PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مگلی بخرم یا پالس ۲۲۰ ؟

firebird69
17-06-1391, 08:34 بعد از ظهر
سلام من روزی ۴۰کیلومتر موتور سوار میشم یه مگلی دیدم تمیز ۳۷۰۰ مدل ۸۹ یه پالس۲۲۰ دیدم مدل ۹۰ ۳۱۰۰ ، حالا کدوم بهتره؟؟:297: خرابی مگلی خیلی زیاده؟؟

کاوه
17-06-1391, 08:57 بعد از ظهر
پالس220بخر شک نکن که موتوره خوبیه
مگلی هم خوبه اما باید هواشو داشته باشی
بعدشم مگلی دست دوم عین لپ لپ میمونه ممکنه خوب در بیاد ممکنه آشغال در بیاد هواستو جمع کن
اما کیفیت انجین 220بیشتره

bingo55521
17-06-1391, 09:00 بعد از ظهر
من تا حالا مگلی سوار نشدم ولی پالس 220 موتور کم درد سر و روونیه تازه امتحانشم پس داده. به نظر من پالس 220 خیلی موتور خوبیه.

firebird69
17-06-1391, 10:44 بعد از ظهر
خودمم موندم چی بگیرم :297:

من پالس ۱۲۵- ۱۳۵-۱۸۰ داشتم امروز هم ۲۲۰ سوار شدم خیلی عالی بود ولی قیافه نداره!!

دوستایی که مگلی دارن یه نضر بدن ، ۸۹ خیلی با ۹۰ فرق داره؟؟

Arrm in
17-06-1391, 11:24 بعد از ظهر
من خودمم دو ماه پيش مشكله تورو داشتم،ولى بين هيو و مگلى مونده بودم كه مگلى خريدم اخرش...
كلا به نظره من مگليؤ با ٢٢٠ مقايسه نكن چون دوتا موتورن كه خيلي فرق دارن
اگه واسه عشقو حال ميخاي مگلى بگير،ولى خب مراقبت ميخاد
مدلاي ٨٩مشكل زياد داشت،سرى جديداشو بگير اگه تصميمت مگلى شد

joOoker_silence
18-06-1391, 12:01 قبل از ظهر
اگه میخوای اون 40 کیلومتر رو هر روز با موتور خودت بری، پالس 220 بخر، اگه میخوای اون 40 کیلومتر رو هر روز با موتورت سوار بر پشت وانت بری، مگلی بخر...

Alireza Eteraz‏
18-06-1391, 12:09 قبل از ظهر
اگه دست به آچاری مگلی ازپالس هم قشنگتره هم تندتر میره هم مدرن تره
ولی
2تاایرادداره یکی کیفیتش نصبت به پالس یه نمه پایینتره/یکیم صداشه که منویاده تراکتورای روستاها میندازه(که میشه اگزوزشو تعویض کرد)
================================================== ==========================
اخطار:مگلی دست دو یه ریسکه!

Afshin007
18-06-1391, 03:49 قبل از ظهر
تو کیفیت پالس220 شکی نیست ولی من اگه خودم باشم مگلی رو ور میدارم با تمام مشکلاتش سواریش ارزش داره ولی یه نکتم هست مدل89 مگلی ریسکش بالاست من میگم پولتو بیشتر کن مگلی 90ور دار////////یا علی

shahrammc
18-06-1391, 09:33 قبل از ظهر
داداش من مگلی دارم یه مدت پالس 180 هم داشتم ...

مگلی مدل 89 به درد نمیخوره والا قیمتش بالای 4 تومن بود !!!
مدل نود به بالا خوبه ...
بعدم دست دوم تمیز و درحد پیدا کنی خیلی خوبه چون صفر بگیری هم یه تومن ضرر میکنی هم مکافات آچارکشی و تازه یه مونتازم خودت باید بکنی !!!
ولی دست دوم ضررشو کرده شاید بعدا هم بتونی بالاتر بفروشیش ...

اگه هر روز میری بیرون و مسافت طولانی میری اصلا سمت مگلی نرو چون نیم ساعت که بشینی رو مگلی کمر درد و مخصوصا مچ درد میگیری و واقعا کلافه میشی دنده دیگه زورت میاد بدی اسمشم که روشه ریسه و استریت نیست!! بعدم مگلی موتوری نیست هر روز بری دور دور ! موتوریه که مثلا حالا جایی میخوای کلاس بزاری با دافت بری بیرون به درد اون موقع میخوره والا اگه بخوای هر روز ازش کار بکشی باید کلیم خرجش کنی نه این موتور حتی هیوسانگ ...
یا برو دایلیم بگیر یا همون پالسو اگه زیاد از موتور استفاده میکنی

راستی دوستان مگلی رفته بالا ؟؟؟ تو روزنامه مگلی نود تازه قرمز امروز آگهی شده 6 میلیون

Babak
18-06-1391, 09:37 قبل از ظهر
کلا آچار بدستی به جیبی به پایی مایه داری بی مایه ای هرچی هستی سرطان بگیر ولی مگولنگیر.
220 باده لاستیکش میارزه به مگول:hippie7: