توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Kasir race150-CBR
alibk
26-10-1391, 10:53 قبل از ظهر
نه من برا کاز دادن نمی خرم
اگه بخوام گاز بدم یه موتور خوب مثل cbr 400 اینا میگیرم
برای رفت و امد بی دردسر میخوام
shahriar
26-10-1391, 10:53 قبل از ظهر
تو 8000 تا لاستیک عوض کردی! چه زود! لاستیکش انقدر اشغاله !
اسمه لاستیکش چیه؟
پهن تر بهش میخوره؟ تا چه سایزی؟
نع لاستیکش خوب بود اینقدر تیک اف کشیدم باد کرده بود.سایزش 110
K.I.A
26-10-1391, 11:01 قبل از ظهر
اسم لاستیک و ساخت کجاست؟
shahriar
26-10-1391, 11:04 قبل از ظهر
اسمشو نمیدونم ولی ساخت تایلند
شایسته فر
26-10-1391, 03:05 بعد از ظهر
از لحاظ کیفیتی از این موتور هندیا کیفیتش کمتره ولی خب قیافه قشنگی داره
اگه دست به آچاری می تونی باهاش کنار بیای
ولی کلا من به شخصه توصیه نمی کنم!!
alibk
26-10-1391, 03:28 بعد از ظهر
داداش شایسته فر سلام
میشه دلیل شخصیتو بدونم چرا؟
شایسته فر
26-10-1391, 03:41 بعد از ظهر
والا به شخصه از دردسر خوشم نمیاد
این موتور طالب خودشو داره و جوری نیست که عموم طرفدارش باشن!!
فکر هم نمی کنم اونقدری خر کار باشه که به عنوان موتور دم دستی ازش کار بکشی
کلا...........:4chsmu1:
2686926870
از پشت انگار لاستیک دوچرخه کورسیا بود!!!! از اونا انداختی روش
خیلی کوچیکه!!!!
alibk
26-10-1391, 03:44 بعد از ظهر
ممنونم ازت شایسته فر جان
- - - Updated - - -
استارتش هندلی هست یا الکتریکی؟
شایسته فر
26-10-1391, 03:45 بعد از ظهر
من مخلصتم
دادا یه تاپیک مشاوره بزن
حدود بودجه رو و انتظاراتتو بگو
ایشالا دوستان راهنمایی می کنن و به نتیجه ی مطلوبی میرسی!!
- - - Updated - - -
هر جفتش!!
هم هندل هم استارت!!
keyvanjj
26-10-1391, 11:26 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده مدتی هست که این موتور یعنی کثیر 150 سی سی ریس رو دارم
قبل از خرید بیشتر از اون که فکرشو کنید تو فروم ها تحقیق کردم. (کلا" خیلی خیلی حساسم تو جنس خریدن)
قبل از همه باید بگم که دوستانی که مثل من این 24 صفحه رو میخونن و هی نا امید میشن هی امیدوار، منم حال شما رو داشتم
متاسفانه دوستان کم لطفی میکنن و برخی اوقات اطالاعات صحیح و اصولی یا موزون نمیدهند.
ببینید عزیزان
اول شما ببینید چه قدر بودجه دارید!
مثلا" 2تا 3 میلیون شما پول داری. خوب با این پول تو همین قیمت ها باید بگردی. وگرنه همه میدونن هیوسانگ بهتره یا کثیر یا مگلی ......
طبق تحقیقاتی که من کردم و از کسانی که مدت ها مصرف داشته اند و نه از شنیده ها ، تو این قیمت ها کثیر از همه مناسب تره
پیشرو ها درسته متنوع هست و 200-250 زیاد داره. اما نه قیافه قشنگی مثل این داره و موتوریش از این هم افتضاح تره
دوم ببینید چی از موتور میخواید.
اگر قدرت و شتاب و سرعت مثلا" پالس 200-220 میخواهید! خوب پس 2 تومن باید بزاری رو پولت اگر نه باید به همین قانع باشید.
در عوض این هم باید در نظر بگیرید که پالس و آپاچی و اینا اصلا" تو چشم نیست! اما این موتور اینقدر شیکه که همه از 1 فرسخی نگاهش میکنن! اصلا" هم قیافه جوادی نداره! هرچی باشه طراح هوندا هست.
مشکیش از همه رنگ هاش سنگین تر باکلاس تر و شیک تره! قرمز و سبزش کمی جوات ممکه باشه به نظر برخی!
اگر میخواید با موتور تپ و تپ بزنی اینور اونور اینو نگیر چون قطعاتش زیاد راحت پیدا نمیشه. اما اینجورم نیست که دیگه تمووووووم. پیدا نشه! نه بابا. 2 روز میگردی پیداش میکنی
کیفیت موتور هرچی که هست از خیلی از پیشرو ها و این طرح هوندا 125 و .... بهتره.
بازم تاکید میکنم آقا جون این موتور باید با هم رده های خودش مقایسه بشه.
در ضمن شما مطمئن باش اگه خوب ازش مراقبت کنی اصلا" خرج رو دستت نمیذاره. اگر میخوای بد رفتار کنی و هی تیک آف و این حرفا پس کلا" موتور شیک به کارت نمیاد.
من روی صحبتم و تجربیاتم با این طرح هست که در زیر میبینید=
قیمت مدل 90 کم کارکرد با بیمه در دی ماه 1391 هست 2،450-تا 2،600
26877
ظاهرا" این طرح تا سال 90 تولید شده و الان طرح پایین هست که تولید میشه و قیمت صفر بدون بیمه و پلاک و سند امروز در دی ماه 1391 هست 2.800
26878
صحبت را ادامه میدهیم درباره طرح اولی که سفیده
صدای اگزوز به نسبت هزینه ای که میکنید زیبا هست . اگر هم صدای بهتری خواستید اگزوز به راحتی قابل تعویض است
خیلی ها از شتاب کم اولیه و مرده بودن دنده 5 این موتور شکایت دارند.
لازم به ذکره که شاسی سنگین موتور 200 رو این موتور سواره و قسمتی از علت شتاب کمش همینه
بخش زیادی از این مشکل فقط به دلیل کوچک بودن خورشیدی چرخ عقب هست که کاملا" در انتخاب اون بی دقتی شده . با تعویض اون با سایز بزگتر درصد بسیار بالایی از این مشکل رفع میشه.
با این کار تاثیر بسیار محسوسی در شتاب اولیه و پر شدن دنده 5 حس خواهید کرد.
این موتور حقیقتا" تا 140 کیلومتر سرعت میره. با اینکه بعضی ها باور نمیکنند چرا که با فلان موتور مقایسه میکنند اما
در این وبلاگ ویدیوش هست و قابل دانلود تا ببنید که 140 تا رو پر میکنه.[Only registered and activated users can see links]
این موتور کیلومترش کاملا" دقیقه. من با ماشین برادرم در سرعت های مختلف تست کردیم.
لپ کلام این موتور برای کسی که 1 =به زیبایی موتور بسیار علاقه منده ، 2 = بیشتر قصد رانندگی و لذت از زیابیی و شیک بودن موتور داره نه سرعت و کل و کل و کم کردن روی موتور های دیگه تو خیابون 3 = پول زیادی نداره 4= توانایی مراقبت و نگ هداری خوب از موتور رو داره ، بهترین گزینه هستش.
من سوار میشم و ازش بسیار راضی هستم. چون که به نظرم به نسبت پولی که بالاش دادم بسیار زیبا و با کیفیت هست
خیلی هم اونچنان فنی نیستم
قبلا" هم آپاچی و طرح هوندا هم داشتم از این 125 ها
به نظرم این موتور واقعا" هیکل خوبی داره و تو سرعتهای پایین واقعا" در حدی که لازمت هست انتظارات رو براورده میکنه.
معایب =
1= سنگینی و شتاب پایین ( با تعویض خورشیدی عقب و یک شمع سوزنی خوب قسمت اعظم مشکل قابل حل هست )
2= جون نداشتن دنده 5 (با تعویض خورشیدی عقب قسمت اعظم مشکل قابل حل هست)
3= لرزش زیاد موتور در دور موتور بالا ( با استفاده از واشر پلاستیکی در تمام بست ها کمی لرزش کمتر میشه)
4= قطعات فراوان نیست و کمی باید بگردی براش
5= هنگام سواری به صورت 2 نفره از قدرت موتور به شکل محسوس کم میشه
اکثر موارد بالا به جز قسمت 4 در تمام موتور هایی با این حدود قیمت وجود داره.
موفق و پیروز باشید
این هم موتور خودم
26876
- - - Updated - - -
درست شد عکس ها؟
K.I.A
27-10-1391, 12:24 قبل از ظهر
الان خدمات و فروشش دست چه شرکتیه؟
keyvanjj
27-10-1391, 12:52 قبل از ظهر
شرکت سرعت سیکلت
K.I.A
27-10-1391, 12:56 قبل از ظهر
یه سری لوازماش خوبه برای موتورای دیگه /مثل راهنما.. اینه ها و......
F.Shahgol
27-10-1391, 12:56 قبل از ظهر
فقط قیافه داره و لاستیکاش افتضاحه
اصلا به درد موتور دم دستی نمیخوره
رو یه ساندویچ بری تمام قاب ها شل میشه
اگه سرعت زیاد باشه حتی ترک هم بر میداره
keyvanjj
27-10-1391, 02:53 قبل از ظهر
فقط قیافه داره و لاستیکاش افتضاحه
اصلا به درد موتور دم دستی نمیخوره
رو یه ساندویچ بری تمام قاب ها شل میشه
اگه سرعت زیاد باشه حتی ترک هم بر میداره
والا واسه ما که اینطور نیست که شما میگی!
لاستیک عقب پهنای قانع کننده ای داره! لیز هم هست . اما والا من همین هفته پیش پالس 220 سوار شدم. اونم همینطور بوود
کی گفته قاب ها شل میشه!؟ شما از واشر پلاستیکی یا واشر فنری استفاده کن ببین عمرا" شل بشه!
اتفاقا" من 2-3 بار اساسی افتادم تو چاله چوله با سرعت بالا اما والا ما ترکی ندیدیم!
- - - Updated - - -
من منظورتونو از دم دستی نمیدونم چیه!
اما من رسما" تمام کارامو تو تهران با این انجام میدم.
فقط مثل هوندا بار نمیشه بست عقبش یا رو دسته موتور!
من کوله پشتی دارم میندازم تو کوله! خیلی هم شیک!
- - - Updated - - -
البته اینم بگم این جدید سبز ها ، چراغ چشم گربه ای ها که عکس تو سایت هست لاستیکاش خیلی باریک تر از اون طرح سفیداشه که چراغاش شبیه مگلیه.
انصافا" اینا لاستیکاش خوبه! دیگه واسه موتور 1000 که نمیندازن روش! مگه چه قدر پول میدی که فلان لاستیک خفن رو بندازن!
26880
شایسته فر
27-10-1391, 10:11 قبل از ظهر
دادا اگزوزو چند گرفتی
قشنگه
keyvanjj
27-10-1391, 02:47 بعد از ظهر
نمیدونم داداش . این موتور من نیست. از این وبلاگ گرفتم [Only registered and activated users can see links]
موتور من مشکیه که چند صفحه پیش گذاشتم . اینم عکسش
26892
شایسته فر
27-10-1391, 02:53 بعد از ظهر
دادا تجریبیات خودتو بگو در مورد استفاده از ایم موتور!!!
ممنون از مطالبی که در مورد این موتور بازنویسی می کنی
نظر خودت در موردش چیه/
Magma
27-10-1391, 06:23 بعد از ظهر
کسی لاستیک این موتورو عوض کرده؟ اگه آره, چه لاستیکی با چه سایزی انداخته؟
keyvanjj
28-10-1391, 12:55 قبل از ظهر
دادا تجریبیات خودتو بگو در مورد استفاده از ایم موتور!!!
ممنون از مطالبی که در مورد این موتور بازنویسی می کنی
نظر خودت در موردش چیه/
فدات
واقعیت من اصلا" اینجا عضو هم نبودم
داشتم تو گوگل میچرخیدم دیدم اینجا مطلب هست. اومدم خوندم دیدم بابا همه دارن چیزای عجیب غریب میگن در موردش تصمیم گرفتم اون پست رو بدم تا شفاف سازی بشه.
تجربیات هم که جونم واست بگه من میخواستم یه موتور خوشگل داشته باشم که هم ارزون باشه هم جک و جواد نباشه .
گشنم گشتم تو همه تولید های داخل دیدم این مناسب هست.
بعد از اینکه گرفتم واقعا" از زیباییش لذت بردم.
اما شتاب پایینش حالم رو گرفت چون میدیم این هوندا های 125 کپی شتاب اولیش بیشتره! یه مدت گذشت و کم کم موتور آببندی شد و تازه کم کم نفسش باز شد. شتاب و سرعتش خیلی بهتر شد. اما حس میکردم یه جای کار ایراد داره. بعد که خورشیدی عقب رو دیدم و دنده هاش رو شمردم دیدم 38 دنده هست! این واقعا" برای یه موتور 150 سنگین بود. آپاچی 180 خورشیدیش هست 41 دنده بعد این بدبخت بود 38 دنده! . این شد که رفتم یه خورشیدی آپاچی انداختم روش. واقعا" موتور زمین تا آسمون عوض شد و شتاب بسیار خوبی گرفت.
بعد رفتم یه شمع سوزنی ایریدیوم NGk براش انداخنم که باز موتور سر حال تر شد.
از وقتی روغن مونور ایرانول 40w15 استفاده کردم کلا" مسئله خاموش کردن موتور تو سرما منتفی شد.
در مورد لرزش فلاپ ها و سر و صداها خیلی راحت به تمام پیچ های فلاپ ها واشر پلاستیکی اضافه کردم و مشکل کلا" مرتفع شد.
من ازش راضی هستم.
چندین بار از دنده 1 تا 4 دور موتور رو تا 12 بالا بردم و بسیار عالی جواب داده و هیچ مشکلی نداشته.
فقط موتور خیلی لرزش داره. یعنی لرزش موتور تو دور موتور بالا قشنگ مثل هوندا 125 میمونه.
من اگه پول داشتم قطعا" پالس 220 میخریدم. نه به خاطر 220 بودنش. فقط به خاطر دوام بیشتر قطعات. اما وقتی پولم در این حده پس ازش لذت میبرم.
قیافه واقعا" قشنگ و سنگینی داره و مسیری نمیشه که من رد بشم و کسی سرش به طرف موتور نچرخه.
موتور برای رو کم کنی موتور های دیگه تو خیابون اصلا" مناسب نیست.
اما برای سواری گرفتن و دور دور کردن حرف نداره! خیلی خیلی طرح زیبایی داره.
ترمز های بسیار عالی داره. فقط باید قلقش دستت بیاد. مشکل سر بودن که مطرح میکنن دوستان والا من برادرم پالس 180 انجین نقره ای داشت دقیقا" همینطور سر بود . و تازگی پالس 220 هم سوار شدم اون هم به همین صورت بود.
باید قلق ترمز دستت بیاد .
کیفیت فلاپ ها بد نیست. عالی هم نیست!
صدای اگزوز خوب و قابل قبوله. خوب اندازه یه انجین 150 سی سی صدا میده ! خوب و موزون! خیلی شبیه پالس و آپاچی. اما بعضی ها انتظار دارن از یه موتور 150 سی سی صدای موتور 400 بشنون! نمیشه که! ناموزونه
موتور بسیار محکم به نظر میاد و یه شاسی گردن کلفت روشه
قبل از تعویض خورشیدی تو سر بالایی جواب میکرد آدم رو اما بعدش کاملا" انتظارات یه موتور 150 رو براورده میکنه.
به جرات میتونم بگم تنها موتور ارزون قیمت هست تو ایران که چهره بسیار شیکی داره.
شما بورو موتور احسان یا پرواز رو ببین! افتضاح جک و جواده!
اصلا" این قابل مقایسه نیست با اونا.
از نظر قطعات هم عرض کنم قطعات انجینش زیاد هست چون مال موتورای دیگه میخوره بهش. اما فلاپ ها نه. راحت پیدا نمیشه.
دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
alibk
29-10-1391, 02:14 بعد از ظهر
شما کدوم طرح شو داری تیپ 1 یا تیپ 2؟:i'm sorry:
به نظرت نسبت به قیمتش برای موتور دم دستی(استفاده به صورت رفت و امد بین منزل و سره کار) چطوره؟:29:
hamidreza_pahlavan
29-10-1391, 08:46 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام
مدتی است در انجمن شما عضو هستم اما تا به الان به بیان دیدگاه هایم مبادرت نکرده بودم
بعد از اینکه به صورت خیلی اتفاقی با این موتور که ظاهری فریبنده دارد آشنا شدم سعی نمودم اطلاعات جامع تری درباره آن کسب کنم که بعد از مطالعه انجمن شما به کل از کثیر ناامید شدم!!
اما باز هم به اطلاعات اینجا بسنده نکردم و حدود 5 روز پیش رفتم گمرک اونجا هرچی گشتم اصلا کثیر نبود فقط یه مغازه داشت که اونم دسته دوم رو با 3000 تا کارکرد می گفت 2,800,000
خلاصه ما از هرکی پرسیدیم آن قدر قاطع به من گفتن که این موتور سرطانه که دیگه اطمینان حاصل کردم موتور خوبی نیست حتی یه مغازه دار که فکر کونم اسم مغازه شهریاری بود گفت آن قدر موتور مزخرفی که به هرکی دادیم اومده اینجا دعوا کرده دیگه نمی یاریم ، به منم توصیه کردن عین کلام فروشنده که من از تمامی شما دوستان عذر می خوام ( قاطر سوار شی شرف داره به این موتور )
من خودم را اصلا موتور سوار نمی دانم چون یه کاب دارم و گواهینامه هم ندارم!! ولی نمی دونم چرا این موتور منو مجزوب خودش کرده!! من که با خواندن پست های شما عزیزان یه روز ناامید می شم !! یه روز امید وار !!
در ضمن نمی دانم خود سایت گروه کثیر نوی این موتور را دارد یا نه ، کسانی هم می گویند که این کارخانه منحل شده و با اسم دیگه ای این موتور تولید میشه که 200 سی سی هم هست
من که دیگه گیج شدم کسی هست از دوستان ما رو کمک کنه؟
شایسته فر
29-10-1391, 08:56 بعد از ظهر
اسم موتوری که می گی روبین هست و 200 سی سی هست
ولی تا اونجایی که می دونم اون کثیره با انجین آرگون که نشون میده کیفیتش از کثیر کمتره
اینم عکس!!
27038
hamidreza_pahlavan
29-10-1391, 09:34 بعد از ظهر
اسم موتوری که می گی روبین هست و 200 سی سی هست
ولی تا اونجایی که می دونم اون کثیره با انجین آرگون که نشون میده کیفیتش از کثیر کمتره
اینم عکس!!
27038
دوست عزیز از پاسخ شما سپاسگزارم
متاسفانه نه روبین نه کثیر هیچ یک در گمرک پیدا نمی شه من بیشتر فکر می کنم به دلیل کیفیت بد این دو موتور است که در بازار برای فروش موجود نیست
در ضمن اتاق روبین همان اتاق کثیر است فقط انجین آن تغییر کرده که باز هم طی تجربیاتی که پیدا کردم انجین آن باز هم کیفیت کمتری نسبت به خود کثیر های تولیدی 150 سی سی دارد
شایسته فر
29-10-1391, 10:36 بعد از ظهر
دوست عزیز از پاسخ شما سپاسگزارم
متاسفانه نه روبین نه کثیر هیچ یک در گمرک پیدا نمی شه من بیشتر فکر می کنم به دلیل کیفیت بد این دو موتور است که در بازار برای فروش موجود نیست
در ضمن اتاق روبین همان اتاق کثیر است فقط انجین آن تغییر کرده که باز هم طی تجربیاتی که پیدا کردم انجین آن باز هم کیفیت کمتری نسبت به خود کثیر های تولیدی 150 سی سی دارد
عزیزم منم همینو گفتم که:4chsmu1:
گمرکم هست
کثیر نیست ولی روبین هست
keyvanjj
18-11-1391, 01:14 بعد از ظهر
امروز با کثیرم یه پالس 135 رو تو مسافت زیادی از آزادی تا انقلاب به طور دائم جا گذاشتم.
نه شتاب نه سرعتش هیچ رقمه حتی نزدیک به من هم نبود.
فقط انصافا" پالس ی کم سر و صدا تره
27997
- - - Updated - - -
دوستان گرامی سلام
مدتی است در انجمن شما عضو هستم اما تا به الان به بیان دیدگاه هایم مبادرت نکرده بودم
بعد از اینکه به صورت خیلی اتفاقی با این موتور که ظاهری فریبنده دارد آشنا شدم سعی نمودم اطلاعات جامع تری درباره آن کسب کنم که بعد از مطالعه انجمن شما به کل از کثیر ناامید شدم!!
اما باز هم به اطلاعات اینجا بسنده نکردم و حدود 5 روز پیش رفتم گمرک اونجا هرچی گشتم اصلا کثیر نبود فقط یه مغازه داشت که اونم دسته دوم رو با 3000 تا کارکرد می گفت 2,800,000
خلاصه ما از هرکی پرسیدیم آن قدر قاطع به من گفتن که این موتور سرطانه که دیگه اطمینان حاصل کردم موتور خوبی نیست حتی یه مغازه دار که فکر کونم اسم مغازه شهریاری بود گفت آن قدر موتور مزخرفی که به هرکی دادیم اومده اینجا دعوا کرده دیگه نمی یاریم ، به منم توصیه کردن عین کلام فروشنده که من از تمامی شما دوستان عذر می خوام ( قاطر سوار شی شرف داره به این موتور )
من خودم را اصلا موتور سوار نمی دانم چون یه کاب دارم و گواهینامه هم ندارم!! ولی نمی دونم چرا این موتور منو مجزوب خودش کرده!! من که با خواندن پست های شما عزیزان یه روز ناامید می شم !! یه روز امید وار !!
در ضمن نمی دانم خود سایت گروه کثیر نوی این موتور را دارد یا نه ، کسانی هم می گویند که این کارخانه منحل شده و با اسم دیگه ای این موتور تولید میشه که 200 سی سی هم هست
من که دیگه گیج شدم کسی هست از دوستان ما رو کمک کنه؟
کجاش منحل شده برادر
کارخونه هست قیافه محصولش رو عوض کرده!!
/
Milad_2Rbo
18-11-1391, 01:40 بعد از ظهر
دیروز رفتم یه حالی به موتورم دادم.روغنشو عوض کردم 20 40 توتال ریختم.شمع ژاپنی انداختمو.فیلرگیری کرد واسمو.شاستیشو تا اونجایی که جا داشت کشیدم عقبو.یه ست اچار کشی کامل.اصلا موتور زنده شد.یه چیزی میگم یه چیزی می شنوین.keyvajj شما روغن چی میریزی؟دنده 2 چند تا باهاش میری؟
حمیدرضا جان.تو گمرک کثیر هست ولی خیلی کمه.یه مغازه داره روبروی شهریاری چند تا مغازه پایین تر یا بالاترش.یه دست دو داشت میگفت 2400.صفرشو بخوای باید از نمایندگی بگیری یا بگی برات بیارن...
keyvanjj
18-11-1391, 02:14 بعد از ظهر
دنده 2 تقریبا" تا 60 تا میره
ناگفته نمونه که من چرخ دنده عقب رو بزرک کردم و 3 تا دنده زیاد شده واسه همین سرعت پر کردن بیشتر و سرعت نهایی دنده کمتر شده
البته از اون طرف دنده 5 که پر نمشد و جون نداشت حالا میشه و سرعت نهایی موتور بیشتر شده
الان که بهران توشه
ولی فکر میکنم ایرانول بهتره ها!؟
شما از چه روغن موتوری برای این موتور راضی تری؟
Milad_2Rbo
18-11-1391, 02:18 بعد از ظهر
دنده 2 تقریبا" تا 60 تا میره
ناگفته نمونه که من چرخ دنده عقب رو بزرک کردم و 3 تا دنده زیاد شده واسه همین سرعت پر کردن بیشتر و سرعت نهایی دنده کمتر شده
البته از اون طرف دنده 5 که پر نمشد و جون نداشت حالا میشه و سرعت نهایی موتور بیشتر شده
الان که بهران توشه
ولی فکر میکنم ایرانول بهتره ها!؟
شما از چه روغن موتوری برای این موتور راضی تری؟
من قبلا روغن موتور از این کیلوییا میریختم.یعنی به طرف میگفتم روغنشو واسم عوض کن.دیگه چی میرختشو نمیدونم(آگاه نبودم)دیروز سمت محل یه موتور سازی باز شده بود.دیگه گفتم برم همین جا کاراشو انجام بدم(حال نداشتم تا گمرک برم)برام توتال 20 40 ریخت منظورت از اینکه 3 تا دنده زیاد شده چیه؟یعنی 3 تا دنده به خورشیدی عقب اضافه کردی؟دنده 2 خیلی تنبله.من با موتورم سر بالایی دنده 1 65 تا میرم.دنده 2 95-100تا
تاپ اسپید چقدر زدی با هاش؟
keyvanjj
19-11-1391, 01:13 قبل از ظهر
[
من قبلا روغن موتور از این کیلوییا میریختم.یعنی به طرف میگفتم روغنشو واسم عوض کن.دیگه چی میرختشو نمیدونم(آگاه نبودم)دیروز سمت محل یه موتور سازی باز شده بود.دیگه گفتم برم همین جا کاراشو انجام بدم(حال نداشتم تا گمرک برم)برام توتال 20 40 ریخت منظورت از اینکه 3 تا دنده زیاد شده چیه؟یعنی 3 تا دنده به خورشیدی عقب اضافه کردی؟دنده 2 خیلی تنبله.من با موتورم سر بالایی دنده 1 65 تا میرم.دنده 2 95-100تا
آره 3 تا دنده به خورشیدی عقب اضافه شده
فابریکش 39 دنده هست. من برای آپاچی انداختم که 42 دنده هست.
دنده 2-3 دیگه 3 سوت پر میشه و اصلا" تنبل نیست
من تا 125کیلومتر تا رفتم باهاش . فکر میکنم بخوام خیلی فشار بیارم تا 135 تا هم میره
البته اون که گفتم دنده 2 60 تا تا دور موتور 9000 هست ها. کلا" معمولا" بالاتر از 9000 نمیبرم
به نظر من برو خورشیدی رو عوض کن موتور رو از این تنبلی در بیار. واسه ما که تو تهرانیم دوگاتی هم داشته باشی که 300 تا سرعت بره به کار نمیاد. مهم همون شتاب اوله تا 100 تا هست! مگه چند بار در سال پیش میاد که بخوای تو بزرگراه بالای 100-120 بری!
من که شخصا" با شتاب اولیه بیشتر از سرعت نهایی حال میکنم.
---------- Post added at ۱۰:۴۳ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۹:۵۹ قبل از ظهر ----------
وای حاجی قیمت ها چه فاجعه شده
پالس 135 هست 4.000.000 تومان
پالس 180 هست 5.300.000 تومان
موتور ما هم شده 3 تومن مدل 90
- - - Updated - - -
شایسته فر
20-11-1391, 11:50 قبل از ظهر
[
آره 3 تا دنده به خورشیدی عقب اضافه شده
فابریکش 39 دنده هست. من برای آپاچی انداختم که 42 دنده هست.
دنده 2-3 دیگه 3 سوت پر میشه و اصلا" تنبل نیست
من تا 125کیلومتر تا رفتم باهاش . فکر میکنم بخوام خیلی فشار بیارم تا 135 تا هم میره
البته اون که گفتم دنده 2 60 تا تا دور موتور 9000 هست ها. کلا" معمولا" بالاتر از 9000 نمیبرم
به نظر من برو خورشیدی رو عوض کن موتور رو از این تنبلی در بیار. واسه ما که تو تهرانیم دوگاتی هم داشته باشی که 300 تا سرعت بره به کار نمیاد. مهم همون شتاب اوله تا 100 تا هست! مگه چند بار در سال پیش میاد که بخوای تو بزرگراه بالای 100-120 بری!
من که شخصا" با شتاب اولیه بیشتر از سرعت نهایی حال میکنم.
---------- Post added at ۱۰:۴۳ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۹:۵۹ قبل از ظهر ----------
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحاتت
آقا 3.600 خواستی بیا برات ور دارم
keyvanjj
21-11-1391, 12:41 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] 9a6d714fc0cdfe92e9dcf8
داداش دمت گرم از بازار پایین تر میدی؟
شایسته فر
21-11-1391, 12:43 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] 9a6d714fc0cdfe92e9dcf8
داداش دمت گرم از بازار پایین تر میدی؟
من نه مغازه دارم و نه نفعی بهم میرسه
قیمت گرفتم از گمرک و حتی امروزم قیمتو چک کردم
همون 3.600 هست که گفتم؛ آمادگی خریداری برای دسوتان رو هم دارم!!
keyvanjj
21-11-1391, 12:58 قبل از ظهر
تو سربالایی دنده 2 رو 100 کیلومتر میری! ایول .
داداش تو کفی به ترتیب دنده 2-3-4-5 رو چند تا میری؟
- - - Updated - - -
من نه مغازه دارم و نه نفعی بهم میرسه
قیمت گرفتم از گمرک و حتی امروزم قیمتو چک کردم
همون 3.600 هست که گفتم؛ آمادگی خریداری برای دسوتان رو هم دارم!!
میدونم عزیز دل که فروشنده نیستی
آخه این سایت خرید مستقیم از کارخونه داره و معمولا" قیمت هایی که آپدیت میکنه موزون هست با بازار
حالا اگه شما رفتی گمرک حتما" همینطوره که میفرمایید
Amir 1986
21-11-1391, 01:28 قبل از ظهر
اینجا تاپیک کثره یا سی بی آر ؟!
چرا تو عنوان تاپیک زده cbr ?!!
میلاد بازکه توهم زدی ، تو کی با کثیر دنده 1 تونستی 65 تا بری ؟!
من با سی بی آر دنده 1 همش 60 تا پر میکنم
اونوقت کثیر که تاپ اسپیدش 110 نهایت 120 تا هستش ، چطوری با دنده 1 میتونه 65 تا بره ؟!
میلاد میام با موتور از روت رد میشما !
تو هم شدی مثه این هیوسانگیا که 190 تا با موتوراشون میرن ؟! :))
جانسون
21-11-1391, 02:24 قبل از ظهر
امیر وقتی با سی بی ارت 160 تا میری میخوای موتوره من 210 تا نره ؟؟ =)) دادا 183 تا تکرار کنی یادت میمونه دیگه نمیگی190 که خودتم تعجب کنی =))
Amir 1986
21-11-1391, 02:40 قبل از ظهر
داداش به یکی بگو که هیو ندیده باشه ، حداقل 100 بار تو پیست و میتینگا و ... با هیوسانگ و مگلی و ... رفتیم اینور و اونور
همین چند روز پیش با یه هیو رفته بودیم بیرون ، من با موتورم گرفتمش و ازش زدم جلو ، نمیگم تخته میرفت ، اما جالب بود میگفت من 170 تا پر کردم ، تو چندتا رفتی ؟!
بابا کیلومتر هیو خرابه ، بهش اعتماد نکنید =))
همین میلاد دیگه موتورشو دیدم ، بچه توهم میزنه
سرعت هیوسانگ و سی بی آر و نینجا و کلا موتورای شناخته شده تر تو سایت های معتبر خارجی هست و زمانی آدم میگه موتور من بیشتر میره که یه تغییری تو موتورش داده باشه که نهایت 5 کیلومتر تاپ اسپید بیشتر میشه ، نه دیگه 20 کیلومتر ! :d
حالا هیو خریدی بهت برنخوره ، تورو که نگفتم ، موتور تو داداش فرق میکنه ، با اون اگزوزش 200 تا هم میره ;-)
Milad_2Rbo
21-11-1391, 08:17 قبل از ظهر
داداش امیر من که حرف از اونجام نمیزنم.از دهنم حرف میزنم.خواستی بیا امتحان کن سر 100 تومن هم شرط می بندم.همین علیرضای خودمون(کنجی)زمانی که موتورم داغون بود راحت 60 تا رفت.امر دیگه ای بود در خدمتم
شایسته فر
21-11-1391, 08:31 قبل از ظهر
داداش امیر من که حرف از اونجام نمیزنم.از دهنم حرف میزنم.خواستی بیا امتحان کن سر 100 تومن هم شرط می بندم.همین علیرضای خودمون(کنجی)زمانی که موتورم داغون بود راحت 60 تا رفت.امر دیگه ای بود در خدمتم
با جی پی اس امتحان کردی؟
شاید کیلومترت اشتباه نشون میده!!
دادا منم دیدم موتورت خوب راه میره ولی اون رقما یه جوریه!!نه اینکه شما درست نمی گی ممکنه مشکل از کیلومترت باشه
Milad_2Rbo
21-11-1391, 08:40 قبل از ظهر
با جی پی اس امتحان کردی؟
شاید کیلومترت اشتباه نشون میده!!
دادا منم دیدم موتورت خوب راه میره ولی اون رقما یه جوریه!!نه اینکه شما درست نمی گی ممکنه مشکل از کیلومترت باشه
شاید.ممد حسین تو جی پی اس داری دادا؟
شایسته فر
21-11-1391, 01:51 بعد از ظهر
شاید.ممد حسین تو جی پی اس داری دادا؟
نه دادا
با گوشیت تست بزن!!
keyvanjj
01-12-1391, 05:37 بعد از ظهر
دوستان قیمت جدید این موتور ما رو ندارید؟؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
keyvanjj
04-12-1391, 01:08 قبل از ظهر
آقا ما به پیشنهاد یه بنده خدایی میخوایم کاربرات موتور رو برداریم و کاربرات موتور تریل 200- یا 250 بندازیم روش.
به نظر شما کمکی به قدرت و سرعت میکنه؟ صلاح هست انجام بدم؟
Amir 1986
04-12-1391, 01:47 قبل از ظهر
آقا ما به پیشنهاد یه بنده خدایی میخوایم کاربرات موتور رو برداریم و کاربرات موتور تریل 200- یا 250 بندازیم روش.
به نظر شما کمکی به قدرت و سرعت میکنه؟ صلاح هست انجام بدم؟
با توجه به انجینش به نظرم بهتره این کارو نکنید
نظر من اینه که کشش نداره و ضرایب دنده هاشم اصلا خوب نیست و کمک زیادی بهتون نمیکنه
به نظر من بهترین خرجی که میشه واسه کثیر انجام داد ، بهبود کیفیت سواریش هستش
ارتقاء سیستم ترمزش و کمک فنرهاش
کثیر از نظر کیفی ، کشش همین قدرت خودش رو هم نداره ، به هر حال همه چی شتاب و سرعت نیست ، امنیت و لذت سواری هم به نظرم خیلی مهم هستش
keyvanjj
04-12-1391, 01:57 قبل از ظهر
با توجه به انجینش به نظرم بهتره این کارو نکنید
نظر من اینه که کشش نداره و ضرایب دنده هاشم اصلا خوب نیست و کمک زیادی بهتون نمیکنه
به نظر من بهترین خرجی که میشه واسه کثیر انجام داد ، بهبود کیفیت سواریش هستش
ارتقاء سیستم ترمزش و کمک فنرهاش
کثیر از نظر کیفی ، کشش همین قدرت خودش رو هم نداره ، به هر حال همه چی شتاب و سرعت نیست ، امنیت و لذت سواری هم به نظرم خیلی مهم هستش
آخه این دوستمون با تعویض کاربراتش و عقب کشیدن چرخ عقب و اضافه شدن زنجیر و خالی کردن اگزوز تو کفی 145 تا خوشگل میره باهاش!
من چرخ رو عقب کشیدم اما تاثیر محسوسی نکرد! گفتم حتما" کاربرات تاثیر خوبی خواهد گذاشت!
الان به نظر شما عیب گذاشتن یه کاربرات 200 روش چی میتونه باشه؟
Amir 1986
04-12-1391, 03:49 قبل از ظهر
آخه این دوستمون با تعویض کاربراتش و عقب کشیدن چرخ عقب و اضافه شدن زنجیر و خالی کردن اگزوز تو کفی 145 تا خوشگل میره باهاش!
من چرخ رو عقب کشیدم اما تاثیر محسوسی نکرد! گفتم حتما" کاربرات تاثیر خوبی خواهد گذاشت!
الان به نظر شما عیب گذاشتن یه کاربرات 200 روش چی میتونه باشه؟
چیزایی که گفتید تاثیر داره ، اما استهلاک موتورو بالا میبره ، کثیر تو سرعت پایین هم لرزشش خیلی زیاده
من تو مقایسه ، هوندا سی جی 125 رو هم تو کیفیت سواری بهتر از کثیر میدونم
هر موتوریو میشه تقویت کرد ، اما شما با کثیر 145 تا سرعت بری ، اولا تمام ستون فقراتت درد میگیره و بهشون فشار میاد
ترمزاش جوابگوی اون سرعت نیست ، همین طور سیستم تعلیقش
مانورپذیری موتور پایینه و اگه کثیر بخواد تقویت بشه ، باید خیلی خرجش کرد و شما با این هزینه بری یه سی بی آر دست 2 طرح قدیم پیدا کنی به صرفه تره !
البته در نهایت شما مختاری هر کاری دوست داری انجام بدی
ولی کلا تو تقویت موتور کاربرات ، گزینه هایی که گفتید رو میشه انجام داد ، یعنی تعویض سیستم اگزوز ، بهبود سیستم سوخت رسانی ( استفاده از کاربراتور کمی بزرگ تر ) استفاده از شمع مناسب و با کیفیت ، استفاده از فیلترهوای اسپرت ( در بعضی مواقع اصلا نمیشه از فیلتر هوا استفاده کرد )
تعویض خورشیدی عقب
اگه چیزی باشه ، استفاده از صفحه کلاچ مرغوب تر هم میتونه تو شتاب گیری تاثیر بزاره
عقب کشیدن چرخ ، برای ایجاد پایداری بهتر هستش ، همین طور تعویض زنجیر بخاطر ایمنی صورت میگیره که تو سرعت بالاتر ، زنجیر مقاوم باشه و پاره نشه !
من نمیدونم شما تجربه ی سواری با چه موتورایی رو دارین ؟!
از کیفیت سواری کثیر راضی هستین ؟
تو سرعت بالا براتون مشکل نیست ؟ تو ترافیک فرمونش بازی نمیکنه ؟!
اگه از موتور کاملا راضی هستین ، میتونید با انجام کارهایی که خودتون گفتین و منم توضیح دادم ، قدرت موتور رو کمی افزایش بدید و به شتاب و سرعت بالاتر برسید
keyvanjj
05-12-1391, 03:43 بعد از ظهر
کپی برابر اصل!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MahkooM-m2m
05-12-1391, 05:01 بعد از ظهر
مدل قبلی کثیر کپی برابر اصل این یجورایی لنگ در هواسات یه جورایی خیلی فانتریه اون کله ی گنده به اون بدن نازک نمی یاد .
keyvanjj
05-12-1391, 06:34 بعد از ظهر
بدنش اصلا" نازک نیست فقط از نشیمنگاه راننده به عقب کمی لاغرتر از جلو که اونم ناشی از رینگ و لاستیک کوچک عقب هست و همچنین اگزوز. یه اگزوز تپل و رینگ لاستیک پهن خیلی مشتی میکنه موتور رو .
البته والا من که سوار میشم فرقی از نظر هیکلی با هوندا سی بی آر نمیبینم توش. فقط همون اندازه لاستیک عقب محسوسه
- - - Updated - - -
بدنش اصلا" نازک نیست فقط از نشیمنگاه راننده به عقب کمی لاغرتر از جلو ء که اونم ناشی از رینگ و لاستیک کوچک عقب هست و همچنین اگزوز. یه اگزوز تپل و رینگ لاستیک پهن خیلی مشتی میکنه موتور رو .
البته والا من که سوار میشم فرقی از نظر هیکلی با هوندا سی بی آر نمیبینم توش. فقط همون اندازه لاستیک عقب محسوسه
Amir 1986
05-12-1391, 07:08 بعد از ظهر
کثیر اول طرح مدل CBR150 رو کپی کرد که موتور خیلی قدرتمندی هستش
بعد برای مدل جدید ، اومد طرح CBR125 رو کپی کرد که خوشگل تره
سایه
05-12-1391, 08:47 بعد از ظهر
آقا باعکس موتور ما بازی نکنید حالا دیزاینش خوبه یا نه؟
keyvanjj
05-12-1391, 09:20 بعد از ظهر
من دنبال برچسب های سی بی ار 150 هستم (روی باک )پیدا نمیکنم!
- - - Updated - - -
راستی برچسب کثیر روی باک رو چه جوری میکنید؟ روش کیلر داره!
دیزاینت هم خوبه داداش ایول
- - - Updated - - -
کسی میتونه لطف کنه و یه دیزاین خوب برای موتور من که مشکیه پیشنهاد بده؟
سایه
05-12-1391, 09:53 بعد از ظهر
ببین موتور من وتو کپی سی بی آر هستش باید مارک هوندا بزنی میتونی اون برچسب های کثیرم بکنی کیلر نیس برچسبه فقط جاش میره تو.من خودم چاپ کردم اینارو الهام گرفته شده از این موتوره دادا
29050
keyvanjj
05-12-1391, 10:00 بعد از ظهر
خوب همون واسه همین میره تو دیگه. روش کیلر خورده شما برچسب و کیلر رو با هم میکنی.
حالا اون مسئله نیست چون احتمالا" بعدش کلا" رو باک رو باز یه دست کیلر میزنم.
او برچسب ها رو
یعنی چی خودت چاپ کردی داداش؟
من چند جا رفتم چیز قشنگی پیدا نکردم.
دنبال اون قاب روی اگزوز هم هستم عوض کنم یه چیز خوشگل روش بندازم یا اینکه یه برچسبی چیزی بزنم. منتها طرحی تو ذهنم نیست
اون قاب روش هم مدلی ندیدم که جالب باشه! نمیدونم واسه چه موتوری رو بگیرم خوشجل باشه
سایه
05-12-1391, 10:04 بعد از ظهر
من طرح دادم دوستم که دستگاه برش برچسب داشت زد .روی اگزوزتم بردار قشنگ میشه پیچاشو باز کن روکش پایینیه برداشته میشه و سری اگزوز میونه عین اگزوز ژاپنی میشه.
keyvanjj
06-12-1391, 01:21 قبل از ظهر
داداشی میتونی واسه ما هم این برچسب ها رو ردیف کنی پست کنی؟ هزینه هم ایشالا کارت به کارت میکنیم برات اگه وقتشو داشته باشی
- - - Updated - - -
داداشی میتونی واسه ما هم این برچسب ها رو ردیف کنی پست کنی؟ هزینه هم ایشالا کارت به کارت میکنیم برات اگه وقتشو داشته باشی
Amir 1986
08-12-1391, 01:53 قبل از ظهر
ببین موتور من وتو کپی سی بی آر هستش باید مارک هوندا بزنی میتونی اون برچسب های کثیرم بکنی کیلر نیس برچسبه فقط جاش میره تو.من خودم چاپ کردم اینارو الهام گرفته شده از این موتوره دادا
29050
این عکسی که گذاشتین cbr125 هستش دیگه ، مدل زیر 2010 هستش و از 2010 به بعد همشون هم مدل 125 ، هم 150 و هم 250 شبیه مدل vfr1200 شدن
کثیر تو مدل جدیدش اومده یکم نوآوری هم به خرج داده ، یکم طرحو عوض کرده و 100% مثه هوندا نیست ، مثلا آیینه های کثیر رو فرمون نیست و طراحی چراغارو هم یکم عوض کرده !
keyvanjj
08-12-1391, 02:11 قبل از ظهر
منظورتون از مدل جذید کدوم میشه . عکس میزاری؟
Amir 1986
08-12-1391, 02:13 قبل از ظهر
منظورتون از مدل جذید کدوم میشه . عکس میزاری؟
منظورم همین عکس آواتارت هستش دیگه
مدل قدیمی کثیر دقیقا کپی cbr150 طرح قدیم بود ، یعنی شکل موتور من بود ، اما سری جدیدترش شد کپی cbr125 !
keyvanjj
08-12-1391, 02:16 قبل از ظهر
پس این جدیده یا قدیمه؟
- - - Updated - - -
پس این جدیده یا قدیمه؟
Alireza
08-12-1391, 02:23 قبل از ظهر
این قدیمه
keyvanjj
08-12-1391, 02:29 قبل از ظهر
واااا
پس من شنیدم مال من مدل اول کثیره و تا سال 90 بیشتر تولید نشده. شده؟
- - - Updated - - -
واااا
Amir 1986
08-12-1391, 04:26 قبل از ظهر
واااا
نه داداش موتور شما طرحش جدیدتره
اون سبزه که عکسشو گذاشتی قدیمیه
شایسته فر
08-12-1391, 06:55 قبل از ظهر
واااا
- - - Updated - - -
واااا
دقیقا همینطوره
بعد از 90 و در سال 91 کلا کثیر 150 تولید نشده و جاش روبین 200 سی سی تولید شده که از نظر ظاهری جفت کثیر 150 طرح جدید هست
keyvanjj
08-12-1391, 02:29 بعد از ظهر
دقیقا همینطوره
بعد از 90 و در سال 91 کلا کثیر 150 تولید نشده و جاش روبین 200 سی سی تولید شده که از نظر ظاهری جفت کثیر 150 طرح جدید هست
پس داداش من با نمایندگیش تماس گرفتم موجود گفت داره! همین کثیر ریس 150 سی سی 3.150.000 . وقتی الان که برج 12/91 هستیم موجود داره یعنی تولید میشه دیگه! یا چی؟
- - - Updated - -
شایسته فر
08-12-1391, 03:14 بعد از ظهر
والا نمی دونم!!!!
تو تاپیک که دوستان اینطوری می گفتن
کاشکی می پرسیدی هنو تولید میشه یا نه
titako
09-12-1391, 08:22 قبل از ظهر
slm ...man taze ozv shodam..mese shoma nistamo...onghadr ham az motor sar dar nemiaram...ama y chizo didam..aksare kasayi k race 150 ro savar mishan..chon ghashange..ghable ab bandi ham bazi oghat gaz ziad midan..k khodesh kare motoro yek sare mikone....didam k migam..vase hamin motor k khodesh keyfiatesh paine.in karam mikonan..dg sari tar roo b mot mire
شایسته فر
09-12-1391, 10:02 قبل از ظهر
خوش اومدی دوست عزیز
زبان فروم فارسی هتس
لطفا فارسی تایپ کنین
titako
09-12-1391, 04:58 بعد از ظهر
خوش اومدی دوست عزیز
زبان فروم فارسی هتس
لطفا فارسی تایپ کنین
سلام من تازه عضو شدم...مثل شما نیستم...اونقدر ها هم از موتور سر در نمیارم..اما یه چیزای رو دیم که میگم..اکثر کسایی که ای موتورو داشتن..چون قشنگه و ادمو جوگیر میکنه...حواسشون به اب بندی نیستو خلاصه کارموترو یک سره میکنن..دیدم که میگم..واسه همین موتور که خودش کیفیت پایینه این کارم سری فاتحه خونده میشه....و اینکه چون..اسم ریس روشه..انگارمسابقست سری کلاچ ترمز دنده عکوس.گاز یهو تا ته...موتور خب زود پیر میشه...نمیدونم هنوز هست صفرش یا نه؟!! چن اگه نباشه..همه دست دومه..و مدت تولیدش گذشته..و باید رفت سراغ روبین که سر اون شک دارم
keyvanjj
10-12-1391, 05:23 بعد از ظهر
آقا امروز یه جا پیدا کردم گمرک کل فلاپهای کثیر ریس قدیم و جدید رو داشت
چراغ ها و کنسول جلو با فلاپهای دنبالش تا رو بالای موتور رو میگفت 700 هزار تومن!
فقط اون 2 تا در بغل های مشکی مات های بفل رو میگفت 130 تومان! چه خبره!!!!!!!!!!!!
کرک و پرم ریخت! دیگه میترسم با موتوره گاز بدم!
keyvanjj
15-12-1391, 04:36 بعد از ظهر
آقا من این شمع موتور رو عوض کردم ان جی کا پلاتین انداخنم .فیلترش هم تمیز کردم.
بعد موتور به جای اینکه سر حال شه کلا" مرده! چرا اینجوری شده پس
جانسون
15-12-1391, 04:40 بعد از ظهر
احمالا برا شمعت هست رو موتورت اجی کا پلاتینی جواب نمیده... با شمعه خودت یه تست بکن....
keyvanjj
15-12-1391, 05:06 بعد از ظهر
داداش این شمع خودشه .
اینم کارتن شمعیه که انداختم روش!
-
جانسون
15-12-1391, 05:19 بعد از ظهر
جند گرفتی ؟؟؟ رو موتورت یه شمعه جی پاور ایریدوم سوزنی مینداختی خلیی بهتر جواب میگرفتی تازه او چینیه... یا اگه ان جی کا میخوای سوزنی اریدیوم بنداز کده شمعتو بگو بگم چی ندازی بهترین جوابو بگیری... این شمع کدش چیه کده شمعه خودش چی بود اونارو بگو....
keyvanjj
15-12-1391, 05:26 بعد از ظهر
شمع و 6 تومن گرفتم
. شمع خودش LG کدش هست d8tc
کد اینNGK هست d8ea
من واسم اسم فرقی نمیکنه چه ان جی کا چه هرچی! من یه چیز میخوام موثر باشه! خوب باشه . قیمتش هم خیلی فضایی نباشه
Magma
15-12-1391, 05:36 بعد از ظهر
عزیز دل براردر...این ngkبه درد عمه ی چینی ها میخوره. اگه بتونی ngkاصلی پیدا کنی زیر 20نیست. منم یبار از اینا گرفتم تعمیرکاره بهم میخندید... اینو بنداز دور ...یه شمع انرژی بگیر بنداز فک کنم 2پلاتین هم داره. جواب میده...تست شده
جانسون
15-12-1391, 05:42 بعد از ظهر
کده شمعه موتورت کده شمعه سی جیه..... من سوزنی ندیدم با این کد.... بزار من فردا میرم گمروک یه شمع اسمش دقیق یادم نیس فک کمکم جی پاوره.... یه پلاتین داره 3 برابر بزرگتر از این شمعی که گرفتی.... جدی میگم واقعا پلاتینش بزرگ بود هم از ارتفاع 2 برابر بود هم 2برابر گلفتر بود.... سرامیکه شمعه هم قرمز بود با همین کد که امارشو در اوردم گفت برا هندا 125 از داریوش (داشتم برا هیو 6تا شمع میگرفتم....) که نظرمو جلب کرد قیمتش فکر نمیکنم بیشتر از 15 ت باشه فردا شب میام اماره دقیقشو میدم..... با این کد یه شمعه بوش...یا رپیدو بگری جواب میده رو موتورت..... هزینه بی خودی نکن....
keyvanjj
15-12-1391, 05:51 بعد از ظهر
باشه داداش ممنون.
فقط ایشالا پیدا کردی جای دقیق مغازه رو به خاطر بسپار بهم بگی باز نرم اونجا سرم کلاه بزارن
راستی این شمع ngk
صنعت
موتور سیکلت
نوع موتور
تکنولوژی (جنس)
استاندارد (آلیاژ نیکل)
سایز
استاندارد
فیلر
استاندارد (0.9 میلیمتر)
sajad.N
16-12-1391, 05:29 بعد از ظهر
شمع و 6 تومن گرفتم
. شمع خودش lg کدش هست d8tc
کد اینngk هست d8ea
من واسم اسم فرقی نمیکنه چه ان جی کا چه هرچی! من یه چیز میخوام موثر باشه! خوب باشه . قیمتش هم خیلی فضایی نباشه
داداش گلم من شمع سوزنی مارک top انداختم..جعبه ش هم تلق داره و عین ماتیکه
من واقعآ راضیه ام ازش..لامصب شمع سوزنی تحریک میکنه گااااااااز بدی :d
خاستی آدرس بدم برو بگیر
keyvanjj
16-12-1391, 10:19 بعد از ظهر
خاستی آدرس بدم برو بگیر
آقای جانسون چی شد پسسسسسسس؟
سجاد جان بده آدرسو. ممنون . چند خریدی؟
- - - Updated - - -
خاستی آدرس بدم برو بگیر
آقای جانسون چی شد پسسسسسسس؟
جانسون
17-12-1391, 01:30 قبل از ظهر
داداش امروز نرسیدم برم گمروک شرمنده ولی ادرسو میدو مگم پیشه کی بری... داریوش سیکلت بقل محک برو بگو منو علی جانسون فرستاده یه پسرس توپل تقریبا کم پشته مو هاشش بگو اون شمعه سرامیک قرمزه که برا هنداسو پلاتینه بزگی داره...میخوا ببینم قیمتو امارو ازش بگیر بگو جانسون تعریتو خیلی کرده یه 2تا پپسی براش باز کنی مشتی راهنماید میکنه....
Milad_2Rbo
17-12-1391, 01:33 قبل از ظهر
داداش امروز نرسیدم برم گمروک شرمنده ولی ادرسو میدو مگم پیشه کی بری... داریوش سیکلت بقل محک برو بگو منو علی جانسون فرستاده یه پسرس توپل تقریبا کم پشته مو هاشش بگو اون شمعه سرامیک قرمزه که برا هنداسو پلاتینه بزگی داره...میخوا ببینم قیمتو امارو ازش بگیر بگو جانسون تعریتو خیلی کرده یه 2تا پپسی براش باز کنی مشتی راهنماید میکنه....
فقط بپا گفتی از طرف علی جانسون اومدم با چوب دنبالت نکنه بگه بدهیاشم تو باید بدی :ی
انتی اسپم:شمعو چند وقت یه بار عوض میکنن؟!؟!
جانسون
17-12-1391, 01:44 قبل از ظهر
میلی تورو من خودم با چوب دنبال میکنم....=)) شوخی
داداش تقریبا 10.000 کیلو متر میزنه یا 20.000 رو کارتونه شمع میزنه گارانتی... ولی هر 2000 3000 هزارتا باز کنید و با سمباته نرم بکشید پلاتینو و جرمشو بگیرید و یه 2تا تقه اروم بزنید به پلاتین شمع چون بر اسر گرماو جرقه زنیه زیاد فاصلش بیشتر میشه.....
هر 50.000هزارتا عوض کنید ب نظر من بهتره.... من رو 15000 هزار تا شمع اپاچیو عوض کردم.....
- - - Updated - - -
میلی تورو من خودم با چوب دنبال میکنم....=)) شوخی
داداش تقریبا 10.000 کیلو متر میزنه یا 20.000 رو کارتونه شمع میزنه گارانتی... ولی هر 2000 3000 هزارتا باز کنید و با سمباته نرم بکشید پلاتینو و جرمشو بگیرید و یه 2تا تقه اروم بزنید به پلاتین شمع چون بر اسر گرماو جرقه زنیه زیاد فاصلش بیشتر میشه.....
هر 50.000هزارتا عوض کنید ب نظر من بهتره.... من رو 15000 هزار تا شمع اپاچیو عوض کردم.....
keyvanjj
17-12-1391, 02:23 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
sajad.N
17-12-1391, 09:41 بعد از ظهر
سجاد جان بده آدرسو. ممنون . چند خریدی؟[/quote]
خیابان گمرک.ابتداب خ مولوی نبش کوچه ی ادرستانی کناره تعمیرگاه وحید
من حدودا 2 ماه پیش 20 ت گرفتم...
keyvanjj
17-12-1391, 09:48 بعد از ظهر
من حدودا 2 ماه پیش 20 ت گرفتم...[/QUOTE]
داداش کوچه ادرستانی؟!
تو اون نقشه بالا نگاه کن! من پیدا نکردم
- - - Updated - - -
من حدودا 2 ماه پیش 20 ت گرفتم...[/QUOTE]
داداش کوچه ادرستانی؟!
تو اون نقشه بالا نگاه کن! من پیدا نکردم
sajad.N
17-12-1391, 10:07 بعد از ظهر
داداشم اونجا کلی کوچه کوچیک بمبست داره...تو نقشه معلوم نیس..ولی خیلی سر راسته نگران نباش
رسیدی میدون(اگه از سمت انقلاب میای میشه سمت چپ...بنداز تو پیاده رو یه ذره جلوتر میبینش)البته پیاده رو جای خوبی نیس :d :d
keyvanjj
21-12-1391, 12:35 قبل از ظهر
با زیر و رو کردن کله گمرک 2 تا شمع پیدا کردم سوزنی
یکی دنزو بود که تا 42 راضی شد. یکی هم top بود که 11 تونستیم بگیریم! نوکش که خیلی تیزه!
فعلا" بعد نصب نتونستم سوار شم بارونه اما با نیش استارت روشن میشه.
سجاد جان اونجا هم که شما گفتی رفتم اما نداشت
---------- Post added at ۱۰:۰۵ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۹:۳۵ قبل از ظهر ----------
عزیز دل براردر...این ngkبه درد عمه ی چینی ها میخوره. اگه بتونی ngkاصلی پیدا کنی زیر 20نیست. منم یبار از اینا گرفتم تعمیرکاره بهم میخندید... اینو بنداز دور ...یه شمع انرژی بگیر بنداز فک کنم 2پلاتین هم داره. جواب میده...تست شده
آقا امروز هم نمونه اصلیش رو دیدم هم تقلبیش
تقلبیش یه تفاوت های ریز توش بود. مثلا"تقلبیش:
واشرش در میومد.
به اندازه 1-2 میلیمتر جعبش بزرگتر بود
جوهر اون نوشته اش هم متفاوت بود
داداش نمونه اصلیش هم همین قیمت های 8 تومن هست تقریبا". تقلبیش هم 3-4 هست قیمتش اما اونا رو هم به قیمت اصلی میدن تا شما شک نکنی.
شما زنگ بزنی به نمایندگی ان جی کا که سایتش هم هست. قیمتش همینه. هونداییش ارزونه.
اما ظاهرا" به هر موتوری نمیسازه! ان جی کا به موتور من نمیسازه! واسه همینم یه چینی متفرقه بیشتر جواب میده!
aghajili
05-01-1392, 02:41 قبل از ظهر
من مدت 1 سال و هشت ماه هست که این موتور رو دارم عالیه از هر نظر حتی سرعت !!! اما به شرظی که : 1_جوگیر نشین 2_توی ترافیک گیر نکنی که هی کلاژو نگه داری!!! جاهای باز مثل اتوبان باهاش برو 100 تا.... 3_روغن خوب بریز . شمع عالی بنداز **** از همه مهمتر اینکه دست به هیچی نزن نه انجین حجیم کنید نه کاربرات 250 نه خورشیدی فقط و فقط مواضب باشید زمین نخوره و از جلو به جایی نزنید همین****
mili_007
11-01-1392, 12:11 بعد از ظهر
سلام دوستان. قیمت کثیر طرح قدیم، مدل 91 (آخرین سری قدیم) در حد صفر چنده؟ من آمیکو 250 رو 3 قیمت گذاشتم و یکی گفته با کثیر 91 قدیم در حد معاوضه کنیم. ارزش معاوضه داره؟ چقدر ماو تفاوت بگیرم؟ میتونم کثیرو نقد کنم یا ردش کنم؟
chouk
29-01-1392, 03:44 بعد از ظهر
سلام بر همه دوستان کثیر سوار من این موتورو ندارم ولی یه طرح سی جی دارم 125 که تو شتاب همه هم ردیفاشو میگیره.من دیروز تو قزوین یه دونه از این کثیرا 150 رودیدم که 1400 تا کارکرده بود.من یهدوری باهاش زدم واسه من هم ظاهر موتور هم شتابش خیلی مهمه.تاپ اسپیدم مهمه بعد ظاهرو شتاب به تاپ اسپید توجه میکنم.این موتور تو شتاب اولیه با همون خورشیدی که خودش فابریک داره تست زدم خیلی ها میگن سی جی های 125 تو شتاب اینو سوسک میکنه ولی من تو شتاب خیلی باهاش حال کردم خیلی تیز بود.در عرض 4 ثانانیه درمیاد رو 60 کیلومتر.از بابت سرخوردنش فقطو فقط بخاطر اینکه ترمزاش دیسکیه تا پاتو میزاری رو ترمز لاستیکش میکشه.باید بلد باشی با دیسکی کار کنی اصلا رو آب و خیسی سر نمیخوره.این تجربه شخصی منه.میگن آپاچی هم سر میخوره داداشم داره من توبارون با شدید ترین سرعت باهاش تو شهر رفتم همشم ترمز ها تیز و شتاب میگرفتم ولی نمیدونم چرا موتور ما سرنمیخوره.(بزنم به تخته)
من از اول این تاپیک رو خوندم همه این موتور 3 تومنی رو با موتورایی که حداقل فاصله قیمتهاشون دوبرا این موتور بود مقایسه میکنن.باهر موتوری را با هم ردیف خودش مقایسه کرد.عاقلانه فکر کنید میشه یه موتور چینی رو بایه موتور هندی مقایسه کرد نمیشه.
به نظر شخصی من این موتور از سی جی 125 خیلی بهتر هم سواری خوبی داره هم فوق العاده خوشگل . چشم گیره.
shahriar
29-01-1392, 04:29 بعد از ظهر
آره هر چی باشه وزنش بیشتره موتور سرپا تره ولی لرزشش آدمو دیوونه میکنه
الانم که خیلی گرون شده یه دسته دوم دیدم میگفت سه و نیم
ali_f
07-09-1392, 10:33 قبل از ظهر
با سلام از دوستان میخواستم بدونم تیپ 2 این موتور در بازار موجود هست؟
ali_f
07-09-1392, 11:04 قبل از ظهر
اینم موتوره دوستمه .از این بگیرم بهتره یا تیپ 2؟؟
معمار
07-09-1392, 11:17 قبل از ظهر
پول کثیر صفر چه قدره ؟
صفر میخای یا کا کرده ؟
و چه قدر میخای هزینه کنی ؟
ali_f
07-09-1392, 11:23 قبل از ظهر
صفر میخوام.قیمتش رو باید بدونم بد تصمیم بگیرم
معمار
07-09-1392, 11:29 قبل از ظهر
صفر میخوام.قیمتش رو باید بدونم بد تصمیم بگیرم
یه تاپیک جداگانه تو بخش مشاوره خرید و فروش بزن
تا دوستان بهتر راهنماییت کنن
کار خاصی نمی خای بکنی
میری توبخش مشاوره خرید و فروش بالای صفحه نوشته + موضوع جدید میزنی و
ادامه کار و خودت میری میبینی
ali_f
07-10-1392, 03:41 بعد از ظهر
([Only registered and activated users can see links])
aghajili
25-10-1392, 07:34 بعد از ظهر
([Only registered and activated users can see links])
داداش من
تیپ 2 این موتورو دارم 1 ساله خوابیده گوشه بارکینگ یه کاورم روش در کل موتور فقط توی محلمون راه رفته و هنوز بوی نویی میده خواستی بیا ببین ببر قیمتش هرچی صفرش بود من کمتر بهت میدم . اینم خطم : 09359662095
ali_r
25-10-1392, 07:44 بعد از ظهر
داداش من
تیپ 2 این موتورو دارم 1 ساله خوابیده گوشه بارکینگ یه کاورم روش در کل موتور فقط توی محلمون راه رفته و هنوز بوی نویی میده خواستی بیا ببین ببر قیمتش هرچی صفرش بود من کمتر بهت میدم . اینم خطم : 09359662095
برای بهتر فروش رفتن موتورتون بهتره موتورتون رو آگهی کنید تو بخش بازارچه
موفق باشید...
roots
23-02-1393, 06:11 بعد از ظهر
دوستان یه سوال...لاستیک کثیر تیوب لس هست؟؟؟
galaxy note 3
abolfazl.s
09-03-1393, 05:56 بعد از ظهر
سلام کسی اطلاعاتی از موتور Honda CBe150 داره امروز تو گمرک دیدم شبیه به هوندا سی بی ار اما ۱۵۰ سی سی و هوا خنک بود قیمتم زده بود ۶.۵ اما با اینکه روش دری وری چسبونده بودن اما آرم هوندا رو انجین و کیلومتر بد خودنمایی می کرد کسی از دوستان اطلاعاتی داره
hamidreza_pahlavan
09-03-1393, 06:20 بعد از ظهر
مزخرف ترین موتوری که توی ایران موجوده همین کثیره طرفش نرو که سرطانه!!
- - - Updated - - -
مزخرف ترین موتوری که توی ایران موجوده همین کثیره طرفش نرو که سرطانه!!
wiki
08-07-1393, 11:41 بعد از ظهر
آره هر چی باشه وزنش بیشتره موتور سرپا تره ولی لرزشش آدمو دیوونه میکنه
الانم که خیلی گرون شده یه دسته دوم دیدم میگفت سه و نیم
من یکی دارم...
با همه این تعریفا اگر گواهینامه رو انقدر بش گیر نمیدادن یه کله سوارش بودم.
یک و نهصد میدمش... یکمی ظاهری کار داره
محمد2524
02-10-1393, 08:01 بعد از ظهر
به نظر من که خودم یکیشو تازه خریدم از نظر قیافه خوبه صداش با باز کردن اگزوز هاش توپ میشه (ولی خرج داره)سرعتش هم برام مهم نیست چون من اهل سرعت بالا نیستم
تویه سرعت پایین لرزش نداره اصلا یه سرو گردن از موتور های مدل هوندا مثل پرواز وسماءبهتره با درنظر گرفتن قیمتش موتور خوبیه من الان 1ساله که خریدم باهاش 600کیلومتری
بیشتر نرفتم تو خونه داره خاک می خوره:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1::4chsm u1::4chsmu1:
- - - Updated - - -
به نظر من که خودم یکیشو تازه خریدم از نظر قیافه خوبه صداش با باز کردن اگزوز هاش توپ میشه (ولی خرج داره)سرعتش هم برام مهم نیست چون من اهل سرعت بالا نیستم
تویه سرعت پایین لرزش نداره اصلا یه سرو گردن از موتور های مدل هوندا مثل پرواز وسماءبهتره با درنظر گرفتن قیمتش موتور خوبیه من الان 1ساله که خریدم باهاش 600کیلومتری
بیشتر نرفتم تو خونه داره خاک می خوره:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1::4chsm u1::4chsmu1:
- - - Updated - - -
ehsannafas22
11-01-1394, 03:29 بعد از ظهر
سلام یک سالی هست موتورو دارم اونایی که تواین صفحات اینقدبدگفتن راجع بش مال من بعدهشت سال الان حتمابایدآهن قراضه میشد.لرزشودارة زمین خیس سرمیخوره بعدیک ساعت گرماشوزیرپات حس میکنی زیادبایدمدام خرجش کنی ولی خوشگله اصلأ هم تنبل نیستمن باش پا به پا125هارفتم درآخرهم جاشون گذاشتم نهایت سرعت110لوازمشم من جایی بلدم ارسال به همه نقاط کشورهمه لوازم مخصوصأفلاپهاشم داره.پرحرفی کردم?منوازبرق دربیارین
مسعود ریس
18-01-1394, 12:30 بعد از ظهر
سلام
2ساله که یکیشو دارم بجز لرزشش مشکلی ندارم از نظر ظاهر چیزی گم نداره من که بدی ندیدم ازش...
bahador69
09-04-1394, 11:45 بعد از ظهر
دوستان تیپ 2 رو کسی سراغ نداره، اصلا نیست ، حالا که قصد خرید داریم ..........
کاریم به گفته های دوستان ندارم همش تعریف بد کردن ازش.....
دلیل اینکه شرکت کثیر تیپ 2 (مدل جدید) رو تولید نمیکنه چیه؟؟؟؟
farshid54
10-04-1394, 12:52 بعد از ظهر
دوستان ایا تولید این موتور کثیر 150 کنسل شده؟شنیدم جاش روبین 200 تولید میشه؟
قیمتش؟؟؟
bahador69
11-04-1394, 12:28 قبل از ظهر
روبین تقریبا 6.5 که ارزش نداره ....6.5 میدی یه مگلی میخری.... علت تولید نشدن این کثیرو نمیدونید؟؟؟؟؟؟