توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد موتور سیکلت
Saeed.Z
26-08-1392, 09:29 بعد از ظهر
سلام.
دوستان یه سوال در مورد موتور دارم:
چه موتور هایی عمری هستند؟مثلاً موتور هایی که خیلی دیر خراب میشن مثل هندا 125 و هندا ویو به قول دوستمون تا شمال باهاش بری و برگردی خیالت راحته که زمین نمیزارتت.
اگه میشه چند تا از این جور موتور ها رو معرفی کنید با سپاس.
hamed510
26-08-1392, 09:41 بعد از ظهر
سوالت از پایه اشتباهه!!!
اول فرمودی چه موتور هایی دیر مثلا 10 سال یا بیشتر کار میکنن و خرابیشون کمتره
دوم بحث مسافرت کردن با موتوری که تو راه نذارتت اینم یه سوال دیگه!!! ولی در مورد سوال دومت فرقی نمیکنه هر موتوری که از لحاظ فنی تمیز باشه و سرحال باشه هیچوقت نصف راه نمیذاره حالا هر چی باشه!!!
Saeed.Z
26-08-1392, 10:00 بعد از ظهر
سوالت از پایه اشتباهه!!!
اول فرمودی چه موتور هایی دیر مثلا 10 سال یا بیشتر کار میکنن و خرابیشون کمتره
دوم بحث مسافرت کردن با موتوری که تو راه نذارتت اینم یه سوال دیگه!!! ولی در مورد سوال دومت فرقی نمیکنه هر موتوری که از لحاظ فنی تمیز باشه و سرحال باشه هیچوقت نصف راه نمیذاره حالا هر چی باشه!!!
منظور من این بود که مثل هندا ویو که کیفیت بالایی داره و دیر خراب میشه و اگه حتی باهاش سفر های طولانی هم بری آخ نمیگه!!!! اگه موتور اینجوری دارید معرفی کنید لطفاً.
Saeed.Z
26-08-1392, 11:12 بعد از ظهر
یعنی وافعاً کسی در این مورد اطلاعات نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!ما رو باش گفتیم بیایم تو انجمن موتور سواری جواب سوالامونو بگیریم ... :pm:
hamed510
26-08-1392, 11:27 بعد از ظهر
دایلیم بهترین گزینه برا مسافرت و مسیر های بین شهری و طولانی هس.
پالس 220 180 135 آپاچی 180 همشون موتور های خوب و باکیفیتی هستن!
معمار
27-08-1392, 09:31 قبل از ظهر
منظور من این بود که مثل هندا ویو که کیفیت بالایی داره و دیر خراب میشه و اگه حتی باهاش سفر های طولانی هم بری آخ نمیگه!!!! اگه موتور اینجوری دارید معرفی کنید لطفاً.
ویو که برا مسافرت نیست ویو یه موتور شهری که با حجم هیکلی کم و حجم موتوری پایین
برا استفاده ی توی شهر ساخته شده و استقامت انچنانی توی جاده نداره
برا سفر درست شده ولی برا سفرهای درون شهری