توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل واردات موتور سیکلت به کشور
reza_h
15-09-1391, 03:36 قبل از ظهر
سلام یه سوالی برام پیش اومده میخوام ببینم میشه به عنوان شخص حقیقی موتور وارد کرد ؟ (مثلا از طریق مناطق آزاد تجاری) اگه آره چه مراحلی باید طی بشه ؟ و اینکه اصلا به هزینش می ارزه ؟
کاوه
15-09-1391, 03:41 قبل از ظهر
تعداد بالا میخوای وارد کنی؟؟
abolfazls
15-09-1391, 03:45 قبل از ظهر
اول بهتر كه بنويسيد هفت خان ورود موتور سيكلت به كشور.دوم بند پ ميخواد اونم خيلى شديد( پول پارتى) سوم اصلا به هزينش اصلا نميارزه.شما موتورى كه ميخواهى رو داخل كشور بگردى پيدا كنى بگيرى خيلى بهتره وارزونتر مى افته...
Sent from my iPhone using Tapatalk
reza_h
15-09-1391, 03:51 قبل از ظهر
منظورم واردات انفرادیه ...یعنی مثلا نمیشه از منطقه آزاد یه سند دار بخری بعد خودت پیگیر بشی گمرک و پلاک و این مسائل رو ؟
abolfazls
15-09-1391, 03:55 قبل از ظهر
اگه بخواهى پلاك كنى كه بايد زير ٢٥٠ باشه. ولى اينو ميدونم كه باز پارتى و پول ميخواهد. اگه ميشد كه همه ميرفتن و يه موتور مياوردن و در ميدون گمركم تخته ميشد
reza_h
15-09-1391, 04:02 قبل از ظهر
پس زیر 250 شدنیه ؟بر فرض داشتن پارتی و پول ... چند درصد گمرکی میاد روش ؟و تا پلاک شدن چقدر خرج میبره ؟
masoud69
15-09-1391, 04:06 قبل از ظهر
من تا اونجای که میدونم 65% کل قیمت موتور گمرکی میاد ولی باید موتوری که میگیری نو باشه من اینجوری شنیدم
abolfazls
15-09-1391, 04:07 قبل از ظهر
اونشو ديگه بهتر دوستان وارد تو اين زمينه توضيح بدن چون چند وقت پيش منم دنبالش بودم ولى پول و پارتى نداشتم بى خيال شدم.
کاوه
15-09-1391, 04:08 قبل از ظهر
70 درصد قیمت موتور باید گمرکی پرداخت کنی تا برگه سبز بدن و برگه ی ترخیص
هر موتوری هم که بخوای میشه وارد کرد
فقط پول میخواد
اگه داری هیچ مشکلی نیست
پارتی مهم نیست
وقتی پول باشه همه کار میشه کرد
alibk
15-09-1391, 04:49 قبل از ظهر
من کارم واردات هست البته موتور وارد نکردمدر صد رو از کتاب میخونم میگم اما واردات خودرو و موتور سیکلت در یک بازه زمانی مشخصی آزاد میشه و باید حتما" نو باشه و برای وارد کردن جنس مستعمل مجوز بگیرید که فعلا به کسی نمیدناگر باز سوالی بود در خدمتم
reza_h
15-09-1391, 05:26 قبل از ظهر
اینکه گفتید در یک بازه زمانی خاص یعنی مثلا یک مدت مشخص از سال ؟ بعد اینکه مجوز از کجا باید تهیه بشه ؟ و آخری اینکه فعلا مجوز نمیدن یا کلا تعطیل شده ؟
masoud69
05-06-1392, 01:59 قبل از ظهر
سلام از دوستان کسی اطلاعات برای واردات موتور داره از دبی
1-هزینه گمرک چقدر میشه ؟
2-چقدر طول میکشه موتور وارد ایران بشه از دبی
3- مراحل واردات موتور از دبی چیه ؟
4- چقدر زمان میبره موتور از گمرک ایران ترخیص بشه به دست ترخیص کار
یک مطلبی شنیدم که جلوی ثبت سفارش رو بستن چقدر این موضوع صحت داره و اگه اینجوری هست راهی دیگه ای هست که موتور رو بشه وارد کرد
ممنون میشم توضیحات کامل بدید
کوروش
05-06-1392, 07:32 قبل از ظهر
چند وقت پیش واردات ماشین های سواریه دسته دوم که به ترتیب 1 سال کار کرد تا 3 سال کارکرده رو مجوز واردات گرفته بودش رو دادن / یعنی میشه ماشین خیلی خیلی ارزون دسته دوم خرید و بعد وارد ایران کرد/ اگر این ظرح برای موتور هم باشه واقعا عالیه / همین جوری ماشینو موتورسیکلت تو کشورهای دیگه ارزونه چه برسه به اینکه دسته دوم هم باشه
معمار
05-06-1392, 08:18 قبل از ظهر
موتورم میشه پلاک گذر موقت بیاری ؟
ali_r
05-06-1392, 10:42 قبل از ظهر
من دوستم قراره کارت سبز بگیره و ماشین و موتور سیکلت رو وارد کشور با هزینه گمرک خیلی پایین
البته با بند پ
شرایط اگه جور شد تمامی مراحل قانونیش رو اینجا براتون مینویسم
خبرهای خوشی در راه هست
masoud69
06-06-1392, 02:54 بعد از ظهر
ممنون علی اقا منتظر خبر شما هستم ولی تعجب میکنم که هیچ کس خبری از مراحل وارد کردن موتور نداره یا نمیخواد اینجا مطرح کنه
یا علی (ع)
hamed510
06-06-1392, 05:31 بعد از ظهر
کسی که یه موتور برای مصرف شخصی میخواد میتونه از طریق شرکت هایی که تو این کار هستن اقدام کنه اینجوری هم مقرون بصرفس و هم راحت موتورتو تحویل میگیری
یکی از دوستان هم تاپیکی در این مورد زدن و تو کار واردات هستن میتونید از ایشون هم سوال کنید
- - - Updated - - -
اینم لینکش
[Only registered and activated users can see links]
masoud69
06-06-1392, 07:38 بعد از ظهر
اقا حامد من باشما شرط میبندم که کسی که کارش اینه جزعیات کارشو هیچوقت شرح نمیده
با علی (ع)
hamed510
06-06-1392, 09:20 بعد از ظهر
داداش شما به جزییاتش چیکار داری!؟ کالای مورد نظرت رو بچســــــــــــب!!!!!:fingersmiley :
معمار
22-07-1392, 02:09 بعد از ظهر
دوستان کسی میتونه در مورد اتومبیل های گذر موقت کمکی به ما بکنه ؟
یا حداقل بهترین سایت اتومبیل سواری که مثله پرشین موتور خودمون باشه و معرفی کنید ؟
حسن موتوری
22-07-1392, 03:49 بعد از ظهر
من تا اونجای که میدونم 65% کل قیمت موتور گمرکی میاد ولی باید موتوری که میگیری نو باشه من اینجوری شنیدم
داداش قیمتای سال 75 روداری میگی.الان گمرک 180% هست.یعنی واسه موتور 10 تومنی باید 18 تومن گمرک بدی:wow:
- - - Updated - - -
دادا یه کاری هم میتونی بکنی موتورو میاری و تو یک سال میتونی موتورو فقط 30 روز بشینی بعد دوباره بفروشی.
ایلیا
22-07-1392, 05:58 بعد از ظهر
قابل توجه دوستان وارد کننده شخصی
یه ماهی هست که یه بخشنامه دادن بیرون که به دلیل مشکلاتی که بعدا به وجود میاد، واردات خودرو توسط شخص ممنوع شده. حالا شامل موتورم میشه یا نه یا اینکه چقدر درست اجرا بشه ... :hanghead:
کوروش
22-07-1392, 06:08 بعد از ظهر
داداش قیمتای سال 75 روداری میگی.الان گمرک 180% هست.یعنی واسه موتور 10 تومنی باید 18 تومن گمرک بدی:wow:
- - - Updated - - -
دادا یه کاری هم میتونی بکنی موتورو میاری و تو یک سال میتونی موتورو فقط 30 روز بشینی بعد دوباره بفروشی.
سال به سال قرار گمرکی کم بشه تا تولید کننده داخلی یه کم خودشو جمع کنه/ امثالم چند درضدی کم شد فکر کنم 5 درضد
معمار
22-07-1392, 08:17 بعد از ظهر
دوستان کسی میتونه در مورد اتومبیل های گذر موقت کمکی به ما بکنه ؟
یا حداقل بهترین سایت اتومبیل سواری که مثله پرشین موتور خودمون باشه و معرفی کنید ؟
کسی نبود ؟
حسن موتوری
22-07-1392, 10:08 بعد از ظهر
سال به سال قرار گمرکی کم بشه تا تولید کننده داخلی یه کم خودشو جمع کنه/ امثالم چند درضدی کم شد فکر کنم 5 درضد
دادا اگه کم بشه که همه میرن ماشین وارد میکنن.
سال به سال قرار گمرکی زیاد میشه نه کم.
ali1100
22-07-1392, 11:19 بعد از ظهر
کسی نبود ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
hamed510
22-07-1392, 11:43 بعد از ظهر
نخیر عزیز هر سال طبق بخشنامه دولت 5 درصد از عوارض گمرکی کم میشه الان فک کنم بین50 تا 70 باشه دقیق نمیدونم
- - - Updated - - -
کسی نبود ؟
بازم بگمممممممممممم!!!!؟:24:
ukiocsmo
09-07-1398, 01:17 قبل از ظهر
سال به سال هیات وزیران هر قانونی حال کردند تصویب میکنند
ظاهرا فعلا بر حسب حجم موتوره
تا 1500 55درصد
تا 2000 75درصد
تا 2500 90 درصد
هیبریدی 25 درصد
موتور رو هم کسی تعرفه 8711 واردات رو نمیدونه توی اون سه تا صفحش چی نوشتند
174 تومن پول کتاب قانون واردات 98 رو باید بدی
KTM Lover
23-08-1398, 10:37 قبل از ظهر
سال به سال هیات وزیران هر قانونی حال کردند تصویب میکنند
ظاهرا فعلا بر حسب حجم موتوره
تا 1500 55درصد
تا 2000 75درصد
تا 2500 90 درصد
هیبریدی 25 درصد
موتور رو هم کسی تعرفه 8711 واردات رو نمیدونه توی اون سه تا صفحش چی نوشتند
174 تومن پول کتاب قانون واردات 98 رو باید بدی
دقیقا درست فرمودین، موتور سیکلت مشمول ردیف تعرفه 8711 می باشد که حدوداً دو صفحه ردیف فرعی دارد (از لحاظ حجم موتور، دو زمانه، هیبریدی، ...) دارد. لذا باید در کتاب مقررات صادرات و واردات به این کد مراجعه و شماره فرعی مورد نظر را انتخاب تا حقوق ورودی آن مشخص شود.
از نوع برقی و هیبریدی دارای حقوق و عوارض 4% از نوع دو زمانه 7% و سایر 55% ارزش است و 9% نیز مالیات ارزش افزوده دارد. باید با در دست داشتن کارت بازرگانی در سامانه " ثبتارش " ثبت سفارش شود.
معمولاً نیاز به مجوز ندارد، فقط برخی از انواع آن که هیبریدی یا دو زمانه نمی باشند، مجوز استاندارد نیاز دارد.
- - - Updated - - -
دقیقا درست فرمودین، موتور سیکلت مشمول ردیف تعرفه 8711 می باشد که حدوداً دو صفحه ردیف فرعی دارد (از لحاظ حجم موتور، دو زمانه، هیبریدی، ...) دارد. لذا باید در کتاب مقررات صادرات و واردات به این کد مراجعه و شماره فرعی مورد نظر را انتخاب تا حقوق ورودی آن مشخص شود.
از نوع برقی و هیبریدی دارای حقوق و عوارض 4% از نوع دو زمانه 7% و سایر 55% ارزش است و 9% نیز مالیات ارزش افزوده دارد. باید با در دست داشتن کارت بازرگانی در سامانه " ثبتارش " ثبت سفارش شود.
معمولاً نیاز به مجوز ندارد، فقط برخی از انواع آن که هیبریدی یا دو زمانه نمی باشند، مجوز استاندارد نیاز دارد.
این مطلب رو از یک مرجع و بالایی رو از یک مرجع دیگه پیدا کرده بودم
تعرفه موتور سیکلت با توان کمتر از 500 وات از کدتعرفه 87116020 و
تعرفه موتور سیکلت با توان بیشتر از 500 وات از کدتعرفه 87116090
مشخص می شود.
ویرایش جدید:
تعرفه مربوط به اون چیزی که ما به عنوان موتور سیکلت می شناسیم در سر فصل 8711 قرار میگیره که بالاتر هم عرض شد.
موتور زیر 50 سی سی از خانواده تعرفه 8710
موتور بالای 50 و کمتر از 250 تعرفه 8720
موتور بالای 250 و کمتر از 500 تعرفه 8730
موتور بالای 250 و کمتر از 500 تعرفه 8740
موتور بالای 800 از کد تعرفه 871150
اگر خواستید جزئیات هر کدوم رو بدونین کافی هست که پیام خصوصی بدین تا ضرایب هر کدوم رو عرض کنم خدمتتون.
مثلا تعرفه (همون حق ورودی یا Import Duty) موتورسیکلت تا ظرفیت 249 سی سی با انجین انژکتوری 40% کد تعرفه هم 87112013 هست.
masoud69
08-09-1398, 08:13 قبل از ظهر
سلام ممنون از راهنمایی شما
اگر امکان داره تمام تعرفه ها رو اینجا بنویس
با اینکه من مطالب رو برسی کردم اما به یک سوال نرسیدم
به صورت آزاد بدون اینکه به جایی وصل باشم یا تو هیئت موتورسواری تهران عضو باشم
خودم به شخصا بدون هیچ محدودیت میتونم موتور وارد کنم ؟
نیازی به مجوز هیئت موتورسواری تهران و... نیست ؟
من موتور انتخواب کنم ثبت سفارش و ترخیص رو به یه شرکت وارد کننده بدم دیگه هیچ مشگلی نیست؟
اگر اطمینان دارید جواب بدین یعنی خودتون انجام داده باشید
با تشکر
KTM Lover
10-09-1398, 09:36 قبل از ظهر
سلام ممنون از راهنمایی شما
اگر امکان داره تمام تعرفه ها رو اینجا بنویس
با اینکه من مطالب رو برسی کردم اما به یک سوال نرسیدم
به صورت آزاد بدون اینکه به جایی وصل باشم یا تو هیئت موتورسواری تهران عضو باشم
خودم به شخصا بدون هیچ محدودیت میتونم موتور وارد کنم ؟
نیازی به مجوز هیئت موتورسواری تهران و... نیست ؟
من موتور انتخواب کنم ثبت سفارش و ترخیص رو به یه شرکت وارد کننده بدم دیگه هیچ مشگلی نیست؟
اگر اطمینان دارید جواب بدین یعنی خودتون انجام داده باشید
با تشکر
من پیشنهاد می دم با ترخیص کار و حق العمل کار (اگر تو دور و اطراف دارین) مشورت کنین. اونا دقیق تر می تونن بگن ولی به یک قول هم اکتفا نکنین چون قوانین بسیار پویاست و همیشه هم یه بخش نامه ای هست که ماها ازش بی خبریم.
معمار
12-09-1398, 01:10 بعد از ظهر
آقا میشه موتورسیکلت با پلاک گذر موقت آورد؟
من تا حالا ندیدم برام سوال شده بود که میشه یا نه ؟