|
|
|
خریدار واقعی و فوری و دست به نقد cb 400 یا cbr400 هستم.
ترجیحا شماره شاسی و انجین سنگ نخورده باشه.
ترجیحا با مدرک : 1. برگ سبز یا 2. برگ سند ستاد اجرایی امام یا 3. برگ تملیکی فروش +{به ترتیب اولویت}+
پول هم نقد هست
شماره تماس : 09368962879
ویرایش توسط Kami : 10-02-1391 در ساعت 05:22 بعد از ظهر
تا حالا چند بار
پشت موتور مرگ رو
جلوی چشمات دیدی؟؟؟
پاسخ پیغام خصوصی plz
ما نفهمیدیم بلاخره تو چی میخای هورنت یا سی بی...با برگه سبز که تا 5 نمیتونی چیزی بخری
گویند که در روز قیامت علمدار شفاعت زهراست .
علم فاطمه دست قلم عباس است.
اسلام علیک یا باب الحوائج
داداش ، یه دونه سی بی 400 تر تمیز ، سراغ دارم ، ماله همون تعمیرکاره موتورم هست (حسین آگاه)
سر فرصت میرم ازش عکس اینا میگیرم
موتورش خیلی تر تمیزه
منتها فک کنم سوییچ باشه
هورنت که پیدا نمیشه انگاری که تخمشو ملخ خورده. یه چندتا بندیت دیدم با مدارک ولی همشون عیب و ایراد داشتن و صاحباش میخواستن با زبون بی زبونی قالب ما کنن که خدارو شکر با کمک کاربر{ ali1100 } عیب هاشونو فهمیدم و نخریدم.
از طرفی من حتما برگ سبز نمیخوام و فقط یه چیزی باشه که هیات بهش حکم بده مثل اونایی که بالا نوشتم. برای cb400 یا cbr400 پولم هم تا 6 6.5 ارتقا دادم انشا الله خدا یه خوبشو نصیبم کنه.
اگه چیزی سراغ داشتی سالم و مدل بالا بود بهتر. خبرشو بده ممنون حالا بالا پایین قیمتشو خدا کمک میکنه انشا الله .
انژکتوریش با برگه پیدا میشه؟
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
داداش حداقل با یکی از مدارکی که بالا نوشتم میخوام.
سوییچ که همین تهران فراوونه.
ممنون از پستت.
اگه چیزی با یکی از مدارک بالا به پستت خورد منو خبر کن .دمت گرم اقا داداشی
ویرایش توسط aligsx : 09-02-1391 در ساعت 02:22 بعد از ظهر
تا حالا چند بار
پشت موتور مرگ رو
جلوی چشمات دیدی؟؟؟
پاسخ پیغام خصوصی plz
یکی تو هین سایت cbr داشت
RezaCBR400RR
موتور سواری کنار گذاشتم
ما هم اینجا تو خرید موتور ات هویج بودیم دیگه .... ای بی مرام.و
هویج چیه اقا مسعود؟!!! بلا نسبت شما.
تو گل سر سبد رفقا و با مرامی هستی اینقدر مهربونی کردی.
ناراحتم نشو از اینکه دیر میخرم.چون واقعا میخوام یه چیز تر و تمیز حدااقل در حد سلامت مثل اون بندیتی vc مشکی مغازه داریوش باشه.
بهترین کسایی که تا حالا دیدم از لحاظ مرام و معرفت مسعود و ایدین و علی1100 و سینا بودن توی رفاقت با من.ببخشید که زیادم بلد نیستم تعریف کنم.
امروز رفتم پیش داریوش .قیمت موتوراشو شکسته و برای همه اش تخفیف روی اتکت هاش زده!!!
یه قیمت فضایی از cb400 با برگ سبز بهم داد === 8 الی 10 میلیون جالبه بدونی میگفت cb1 این قیمته و cb4 خیلی گرونتره!!!نمیدونم منو چندبار دمه مغازش دیده چه فکری کرده این قیمتو میده.
الان یه cb4 با برگ سبز 7 م سراغ دارم خودم اونوقت بهش میگم میگه زیر 8 م بود هر چندتا بود میخرم!!!
یکی نیست بهش بگه پدر بیامرز 8 9 م که زیاد هست از این موتور
تا حالا چند بار
پشت موتور مرگ رو
جلوی چشمات دیدی؟؟؟
پاسخ پیغام خصوصی plz
اون هایه که من گذاشتم بدردت نمیخوره
موتور سواری کنار گذاشتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)