42 قبل از ظهر
جدا از هزینه های گمرکی و دلال و ... قیمتش غیر منطقی بالاست. دلال مگه چقدر میخواد بخوره؟!
عوارض گمرکی برای شرکت هایی که وارد کننده ی موتور هستند 60 درصد هستش. با این حساب پول موتور با احتساب قیمت 1300 تومنی دلار و عوارض 60 درصدی و هزینه ی پلاک میشه حدود 9 میلیون تومن. دیگه خودتون پولی که گیر دلال میاد رو حساب کنید.

قیمت منطقی این موتور 10 میلیون هستش.

Kenji
26-06-1390, 02:09 قبل از ظهر
این موتورا زمانی اومده که گمرکی 60 درصد نبود.

هزینه ی پلاک کردن و ... رو هم حساب کن.

خواب سرمایه هم کم نیست.

هر کسی هم جرات نمی کنه ورداره بیاره.

بازار فروش مناسبی هم نداره

با تمام این تفاسیر همینی که هست. قیمت منطقی یعنی قیمتی که برای فروش گذاشته بشه و فروش بره. که با این قیمت می ره.

معلومه که از طرف ما به عنوان خریدار این قیمت غیرمنطقیه!!!

فروشنده بودیم قضیه فرق می کرد.

salahshor
26-06-1390, 02:11 قبل از ظهر
اقا الان که 13 14 تومنه مگلی خیلی بد خرید و فروش میشه وای به حال اینکه به قیمت واقعیش خرید و فروش بشه با توجه به محبوبیت کاوا اگه نینجارو 7 یا 8 بدن انوقت مگلی رو به قیمت سی جی باید فروخت !!!!!!! بس خدا نکنه ارزن بشه !!!!!!!! امییییییین !!!! شوخی بود . ولی واقعا مگر اینکه ادم گنجی چیزی بیدا کنه که 14 برا این موتور هزینه کنه اصلا با عقل جور در نمییاد .

nOviA
26-06-1390, 02:13 قبل از ظهر
علاقه این حرفارو نمی شناسه. هستن کسایی تو همین فروم که پول علاقشونو دادن. یه عمر هم براشون کار می کنه.

salahshor
26-06-1390, 02:20 قبل از ظهر
کاملا موافقم مگه اینکه کسی عاشقش باشه و شبا خواب نینجارو ببینه انوقت 14 که سهل 20 میده واسش !

Kenji
26-06-1390, 02:34 قبل از ظهر
واقعا اگه 16 تومن داشتم تو خریدش شک نمی کردم با تعریفاتی که از علیرضا شنیدم از این موتور.

آدم یه بار برای 100 سالش موتور می خره

Kami
26-06-1390, 09:16 قبل از ظهر
شکی نیست نینجا موتور خوبیه . استقبال خوبی شد ازش . من الان تو خیابون نینجا زیاد میبینم

ZirCgari
26-06-1390, 12:37 بعد از ظهر
پس کلا این موتور های 250 به بچه های پایین مثل ما نیومده..بی رو در واسی بگید بره بچه بالاست دیگه!! البته تواین مملکت همه چی بره بچه بالاست ..همه چی هم نداریم که داریم؟!

Kami
26-06-1390, 12:45 بعد از ظهر
پس کلا این موتور های 250 به بچه های پایین مثل ما نیومده..بی رو در واسی بگید بره بچه بالاست دیگه!! البته تواین مملکت همه چی بره بچه بالاست ..همه چی هم نداریم که داریم؟!
ربطی به بچه بالا یا پایین نداره . پول عشقتو میدی

ZirCgari
26-06-1390, 01:07 بعد از ظهر
بچه بالام منظورم یه چیز دیگست...بچه بالا ها روی چشم ما جا دارند 

Babak
26-06-1390, 02:10 بعد از ظهر
والا ابنجا جاش نیست ولی روزی که من موتورم و تحویل گرفتم دیگه پول بنزین نداشتم بزنم.دارو ندارم داده بودم واسه موتور.میدونم اونی هم که نینجا گرفت از همین بچه های سایت تو همین اوضا احوال بوده

eshgh_namordeh
27-06-1390, 12:09 قبل از ظهر
اره والا اگه می بینید نیستم کار میکنم واسه قسط موتور

siavash brazil
29-06-1390, 10:32 قبل از ظهر
اخرین قیمت نینجان 250 در بازار

قیمت مربوط میشه به یکی دو روز قبل

نینجا 250 خشک با پلاک ملی و کلیه مدارک از 14/500 بود تا 15 و خورده ای
بسته به انصاف فروشنده و حالا رنگ موتور که یکدست سبز نسبت رنگی مثل مشکی گران تر عرضه میشه.

که البته توو این اشفته بازار اگه ادم با پول نقد بره میتونه با مقدار چک و چونه خشکش رو 14 خریداری کنه!

عجیب طلبه این موتور شدم .. از یک سمت هم خیلی زور داره موتوری که باید توو ایران 8-9 فروخته بشه رو 14 پول بده ادم!

ولی به قول علیرضا یکبار ادم هزینه میکنه کاوازاکی میخره برای 100 سالش موتوره

اللللللبته این موضوع هم در نظر داشته باشین وقتی ادم داره پول بالای برند میده یه احساس خیلییییییی بهتری داره تا زمانی که یه هیو 250 میخره و رو باکش برچسب کاوازاکی میزنه!!!

من دیونه ی کاوازاکی ام از جی تی او تا زد ایکس و الانم که نینجا 250..

man_u
29-06-1390, 05:17 بعد از ظهر
پس بخر
راستی علی نیجا
تاپ اپیدش چقدره سربالایی
پایینی و 0 تا 80 یا 100
تست کردی

Kami
29-06-1390, 05:19 بعد از ظهر
پس بخر
راستی علی نیجا
تاپ اپیدش چقدره سربالایی
پایینی و 0 تا 80 یا 100
تست کردی
به گفته خودشون تو کفی 160
و تو سرپایینی 170

man_u
29-06-1390, 05:22 بعد از ظهر
:hanghead:
پولشو ندارم ولی عشقشو دارم

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

اگه این باشه خیلی الیه 130 دوذر موتور رو 4 یا 5 میشه

eshgh_namordeh
29-06-1390, 08:00 بعد از ظهر
130 تا با دور موتور 9 میره
بله کفی 160 سرازیری هم 170
سربالائی کردستان 140
شتاب نگرفتم 0-100 همه 250 ها نزدیک همه با 1 ثانیه اختلاف تقریبا 6 الی 7 ثانیه هستن

اما جدیدا باید به موتور بیشتر گاز بدم تا راه بره قبلا نیش گاز کلی میرفت اما الان باید کمی دنده را پر کنم

reza KTM
29-06-1390, 11:18 بعد از ظهر
130 تا با دور موتور 9 میره
بله کفی 160 سرازیری هم 170
سربالائی کردستان 140
شتاب نگرفتم 0-100 همه 250 ها نزدیک همه با 1 ثانیه اختلاف تقریبا 6 الی 7 ثانیه هستن

اما جدیدا باید به موتور بیشتر گاز بدم تا راه بره قبلا نیش گاز کلی میرفت اما الان باید کمی دنده را پر کنم
امکان داره صفحه کلاجت تموم شده باشه؟
چقدر باهاش راه رفتی؟
چند وقته داری؟

Alireza
29-06-1390, 11:25 بعد از ظهر
علیرضا حیفه بهش برس
منم نظرم رو صفحه کلاجه شمع و فیلتر هوا و اینا رو هم یه دستی بکش روش

salahshor
30-06-1390, 01:14 قبل از ظهر
سلام . دوستان یه راهنمایی میکنید منو . با 10 تومن میشه نینجای سالم خرید ؟ البته کم کارکرد . به غیر از کیفیت از نظر سواری چه فرقایی با مگلی داره ؟ اونی که ازش مگلی رو خریدم میخواد نینجا 250 بخره . خودش چون بچه مایس میگه صفر ولی من میگم کارکرده سالم . نظر شما چیه ؟ اگه نینجا بخره سر 2 ماه میفروشه چون انتظار یه r1 داره از 250 و کلا از یه موتور . منم از اونجایی که نمیخوام دوستم ضرر کنه مجبورم موتورشو خودم بخرم !!! البته کمی ارزونتر !
حالا اون چی بخره که منم ازش خوب بخرم ؟ !!!

RIDER
30-06-1390, 02:42 قبل از ظهر
ای کاش ماهم از این دوستا داشتیم.صفر بهتره اینجور که شما میگی ایشون ۲۰۰کیلومترم با موتور راه نمیره ولی صفر بخره یه استارت بزنه ۳تومن قلنبه ازش میفته تازه بخواد به گمرکیا بفروشه مفت ور میدارن

eshgh_namordeh
30-06-1390, 04:11 قبل از ظهر
شمع و فیلتر را عوض کردم بهتر شد . اره حق با شماست احتمال خیلی زیاد صفحه میخواد . اما هنوز زوده 160 تا را میره فحه حالا یکمی بیشتر گازش بدیم لوس نشه ، تعمیرکار کی را توصیه میکنید ؟
موتور 18 هزار کارکرده - 7 ماهه خریدم .

کارکرده هم از 10 داره تا 13 خوبه مشکلی ندارن یکی را بگیر .

Babak
30-06-1390, 02:29 بعد از ظهر
به غیر از کیفیت از نظر سواری چه فرقایی با مگلی داره
فرقش مثله پراید هست با s500بنز.اینو واقعا میگم

Kenji
30-06-1390, 02:59 بعد از ظهر
شمع و فیلتر را عوض کردم بهتر شد . اره حق با شماست احتمال خیلی زیاد صفحه میخواد . اما هنوز زوده 160 تا را میره فحه حالا یکمی بیشتر گازش بدیم لوس نشه ، تعمیرکار کی را توصیه میکنید ؟
موتور 18 هزار کارکرده - 7 ماهه خریدم .

کارکرده هم از 10 داره تا 13 خوبه مشکلی ندارن یکی را بگیر .

علیرضا بده دست محک. یکم بیشتر پول بده اما خیالت راحته

ZirCgari
31-06-1390, 10:57 قبل از ظهر
من تمام حرفم اینه که با انی قیمت نمیارزه موتور 250.!! با این پول میشه یه آر یک خرید....................

nOviA
31-06-1390, 11:22 قبل از ظهر
خوبیه این موتور اینه که پلاک داره و شما هرجایی و هر وقتی که بخوای میتونی باهاش تردد کنی.
فعلا که همه ی موتور سنگین هارو گرفتن کسی جرات نمیکنه از خونشون بیاد بیرون. دم خونه ی ما تا 1 هفته پیش هر شب صدای 600 و 1000 میومد. 1 هفتست خبری نیست.

Babak
31-06-1390, 11:23 قبل از ظهر
ببینید تمام موتوره ای 250 پلاک دار داخل کشور فقط ارزشی که دارن و بچه ها پول براشون میدم بخاطره داشتن پلاک هست ولا غیر.شما پلاک که داشته باشی همه جا میتونی بری بدونه ترس ولرز. ولی باr1 دیگه نمیشه بری کنار خیاان بشینی آبمیوه بخوره

ZirCgari
31-06-1390, 12:40 بعد از ظهر
اصلا من دپرس شدم تو زندگیم افسردگی داشتم الان بد تر شده!!خدا شاهده!! من کلی کار کردم 5 تومن جمع کردم تا تنها دل خوشی زندگیمو بخرم من همش فکر میکردم موتور های 250 ازاد شه فوقش نینجا میشه 5 تومن نه 15 تومن!!!بره همین قیه دپرس شدیم باید برم موتور هندیو چینی تایوانی مونتاژ ایران بخرم...............کلا باید بیخیال موتور و موتور سواری بشم

siavash brazil
05-07-1390, 11:24 قبل از ظهر
اصلا من دپرس شدم تو زندگیم افسردگی داشتم الان بد تر شده!!خدا شاهده!! من کلی کار کردم 5 تومن جمع کردم تا تنها دل خوشی زندگیمو بخرم من همش فکر میکردم موتور های 250 ازاد شه فوقش نینجا میشه 5 تومن نه 15 تومن!!!بره همین قیه دپرس شدیم باید برم موتور هندیو چینی تایوانی مونتاژ ایران بخرم...............کلا باید بیخیال موتور و موتور سواری بشم

داداشی هیچ زمان نینجا تحت هیچ شرایطی به اون قیمت که شما پیش خودتون حساب کردین عرضه نخواهد شد..
گمرکی موتور سیکلت رو نزدیک 100% حساب کنین.. قیمت جهانی موتور هم 4 هزار دلار.. یعنی به پول ما 5 میلیون خود موتور میشه و عوارض هم به همان میزان..
حالا سود دلال و اینکه داری پول بالای برند رو هم میدی حساب کنید میرسید به همون 14 -15 تومن..

البته زیاد هم نباید نا امید باشی با همین 5-6 میلیون تومن هم میشه موتورهای خوبی مثل دایلیم یا هیوسانگ در حد خرید..
من جای شما باشم انقدر زود نا امید نمیشم یه کوچولو دیگه کار کن بذار روی پولت یه هیو در حد بخر حالشو ببر..

Ali
05-07-1390, 02:00 بعد از ظهر
اصلا من دپرس شدم تو زندگیم افسردگی داشتم الان بد تر شده!!خدا شاهده!! من کلی کار کردم 5 تومن جمع کردم تا تنها دل خوشی زندگیمو بخرم من همش فکر میکردم موتور های 250 ازاد شه فوقش نینجا میشه 5 تومن نه 15 تومن!!!بره همین قیه دپرس شدیم باید برم موتور هندیو چینی تایوانی مونتاژ ایران بخرم...............کلا باید بیخیال موتور و موتور سواری بشماقا چرا ناراحتی اخه؟ یه دایلیم بگیر خدایی حال میده موتور همه چی تمومیه خداییش لوازمشم به تازگی فراوون شده برو تعریفای اقا بابکو بخون از این موتو نظرت کلا عوض میشه من اگه شرایطم اجازه میداد یک لحظه تو خریدش شک نمیکردم

eshgh_namordeh
17-07-1390, 04:00 بعد از ظهر
آکراپوویک برای نینجا چند قیمته ؟
چند تا کلیپ اینترنتی دیدم صداش خوب شده بود

ظاهرا فروشگاه سایت داره درسته ؟

Kenji
17-07-1390, 04:11 بعد از ظهر
آکراپوویک برای نینجا چند قیمته ؟
چند تا کلیپ اینترنتی دیدم صداش خوب شده بود

ظاهرا فروشگاه سایت داره درسته ؟

قیمتش رو برات پخ می کنم

yamaha yzf r6
17-07-1390, 08:52 بعد از ظهر
اگه کسی نینجا 250 سفید میخواد یک دستگاه فروشگاه داریوش جنب محک داره 13 تومن کم کارکرد.ولی انصافا رنگ سفیدش جالبه(ببخشید که بحث رفت لای باقالیها) چند روز پیش که اونجا بودم یکسری هم اگزوز چیده بود تو ویترین ولی هیچ مارکی روی اونها نبود.!

eshgh_namordeh
17-07-1390, 09:26 بعد از ظهر
یک عکس میگرفتی ببینیم چطوریه
رنگ عوض کردن یک تعویض فلاپ و اعلام به نیرو انتظامی بیشتر نیست اگه قشنگه تغییر رنگ بدیم

Kenji
17-07-1390, 10:20 بعد از ظهر
اتفاقا رنگش خیلی ضایست. سفیدش اصلا جالب نشدهاگزوز هایی که چیده رو که قیمت فضایی می ده. طرح کربن رو می ده 320!!!!! wall3

Kami
17-07-1390, 10:34 بعد از ظهر
منم دیدم سفیدشو
به دلم نشست . یه جورایی دیگه حس موتور 16 میلیونی رو بهت نمیده . انگار سوار اپاچی سفید شدی
رنگ سبز تو نینحا تکه . ابیشم تکه . قرمزش که خداس

RIDER
18-07-1390, 04:21 قبل از ظهر
از نظر من بهترین رنگش مشکی یدسته چون واقعا خوف و قشنگه فکر کنم ارزونترم باشه

nOviA
18-07-1390, 03:13 بعد از ظهر
نینجا نینجاست. روش عیب نزارید. همه رنگش قشنگه.

Ali
20-07-1390, 01:24 بعد از ظهر
2012 Kawasaki Ninja 250R Special Edition
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Babak
20-07-1390, 02:57 بعد از ظهر
لاکی جونم این مدله ریسش خیلی س.سی هست

مهدی مریدا
20-07-1390, 04:47 بعد از ظهر
قبلی ها که مارک کاوازاکی رو باکش و مارک نینجا رو فلاپش بود که قشتنگتر بود ! واقعا باید به طراح مدل 2012 بابت این تغییر مسخره تسلیت گفت !

nOviA
20-07-1390, 05:36 بعد از ظهر
لاکی جونم این مدله ریسش خیلی س.سی هست
مدل ریس نیست :wall3: بابک عزیز مدل special editione که فقط رنگش عوض شده. نه دسته ها اومده پایین نه صندلی رفته بالا. نه آینه ها برداشته شده نه فلاپ ها فیبر کربن شده. نه اگزوز عوض شده.نه لاستیک عوض شده. نه ترمز ها Boost شده.

eshgh_namordeh
20-07-1390, 07:44 بعد از ظهر
اره به نظر منم زشت تر شده
چرااینجوری کرده

Babak
20-07-1390, 09:34 بعد از ظهر
پس محمد اون 250r چیه؟ 

مهدی مریدا
20-07-1390, 10:09 بعد از ظهر
انگار نذر دارن که یه تغییری تو موتور بدن حالا زشت تر هم شده شد ! ضمن اینکه خط کشی های رو فلاپ هم از هیبت موتور خیلی خیلی کم کرده .

Kenji
20-07-1390, 10:15 بعد از ظهر
باید بالاخره یه تفاوتی بکنه با مدل قبلی دیگه حتی اگه مورد سلیقه ی خیلی ها نباشه

نیما نادری
20-07-1390, 10:37 بعد از ظهر
نینجای کسی کارت موتور داره ؟

تو سیستم راهور ثبت پلاک میشه یا فقط یک پلاک بهش چسبوندن ؟

Kami
20-07-1390, 10:56 بعد از ظهر
نینجای کسی کارت موتور داره ؟

تو سیستم راهور ثبت پلاک میشه یا فقط یک پلاک بهش چسبوندن ؟
علیرضا (Eshghe namordeh ) موتورش هم کارت موتور داره . هم کارت سوخت . هم سند

siavash brazil
20-07-1390, 11:47 بعد از ظهر
پلاک ملی.. کارت موتور.. کارت سوخت و.. درست مثل هیوسانگ تمامی مدارک رو داره.

اما رنگ..
امری است سلیقه ای..
به نظر من بهترین رنگش:

eshgh_namordeh
20-07-1390, 11:59 بعد از ظهر
به اسم جهان تند سند خورده کارت و همه چیز موتور هم همینطوره روی شاسی هم که شماره شاسی زده اسم جهان تند خورده
بله به قول **** همه چیز داره تماس هم گرفتم 110 تائیید کرد .

Babak
21-07-1390, 01:34 قبل از ظهر
صدای نینجا خیلی قشنگ.یه شب تو جاده چالوس میرفتیم علیرضا پشته من بود یه هو قاط زد یه معکوس داد به موتور رو از من سبقت گرفت با اینکه می دونستم اونه پشتمه و صدای اگزوزه منم که سر به فلک کشیده بود با چشمانی از هدقه بیرون زده بغلو نگاه کردم واقعا فکر کردم یه موتور سنگینه که داره از مون سبقت میگیره.البته بگم اگزوز فابریکه:bunnyearsmiley:

nOviA
21-07-1390, 01:48 قبل از ظهر
پس محمد اون 250r چیه؟
این صرفا یه نوع نام گذاریه.تمام نینجا 250 ها آخرش r داره. Ninja 250r

RIDER
21-07-1390, 03:04 قبل از ظهر
عجیبه برام که بعضیا میگن نینجا صدا نداره من از نزدیک دیدم خیلی بم بود گاز داد رفت فوق العاده بود

Ali
21-07-1390, 03:15 قبل از ظهر
نینجا به خاطر خطی بودن انجین صدای بسیار زیبایی داره

nOviA
21-07-1390, 10:05 قبل از ظهر
نینجا 2 سیلندر خطیه؟؟؟ مطمعنی؟ نمیدونستم ای ول.
اون موقعی که نینجا تازه اومده بود تو پمپ بنرین ساعت 2 شب اومده بود بنزین بزنه.جتی یادمه هنوز تو این سایت نمیومدم.تابستون 2سال پیش. بهش گفتم بنزین زدی پر کن برو ببینم چه جوریه صداش؟ دمش گرم رومو زمین ننداخت و پر کرد. صداش اون موقع برام خیلی قشنگ بود.

RIDER
21-07-1390, 10:21 قبل از ظهر
صداش با فولل اگزوز تو برادر دیوانست آخرشه اگزوزشم خیلی گرونه تو برادر فول
این تو براز فول برا نینجا 250 [Only registered and activated users can see links]

nOviA
21-07-1390, 10:34 قبل از ظهر
4 اسب اضافه واسه 250سی سی یکم غیرمنطقیه. البته شاید تکنولوژی رفته بالا. تا 2 3 سال پیش 600 سی سی ها با Two brothers حدود 5 6 اسب اضافه میشدن. الان شده حدود 10 اسب.
خیلی خشکل شده با اون اگزوز . علیرضا در اصرء وقت اینو بنداز خیلی شاخه

RIDER
21-07-1390, 11:30 قبل از ظهر
بدون شک بالای 1تومن میشه قیمته این اگزوز حساب کنین چقدر میشه با قیمته بروز دلار که دلار امریکا 1235هزارتومنه الان

Babak
21-07-1390, 02:52 بعد از ظهر
اگزوز 2داداش یه نموره زیادی گرونه:icon_pf _99_::1tongue::wall3::icon_pf _100_::afro::sarma::mypersianforum (531:2khtar::28::hanghead::acigar::icon_pf _99_::1tongue::sad::khak:

nOviA
21-07-1390, 03:21 بعد از ظهر
گرونه ولی ارزش داره. 4 اسب قدرت اضافه کم نیست.

RIDER
21-07-1390, 03:29 بعد از ظهر
البته فقط تو مدل کامل یا همون فول که با لولست اینجوره ها اون لولرو اسمشو همش یادم میره

مهدی مریدا
21-07-1390, 04:50 بعد از ظهر
کسی که 16 تومن می ده نینجا می خره ، به نظر من براش مشکلی نداره 2 میلیون هم بده اگزوز بخره . و الا کار عاقلانه خرید هیوسانگه ، مگه پول اضافه داشته باشی ( بچه مایه دار باشی ) .

Aka
23-07-1390, 08:40 بعد از ظهر
من یه 2012 خریدم ،
بیشترین چیزاییش که آزارم میده ، اسقرار خیلی بد نسبت به هیوسانگ
نداشتن استپ نور بالا
ترمز به مراتب ضعیف تر از هیوسانگ
صدای کم ( و البته گوش نواز :d )

nOviA
23-07-1390, 08:46 بعد از ظهر
محل استقرارش بد نیست. این موتور در دسته ی Sport Touring قرار میگیره و به همین دلیل استقرارش متفاوته. محل استقرارش از بهترین هاست در این دسته.

Babak
23-07-1390, 09:19 بعد از ظهر
استپ بالا نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی اگر بخای رو نور بالا بزاری پس چکار باید بکن؟

Aka
23-07-1390, 10:03 بعد از ظهر
باید دکمه نور بالا رو بزنی ! یعنی کلا نور بالا شی !!
بعد این موتور بهترین موتور ریس آماتوری شناخته شده ، پس چرا استایل استقرارش اینجوریه !!؟

Babak
23-07-1390, 11:10 بعد از ظهر
اهان فهمیدم.ماله 2010 آمپره بنزین داره و چراغ آب ولی ماله شما برعکسه و اینکه انزکتوریه.موتوره بسیار راحت و بی درده سریه.بیشتر بدره مسافت های طلانی می خوره تا ریس و مسابقه دادن.

RIDER
24-07-1390, 01:27 قبل از ظهر
یچندتا عکس بزار فیز ببریم.مبارک باشه چند خریدید و چه رنگی

Ali
24-07-1390, 12:25 بعد از ظهر
انزکتوریهبابک جان نینجا فقط برای بازار اروپا با انژکتور تولید میشه و برای کانادا و امریکا با کاربراتور تولید میشه و اگه اینایی که میاد ایران انژکتوریه از اون اروپاییاشه:297:

Babak
24-07-1390, 03:25 بعد از ظهر
چرا کانادا آمریکا کاربراته؟انزکنور که خیلی بهتره و بازده هی بالاتری داره و نگه داریش خیلی راحت تره؟؟؟؟؟؟؟؟مصرف پایین تری داره آلودگیش کمتره و خیلی مزیت های دیگه!!!!خیلی برام عجیبه:297:

Aka
24-07-1390, 10:18 بعد از ظهر
در مقایسه با هیوسانگ و بندیت

3996

3997

siavash brazil
24-07-1390, 10:41 بعد از ظهر
2012 رو چقدر گرفتین؟ مبارکتون باشه.
من 2011 رو تا 14500 قیمت داشتم

Aka
25-07-1390, 12:06 قبل از ظهر
منم همین قیمت گرفتم
قابل شمارو نداره داداش
ولی راستشو بخوای هیوسانگ بیشتر بهم چسبید تا این ...:297:

Kami
25-07-1390, 09:40 قبل از ظهر
ولی راستشو بخوای هیوسانگ بیشتر بهم چسبید تا این ...
بله هیوسانگ به نظرم تو چشم تر هست با هیکلش
اما خوب نینجا یه چیز دیگس

Babak
25-07-1390, 05:39 بعد از ظهر
تفاوت نینجا با هیوسانگ مثله ینزه کلاس s با مثلا آزرا

siavash brazil
25-07-1390, 10:57 بعد از ظهر
منم همین قیمت گرفتم
قابل شمارو نداره داداش
ولی راستشو بخوای هیوسانگ بیشتر بهم چسبید تا این ...:297:

عجب! یعنی مدل 2012 با مدل 2011 هم قیمت هستند!!!
شما اشنا داشتین یا نه دلال های گمرک همین قیمت رو برای هر 2 مدل عنوان میکنند؟

ممنون دوست گرامی بزرگوارین. انشالا که همیشه چرخش براتون به سلامت و خوشی بچرخه.

من هیوسانگ خودم رو حدود 1 هفته هست فروختم.. واقعا دلم براش بدجوری تنگ شده.. از باب سواری واقعا سواری خوبی داشت و شتاب خیلی خوبی داشت
من 2 ترک شتاب 0-100 باهاش 7.8 زدم و تک هم حدود 7 باید بزنه.. یعنی زیر 100 تومن هر ماشینی بگی میگیره فقط جنسیس کوپه میاد باهاش..

از نظر امار خور هم که واقعا تک بود و بارها و بارها ماشین های 40-50 تومنی جلومو گرفتن و شروع به سوال پرسیدن کردن.. هی داغ دلمون تازه شد!

راستی شما که هم نینجا دارین هم هیو میتونین یه زحمتی بکشین یک مقایسه خیلی خودمونی از این 2 موتور بنویسین؟ از همه چیه این 2 موتور
از شتاب .. نرمی سواری.. کیفیت ساخت.. از توجه مردم نسبت به هر 2 این موتورا.. این که کودوم بیشتر برای ملت جالب بود..

من عاشق برند کاوازاکی هستم .. میخوام بدونم از دید شمایی که هر 2 رو دارین واقعا این اختلاف قیمت ارزشش رو داره یا خیر

با تشکر

Aka
26-07-1390, 06:27 قبل از ظهر
من هنوز خیلی با نینجا نروندم که بتونم نظر بدم
در اولین برخورد کسی که هیوسانگ سوار باشه چنتا چیزش دلو میزنه
استقرار بد
ترمز بد
اگزوز خفه
لاستیکای دوچرخه کورسی که روش انداختن

حالا بیشتر سوار شم اگه معایبی بود بازم عرض میکنم

Aka
26-07-1390, 08:16 بعد از ظهر
امروز بعد از گذشت 100 کیلومتر از خرید موتور تصمیم گرفتم یه گازی بش بدم ،
یا کیلومتر خرابه یا اینکه نتایج خیلی مایوس کننده
من دور موتورو خیلی بالا نبردم ولی به حد اکثر سرعت 135 رسیدم
فکر میکنم بزرگترین مشکل این موتور اگزوزش باشه ، که جلوی تنفسشو میگیره
حالا فرصت بشه یه سر میرم اتوبان قم ، یه تستی باز میکنم

eshgh_namordeh
26-07-1390, 11:52 بعد از ظهر
نینجا اون هم نو باشه راحت میره165البته کفی ماکزیمم سرعتش همین 165 تا هست سرازیری یادگار امام 180 رفتم بیشتر هم میرفت مال من نو که بود نیش گاز 120 بود دور موتور روی 7 وقتی 140 میشد دور موتور روی 8-9 بود راحت میرفت نباید مشکل داشته باشی اون هم انژکتور که خیلی دیر تنظیمش به هم میخوره سرعت بیشتری هم نسبت به کاربرات باید داشته باشه

اما الان که 20 هزار تا کار کرده از روزی هم که خریدم نه آچار کشی کردم نه تتنظیم کاربرات قدرت موتور کم شده دو سرنشین که از طالقان برگشتیم کفی 120 سراشیبی کم 140 بیشتر نرفت
بردم محک گفت از صفحه کلاچ نیست تنظیم موتور میخواد نوبت داد واسه 10 روزه دیگه

از موتورت هم لطفا عکس حتما بزارید .

Aka
27-07-1390, 12:21 قبل از ظهر
اگزوز مال شما با مال من فرق داره ، من احساس میکنم موتور نفس نمیتونه بکشه
البته خیلی بش فشار نیووردم ولی از نینجا بیشتر از این انتظار میرفت
الحق که هیوسانگ یه چیز دیگس
البت ، موتورش خیلی نرم تره و دنده ها خوب جا میره ، معلومه یه موتوره جاپونیه !

eshgh_namordeh
27-07-1390, 12:51 قبل از ظهر
لطفا یک عکس از موتورت بزار ببینیم

ap_peiki
27-07-1390, 01:20 قبل از ظهر
یه جاا گذاشت نمیدونم کجا کنار یه هیو و یه بندیت

RIDER
27-07-1390, 01:27 قبل از ظهر
صدرصد یه مشکلی داره یا مشکل دار بهت قالب کردن.یه موردم عجیبه صدای اگزوز نینجا 10برابر هیوسسنگه که سایلنته که اگر بازم اگزوز عوض کنی جالب نمیشه ولی از هر نظر دیگه به نظر من هیو سرتره.باید توجه داشته باشی سری های جدیدی که میاد مونتاژ ژاپن و مالزی و......... نیست مونتاژ باجاج موتوره شرکت جهان تند 100درصد همین کارو میکنه چون براش خیلی بصرفه تر و ارزونتره

salahshor
27-07-1390, 11:51 بعد از ظهر
نینجا اون هم نو باشه راحت میره165البته کفی ماکزیمم سرعتش همین 165 تا هست سرازیری یادگار امام 180 رفتم بیشتر هم میرفت مال من نو که بود نیش گاز 120 بود دور موتور روی 7 وقتی 140 میشد دور موتور روی 8-9 بود راحت میرفت نباید مشکل داشته باشی اون هم انژکتور که خیلی دیر تنظیمش به هم میخوره سرعت بیشتری هم نسبت به کاربرات باید داشته باشه

اما الان که 20 هزار تا کار کرده از روزی هم که خریدم نه آچار کشی کردم نه تتنظیم کاربرات قدرت موتور کم شده دو سرنشین که از طالقان برگشتیم کفی 120 سراشیبی کم 140 بیشتر نرفت
بردم محک گفت از صفحه کلاچ نیست تنظیم موتور میخواد نوبت داد واسه 10 روزه دیگه

از موتورت هم لطفا عکس حتما بزارید .
اقا علیرضا میتونی یه انژکتور شور ورث یا لیکومولی بگیری وقتی بنزین 5 تا اینا داری بریزی اونم سوبر تو باک بریز 100 در 100 جواب میده واسه کلین کردن کاربرت عالیه
5 تومن بیشتر هم نیس و خوب جواب میده اصلیشم بگیر
خواستی من میگیرم واست . محفظه احتراق رو هم تا حدودی صیقل میکنه
اونو ریختی فقط یه کم گاز بده بهش تو اتوبان
هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه
امتحان کن
شمع سوزنی رو هم که میدونی ...
یادت نره

محک هم غیر سرویس کاره دیگه نمیخواد انجام بده

eshgh_namordeh
28-07-1390, 10:09 قبل از ظهر
مرسی داداش باشه امتحان میکنم ببینم چی میشه
آخه من موتور را از روزی که خریدم فقط سوار شدم بد هم نیست یکبار بنده خدا سرویس بشه اما قبلش پیشنهاد شما را انجام میدم

eshgh_namordeh
06-08-1390, 11:48 بعد از ظهر
موتور را پیش محک بردم سرویس و آچار کشی 60 تومان گرفت - خیلی خوب شد مثل روز اولش شد
کلی سفارش کرد دنده 1و 2 را پر نکن برات یک عمر کار میکنه
اگزوز هم گفت عوض کنم نینجا خیلی روش تاثیر داره موتور را خفه کرده که بیخیال شدم
بعدش گفت چرا انژکتوری نخریدی ؟ کاربرات به شرطی که تنظیم باشه شتابش بهتر از انژکتوره اما در کل کشش انژکتور و سرعت نهائیش بیشتره با اینکه دیاکش فعلا نیست

محک خوش انصافه مثلا گفتم شمعها را نگاه کن خودم سوزنی انداختم خوبه یا بده نمیدونم یا صفحه کلاجش ممکنه تعویض بخواد نگاه کرد گفت خوبه همشون میتونست الکی پول بگیره اما کارش درسته .

yamaha yzf r6
07-08-1390, 12:03 بعد از ظهر
محك انصافا" كارشون حرف نداره من خودم هم يك بار موتور دادم دستشون.بيخود پول نميگيره.

reza KTM
07-08-1390, 01:35 بعد از ظهر
چرا 1 و 2 رو پرنکنی تا عمرش بیشتر شه؟
پر کردن 1و 2 با پرکردن 3و 4 و 5 چه فرقی داره؟

K.I.A
07-08-1390, 02:18 بعد از ظهر
چون برای شتابگیری اولیه 1 و2 باید تا انتها پر شه /چون ضریب دندهی 1 و2 بیشترین هست و فشار زیادی روی صفحه کلاچ و گیربکس و زنجیر و.... میاره //یکی از دلایل عمر موتور پر نکردن دنده 1و 2 تا رد لاین ....

K.I.A
08-08-1390, 01:22 بعد از ظهر
دنده ی 4 یا 5 یا6بستگی به کار برد اوردرایو میشن.

nOviA
08-08-1390, 01:27 بعد از ظهر
دنده ی 4 یا 5 یا6بستگی به کار برد اوردرایو میشن.

یعنی چی؟

K.I.A
08-08-1390, 01:33 بعد از ظهر
معمولا دندهی اخر یا دندههایی با ضریب کم دندهای هستن برای کاهش دور موتور یا کم کردن فشار انجین و کاهش دادن مصرف سوخت تا 10 درصد و رسوندن وسیله به حداکثر سرعت...مثل دوج وایپر 2009

Ali
08-08-1390, 11:14 بعد از ظهر
معمولا دندهی اخر یا دندههایی با ضریب کم دندهای هستن برای کاهش دور موتور یا کم کردن فشار انجین و کاهش دادن مصرف سوخت تا 10 درصد و رسوندن وسیله به حداکثر سرعت...مثل دوج وایپر 2009اوردرایو که قدیم به یه معنی دیگه بود مثلا بعضی از ماشینای اسپرت مثل تریومف داشتن که وقتی از اون استفاده میکردی یکدفه شتاب میداد یجورایی مثل نیترو بود

Babak
08-08-1390, 11:22 بعد از ظهر
همونه ون ها هم اور میدادی در اصل یه معکوس میداد تو کیربکس اتوماتیک ها بود. اور درایو یعنی دنده ای که دوره خروجی رو بیشتر از دوره ورودی کنه

K.I.A
08-08-1390, 11:53 بعد از ظهر
اونی که شما میگی دکمه اسمش ارمره ...مثل نیترو میمونه.اونی که بابک میگه دکمه ی اوردرایوه نه چرخ دندهی اوردرایو...که با زدن اون دکمه توی بعضی از ون ها چون تیپ ترونیک و شیفتر ندارن باعث معکوس کشیدن میشه...

Babak
13-08-1390, 02:49 قبل از ظهر
قیمت کاوازاکی

ghost.rider1
20-09-1390, 04:59 بعد از ظهر
سلامتی همه نینجا سوارا
امروز یه نینجا ابی نفتی 2011 اسپشال ادیشن کاربرات خریدم.پرچم بالاس:12:

Kami
20-09-1390, 05:37 بعد از ظهر
مبارکت باشه دادش
رنگ خیلی قشنگی بود اونطوری که من صبح دیدم
صداشم قشنگ بود

farzad_sh_2020
20-09-1390, 05:41 بعد از ظهر
عکس بذاریددددد

eshgh_namordeh
20-09-1390, 06:21 بعد از ظهر
مبارک باشه امیر حسین جان
صفر خریدی یا کارکرده ؟ قیمت هم بگو

ghost.rider1
20-09-1390, 06:47 بعد از ظهر
مرسی علی جان
صفر 13.800
فقط داشتم برمیگشتم تصادف جزیی کردم و راهنماش شیکست.یاد ترمز دایلیم بخیر.

Babak
20-09-1390, 06:52 بعد از ظهر
موتوره هیولاییه توی هر سرعتی وقتی گاز رو میپیچونی بهت شتاب میده بعده 8000 rpm تازه صدای نازه انجین درر میاد که واقعا هیجان بخشه.رخه زیبایی داره و ترمز موتوری(وقتی گاز رو ول می کنی بدون معکوس دادن)خیلی عالی داره که خیلی وقت ها از تزمز گرفتم بی نیازت می کنه.نشستنش خیلی راحته.....:98:

eshgh_namordeh
20-09-1390, 09:02 بعد از ظهر
فدا سرت منم دقیقا روز اول از فروشگاه اومدم بیارم خونه میدون انقلاب تصادف کردم خوردم زمین چیزیش نشد
من یکبار خریدم 40 تومن بیشتر نبود فروشگاه کنار محک داره

Babak
21-09-1390, 01:07 قبل از ظهر
این داستانه اسپشیال ادیشن چیه؟:s (9):

Sination
21-09-1390, 01:31 قبل از ظهر
این داستانه اسپشیال ادیشن چیه؟:s (9):

ویرایش خاص !

قیافه special edition که فرق داره کاملا با مدل معمولی.. کاملا ولی باتنش رو نمیدونم و مشخصاتش رو چک نکردم

cbr 600 و R1 و ...مدل special editon دارن و خیلی خیلی زیبا هستن ! حتما برید تو گوگل بزنید ببینید ..

RIDER
21-09-1390, 02:49 قبل از ظهر
مبارک باشه.زیباترین لیمیتد ادیشن نینجا ۲۵۰ رنگ مشکی قرمزشه که واقعا قشنگه و روش طراحی خاص داره ولی لیمیتد ادیشن یه بدی داره همین فلاپ نرمال نینجا با بدبختی گیر میاد هالا لیمیتد بماند که گرانترو کمیابتر البته در ایران.ولی خوبی و برتری نینجا نسبت به هیوسانگ در قطعات اینه که هیو قطعاتش یا نیست یا اگرم باشه همین ایران باید گیر بیاری یا کشور سازنده ولی نینجا تمام قطعاتش تو دبی و تایلند پره.یک سوال تو تهران تعمیر گاهی هست که دیاگ نینجا داشته باشه چون واسم جالبه بدونم با چه هدفی مدلای انژکتورشم وارد میکنن.یه سوال اگه میشه بگین از کجا خریدین چون قیمت فوقوالعاده است الان همه میگن ۱۴.۵۰۰

Aka
21-09-1390, 07:08 قبل از ظهر
اگزوز بستم هیولا
با یکی از بچه ها ، من با هیوسانگم اونم با نینجا ، درگ انداختیم ، هیوسانگ لوله شد
موتور نفسش باز شده نره میزنه

Kami
21-09-1390, 11:08 قبل از ظهر
اگزوز بستم هیولا
با یکی از بچه ها ، من با هیوسانگم اونم با نینجا ، درگ انداختیم ، هیوسانگ لوله شد
اونجوری که من دیدم کیا با نینجای علیرضا تو درگ جلو افتاد حتی اگزوز فابریک هم هیو رو لوله میکرد
اما خیلی زور داره 14 میلیون بدی واسه 250

Babak
21-09-1390, 12:08 بعد از ظهر
مرسی علی جان
صفر 13.800
فقط داشتم برمیگشتم تصادف جزیی کردم و راهنماش شیکست.یاد ترمز دایلیم بخیر.
امیر اگزوز را روی موتور ندادی که بره؟:waiting:
چون می گفتی ماله نیجا هست میتونی روس بندازی؟

nOviA
21-09-1390, 12:24 بعد از ظهر
اونجوری که من دیدم کیا با نینجای علیرضا تو درگ جلو افتاد حتی اگزوز فابریک هم هیو رو لوله میکرد

نخیر قبول ندارم. من بد دنده دادم موتور هم داغ کرده بود:waiting::icon_pf (95):

امیر حسین مبارک باشه. شیرینی کی میدی

reza KTM
21-09-1390, 02:18 بعد از ظهر
اگزوز بستم هیولا
میتونی نمونه صداش رو بزاری؟
فیلمی ازش بگیری ببینیم صداش رو؟

nOviA
21-09-1390, 05:23 بعد از ظهر

توهمه
بیار بندازیم

K.I.A
21-09-1390, 07:20 بعد از ظهر
دوستان فرق انزکتوری و کاربراتور نینجا از لحاظ قدرت به صورت علمی چقدر هست؟من فرقی پیدا نکردم...

ali khoramian
21-09-1390, 07:35 بعد از ظهر
مبارک باشه بسیار. به هیوسانگ توهین نشه

RIDER
21-09-1390, 08:09 بعد از ظهر
هیوسانگم موتور خوبیه ولی سلطان 250 نینجاس که هر موقع اراده کنی قطعاتش تو کشورای اطراف هست تو همه کلیپا هم توسط رایدر های حرفه ای ثابت شده سرعت و قدرت نینجا کمی بیشتر و جلو میفته و تو 250 ها نینجا تنها موتوریه که فولل اگزوز یعنی با منبع داره. درسته قیمتش بالاس ولی از قدیم که 17 ملیون بود بهتر شده ولی واسه کسی که عشقش رو داره فرقی نمیکنه .منم داره نظرم به نینجا بر میگرده:au:چون کاربراتم هست تو شهر خودمونم میشه تعمیرکرد نیاز به کول کردن تا تهران نداره

Aka
22-09-1390, 05:04 قبل از ظهر
داداش لوله میکنیم لوله :d
بابی جون ، میخواست اگزوز رو ملا خور کنه ، نزاشتم ،
اگزوزش مارک نیست ، ولی صداش از یوشیمارو هیوسانگ بیشتر نعره میزنه ، تو فیلم معلوم نمیشه ، ایشاالله یه قرار میارم گازی به ماتحتش میدیم :d
یه باتری خفن که ماله 1400 بود با زنجیر رنتال اورینگی هم انداختم رو هیوسانگ ننه مرده
الان میتونم بگم میشه باهاش راحت یه چرخ زد ، البته من نداشتم ، که اینکارو بکنم

eshgh_namordeh
24-09-1390, 10:31 بعد از ظهر
دوستانی که نینجا دارند
لامپ جلوی موتور اگر سوخت لامپهای پروژکتور پرشیا بهش میخوره میتونید تعویض کنید .

روش تعویض صفحه کلاچ و نکاتی در مورد نگهداری موتور هست که گذاشتم :

ghost.rider1
26-09-1390, 07:05 بعد از ظهر
چرا دادم بابک .اون اگزوز واسه این چیپ بود روش دادم رفت وسیلیه واسه دایلیمت نمی خواهی.من اگزوز فابریک با اینه فابریکشو ندادم

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

نخیر قبول ندارم. من بد دنده دادم موتور هم داغ کرده بود:waiting::icon_pf (95):

امیر حسین مبارک باشه. شیرینی کی میدی

مرسی .داداش اخر هفته برنامه می کنیم

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

دوستانی که نینجا دارند
لامپ جلوی موتور اگر سوخت لامپهای پروژکتور پرشیا بهش میخوره میتونید تعویض کنید .

روش تعویض صفحه کلاچ و نکاتی در مورد نگهداری موتور هست که گذاشتم :

لامپ خودش مگه نی علیرضا؟

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

اما خیلی زور داره 14 میلیون بدی واسه 250

منم همینو می گفتم به علیرضا عشق نمرده ولی خریدم :gigglesmile:

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینم یه نینجای خشگل

Kami
26-09-1390, 07:06 بعد از ظهر
عکس نینجای خودتو بزار امیر حسین

ghost.rider1
26-09-1390, 10:12 بعد از ظهر
2 تا عکس از زد ایکس خودم

eshgh_namordeh
26-09-1390, 11:01 بعد از ظهر
لامپ خودش فیلیپس بود 55 وات آلمان تک کنتاکت ، یعنی 4.5 آمپر جریان میکشه و میشه به راحتی زنون بست که لحظه استارت 5 آمپر و پس از چند ثانیه 3.5 آمپر جریان میکشه جایگزین کرد
من دنبال لامپ خودش نرفتم چون شمال بودیم که سوخت و بچه های شهر آستانه بودن که در کمال معرفت ما را بردن مغازه خودشون و کلی تماس گرفتن به دوستاشون تا لامپ پرشیا را اوردن اون هم دقیقا 55 وات بود و مشابه لامپ فابریکش بود .
خوشبختانه نینجا مشکل قطعات نداره اکثر کشورها هست و خیلی ها وارد میکنند فقط قیمت نسبتا بالائی داره
خیلی خوبه الان سایتمون 3 تا نینجا داره :)

ghost.rider1
26-09-1390, 11:09 بعد از ظهر
هر چشو خواستی بگو من برات میارم علیرضا.

Ali
29-09-1390, 07:49 بعد از ظهر
مبارک باشه راستی فرقش با مدل ساده چیه؟

eshgh_namordeh
30-09-1390, 07:59 بعد از ظهر
نکاتي چند در مورد نينجا 250 :
در صورت روشن نشدن موتور چه مواردي بايد بررسي شود
1- بنزين :
الف - اگر عقربه بنزين يا داخل باک بنزين وجود دارد با باز کردن فلاپ مشکي رنگ چپ موتور که فقط با يک پيچ چهار سو متصل هست شير بنزين
نمايان ميشود که ميتوانيد به حالت ذخيره برده (در صورتي که بنزين باک کم است ) سپس شلنگي که به کاربراتور رفته جدا کنيد در اين حالت بنزين بايد با فشار از باک خارج شود در صورتي که قطره قطره بيايد مسير تخليه بنزين کثيف شده بايد تميز کنيد .
ب - در صورتي که بنزين از شلنگ خوب خارج شد پس بايد شناور کاربرات را تست کنيم ، براي اينکار يک شلنگ به کاربرات متصل ميکنيم و به با مکش بنزين را تخليه ميکنيم اگر مقدار قابل توجهي بنزين خارج شد که مشکلي ندارد در غير اين صورت شناور مشکل دارد يا گير کرده با زدن چند ضربه کم به بدنه کاربراتور شايد آزاد شود .

2- هوا :
ورود مقدار زياد هوا يا خيلي کم باعث روشن نشدن موتور ميشود ، زين موتور با دو پيچ آلن متصل شده که براي دسترسي به اين پيچها فلاپ مشکي دو طرف را بايد بازکنيد پس از باز کردن زين موتور دو دريچه هواي ورودي نمايان ميشود که بررسي کنيد مسدود نباشد .
فيلتر هواي موتور سمت راست و زير فلاپ مشکي رنگ هست که پس از باز کردن فلاپ مشکي جعبه آن مشخص است با 3 پيچ آلن درب جعبه را باز کنيد به صورت کشوئي فيلتر را در آورده در صورتي که خيلي کثيف شده با مواد شوينده آنرا تميز کنيد سپس پس از خشک شدن در هواي آزاد يا سشوار توسط اسپري روغن مخصوص فيلتر آنرا آغشته کنيد سپس با پارچه ايي خشک روغن اضافي را پاک کنيد و در محل خودش نصب کنيد .
دقت کنيد هنگام شستن فيلتر آب را از خارج فيلتر به سمت بيرون بريزيد که موادي که باعث مسدود شدن شده به سمت خارج فيلتر حرکت کنه .
در صورت نداشتن اسپري روغن فيلتر را در ظرف قرار دهيد و بر روي آن روغن موتور معمولي بريزيد و صبر کنيد جذب شود سپس روغن اضافي را با پارچه کاملا گرفته و در محل نصب کنيد .
فيلتر اين موتور توسط دو کادر پلاستيکي مانند از دو طرف محافظت شده که به راحتي از هم خارج ميشوپند .
3- شمع :
سيستم شمع شامل باطري - سيستم تنظيم احتراق (جرقه زني ) و کويل ميباشد که باطري ولتاژ سيستم تنظيم را تهيه ميکند بنابرلين :
الف - ولتاژ باطري را با ولتمتر اندازه بگيريد که بايد حداقل 12.4 ولت باشد همه چراغها را روشن کنید ولتاژ باطری نباید بیشتر از 1 ولت افت کند .
ب- سیم کویل را از سر شمعها جدا کنید و نزدیک بدنه بگیرید سپس استارت بزنید در صورتی که جرقه زد برق رسانی مشکلی ندارد اگر جرقه نزد ممکن است کابل ارتباطی قطعی داشته باشد یا محل اتصالات کویل تا شمع زنگ زده باشد که جزو موارد خیلی نادر است اما ممکنه پیش بیاد
در این حالت باید همه اتصالات برقی موتور را چک کنیم که شامل : استاتور - روتور - رکتیفایر- سیمهای اتصال و باطری میباشد . stator- rotor -rec-battery
rotor stator : در یک موتور دوار بخش متحرک (که معمولاً درون موتور است) چرخانه یا روتور ([Only registered and activated users can see links]) و بخش ثابت ایستانه یا استاتور ([Only registered and activated users can see links]) خوانده می‌شوداستاتور سمت چپ موتور هست و پشت روتور قرار گرفته ، که ولتاژ ac تولید میکند و این ولتاژ توسط رکتیفایر که یک پل دیودی ساده هست تبدیل به dc میشود و تعیین میکند چقدر ولتاژ به باطری بدهد
فلاپ دو طرف موتور را باز کنيد سپس توسط آچار شمع خود موتور به راحتي شمعها باز ميشود آچار تا انتها پائين رفته که توسط آچار ديگري آچار شمع را چرخانده شمع باز ميشود .

چک کررن سالم بودن روتور : شامل 5 مرحله میباشد :
1- موتور خاموش ، از روتور 3 سیم به رکتیفایر میرود فیش را جدا کرده و اهمتر را در حالت اندازه گیری مقاومت یا ()تست دیود بوق میزند) میگذاریم در این حالت کابل سمت روتور را تک تک سیمها را ک میکنیم یک سر اهمتر به زمین سر دیگه به یکی از سیمهای روتور ، هیچ ا مقاومتی نباید باشد یعنی در حالت بوق اهمتر بوقی دریافت نمکینیم و بی نهایت هست ، همه سیمها باید همین خاصیت را داشته با شند .

2- موتور خاموش سپس بین سیمهای روتور هم اهمتر را میزنیم نباید مقاومتی بیشتر از 2. یا 3. اهم داشته باشند یعنی در حالت بوق اهمتر بوق میزند .

3- موتور را روشن کنید اهمتر را در حالت ac گذاشته و تک تک سیمهای روتور را به زمین تست کنید اگر لحظه ایی ولتاژ ac دیدین یعنی عایق بندی روتور خراب شده و نشتی دارید .
4- موتور روشن ، بین سیمهای روتور اهمتر میزنیم (در حالت ac ) باید بین 15 تا 100 ولت ac باشد .
5- فیش روتور به رکتیفایر را وصل میکنیم موتور را روشن میکنیم در همین حالت بین پینهای روتور را در حالت ac اندازه میگیریم باید بین 9 تا 20 ولت داشت باشیم .
اگر هر یک از شرایط فوق برقرار نبود چیزی دریافت نکردید روتور خراب است .و اگر ولتاژ ضعیف ac دریافت کردید روتور اتصال کوتاه شده است .

تست رکتیفایر :
1- تمام سیمها را جفت جفت باید تست کنیم ، اهمتر را در حالت تست دیود گذاشته ( بوق زدن )
سر مثبت اهمتر ( قرمز رنگ ) را روی سبز و مشکی را روی زرد بگزاربد هیچ بوقی نباید بشنوید به همین ترنیب همه را چک میکنیم ، زمین اهمتر(سیاه) روی سیم قرمز رکتیفایر و مثت اهمتر ( قرمز) روی 3 سیم زرد جدا جدا میگزاریم .، سپس زمین رو سبز و مثبت اهمتر روی زرد میگذاریم دوباره مثبت اهمتر (قرمز) روی قرمز و زمین اهمتر تک تک روی 3 سیم زرد میگذاریم به این ترتیب همه را تست میکنیم هیچ بوقی نباید بشنویم .
2- ولتمتر را در حالت تست جریان dc گذاشته و مثبت باطری را جدا کنید و سیم اهمتر را به سیمی که جدا کردین و دیگری را به مثبت باطری بزنید موتور را روشن کنید اهمتر باید مقدار جریان عبوری را نشان دهد اگر جریانی وجود نداشت رکتیفایر مشکل دارد .

5- فیوزهای موتور : در زیر زین فیوزها در داخل جعبه ایی تعبیه شدند که شامل فیوزهای استارت و چراغها و بوق و ... میباشد که فیوز استارت 30 آمپر و بقیه 10 آمپر هستند ، اگر فیوز چراغ پشت آمپر بسوزه (چراغ روغن رادیاتور و ...) وقتی کلید را On کنید چراغها روشن نمیشود و استارت نمیخوره
ضمنا دو عدد فیوز اضافی در جعبه موجود هست .

6- سوئیچ کلاچ و سوئیچ قطع کن موتور که در صورت خرابی موتور روشن نمیشود . که در بخش بعدی همه سوئیچهای موتور را شرح میدهیم

اگر همه موارد را تست کردین و همچنان مشکل داشتید ممکن است تنظیم سوپاپها به هم خورده باشد که تشخیص آن سخت است بی کاربراتور به مرور زمان روغن و کثیفی گرفته باشه .

در بخش بعدی سوئیچ و سنسورهای موتور را بررسی میکنیم .

RIDER
01-10-1390, 01:19 قبل از ظهر
دوست عزیز موتور شما مدل ساده زیر 2011 هست یعنی 2010 هست اصلا از 2010 به اینور رنگ آبی نداشتیم و رنگ آبیم لیمیتد ادیشن نداشته.لیمیتد شامل رنگ سفید با رگه مشکی تو 2011 مشکلی با رگه های قرمز سبز با خط مشکی یا سفید پر چمی 2011 هم رنگ سبزش پر رنگ براغ شده مثل zx14

ghost.rider1
01-10-1390, 02:41 قبل از ظهر
حالا کی گفته واسه من لیمیتد هست دوباره دقیق بخون دوست گرام
اسپشال هست چون کیلومترش به مایل و چراغ روشن.سفارش اروپا هست.من نمی دونم چرا انقدر دوستان می خوان ادای دانا هارو در بیارن و بگن مثلا ما بیشتر می دونیم.این موتور که همه اصل و نصب و پدر و مادر و نوه عموشم معلومه دیگه .

---------- Post added at 04:41 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------

این هم یک نمونه اسپشال ادیشن که فروش هست

RIDER
01-10-1390, 01:20 بعد از ظهر
درسته حق با شماست من اشتباه کردم معذرت میخوام:i'm sorry:.راستی مدل 2012 رنگ سبزش خیلی قشنگهgreen candy خدا کنه این مدلش تو ایران بیاد

eshgh_namordeh
01-10-1390, 04:28 بعد از ظهر
من ندیدیم اگه تونستی عکس ازش بزار ببینیم
با توجه به اینکه هیو گرون میشه و دلار هم همینطور
الان فرصت خوبیه برای نینجا خریدن دوستانی که قصدش را دارند الان خیلی خوب میشه خرید .

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

سنسورهاي نينجا 250 :

در این مبحث سنسورها عملکرد و روش غیر فعال کردنش را میخوانید .

1- سنسور کلاج :
سنسور کلاچ يک سوئيچ تک حالته هست که روي فرمون نزديک دسته کلاچ نصب شده ، هنگاميکه کلاچ آزاد هست اين سنسور به سنسور دنده متصل هست و وقتي که کلاج را فشار دهيم به شاسي موتور که زمين مدار محسوب ميشه متصل ميشود .
2- سنسور دنده :
اين هم سوئيچي تک حالته هست که در کاور روي چرخ دنده جلو جاسازي شده و هنگاميکه موتور خلاص باشد سوئيچ بسته و به زمين يعني بدنه متصل هست مدار بسته شده و چراغ خلاص روي کيلومتر شمار روشن ميشه وقتي از دنده خارج ميشه کليد باز ميشه و مدار هم باز شده چراغ خامو ش ميشود.
3- سنسور جک :
ايم هم سوئيچي تک حالته هست که در محور جک قرار داده شده ، هنگاميکه جک بالا هست کليد بسته و به زمين متصل هست و هنگاميکه جک باز هست از زمين جدا ميشود و مدار باز است .
4- رله استارت :
اين رله هنگاميکه همه سوئيچها درست باشند اجازه اتصال جريان به سيم پيچ استارت را ميدهد . اين رله در جعبه تقسيمي سمت راست موتور پشت فلاپ مشکي رنک وجود دارد .
5- سيستم احتراق :
که وظيفه زمان بندي اعمال ولتاژ به شمعها را دارد ، داراي سوئيچي ميباشد که اگر همه موارد درست باشد عمل کند . در سمت چپ موتور پشت فلاپ مشکي قرار دارد
6- کليد قطع کن موتور :
که در روي فرمان سمت راست قرار دارد
پس براي استارت خوردن موتور بايد :
1- موتور در دنده نباشد و کليد قطع کن وصل باشد
2- فيوز 30 آمپر که از باطري به برق موتور متصل شده سالم باشد
3- سوئيچ در حالت On باشد و فيوز 3 آمپر که برق سيستم احتراق را تامين ميکند سالم باشد .
4- فيوز 10 آمپر که برق سوئيچ ، کيلومتر شمار و چراغ خلاص و همچنين سيستم احتراق را تامين ميکند سالم باشد
5- باطري به ميزان کافي شارژ باشد و سپس کليد استارت را بزنيد ،
توجه : استارت مداوم پشت سر هم باعث ميشد جريان لحظه ايي بيشتر از مقدار نامي باطري مصرف شود و عمر باطري را کم کرده يا باعث قطعي باطري گردد .
هنگام استارت زدن گاز ندهيد اگر روشن نشد چند ثانيه صبر کرده سپس با کمي گاز استارت بزنيد ، در هنگام سردي هوا ساسات را بکشيد و بدون گاز دادن استارت بزنيد .
هنگام حرکت اگر جک پائين باشد سنسور
به زمين متصل نيست و مدار باز است بلافاصله پس از دنده زدن سيستم احتراق برق را قطع کرده موتور خاموش ميشود .

حذف سنسورها :
در صورتيکه بخواهيم سنسورها را حذف کنيم يا عيب يابي کنيم که ايراد از کدام سنسور ميباشد بدین روش عمل میکنیم :

1- غیر فعال کردن سنسور کلاچ :
فیش متصل شده به سنسور کلاچ که در اهرم کلاچ وجود داره جدا میکنیم که شامل دو سیم هست مشکی با خط زرد (در اصل زمین هست ) و مشکی با خط قرمز که این دو را به هم وصل میکنیم تا غیر فعال شود . اگر موتور همچنان مشکل داشت میفهمیم که این سنسور سالم بوده و باید بقیه را چک کنیم . در این حالت سنسور دنده هم غیر فعال میشود .

2- غیر فعال کردن سنسور جک :
این سوئیچ کنار اهرم جک قرار دارد که شامل دو سیم سبز با خط سفید و مشکی با خط زرد میباشد که اگر فلاپ مشکی راشت موتور را باز کنید فیش اتصال آنجا قرار دارد ( در بعضی موارد زیر زین میباشد) که این دو سیم را به هم متصل میکنیم تا سنسور غیر فعال شود . میتوانید از کنار اهرم فیشها را در آورده به هم متصل کنید .

3- غیر فعال کردن سنسور قطع کن موتور :
کلید روی فرمان که سمت چپ فرمان قرار دارد ، با بسته شدن کلید ولتاژ مثبت سیستم احتراق متصل شده و در صورت باز شدن اتصاب قطع میشود ، برای غیر فعال کردن این کلید فلاپ مشکی راست را باز کنید کانکتور متصل شده شامل برق کیلومتر و عقربه بنزین و ... میباشد و سیم اول مربوط به این کلید میباشد که باید به ولتاز مثبت متصل کنید ( رنگ سیم را میبینم و میزارم الان یادم نیست ) . بهترین حالت برای نصب قطع کن دزدگیر همین سیم هست که این سیم را قطع کرده و به رله دزدگیر وصل کنید در صورتی که دزدگیر فعال باشد موتور روشن نمیشود .

در قسمت بعدی نقشه سیم کشی برق کلیه سنسورها را میگذاریم تا به راحتی قابل تعمیر باشد و عملکرد از روی شکل خیلی واضح میباشد .

RIDER
01-10-1390, 05:50 بعد از ظهر
5135[Only registered and activated users can see links] اینم رنگ مدل 2012 که من عاشقش شدم واقعا اگه قیمت هیو اینجور بمونه که با اوصافی که کویر بخاد به شهریاری 8 بده اونم کم کم 9500 میده نینجا خریدش عقلانی تره خدا کنه نینجا گرون نشه.جالبه هر موتوری گرون میشه نینجا ارزون میشه.قیمتش از اوایل بهتر شده از 18به 14500یعنی 3500 کم شده

eshgh_namordeh
01-10-1390, 05:59 بعد از ظهر
تنظیم دور خلاص موتور نینجا 250 :

پیچ تنظیم در سمت چپ موتور پائین فلاپ مشکی قابل مشاهده هست که به راحتی با دست چرخانده میشود .
طبق کاتالوگ تهیه شده توسط شرکت کاوازاکی این دو ر باید روی 1300 (+/- 100) rpm تنظیم شده باشد . که شرکت این عملکرد را برای عملکرد موتور و همچنین آلایندگی محیط زیست معتبر دانسته و اجباری نیست قابل تغییر میباشد و بستگی به کاربرد شما از موتور میباشد .

در صورتی که در شهر تردد زیاد دارید و با ترافیک برخورد میکنید همین دور مناسب میباشد ، اما در اتوبانها و مسافتهئی که ایست موتور کم هست اکثر راننده های با تجربه این دور را روی 1500 الی 2000 تنظیم میکنند .

روش تنظیم دور خلاص موتور :
برای تنظیم دور خلاص موتور باید حتما گرم باشد سپس تنظیم کنید ، سپس پیچ تنظیم را چرخانده تا به مقدار مورد نظر برسید .

توچه !!! : در صورتی که دور خلاص را کم بزارید تنظیم سوپاپها در دراز مدت به هم میخورد ، همچنین هنگام راه افتادن اولیه مجبور به دادن گاز بیشتری هستید
و اگر زیاد تنظیم کنید علاوه بر بالا رفتن مصرف سوخت گرمای اضافی تولید شده و موتور زود داغ میکند .

RIDER
01-10-1390, 06:04 بعد از ظهر
پس کلا دست نزنیم بهتره:297:.علی جان میتونی دفترچه راهنامشو از نت پیدا کنی برا مدل جدیدا نه قدیمیا

eshgh_namordeh
01-10-1390, 06:08 بعد از ظهر
بله قشنگه مرسی بابت عکس
به قول شما همینطوره ، دیگه با 10 تومن سود با نینجا هست شاید هم میخوان قیمت هر دو را مثل خارج نزدیک هم بیارند
فلاپ مشکلی نیست با 1 میلیون وارد میکنند هر رنگی که خواستیم .
من جدیدش را هر چی گشتم پیدا نکردم حالا شهریاری را شنبه میبینم بهش میگم بابا رو این موتور یک دفترچه باید باشه آخه اگه داشت ازش میگیرم
مطالب زیاد هست در موردش کم کم میزارم تو سایت .

ghost.rider1
01-10-1390, 06:37 بعد از ظهر
اره رنگ مهم نی قسمتت بشه فلاپ ریس بندازی براش

eshgh_namordeh
01-10-1390, 07:52 بعد از ظهر
فلاپ ریس چیه؟

Aka
01-10-1390, 11:45 بعد از ظهر
ماله من همین رنگه دیگه

RIDER
02-10-1390, 12:15 قبل از ظهر
نه آکا جان برا شما مگه سبز روشن با خط مشکی نبود این کندی گرین و برای اولین بار تو سال 2012 طراحی شده برا 2012 اومده با اجازه این نینجا شماست دیگه واقعنم نینجا قشنگی داری.یعنی میشه یروز منم از اینا بخرم:sad::hanghead:

Aka
02-10-1390, 01:06 قبل از ظهر
ماله شماست داداش ، والا قابل نداره !
آره اون قشنگ تره

ghost.rider1
02-10-1390, 01:23 قبل از ظهر
فلاپ ریس نیجا 250 هر کسی خواست می تونه سفارش بده واسه اوردنش قیمت 1 میلیون دست کامل رنگ انتخابی

---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------

RIDER
02-10-1390, 01:35 قبل از ظهر
قربونت لطف داری شما.منم دوست دارم نینجا بخرم.این فلاپ تمام ریسشو گوست راید عزیز تو شهر گیر میدنا فقط برا پیسته درست میگم چون چراغ نداره.ولی اون سولو سیت برای حذف کردن ترک نشین واقعا ضاهر موتورو باهال میکنه ولی خیلی خفن میشه اینجوریا

eshgh_namordeh
03-10-1390, 02:01 قبل از ظهر
در این قست نقشه سیم کشی استارت - نقشه سیم کشی سنسورها ، چراغها و نمای کلی همه سیم کشیهای موتور به همراه رنگ سیمها را آموزش میدهیم :

در ادامه نقشه کامل سیم کشی موتور را که شامل چند فایل Pdf هست قرار میدهیم رمز فایلها : persianmotor میباشد . در این شماتیک کلیه سیمهای موتور سیکلت با رنگ سیم مشخص شده ، [Only registered and activated users can see links]

برای مثال شماتیک ساده به این صورت میباشد :
که در فایل pdf با کیفیت خیلی زیاد کاملا مشخص میباشد

در بحث بعدی در مورد لاستیک موتور ، مارکها و سایزهائی که مناسب نینجا هست و مزیت و معایب آنها و فشار باد و .... صحبت میکنیم .

eshgh_namordeh
03-10-1390, 11:49 بعد از ظهر
در این قسمت در مورد تایر موتور صحبت میکنیم

اولین چیزی که به چشم میاد سایز و نسبت طول به عرض تایر هست که در سه سیستم مختلف بیان میشود . 1- متریک 2- آمریکائی 3- انگلیسی که چون اکثر لاستیکها متریک هستند اینجا متریک را توضیح میدهیم . لاستیک عقب نینجا 70/130 - 17 میباشد .

در کنار تایر مثلا به صورت 16-80-120 v میتونیم ببینیم یا در استاندارد دیگر به شکل 4.50H-16 نمایش داده میشود .در سیستم متریک برای تایر با این سایز داریم 16 120/80v

120 = nominal width عرض کم تایر به میلیمتر ( یعنی بیان میداردهنگام حرکت چه عرضی از لاستیک با زمین در تماس است )
80=aspect ratio نسبت طول به عرض تایر (چه بلندی از تایر به عرض آن وابسته است برای مثال 120/80 دارای طولی در حدود 96 mm خواهد داشت یعنی100/(120*8)= 96mm
v= speed ratingدرجه قابل تحمل سرعت (حداکثر چه سرعتی میتواند تحمل کند و امنیت لازم را دارد . برای v حدودا 149mph میشود . در زیر جدول را برای مقادیر مختلف میگذاریم.)
16=diameter کلفتی تایر

درجه قابل تحمل سرعت بر حسب مایل :

M حداکثر 81
P حداکثر 93
S حداکثر 112
T حداکثر 118
H حداکثر 130
V حداکثر 149
Z بالای 149

انتخاب مقادیر مختلف تایر علاوه بر تاثیر در سرعت تاثیر زیادی در هندلینگ موتور داره و هر شخصی باید ببیند با چه لاستیکی هندلینگ بهنری دارد .

مقادیری که برای چرخ عقب میتوانید استفاده کنید :

90/130 که این تایر به شما ارتفاع 117 mm می دهد
80/130 که این تایر به شما ارتفاع 104 mm می دهد
80/120 که این تایر به شما ارتفاع 96 mm می دهد

همانطور که مشاهده میکنید سایر 90/130 بلندی بیشتری به موتور میدهد و مسافت بیشتری محیطش طی میکند که در سرعت بالا مثل 150 حدودا 8 km افزایش سرعت دارید .

و برای چرخ حلو : 90/100 --- 80/100

لاستیکهای بزرگ ثبات بیشتری در سرعت دارند و مقاومت بیشتری از خودشون در برابر عوامل ناخواسته نشون میدن اما در عوض چون تماس بیشتری با زمین دارند نیروی بیشتری برای حرکت نیاز دارند .

گلهای لاستیک تاثیر زیادی در حرکت موتور سیکلت دارد :

گلهای مثلثی شکل : که باعث میشود لاستیک به راحتی چرخ بخورد اما در عوض هنگام پیچیدن لغزش بیشتری دارد .
گلهای دایره ایی شکل : باعث میشود راه اندازی اولیه کمی نیرو بیشتر بخواهد اما در عوض رفتار لاستیک هنگام پیچیدن یا برخورد با موانع خاصی کاملا خطی باشد و یک دفعه لیز نخورد .
همه اینها بستگی خیلی زیادی به موتور سیکلت دارد ، روی هم رفته لستیکهای بزرگتر یا پهن تر نیرروی بیشتری برای حرکت نیاز دارند اما کشش بهتری دارند و مقاومت بیشتری در مقابل دست انداز و ... از خودشون نشون میدن .

شرکت های سازنده لاستیک :

pirelli SPORT DEMON : یکی از محبوبترین لاستیکها میباشد که هندلینگ خوبی دارد همچنین در زمینهای خیس چسبندگی خیلی خوبی دارد .
سایت این شرکت : [Only registered and activated users can see links]

BRIDGESTONE: یک محصول برگزیده هست هندلینگ خوبی داره و در مقابل زمین خیس فوق العاده عمل مکنه ، قسمت میانی از پلاستیک سختر نسبت به گوشه ها ساخته شده
سایت مربوطه : [Only registered and activated users can see links]

DUNLOP: در سایز 90/130 برای نینجا دارد که لاستیک منتخب برای مسابقات نینجا هست دارای طول عمر بسیار خوب هندلینگ خوب و عملکرد خیلی خوب در زمین خیس میباشد

METZELER LASERTEC: یک لاستیک برای مصارف عمومی روزمره مسابقه ... ساخته شده عملکرد خوبی در زمین خیس و هندلینگ خوبی دارد ولی در سرعت بالا چسبندگی خوبی ندارد
سایت مربوطه : [Only registered and activated users can see links] 6116

pirelli MT75: اگر دنبال لاستیکی ارزان برای مسابقه و دوام زیاد هست این اتخاب مناسبی هست هنلینگ و چسبندگی خوبی در زمین خشک و خیس دارد و لاستیک خیلی نرمی هست
قیمت پائین این مدل انتخاب خیلی خوبی میباشد . سایز این لاستیک 80/120 میباشد .

و مارکها و مدلهای مختلف زیادی هست که اکثرا از همین مدلها استفاده میکنند .

فشار باد لاستیک :

فشار باد زیاد چسبندگی لاستیک را کم کرده و فشار کم چسبندگی را زیاد میکند اما در عوض حرکت کند شده گرمای اضافی در لاستیک ایجاد شده فرسوده میشود ، همچنین لبه های کناری لاستیک با زمین در تماس میشوند که چرب شده و هنگام پیچیدن استحکام خوبی نخواهد داشت و امکان لیز خوردن زیاد است .
لاستیک هنگام حرکت مرتب منبسط منقبض میشود برای همین گرمای زیادی ایجاد میشود که واقعا دشمن لاستیک هست پس شما باید فشار باد مناسبی در لاستیک داشته باشید برای فهمیدن این موضوع پس از رانندگی با دست لاستیک را لمس کنید اگر لاستیک و به خصوص لبه های کناری آن خیلی گرم بود باید باد بیشتری به لاستیکها بزنید ، اگر گرم بودن فشار باد مناسب است و اگر لاستیکها سرد بودن فشار باد زیاد است کمی آنرا کم کنید . که برای نینجا فشار 32 برای عقب و فشار 28 PSI برای جلو توصیه شده است .
در صورتی که دو سرنشین سوار شوند 3 الی 5 PSI لاستیک عقب اضافه باد شود .

eshgh_namordeh
13-10-1390, 11:53 بعد از ظهر
در این قسمت در مورد روغن و تعویض فیلتر روغن موتور صحبت میکنیم :

پس از خرید موتور سیکلت بلافاصله روغن را تعویض کنید و تا 3000 کیلومتر اول از روغن سینتیک استفاده نکنید .
پس از 800 کیلومتر روغن را تعویض کرده
و از این به بعد بین 3000 تا 5000 کیلومتر اقدام به تعویض روغن کنید .
البته این یک مقدار تقریبی هست و بستگی خیلی زیادی به عملکرد نوتور سیکلت مثل فشار زیاد ، ترافیک شهری و ... دارد .
پس از 3000 کیلومتر کارکرد میتوانید از روغنهای سینتیک استفاده کنید .
روغن مورد استفاده برای این موتور سیکلت 10w40 or 20w50 میباشد که بسته به فصلی که در آن هستید استفاده میکنید .

چه روغنهائی استفاده نکنیم ؟
روغنهائی با لیبل Energy Conserving ([Only registered and activated users can see links]_lubrication) که دارای لغزندگی بیشتری نسبت به روغنهای معمولی هستند و باعث میشود موتور سیکلتهائی که صفحه کلاج آنها در روزغن عمل میکند درست عمل نکند و باید روغن را تعویض کنید .

برای تعویض روغن و فیلتر روغن ابتدا موتور را گرم کنید ، دقت کنید گرم کردن موتور منظور در جا کار کردن نیست کمی با آن دور زده سپس چند پس از چند دقیقه اقدام به تعویض روغن کنید .

در زیر موتور سیکلت شما این پیچهها را میبینید :

با باز کردن Drain (پیچ تخلیه ) روغن خالی شده پس از اینکه روغن تخلیه شده پیچ فیلتر روغن را باز کرده تا فیلتر و اتصالات از محل خارج شود .
در صورت وجود تکه های ریز آهن و... موتور آسیب جدی دیده و باید سریع پیگیری کنید .

فیلتر نو را جایگزین فیلتر قبلی کنید :
به لاستیک دور درب دقت کنید بعضی اوقات به فیلتر میچسبه جدا کنید و در صورت آسیب دیدن تعویض کنید .

سپس پس از بستن همه پیچها موتور را در حالت صاف قرار داده و روغن را تا خط بالائی بریزید ، سپس موتور را روشن کنید و پس از چند دقیقه کار کردن خاموش کنید و پنج دقیقه ایی صبر کنید اگر نیاز به روغن داشت روغن اضافه کنید سپس سوار بر موتور شوید و پس از یک دور کوتاه و توقف به مقدار لازم مجددا چک کنید بهترین حالت روغن زیر خط بالائی میباشد . دقت کنید در صورت اضافه ریختن ، روغن اضافی را خارج کنید .
همیشه سطح روغن را چک کنید به مقدار لازم باشد ، همینطور در صورت خراب شدن روغن کثیف شدن و.... از این پنجره کوچک قابل مشاهده میباشد که اقدام به تعویض آن کنید .

فیلتر روغنهای موتورهای دیگر که میتونید برای نینجا استفاده کنید :
Amsoil: SMF 101 (No longer available. Replaced by WIX 24941.)
CarQuest: CFI-89941
Emgo: 10-37500 (includes O-rings) 10-20300 (doesn't have O-rings)
Fram: CH6012
Hastings: LF571
Honda: 15410-426-010 or 15410-300-024
Kawasaki: 16099-003
K&N: KN-401
NAPA: PS4941 (formerly 4941)
Perf-Form: OF-0047 (formerly J-501)
Purolator: ML16812
STP: SMO-12 (Once readily available, now appears to have been discontinued.)
Triumph: 1210031
Vesrah: SF-4004
WIX: 24941
Yamaha: 36Y-13441-00

تمیز کزدن توری روغن :

توری روغن را پس از 10000 کارکرد بهتره تمیز کنید چون خیلی دیر کثیف میشود و آسیب میبیند در صورتی که توری پاره شده بود باید تعویض کنید .
پس از تخلیه روغن توسط 5 پیچ توری باز میشود :

که پس از باز کردن اگر عایق درب خراب شده بود بهتره یک عایق جدید جایگزین کنید و مجددا ببندید :

ghost.rider1
15-10-1390, 05:26 بعد از ظهر
اقا این سویچ موتور من زینشو باز نمیکنه .زنگیدم به همون که ازش خریدم میگه ببر کلید ساز کلید سازم 3 جا بردیم میگه کار ما نی.کلیده اصلا تا اخر نمیره تو جاکلیدی که باز کنه.

eshgh_namordeh
15-10-1390, 07:27 بعد از ظهر
زین عقب موتور فقط با سوئیچ باز میشه ، خود زین اصلی پیچ زیرش داره اگر منظورت زین عقبه یک نیم دور کلید را بچرخونی بکشی بالا زین در میاد
اگه کلیدت مشکل داره یک اهرم داره باید زین اصلی را باز کنی دستت میره زیرش اهرم را بکشی زین عقب باز میشه

ghost.rider1
15-10-1390, 09:22 بعد از ظهر
علیرضا زین اصلی رو چه طوری باز کنیم؟

eshgh_namordeh
15-10-1390, 11:42 بعد از ظهر
دو تا فلاپ مثلثی مشکی بقل موتور با یک پیچ 4 سو متصل هستند اون را باز کنید بکشید در میاد . زیرش نگاه کنی پیچهای زین را میبینید دو تا پبچ بیشتر نیست اونها را باز کنی زین راحت در میاد . باطری فیوزهاش اونجاست .

eshgh_namordeh
17-10-1390, 01:54 قبل از ظهر
مراحل آب بندی و نگهداری نینجا 250 :

آب بندی موتور سیکلت بسیار مهم میباشد که در صورت رعایت نکردن پس از چند هزار کیلومتر موتور آسیب میبیند

دور در دقیقه موتور :(rpm)

تا 800 کیلومتر باید زیر 4000 دور باشید .
از 800 تا 1600 کیلومتر زیر 6000 دور باشید .

هرگز بلافاصله پس از روشن شدن حرکت نکنید و هنگام گرم شدن 2 الی 3 دقیقه با سرعت نرمال حرکت کنید . همچنین موتور نباید بیشتر از 5 دقیقه در جا کار کند باعث افزایش گرما و آسیب دیدن موتور میشود .

تعویض روغن در 500 کیلومتر کارکرد .
سرویس موتور در 1000 کیلومتر کارکرد .

دقت کنید لاستیکهای نو خیلی لغزنده هستند و در سرپیچها یا هنگام ترمز گرفتن ممکن است لغزنده باشند .

- هرگز بیشتر از 5 ثانیه استارت نزنید در غیر این صورت سیستم استارت به شدت گرم شده ، همچنین باطری افت شدیدی میکند ، بین هر استارت باید 15 ثانیه صبر کنید تا باطری فرصت بازیافت ولتاژ داشته باشد .

در رد لاین روغن به همه قطعات موتور نمیرسد و به شدت آسیب میبیند .

در دنده معکوس دور موتور زیر 5000 باشد .

حتما از بنزین بدون سرب استفاده کنید و درصد اکتان مناسب داشنه باشد . سعی کنید اکتان خریداری کنید و قبل از پر کردن باک اضافه کنید .

alip
17-10-1390, 05:15 بعد از ظهر
د وستان میشه آخرین قیمت صفرو دسته دوی این موتورو بگین ؟.؟.؟.؟

نیما نادری
17-10-1390, 06:33 بعد از ظهر
سلام

آقا من زیاد با این موتور سروکار نداشتم ولی یکی از دوستان گیر داده و میخواد یکی بخره (صفر)

از دوستان مطلع خواهش میکنم یک آماری از قیمت و فروشگاه و لم خاصی در موقع خرید دارن ارائه کنن

که تو پاچه این بابا نره و کمکش کرده باشیم

توقعاتش اینه :

سرعت موتور به 170 برسه

گشتاور معقولی برای سربالایی ها و تردد روزمره داشته باشه

هی خراب نشه و مجبور بشه پیش مکانیکا وقتو و پولشو هدر کنه (ایرادات عجیب نکنه )

و کلا این موتور عیب و ایراد حل نشدنی تو ایران تا الان داشته یا نه

ممنون ازراهنماییتون

eshgh_namordeh
17-10-1390, 07:27 بعد از ظهر
موتور من 22000 کار کرده و من حتی آچار کشی هم نکردم ، تا اینجا که هیچ ایرادی نداشته . همه وسایلش پیدا میشه یا وارد میکنند اما خوب قیمتش زیاد هست .
مال من کاربراتور با اگزوز فابریک کفی روز اول 160 تا میرفت الان هم میره بیشتر هم کفی نمیره
قدرت و سرعتش راحتیش کنترلش خیلی خوبه هیچ ایرادی نداره
قیمت صفرش 700/14 الی 15 و کارکرده 11- 12 میتونید بخرید .

RIDER
17-10-1390, 08:36 بعد از ظهر
با یه فولل اگزوز زنجیر رنتال راحت به ۱۸۵یا۱۹۰میرسه

نیما نادری
17-10-1390, 09:35 بعد از ظهر
ممنون از لطفت

اینهایی که الان تو بازاره همه کاربراتور هستن یا انژکتور هم بینشون هست

کاربراتور صفر پیدا میشه

Kami
17-10-1390, 09:43 بعد از ظهر
ممنون از لطفت

کاربراتور صفر پیدا میشه
جدیداش انژکتور هستش
قدیمی هاشم که کاربراتور
صفر کاربراتور هم پیدا میشه شک نکن

Aka
17-10-1390, 09:49 بعد از ظهر
زنجیر فابریکش اورینگیه

RIDER
17-10-1390, 10:21 بعد از ظهر
انژکتور فایده نداره دیاگش وقتی تو تهران نیست

Babak
17-10-1390, 10:37 بعد از ظهر
ممنون از لطفت

کاربراتور صفر پیدا میشه
کاربراتور بعده 2010 تولید نشده و2011 همشون اتژکتوره.یه کم هم رنگ و روفه رشو تغییر دادن.توی گمرک بعد خ مرادی تات سیکلت(شهریاری که خیلی خوشت میاد) 2 تا داره سفید.زنجیرشم دیدم D I D هست:icon_pf (95)::29:
قیمت هم 14.500 تا 15 میلیون هستش

نیما نادری
17-10-1390, 10:57 بعد از ظهر
دمت گرم قارداش

میریم که بریم

ghost.rider1
17-10-1390, 11:39 بعد از ظهر
کاربراتور بعده 2010 تولید نشده و2011 همشون اتژکتوره.یه کم هم رنگ و روفه رشو تغییر دادن.توی گمرک بعد خ مرادی تات سیکلت(شهریاری که خیلی خوشت میاد) 2 تا داره سفید.زنجیرشم دیدم D I D هست:icon_pf (95)::29:
قیمت هم 14.500 تا 15 میلیون هستش

واسه ی من 2011 کاربراته کی گفته نی
امروز رفتم داریوش میگفت 1 میلیون نینجا گرون شده.
یه راهنما می خواستم بخرم می گفت 60 هزار تومن.چراغ جلو 400 هزار تومن.بازار عجیبی داره نینجا.خود داریوشی می گفت دارن احتکار می کنن.دمب پشتشو می گفت 80 تومنه ولی چون کمه نسته 180 هزار می دن.خلاصه دارن از اب گلالود ماهی می گیرن

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

دم نینجا

Babak
17-10-1390, 11:40 بعد از ظهر
امروز رفتم داریوش میگفت 1 میلیون نینجا گرون شده.سنگت کرده
دایلیمتم دیدم

mehran
18-10-1390, 12:04 قبل از ظهر
دیشب یکم پشت موتور علی رضا نشتم کاری ندارم که 22000 تا راه رفته با اینکه گازش خیلی سفت بود اشاره میکردم به گاز اونم نه تا آخرش عین وحشیا گاز میخورد.جالبیش اینه با اینکه تک دیسکه ولی ترمزاش عالی عمل میکنه:sumo:

Aka
18-10-1390, 12:27 قبل از ظهر
ترمز نینجا کالیپراش قوی تر از هیوسانگه ، هم جلو هم عقب
من میخوام عقب هیوسانگ رو نینجائی بخورونم

eshgh_namordeh
18-10-1390, 01:05 قبل از ظهر
آکا جان آخرش تاپ اسپید کفی نینجا چند شد؟

K.I.A
18-10-1390, 01:11 قبل از ظهر
کیلومترش کم نشون میداد اما یه جا با من تا 160 اومد من با 5 تا اختلاف از بقلش رد شدم

Aka
18-10-1390, 01:13 قبل از ظهر
علیرضا جان کیلومتر من که دیدی خرابه ، ولی برگشتنی تو نواب یه ترک که شدم و سردم بود ، 150 تا رفت

ghost.rider1
20-10-1390, 11:38 بعد از ظهر
تو یو تیوپ که مثل اب خوردن 200 تا میرن البته با این وضع بنزین ما فک نکنم.

ghost.rider1
21-10-1390, 12:46 قبل از ظهر
افا من امروز چراغ عقباما عوض کردم ال ای دی انداختم خیلی خوب شد

eshgh_namordeh
21-10-1390, 01:49 قبل از ظهر
یک عکس بزار ببینیم چطوری شده قیمتش چند تمام شد؟
راستی فلاپ کامل نینجا را بخوام بگیرم چند در میاد ؟

Aka
21-10-1390, 06:50 قبل از ظهر
مگه زدی علیرضا ؟
چراغ کجا داشت ؟
کتی های رنتالشو کسی سراغ نداره ؟

eshgh_namordeh
21-10-1390, 10:19 قبل از ظهر
نه قبلا زدم خط خطی شده یک طرفش کوچیک جوش دادم گفتم اگر ارزون در میاد عوض کنم

reza KTM
24-10-1390, 01:00 بعد از ظهر
صفر تا 100 نینجا چند ثانیست؟

eshgh_namordeh
24-10-1390, 03:21 بعد از ظهر
7 ثانیه

ghost.rider1
26-10-1390, 12:14 قبل از ظهر
علی دستش 600 دلاره تا برسه اینجا یه 200 دلاری هزینه داره

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

این عکس ما سوخت فقط سر فرصت یه خوبشا می زارم قیمت 50 تومن

ghost.rider1
04-11-1390, 01:50 بعد از ظهر
سفارشات نینجا 250 08 تا11

ghost.rider1
04-11-1390, 03:00 بعد از ظهر

Kenji
04-11-1390, 03:04 بعد از ظهر

هان؟ .

RIDER
04-11-1390, 03:44 بعد از ظهر
منظورش این بود سفارشات kawasaki ninja 250rمدل 2008 به بالا یعنی سری جدید پذیرفته میشود:afro:

ghost.rider1
07-11-1390, 11:06 بعد از ظهر
هان؟ .
؟؟؟؟؟؟؟؟

ghost.rider1
07-11-1390, 11:11 بعد از ظهر
65456546

ghost.rider1
07-11-1390, 11:13 بعد از ظهر
در باک وکرپی و کتی رنتال نصب شده رو موتور خودم
دمبی کربن فابر با جای نصب پلاک

K.I.A
07-11-1390, 11:14 بعد از ظهر
خب این چیه؟ توضیح نمیدی؟ کلا تلگرافی حرف میزنی!!!؟ خب عکس واضح تر ؟ از کجا؟ چند ؟ چرا؟

ghost.rider1
07-11-1390, 11:16 بعد از ظهر
6547تعویض دمبی

Kenji
07-11-1390, 11:16 بعد از ظهر
دمبی کربن فابر با جای نصب پلاک

فقط مهره کرپیه؟

ghost.rider1
07-11-1390, 11:20 بعد از ظهر
خب این چیه؟ توضیح نمیدی؟ کلا تلگرافی حرف میزنی!!!؟ خب عکس واضح تر ؟ از کجا؟ چند ؟ چرا؟

چی چیه عزیزم بگو تا بگم برات.

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

فقط مهره کرپیه؟

اره فقط یه پیچ

K.I.A
07-11-1390, 11:23 بعد از ظهر
نه اینطوری نمیشه یه سری عکس با حال ازش فردا بگیر با حوصله بزار تا درک کنیم عمق فاجعه رو..../ وروی عکسا توضیحات لازمو بده/ مرسی ازت

Aka
08-11-1390, 07:00 قبل از ظهر
کتی ها فابریک نینجاست ؟!

Kenji
08-11-1390, 07:42 قبل از ظهر
کتی ها فابریک نینجاست ؟!

...............

Ali
12-11-1390, 12:14 بعد از ظهر
صدای نینجا قبل و بعد از نصب اگزوز تو برادرز

[Only registered and activated users can see links] 1

reza KTM
12-11-1390, 02:56 بعد از ظهر
صدای نینجا قبل و بعد از نصب اگزوز تو برادرز

[Only registered and activated users can see links] 1
کار نمیکنه دوباره آپ کن بی زحمت

Ali
12-11-1390, 03:27 بعد از ظهر
ببخشید پست قبلی مشکل داشت اگر ممکنه اونو پاک کنین

نینجا 250 قبل و بعد از نصب اگزوز تو برادرز

[Only registered and activated users can see links] 7

reza KTM
12-11-1390, 03:44 بعد از ظهر
صدای تو برادر خیلی قشنگه و حیف کسایی که نینجا و هیو دارن و این اگزوز رو روش نمیندازن
مرسی لاکی

ghost.rider1
13-11-1390, 06:45 بعد از ظهر
کتی ها فابریک نینجاست ؟!

بله فابریکه

salahshor
17-11-1390, 10:40 بعد از ظهر
اسیر صدای انجینشم
واسه همینم میخوام بخرمش
به نظرتون تابستون میشه با 10 یا 11 کم کارکرد و سالم خرید ؟
شرایطی بخوام بردارم چه جوریاس ؟
با مگلی طاق میزنن ؟ موتورم لوازم داره و خیلی چیزها هم میخوام اضافی کنم بهش کم کارکرد و سالمه تو فروشش تاثیر داره ؟
قیمت صفرش الان چنده ؟
اخرین قیمتی که دارم 14500
دوستانی که صفر خریدن تا حالا مشکلی هم باهاش داشتن ؟

Kami
17-11-1390, 10:43 بعد از ظهر
اسیر صدای انجینشم
واسه همینم میخوام بخرمش
با مگلی طاق میزنن ؟ موتورم لوازم داره و خیلی چیزها هم میخوام اضافی کنم بهش کم کارکرد و سالمه تو فروشش تاثیر داره ؟
قیمت صفرش الان چنده ؟
دوستانی که صفر خریدن تا حالا مشکلی هم باهاش داشتن ؟
عشقش رو داری و پولشو بخر
مشکلی نداشته این موتور تا اونجایی که من دیدم
فسطی نخر اما . تابستون گرون میشه . با 10 11 دیگه 1 ماه دیگه باید هیو بخری چون گرون داره میشه

Ali
17-11-1390, 10:47 بعد از ظهر
اسیر صدای انجینشم
واسه همینم میخوام بخرمش
قیمت صفرش الان چنده ؟
دوستانی که صفر خریدن تا حالا مشکلی هم باهاش داشتن ؟صدای بسیار زیبای نینجا بخاطر خطی بودن انجینشه که تو دور بالا صدای موتورهای حجم بالای 4 سیلندر رو میده

الان هم با این پول یه تمیزش گیر میاد منتها تو تهران نه

salahshor
17-11-1390, 10:55 بعد از ظهر
تهران نه ؟!!
کجا گیر میاد ؟
تابستون امسال گمرگ داشتن فروشنده ولم نمیکرد همه جوره داشت راه میومد حتی چکی و اقساط
چند رنگ هم داشت ولی من سبز میخواستم
قیمت هم با کارکرد 1500 تا میگفت 12 ولی فکر کنم تا 11 یا کمتر هم میومد
خیلی زور داره با این $ 250 بخره ادم ولی با این حال کاش خریده بودم

Ali
17-11-1390, 10:59 بعد از ظهر
تهران نه ؟!!
کجا گیر میاد ؟
تابستون امسال گمرگ داشتن فروشنده ولم نمیکرد همه جوره داشت راه میومد حتی چکی و اقساط
چند رنگ هم داشت ولی من سبز میخواستم
قیمت هم با کارکرد 1500 تا میگفت 12 ولی فکر کنم تا 11 یا کمتر هم میومد
خیلی زور داره با این $ 250 بخره ادم ولی با این حال کاش خریده بودمتو مثلا شیراز یا اصفهان یا.... که با این پول میرن بیشتر موتور سنگین میخرن این موتور با قیمت خیلی عالی پیدا میشه حتی 8-9 تومن!!!!!

eshgh_namordeh
18-11-1390, 03:43 قبل از ظهر
موتور من مشکل خاصی نداشته
بهترین فصل خریدش همین زمستان هست که بازارشون خوابیده
12 کم کارکرد را میدن پول نقد داشته باشی 11 هم میدن اما قسطی دیگه باید با ساز فروشنده برقصی مثل من !!!
به نظرم از دست بخری خیلی بهتره تا گمرک
مگلی هم آگهی کن روزنامه بفروش بری گمرک خیلی بردارن 2700 دستت را بگیره
اینقدر کشیدن رو نینجا که هر چی دلارگرون بشه فکر نکنم قیمت نینجا بیشتر از این بشه
10 روز پیش 15 میدادن .
اگر پول داری الان نینجا بخر قبل از عید هم آگاهی کن موتورت را بفروش
قسط یک تومن میکشه روش اولش هم من 7 دادم بقیه ماهی 500
حتما کارکرده بخر نو خیلی افت قیمت داره

salahshor
18-11-1390, 11:20 بعد از ظهر
علیرضا خوبی ؟ اره گمرک بز خری میکنن ولی اگه 5 با لوازم نخرن نمیفروشمش
سعی میکنم اینو نگه دارم تابستون نینجا هم بخرم
مگلی که خدایی راضیم ازش 2000 تا هم کارنکرده
اباچی 160 هم 2 سال خوابیده
اونم میخواستم 2 سال بیش بفروشم که بز میخواستن نفروختمش با 1800 کارکرد 1500 میخواستن
کلا گمرک همینه
نینجارو تو روزنامه اگهی نمیکنن ؟

Ali
18-11-1390, 11:24 بعد از ظهر
نینجارو تو روزنامه اگهی نمیکنن ؟چرا ولی تک و توک چون این هم موتوری نیست که زیاد دست مردم باشه بهتره تو روزنامه از عید به بعد دنبالش باشی ولی الانم شاید گیر بیاد

کوروش
18-11-1390, 11:27 بعد از ظهر
موتور گرونیه / کم هستش / ولی فروشش زیاد از سایت هایی مثل ایستگاه دنبالش باشی به نتیجه میرسی

eshgh_namordeh
19-11-1390, 12:25 بعد از ظهر
فدات کاظم جان
اصلا این قیمتها مگلی را نمیخرند به نظر منم حیفه بفروشیش از لحاظ سرعت و شتاب هم که یکی هستند همشون مثل همند با کمی تفاوت
فقط نینجا راحت تره و مناسب سفر

آگاهی قبلا تو اینترنت و روزنامه بود میتونی بگیری

.:ALIREZA NADERI:.
19-11-1390, 12:31 بعد از ظهر
کدوم شرکت نینجا رو وارد میکنه ؟

Kami
19-11-1390, 12:32 بعد از ظهر
کدوم شرکت نینجا رو وارد میکنه ؟
جهان تند

Ali
22-11-1390, 04:41 بعد از ظهر
نمودارهای تغییرات قدرت و گشتاور نینجا با نصب اگزوزهای اکراپاویک,ارو و یوشیمورا