توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید سوزوکی( امیکو) 250 یا پالس 220
shahin.r1
09-06-1391, 08:53 بعد از ظهر
دو ستان شدیدا بین دو گزینه که شایدم بهم نزدیک نباشن گر کرد بین سوزوکی{امکیو}250 و پالس 220 میخوام هم موتورم رخ مشتی داشته باشه هم وقتی پاش افتاد سرتش خوب باشه ودر اخر زیاد مهم نیست کم خرج باشه استفاده روزانم از موتور هم کمه و خیلی هم سرعتی نیستم ولی خودم خیلی با اسم واستیل سوزوکی حال میکنم
لطفا بی تعصب نظر بدن استادان بنده ممنونم دوستان:thanks::32:
شایسته فر
09-06-1391, 09:01 بعد از ظهر
داداش اگه سرت درد می کنه برای گیر دادن پلس به خاطر سن موتور و کلا سر درد داری برای خرید موتور پکیده ؛ همون آمیکو رو بردار
220 برات می تونه موتور مناسبی باشه، کم خرج، کم دردسر ، ضمنا شتابش حداقل از آمیکو هایی که دیدم خیلی بیشتره(تازه یکی از آمیکو ها همین موتور دوستمون sezar 021 بود که همه تاییدش کردن و .....)
ولی خداییش خیلی گنده موندس این آمیکوه و رخ خوبی داره
بازم شما خودت ببین قیافه می خوای یا کیفیت و سواری!!؟؟:s (9):
shahin.r1
09-06-1391, 09:23 بعد از ظهر
داداش جفتشو ی خوام شما پیشنهاد بهتری داری تا 3 تومن شما فکر قدیمی بودن موتور سوزو کی رو نکن اونی که من دیدم 800 کیلو مت واقعی راه رفته:s (9):
شایسته فر
09-06-1391, 09:48 بعد از ظهر
داداش جفتشو ی خوام شما پیشنهاد بهتری داری تا 3 تومن شما فکر قدیمی بودن موتور سوزو کی رو نکن اونی که من دیدم 800 کیلو مت واقعی راه رفته:s (9):
دادا اگه 800 رفته که دیگه خشکه(البته فکر نمی کنم واقعی باشه)و حتی زحمت آببندیشم پای خودته و مشکلی نداره، فقط جاهای پلاستیکی انجینو رو باید بتعویضی چون وقتی استفاده نمی شه می پوسه و از بین میره
ضمنا به غیر از مشکل خود موتور، یه مشکل بزرگتری به نام راهنمایی و رانندگی وجود داره برای اینگونه8 موتور هایی که سنشون بالاست
عابدی
09-06-1391, 10:06 بعد از ظهر
220.همیشه موتوریرو بخر که رو بورس باشه و جا واکرده باشه تو بازار.
shahin.r1
09-06-1391, 10:59 بعد از ظهر
دوستان ن با مد کاری ندارم من دنبال لذت وعشق خودمم
اگه ممکنه لطفا بصورت علمی وفنی این دو وتورو مقایسه کنید و به نتیجه برسونید تا هر ادم منطقی قانع بشه ممنونم
dariush
10-06-1391, 02:33 قبل از ظهر
دو ستان شدیدا بین دو گزینه که شایدم بهم نزدیک نباشن گر کرد بین سوزوکی{امکیو}250 و پالس 220 میخوام هم موتورم رخ مشتی داشته باشه هم وقتی پاش افتاد سرتش خوب باشه ودر اخر زیاد مهم نیست کم خرج باشه استفاده روزانم از موتور هم کمه و خیلی هم سرعتی نیستم ولی خودم خیلی با اسم واستیل سوزوکی حال میکنم
این دو موتور از لحاظ قیمت خیلی تفاوت دارن
به نظره من سوزوکی مشکل راهنمای رانندگی که میگه خیلی عمر کرده این حرفا و موتوریه که شانسی هستش ولی پالس 220 الان تو بورسه و روز به روز هم داره گرون میشه و موتورای هندی امتحان خودشونو پس دادن و کیفیت خوبی دارن
shahin.r1
10-06-1391, 09:05 قبل از ظهر
یعنی میگی موتور های ژاپنی امتحان خودشونو پس ندادن :wow:اگر از لحاظ پلاک میگی پرسیدم پلاک میشه بعد از پلاکم دیگه کاری باهات ندارن شما لطف مشخصات فنی دو موتورو مقایسه کنید:fingersmiley:
Milad_2Rbo
10-06-1391, 09:12 قبل از ظهر
شاهین اگه میخوای سوزوکی بر داری.از اقای بالا خانی که توی نواب بر میداری؟
Alireza Eteraz
10-06-1391, 09:14 قبل از ظهر
دوستان ن با مد کاری ندارم من دنبال لذت وعشق خودمم
اگه ممکنه لطفا بصورت علمی وفنی این دو وتورو مقایسه کنید و به نتیجه برسونید تا هر ادم منطقی قانع بشه ممنونم
یعنی میگی موتور های ژاپنی امتحان خودشونو پس ندادن :wow:اگر از لحاظ پلاک میگی پرسیدم پلاک میشه بعد از پلاکم دیگه کاری باهات ندارن شما لطف مشخصات فنی دو موتورو مقایسه کنید:fingersmiley:
درخریدپالس 220درنگ نکن
آمیکوها موتوریه که بخاطرقیمت نسبتا پایینش میرن دنبالش وگرنه موتوره شاخی نیست/بین این 2تاپالس 220موتورتره تاآمیکوراهنمایی رانندگی
شایسته فر
10-06-1391, 10:01 قبل از ظهر
داداشی یه چیزی لازم دونستم اطلاع بدم
الان فقط مشکل پلاک کردن نیست، تا چند وقت دیگه مشکل تردد هم پیدا می کنه، اونوقت موتور باد میکنه رودستت
sezar021
10-06-1391, 10:33 قبل از ظهر
من فکر نمیکنم مشکل تردد پیش بیاد
شما داری دوتا موتوری رو مقایسه میکنی که هیچ ربطی بهم ندارن
من به شخصه با اینکه امیکو داشتم میگم اگه 2تومن داشتم امیکو اگه 3 داشتم 220
shahin.r1
10-06-1391, 11:10 قبل از ظهر
شاهین اگه میخوای سوزوکی بر داری.از اقای بالا خانی که توی نواب بر میداری؟
بله میلا جان من رفتم در مغازش ته وو همچیشو در اوردم از چه موتوری ستفاده مکنه که از 700 تا 1200 دارهو چه ارایی رو موتور میکنه واینا بهترین مورد با موتور 1200 که زیر 1000 تا رفته+تعویض تماقطعات مصرفی موتورو مام تنزیمات موتور کاربرات نو + ارتفاع از طریق عوض کردن شاسی +اگزوز زیر زین زین دو تیکه+ رنگ دلخواه +سند وپلاک+فلاپ دست ساز ب قیمت900+کیلومتر شار جدید + فرمون ریس+یه سری..........=3500 به نظر من اکازیون
ماسفم که تمام دوستان زدن تو ذوغم
تازه سزار جان با 3 تومن یه 220 12000 تا کارکرد بهتر نمیدن سوزوی که کمتر کارکرده:gigglesmile:
sezar021
10-06-1391, 11:26 قبل از ظهر
عمرا اگه کمتر کار کرده یه سیم داره زیر کیلومتر اونو جدا میکنن دیگه کیلومتر نمیندازه
برادر من داری با کسی حرف میزنی که خودش داشته رو هوا نمیگم که
بعلاوه سیستم اینا واقعا قدیمیه تکنولوژی پالس واقعا بالا تره
این موتور داغ کردن داره اونم زیاد حالا فلاپم بزار روش دیگه یا علی مدد
شما همین الان برو قسمت فروش پالس ابی 5000کارکرد 3200
ببین نمیگم نخر برو بخر ولی وقتی دو تومن پول داریو با پولت باید پالس 135 یا ازین چرتو پرتا نسبت به این موتور بخری
شتاب 220 خیلی ازین بالا تره
من رو اینکه میگن 160تا میره سوزوکی شک دارم من خودم تا 130تاشو رفتم ولی لرزش داشت موتورم نشد بیشتر برم
ببین میل خودتو منم عشقی خریدم و از خرید راضی بودم منتها چون 2تومن بیشتر نداشتم ولی اگه 3 داشتم عمرا سمتش نمیرفتم
Milad_2Rbo
10-06-1391, 11:48 قبل از ظهر
بله میلا جان من رفتم در مغازش ته وو همچیشو در اوردم از چه موتوری ستفاده مکنه که از 700 تا 1200 دارهو چه ارایی رو موتور میکنه واینا بهترین مورد با موتور 1200 که زیر 1000 تا رفته+تعویض تماقطعات مصرفی موتورو مام تنزیمات موتور کاربرات نو + ارتفاع از طریق عوض کردن شاسی +اگزوز زیر زین زین دو تیکه+ رنگ دلخواه +سند وپلاک+فلاپ دست ساز ب قیمت900+کیلومتر شار جدید + فرمون ریس+یه سری..........=3500 به نظر من اکازیون
ماسفم که تمام دوستان زدن تو ذوغم
تازه سزار جان با 3 تومن یه 220 12000 تا کارکرد بهتر نمیدن سوزوی که کمتر کارکرده:gigglesmile:
اقا ردیف کن با هم بریم پیشش یه روز.قرار داد ببندیم.من دیروز زنگ زده بودم بهش گقت که نصف پولو اول میگیره 1 دوم اون نصفه هی باقی موندرو پولو وسطای کار دوباره 1 دوم نصفه ی دومو موقعه ی تحویل(چی شد!)این موتور هیچی نداشته باشه 1_یه انجین سوزوکی ژاپن داره از پالسو اپاچی 180 سرتره هم از نظر قیافه هم از کیفیت .فقط مدلش یکم قدیمیه که اگرم بخوان گیر بدن بالای 10 12 ساله که ما اگه مدل 84 بگیریم 3 4 سالی وقت داریم
shahin.r1
10-06-1391, 11:53 قبل از ظهر
داداش شما هم می خوای بگیری از کدام مدلاش رفتی تو سایتش دیدی البته تو مغازشم البوم داره
Milad_2Rbo
10-06-1391, 12:07 بعد از ظهر
داداش شما هم می خوای بگیری از کدام مدلاش رفتی تو سایتش دیدی البته تو مغازشم البوم داره
نه من مغازش نرفتم. من سایتشو رفتم.با هاشم تلفنی صحبت کردم...بریم با هم یه روز ؟یکی دو هفته دیگه بریم؟
shahin.r1
10-06-1391, 12:14 بعد از ظهر
:bunnyearsmiley:داش میلاد هر وقت خواستی بریم به من پاسخ خصوصی بد من باهبت میام مغازشم بلدم اونجوری هم که من دیدم ادم خوبی بنظر می رسید:bunnyearsmiley:
sezar021
10-06-1391, 01:37 بعد از ظهر
ببین تعریفی هم هست ولی دارم میگم نباید با پالس مقایسه بشه تکنولوژیاشون کاملا متفاوته
این یه موتور ترکیبی هستش انجین 250 شاسی 500 و هوا خنک و کابراتور
ولی پالس انژکتور هست 220 هست آب خنک هست اصلا داغ شدن نداره
ولی این داغ میکنه من همیشه اب همراهم بود چون نیاز بود خنکش کنم ولی خوراک زمستونه تو اوج سرما همچین گرمایی به پات میزنه حال میاد ادم
ببین داری به قول محمد حسین شایسته فر پول عشقتو میدی شایدم خوب فروش نره گرچه واسه من 1900 تموم شد شب قبل دزدی 2200 مشتری داشتم براش
داداشم اگه تصمیم گرفتی برای خرید موتور برو بگیر نذار کسی نظرتو عوض کنه ولی موتورای بالاخانی کم کارکرد نیست منتها ترتمیز خشکل و یه سری سیستمای دست ساز داره مثل هواکش جالب
در ضمن جالبه بدونی این موتور انژکتور میشه فقط یکم خرج بالایی داره و اینکه صفحه کیلومتر دیجیتال میشه روش نصب کرد
یکی دیگه از خوبیای موتورای بالاخانی سیستم کنسول ثابت هست که باز ابداع خودشه
- - - Updated - - -
خریدی حتما عکس بزار و هماهنگ کن بیایم موتورتو ببینیم
و در ضمت یادت باشه یه فکری واسه رادیات روغن گذاشتن بکنی کمیل میگفت ولی تو شیرازه میتونم هماهنگ کنم اگه خریدی تا هفته اینده موتورتو بفرستی شیراز یک از رفقام که تهران کار میکنه ولی الان رفته مرخصی شیراز موتورتو ببیره پبش کمیل واسه رادیات روغن بعدشم بفرسته تهران
Milad_2Rbo
10-06-1391, 01:53 بعد از ظهر
ببین تعریفی هم هست ولی دارم میگم نباید با پالس مقایسه بشه تکنولوژیاشون کاملا متفاوته
این یه موتور ترکیبی هستش انجین 250 شاسی 500 و هوا خنک و کابراتور
ولی پالس انژکتور هست 220 هست آب خنک هست اصلا داغ شدن نداره
ولی این داغ میکنه من همیشه اب همراهم بود چون نیاز بود خنکش کنم ولی خوراک زمستونه تو اوج سرما همچین گرمایی به پات میزنه حال میاد ادم
ببین داری به قول محمد حسین شایسته فر پول عشقتو میدی شایدم خوب فروش نره گرچه واسه من 1900 تموم شد شب قبل دزدی 2200 مشتری داشتم براش
داداشم اگه تصمیم گرفتی برای خرید موتور برو بگیر نذار کسی نظرتو عوض کنه ولی موتورای بالاخانی کم کارکرد نیست منتها ترتمیز خشکل و یه سری سیستمای دست ساز داره مثل هواکش جالب
در ضمن جالبه بدونی این موتور انژکتور میشه فقط یکم خرج بالایی داره و اینکه صفحه کیلومتر دیجیتال میشه روش نصب کرد
یکی دیگه از خوبیای موتورای بالاخانی سیستم کنسول ثابت هست که باز ابداع خودشه
- - - Updated - - -
خریدی حتما عکس بزار و هماهنگ کن بیایم موتورتو ببینیم
و در ضمت یادت باشه یه فکری واسه رادیات روغن گذاشتن بکنی کمیل میگفت ولی تو شیرازه میتونم هماهنگ کنم اگه خریدی تا هفته اینده موتورتو بفرستی شیراز یک از رفقام که تهران کار میکنه ولی الان رفته مرخصی شیراز موتورتو ببیره پبش کمیل واسه رادیات روغن بعدشم بفرسته تهران
تو تهرانم من شنیدم رادیات روغن دار میکنن.شنیدم اگهیاشم دیدم.لامصب خیلی رخ داره.اصلا سگ داره .ادمو میگیره.من فعلا 2.5 دارم تا 2 ماه دیگه میتونم 1 جور کنم.یکی از دغدغه های اصلیم اینه که دورو وریام غر میزنن مثل مامان بزرگم فضولم به کلّ فامیل میگه میگه تو که یه موتور داری انقدر حرف میزنه که ادم سر درد میگیره یه وقتایی نا خواسته نقشه ی قتلشو میکشم!.اخه من با مامان بزرگم زندگی میکنم.:[Only registered and activated users can see links]
dariush
10-06-1391, 02:38 بعد از ظهر
شما که میگیی موتوره سوزوکی خوبه حالا مگه همه قطعاتش(به غیر از انجینش ) ژاپنی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما قبول داری هر چیزی یک عمری داره؟؟؟
بعدشم اگه سوزوکی بگیری حداکثر4--5 سال بتونی ازش استفاده کنی چون بعدش مشکل پلاک پیدا میکنی
dariush
10-06-1391, 03:09 بعد از ظهر
از بس مملکت گل و بلبلی داریم همش باید نگران باشی که نکنه یهو قوانین عوض بشه و حداکثر 4 سال برای سوزوکی هستش شاید همین فردا عوض شد و گفتن موتور زیره 5 سال پلاک نمیشه و دوباره میگم به نظره من ریسک هستش که این موتورو بخری
در ضمن پالس 220 انژکتور هم نیست و کاربراتور داره [Only registered and activated users can see links]
sezar021
10-06-1391, 05:07 بعد از ظهر
در ضمن در نتیجه همون سوزوکی بهتره
Kami
10-06-1391, 07:11 بعد از ظهر
از عنوان بهتری استفاده کنید
ویرایش شد
ramin9053
11-06-1391, 01:41 قبل از ظهر
سلام موتورهای سوزوکی موتورهای خوبیه (خیلی هم خوبه) به نظر من که دارم.
لطفا بعضی از دوستان که نظر میدن اگه موتور سوزوکی250 رو دارند یا تعمیرش کردن یا تجربه ای ازش دارن نظر بدن در غیر این صورت بحث حالت تعصبی به خودش میگیره:bunnyearsmiley:
با تشکر
موتور سوزوکی یه تاپیک داره که بیش از 100 صفحه دوستان بحث کردند و خیلی کمکتون میکنه حتی من خودم از این تاپیک استفاده کردم و این موتور رو خریدم:24:
موتورهای پالس و هندی یه سیستم برقی خاص خودشون رو دارند ولی سوزوکی250 برقش همون cdi قدیمیه بعضی از قطعاتش باید عوض شوند ولی در کل من که سوزوکی دارم موتور خوبیه تعمیراتشم کار شاخی نیست که تعمیرکارش گیر نیاد در ضمن انجین پیشرو وینر 250 خیلیییییییییی شبیه انجین سوزوکی250 است من بودم اگه میخواستم موتور بخرم بازم سوزوکی250 میخریدم .
Mr.Reza
11-06-1391, 02:54 قبل از ظهر
سلام داداش به نظر من جفتش خوب نیس اما اینو بدون اگه این 250 ها خوب بود ناجا نمیداد دست مردمو خودش بره پالس 180 بگیره بعدشم موتوری که دست نظامی جماعت بوده بدون 99.9 درصد پوکیده
sezar021
11-06-1391, 04:57 قبل از ظهر
البته نیرو انتظامی اصلا موتور واسش مهم نیست هر یه مدت عوض میکنه و اصلا ربطی به این نداره
شما اگه نداشتی نظر نده خاهشا 99%؟؟؟؟؟؟؟:27:
hamiltoon
11-06-1391, 08:20 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان.من نظر خودمو ميگم نه اينكهبخوام نظر كسي رو عوض كنم.من بودم 250 رو ميگرفتم.اول اينكه پول زيادي بابتش ندادم برفرض اينكه موتورش بعد يه مدتي بندازيم كنار از شاستي اون كه ميشه استفاده كرد .يكي از دوستام تو تهران و بعضي ها تو مشهد رو اين شاستي با 1 تومان انجين vfr 400 , و هر انجين vديگه اي روش سوار ميشه و نهايتن با 3 تومان موتور سنگين سوار ميشي .حالا با پلاك يا بدون پلاك هفته اي يك بار
hamiltoon
11-06-1391, 10:41 قبل از ظهر
2197021971
شایسته فر
11-06-1391, 10:47 قبل از ظهر
2197021971
داداش من این موتور یکی از بروبچ تی تی هست
دهنش سر اینکه انجینشو عوض کرده بود سرویس شد
موتورو گرفتن، حدود 2 ماه هم هی باید میرفت دادسرا
بعد دو ماه فکر می نم اینطوری که یادم هست حدود 3 تومن موتورو قیمت گزاری کردن که ایشون باید 2 برابرشو جریمه میداد و داد
ضمنا موترشونم به گاو رفت
اینکه میگی می شه انجینشو عوض کرد درسته ولی قانونی نیست و مثل موتورهای اماراتی برخورد میشه باهاش (از نظر قانونی)
sezar021
11-06-1391, 11:51 قبل از ظهر
بدبخت موتورشم ندادن فکر کنم درسته محمد حسین؟
اینکار وقتی عقلانیه که موتور فلاپ هم داشته باشه البته اونموقع هم دردسره ولی یکم بهتره انجین تابلو نیست
hamiltoon
11-06-1391, 11:54 قبل از ظهر
سلام به دوستان .اره شما راست ميگين من با اين اقا مجتبي صحبت كردم .خدا رو شكر خطر از كنار گوشش رد شد ولي كاريش نكردن .اينم بخاطر اين بود كه با پلاك تردد ميكرد.با موتور 400.خوب طبيعي يه كه زود تر از اونچه فكرش رو بكني ميگيرنت.اما من كي ميگم شما بري موتور سنگين بخري بيشتر از اينا بايد پول بدي يعد هم بگيرن موتور كه ميره دست خودشون.و اگه موتورت دزدي نباشه و اينتر پل دنبال اين موتور هم نباشه. بعد اون موقع كه تازه ميگن از كي خريدي و باباي اون طرف رو كه به تو فروخته رو هم در ميارن.اما وقتي شاستي مال خودشونه و پلاكشم كه تو برداشتي .ويه انجين مدل 1990 تا 2000 سوار كردي فكر نكنم زياد سخت بگيرن.
amir74
11-06-1391, 01:09 بعد از ظهر
دوستان من از هر کسی پرسیدم راضی بود از اون ادمایه ساده که تو بازار اهن کار می کردن تا اونایی که موتوراشون ترتمیز بود همشون راضی بودن ازش یک نفر هم نبود بگه راضی نیستم
shahin.r1
11-06-1391, 09:54 بعد از ظهر
داداش ادرس بازار اهن میدی برم ببینم موتورا رو ممنون
amir74
12-06-1391, 12:35 قبل از ظهر
بله بازار اهن شاد اباد.برو یافت اباد همونجا که مرگز مبل هست بگو بازار اهن شاد اباد کجاست بهت دقیق می گن چون نزدیکه به اونجا.فقط اونجا بری همه موتورا پوکیده هست فایده نداره بری باید یجا بری که این پوکیده هارو سرحال کرده باشن اونوقت اونجا بهت می ندازن باید یا اشنا باشی یا کارشناس ببری مثلا کامرانی به من گفت این موتوریش سالمه خداراشکر گوش شیطون کر موتوریش سالمه انگار نو هست
shahin.r1
12-06-1391, 10:44 قبل از ظهر
داداش ممنون حالا میشه بگی کجا برم واسه جمع شده ها:hanghead:
amir74
12-06-1391, 11:07 قبل از ظهر
پیشه اقایه بالاخانی یا تو بازار اهن هم جمع شده هست
shahin.r1
12-06-1391, 01:44 بعد از ظهر
جای خاصی از بازار اهنه قیمتاش چجوری حداقل و حداکثر البته از اونایی که سالمن انجینی میخوام بازم ممنونم داش امیر
sezar021
12-06-1391, 02:22 بعد از ظهر
شاهین بازار اهن فقط یه نفره که داره اونم فقط جمع میکنه و از 1700 تا 2 تومن میده آقای کامرانی منم موتورمو از اونجا گرفتم
Milad_2Rbo
12-06-1391, 02:34 بعد از ظهر
شاهین بازار اهن فقط یه نفره که داره اونم فقط جمع میکنه و از 1700 تا 2 تومن میده آقای کامرانی منم موتورمو از اونجا گرفتم
این اقای کامرانی موتوراش فلاپ دارو اگزوز زیر زینه؟ کلا چندتا موتور داره؟سفارشی کار میکنه یا موتور حاضری هم داره؟
sezar021
12-06-1391, 02:42 بعد از ظهر
نه فقط رنگ میکنه سیم کشی و نهایتا ارتفاع زین تعویض فرمون بعلاوه کیلومتر
تو مغازه شاید یکی دوتا اماده باشه ولی سفارشی هم کار میکنه ولی نه فلاپ
برای تعداد بگم یه پارکینگ داره فکر کنم نصف موتورای مزایده شایدم بیشتر رو این خریده
shahin.r1
13-06-1391, 12:36 قبل از ظهر
داش سزار این کامرانی رو همه میشناسن یا معلومه یارو مغازش چجوری گیرش بیارم:2i8d4ao:
shahin.r1
13-06-1391, 11:47 قبل از ظهر
داداش چی شد چجوری گیرش بیارم بازم مرسی:2i8d4ao:
hamiltoon
18-06-1391, 07:49 بعد از ظهر
موتور ما هم هست اگه بخواي بخري .قابل شما رو هم نداره از دوستان ميتوني كمك بگيري.