ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : R1 بدون تغییر برای سال 2014 معرفی شد

Classified
19-06-1392, 10:21 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

کمتر علاقه مندی به موتورسیکلت است که R1 نشناسد، پرفروش ترین و محبوب ترین سوپربایک یاماها

امسال فقط با ترکیب رنگ های جدید این زیبای وحشی را میبنیم و یاماها هنوز بر طراحی سال پیش وفادار مانده

انجین، شاسی و در کل موتورسیکلت بدون هیچ دگرگونی تولید میشود تا کمتر خرج روی دست یاماها بگذارد! البته R1 هنوز هم

میتواند آدرنالین خون شما را بالا ببرد اما یاماها بایست روی قدرت خروجی چرخ و میلنگ معروفش بیشتر وقت بگذارد

انجین به حجم 998 سی سی و 182 اسب قدرت، جعبه دنده 6 سرعته با کلاچ لغزنده (Slipper) و ترکشن کنترل 7 حالته طالبان سرعت را

ناراضی نخواهد گذاشت.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

عملکرد دقیق موتور به وسیله تکنولوژی Fly By Wire دریچه گاز (تنظیم اطلاعات به وسیله چیپ) و قابلیت تنظیم کامل کمک فنرهای عقب و جلو

R1 را برای استفاده روزمره یا کل کل های آخر هفته آماده می کند

Yamaha YZF-R1 مدل 2014 از سپتامبر امسال بهمراه مدل Team Blu(سفید آبی) عرضه میگردد. قیمت قرمز جیغ و خاکستری مات 14.290 ادلار و تیم

بلو 14.490

مشخصات

گالری

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

معمار
19-06-1392, 10:51 بعد از ظهر
اینم یه لینک که کلی عکس از r1 داره و چند تایی فیلم و مشخصات r1
دوستان خودشون زحمت بیوفتن برن نگاه کنن

[Only registered and activated users can see links]

کوروش
20-06-1392, 05:27 قبل از ظهر
همیشه در اوج به رپسول ترجیحش میدم نمیدونم چرا !!!!
شاید واسه اینه که تو ظراحی عالی بوده و توی عمکرد هم پا به پایه بقیه

ali_r
20-06-1392, 08:35 قبل از ظهر
عباس جان دمت گرم عالی بود
کلی مطلب یاد گرفتیم

راستی قیمتش به پول ایران چند میشه؟
وتاپ اسپیدش چنده؟

Gladiator
20-06-1392, 09:20 قبل از ظهر
تنها موتور سبک ریس یاماها که میشه بهش گفت موتور همین r1 ، بقیه مدلاش ضعف دارن

hamed510
20-06-1392, 01:51 بعد از ظهر
طراحی این موتور شاهکار هنریه!!!! خشونت از سر و روی این موتور میباره از چراغ های فلاپ ها دمبی عقب اگزوز های زیباش.
از نظر من اول سوزوکی بعد r1 بهترین ها تو کلاس 1000 سی سی هستن.
یه سوال میگن استحلاک r1 بالاس صحت داره!!!!؟

Classified
20-06-1392, 02:47 بعد از ظهر
عباس جان دمت گرم عالی بود
کلی مطلب یاد گرفتیم

راستی قیمتش به پول ایران چند میشه؟
وتاپ اسپیدش چنده؟

خواهش
چیزی ننوشتم..

ضربدر 3 و خورده ای! و گمرکی و..

کلا موتور سال طول میکشه بیاد

تاپ اسپید که حداقل 299 رو میزنه ولی دقیقش رو نمیدونم

Kenji
20-06-1392, 10:15 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
به صفجه اول اضافه شد.

مرسی عالی مثل همیشه.

shadow70
23-06-1392, 11:04 قبل از ظهر
دوستان از کجا میشه تشخیص داد که موتور سفارش آمریکاس یا هرجای دیگه ؟؟؟

n!nja
23-06-1392, 11:25 قبل از ظهر
دوستان بین cbr1000rr و r1 کدوم از نظر شتاب و سرعت وحشی تره؟

Gladiator
23-06-1392, 11:55 قبل از ظهر

قطعا r1 ، ولی در کل cbr یه چیز دیگست

White wolf
23-06-1392, 12:03 بعد از ظهر
صد در صد R1
R1 هم گازخورش عالیه هم شتاب و موتور جمع و جوریه نصبت به CBR1000
cbr1000 هم از نظر شتاب و سرعت خوبه ولی از نظر وزن موتور سنگینه

moein.bb
15-07-1392, 11:03 بعد از ظهر
دوستان من وقتی موتور از اونطرف اومد چراغ چکش روشن بوده ولی موتور هیچ مشکلی نداره...
در ضمن سوییچ r1 رو جایی کپی می کنن
مدل موتورم ۲۰۱۰ هست

moein.bb
06-08-1392, 07:56 بعد از ظهر
دوستانی که از این موتور بد می گن فقط باید یه بار روش بشینن تا ببینن راحتی و کنترل بالا در کنار شتاب وحشتناک یعنی چی

shahin.r1
26-10-1392, 11:50 قبل از ظهر

farshad 54
26-10-1392, 12:28 بعد از ظهر

به نظر من اول آر 1 - دوم سوزوکی جی ایکس آر - سوم سی بی آر

فقط آر 1 استهلاکش و هزینه نگه داریش بالاتر از بقیس ولی رخش واقعا زیباست

ماکیاولی
26-10-1392, 02:02 بعد از ظهر
من از این موتور ها چیزی نمیدونم
ولی زیباترین موتوری که تو عمرم دیدم همین r1 مشکی با رینگ های طلایی رنگه
باید اینو ببرن تو موزه بذارنش کنار لبخند ژکوند :))

K.I.A
26-10-1392, 09:15 بعد از ظهر
صد در صد R1
R1 هم گازخورش عالیه هم شتاب و موتور جمع و جوریه نصبت به CBR1000
cbr1000 هم از نظر شتاب و سرعت خوبه ولی از نظر وزن موتور سنگینه
دوست عزیز هوندا که 20 کیلو سبک تر هست چه طور سنگین تر از ار 1 هست؟
هندلینگ سی بی ار عالیه /من از هردو سواری گرفتم هوندا بیشتر به دلم نشست هرچند با ار 1 بیشتر حال میکنم.

- - - Updated - - -

دوستان من وقتی موتور از اونطرف اومد چراغ چکش روشن بوده ولی موتور هیچ مشکلی نداره...
در ضمن سوییچ r1 رو جایی کپی می کنن
مدل موتورم ۲۰۱۰ هست
باید حتما دستگاه بزنید کد خطاش ممکنه مهم باشه برای جلوگیری از عیب بزرگتر/
تایلند کی سوئچ راحته اگر میخوایید بفرستید کشور مربوطه در غیر این صورت کد سویچ باید از سایت یاماها به وسیله دادن شماره شاسی بگیرید یا سفارش بدید.

shahin.r1
01-11-1392, 07:03 بعد از ظهر
35630

ادم با موتوری که پشتش میشینه حال کنه مگه نه اگه بهترین موتور نیا باشه ادم نمیتونه حد نهایت لذتش رو ببره
این در حالی که من حتی با نگاه کردن به ار وان لذت زیادی میبرم

mohamada
23-11-1392, 03:33 بعد از ظهر
بهترین موتور در کلاس 1000 سی سی از نظر من!
واقعا طراحی و حوشگلیش رو هیچ موتوری تو هیچ کلاسی نداره...
هرچند هنوز سوار نشدم اما هر چه زود تر یه یکی میگیرم واسه خودم ولی متسفانه اینجایی که من هستم جاشو ندارم ولی واسم مهم نیست یکی میگیرم:))