جناب شهریار ممنون از نکاتی که گفتید ، عکس رو دیدم موتور با کیفیت و برازنده ایی هست. امیدوارم همیشه چرخش براتون بچرخه و به سلامتی ازش استفاده کنید.
بنده موتور رو برای 75% استفاده در داخل شهر 25% آفرود ملایم و جاده خاکی میخوام (پرش به هیچ وجه) و ظاهر تریل داشتن هم برام مهمه.
موتور دست دو از مدل های روان و کبیر و فلات و... ((با 3 تومن خودم)) رو نمی پسندم چون شیره و جون این موتور ها رو در آوردن و اکثر این موتور ها در بهترین وضع حداقل 15000 تا کار کردن که واسه یک موتور چینی یعنی رسیدن به اواسط یا اواخر عمر.
البته هستند موتورایی که وضعیت بهتری نسبت هم رده هاشون دارن و سرحال تر هستند اما قیمت هاشون هم بالاتره.

در حال حاظر بنده دنبال موتور صفر هستم یا نهایتاً دست دو خیلی تمیز با بودجه خودم.



در مورد ارشاد 125cc هم فعلاً دارم محاسن و معایبش رو با راهنمایی دوستان پیدا میکنم.



مواردی که از روی عکس میشه تشخیص داد :

از نظر انجین با سی جی های 125 میشه گفت براره ((سیلندر ، کارتر یا محفظه موتور ، کاربرات ))
سیستم برق چراغ عقب و راهنما ها نیز گویا شباهت زیادی به سی جی ها داره
کل قسمت شمع بازهم همانند سی جی هست

تا جایی که بنده متوجه شدم این موتور یه سی جی 125 تریل تکامل یافته با تغییراتی همچون : تعویض سیستم تعلیق عقب از دو تا کمک ساده فنری به تک کمک فنر روغنی و تغییر ترمز ساده سی جی به ترمز دیسکی عقب و جلو و طراحی جدید شاسی که همانند موتور های دو منظوره و آفرودی هست و شباهت زیادی به برادر بزرگتر خودش GY200 داره.

اینا نکاتی بود که بنده از رو عکس تونستم متوجه بشم ، امیدوارم دوستانی که با این موتور آشنا هستند تجربه خودشون رو برای اینجانب و دیگر عزیزان در اختیار قرار بدند.
منتظر راهنمایی های دوستان هستیم
با تشکر