|
|
|
موتور های کاوازاکی از قابلیت های بالائی برخوردارند. مدلهای 2 زمانه با نام KX و 4زمانه با نام KX-F ورد نامگذاری میشوند.
اخیرا شاهد همکاری تنگاتنگ کاوازاکی و کلوپ MONSTER هستیم.
استحکام و دوام بالای این موتور ها باعث شده که از طرف موتور سواران مورد توجه قرار بگیرند.
جدیدا کاوازاکی مدل 2014 خود رو رونمائی کرده:
اگه خوشتون اومد تشکر یادتون نره
...two stroke
والا من چیزی زیاد ازش نفهمیدم! یکمی تخصصیه!
این لانچ کنترله وقتی که فعالش کنید گشتاور و جرقه رو فکر کنم تو دنده های 1 و 2 محدود میکنه تا کنترل بهتری داشته باشید و نیروی
اضافه رو مهار میکنه چیزی شبیه به ESC یا لانچ کنترل فراری (458,599 و..) و..
هم توی پیچ هم توی خط شروع چرخ هرزگردی کمتری داشته باشه دیگه کارتون رو راحت میکنه تا اینکه بخواین گاز و کلاچ رو شل و سفت کنین و..
مخصوصا اینکه زمین گلش خشک شده باشه و یا بارون بزنه! کراس سوار ها بهتر میدونن دیگه
این سیستم قبلا رو kx450f بوده امسال اومده رو 250
نیستم
من فکر میکنم این دکمه نیست بلکه چراغ که خطاهای سیستم موتور و انژکتورو نشونمیده با باز شدن سوییچ روشن و خاموش میشه و درصورت نقص فنی با شمردن تعداد چشمک های ممتد و بافاصله میشه عیب یابی کرد
دارم تمرین میکنم
اطلاعات کاملش رو در این لینک پیدا کردم :
[فقط کاربران می توانند لینک هارا ببینند. ]
KX450F
چیزی که من فهمیدم
با توجه به مطالب عباس جان این سیستم کنترل در واقع به کنترل بهتر موتوردر دنده های 1 و 2 علی الخصوص موقع استارت در پیست مسابقه منتهی میشه که با شتاب گرفتن و رسیدن به دنده سوم این حالت منتفی و قدرت اصلی موتور وارد میدان میشه
در زمان استارت اولیه و زمان عبور از پیچ هر چه هرزگردی یا به اصطلاح تیکاف چرخ عقب بیشتر باشه کنترل سخت تر میشه
این سیستم از هرزگردی چرخ عقب در دنده 1 و 2 جلوگیری و باعث افزایش قدرت کنترل راکب میشه
در نبود این سیستم راکب باید با مهارت بسیار بالا و تنظیم نگه داشتن میزان گاز و کلاج این عمل رو انجام بده
این چیزی بود که من فهمیدم
و چه سیستم کار آمدی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)