PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای موتور سواری

Bahman2D
24-02-1392, 07:01 بعد از ظهر
دوستان من یه سی جی گرفتم الان همه چی یاد گرفتم فقط نمی دونم رو چه دور موتوری باید دنده عوض کنم که نه به موتور فشار بیاد نه دنده مرده باشه می خواستم استانداردشو بدونم مرسی.

شایسته فر
24-02-1392, 07:14 بعد از ظهر
استاندارد خاصی نداره
اگه ماشین بلدی دقیقا مثل همونه
برای مثال
شما داری سر بالایی با دنده 3 میری و میبینی که با اینکه گازو تا ته گرفتی بازم سرعت داره کم میشه و به موتورداره فشار میاد پس مسلما باید یه دنده معکوس بدی
برای دنده دادن معمولیهم تو کفی تا جایی دور موتور بیار بالا که به موتور فشار نیاد و صداش عوض نشه و یا لرزش انچنانی تو موتور زیاد نشه بعدش دنده بده
کم کم دستت میاد که کی باید معکوس بکشی یا دنده بدی

Bahman2D
24-02-1392, 07:29 بعد از ظهر
آخه تو ماشین استاندارد داره مثلا دور موتور رو اگه بین 2 و 3 نگه داری هم مصرف سوختت بهینه می شه هم به ما شین فشار نمیاد به غیر از استثنا ها که سر بالاییه یا داری سبقت می گیری یا اصلا می خوای تند بری پس استاندارد ماشین (معمولا چون ماشین با ماشینم فرق داره ) زیره 2 یا 2.5 مردست بالای 3 یا 3.5 به موتر فشار میاد البته واسه موتور و هم می تونم تجربی بدست بیارم ولی گفتم اگه استانداردشو بدونم بهتره

K.I.A
24-02-1392, 07:34 بعد از ظهر
حدود 5 تا 6 خوبه برای سی جی/البته تو هر شرایطی فرق داره مثل 2 ترک یا سر بالایی و.....
مبارک باشه خیلی بدرستی ازش استفاده کنی/
مواظب خودت باش به هیچی اون موتور اطمینان نکن نه لاستیک نه ترمز نه....... ارابه ی مرگ اسمشه اما دور از جون شما
کلا هرچیو درست استفاده نکنی میتونه باعث صدمه بشه
زیاد هم بهش فشار نیار و رانندگی سالمی داشته باش.

Bahman2D
24-02-1392, 07:43 بعد از ظهر
با تشکر آره واقعا خیلی وسیله ی خطرناکیه دقیقا یه لحظه غفلت یک عمر پشیمانیه به امید روزی که فرهنگ موتور سواری هم بین خود موتور سوار ها و هم بین راننده های وسیله های نقلیه دیگه جا بیفته عمده مشکلی که داشتم تا الان بی توجهیه راننده های دیگه به موتور سواراست

masoud_vip
24-02-1392, 07:44 بعد از ظهر
اقا خیالت راحت به سی جی فشار نمیاد دور متورم یه مدت که بشینی پشت موتور خودت متوجه میشی کی باید دنده بدی هرجا دور موتور خودشو داره مخصوصا تو معکوس کشیدن و سر بالایی سر پایینی چند ترک بون اینا همش فاکتورن و خیلی چیزا دیگه که کم کم دستت میاد زیاد وسواس به خرج نده خودت اذیت میشی سعی کن تو از متورت سواری بگیری نه اون از تو فقط چون تازه یاد گرفتی من شخصا ازت خواهش میکنم زیاد گاز نده و همیشه تو هر شرایطی کلاه سرت باشه و اینو یادت باشه که رو 2 تا چرخی و حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه من از 81 موتور داشتم اما هنوزم با هر بار نشتن پشت موتور چیزای جدیدی یاد میگیرم خلاصه به عنوان یه برادر کوچک ازت خواهش دارم که همیشه از کلاه اسفاده کن و اروم برو ببخش اگه حالت حرف زدنم مثل بابا بزرگا شد

Bahman2D
24-02-1392, 07:49 بعد از ظهر
خیلی ممنون از شما دوست عزیزم چشم حتما رعایت می کنم.

Felez_zangzade
24-02-1392, 07:50 بعد از ظهر
بهتره گوشتونو عادت بدید به صدای موتور تا اینکه بخواید چشمتون رو کیلومتر باشه.

هر وقت صدا از یه حدی بالاتر رفت یا از یه حدی پایین تر اومد. اون حد رو اولاش باید به نگاه به کیلومتر حفظ کنید.

masoud_vip
24-02-1392, 07:51 بعد از ظهر
بزرگواری

ali-051
24-02-1392, 07:51 بعد از ظهر
حالا دوستان تو سر بالا باید باچه دنده ای رفت معمولا

سایه
24-02-1392, 08:03 بعد از ظهر
سلام
بستگی ب سرعتت داره داره دادا.بعضی سربالایی ها باسرعت هم میشه با دنده چار رف.

abolfazls

بسته به نوع موتور و حجم موتور و ميزان شيب داره ، معيار به خصوصى نداره.

masoud_vip

خب بستگی به سرعتت و شیب جاده و موتور زیر پات داره

yasharazary
25-02-1392, 12:18 بعد از ظهر
تنها حرفی که میتونم بگم اینه : کلاه بذار -- همیشه!!! (امضام رو بخون میفهمی چی میگم!)

ali-051
25-02-1392, 01:31 بعد از ظهر
خب بستگی به سرعتت و شیب جاده و موتور زیر پات داره

خب موتور زیر پا روان rvشیبم 60 درجه با چه دنده ای باید بالا برم

Gemini
25-02-1392, 01:46 بعد از ظهر
یه سری نکات هست که فقط با سواری و تمرین دستت میاد ... :24:

ali-051
25-02-1392, 08:31 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون میشه من موتور سواری رو با تریل شروع کنم مشکل نداره...؟؟

yasharazary
25-02-1392, 08:42 بعد از ظهر
نه هیچ مشکلی نداره

من خودم با تریل شروع کردم!!

- - - Updated - - -

فقط یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی با تریل شروع میکنی دیگه عمرا موتور آنرودی بهت مزه نمیده حتی اگه یاماها وی مکس باشه!!
همش دوس داری وقتی داری موتور سواری میکنی از بالا نگاه کنی!!

ali-051
25-02-1392, 09:07 بعد از ظهر
خوب اینکه عالیه ..یه مشکل دیگه هم هست من قدم 167.8اینو چیکارش کنم

- - - Updated - - -

خوب اینکه عالیه ..یه مشکل دیگه هم هست من قدم 167.8اینو چیکارش کنم