|
|
|
سلام به برو بچه هاي گل
رفقا من يه طرح ويو داشتم كه فروختم حالا موندم چه موتوري بگيريم زياد اهل سرعت بالا نيستم بيشتر قيافه و ايمني و كم خرج بودن برم مهمه .
خودم از 135 بدم نيومد ولي چون ميگن دو ترك كم مياره و ترمز عقبش خوب نميگره منو تو شك انداخته........ يعني مثل موتور قبلي من هست يا بهتره ؟
اگه نظرتون روي پالس 180 هست .به نظرتون قديمي و جديد شو بگيرم ؟اصلاً گه فرقي داره
اگه موتور باحال تري هم تو اين رنج قيمت سراغ دارين معرفي كنين ممنون ميشم ؟
نظره من
آپاچی 180
پالس 180
زیاد فرقی نمیکنن هر کدوم رو با قیافش حال کردی بردار
ویرایش توسط ARSH : 07-08-1390 در ساعت 04:21 بعد از ظهر
Find A Way Or Fade Away
لوازم ایمنی موتور کراس و اندرو
یکم دیگ بزار رو پولت یه پالس 220 بردار خیلی بهتره.
آپاچی 180.
پارس 250 بردار....
عالیه
من ازش دیروز سواری گرفتممممممممم
خیلی توپ بود
Coming So0on K9
آپاچي رو كه نديدم ولي رفتم 180 پالسو ديدم صفر جيد رو ميگه 2700 صفر قديمي ميگه 3100 البته اين قيمت نظام آباده
در كل ميخوام بدونم از نظر كيفيت اين دو مدل با هم چيه و اينكه معايب 180 چيه ؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
آقا دمتون گرم چه حال دادين خوب دوتا پيشنهاد ديگه اضافه شد
پالس 220 و پلرس 250
پالس 220 سنگين نيست ؟ من زياد سرعت نمي خوام ها فقط ميرم سر كار ميام . بيشتر برام مهمه كهمتوري باشه تو خرج نيفته و رخشم باحال باشه ياشه
جناب اقای مصطفی رستگار لطفا هر سوالی در مورد خرید موتور دارید فقط و فقط در همین تاپیک بپرسید و تاپیک های دیگری مبنی بر خرید یا مقایسه برای خرید باز نکنید.
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید.
با تشکر
بازم ممنون رفقا
همون طور كه گفتم من سرعت مد نظرم نيست و اون وطوري كه شنيدم پالس 135 روون تر 180 و مصرفشم كمتره ولي خوب دوستان هي دارن 180رو پيشنهاد ميكنن
به نظر شما كدومو انتخواب كنم ميترسم 135 بخرم بعد پشيمون شم يا برعكس كسي 135 ببينه اختلافش با 180 چيه ؟
135 جسه ی کوچیکی داره همراه با قدرت و سرعت به مراتب پایینتر یا در نهایت مساوی با سی جی!!!در سر بالایی ها دو ترک به این موتور فشار زیادی میاد...
اگه به دنبال استیل زیبا شتاب و سرعت زیاد نیستید، پالس 135 با مصرف پایینتر و هزینه ی کمنر گزینه مناسب تری خواهد بود...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)