|
|
|
درود بر تمامی دوستان.
بنده به موتور های قدیمی و تیلر علاقه زیاد دارم از این رو مدتی یک سوال در مورد cci در ذهنم داشتم و جوابش رو نتونستم پیدا کنم میخواستم من رو راهنمایی کنید و توضیحاتی در مورد این مدل سوزوکی بدین.
سپاس.
اگه منظورتون این موتوره که نوع " سیستم روانکاری موتور " cci هستش
TS 125 Duster 1971
Overall Length: 2 050 mm (80.7 in)
Overall Width: 770 mm (30.3 in)
Overall Height: 1 100 mm (43.3 in)
Wheelbase: 1,310 mm (51.6 in)
Ground Clearance: 235 mm (9.25 in)
Dry Weight: 105 kg (231 lbs)
Engine type: Air-cooled aluminum 123 cc single cylinder, 2-stroke. 13 hp / 7,000 rpm, 9.8 ft-lbs/ 6,500 rpm.
Bore x Stroke: 56 x 50 mm
Compression Ratio: 6.7 :1
Transmission: 5-speed, chain
Tire Size: 2.75 x 19, 3.25 x 18
Top Speed: 65—70 mph
ممنون از راهنمایی تان .
این موتوری که من اشاره کردم مدل 1979هست و در محل ما زیاده و میدونم که سیستمش cci هستش .
اما بیشتر در مورد cci اطلاعات میخواستم و بدونم که چه فرقی با cdi میکنه.
سپاس
خوب شرکت ها موتور هارو میسازن تا رقیب یکدیگر باشند شاید این موتور هم رقیب محصول هوندا باشه که فکر کنم چه از نظر سرعت و چه از نظر امکانات از cdi پایین تر باشه !!!
پشت منو تيزي اينا زن و شوهرن
تو اين قافله حروميا بام همسفرن
---------------------------------------------------------------------------------------------- که پشت هر لبخندشون کمينه
--------------------------------------------------------------------------------------------- يه گرگ شرمندم دنيا اينه
دست ميدن و دلا پر از زخم و کينه
خاکي باشي ميشاشن روت فکر ميکنن زمينه
فکر نکنم اینطوری باشه که شما میگید.
چون این موتور از کیفییت بالایی برخورداره چه از نظر سرعت و چه از نظر قدرت فقط مدلش کمی قدیمیه.و باید به شما بگم که همین موتور با دنده ی 4هوندا CDI 125 رو در کورس گرفته و همچنین افرادی که از این موتور استفاده میکنن کمتر پیش میاد که موتورشون خراب و یا به تعمیر گاه ببرند چون قطعات این موتور کاملا ژاپن اصل و از کیفییت بالایی برخورداره.
من فقط در مورد cci اطلاعات میخواستم.
ممنون.
راستی کسی در مورد cci اطلاعات و یا عکسی چیزی نداره استفاده کنیم؟؟؟
...two stroke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)