PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتورسیکلت آئودی

roma
13-09-1391, 05:54 قبل از ظهر
یکی از مواردی که در دنیای خودروها هیچ‌گاه مورد توجه قرار نمی‌گیرد، موتورسیکلت‌های کانسپتی هستند که خودروسازان بدون سابقه ساخت موتورسیکلت چنین اقدامی را انجام داده‌اند. بنابراین خودروساز بزرگی چون آئودی که تاکنون به ساخت موتورسیکلت اقدام نکرده است، اگر بخواهد دست به چنین کاری بزند، آن موتورسیکلت شبیه به کانسپتی خواهد بود که در تصویر مشاهده می‌کنید که توسط Garvin Harvey طراحی شده است.

شاید ظاهر این موتورسیکلت همانند خودروهای آئودی، زیبا و منحصر‌به‌فرد نباشد اما تکنولوژی‌های بکار رفته در آن، آئودی خالص است.
این موتورسیکلت که آئودی RB-1200 S نام دارد، برخی از المان‌های طراحی خودروهای آئودی را با خود یدک می‌کشد همچون چراغ‌های کم مصرف مجهز به تکنولوژی LED که مشابه آن را می‌توان در سوپراسپرت آئودی R8 یافت.
همچنین ترمز جلو به رنگ قرمز مزین شده است تا حس اسپرتی RB-1200 S را تشدید کند. در قسمت عقب، دو سر خروجی اگزوز که از زیر چراغ عقب و صندلی راننده بیرون زده است، خودنمایی می‌کند. صندلی موتورسیکلت سوار از جنس چرم ساخته می‌شود در حالی که با جزئیات فیبر‌کربنی مزین می‌شود و برند 4 حلقه آئودی بر روی آن حک خواهد شد.به گفته طراح، برای طراحی RB-1200 S از مدل‌های کلاسیک آئودی یعنی اتویونیون Type D ساخت دهه30 میلادی الهام گرفته است. اگرچه اطلاعاتی در مورد پیشرانه این موتورسیکلت منتشر نشده است اما هدف طراح آن بوده تا RB-1200 S بتواند حتی آئودی R8 هم پشت‌سر بگذارد.

K.I.A
13-09-1391, 06:01 قبل از ظهر
شرکتای زیادی برای مطرح کردن خودشون و به رخ کشیدن علمشون و مبارزه دعوت کردن رقبا طرحای کانسپت به بازار معرفی میکنن که نوعی اینده نگری تو موضوع هست

عابدی
13-09-1391, 06:04 قبل از ظهر
آقا کانسپتی یعنی چی؟الان این موتور تولید شده؟

K.I.A
13-09-1391, 06:16 قبل از ظهر
آقا کانسپتی یعنی چی؟الان این موتور تولید شده؟

کانسپت یعنی مفهومی >>>ایده
و فقط در همین حد هست و شرکت این جور مدلارو تولید نمیکنه و برگ برنده شرکتا میشه

عابدی
13-09-1391, 06:24 قبل از ظهر
اما هدف طراح آن بوده تا RB-1200 S بتواند حتی آئودی R8 هم پشت‌سر بگذارد.

ایول ولی فک نکنم هیچ وسیله ی موتوری بتونه با r8 مقابله کنه.حالا اونا یه چیزی گفتن

کانسپت یعنی مفهومی >>>ایده
و فقط در همین حد هست و شرکت این جور مدلارو تولید نمیکنه و برگ برنده شرکتا میشه
ممنون/منم یه عالمه طرح های کانسپتی دارم ولی همیشه مسخرم میکنن.:retarded:

K.I.A
13-09-1391, 06:29 قبل از ظهر
ممنون/منم یه عالمه طرح های کانسپتی دارم ولی همیشه مسخرم میکنن.

منم کلی طراحی خودرو میکردم برای مسابقه طراحی سیتروئن پزو تو فرانسه طرحامو ایمیل کردم
فکر کنم اصلا نگاه نکردن چون جواب ندادن بهم!

ایلیا
13-09-1391, 06:56 قبل از ظهر
در تکمیل اطلاعات دوستان،‌ کانسپت‌ها برای به رخ کشیدن اطلاعات فنی و دانش و علم کمپانی‌هاست.
گاهی اوقات نقایص همین کانسپتها رو جبران میکنن و با کمی تغییر میفرستن رو خط تولید.

کلاسیک
24-06-1392, 12:08 قبل از ظهر
با سلام.جا داره که خدمت دوستان عزیز عرض کنم که شرکت ائودی نام جدیدش هست و قبل از ان شرکت DKW Auto union بوده و از سال 1934 بیشترین تولید را در ضمینه موتور سیکلت داشته.و DKW قدیم و Audi فعلی که همه با این نام آشنایی بیشتری دارتد بر خلاف تصور بعضی از دوستان محترم تولید موتورسیکلت داشته.[Only registered and activated users can see links]