PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره درمورد خريدبنديت و قيمت اف زد آر

M352
14-12-1391, 01:32 قبل از ظهر
باسلام وخسته نباشيد؛محضر كاربران واساتيد محترم ومديريت محترم باشگاه؛ دوستان ميخواستم بدونم يه بنديت سالم 250يا400بدون برگ وسند قيمتش چند درمياد؟ موتوراي خوبي هستن فروششون چطوري هس؟ ودر مورداف زد آر الان چند قيمت هس قبلا داشتم فروختم بازار الانش رو راستش اطلاع ندارم آخه يكيش گيرم مدل 98 ،250cc اومده انجين سالم باز نشده تنه اش جنسيس هست تلاستيكاش نو كيلومتر وكايتش شكسته چراغشو خفاشي كرده گاز خورش عاليه سوار شدم در ضمن اگزوزش قهرمانيه نوهس ت مدل كتابي و چند اررش داره باهاش پول بدم؟ دركل ايرادات اف زد آر بجز قديمي بودنش چي هست؟ دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد

majid_suzuki
20-12-1391, 09:11 بعد از ظهر
بندیت موتور خیلی خوبیه اگه میگیری 400vc بگیر خودم داشتم موتور خوبیه
fzr250 طرفدار زیاد نداره اون موتوری که شما میگی وضیتش اونجوریه
سمتش نرو که مشتری اول اخرش خودتی

MANHUNT
21-12-1391, 03:21 قبل از ظهر
بندیت 400 حرف نداره صداش بی نظیره قیمت سوییچ بسته به تمیزی و سی سی از دو میلیون گرفته تا به بالا نهایت قیمتش فکر نکنم از هشت بالا باشه از من میشنوی بندیت بگیر موتوره خوب وکم ازاریه به راحتی خراب نمیشه البت باید تمیزشو بگیری فقط یه بار بشین پشتش صدای اگزوز دیوانت میکنه یه جیغ قشنگی داره:acigar: