|
|
|
سلام
اين محصول باجاج كه چند سالي هست تو ايرانه و از تكنولوژيهاي خوبي بهره ميبره
حجم موتور:125cc
تك سيلندر
هوا خنك
4 دنده
حجم باك:11 ليتر
يه چيز جالبي هم كه داره كنترل مصرف سوخت هست كه جاي اون بالاي استارت به جاي سيسم قطع كن برق ساير موتورهاست
ظاهر زيبايي داره و اكثر مردم اون رو از ساير موتورهاي هندي تشخيص نميدن
مصرف سوختش هم تقريبا صدي 2 هست
نهايت سرعتش 80 كيلومتر هست و تو شتاب اوليه از موتورهاي CG چيني هم عقب ميمونه ولي چيزي كه مهم هست سواري بسيار خوب اونه...
اين موتور زياد طرفدار نداره و تاپيكش هم صرفا براي اين زده شد كه اطلاعات موتور تو سايت موجود باشه!
مصطفی جان من چند روز که موتور را خریدم و واقعا خوب سواری داره اما آیا قطعاتش گیر میاد یا نه ؟
تاپیک مشاوره نیست
دقت کنید دوستان
اﻭﻧﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮاﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺑﺪ ﺷﻦ, ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ اﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﺎ ﺭﺩ ﺷﻦ
من این موتور رو داشتم خدایی موتور خوبی بود حرف نداشت باهاش ۱۰۵ تا رفته بودم خیلی نرم و بی سدا بود یادش بخیر
پیمان هستم
این موتور اصلا جون پسند نیست در کل خیلی کلاس پایینه و اصلا مورد توجه قرار نمیگره
مزیت های این موتور قیمت مناسبش/ مصرف پایین / کیفیت و از همه مهم تر نرم بودنش هستش !!!
در سرعت/شتاب و ظاهری(قیاف) اصلا حرفی واسه گفتن نداره
پشت منو تيزي اينا زن و شوهرن
تو اين قافله حروميا بام همسفرن
---------------------------------------------------------------------------------------------- که پشت هر لبخندشون کمينه
--------------------------------------------------------------------------------------------- يه گرگ شرمندم دنيا اينه
دست ميدن و دلا پر از زخم و کينه
خاکي باشي ميشاشن روت فکر ميکنن زمينه
دیگه اینجوریم نیست که میگی آقا کورش !! یعنی اونقد قیافش زاقارت؟ موتور بسیار خوبو نرمو راحتیه! یعنی سی جی از این خشگلتره؟
پیمان هستم
نه خیلی هم فانتری هستش ولی حرفی واسه گفتن نداره همین وگرنه هم نرمه هم سبکه هم کم مصرف
پشت منو تيزي اينا زن و شوهرن
تو اين قافله حروميا بام همسفرن
---------------------------------------------------------------------------------------------- که پشت هر لبخندشون کمينه
--------------------------------------------------------------------------------------------- يه گرگ شرمندم دنيا اينه
دست ميدن و دلا پر از زخم و کينه
خاکي باشي ميشاشن روت فکر ميکنن زمينه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)