توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره فروش هندا سی دی ای 79
شایسته فر
08-06-1391, 08:06 بعد از ظهر
سلام دوستان
یکی از فامیلا یه سی دی ای مدل 79 داره که 80-90 درصدش فابریکه
ولی به خاطر ان قانون منع تردد 10 سالی که گزاشتن نمی تونه بکشتش بیرون، (الان خودش میگفت حدود 1 ماه که قاونش اومده)ولی انصافا موتور تمیز و سرحالیه
می خواد بفروشتش، یکی بهش گفته حدود 300 بر می دارن ازش
حالا می خواستم ببینم حدود قیمت این مدل هندا چه طوریاست؟؟؟
عسکم در اولین فرصت میزارم ازش
ضمنا لطفا دوستان هی نیان و بگن عکس؛ عکس!!!!!
لطفا کسانی که دستشون تو کاره و کاملا به موضوع واقف هستن نظر بدن و پست الکی نزنین
ممنون از لطف همتون
ali_r
08-06-1391, 09:10 بعد از ظهر
اینجور موتورا رو تو شهر ما به دست نمایشگاه 1200_1300 معامله میشه
شایسته فر
08-06-1391, 09:13 بعد از ظهر
اتفاقا منم گفتم همین خدوداست اگه خودش بخواد بخره و قیمتی که طرف بهش داده بز خری بوده
ممنون از لطفت داداش علی
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
nopo
08-06-1391, 09:40 بعد از ظهر
سلام دوستان
یکی از فامیلا یه سی دی ای مدل 79 داره که 80-90 درصدش فابریکه
ولی به خاطر ان قانون منع تردد 10 سالی که گزاشتن نمی تونه بکشتش بیرون، (الان خودش میگفت حدود 1 ماه که قاونش اومده)ولی انصافا موتور تمیز و سرحالیه
می خواد بفروشتش، یکی بهش گفته حدود 300 بر می دارن ازش
حالا می خواستم ببینم حدود قیمت این مدل هندا چه طوریاست؟؟؟
عسکم در اولین فرصت میزارم ازش
ضمنا لطفا دوستان هی نیان و بگن عکس؛ عکس!!!!!
لطفا کسانی که دستشون تو کاره و کاملا به موضوع واقف هستن نظر بدن و پست الکی نزنین
ممنون از لطف همتون
قانونش از 10 به 8سال كاهش پيدا كرده(بدترشده!)
کاوه
08-06-1391, 09:56 بعد از ظهر
300تومن دیگه واقعا بزخر بوده یارو
اما بالای 1تومن هم نیست قیمتش
ali_r
08-06-1391, 10:01 بعد از ظهر
300تومن دیگه واقعا بزخر بوده یارو
اما بالای 1تومن هم نیست قیمتش
البته مونده به تمیزیش
jupiter_zeus
09-06-1391, 12:36 قبل از ظهر
چرا باید انقدر قیمت داشته باشه؟
وقتی اگر ازت بگیرن دیگه کارش تمومه؟
ارزش کلاسیک هم که نداره
خشک هم که نیست
از نظر من همون 300 تومن هم خیلی زیاده"چون هر لحظه امکان داره پولت و ببرن پارکینگ
RED-LINE
09-06-1391, 12:37 قبل از ظهر
اگر بخواد سوار بشه یه راهی هست البته من خودم تجربه اش رو ندارم ولی یه بنده خدا بود سی دی آی داشت موتورشو خوابندن قاعدتا باید اسقاط میشد با 400هزارتومن خرج آوردش بیرون و یه طرح ایرانی ترکیده خرید..
تمام لوازم هوندا رو بست رو تنه این موتور ایرانیه و پلاک ملیش کرد الان هم داره سوار میشه..
شایسته فر
09-06-1391, 08:03 قبل از ظهر
اگر بخواد سوار بشه یه راهی هست البته من خودم تجربه اش رو ندارم ولی یه بنده خدا بود سی دی آی داشت موتورشو خوابندن قاعدتا باید اسقاط میشد با 400هزارتومن خرج آوردش بیرون و یه طرح ایرانی ترکیده خرید..
تمام لوازم هوندا رو بست رو تنه این موتور ایرانیه و پلاک ملیش کرد الان هم داره سوار میشه..
داداشی ممنون
منم به فامیلمون گفتم، ته ته تهش اگه قیمتی که دادن مورد پسندش نشد، لاوازمشو باز کنه بندازه رو سی جی ایرانیش
خدایی 300 تومن فحش ژاپنی هم به آدم نمی دن
این فامیلمون ماشینم داره و بیشتر از ماشین استفاده میکنه تا موتور (به علت متاهل بودن!!)
موتورش تمیزه، یه سر میرم خونشون، از موتور می عکسم، از همه جاش؛ میزارم تو تاپیک که بهتر بشه روش مانور داد
ممنون از لطف همتون دوستان
amir.cdi
10-06-1391, 02:18 بعد از ظهر
خدایش بالای 1 تومن نمیرزه
behzad913
10-06-1391, 03:19 بعد از ظهر
داداش تمامی موتور های ژاپنی قیمت گذاری بر اساس لوازم فابریک روش انجام میگیره اگه پلاک ملی باشه قیمت رو 2الی 3تومن اگه نباشه زیر 1تومن حتی اگه تمام لوازمش فابریک باشه در ضمن این قانون 10 (یا8)ساله برای پلاک ملی کردن وتعویضه پلاک ربطی به ممنوعیت تردد نداره الان موتور هست مدل 78تا 82 باپلاک ملی خیلی راحت تررد میکنند:28:
شایسته فر
10-06-1391, 04:05 بعد از ظهر
منم منع تردد رو خودم نشنیدم، ایشون می گفتن، خیلی هم پافشاری کردن رو این موضوع
ضمنا پلاک ملی هست موتور
Milad_2Rbo
10-06-1391, 04:25 بعد از ظهر
منم منع تردد رو خودم نشنیدم، ایشون می گفتن، خیلی هم پافشاری کردن رو این موضوع
ضمنا پلاک ملی هست موتور
فعلا کسی گیر نمیده.نمیان جلوتو بگیرن بگن مدل موتورت چنده که.حداقلش اینه که تا حالا اینجوری نبوده.:[Only registered and activated users can see links]