
|
|
|
سلام به همه
دوستان این قضیه بنزین سوپر و معمولیه چیه؟
یکی میگه خوبه بزن یکی میگ خوب نیست
من خودم از اول که موتور خریدم فقط سوپر زدم دو بار مجبور شدم معمولی بزنم که موتورم راه نمی رفت
واقعا بنزین سوپر واسه موتور ضرر داره؟؟
اینستاگرام موتور سنگین مشهد :instagram/mashhadbikes1
خوب حالا که بحث به متانول و مضراتش رسید یک مطلبی هست که خوندنش خالی از لطف نیست!
*** فقط یه مورد اگر از دوستان کسی درباره شیمی اطلاعاتی داره ممنون میشم اشکالات متن رو اصلاح کنه! ***
خوب اصلا چرا از مواد افزودنی در بنزین استفاده میشه؟
چون با پیشرفت صنعت ماشین سازی برای رسیدن به حداکثر توانایی موتورها به ینزین های با اکتان بالاتر نیاز بود تا بتونن تراکم بالای موتورهای جدید رو تحمل کنن و زودتر از موعد ( رسیدن پیستون به نقطه مرگ بالا ) منفجر نشن! چیزی که بهش انفجار کنترل نشده یا ناک میگن!
اولین گزینه مورد استفاده TEL : Tetra Ethyl Lead که ترکیبی از سرب بود! بعد از قریب به نیم قرن سازمان های بهداشت کشور ها متقاعد شدند که این ماده علاوه بر ایجاد مسمومیت فلز های سنگین ناشی از سرب باعث کاهش IQ در کودکان میشه! البته از یاد نبریم که همین ماده باعث ساخته شدن موتورهایی مثل رولز رویس مرلین V12 سوپرچارج با 27 لیتر حجم با قدرت 1500 اسب بخار شد که ستاره همیشه جاودان " اسپید فایر " رو نیرو می بخشید!
دومین گزینه که در اوایل دهه 70 کم کم جایگزین TEL شد ، MTBE : Methyl Tert-Butyl Ether بود ترکیبی ارزان از متانول (108 RON) که تا سال 2004 در آمریکا استفاده میشد! مشکل این ماده ایجاد بو و مزه نعنایی در صورت ترکیب شدن با آب بود به طوری که فقط در آمریکا تخمین زده میشه 1 میلیارد دلار برای پاکسازی مناطق آلوده به این ماده مورد نیاز است! و برخی منابع ادعا میکنند ارتباط های قابل توجهی بین این ماده و برخی سرطان ها وجود دارد! البته متانول به طور معمول در ماشین های مسابقه مثل مانستر تراک ها و درگ استر ها استفاده میشه! و تا سال 2006 مخلوط بنزین ، متانول و ناس به عنوان سوخت ماشین های " ایندیانا پلیس 500 " استفاده میشده!
سومین گزینه که از 2004 تا امروز استفاده میشه اتانول(6% - 10%) هست! یکی از مشکلات اتانول قابلیت جذب آب بالایش است که برای نگهداری طولانی مدت از بنزین مشکل ساز است!
چهارمین گزینه ETBE : Ethyl Tert-Butyl Ether است که ترکیبی از اتانول بوده که علاوه بر کاهش بخارات بنزین که عامل اصلی smog یا مه دود خاکستری است و برخلاف اتانول علاقه کمتری یه جذب آب دارد!
اوه خسته شدم! شب خوش!
ویرایش توسط hoopaad : 26-11-1391 در ساعت 01:16 قبل از ظهر
یه ذره مونده uni تموم شه!
دوستان حالا ما از کجا باید بفهمیم بنزین سوپر واسه موتورمون خوب هست یا نه!
جاییش که ننوشته.
kasir race 150
- - - Updated - - -
دوستان حالا ما از کجا باید بفهمیم بنزین سوپر واسه موتورمون خوب هست یا نه!
جاییش که ننوشته.
kasir race 150
سلام رفیق.تا اونجایی ک من میدونم سوپر بیش از حد زدن به باک موتور اسیب میرسونه.هر2 3باری ک معمولی میزنی سوپر بزن
علتشو می تونین بگین لطفا
10 ماه زندگی 2 ماه عشق!!
التماس دعا در این 2 ماه
احتمال داره جنس باک در مقابل این نوع سوخت واکنش از جمله پوسته پوسته شدن نشون بده و اینکه عدد اکتان سوپر بیشتر از 100 هست میتونه تاثیر داشته باشه.ولی هر 2 3 بار معمولی 1بار سوپر به نظرم برا انجین خوب باشه
بنزین سوپر و معمولی تنها فرقی که داره نقطه اشتعالش هست ، چیزایی که در مورد آسیب زدن به موتور یا چرب بودن و ... گفته میشه حرفای غیر علمی و من درآوردی مکانیکای بی سواد هستش !
نوع بنزین به نسبت تراکم سیلندر بستگی داره ، واسه یه موتوری که نسبت تراکمش 1 به 7تا8 هستش بنزین معمولی بهتره ، اگه نسبت تراکم 1 به 9 باشه هم میشه از بنزین معمولی استفاده کرد ، البته اگه هزینش واستون مهم نیست بهتره از بنزین سوپر استفاده کنید
اما وقتی نسبت تراکم بالاتر میره ، فقط باید از بنزین سوپر استفاده کرد ، اگه از بنزین معمولی استفاده بشه تو کارکرد موتور تاثیر منفی میزاره که در طولانی مدت مشهود میشه !
......
ویرایش توسط sohail : 26-11-1391 در ساعت 07:16 بعد از ظهر
سلامی دوباره خدمت شما دوستان عزیز.نه نه به انجین اسیبی وارد نمیشه.باک منظورم بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)