|
|
|
با تشکر از شما storm جان فقط با اجازتون تصحیح کنم که قیمت رگال رپتور نیکد 11500 و اسپایدر آن 17500 میباشد.
رگال مگه کروزر نیست؟
من باشم هیو رو انتخاب میکنم چون هم ظاهر بهتر و هم موتور قوی تری داره کلا بهتره و هر چیزی که بهتر باشه مسلما گرون تر هم میشه
رگال شتاب خوبی داره شخصا کیفیت هیوسانگو ترجیح میدم به رگال ، چه نکیدش چه اسپایدر
نظرسنجی اضافه شد
...two stroke
رگال ریپتور نه قیافه درست درمون داره نه شتاب درست حسابی نه سرعت تاپ اسپبدش 130.140 هست...مخصوصا اون اگزوزهای مسخرش به نظر من تا جایی که تونستن موتورو خواستن کم اصطحلاکتر و کم مصرفتر و ارزونتر بدن دست مشتری
قدرت هیو 28اسب بخار در 10000دور و رگال 19 اسب در 9500 دور...پس قدرتشم کمه تنها قیمتش مناسب تره...به نظر من قیافه جوادی هم داره...من باشم حاظرم هیو مدل پایینتر بخرم با قیمت رگال اما پول به این ندم...اوبوهتو صدایی که هیو داره به هیچ عنوان رگال نداره
خوشحالم بهترین دوستم موتورام هستن
یادمه پالس 220 که اومده بود ؛ از روی عکسش اکثرا ازش بد میگفتن اما بعده ها خودشو اثبات کرد. حالا این موتور هم هنوز آنچنان تستی ازش گرفته نشده که ببینیم چند چنده.در کل هیوسانگو ترجیح میدم اما از ظاهر رگال هم بدم نمیاد.
قيمت هيوسانگ استريت ١٦٥٠٠ هستش الان چند سالي ميشه كه هيوسانگ اومده به ايران و ميشه گفت همه جوره جوابشو داده اما رگال ريپتور تازه امده جفتشون به نظرم خوب هستن اما قيمت رگال ريپتور خيلي پايينتره كه با توجه به دو سيلندر اب خنك بودنش خوب هست من تمامي محصولات اين بودن در گمرك ديدم كيفيتشون خيلي خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)