-
بحثهای دوستان کاملا درست هست . انگیزه های متفاوتی در خرید و به طبع فروش موتورسیکلت بین راکبانش وجود داره .
یه مورد دیگه هم مسئله هزینه ها هست . اکثر دوستان که این دست موتورسیکلتها رو میخرند معمولا زیر 26/7 سال سن دارن و اکثر از لحاظ اقتصادی درآمد فوق العاده بالایی ندارند و شاید هنوز در قسمتی از هزینه ها خانواده ها در کنارشون هستند که بسیار طبیعی هست چرا که در این بازار خراب کاسبهای قدیمی هم دارن دست به عصا میرن .
همونطور که عده ای اشاره کردن برخی راکبان با ذوق موتور دلخواهشون رو تهیه میکنن و بعد از مدتی از لذت سواری اون موتور سیکلت اشباع میشن و بعنوان تجربه شیرین در صدد فروش موتورشون هستند.
از طرفی برخی دیگر پس از خرید و کمی سواری به این نتیجه میرسن که خواسته هاشون بیش از چیزی هست که در اختیار دارن و موتور رو میزان برای فروش که مدل متفاوتی تهیه کنن که با انتظارشون همخوان باشه .
یک عده که کلا تصور اشتباهی از این نوع موتورها دارن و فکر میکنن به قول معروف باهاش هم خیابون گردی میکنن و سر کار میرن و مسافرتی پیش اومد هم که با همین میخوان برن و گاهی هوس آفرود نصفه و نیمه هم میکنن (بشخصه دیدم کسی مگلی انداخته تو خاکی نسبتا پر دست انداز) و زمانی به این نتیجه میرسن که اشتباه برداشت کردن تصمیم به فروش میگیرن .
یه دسته دیگه تصور اشتباه دیگه ای دارن یعنی تصور میکنن که موتور رو که خریدن دیگه قصه تمومه و فکر هزینه های تعمیر و نگهداری نیستند و گاهی تصور میکنن هزینه نگهداری یه موتور 6/7 تومنی مثلا با یه تریل معمولی چینی یکی هست که وقتی با واقعیت امر مواجه میشن تقریبا وحشت زده موتور رو میزارن برا فروش .
عده ای هم البته از اول تصمیم درست رو میگیرن یعنی موتور دلخواه رو با آگاهی میگیرن اما وضعیتهای اقتصادی غیرمترقبه موجب میشه که موتور رو بفروشن اما درصدد خواهند بود که بعد از برطرف شدن مشکل اقتصادیشون دوباره اون مدل رو بخرن .
و بقول دوستان ده ها دلیل دیگه .
اما سوای این بحث بشخصه مگلی زیاد می بینم توی تعمیرگاهها ولی نمیتونم قضاوت کنم مشکل اصلی واقعا از موتور بوده یا موتورسوار
-
یه سری پست ها پاک شد
کسی مشکلی داره با ما میتونه بره نه اینکه اینجا رو طویله خطاب کنه احترام هم خوب چیزیه پست رو ریپورت بدین خودم اولین فرصت پاک میکنم
چه همه نازنازی شدن
دیگه ادامه ندید
-
سلام.باز ما یه پست زدیم شما زدی تو برجکمون......