|
|
|
سلام کسی از دوستان میدونه چه جوری میشه اکی کرد؟ نمیخوام کاربرات عوض کنم میخوام هر وقت خواستم بزنه قیمتشم راه میایم
اﻭﻧﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮاﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺪ ﺷﻦ, ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ اﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺩ ﺷﻦ
سیستم سوخت رسانی فابریک مگلی همچین توانی رو نداره و اگر زیاد زور بهش واردکنی به جای بکفایر دود میزنه
نیما بک اسموک چی اون فکر کنم بشه
والا بک فایر رو من تا اونجابب که می دونم یه کیت هست که برقه شمع رو قطع می کنه و بنزین خام وارده اگزوز میشه و بنزین خام بوسیله یک شمع که در انتهای اگزوز تعبیه شده آتش می گیره که برق او شمع رو هم اون کیت میرسونه.کاری هم به کاربراتور اینا نداره.
من رو ماشینه قبلیم داشتم ولی باید منبع آخریه اگزوز رو عوض کرد و منبع هاوارد گذاشت چون رو منبع معمولی بنزبن تو منبع منفجر میشه واگزوز مثله گل می شکفت.البته من این تجربه بک فایرو رو ماشین داشتم.
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------
بک اسموک هم راحته میشه تو قوسه پاببنی اگزوز یه سوراخ زد یه منبع کوچیک بالاش گذاشت با یه لوله منبع رو به اون سوراخ وصل کرد. یه شیر هم سره راهش گذاشت.تو منبع روغن و نفت و یه کم مایع دست شویی پرتقال ریخت(مایع دست شویی پرتقال برای اینکه بو گند نده دودش)هر وقت که خواستی یه گم شیرو باز کنی مایع وارده اگزوز بشه و تبدیل به بخار بشه و از اگزوز خارج شه.که ملت هم دری وری حواله آدم کنن
ویرایش توسط Babak : 20-07-1389 در ساعت 01:46 قبل از ظهر
علیرضا جدیدا فیلم های جیمز باند دیدی؟ اسموک چیه بابا؟ مگه کانتر بازی می کنید؟ لابد می خوای بعدش با اسنایپ بزنی کسانی که تعقیبت می کنن رو هد شات کنی.
موتورسواری در شهر، خداحافظ برای همیشه.
حال میده بعضی جا ها ....
آره حال می ده ولی وقتی می زنی حالا حالاها نمی شه از دستش خلاص شد آدمو کلی تابلو می کنه خودتم دیگه حوصلت سر می ره
سلام به همه رو موتور این سیستم قابل اسافاده است من واسه هندا125 سی سی میخام ممنون از جواب های اساتید محترم
کدوم سیستم اسموک یا بک فایر؟
بتهوون در 26 مارس 1827 در هنگام مرگ :" دوستان دست بزنید کمدی تمام شد.
ناپلئون بناپارت : کسی که می ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد.
اگه میشه یه آموزش عکسی بزارین نصب کنیم حالش رو ببریم
ولی چه حالی بده ، رو موتور کوچیک نصب کنی ، آخره ... کلاس گزاشتنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)