توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا ارائه بنزین سوپر برای موتورسیکلت ها ممنوع میشود ؟!
Amir 1986
18-07-1391, 11:14 قبل از ظهر
سلام
چند روز پیش رفته بودم پمپ بنزین
خیابون بهارستان ، بالاتر از مجاهدین اسلام
رو دیوار زده بود ارائه ی بنزین سوپر برای موتورسیکلت ممنوع میباشد !
کلی جر و بحث با مسئول پمپ بنزین که حالا کجا برم بنزین بزنم و نمیزاشت بنزین بزنم
منم گوش ندادم و گفتم باشه از دفعه ی بعد نمیام اینجا ...
خواستم ببینم دلیلشون چیه ؟
فقط همون پمپ بنزین این طوریه یا جای دیگه هم همچین چیزی رو دیدین ؟!
یعنی میتونن بنزین سوپررو برای موتورسیکلت ممنوع کنن ؟!!!
با تشکر
Hooman Hi kips
18-07-1391, 11:21 قبل از ظهر
سلام داداش...
اتفاقا مسئولین پمپ بنزین پیروزی هم ، این برخوردو هنگام سوخت گیریه بنده هم داشتن.:mad_majidonline:
من همیشه واسه های کیپسم بنزین سوپر میزنم.
چون بنزین سوپر معمولا مشتریایه کمتری داره ، گیتاش همیشه خلوت تره... و منم زیاد نمیتونم با موتورم یه جا وایسم..!!
بعضی از موتوریا هم که میخوان تو صف نمونن میان سوپر میزننو و نظم جایگاهارو بهم میزنن.
رو این حسابه که یه نمه به سوپر زدنه موتوریا گیر میدن داداش...
Amir 1986
18-07-1391, 11:47 قبل از ظهر
سلام داداش...
اتفاقا مسئولین پمپ بنزین پیروزی هم ، این برخوردو هنگام سوخت گیریه بنده هم داشتن.:mad_majidonline:
من همیشه واسه های کیپسم بنزین سوپر میزنم.
چون بنزین سوپر معمولا مشتریایه کمتری داره ، گیتاش همیشه خلوت تره... و منم زیاد نمیتونم با موتورم یه جا وایسم..!!
بعضی از موتوریا هم که میخوان تو صف نمونن میان سوپر میزننو و نظم جایگاهارو بهم میزنن.
رو این حسابه که یه نمه به سوپر زدنه موتوریا گیر میدن داداش...
کدوم پمپ بنزین ؟!
مگه تو پیروزی بنزین سوپر داره ؟!
سمت نیروهوایی رو میگی ؟!
Hooman Hi kips
18-07-1391, 11:48 قبل از ظهر
آره دیگه...
روبروی خیابون چهارم .
2 تا هم گیت داره
شایسته فر
18-07-1391, 02:40 بعد از ظهر
بنده دیروز تو پمپ بنزین بهبودی ستارخان 8 لیتر بنزین سوپر اونم با کارت آزاد خود مامور پمپ بنزین دادم موتورم نوش جان کرد!!!!!!!!!
فکر می کنم خود جایگاه ها این کارو می کنن ؛ یعنی تصمیم دادن یا ندادن بنزین سوپر به موتورو می گیرن
M@hy@r
19-07-1391, 04:11 قبل از ظهر
پمپ بنزین خیابان پیروزی ، میدان شهدا ، و جنب خیابان منتظری نزدیک میدان امام حسین هم بنزین آزاد به موتور نمیدن (نزدیک یک ساله)
دلیلش هم نامعلومه
اینم یه راه برای اذیت و آزار مردمه
hamiltoon
19-07-1391, 04:17 قبل از ظهر
تو مشهد كه اينطور نيست.من كه نديدم كسي به موتوري گير بده بگه نزن همه از خداشونه كه بنزين بفروشن.
monazzah
20-07-1391, 01:38 قبل از ظهر
سلام به همه
منم امروز 21 لیتر بنزین سوپر زدم تازه یا رو می گفت دمت گرم بزن
Kami
20-07-1391, 01:42 قبل از ظهر
بنده که چند ساله دارم بنزین سوپر میزنم مشکلی نداره ، معمولا پیشنهاد میکنن اکتان هم بریز
میدان پاستور - پمپ بنزین میدان حر
ایلیا
20-07-1391, 03:04 قبل از ظهر
فکر کنم سلیقهایه. یا ممکنه به خاطر رعایت نظم صفهای پمپ باشه. به هر حال منم به این مشکل خوردم. سه نفر موتوری تو صف سوپر بودیم که به هر سه گفت نمیدم. به همین راحتی.
M@hy@r
20-07-1391, 04:43 قبل از ظهر
من فکر میکنم بستگی به منطقه پمپ بنزین هم داره
سمت ما از 100 تا موتور 110 تاشون سی جی هست که 70 درصدشون روزی بالای 5 لیتر بنزین مصرف میکنن
خوب معلومه کارت 25 لیتر کفاف یک هفته هم نمیده
مجبورن آزاد بزنن برای همین کارت پمپ بنزین هم سر یه هفته تموم میشه (اون طور که من ازخودشون شنیدم محدودیت داره)
monazzah
20-07-1391, 05:41 قبل از ظهر
جایی که من می رم خلوته کاری ندارند
من هفته ای 20 تا می سوزونم ( 900 تا راه میرم)
Amir 1986
20-07-1391, 11:06 قبل از ظهر
پمپ بنزینایی که شلوغ هستن معمولا بنزین نمیدن
بعضی جاها آخر شب رفتم بنزین زدم چیزی نگفتن
یه چیز دیگه هم دیدیم ، قبلا نشده بود برم پمپ بنزین و ببینم بنزین ندارم ، اما جدیدا خیلی با این صحنه مواجه شدم !
فک کنم بنزینمون داره تموم میشه ! :24:
sorush
21-07-1391, 06:47 قبل از ظهر
شهرماکه دوسه جابیشترنداره ولی همیشه جایگاهای بنزین سوپرخالی منم میرم اونجامیزنم
amir.cdi
21-07-1391, 07:10 قبل از ظهر
ممنوع نشده من هر پمپی میرم وقتی صف جایگاه موتور شلوغ میرم تو جایگاه سوپر سری میزنم میرم..
موتوریا که مفت نمیزنن که میخوان قطع کنن داریم پولشو میدیم به کسی ام ................ :3ztzsjm:
M@hy@r
21-07-1391, 08:27 قبل از ظهر
امیرجان یه سری ها نمیدن ، یه سری ها میدن ؛ یه سری ها هم باید به زور بگیری :2i8d4ao:
یه پمپ بنزین میدون خراسون هست 20 لیتری ببری آزاد بزنی هم کاری نداره ، ولی اونی که سر خیابون ماست ، قشنگ یادمه یه موتوره بنزین تموم کرده بود نیم لیترم بهش نداد ، گفت از بقیه موتورا کارت بگیر بزن
مشکل ما اینه دیگه ، خودمون بنزین نداریم بنزین کشورمونو میدن به کشورای دیگه !
masoudrider
30-01-1392, 10:46 قبل از ظهر
تو شیراز هم من همیشه بنزین سوپر میزنم تا حالا هیچ ایرادی نگرفتن
farshid37
30-01-1392, 11:45 قبل از ظهر
قزوین چند ماهی هست سوپر پیدا نمی شه. من چون باک موتورم کوچیک هست معمولا وقتی می رم به ماشین بنزین بزنم یا با ماشین از کنار پمپ رد می شم یک چهار لیتری پر می کنم و می برم می ریزم تو موتور اگه اضافه بمونه گالن می زازم رو کنار پارکینگ. به نظرتون تو تابستون خطر داره اینکار؟ دنبال یک گالن چهار یا پنج لیتری محکم و ایمن هم هستم ولی چیزی ندیدم تا حالا.