|
|
|
|
|
|

کیا جان این موتور سیستم موتوریش با اون نمونه ktm ها فرق داره.ktm برای اندورو هاش از همون سیستم موتوریه کراس هاش استفاده میکنه.چون موتور های کراس 250 بین 35 الی 40 اسب بخار قدرت دارند و بسیار پر قدرت اما پر استحلاک تر هستند. و به عبارتی ساعتی هستند. اگه بخوای اندورو های ktm رو با محصولات هندا مقایسه کنی اید با crf-x مقایسه کنید که 250 هاش از حدود 30 اسب بخار قدرت داره.
HONDA CRF-X
مهمان ها نمی توانند عکس هارا مشاهده کنند لطفا برای مشاهده عضوشوید(کلیک کنید) here.
Crf-l در این زیر گروه نیست چون ktm در این سبک اصلا هیچ نمونه ای نداره که بخواد با این محصول مقایسه بشه.این یک تریل کم استطحلاکه برای استفاده بلند مدته.
کیفیت و عمر CRF-L قابل قیاس با اندورو های ساعتی KTM با موتور خونه های کراسش نیست. نباید فقط به اعداد و ارقام حساسیت نشون داد.
علی جان ! kTM اصلا تو این سبک محصولی ارایه نداده ! اونایی که شما دیدی شبیهشه و تو کلاسه اندورو هست رو باید با CRF-X مقایسه کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)