باید کارتکس المثتی بگیری مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdig [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید کارتکس المثتی بگیری مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdig [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به دوستانی که میخوان تهران گواهی نامه موتور بگیرن بگم که اگه جونشونو دوست دارن آموزشگاه رهرو نرن
منم دیروز و امروز رفتم سر جلسه آموزش .. گفتن فردا امتحانه و اگه قبول شید می فرستیم شهرک(قرار بود 5 جلسه باشه نمی دونم چرا شد سه جلسه)
حالا سوالم اینجاست: اگه فردا قبول شم پس فردا می تونم برم شهرک؟ بایدی تو کاره یا هر روز بخوام می تونم برم؟ چون شاغلم باید رو برنامه خودم برم
من تا دیروز فکر می کردم 7 صبح برم تا 8 کارم تمومه و می رم سر کارم ولی اینطور که دوستان تعریف می کنن یه نصفه روز الافم درسته؟ پنج شنبه ها هم هستن؟
سلام به همگی.بالاخره منم بعد چند سال گواهینامه دار شدم.من 3 سال پیش رفتم ثبت نام کردم آیین نامه هم بار اول قبول شدم ولی فرمون چون موتور سواری یاد نداشتم نرفتم .تا همین امسال که شهر کوچیک ما هم آموزشگاهی شد و با چند جلسه کلاس خصوصی گرفتمش :دی جا داره تشکر کنم بابات آموزشگاهی شدن گواهینامه موتور و اینکه ایشالا همه گواهینامه دار بشین.
سلام به همه دوستان .:bunnyearsmiley:
من تو این هفته شهری رو قبول شدم و آخر هفته باید برم برای تکمیل مدارک و اینجور چیزا .حالا مراحل گواهینامه گرفتنم رو می نویسم شاید در آینده به درد بعضی از دوستان بخوره
(مخصوصا دوستان مشهدی ):121fs725372:
داستان از اونجا شروع شد که مهر ماه تصمیم گرفتم گواهینامه رو بگیرم . اول صبح شنبه رفتم اون آموزشگاهی که در شمال غرب مشهد قرار داره مدارک و کل هزینه هایی که در طول گواهینامه گرفتن باید داشته باشین و یا پرداخت کنید اینا هستن که به مرور باید کاملشون کنید :mad_majidonline::
۱.شناسنامه و کپی ۲.کارت ملی و کپی ۳. کارت معافیت از سربازی یا گواهی اشتغال به تحصیل ۴.هشت قطعه عکس سه در چهار با پس زمینه ی سفید ( بدون عینک ) ۵.نود و شش هزار تومان + پانزده هزار تومان پول ناقابل برای ثبت نام (هزینه ثبت نام الان یکم بیشتر شده )۶.معاینه چشم که حدود 18 هزار تومان هزینه داره و گروه خونی که حدود 10 هزارتومن هزینه اش می شه .
۷. یه فیش 15 هزار تومانی و یه فیش 8 هزار تومانی ویه فیش 500 تومانی و یه فیش هزار تومانی و در آخر هم 6500 تومان برای پاکت پستی ( که از پست سجاد می گیرین)
بعد از اینا یه قرارداد امضا می کنید و کلاس های آیین نامه از همون روز شنبه شروع میشه و تا سه شنبه هم ادامه داره و روز چهارشنبه هم امتحان آیین نامه مقدماتی می دین ، این رو هم بگم اگه یه روز غیبت کنید مثلا یکشنبه باید برای جبران غیبت همون یکشنبه هفته بعد بیاین سر کلاس ها و یک هفته از امتحان مقدماتی آیین نامه عقب می افتین.و اینکه اگه تعطیلی رسمی باشه بازم کلاس برگزار می شه و اگه برگزار نشه اون روز رو براتون حاضر می زنن می ره .
بعد از پایان امتحان مقدماتی و تایید مسئول آموزش ، براتون وقت آموزش عملی مشخص می شه که ساعتش رو خودتون می تونید انتخاب کنید و با توجه به شلوغی ممکنه شروع کلاس های عملی از یک هفته تا یک ماه تاخییر داشته باشه (برای من حدود دو هفته بعد شروع شد )
می رسیم به آموزش عملی ، اصولا آموزشی در کار نیست ( حداقل برای ما نبود ) مسئول اونجا میاد سویچ موتور رو به شما میده و برای حدود 10 تا 15 ثانیه یه راهنمایی کلی در مورد اینکه کله قندی ها رو چه جوری رد کنید میده و خودش می ره اون بالا می شینه . و گاهی وقتا هم به شما نگاهی می کنه .( اینجا هم اگه یه روز غیبت کنید یا دیر سر کلاس بیاین مسئول اونجا برای هفته بعد یه وقت دیگه مشخص می کنه و یه هفته هم عقب می افتین )
و بعد از یک هفته کلاس عملی (از شنبه تا سه شنبه ) روز چهار شنبه ازتون یه امتحان مقدماتی می گیرن که خیلی سخت نیست و راحت قبول می شین .:2i8d4ao:
و کارتکس براتون صادر می شه و هفته ی بعد یا دوهفته بعد ( با توجه به زمان صدور کارتکس ) می رین برای امتحان اصلی آیین نامه و عملی و از اینجاست که داستان شروع میشه .
خوب امتحان تو گروه های 30 نفری برگزار می شه و از هفت صبح تا 11 هم امتحان می گیرین ( حدود سه یا چهار تا گروه ) و ظهر همون روز ( ساعت یک ) امتحان عملی برگزار می شه .
برای امتحان آیین نامه اگه می خوایین با گروه های اول باشین مجبور هستین صبح زود ساعت 5 یا 6 بیاین دم در آموزشگاه هفته اول شش و چهل دقیقه رفتم نوبتم نشد:khak: و هفته ی بعد ساعت 5 رفتم و نفر اول شدم!:flower4:
، اگه بار اولتونه که فیش نمی خواد ( یکی از فیشایی که برای کارتکس می دین همینااست )و می رین برای امتحان که بیشتر از 4 غلط مردود می شین . و مجبور هستین دو هفته ی بعد بیایین .
برای هر دفعه تکرار آزمون باید یه فیش هزار تومانی و یه هزارتومانی هم نقد تقدیم کنید .
بعد از قبولی می رین برای عملی که همون روز ساعت یک برگزار می شه ، شما ساعت 12 تا 12و نیم فرصت دارین برای ثبت نام عملی برین و اسمتون رو تو لیست وارد کنید .
اگه بار اولتون باشه و آزمون آیین نامه رو یه ضرب قبول شده باشین :
فیش نمی خواد ، فقط یه هزار تومانی نقد می دین و کارتکس رو تحویل می دین و منتظر افسر می مونید .
اگه آیین نامه رو یه ضرب قبول نشده باشین ( مثلا یه بار افتادین و بار دوم پاس شدین ) :
علاوه بر هزار تومان یه فیش 500 تومانی هم واریز می کنید و با کارتکس تحویل می دین .
اگه عملی رو بار اول رد بشین و برای هر بار تجدید آزمون :
یه فیش 500 تومانی و 3 هزارتومان هم نقدی با کارتکس تحویل می دین .
خوب حالا می ریم برای امتحان عملی ، مسئول آموزش میاد کارتکس ها رو از مسئول ثبت نام می گیره و می ره داخل پیست و اسامیه افراد رو به ترتیب می خونه و اونایی که اسم می خونه باید برن تو پیست و یه گوشه صف ببندن . به ترتیب می رین سوار موتور می شین ( دوتا موتور برای امتحان هست که از همون موتور هایی است که تو آموزشی باهاشون تمرین کردین )
بعضی روزا افسر می گه فقط کله قندی رو باید برین و گاهی وقتا هم می گه باید اول یه دور تو پیست برین و بعد برین کله قندی که خیلی فرقی نداره .
اگه رد بشین می رین برای هفته ی بعد و اگه قبول بشین می رین داخل اتاق می شینین و منتظر می مونید برای تکمیل مدارک .
خوب حالا چه جوری کله قندی ها رو بریم ؟
نکته ای که اینجا وجود داره اینکه سعی کنید نزدیک به باک بشین تا روی موتور کنترل بهتری داشته باشین ، برای وارد شدن به هر کله قندی از گوشه کله قندی وارد بشین و از وسط وارد نشین که برای کله قندی بعدی دور کم میارین و اینا ! .:27:
نکته طلایی : چون شما مجبور هستین یه مسیر رفت و برگشت کله قندی رو برین . و در انتها باید دور بزنید همیشه همیشه و همیشه برای شروع از سمت چپ کله قندی اول وارد بشین تا در انتها دور زدنتون به چپ باشه و راحتر باشین ( دور زدن به راست کمی اذیت می کنه ):14:
چه چیزایی باعث رد شدن می شه ؟
برداشتن پا از روی رکاب ها ، گذاشتن پا روی زمین ، گاز دادن زیاد ، بهم خوردن تعادل ، برخورد با تایر های اطراف پیست ، خاموش شدن موتور .اگه تو کارتکس زده باشه رانندگی با عینک ولی عینک نزنین:wall3:
چه جوری راحت قبول بشیم ؟
ساده ترین راه اینکه بی خیال باشین و استرس نداشته باشین ( می دونم نمی شه ولی تلاشتون رو بکنید .) تمرین زیاد استرس رو از بین می بره و اینکه تو دوران آموزشی سعی کنید با همه موتورا ی اونجا تمرین کنید تا قلقشون بیاد دستتون . به افسر اصلا نگاه نکنید چون حواستون پرت می شه
بعد از قبولی ؟ خوب وقتی که از قبولی اطمینان پیدا کردین( بعد از امتحان همه اسم مردودی ها رو می خونه ) می رین داخل اتاق و بهتون می گن که باید چی کار کنید یه چیزایی از پرونده جدا می شه و بقیه رو هم بهتون بر می گردونن که باید پنجشنبه دوباره با یه سری مدارک دیگه ببرینشون برای درخواست صدور ، به صورت کلی اینا هستن : ۱. دو قطعه عکس سه در چهار (باید مثل همونایی باشه که روز ثبت نام دادین ) ۲.رسید پستی که باید از پست سجاد تهییه کنید ۳. اصل و کپی گواهینامه ماشین ( اگه دارین) ۴. اصل پرونده
روز پنجشنبه هم می رین همه ی اینا رو می برین تحویل می دین ( پیشنهاد می شه شناسنامه و کارت ملی همراه با کپی اضافه هم همراه باشه ) و یه برگه رسید پستی بهتون تحویل می دن که تا حدود یک ماه بعد گواهینامه میاد در خونتون و دقت کنید که با این برگه اصلا نمی شه رانندگی کرد (اگه گواهینامه ماشین داشته باشین برگه موقت برای تردد با خودرو می دن .
اما محیط آموزشگاه !
از نظر برخورد و رفتار که خوب و با ادب بودن (تقریبا) ولی گاهی وقتا بی نظم می شدن و بعضی از کارهاشون باعث شد قشنگ بعضی ها دو یا سه هفته عقب بیفتن و گاهی وقتا هم درست جواب نمی دادن. از چند نفر که از آموزشگاه های دیگه اومده بودن گفته بودن اینجا خیلی بهتره . اما زیاد نمیشه در موردشون نظر داد خودتون باید قضاوت کنید و از افراد بیشتری بپرسین .مکانشون هم خوبه و جای پارک هم داره و یه خط هم از میدان شهدا تا کنار آموزشگاه میاد و برای دوستان اتوبوس سوار خیلی خوب و به صرفه است .
چقدر طول می کشه ؟
به صورت کلی اگه تمام مراحل رو یک ضرب قبول بشین ، تعطیلی نباشه و یه کله بیاین حداقل یک ماه و نیم (شاید یکم کمتر) .:sad:
ببخشید اگه پر حرفی کردم سعی کردم کامل باشه . به بزرگواری خودتون ببخشید .
امیدوارم که کمکی کرده باشم و انشاالله همگی قبول بشین .
سلام آقا فری
بابا ایول دستت درد نکنه ما که گواهینامه داریم ولی برا دوستان دیگه خوبه
به امید روزی که همه موتورسوارها گواهینامه و بیمه داشته باشنننننننننننننننننننننن ننننننننن
من آیین نامه آموزشگاهی رو قبول شدم امروز پروندم تکمیل شده واسه شهرک
دوستان تهرانی : ساعت چند باید شهرک باشم که کارم زود راه بیوفته؟ احتیاج هست با موتوراشون تمرین کنم یا نه؟ آیین نامش با آیین نامه ای که تو آموزشگاه دادم فرق داره؟ می گن سوالهای فنی هم میاد درسته؟ معمولا صبح زود خلوته یا شلوغ؟
آقا من امروز ساعت 8 شهرک بودم امتحان آیین نامه رو با یه غلط قبول شدم ولی از شانس بدم برف شدید گرفت و شهری رو نگرفتن
یه اعتراض به دوستانی که رفتن گواهینامه گرفتن بکنم : اون دوست عزیزی که می گفت من با مدرک فلان و بهمان رفتم و فلان شد و....... دوست عزیز مگه بیکاری میای اینجا تو دل بچه مردم رو خالی می کنی برادر من؟ ساده تر از امتحان شهرک تو عمرم ندیدم من امتحان آیین نامه واسه ماشین رو با یه غلط داده بودم چند سال پیش واسه همین آیین نامه آموزشگاهی رو ساده گرفتم و با 6 غلط رد شدم که سری دوم خوندم و با سه غلط قبول شدم ولی امتحانی که امروز دادم رو بچه 6 ساله هم می تونست جواب بده چون خیلی ساده و راحت بود یه امتیازی که به امتحان سنتی داره شما سرعت عملت میره بالا واسه اینکه یه تیک می زنی و میری سراغ بعدی .. وقت اضافی آوردی می تونی برگردی عقب سوالها رو مرور کنی حتی جوابت رو عوض کنی خلاصه خیلی راحت تر از امتحان سنتی هست .. سوالها رو ببینید خندتون می گیره انقدر که راحته خلاصه نترسید که هیچی نیست
و اما بریم سر امتحان شهری : همونطور که گفتم برف میومد و امتحان نگرفتن ولی رفتم از نزدیک وضعیت رو بررسی کردم اولا از شیب و سربالایی و موتور ترکیده و درب و داغون خبری نبود 4 تا کله قندی گذاشتن که فاصله بینشون معقول به نظر می رسید موتورها هم دو سه تا سی جی تمیز و سالم اونجا پارک بود حالا از لحاظ فنی تو چه وضعیتی باشن خداعالمه ولی ظاهرشون که خوب و تمیز بود ... زمینشم صافه شیب میب تو کار نیست به نظرم بتونم با یه بار قبول شم.
برخوردشون هم خیلی مودبانه بود اصلا برخورد بد ندیدم ازشون (خطاب به دوستی که می گفت مثه قاتلها برخورد می کنن باهاتون و......)
خلاصه کلام انقدر بزرگش نکنید که مثه آب خوردنه هر کی گواهینامه نداره همین فردا واسه گرفتنش اقدام کنه
موفق باشین
انشالله که امتحان شهری هم دفعه اول قبول شی دوست عزیز...ولی چند تا نکته...یکی اینکه شیب قبل از کله قندیه اخر وجود داره و عمدی اونجا گذاشتن برخوردهای افرادی که امتحان شهر رو میگیرن زیاد جالب نی..
البته خوب نظامی جماعت همینه دیگه...
ولی در کل امتحانش سخت نی اگه اوله صبح حضور داشته باشی اون طرف که میاد موتورا رو گرم کنه با سرعت 30 تا مانع ها رو به راحتی رد میکنه..حالا ما که مورچه ای میریم.پس کاری نداره اگه دفعه اولم رو حساب جو دوستان رد بشن دفعه دوم حتما قبولن..
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
گواهی نامه ما هم بعد 7 ماه پیگیری و الافی اومد امید وارم بقیه هم هرچه زود تر بره گرفتن گواهی نامه اقدام کنن تا از این سخت تر نشده