سال نوی دوستان مبارک و تشکر از نظرات همگی
سه روز پیش اومدم موتور رو روشن کنم دیدم ای بابا دیگه استارت هم نمیزنه .تصمیم گرفته بودم یه وقتی بذارم و موتوره رو ردیفش کنم . راستش گمونم بهاره و تنبلیم اومد برم دوباره آچارها رو از انبار بکشم بیرون و از طرفی دوستمون که موتور رو میبردم در مغازش مسافرت بود و توی پارکینگ خونه هم که حق نداریم یه پیچ گوشتی به موتور نزدیک کنیم .مسئله اصلی هم مشکلات سیم کشی و برقی بوجود آمده ناشی از انگولک آقا دزده بود (یعنی حاضرم دوتا اینجین خورد کنم دست به سیم کشی نزنما).
القصه.....دل به دریا زدیم و موتور رو با هل روشن کردیم و بردیم پیش فواد گمرک . کار سیمکشی فواد خوب هست و قیمتاش هم مناسبه .
باتری رو چک کرد دیدیم در اثر اتصالی پنهان این چند روزه مرخص شده . یه 27 تومن باتری تا اینجا داشته باشید .
لامپها رو چک کرد غیر از زنون جلو همه مرخص (500 لامپ عقب - چهارتا راهنما 2000 - اوتوماتیک راهنما 1000- لامپ چراغ کوچک جلو 500 - لامپ نور پایین زیر زنون35 وات 3000 تومن )
سیم کشی پشت کاسه چراغ که شیر تو شیری شده و بود و نصفش آب شده بود و زده بود کلیدهای نور بالا پایین و ...... قلوه ای رو هم مرخص کرده بود که مجبور شدیم یه قلوه ای cgl ی هم بگیرم 6 تومن .
دزدگیر قاط زده بود که آخرش آژیرش درست نشد . فیوز اصلی و جاش رو هم کلا تعویض کردم 500 تومن.
گفتم حالا که موتور رو آوردم .... بدم روغن ریزی واشر سر سیلندر رو هم ردیف کنه که حوصله دست به آچار شدن هم نداشتم . واشر فابریک سرسیلندر 7 تومن از محسنی .
دیدم ایمانی هم گلدونی فابریک آورده 8 تومن (دفعه قبل مجبور شده بودیم گلدونی هوندایی که کوتاه هست با واشر بذاریم که بیاد بالا ).
از طرفی دیدم حالا که پوسته کنار گیربکس رو دادم باز کرده حیفه صفحه عوض نکنم (دیسک و صفحه رو تابستون تعویض کرده بودم ) محسنی هم صفحه جنس خوب آورده بود که یه دست گرفتم 8 تومن .
ته اهرم تعویض دنده که مچرخه و دنده ها رو جلو عقب میبره هم دیدم خورده شده با اهرم و کامل گرفتم 6 تومن و اونم دادم تعویض کرد که دنده های موتور خیلی رو اومد.
کلا پنجاه هم اجرت سیم کشی و رفع عیوب برقی و باز کردن سرسیلندر و تعویض گلدونی و صفحه کلاچ و اهرم دنده و تعویض روغن و خورده لوازم خود فواد
این شاگرد فواد یه کم سربه هواس و آدم بایدحواسش بهش باشه