PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایچی 250

صفحه ها : 1 [2] 3 4

amin8speed
01-05-1391, 05:59 بعد از ظهر
سلام
مگه نمیگین داغ میکنه می تونید رادیاتور روغن ببندید روی سیلندر

alirezamrl
02-05-1391, 02:08 بعد از ظهر
سلام
اقا علیرضا
قیمت موتورو تو قم می گی؟
این فلاپ زیری که دوستمون عکسشو بالا گزاشته، کسی می تونه درست کنه؟
چقدر هزینه داره؟
فکر می کنم تاثیر داشته باشه

سلام اقا 2580 بدون بیمه
یا علی

alibabayan
07-06-1391, 02:09 قبل از ظهر
سلام
جایی رو توی انجمن غیر اینجا پیدا نکردم
تو شهرمون قطعات دایچی 248 نمیفروشن
از کجا میتونم آنلاین خرید کنم؟

amin lj
10-06-1391, 12:23 قبل از ظهر
سلام
جایی رو توی انجمن غیر اینجا پیدا نکردم
تو شهرمون قطعات دایچی 248 نمیفروشن
از کجا میتونم آنلاین خرید کنم؟

سلام به این شماره بزنگ برات پست میکنه 09192301597

dariush
10-06-1391, 02:27 قبل از ظهر
سلام به این شماره بزنگ برات پست میکنه 09192301597

سلام اقا امین
خوبی ؟
این شماره نمایندگی هستش یا مغازه لوازم یدکی ؟
فقط قطعات دایچی داره ؟

amin lj
11-06-1391, 12:28 بعد از ظهر
سلام اقا امین
خوبی ؟
این شماره نمایندگی هستش یا مغازه لوازم یدکی ؟
فقط قطعات دایچی داره ؟

سلام شماره مال آقایی هست بنام جزئی اگه اشتباه نکنم مسئول فروششون هست تقریبا من زنگ زدم همه قطعاتشو داشت مال موتورای دیگه رو نمیدونم داره یا نه

peikesms123
18-06-1391, 09:42 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید بچه ها من طبق تعریف های شما دوستان عزیز همین یک ماه و نیم پیش رفتم یک دایچی250 خریدم به قیمت 2750000 مدل 91 راستشو بخواید الآن خیلی پشیمونم اون چیزی که فکر میکردم نبود. تنها چیزی که داشت قیافه بود. ولی چشمتون روز بد نبینه اگه میخواستی با این موتور کل بندازی یک هندا125 آشغالی هم تو سرعت میگرفت مارو. نتیجه اینکه اگر کسی خواست این موتورو بگیره ترجیحآ با سرعت پایین برید چون کلاسش بیشتره و سعی کنید به هیچ وجه با یه دوچرخه سوارم کل نندازید. این شماره منه اگه خواستید تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذارم. 09358435994 قربانی

alirezamrl
18-06-1391, 09:48 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید بچه ها من طبق تعریف های شما دوستان عزیز همین یک ماه و نیم پیش رفتم یک دایچی250 خریدم به قیمت 2750000 مدل 91 راستشو بخواید الآن خیلی پشیمونم اون چیزی که فکر میکردم نبود. تنها چیزی که داشت قیافه بود. ولی چشمتون روز بد نبینه اگه میخواستی با این موتور کل بندازی یک هندا125 آشغالی هم تو سرعت میگرفت مارو. نتیجه اینکه اگر کسی خواست این موتورو بگیره ترجیحآ با سرعت پایین برید چون کلاسش بیشتره و سعی کنید به هیچ وجه با یه دوچرخه سوارم کل نندازید. این شماره منه اگه خواستید تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذارم. 09358435994 قربانی

عجب!
این دیگه از اون حرفا بود! داشه من من خودم با 1 پراید انداختم 150 تا با هم رفتیم!
شما راکب نیستی انگ به موتور نزن عزیزم 0 تا 100 نزدیکای 9 زدم تو رنج قیمت خودش موتور خوبیه با توجه به بازار اشفته که اپاچی 180 3200 شده!
واقعا واسه خودم متاسفم که تو ایران زندگی میکنم......

peikesms123
24-06-1391, 01:05 قبل از ظهر
عجب!
این دیگه از اون حرفا بود! داشه من من خودم با 1 پراید انداختم 150 تا با هم رفتیم!
شما راکب نیستی انگ به موتور نزن عزیزم 0 تا 100 نزدیکای 9 زدم تو رنج قیمت خودش موتور خوبیه با توجه به بازار اشفته که اپاچی 180 3200 شده!
واقعا واسه خودم متاسفم که تو ایران زندگی میکنم......
من که راکب نیستم داداش ولی این موتوری که ماداشتیم 140تا بیشتر رو کیلومترش نزده بود. با پرایدم کل انداختیم هرکیلومتری که موتور مینداخت، پرایدم مینداخت فکر نکنم دایچی شما 140 پرکرده باشه و پراید هم 150 انداخته باشه. خلاصه داداش موتور چرتیه فقط رخ داره همین

shahriar
24-06-1391, 01:32 قبل از ظهر
منم اول فكر ميكردم موتور خوبي نيس ولي خيلي باهاش كار كردم ديدم موتور خوبيه.
شتابش از بالس 220 بيشتره مطمعنن سرعتشم بشتره

alirezamrl
24-06-1391, 03:09 قبل از ظهر
من که راکب نیستم داداش ولی این موتوری که ماداشتیم 140تا بیشتر رو کیلومترش نزده بود. با پرایدم کل انداختیم هرکیلومتری که موتور مینداخت، پرایدم مینداخت فکر نکنم دایچی شما 140 پرکرده باشه و پراید هم 150 انداخته باشه. خلاصه داداش موتور چرتیه فقط رخ داره همین
بله داداش واسه همه 140 زده منظورم اینه که دیگه بیشتر از 140 نشون نمیده! کنار پراید خودمون با داداشم بودم من رو موتور اون با ماشین دیگه دور موتور من رو 9000 اینا بود تو دنده 5 گفت نزدیکای 150 !
فکر نکردی ! یعنی من دارم دروغ میگم دیگه! مگه مرض دارم دوست عزیز.....
اره اقا موتور چرتیه هر کی نظری داره شما میگی چرته من میگم موتور خوبیه واسه سواری و اینکه احساس خوبی بهت میده حالا قرار نیست که همیشه 120 130 یا 140 پر کنی با این جاده ها! ملاک شما واسه موتور خوب بودن 140 تا رفتن هست؟!
ادم با سواری معمولی 70 80 هم میتونه یا وسیله نقلیش نه تنها این موتور حال کنه شمارو نمیدونم !
اما هر وقت خواستی با 125 یا دوچرخه بیا قول میدم راحت بگیرمت با دنده 2 اگه استنباط شما از موتور خوب اینه....:25r30wi:
یا علی

shahram_sis
26-06-1391, 08:33 قبل از ظهر
سلام به دوستای دایچی سوار.دوستان موتورو تو چه کیلومتری ببرم فیلر گیری.اخه صداش زیاد شده.

- - - Updated - - -

سلام به دوستای دایچی سوار.دوستان موتورو تو چه کیلومتری ببرم فیلر گیری.اخه صداش زیاد شده.

ميلاد هركول
27-06-1391, 07:31 بعد از ظهر
سلام
عليرضا جان چطوري؟كم پيدايي؟
اقا يه خبر جالب!
من دوباره برگشتم سر خونه اول و يه دايچي خريدم !!
ببنيد ادم بايد منطقي باشه تو بازار الان موتور بهترين موتور از همه نظر دقت كنيد از همه نظر دايچي 248 فقط و فقط.
پالس خوب موتوريه بر منكرش لعنت اما با 4 تومن حرفي برا گفتن نداره!
من با پالس تو سرازيري 145 پر كردم اما تو كفي اتوبان ذوب اهن بيشتر از 124 نرفت كه نرفت.
صرفه با دايچيه از همه نظر خوبه من هر سه موتورو داشتم همه ميدونن دوباره برگشتم سر دايچي سرعت 135 براي دايچي هيچي نيست اما پالس زور ميزد به اين سرعت برسه خواهشن قبول كنيد.

shahriar
05-07-1391, 05:29 قبل از ظهر
يكي از بچه ها ميگفت مشكل ريب زدن داره.
واسه دوستمم اينجوريي بود ولي توو دنده 5 نبود شمع عوض كرديم درس نشد.
رفتيم تعمييرگاه موتور سنگين بغل سيلندر يه قطعه بود اونو برداشت يا قطع كرد موتور درس شد.
بعدش گفت براي اين گذاشتنش كه توو دنده ي بايين گازه اخر نخوره سلامت موتور رو حفظ كنه

R@min
05-07-1391, 04:05 بعد از ظهر
سلام
مشخصات موتور رو از کجا میتونم ببینم , قدرت و وزن و مصرف سوخت و این چیزا
قیمت الان کسی داره ؟
ميلاد هركول
05-07-1391, 09:08 بعد از ظهر
مدل جديدش ريپ نميزنه.
اگه منظورت ريگلاتوره الايندگيه كه با يه لوله به انجين وصله من تو قبلي بازش كردم زياد تاثيري تو ريپ زدن نداشت!

dariush
05-07-1391, 10:47 بعد از ظهر
مدل جديدش ريپ نميزنه.
اگه منظورت ريگلاتوره الايندگيه كه با يه لوله به انجين وصله من تو قبلي بازش كردم زياد تاثيري تو ريپ زدن نداشت!

سلام
مبارکه
شما موتورتون رو چند خریدین ؟

amin lj
06-07-1391, 03:08 قبل از ظهر
سلام داش میلاد خبری ازت نیست گفتی دایچی گرفتی به سلامتی مبارک باشه داداش بلاخره پالسو فروختی ها دادا دمت گرم:999:

راست میگی منم شندیم سری جدید دایچی دیگه ریپ نمیزنه درسته دادا شما تایید میکنی؟؟

منم چون شهرستان زندگی میکنم میترسم بخاطر قطعات این موتور لنگ بمونم وگرنه تا حالا گرفته بودم

راستی داداش موتورتو چه رنگ گرفتی چند تا عکس بذار ازش حال کنیم دمت گرم بازم مبارکت باشه

یا علی:flower4:

nima360
06-07-1391, 09:12 قبل از ظهر
سلام
مشخصات موتور رو از کجا میتونم ببینم , قدرت و وزن و مصرف سوخت و این چیزا
قیمت الان کسی داره ؟
اول ازهمه سلام خدمت همه دوستان گل دایچی سوار.دوستان قیمت روز دایچی 250توی شیراز 3/200/000تومان.هستش
اینم مشخصات فنی واسه دوست گلم آقا رامین اگه کسری داره به بزرگی خودتون ببخشید.

Engine

Engine type
Single cylinder, 4 stroke, air-cooled

Displacement
249.0cc

Bore x stroke
72×61.2mm

Compression ratio
9.2:1

Maximum power
18.5hp(13.8kw)/7800rpm

Maximum torque
18.8N.m/6500rpm

Starting method
Electric / Kick

Ignition system
C.D.I

Idle speed
1300 rpm

Engine oil volume
1.3 L

Transmission

Transmission system
5-speed

Final transmission
Chain

Dimensions and Weight

Overall size (L×W×H)
2120mm×780mm×1070mm

Wheel base
1400 mm

Seat height
780 mm

Ground clearance
160 mm

Dry weight
149kg

Maximum load
150 kg

Fuel tank volume
16 L

Wheels and Brakes

Front tyre size
110/70 – 17

Rear tyre size
140/70 – 17

Brake (Front/Rear)
Disc / Disc

Other

Maximum speed
115km

Battery
12V 9AH

واسه دوستانی که در مورد آرمهای مختلف روی انجین بحث کرده بودن هم عکس میزارم حتما.

- - - Updated - - -

خوب اینم از عکس انجین دایچی خودم.عروسک نارنجی من.:happy4:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

خوب این موتور من بود.که همه آرمها برچسب هستن و سرجمع به 10هزار تومان قیمتشون نرسید.میبینید که چقدرهم خوب ساخته شده و فرقی با واقعی ندارن

- - - Updated - - -

دوستان اگه کسی سوالی داره در خدمتم.موتور من اولین سری دایچی که تولید شده.اولین دایچی که توی شهر شیراز از کارخونه اصفهان خریداری شده.مدل 89 هست.ضمنا مشکل ریپ زدنش با عوض کردن شمع،و از مدار خارج کردن قطعه EGR یا همون قطعه ای که با لوله آهنی روی سرسیلندر نصب شده و آلایندگی رو کم میکنه کاملا برطرف شده.3سال عمر کرده،1سال توی فروشگاه موتورسیکلت توی شیراز خاک میخورده،2سال که داره راه میره.و تازه نزدیک به 1سال که خریدمش.از هر نظر ازش راضیم خیلی موتور خوبیه اونایی که دارن میفهمن که چی میگم.خیلی عالیه.توی شیراز زیاد ندیدم ولی هرکی تاحالا باهاش درو زده میدونه چه چیز غولیه
ممنون

shahram_sis
07-07-1391, 12:26 قبل از ظهر
دوستای دایچی سوار هیچ کدوم جواب منو ندادن.:hanghead:موتورو کی باید ببرم فیلرگیری؟موتورای شما هم وقتی دور موتورو میبری بالا تا دنده عوض کنی یه صدای نعره کشیدن میده یا باید بی صدا باشه عین پالس.این صدا از چیه دوستان.

Sadegh.galaxy
07-07-1391, 03:07 قبل از ظهر
انجین این موتورازچه موتوری کپی شده؟میشه قطعه ژاپنی روش انداخت؟این بهتره یاپیشروپارس250؟

alirezamrl
07-07-1391, 06:27 قبل از ظهر
دوستای دایچی سوار هیچ کدوم جواب منو ندادن.:hanghead:موتورو کی باید ببرم فیلرگیری؟موتورای شما هم وقتی دور موتورو میبری بالا تا دنده عوض کنی یه صدای نعره کشیدن میده یا باید بی صدا باشه عین پالس.این صدا از چیه دوستان.

سلام
واسه فیلر گیری فکر میکنم بعد از 3 یا 4000 باید ببری بازم اساتید جواب قطعی بدن
اون صدای غرش طبیعی هست داداش دست بهش نزنی هیچ مشکلی نیست بعد از 7 هزار اون صدا میاد به خاطر حجم انجین هست نگران نباش
یا علی

- - - Updated - - -

انجین این موتورازچه موتوری کپی شده؟میشه قطعه ژاپنی روش انداخت؟این بهتره یاپیشروپارس250؟

از سوزوکی جی ان 250
اره میشه من یادمه تعمیرکار شرکت بلبرینگ داخل انجینو ژاپن انداخت فکر میکنم باشه قطعات ژاپنیش امیکو 250 های قدیم که پلیسا داشتنم میخوره فکر کنم که البته سوزوکی بودن رو باک امیکو میزدن
بهتر بودن تو این 2 موتور سلیقه ای هست تفاوت چندانی نداره بسته به استایلش مورد توجه هست! پیشرو باکش بنزین بیشتر میگیره دایچی کمتر شتاب دایچی بهتره تاپ اسپید پیشرو 10 تایی احتمالا بیشتر هست و دور موتور پایین تری داره اما تو کفی بیفته خوب راه میاد ترمزای هر دو هم عالی هست مخصوصا جلو! البته که قیمت دایچی کمتر هم هست الان تو قم دایچی 2800 و پیشرو 2950
موفق باشید

dariush
07-07-1391, 08:44 قبل از ظهر
این بهتره یاپیشروپارس250؟

اینم تاپیکش خدمت شما [Only registered and activated users can see links]

nima360
07-07-1391, 09:02 قبل از ظهر
دوستان کسی استند نگه دارنده واسه این دایچی درست نکرده که کار همون جک وسط رو واسمون بکنه؟؟؟دهنم آسفالت شد بسکه خرک زدم زیر تنه این نره غول...
:crazy:

dariush
07-07-1391, 09:08 قبل از ظهر
دوستان کسی استند نگه دارنده واسه این دایچی درست نکرده که کار همون جک وسط رو واسمون بکنه؟؟؟دهنم آسفالت شد بسکه خرک زدم زیر تنه این نره غول...
:crazy:
مگه جک بغل بده ؟؟
جک وسط پیشروپارس بهش نمیخوره ؟؟؟

nima360
07-07-1391, 09:22 قبل از ظهر
آخه بعضی وقتا به جک وسط نیاز میشه.نمیدونم امتحان نکردم.مگه پیشرو ها جک وسط دارن؟؟؟؟؟؟؟
من واسه رنگ کردن دیواره دور رینگ ها عذاب عظیمی کشیدم که نگو و نپرس

saeid1346
07-07-1391, 09:34 قبل از ظهر
nima360 ([Only registered and activated users can see links])

مگه میشه جک وسط نداشته باشه ؟ اره داره داداش !

dariush
07-07-1391, 12:04 بعد از ظهر
آخه بعضی وقتا به جک وسط نیاز میشه.نمیدونم امتحان نکردم.مگه پیشرو ها جک وسط دارن؟؟؟؟؟؟؟
من واسه رنگ کردن دیواره دور رینگ ها عذاب عظیمی کشیدم که نگو و نپرس

اره پیشرو پارس جک وسط داره
چنتا عکس از موتوت بزار ببینینم چه تغییری کرده

- - - Updated - - -

nima360 ([Only registered and activated users can see links])

مگه میشه جک وسط نداشته باشه ؟ اره داره داداش !

اره گفتن دایچی رو مثل موتور ریس جک نزاریم بهتره ولی پیشرو رو گذاشتن

shahriar
07-07-1391, 05:39 بعد از ظهر
انجین این موتورازچه موتوری کپی شده؟میشه قطعه ژاپنی روش انداخت؟این بهتره یاپیشروپارس250؟.
من اول فكر ميكردم بيشرو بهتره بعدش خوب روي هردو كار كردم ديدم بيشرو موتوره لشيه نسبت به دايچي

shahriar
07-07-1391, 06:44 بعد از ظهر
خب اين قسمت رو بايد باز كرد يه حالت فنر مانند تووشه.
حالا نميدونم بايد شلش كرد يا سفتش كرد خوده مكانيك ميدونه.
اين يكي از راهايي براي جلوگيري از ريب زدن و گاز دادن بهتر با موتور.[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

نكته 2 اينكه بايد اونجايي كه سوزن كاربراتور ميره تووش رو با مته 1 سوراخشو گشاد تر كنيد.
بعدش شمع رو هم عوض كنيد اينا بهتون كمك ميكنه

alirezamrl
08-07-1391, 01:43 قبل از ظهر
خب اين قسمت رو بايد باز كرد يه حالت فنر مانند تووشه.
حالا نميدونم بايد شلش كرد يا سفتش كرد خوده مكانيك ميدونه.
اين يكي از راهايي براي جلوگيري از ريب زدن و گاز دادن بهتر با موتور.[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

نكته 2 اينكه بايد اونجايي كه سوزن كاربراتور ميره تووش رو با مته 1 سوراخشو گشاد تر كنيد.
بعدش شمع رو هم عوض كنيد اينا بهتون كمك ميكنه
داداش اینی که میگی واسه شل وسفت کردن زنجیر تایم انجین هست! یعنی کلا بر داشته اینو واسه موتور دوسته شما!
خوب دقیق میپرسیدی چیکار کرده مکانیک شما که زحمت کشیدی. م.تور دوست شمام داغ که میشد شروع میکرد به ریپ زدن که این فن رو بهش زده مکانیک یا تو دور موتور ریپ میزده؟
مرسی بابت همین اطلاعات اندک

ميلاد هركول
08-07-1391, 05:29 قبل از ظهر
سلام
داريوش جان مرسي من 2 شهريور خريدم 2750 الان 2850 شده و پيشرو پارس 2750
امين جان مرسي ممنون دادا.
اره ديگه هر چي فكر كردم ديدم 220 با اين قيمت نميارزه حرفي برا گفتن نداشت با اين قيمت.
خداييش دايچي موتوره خوبسيه به قيمتشم ميارزه هم قيافه داره هم هيكل هم شتابش خوبه هم سرعتش خوبه خدا وكيلي كيفيتش هم بد نيست.
من از بس كه تعريف 220 رو شنيده بودم گفتم ايا چي هست وقتي خريدم ديدم اونقدر تعريفي نيست.من مشكي خريدم .

nima360
09-07-1391, 01:12 قبل از ظهر
[QUOTE=dariush;135585]اره پیشرو پارس جک وسط داره
چنتا عکس از موتوت بزار ببینینم چه تغییری کرده

- - - Updated - - -

باشه داداش در اسرع وقت چنتا عکس خوب میگیرم میزارم.راسی این مشکل ریپ زدن موتور من حل شده بود دوباره شروع شد.نمیدونم چشه ولی توی سرعتهای زیر 120تا اصلا ریپ نمیزنه ها چه داغ داغ باشه چه سرد سرد.یعنی مشکلش چیه دوستان؟؟؟

stoncold
09-07-1391, 02:38 قبل از ظهر
داداش اینی که میگی واسه شل وسفت کردن زنجیر تایم انجین هست! یعنی کلا بر داشته اینو واسه موتور دوسته شما!
خوب دقیق میپرسیدی چیکار کرده مکانیک شما که زحمت کشیدی. م.تور دوست شمام داغ که میشد شروع میکرد به ریپ زدن که این فن رو بهش زده مکانیک یا تو دور موتور ریپ میزده؟
مرسی بابت همین اطلاعات اندک

اقا موتور من زنجیر تایم نیست ولی ریپ میزنه داغ میکنه پس فک نکنم ربطی به انجین داشته باشه
من زنک زدم نمایندکی کفت بیشتر تو ابو هوا رطوبتی این اتفاق واسش میوفته مکانیکشم که پیچوند بر پدرش لعنت

shahram_sis
09-07-1391, 08:18 قبل از ظهر
سلام دوستان .ولی از حق نگذریم دایچی نسبت به قیمتش خیلی تو چشمه. من که جلو مغازم میزارم هر کس رد میشه نگاش میکنه.من که حال میکنم باهاش.اما وام گرفتم میخوام هیوسانگم سوار بشم.اگه کسی خوب بخره میدم میره و فرداش هیو میارم.نظرتون چیه؟.مدل موتورم 91

shahriar
09-07-1391, 08:36 قبل از ظهر
زنجير مگه بغله اون بيچي نيس كه روغن عوض ميشه؟
اون براي ريب زدن بود.
رفيقم موتور ميخواست گاز بده توو دوره موتوره بالا ريب ميزد كه با اين كارهايي كه گفتم مشكلش به طور كلي رفع شد

sina st
09-07-1391, 06:28 بعد از ظهر
چقدر تو تهران زیاد شده قیافش خوبه ولی هرکدومو دیدم به زور راه میرفتو همشون صدا میداد هم جیر جیر صدای دیسک درکیر هم صدای زنجیر شل:297:

alirezamrl
09-07-1391, 10:43 بعد از ظهر
چقدر تو تهران زیاد شده قیافش خوبه ولی هرکدومو دیدم به زور راه میرفتو همشون صدا میداد هم جیر جیر صدای دیسک درکیر هم صدای زنجیر شل:297:

سلام بچه ها
داداش به زور راه میرفت یعنی چی؟ حتما لش دایچی بوده و رسیدگی نکرده بوده....صدا که طبیعتا واسه اینکه اگزوز حرفه ای روش نیست و تک سیلندر هست صدای انجین مشهوده شما با rr600 مقایسه میکنی دادا:gigglesmile:. دیسکم اگه تنظیم باشه هیچ صدایی نمیده متاسفانه به اینجور موتورا رسیدگی نمیشه و چون کیفیت قطعات بالایی هم نداره اگه به خرج بیوفته دردسر ساز میشه نه تنها این موتور بلکه هر موتوری نیاز به مراقبت داره
یاعلی:i'm sorry:

ميلاد هركول
10-07-1391, 08:42 بعد از ظهر
اين كه به زور راه ميرفت رو اصلا قبول ندارم چون خوب راه ميره هر كي دايچي ميخره يه تصادف رو شاخه چون خوب راه ميره نميتونه نگه داره ميره تو......
البت كسايي كه از پشت سي جي ميشينن پشت اينو ميگم.
تنها عيب دايچي صداي سيلندرشه كه يه كم جيرجير ميكنه كه ذات اين انجينه و هيچ كاريشم نميشه كرد البته به قول عليرضا اگزوزشم خوب نيست اصلا صدا نميده.

Sadegh.galaxy
11-07-1391, 12:31 قبل از ظهر
همچین میگی سی جی که انگارموتورگازیه.منظورت چیه؟

nima360
11-07-1391, 09:21 قبل از ظهر
اگه سی جی اصل بود میشد روش یه حسابی کرد/اما این اشغالای کپی سی جی فقط واسه پشت ویترین فروشگاه های موتورسیکلت میخورن.البته با کمال اجترام.
نه ترمز دارن،نه شاسی،نه کیفیت،قدرت و سرعت خوبشم فقط و فقط مدیون وزن کمشه و البته تصادفهای مرگبارش.
کسی هست که مخالف باشه؟؟؟

- - - Updated - - -

دوستان من دیدم یکی فیلتر هوای دایچی رو بریده...یعنی یکم سوراخش رو گشادتر کرده صدای موتور موقع گاز دادن خیلی عوض شده.یه نعره خوشگلی میکشه.اگه دوباره طرف رو دیدم یه عکس تهیه میکنم.واقعا صداش خوب شده بود.حالا راست یا دروغ میگفت مشکل ریپ زدنش هم واسه اینه که سوخت با هوا خوب ترکیب نمیشه و ....با این کار ریپ زدنش خیلی بهتر شده.حالا باید واقعا امتحان کردن.ضررش فقط یه فیلتر نو خریدنه دیگه.البته بگم ها اگه کسی فیلتر رو گشاد کنه توی زمستون بدن ساسات موتورش روشن نمیشه که نمیشه.

Sadegh.galaxy
12-07-1391, 02:42 قبل از ظهر
قبول.فقط معنی این جملتون رونمیفهمم:((البت كسايي كه از پشت سي جي ميشينن پشت اينو ميگم)).

- - - Updated - - -

قبول.فقط معنی این جملتون رونمیفهمم:((البت كسايي كه از پشت سي جي ميشينن پشت اينو ميگم)).

nima360
12-07-1391, 06:41 بعد از ظهر
این جمله رو من نگفتم.داداش

ميلاد هركول
12-07-1391, 09:09 بعد از ظهر
چرا ميزني!!!هيچي منظور خاصي نداشتم خدايي نكرده قصد توهين ندارم.منظورم اين بود كه اگه نا وارد باشي و تا حالا پشت اين موتور نشسته باشي تصادف ميكني چون شتابو سرعتش خوبه و چون موتور يه مقدار گنده و سنگينه كنترلش سخت برا كسايي كه عادت ندارن همين.يه نكته جالب تو سري جديد اينه كه وقتي داغ داغ ميشه بهتر كار ميكنه و شتابو سرعتش و گاز خورش بهتر ميشه اصلا هم ريپ نميزنه!

nima360
12-07-1391, 10:10 بعد از ظهر
داداش میلاد.اینکه موتور داغ میشه بهتر راه میره واسه همه موتورها همینجوریه.چون پیستون داغ میشه و فیت فیت سیلندر میشه و دیگه کمپرس نداره به خاطر همین انجین توان بیشتری پیدا میکنه.شما وقتی ماشین رو تو زمستون روشن میکنی راه میفتی تا چندصد متر احساس میکنی ماشین نای راه رفتن نداره چون سرده ولی همچین که گرم شد رو دور میفته.
اون ریپ توی سری جدید رو نمیدونم راست میگن یا نه.

- - - Updated - - -

در مورد اون بریدن فیلتر.خودم میخام رو موتورم امتحان کنم.ببینم چه جوریه.عکسش رو میزارم دوستان ببینن.ولی واسه اینکه بفهمم ریپ زدنش برطرف شده یا نه معلوم نی کی تست کنم.آخه موتور من توی فقط توی سرعت بالای 120تا ریپ میزنه.واسه این رعت نیاز به مسیر طولانی هست دیگه.باید باهاش برم کمربندی.
یا حق

alirezamrl
12-07-1391, 11:45 بعد از ظهر
سلام داداشا
میلاد جان درست میگه تو سری اول موتور سرد که بود عالی بود گازخور وحشتناک.اما نیم ساعت تو دور که میرفتیم و انجین داغ میشد از کیفیت و ثبات تو حرکت کم میشد انگار موتور فشار زیادی متحمل میشد اگه تو سری جدید این مشکل برطرف شده باشه بازم دایچی میخرم. خیلی دلم تنگولیده براش. راستی میلاد بزار موتور تا 7000 کارکرد برسه ببین به ریپ نمیوفته واسه منم تا 2 ماه اول هیچ مشکلی نداشت اما یادمه 1 روز ساعتای 5 عصر بود هوا هم خیلی گرم بود قم منم خرکی بهش گاز میدادم طفلی رو از اون روز ریپ شروع شد و بعد از اون هر بار بعد از نیم ساعت تو دور بودن ریپ میزد و هر چی بیشتر گاز میدادی ریپ بیشتر میشد ! خیلی دوست داشتم بفهمم مشکلش چیه تعمیر کارای ایرانیم که 90 درصد در حد حرف زدن عیب برطرف میکنن!
حاضر بودم 1 میلیون بدم ولی یکی مردونه مشکلشو پیدا کنه...... این مشکل از موتور گرفته بشه مرگ نداره دایچی250

dariush
12-07-1391, 11:51 بعد از ظهر
دوستان جدیدا هم هنوز ریپ میزنه ؟؟؟؟؟؟؟

shahriar
12-07-1391, 11:53 بعد از ظهر
مدل جديدش عقبش فرق فوكوله؟

alirezamrl
13-07-1391, 12:02 قبل از ظهر
میلاد میگه مدل جدید بهتر شده و ریپ نمیزنه باید منتظر موند ببینیم در طول زمان هم ثبات داره یانه
عقبشم فرقی نکرده دایچی 250 همون موتور قدیمه از نظرطراحی همون موتور با طراحی زیبا و خوف

shahriar
13-07-1391, 12:05 قبل از ظهر
ولي يه سفيدشو ديدم فرق ميكرد.
رفيقم مدل 89 گرفت اصلا داغ نميكرد.
امروز فروخت

alirezamrl
13-07-1391, 12:10 قبل از ظهر
عجب! داستانیه این موتور واسه خودش ! البته من شانسم خیلی مضخرفه شکی ندارم اگه تو 10 تا دایچی 1 دونش مشکل داشته همونم نصیب من شده! هههه

nima360
13-07-1391, 02:49 قبل از ظهر
ولي يه سفيدشو ديدم فرق ميكرد.
رفيقم مدل 89 گرفت اصلا داغ نميكرد.
امروز فروخت
داداش موتور منم 89.ولی روزای اول مثل سگ داغ میکرد و راه هم نمیرفت زدم اگزوزش رو بریدم خودم نشستم واسش خمره طراحی کردم حالا دیگه نه داغ میکنه،نه واسه راه رفتن جون میکنه....شده توپ توپ

dariush
13-07-1391, 12:39 بعد از ظهر
داداش موتور منم 89.ولی روزای اول مثل سگ داغ میکرد و راه هم نمیرفت زدم اگزوزش رو بریدم خودم نشستم واسش خمره طراحی کردم حالا دیگه نه داغ میکنه،نه واسه راه رفتن جون میکنه....شده توپ توپ

همشهری عکس از اگزوز موتورت بزار ببینیم چه خلاقیتی انجام دادی

nima360
15-07-1391, 06:51 قبل از ظهر
اگزوز از بیرون تفاوتی نداره که داداش.داخلش رو بهم ریختم و خودم طراحیش کردم.که صداش عوض شده کلا

amin lj
17-07-1391, 09:39 قبل از ظهر
حیف که این موتور مشکل تامین قطعات داره وگرنه دوباره میگرفتم اگه دیدی میشد قطعات موتورای دیگه بهش میخورد خیلی خوب میشد........حیف:s (9)::icon_pf _99_:

ميلاد هركول
17-07-1391, 08:39 بعد از ظهر
امروز شمع سوزني مارك تاپ بستم روش جواب نداد موتور ريپ ميزد يه كم شتابشم كم شده بود اصلا خوب نبود همون شمع فابريك خودش عالي بود!!!!!نميدونم چرا؟؟
من همين شمع رو رو پيشرو بسته بودم خيلي خوب بود.

saeid000
18-07-1391, 07:46 قبل از ظهر
سلام دوستان جای بدی سوال کردم ببخشین
ولی جدیدترین قیمت این موتور دایچی 250 چنده مدل 91 دیگه من امروز پرسیدم 3500 گفت برام میخوام بخرم الان چنده قیمت راهنمایی بکنین من ارومیه شهرستان نقده هستم

alirezamrl
19-07-1391, 07:05 قبل از ظهر
سلام دوستان جای بدی سوال کردم ببخشین
ولی جدیدترین قیمت این موتور دایچی 250 چنده مدل 91 دیگه من امروز پرسیدم 3500 گفت برام میخوام بخرم الان چنده قیمت راهنمایی بکنین من ارومیه شهرستان نقده هستم

سلام دوست من
من که قم هستم دیروز قیمت گرفتم گفت 3 تومن! اینجا از همه جا ارزونتر هست چون کارخونش تو شهرک شکوهیه هست که نزدیک قم هست! 3 تومن خیلیه البته وقتی اپاچی و پالس 180 شده 4200 خیلی هم بی ربط نیست!
میلاد اگه شمع خودش ردیفه که خیالی نیست با همون سر کن داداش من از یکی از فروشنده ها پرسیدم که مدل 89 دایچی مشکل ریپ داشت گفت تو 91 برطرف کردن این مشکلو ولی خبر نداشت واسه چی هست!
یا علی

ميلاد هركول
19-07-1391, 09:08 بعد از ظهر
گفتم كه برطرف شده اصلا وقتي ميشيني پشت موتور ميفهمي با سري اولها فرق داره.
احتمال زياد همون برقش بوده كه با شمع خودشم بهتر كار ميكنه!!!
يه شمه دو پلاتينه بستم امتحان كنم اگه خوب نبود همون شمع خودشو ميبندم.

F.Shahgol
11-08-1391, 06:20 قبل از ظهر
گفتم كه برطرف شده اصلا وقتي ميشيني پشت موتور ميفهمي با سري اولها فرق داره.
احتمال زياد همون برقش بوده كه با شمع خودشم بهتر كار ميكنه!!!
يه شمه دو پلاتينه بستم امتحان كنم اگه خوب نبود همون شمع خودشو ميبندم.سلام داداش قطعاتش تو اصفهان پیدا میشه یا نه
تو تهران چی؟

ميلاد هركول
11-08-1391, 07:52 بعد از ظهر
بله نمايندگيش همه چيشو داره اما الان خيلي گرون شده مثلا كيلومترش 245 هزار !!!!
طرف ميگفت ديگه قطعات اينجور موتورها رو نميارم چون پولم ميخابه همون سي جي رو ميارم كه فروش بره !!!!
فكر كنم تا چند وقت ديگه بايد الاغ سوار شيم اينطور كه پيش ميره!!!!!!

amin lj
11-08-1391, 08:57 بعد از ظهر
بله نمايندگيش همه چيشو داره اما الان خيلي گرون شده مثلا كيلومترش 245 هزار !!!!
طرف ميگفت ديگه قطعات اينجور موتورها رو نميارم چون پولم ميخابه همون سي جي رو ميارم كه فروش بره !!!!
فكر كنم تا چند وقت ديگه بايد الاغ سوار شيم اينطور كه پيش ميره!!!!!!

دقیقا مشکل اصلی هم همینه چون اینجور موتور ها خوب فروش نمیره درنتیجه قطعاتشونم خوب فروش نمیره از طرفی فروشنده هم دلش برای دایچی سوار ها که نسوخته بره قطعات بیاره اونوقت رو دستش بمونه اونم مثل هرکسی دیگه فکر جیب خودشو میکنه:waiting:

F.Shahgol
13-08-1391, 12:23 قبل از ظهر
دقیقا مشکل اصلی هم همینه چون اینجور موتور ها خوب فروش نمیره درنتیجه قطعاتشونم خوب فروش نمیره از طرفی فروشنده هم دلش برای دایچی سوار ها که نسوخته بره قطعات بیاره اونوقت رو دستش بمونه اونم مثل هرکسی دیگه فکر جیب خودشو میکنه:waiting:پس یعنی فلاپ بقل و چراغش و راهنما هاش چنده؟؟

amin lj
13-08-1391, 01:32 قبل از ظهر
پس یعنی فلاپ بقل و چراغش و راهنما هاش چنده؟؟

نمیدونم به این شماره تو این صفحه بزنگ
[Only registered and activated users can see links]

ميلاد هركول
13-08-1391, 03:35 قبل از ظهر
دري بغلهاش 75جفتي.
راهنما دونه اي 18
چراغ 280

F.Shahgol
13-08-1391, 07:36 قبل از ظهر
دري بغلهاش 75جفتي.
راهنما دونه اي 18
چراغ 280
چراغش تنها 280 هست یا با کیلومتر؟؟

Rafizadeh
14-08-1391, 12:05 قبل از ظهر
دري بغلهاش 75جفتي.
راهنما دونه اي 18
چراغ 280

دوست عزیز منظورت از دری همون فلاپ هست؟؟؟؟؟؟

:hanghead:
فلاپ میشه بست رو این موتور؟؟؟

ميلاد هركول
14-08-1391, 03:51 قبل از ظهر
متاسفانه دقت نميكني دوست عزيز تو اولين پست همين صفحه گفتم كيلومترش 245 هزار تومان وجه رايج مملكت كه تبديل به پهن شده!!!
چراغش به تنهايي 280!!
منظور از دري بغل يعني فلاپهاي روي باطري و فيلتر هوا كه اصطلاحا ميگن دري بغل.
مدل اين موتور نيكد هست و با فلاپ ضايع ميشه به نظر من.چه كاريه ادم ميره يه موتوره فلاپ دار ميخره!!!

F.Shahgol
14-08-1391, 03:57 قبل از ظهر
متاسفانه دقت نميكني دوست عزيز تو اولين پست همين صفحه گفتم كيلومترش 245 هزار تومان وجه رايج مملكت كه تبديل به پهن شده!!!
چراغش به تنهايي 280!!
مدل اين موتور نيكد هست و با فلاپ ضايع ميشه به نظر من.چه كاريه ادم ميره يه موتوره فلاپ دار ميخره!!!
یا ابولفضلللللل
چرا اینقدر گرووووون؟

nima360
15-08-1391, 12:31 قبل از ظهر
چراغش به تنهايي 280!!
اتفاقا داداش میلاد من دارم واسش طراحی میکنم که فلاپ طرح ریس ببندم روش.خودمم میسازمش ولی اول باید طرحش رو بکشم.خیلی خفن میشه مخصوصا چون تک کمکه و جلو جفت دیسک خیلی غول میشه...
تقریبا یه چیزی توی این مایه ها.... نارنجی خود دایچی هستش ببین تقریبا شبیه بهم هستن.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Rafizadeh
15-08-1391, 12:55 قبل از ظهر
چراغش به تنهايي 280!!

حرف شما صحیح ولی الان موتور 250 سی سی با فلاپ تو رنج 3.500 چی گیر میاد مگه؟؟؟

amin lj
15-08-1391, 01:14 قبل از ظهر
حرف شما صحیح ولی الان موتور 250 سی سی با فلاپ تو رنج 3.500 چی گیر میاد مگه؟؟؟

فکر نمیکنم چیزی گیر بیاد مگه بزنی تو موتورای چینی مثل کثیر 150 پرواز 200 و روبین 200 که تازه هیچ کدومشون هم 250 نیستن

شایسته فر
15-08-1391, 02:07 قبل از ظهر
آمیکو 250 با تیونینگ آقای بالاخانی!!!!!!!!فقط

ehsan23
18-09-1391, 09:20 قبل از ظهر
من خشکشو قیمت کردم 2800-نزدیک خونمون یه موتورفروشه داشت فکر کرد ما از پشت کوه اومدیم مدل 90 با 700 تا کارکرد رنگ قرمز مشکی 2700 میگفت شیشه ی روی کیلومتر،جا پایی سرنشین و یه جای دیگش شکسته بود واس همین نمیدونم چرا فکر کردم موتور بی کیفیتیه واس همین پالس خریدم حالا از نظر کسایی که هم پالس و آپاچی سوار شدن هم دایچی،از نظر کیفیت و اینکه الکی خراب نشه و خرج نذاره چطوره؟ قابل مقایست؟کدوم بهتره؟

F.Shahgol
19-09-1391, 09:32 بعد از ظهر
من تا اخر هفته یکیش را میخرم.

جانسون
19-09-1391, 10:14 بعد از ظهر
یکی از بچها رو این موتور رادیاته روغن نصب کرده مثل هیو از روغن انجین میرفت تو رادیات.... گفت موتورش بهتر کار میکنه قیافشم باهال شوده بود

F.Shahgol
20-09-1391, 01:00 قبل از ظهر
اویل پمپ هم نصب کرده بود؟
ردیات اب گزاشته بود یا روغن؟
چقدر خرج داشت؟

شایسته فر
20-09-1391, 01:02 قبل از ظهر
چقدر خرج داشت؟

یکی از بچها رو این موتور رادیاته روغن نصب کرده مثل هیو از روغن انجین میرفت تو رادیات.... گفت موتورش بهتر کار میکنه قیافشم باهال شوده بود
:icon_pf _99_::icon_pf _99_:

F.Shahgol
20-09-1391, 01:06 قبل از ظهر
:icon_pf _99_::icon_pf _99_:

پس چرا میگه یکی رو این موتور رادیت روغن بسته مثل هیو
تا جایی که میدونم هیو رادیات اب داره

شایسته فر
20-09-1391, 01:08 قبل از ظهر
هیوسانگم رادیات روغنه!!!!!!!!!!!!!
اگه رادیات آب داشت که دیگه مشکل داغ کردن نداشت!!!!!!!!!!!!

Mohammad62
20-09-1391, 01:46 قبل از ظهر
چقدر خرج داشت؟

200 تومن براش خرج برداشت. واقعا تاثیر داشت. موتورش دیگه اصلا داغ نمیکنه. خیلی بهتر راه میره.
پمپ لازم نداره. رادیات روغن + شلنگ + اتصالات لازم
هرکی خواست این کارو انجام بده، بگه هماهنگ کنم موتورش رو ببره.

stoncold
20-09-1391, 01:59 قبل از ظهر
200 تومن براش خرج برداشت. واقعا تاثیر داشت. موتورش دیگه اصلا داغ نمیکنه. خیلی بهتر راه میره.پمپ لازم نداره. رادیات روغن + شلنگ + اتصالات لازمهرکی خواست این کارو انجام بده، بگه هماهنگ کنم موتورش رو ببره.اقا چطوری نصب کرده روش اتصالاتشو چطور وصل کرده که اذیت نشده یه توضیحی بده لطفا

Mohammad62
20-09-1391, 03:29 قبل از ظهر
اقا چطوری نصب کرده روش اتصالاتشو چطور وصل کرده که اذیت نشده یه توضیحی بده لطفا هیچ تعمیرکاری حاضر نشد این کار رو براش انجام بده. برای همین تبدیل شد به یه پروژه و یک هفته روش کار کردن. این که روغن از کجا بیاد و از کجا به انجین برگرده، و هیچ تغیری هم در انجین نباید انجام میشد و مثل روز اولش باید میموند. اتصالاتش رو داد ساختند (تو بازار پیدا نمیشه). دردسرتون ندم؛ اگه میخواید، بدین اوستاش علی آقا انجام بده، کار خودتون نیست.

جانسون
20-09-1391, 03:34 قبل از ظهر
200 تومن براش خرج برداشت. واقعا تاثیر داشت. موتورش دیگه اصلا داغ نمیکنه. خیلی بهتر راه میره. پمپ لازم نداره. رادیات روغن + شلنگ + اتصالات لازم هرکی خواست این کارو انجام بده، بگه هماهنگ کنم موتورش رو ببره. به به داش محمد گل پسر دادا اگه تونستی از رادیاته مجید چنتا عکس بگیر مخصوصا کله موتورش که استیریت کرده

Mohammad62
21-09-1391, 08:19 بعد از ظهر
به به داش محمد گل پسر دادا اگه تونستی از رادیاته مجید چنتا عکس بگیر مخصوصا کله موتورش که استیریت کرده بروی چشم، اینم عکسش: [Only registered and activated users can see links]

جانسون
21-09-1391, 09:20 بعد از ظهر
ممنون محمد جون اگه تونستی از رادیاته مجید چنتا عکس از زاویه های مختلف بگیر مخصوصا کله موتورش که استیریت کرده اولین کسی این طرهو پیاده کرده.... توضیح بده چی شود این جوری شد بیزحمت

F.Shahgol
21-09-1391, 11:36 بعد از ظهر
من خوشم نمیاد موتور را دست کاری کنم
تو مسافت 50 تا 100 کیلومتر اگه بین راه 10 دقیقه موتور را خاموش کنیم تااستراحت کنه داغ نمیکنه؟
دوستانی که دارن بگن تو تابستان چطوره؟داغ میکنه؟وقتی داغ میکنه ریپ میزنه ولی من شنیدم فقط مدل 89 این مشکل ریپ را داشته که تو مدل جدید درست شده؟
قطعات گیر میاد؟

لطفا راهنمایی کنید تا انتخاب اشتباه نکنم
من 3 میلیون دارم تو پیام خصوصی بگید چه موتوری بخرم
پالس که گرونه واپاچ هم که خوشم نمیاد

F.Shahgol
22-09-1391, 06:37 قبل از ظهر
من خوشم نمیاد موتور را دست کاری کنمتو مسافت 50 تا 100 کیلومتر اگه بین راه 10 دقیقه موتور را خاموش کنیم تااستراحت کنه داغ نمیکنه؟دوستانی که دارن بگن تو تابستان چطوره؟داغ میکنه؟وقتی داغ میکنه ریپ میزنه ولی من شنیدم فقط مدل 89 این مشکل ریپ را داشته که تو مدل جدید درست شده؟قطعات گیر میاد؟لطفا راهنمایی کنید تا انتخاب اشتباه نکنممن 3 میلیون دارم تو پیام خصوصی بگید چه موتوری بخرمپالس که گرونه واپاچ هم که خوشم نمیادرهنمایی کنید لطفا

شایسته فر
22-09-1391, 07:25 قبل از ظهر
رهنمایی کنید لطفا
داداشی یه تاپیک مشاوره بزنی فکر می کنم بهتر و زود تر به جواب میرسی
ضمنا اینجا جای این سوالا نیست!!!

ميلاد هركول
25-09-1391, 02:55 قبل از ظهر
به نظرمن زشت شده با راديات اما خوب ميتونه تو عملكرد موتور تاثير بزاره.وبازم به نظر من احتياج به راديات نداره اگه داشت خود شركت سازنده روش ميزاشت چون سيلندر بزرگه و پره هاي بزرگي هم داره با هوا راحت خنك ميشه.همن طور كه قبلا گفتم مدل 89 بود كه ريپ ميزد و اين جديدا ريپ نميزنه من شهريور خريدم تو ظهر 2 ساعت تاب ميخوردم و ريپي در كار نبود.لوازمش هم بار جديد اومده كه قيمت بعضيهاشو ميزارم.چراغ جلو:185000فلاپ رو باك جفتي:95000دري بغلا جفتي:75000گلگير جلو:75000گلگيرعقب:85000كيلومتر:2 40000جاپايي جلو هر سمت:165000جا پايي عقب:80000زين:110000

F.Shahgol
25-09-1391, 03:33 قبل از ظهر
به نظرمن زشت شده با راديات اما خوب ميتونه تو عملكرد موتور تاثير بزاره.وبازم به نظر من احتياج به راديات نداره اگه داشت خود شركت سازنده روش ميزاشت چون سيلندر بزرگه و پره هاي بزرگي هم داره با هوا راحت خنك ميشه.همن طور كه قبلا گفتم مدل 89 بود كه ريپ ميزد و اين جديدا ريپ نميزنه من شهريور خريدم تو ظهر 2 ساعت تاب ميخوردم و ريپي در كار نبود.لوازمش هم بار جديد اومده كه قيمت بعضيهاشو ميزارم.چراغ جلو:185000فلاپ رو باك جفتي:95000دري بغلا جفتي:75000گلگير جلو:75000گلگيرعقب:85000كيلومتر:2 40000جاپايي جلو هر سمت:165000جا پايي عقب:80000زين:110000
چقدر گرون
اگه لوازم این انقدر گرونه پس لوازم پالس چقدرهه؟؟

Mohammad62
17-10-1391, 03:09 قبل از ظهر
ممنون محمد جون اگه تونستی از رادیاته مجید چنتا عکس از زاویه های مختلف بگیر مخصوصا کله موتورش که استیریت کرده اولین کسی این طرهو پیاده کرده.... توضیح بده چی شود این جوری شد بیزحمت

اینم عکسش علی جان :

یکی دیگه از دوستان هم این سیستم رو روی موتورش پیاده کرد. تأثیرش واقعا محسوسه.

ميلاد هركول
17-10-1391, 07:37 بعد از ظهر
اي ول عجب چراغيييييييييي!!!اقا بد جور طلبه شدم ببندم رو موتور از كجا خريدين؟

شایسته فر
17-10-1391, 08:16 بعد از ظهر
استیلش شبیه k1300r شده

- - - Updated - - -

ضمنا اون رادیاتشم خیلی رخشو به سنگین شبیه تر کرده

F.Shahgol
17-10-1391, 08:56 بعد از ظهر
این کلگی را من دیدم 60 هزار تومانمیخاستم بندازم رو rkv

dariush
17-10-1391, 11:03 بعد از ظهر
اینم عکسش علی جان :

شما کیلومتر هم عوض کردین ؟؟
روشنایش چطوره نسبت به فابریکش؟؟

ميلاد هركول
21-10-1391, 09:41 قبل از ظهر
این کلگی را من دیدم 60 هزار تومانمیخاستم بندازم رو rkv كجا ديدين؟تو اصفهان؟كدوم مغازه؟راستي چرا دايچي نخريدي يا پيشرو پارس؟

hosseindj124
22-10-1391, 06:42 بعد از ظهر
بروی چشم، اینم عکسش: [Only registered and activated users can see links]

دادا من رادیاتور روغن رو دارم میشه چند تا عکس بهتر بزاری که دوسر اتصا لات رو به کجا وصل کردی وچطور اینکارو انجام دادی لطفا؟[Only registered and activated users can see links]

Mohammad62
24-10-1391, 06:43 بعد از ظهر
شما کیلومتر هم عوض کردین ؟؟
روشنایش چطوره نسبت به فابریکش؟؟

کیلومتر شمار دیگه نداره. این موتور یکی از بچه هاست.
روشناییش هم خوبه. فابریکشو ندیدم مقایسه بتونم بکنم.

- - - Updated - - -

دادا من رادیاتور روغن رو دارم میشه چند تا عکس بهتر بزاری که دوسر اتصا لات رو به کجا وصل کردی وچطور اینکارو انجام دادی لطفا؟[Only registered and activated users can see links]

یکیش که خروجی روغن از انجین هست که مشخصه. اون یکی هم (برگشت) رفته بود زیر انجین.
تا اونجایی که میدونم، پیچ هاش مخصوصه و همه جا ندارن.

dariush
24-10-1391, 06:46 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

یعنی الان موقع حرکت نمیفهمه سرعت چقدر هستش ؟!!!!!!!!!!!!!!
دور موتور چطور ؟؟

hosseindj124
25-10-1391, 07:43 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

یکیش که خروجی روغن از انجین هست که مشخصه. اون یکی هم (برگشت) رفته بود زیر انجین.
تا اونجایی که میدونم، پیچ هاش مخصوصه و همه جا ندارن.

میشه ااز خروجی وبرگشت اتصالات عکس بزاری ممنون میشم؟[Only registered and activated users can see links]

Mohammad62
25-10-1391, 08:26 بعد از ظهر
یعنی الان موقع حرکت نمیفهمه سرعت چقدر هستش ؟!!!!!!!!!!!!!!
دور موتور چطور ؟؟

نه! دور موتور رو هم از روی صدا تشخیص میده :29:

rooshak
17-11-1391, 10:05 بعد از ظهر
دوستان اين لينكه پيج فيس بوك يكي از دوستامه كه داره با دايچي ايران گردي ميكنه بريد لايك كنيد تا بچمون حمايت شه امروز زنگ زدم نزديك بوشهر بود .منم ميخواستم باهاش برم ولي متاسفانه نتونستم

Ali.K
17-11-1391, 10:13 بعد از ظهر
لایک شد دمش گرم :999:

ميلاد هركول
18-11-1391, 01:07 قبل از ظهر
امروز زنگ زدم نزديك بوشهر بود
ايييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييول به دايچي اي ول به اين دوستتون.
عجب كاره با حالي كرده و جالب اينجاست كه تا حالا فكر نكنم كسي اين كارو كرده باشه و چه خوب كه با دايچي اين اتفاق افتاده اينطوري يه محك حسابي از هر نظر مخصوصا كيفيت ميخوره كه خيليا ميگن اين موتور بي كيفيته.
كاش ميومد اينجا و از تجربياتشون تو اين سفر استفاده ميكرديم.

rooshak
18-11-1391, 01:16 قبل از ظهر
ايييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييول به دايچي اي ول به اين دوستتون.
عجب كاره با حالي كرده و جالب اينجاست كه تا حالا فكر نكنم كسي اين كارو كرده باشه و چه خوب كه با دايچي اين اتفاق افتاده اينطوري يه محك حسابي از هر نظر مخصوصا كيفيت ميخوره كه خيليا ميگن اين موتور بي كيفيته.
كاش ميومد اينجا و از تجربياتشون تو اين سفر استفاده ميكرديم.

داداش حالا مياد تو فيس بوك عكساي جديدشو ميذاره اينجاهم ميذاره ببينيد

hosseindj124
18-11-1391, 11:33 قبل از ظهر
از بچها کسی نیست بگه چطور رادیات روغن رو وصل کنم؟لطفا از اتصال شيلنگ رفت و برگشتي روغن عكس آپلود كنيد... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin lj
19-11-1391, 01:11 قبل از ظهر
محمد جان اومدی همه دایچی سوارارو با این رادیاته دیونه کردی بعد گذاشتی رفتی هاشا به مرامت دادا حداقل بیا توضیح بده ببینیم چطوره جریانش؟

monazzah
19-11-1391, 09:16 قبل از ظهر
سلام منم پیگیر ای قضیه رادیات روغن چه جوریاست؟؟؟

Mohammad62
19-11-1391, 10:10 قبل از ظهر
دوستان، علیرضا جان، همین دوستی که داره جنوب ایران رو میگرده، همون کسی هست که دنبالشید!
فعلا که جنوبه و داره کیف دنیارو میکنه :29:
خودش رادیات رو نصب کرده و همه چیز رو دربارش میدونه. منم مثل شما اطلاعات فنیش رو ندارم که از چه اتصالاتی استفاده کرده. عکس هایی هم که داشتم رو براتون گذاشتم. ایشالا برگشت راهنماییتون میکنه.

alireza kolahi
19-11-1391, 01:25 بعد از ظهر
سلام من 1 اپاچی مدل91 دارم.3 ماهه خریدم ازشم راضیم.نرم خوب .زیبا .اما باهاش حال نمیکنم.به نظرتون داییچی خوبه؟کم کارکرد باشه نه صفر.از موتور گنده خوشم میاد.من هیکلم درشته و قدبلند هستم

شایسته فر
20-11-1391, 11:53 قبل از ظهر
سلام من 1 اپاچی مدل91 دارم.3 ماهه خریدم ازشم راضیم.نرم خوب .زیبا .اما باهاش حال نمیکنم.به نظرتون داییچی خوبه؟کم کارکرد باشه نه صفر.از موتور گنده خوشم میاد.من هیکلم درشته و قدبلند هستم
دادا می خوای آپاچو بدی دایچی ورداری؟

amin lj
20-11-1391, 12:59 بعد از ظهر
دادا می خوای آپاچو بدی دایچی ورداری؟

آقای شایسته فر اگر جواب دوستمون به فرض آره باشه میشه بیشتر توضیح بدی که کمک کننده تو انتخاب بین این دوتا موتور باشه؟شما خودتون به شخصه از این دو موتور سواری گرفتید؟آپاچی صد درصد سوار شدید منظورم دایچی هستش اگه ممکنه مزایا ومعایبشون نسبت به هم بگید

nima360
20-11-1391, 02:30 بعد از ظهر

دوست عزیز اگه بخای فقط واسه جثه و هیکل موتور پول بدی همون دایچی واست بهترین گزینه هس نسبت به قیمت...اما من اصلا موافق نیسم که دایچی رو جای آپاچی سوار شی....با این که خودم دایچی دارم و کاملا هم ازش راضیم اما تعریف آپاچی رو زیاد شنیدم موتور بسیار خوبیه....
موفق باشی دوست عزیز

شایسته فر
20-11-1391, 03:03 بعد از ظهر
آقای شایسته فر اگر جواب دوستمون به فرض آره باشه میشه بیشتر توضیح بدی که کمک کننده تو انتخاب بین این دوتا موتور باشه؟شما خودتون به شخصه از این دو موتور سواری گرفتید؟آپاچی صد درصد سوار شدید منظورم دایچی هستش اگه ممکنه مزایا ومعایبشون نسبت به هم بگید
تاپیک مشاوره نیست اینجا ولی چیزی که مشخص و مسلمه از نظر کیفیت و سواری و شتاب و........آپاچی خیلی خیلی سرتر از دایچی هست؛ خب قیمتشم بالاتره ولی.....

rooshak
20-11-1391, 10:17 بعد از ظهر
ما كه اين همه با پالس و آپاچي كل انداختيم يبارم كم نيوورديم. يه بار دو ترك بودم پالس 200 رو گرفتم باهاش تازه صفحه درست حسابيم نداشتم :icon_pf _37_:

جانسون
20-11-1391, 10:28 بعد از ظهر
به به ببین کی اینجاس مجید داداش امروز خوش کزشت ؟؟ مجید یاده روزه اولی دیدیمت با لباس رپسول با اگزوز خرکیه تو پیروزی به سمته شهدا بودیم دنی دودیم ترکه من یاده از بقلت رد شدم ترسیدی گاز بدی؟؟=)) (شوخی) داداش من تورو با اپاچی خودم باید میگرفتمت =))

rooshak
20-11-1391, 10:40 بعد از ظهر
داش علي بايدارو بايد انجام ميدادي الانشم دير نشده با دايچيم تو شهر ميخورمت منو دايچيم شما و هيوسانگت. داداش جات خالي بود اتفاقا سراغتم گرفتم .بچه ها گفتن چي شده كلي ناراحت شدم . داداش تو جمع ما رفيقا شانسمون اگه شانس بود دمه خونه هامون چند تا درخت بود:icon_pf _99_:

alireza kolahi
21-11-1391, 04:50 بعد از ظهر
بچه ها ممنون که پشیمونم کردید.همون اپاچ عزیزو سوار میشم.خواستم زن بگیرم اپاچ و زودتر میخرن تا داییچی.

monazzah
23-11-1391, 08:21 قبل از ظهر
بچه ها ممنون که پشیمونم کردید.همون اپاچ عزیزو سوار میشم.خواستم زن بگیرم اپاچ و زودتر میخرن تا داییچی.

فضولی نباشه

ببین دادا من خودم پیشرو پارس دارم

دایچی و پیشرو تو شهر به علت وزن زیادشون و بزرگی جثه راحتی آپاچی رو ندارن و واسه فروش به راحتی آپاچی نیستن شمام که تازه موتورتو خریدی حیفه ضرر کنی سوارش شو و لذت ببر

Amir18313
26-11-1391, 04:38 بعد از ظهر
اینم عکسش علی جان :

من با موتور سمت راستی که برای علی هست روندم. فقط خواستم بگم عاشق این موتور شدم. همه موتور را نگاه میکردند. ماشینهای میومدن کنارت ببین این موتور چیه. خیلی عالیه. هیکل و صدای خوبی داره. شتابش هم فوق العادست. من موتورسوار حرفه ای نیستم نظر بدم ولی از نظر قیمتی و فنی نسبت به پولسار به صرفه تر هست. توی رنج زیر 5 میلیون میتونم بگم رتبه 1 یا 2 هست.

درضمن ترمز این موتور بسیار عالی هست. وقتی میگم بسیار یعنی نسبت به موتورهایی که دیدم این وحشتناک خوبه :))))

Mohammad62
26-11-1391, 06:19 بعد از ظهر
من با موتور سمت راستی که برای علی هست روندم. فقط خواستم بگم عاشق این موتور شدم. همه موتور را نگاه میکردند. ماشینهای میومدن کنارت ببین این موتور چیه. خیلی عالیه. هیکل و صدای خوبی داره. شتابش هم فوق العادست. من موتورسوار حرفه ای نیستم نظر بدم ولی از نظر قیمتی و فنی نسبت به پولسار به صرفه تر هست. توی رنج زیر 5 میلیون میتونم بگم رتبه 1 یا 2 هست.

درضمن ترمز این موتور بسیار عالی هست. وقتی میگم بسیار یعنی نسبت به موتورهایی که دیدم این وحشتناک خوبه :))))

ترمزش واقعا نسبت به پالس بهتره، بالاخره هرچی باشه ترمز جلوش دو دیسکه هست.

amin lj
26-11-1391, 11:02 بعد از ظهر
ترمز دایچی عالی بخاطر دودیسک بودن جلوش ولی مصرف لنتش بالاست

hamid_reza
30-11-1391, 10:34 بعد از ظهر
میشه ااز خروجی وبرگشت اتصالات عکس بزاری ممنون میشم؟[Only registered and activated users can see links]
رادیات روغنشو میشه از گمرک تهیه کزد یرا نصبش هم من یه نفرو که خیلی واردو با تجربست سراغ دارم البته اگه وفت داشته باشه

Amir18313
01-12-1391, 04:35 بعد از ظهر
28816

شایسته فر
01-12-1391, 11:44 بعد از ظهر
آقا ایشالا تا یکی دو روز دیگه به جمعتون می پیوندم!!!!:121fs725372:

KING
02-12-1391, 12:59 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
من همونیم که این موتورو کشیدم تو جاده و همه بهم خندیدن از جمله رییس خود این شرکت که این موتورو وارد میکنه.
ولی خدارو شکر تا الان 5300 کیلومتر باهاش روندمو :[Only registered and activated users can see links]الان هم بندر عباس رو رد کردمو دارم میرم سمت چابهار و الان میناب هستم و احتمال زیاد سفرم حدود 10-11 هزار کیلومتر ادامه پیدا کنه.تا حالا که موتور سالمه.
جاهایی این موتورو بردم که فک نمیکنم خیلی از موتورای تو ایران چرخشون اونجاها چرخیده باشه(موتورایی که قیمتاشون سر به آسمون میزنه).خلاصه تعصبی رو این موتور ندارم ولی ایکاش برو بچه های موتور سوار مخصوصا همین پرشین موتور خودمون یکم ازم حمایت میکردن.ولی مشکلی نیس عکسای سفرو روی سایت خودم و فیس بوک میزارم اگر مدیرای پرشین موتور هم خواستن بگن با هم همکاری کنیم.راستی در مورد رادیاتور هم برگشتم تهران کسی خواست بگه براش نصب میکنم.یکم تخصوصی هست و در حد توضیحات نمیگنجه.
ایشالا به زودی ببینمتون

شایسته فر
02-12-1391, 01:07 قبل از ظهر
آقا یه تاپیک بزن و سفر نامه و عکسهاشو بازر اونجا
مشتاقانه پیگیری می کنم

rooshak
02-12-1391, 01:14 قبل از ظهر
داااش علي دوست داريييم زود برگرد دل تنگتيم مرتيكه:22::29dz8zk::thanks:

شایسته فر
02-12-1391, 01:23 قبل از ظهر
داداش روشاک شما کدوم سمتایی؟:121fs725372:
میشه یه بار پسرتو از نزدیک زیارت کنیم؟:3:

rooshak
02-12-1391, 02:05 قبل از ظهر
داداش من محل كارم پيچ شمرونه ايشالا واسه ميتينگ آخر سالم:acigar: ميام

Amir18313
02-12-1391, 04:41 بعد از ظهر

Mosht
02-12-1391, 09:45 بعد از ظهر
سلام جماعت :26:

مخلصه همه دایچی سوارا هم هستیم دربست :grouphugg:

شایسته فر
02-12-1391, 10:42 بعد از ظهر
سلام جماعت :26:

مخلصه همه دایچی سوارا هم هستیم دربست :grouphugg:
سلام دادا
خوش اومدی
کی دایچی میگیری به امید خدا؟

keyvanjj
03-12-1391, 12:40 قبل از ظهر
آقا کسی میدونه این کیفی که رو باک وصل میشه یا رو زین عقب مثل عکس بالا از کدوم مغازه میتونم تهیه میکنم
آدرس جایی که مدل های مختلفش باشه کسی داره؟

- - - Updated - - -

آقا کسی میدونه این کیفی که رو باک وصل میشه یا رو زین عقب مثل عکس بالا از کدوم مغازه میتونم تهیه میکنم
آدرس جایی که مدل های مختلفش باشه کسی داره؟

شایسته فر
03-12-1391, 03:59 قبل از ظهر
تو گمرک لوازم ایمنی فروشا دارن حدود 100 2 ماه پیش رپیدو قیمتش بود!!

Mosht
03-12-1391, 09:10 قبل از ظهر
سلام دادا
خوش اومدی
کی دایچی میگیری به امید خدا؟

سلام
خیلی مخلصم
فعلا که تو مرحله جمع آوری نقدیجاتم.
بعد می ریم تو مرحله پیدا کردن یه دایچی نارنجی تر و تمیز، نشد یه مشکی

شایسته فر
03-12-1391, 01:23 بعد از ظهر
نارنجیش خیلی نازه خداییش

Mosht
03-12-1391, 04:54 بعد از ظهر
نارنجیش خیلی نازه خداییش

آره
بدجوری چشمو گرفته :13:

1000cc
03-12-1391, 06:07 بعد از ظهر
آقا ایشالا تا یکی دو روز دیگه به جمعتون می پیوندم!!!!:121fs725372:

داداش شایسته مبارک باشه دایچی مشکی حالا یه عکس می زارم یادی کنم از دایچی موتور خوبی بود 1 صدای انجین زیاده 2 تو سرعت هندلینگ ضعیفه ولی مبارک باشه چرخش به خوشی بچرخه[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])-[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

شایسته فر
03-12-1391, 06:53 بعد از ظهر
چاکرتم دادا
شما کلا موتورات از نظر تمیزی حرف نداره
دمت گرم
قیمت دایلیمتو برام پ خ می کنی؟
قیمت آخر+شرایطش(بیمه و...... و اینکه شرایطی اگه برت ممکنه بگو نهایت چطوری می تونی بدی)

pop_brop
03-12-1391, 07:21 بعد از ظهر
ا داش شایسته فک کنم اسمت محمد حسین بود ن؟؟
مبارک باشه دایچی خریدی ب سلامتی؟؟؟:2i8d4ao:

شایسته فر
03-12-1391, 11:59 بعد از ظهر
سلامت باشی
دادا هنوز نرفتم بیارمش ولی با صاحابش هماهنگ شدیم؛ قرار بود امروز برم که متاسفانه یکی از بستگانشون به رحمت خدا رفت
ایشالا شنبه دایچی سوار میشیم!!!:retarded::image111:

Mosht
04-12-1391, 11:22 قبل از ظهر
سلامت باشی
دادا هنوز نرفتم بیارمش ولی با صاحابش هماهنگ شدیم؛ قرار بود امروز برم که متاسفانه یکی از بستگانشون به رحمت خدا رفت
ایشالا شنبه دایچی سوار میشیم!!!:retarded::image111:

خدا رحمت کنه فامیلتون رو.
آقا مبارک باشه دایچی :) چرخش برات بچرخه. :clap:

شایسته فر
04-12-1391, 12:09 بعد از ظهر
داداش یکی از فامیلای آقا سیاوش صاحاب موتور فوت کردن
خدا ایشونو بیامرزه و ممنون از شما

جانسون
04-12-1391, 12:44 بعد از ظهر
شایسته داداش جدی جدی میخوای 250 دایچی بگیری؟؟؟ مگه نظرت رو هیو نبود ؟؟

- - - Updated - - -

شایسته فر
04-12-1391, 06:19 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

اگه خدا بخواد بعـــــله!!

ميلاد هركول
04-12-1391, 07:50 بعد از ظهر
اي ول ميبينم كه اقاي شايسته فر هم دايچي خريده اقا مبارك باشه به سلامتي.
چي شد كه شما دايچي رو انتخاب كردي؟دوست دارم بدونم مرسي...
منم احتمالا ميخوام بفروشمش!!!

شایسته فر
04-12-1391, 07:55 بعد از ظهر
والاااااا......
اگه یادتون باشه قبلا هم پیگیر این تاپیک بودم
از استیلش خوشم میاد
نخ سوزن از پشتش!!!!!!
شما چرا می خوای ردش کنی؟

- - - Updated - - -

ایشالا فردا صبح میشه مال ما
هنو مال صاحابشه!!:4chsmu1:

شایسته فر
05-12-1391, 08:11 بعد از ظهر
آقا ما رفتیم عمو چی رو آوردیم!!!
فقط یکم صدای کاسه بشقاب میده انجینش!!
البته باید فیلر گیری و تنظیم و آچارکشی و کلا سر.یس اولیه بشه
ولی کلا از اولم از قیافش خوشم میومد
از دور خیلی قشنگ تر از وقتیه که روش سواری و کنسولشو خودت میبینی!!!!:hanghead:
ولی در کل موتور بدی نیست نسبت به قیمتش!!!
خــــــــــــــــــــــــ ـتب
روشاک جان
اون کلگی موتورت چقدر آب می خوره ماهم بریم تو کارش؟
اون رادیات وغنه چی؟

- - - Updated - - -

ایشالا فردا چندتا عکس میزارم ازش

rooshak
05-12-1391, 08:55 بعد از ظهر
روشاک جان
اون رادیات وغنه چی؟

- - - Updated - - -

مباركه شايسته جان . ببين كاسه چراغ من تابستون گرفتتم 50 تومن از گمرك.اينا دو مدل داره چشم تا به تا و چشم گربه اي كه من 3.4 روز بود دنباله چشم تا به تايي كه رو موتورمه ميگشتم تا بالاخره خريدمش. راديات روغن و بايد وايسي علي از سفر برگرده كاره اونه من وارد نيستم داداش:hanghead:

شایسته فر
05-12-1391, 09:03 بعد از ظهر
حدود هزینه و میزان تاثیر رادیات تو عملکرد موتور رو می تونی بگی دادا
ضمنا موتور شما نسبت به پالس (200 و 220) از نظر صدای انجین چجوریاست
صاش چقدر بیشتر و یا کمتره و چقدر فرق می کنه؟
کی بیام ببینمت از نزدیک؟

rooshak
05-12-1391, 09:17 بعد از ظهر
حدود هزینه و میزان تاثیر رادیات تو عملکرد موتور رو می تونی بگی دادا
ضمنا موتور شما نسبت به پالس (200 و 220) از نظر صدای انجین چجوریاست
صاش چقدر بیشتر و یا کمتره و چقدر فرق می کنه؟
کی بیام ببینمت از نزدیک؟

ببين داداش اين انجين كلا صداش زياده و بيخود نرو دلو رودشو بريز بيرون كه صداشو كم كني .فقط در حد فيلر اين كارو بكن . اگزوز كه بندازي روش صداش كم تر ميشه و تو گوشت نميزنه چون اگزوز فابريكش كلي جلو نفس موتوره ميگيره. اگه اگزوزشو نگاه كني وروديه اگزوز قطرش 5 سانته از كلي كاتاليزور ميگذره و وقتي ميخواد خارج شه از ته اگزوز از لوله با قطر 2 سانت خارج ميشه و همين كلي نفس گيره واسش. رادياتم كه بندازي فشار بالاي روغن تو موتورو كم ميكنه و تو بهتر كار كردن موتور و عمر قطعاتو بيشتر ميكنه و كلا عاليتر ميشه و خيالت راحت تر ميشه تو سواري باهاش . من خودم ب شخصه يكبار با 220 بر خورد كردم و كل كل بينمون افتاد و يارو رو سوسكش كردم ولي زياد باهم فرق نميكنن تو سرعت جفتشون يه گوهن ديگه بستگي به وزن آدم داره و راننده بون تو كل اين دوتا موتور

شایسته فر
05-12-1391, 10:05 بعد از ظهر
راستش اونقدرا هم که دوستان می گفتن شتابش بد نیست
از اونجر 220 خودم که بیشتره!!!
فقط صدای انجینش غیر طبیعی به نظر میرسه
می خوام یه بار اگه میشه مزاحمتون بشم ؛ شما ببینی نسبت به موتور خودت چه کارهایی باید انجام بدم و چه مشکلاتی داره
ممنون از لطفت

shahriar
05-12-1391, 10:25 بعد از ظهر
شایسته موتور خریدی؟؟؟

شایسته فر
05-12-1391, 10:27 بعد از ظهر
بله به لطف خدا
قیافش خیلی وقت بود که رو مخم بود!!!!
کرمه دیگه!!!!

shahriar
05-12-1391, 10:30 بعد از ظهر
بله به لطف خدا
قیافش خیلی وقت بود که رو مخم بود!!!!
کرمه دیگه!!!!.
مبارکه سوارش شدم شتابش عالیه کیفیتشم خوبه از همه مهمتر 250 هستش

شایسته فر
05-12-1391, 10:40 بعد از ظهر
البته 250 که چه عرض کنم!!!!......
کیفیتشم هنو زوده چیزی بگم ولی این صدای اگزوز تو ذوق میزنه ولی در کل من از قیافش خوشم میاد و میومد و دوست داشتم داشته باشمش!!
شتابشم دوستان می گفتن لشه و راه نمیره
اصلا اینطور نیست و خداییش از 220 خودم بهتر راه میره
تازه نه آچار کشی شده و نه فیلر گیری و نه حتی کاربراتش تنظیمه!!!!!!
موتور داغ که میشه تازه جوون میگیره
صفجه کیلومترش یکم مبتدی هست و زیاد خاص نیست
نور چراغش خوبه و کلگیش کلا قشنگه
از همه قشنگتر رینگای پهن و لاستیک های پهنترشه!!!
دیسک ترمزهاشم که به خصوصه و زیبایی خاصی به موتور میده
ایرادی که داره باکش و کنسولشه که وقتی روش نشستی و از بالا بهش نگاه میکنی یه جوریه......
از بیرون خیلی خیلی با ابهت تر و زیبا تره

shahriar
05-12-1391, 10:43 بعد از ظهر
اولین سری مدل 89 که اومد لاهیجان خریدیم یه مدت نگه داشتیم بعد فروختیم که تصادف کردن .
پدرش در اومد الان توو مغازه افتاده ولی کیفیتش خوبه

abolfazls
05-12-1391, 11:32 بعد از ظهر
دوستان دايچى سوار ، اينو ميدونستيد كه كلمه دايچى در زبان تركى به معناى اسب جوان هست

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

rooshak
05-12-1391, 11:48 بعد از ظهر
راستش اونقدرا هم که دوستان می گفتن شتابش بد نیست
از اونجر 220 خودم که بیشتره!!!
فقط صدای انجینش غیر طبیعی به نظر میرسه
می خوام یه بار اگه میشه مزاحمتون بشم ؛ شما ببینی نسبت به موتور خودت چه کارهایی باید انجام بدم و چه مشکلاتی داره
ممنون از لطفت

موووشكل نداريم بزنگ بيا :16:

dariush
06-12-1391, 12:17 قبل از ظهر
روشاک جان
اون رادیات وغنه چی؟

- - - Updated - - -

داداش مبارکه
راستی خواستی کلگی رو عوض کنی حواست باشه که دیگه کیلومتر نداری

جانسون
06-12-1391, 01:57 قبل از ظهر
شایسته مبارکه دادا به سالا متی شادی چرخش برچرخه برات.... این موتور کلا برا تو طراحی کردن که بره تو موخت :دی

hosin suzuki
06-12-1391, 02:09 قبل از ظهر
شایسته جان مبارکه ایشالا چرخش بچرخه

Afshin007
06-12-1391, 06:27 قبل از ظهر
شایسته چرخش برات بچرخه////یه سوال نظرت راجب ترمزاش چه جلو و چه عقب چیه؟

شایسته فر
06-12-1391, 09:03 قبل از ظهر
شایسته چرخش برات بچرخه////یه سوال نظرت راجب ترمزاش چه جلو و چه عقب چیه؟
والا زوده واسه نظر دادن!! ولی بدک نیستن

شایسته جان مبارکه ایشالا چرخش بچرخه
سلامت باشید

شایسته مبارکه دادا به سالا متی شادی چرخش برچرخه برات.... این موتور کلا برا تو طراحی کردن که بره تو موخت :دی

داداش می خوامت هوارتا

داداش مبارکه
راستی خواستی کلگی رو عوض کنی حواست باشه که دیگه کیلومتر نداری
ممنون از یادآوریتون ولی قیافه بیتره!!

موووشكل نداريم بزنگ بيا :16:
دادا اگه شب باشه خیلی بیتره چون شرکتم تا -7-8!!!!!!
اگه هم که نشد بموونه برا یه روز تعطیل
ممنون از لطفت

Mosht
06-12-1391, 10:21 قبل از ظهر
روشاک جان
اون رادیات وغنه چی؟

- - - Updated - - -

آقا مبارکا باشه :clap:
ایشاله به خوشی سوار شی.
آره یه چندتا عکس از این شاپسرت بذار ببینیم چجوریاست.

ميلاد هركول
06-12-1391, 12:10 بعد از ظهر
اقاي شايسته مبارك باشه خيرشو ببيني.
منم امروز فروختمش رفت.....
موتور خوبيه و مهم ترين فاكتور اينه كه به قيمتش ميارزه ولي يه سري عيب ذاتي داره مثه همين صداي وحشتناك انجين كه تو حركت بد جوري رو مخه و ادمو عصبي ميكنه و ادم حس خوبي نداره دوم اينه كه شمارشگر دنده روغن ميده و هر جا ميزاريش كثيف كاري ميشه روغن ريزيشم تقريبا زياده!!!
از زير دري قالپاق سوپاپ هم روغن نشت ميكنه مياد رو سر سيلندر كه يه كم تو ذوق ميزنه اما كيفيت قطعات خوبه و مزاياي ديگه اي هم داره.
شتابشم حوبه تو 1و2 خيلي خوبه ولي 5 بكشيش 137 يا8 بيشتر نميره من با 220 145راحت ميرفتم.
شايد دوباره 220 خريدم شايدم هيچي!!!!
به قوله شايسته كرم ديگه......

شایسته فر
06-12-1391, 01:11 بعد از ظهر
در اولین فرصت چشم

---------- Post added at ۰۱:۱۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۱۲:۱۲ بعد از ظهر ----------

آقا از بغل شیفتر دندش روغن میزنه البته تقریبا روزی 2 قطره!!!!
از دیشب تا حالا که حدود 12 ساعته پارکه یک قطره ازش آویزونه و هنوز رو زمین نریخته
ضمنا زیر جکشم آجر گزاشتم که موتور صاف وایسه!!!
اسمش کاسه نمد بود اگه اشتباه نکنم
از کجا بگیرمش؟
خودمو می تونم تعویضش کنم؟

monazzah
06-12-1391, 01:26 بعد از ظهر
در اولین فرصت چشم

---------- Post added at ۰۱:۱۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۱۲:۱۲ بعد از ظهر ----------

از دیشب تا حالا که حدود 12 ساعته پارکه یک قطره ازش آویزونه و هنوز رو زمین نریخته
از کجا بگیرمش؟

ببر مکانیکی بده واست عوض کنه دادا

شایسته فر
06-12-1391, 01:37 بعد از ظهر
خودم نمی تونم بدستم؟
حتما دست مکانیک باید بدم؟

monazzah
06-12-1391, 01:43 بعد از ظهر
خودم نمی تونم بدستم؟
حتما دست مکانیک باید بدم؟
دادا فکر کنم کلا باید بغل موتورت باز شه

حاجی انجینه دست زدی بدتر شه مکافات میشه برات

شایسته فر
06-12-1391, 01:44 بعد از ظهر
یعنی پیچ میچاش دست خورده می شه؟(آچار!!!!)

monazzah
06-12-1391, 02:05 بعد از ظهر
یعنی پیچ میچاش دست خورده می شه؟(آچار!!!!)

متوجه نشدم چی می گی دادا

جانسون
06-12-1391, 02:12 بعد از ظهر
شایسته گمرک داره کاسه نمدو داداش تعویضشم 5 تا 10 ت میشه خودت دست نزت یبار ببین جولت اکی بعد یاد گرفتی سری بعدب خودت عوض کن الان میزنی مترکونیش....

شایسته فر
06-12-1391, 02:43 بعد از ظهر
ممنون از لطف هر جفتتون
تاج سری داش علی

Mosht
06-12-1391, 03:29 بعد از ظهر
الان یه دایچی 90 یا 91 تروتمیزش چقدر پام در می آد؟
با این اوضاع قیمتا زورم به صفر خریدن نمی رسه :out:

شایسته فر
06-12-1391, 06:10 بعد از ظهر
آقا این دایچی هم مثل یشرو پارس اسپورت 250 شاتون ماتون میزنه؟
یکی از دوستان که پیشرو دارن میگفتن که پیشرو 250 شاتون میزنه اگه یکم بهش فشار بیاری؟
بعد اگه شاتون بزنه چی میشه؟:26:

saeid1346
06-12-1391, 06:48 بعد از ظهر
شایسته فر ([Only registered and activated users can see links])

شاتون چی هست بگو تا ببینم کجاش میزنه :4chsmu1:

Mosht
06-12-1391, 08:37 بعد از ظهر
این شاتون اگه بزنه چیزه زیاد خوبی نمی شه :23:
اگه مثله ماشین باشه که سر بزرگ شاتون ساییده می شه و باعث انحراف می شه و در نهایت شکسته شدن شاتون.
اگه موتور خاموش نشه می زنه سیلندر رو هم فنا می کنه. :minzdr:
هر از گاهی چک بشه می شه جلوش رو گرفت. مقدار لقی یاتاقان سر بزرگ شاتون رو اندازه بگیرن.
آقا شرمنده ما تو کار بزرگترا فضولی کردیما:retarded:

rooshak
06-12-1391, 09:28 بعد از ظهر
در اولین فرصت چشم

از کجا بگیرمش؟

احتماله 70 درصد از خورشيديه جلو موتوره كه روغن ميزني بهش از اونجا ميريزه بيرون .ماله منم همينطوره در حد نم دار بودن من كه دستش نزدم داداش

- - - Updated - - -

در اولین فرصت چشم

از کجا بگیرمش؟

احتماله 70 درصد از خورشيديه جلو موتوره كه روغن ميزني بهش از اونجا ميريزه بيرون .ماله منم همينطوره در حد نم دار بودن من كه دستش نزدم داداش

شایسته فر
06-12-1391, 11:49 بعد از ظهر
مال من الان نگاه کردم یکم زیر جکو خیس کرده!!
همون روزی یکی دو قطره هست فکر کنم
منم دست نزنم؟
قضیه این شاتون چیه داداش روشاک

rooshak
06-12-1391, 11:53 بعد از ظهر
مال من الان نگاه کردم یکم زیر جکو خیس کرده!!
همون روزی یکی دو قطره هست فکر کنم
منم دست نزنم؟
قضیه این شاتون چیه داداش روشاک

شاتون موووشكل نداره .موتور درست آب بندي شه فشارم بهش بياد مشكلي واسش پيش نمياد. ولي اگه راديات روغن بذاره واسش كه ديگه فشار كيلو چنده. واسه منم داداش جك بغلمو نم دار كرده. به موتور سازم گفتم گفت مهم نيست از خورشدي جلوست . راستي داداش تور آخر سالو با دايچيت بيا تنها نمونم من:11:

شایسته فر
07-12-1391, 12:04 قبل از ظهر
داداش ایلیا هرکدومو انتخواب کنه منم اون یکی رو ور میدارم؛ در کل دایچیت تنها نیست!!:3:
فعلا که موتور 1.5 کارکرد داره و هنو هیچ کاریسش نشده!!!
باید ببرمش آچار کشی و فیلر گیری و سرویس کاربرات و اینچیزا
کسی آشنا داری؟

rooshak
07-12-1391, 12:11 قبل از ظهر
داداش ایلیا هرکدومو انتخواب کنه منم اون یکی رو ور میدارم؛ در کل دایچیت تنها نیست!!:3:
فعلا که موتور 1.5 کارکرد داره و هنو هیچ کاریسش نشده!!!
باید ببرمش آچار کشی و فیلر گیری و سرویس کاربرات و اینچیزا
کسی آشنا داری؟

سرچشمه اگه ميتوني بياريش آشنا دارم

شایسته فر
07-12-1391, 12:12 قبل از ظهر
شما بگو شهرستان
حدودا آچار کشی+فیلر گیریو تنظیم کاربرات چقدری آب می خوره؟

rooshak
07-12-1391, 12:16 قبل از ظهر
راستش قيمت ندارم .ميگم خوب باهات حساب كنه .داداش اگه از قيمتش ناراضي بودي مايتو من ميدم:gigglesmile: فكر نكنم بيشتر از 100 چوق بشه

- - - Updated - - -

راستش قيمت ندارم .ميگم خوب باهات حساب كنه .داداش اگه از قيمتش ناراضي بودي مايتو من ميدم:gigglesmile: فكر نكنم بيشتر از 100 چوق بشه

شایسته فر
07-12-1391, 12:30 قبل از ظهر
دادا این حرفها چیه
حاجی ولی 100 یکم بالا نیست؟
اونجرو من 50 دادم سرویس اولیشو!!!
می دونم گفتی قیمت نداری و اینم می دونم که قیمتش به شما مربوط نمیشه و اینم هم متوجه هستم که هر کاری می کنی جز لطف و برادری نیست
کلا می خوامت دادا
شرمندمون می کنی

rooshak
07-12-1391, 12:34 قبل از ظهر
حالا خواستي ميپرسم دقيق واست داداش خبرت ميكنم

- - - Updated - - -

حالا خواستي ميپرسم دقيق واست داداش خبرت ميكنم

شایسته فر
07-12-1391, 12:37 قبل از ظهر
شرمنده بودیم
شرمنده تر هم میشیم
خیلی آقایی
کارش درسته؟
چه موتورهایی دست میگیره معمولا؟

rooshak
07-12-1391, 12:41 قبل از ظهر
27.28 سالشه كارش بد نيست. نترس تا دلت بخواد رو موتور من و علي كار كرده و موش آزمايشگاهيش بوديم ديگه اينكه يه آچار كشي و فيلره:gigglesmile:

شایسته فر
07-12-1391, 12:46 قبل از ظهر
حاجی ممنون از لطفت
داداش بلکه سر این آچار کشیه بتونیم شما و پسر خوشگلتونو زیارت کنیم

شایسته فر
08-12-1391, 05:16 بعد از ظهر
موتور وقتی سرده صدای زیادی نداره ولی وقتی گرم میشه چخ چخ فیلراش خیلی بلند میشه!!!!!
بعد از فیلر گیری رفع میشه؟ یا اینکه اگه فیلر مشکل داشت و تنشیم نبود تو سرما هم باید صدا میداد؟

roma
08-12-1391, 05:42 بعد از ظهر
موتور وقتی سرده صدای زیادی نداره ولی وقتی گرم میشه چخ چخ فیلراش خیلی بلند میشه!!!!!
بعد از فیلر گیری رفع میشه؟ یا اینکه اگه فیلر مشکل داشت و تنشیم نبود تو سرما هم باید صدا میداد؟
اپاچی هم یه نمه همین جوریه شایت ذاتش همینه شما زیاد حساس نباش

صدای چخ چخ مربوط به زنجیر تایم فیلر دیگه اونقدر صدا نداره فیلر صدای زو زو داره

شایسته فر
09-12-1391, 12:03 قبل از ظهر
یه چیز دیگه هم که هست بعد از گرم شدنش دور موتورش دور و بر 1 وایمیسه و تو این حالت ضربه پستون و بالاپایین شدنشو میشه حس کرد
حالا شاید من خیلی حساسم ولی موتور اینطوری نداشتم تاحالا!!!!
ولی انصافا قیافه و هیکلشو دوست دارم

جانسون
09-12-1391, 12:17 قبل از ظهر

زنجیر تایم صدا نداره شایسته همون فیلرشه این موتور فکر نکنم زنجیر تایم داشته باشه... چون پیشرو اسپورت نداره و سره همین انقد لرزشش هس میشه زیره راکب...

شایسته فر
09-12-1391, 12:36 قبل از ظهر
داداش موتور ما که لرزش نداره ولی تا دلت بخواد صدا داره
یه چی تو مایه های سمفونی بتهون!!!

1000cc
09-12-1391, 10:26 قبل از ظهر
داداش موتور ما که لرزش نداره ولی تا دلت بخواد صدا داره
یه چی تو مایه های سمفونی بتهون!!!

سلام داداش شایسته زیاد نگران صدا ی انجین نباش اولا که طبیعیه دوما در اثر کارکرد کم می شه

شایسته فر
09-12-1391, 11:12 قبل از ظهر
آها
پس صداش کمتر میشه
ممنون از لطفت
آقا یه چیز مسخره
توجه کردین دسته کلاچ با دسته ترمز فرق می کنه!!!!!
خرلی مسخرس این قضیه!!!!

شایسته فر
11-12-1391, 11:56 بعد از ظهر
دوستان تو دور کمتر از 6-7 هزار تا صدای موتور طبیعی و خیلی نرم موتور کار می کنه ولی بالای اون بالا پایین شدن پیستونو میشه حس کرد!!!!
یه چیز دیگه
داداشnima360 ([Only registered and activated users can see links]) لطفا عکس اواتارتو بزرگشو بزار اینجا

nima360
12-12-1391, 11:28 قبل از ظهر
دوستان تو دور کمتر از 6-7 هزار تا صدای موتور طبیعی و خیلی نرم موتور کار می کنه ولی بالای اون بالا پایین شدن پیستونو میشه حس کرد!!!!
یه چیز دیگه
داداشnima360 ([Only registered and activated users can see links]) لطفا عکس اواتارتو بزرگشو بزار اینجا

------------------------------------
داداش کدوم عکس...این که جدیدا گذاشتم عقب موتور بلند کرده یا اونی که با دایچی نارنجی داره بورن اوت میزنه؟؟؟؟
حالا من جفتش میزارم که مشکلی پیش نیاد

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

داداش شرمنده هرچی گشتم عکس آواتار قبلیم رو پیدا نکردم فکر کنم پاکش کردم از توی سیستمم...اگه تونسم پیدا کنم حتما همینجا میزارمش

KING
13-12-1391, 03:17 قبل از ظهر
سلام به شایسته جان مبارک ایشالا از سفر برگشتم حتما میبینمت.در مورد موتورت هم حساس نباش.کاربراتورو دس نزن تنظیم فابریکش اگه دس نخورده عالیه.موتور اچار کشی خاصی نمیخواد.فیلر هم الان زوده صبر کن هوا گرم تر شه.خلاصه فعلا فقط روغن و عوض کن تا بعد عید.که هوا گرم تر میشه.این موتور کلا زیاد نگه داری نمیخواد و موتور ساده ای هست از نظر ساختار و با دوام.من که تا الان ۷۰۰۰ کیلومتر تو جاده این یه ماهه دوندمش بجز روغن هیچ کار دگه ای نخواسته.راستی الان سیستان و بلوچستان و شهر چابهار هستم و ایشالا تو برنامه اخر سال هستم تهران.راسی از چرب و روغنی بودن زنجیر مطمن شو.ایشالا به زودی میام و از سیر تا پیاز سفرو میگم.ممنون راسی اگه خواسی شمارمو از روشاک بگیر تا هرجا سوالی یا مشکلی داری راهنماییت کنم در حد عقل ناقصم.

شایسته فر
13-12-1391, 06:40 قبل از ظهر
سلام به شایسته جان مبارک ایشالا از سفر برگشتم حتما میبینمت.در مورد موتورت هم حساس نباش.کاربراتورو دس نزن تنظیم فابریکش اگه دس نخورده عالیه.موتور اچار کشی خاصی نمیخواد.فیلر هم الان زوده صبر کن هوا گرم تر شه.خلاصه فعلا فقط روغن و عوض کن تا بعد عید.که هوا گرم تر میشه.این موتور کلا زیاد نگه داری نمیخواد و موتور ساده ای هست از نظر ساختار و با دوام.من که تا الان ۷۰۰۰ کیلومتر تو جاده این یه ماهه دوندمش بجز روغن هیچ کار دگه ای نخواسته.راستی الان سیستان و بلوچستان و شهر چابهار هستم و ایشالا تو برنامه اخر سال هستم تهران.راسی از چرب و روغنی بودن زنجیر مطمن شو.ایشالا به زودی میام و از سیر تا پیاز سفرو میگم.ممنون راسی اگه خواسی شمارمو از روشاک بگیر تا هرجا سوالی یا مشکلی داری راهنماییت کنم در حد عقل ناقصم.
آقا ممنون از لطفت
من که خیلی دوست دارم شمارو زیارت کنم و مزاحمتون بشم و ضمنا از دانسته های سرشارتون استفاده کنم
روغن چی بریزم؟
اسپیدی طلایی خوبه یا؟

شایسته فر
14-12-1391, 12:23 قبل از ظهر
آقا موتورو بردم پیش مرادی
گفت همچیش درسته فقط یکم فیلراش شله که اونم بعد از عید باید ببرم پیشش!!!!

nima360
14-12-1391, 09:34 بعد از ظهر
داداش شایسته قرار بود چنتا عکس از رخشت بزاری چی شد؟؟؟هنوز منتظریم داداش

جانسون
14-12-1391, 09:50 بعد از ظهر
شایسته دادا روغن چی میری تو دایتی؟؟ :دی کاست رول یا اسپیدی؟؟؟ جواب میده یا نه ؟؟؟

شایسته فر
15-12-1391, 08:39 قبل از ظهر
فعلا که عوض نکردم داداش علی
نمی دونم
باید دید چی روش جواب میده
اگه همون اسپیدی جواب بده که خب چه بهتر
داداش نیما انصافا اصلا من تو خونه دیده نمیشم!!!!!
ایشالا تو اولین فرصت چشم!!!

nima360
15-12-1391, 10:30 قبل از ظهر
چشمت بیبلا داداش..بزرگواری میکنی دمت گرم...
راستی دیشب توی یه سایت خارجی خوندم که اگه میخاین از تمام قدرت این موتور استفاده کنید باید مدام ساسات بالا باشه آیا این حرف درسته یا زبطی نداره؟؟؟

K.I.A
15-12-1391, 11:11 بعد از ظهر
خیر موجب مصرف زیاد و خام سوزی و اسیب به موتور میشه به مرور زمان/از ساسات لحظه ای باید استفاده کرد نه دائم.

dr.hosseyn
15-12-1391, 11:21 بعد از ظهر
سلام میخواستم بدونم قیمت دایچی چنده؟[Only registered and activated users can see links]

MANHUNT
16-12-1391, 05:06 قبل از ظهر
سوار و ایول به بچهای دایچی سوار.من یه داچی 250 دارم خدایی راضیم تا حا 5 هزارتا را رفته و هیچ خرجی جز تعویض روغن نداشته داداشم هم یه نارنجیشو داره اون 7 هزار کارکرده اونم تا حالا خرجی نداشته تو محله ما دو سه نفر دیگه دارن که یکی 11 هزار یکی 17 هزار ویکی 2 هزار کارکرد داره هیچ کدوم تا حالا اذییت نکرده وجدانن دروغ نگم چرا اگزوزش صدا میده کاربرات صدا میده زیر قسمت راکب لرزش داره به مقدار خیلی خیلی کم روغن ریزی داره جنس سیم کلاچ و گاز سفت و خشکه که باید روغن کاری بشه که دوستانی تو ترافیک زیاد تردد میکنن مخصوصا تو زمستون سیم گاز یا سیم کلاچشون پاره نشه این مشکلات رو من هر جا بردم گفتن تبیعی هستش الکی حساس نشید انقدر پیشه مکانیک نبرید که پدر موتور رو در میارن چند وقت که موتور دستتون باشه متوجه میشید که هیچ مشکلی نداره و بعد شتاب این موتور رو با اپاچی و پالس مقایسه نکنید که من پالس 220 رو فروختم دایچی گرفتم شتاب دایچی 250 عالیه عرضه اندام نکنید اقایون اپاچی سوارها ببخشید زیاد حرف زدم فقط اینکه این موتور جوابه خودشو پس داده من رفیقم تو سبلان مغازه داره اون اوایل که دایچی امده بود میگفت اشغاله فلانه یه دفه منفجر میشه اما یه هفته پیش دیدمش که یه دایچی مشکی سوار بود بهش گفتم فلانی تو که میگفتی اشغاله چرا دایچی سواری گفت:این موتور جوابه خودشو داده والان دو سه تا دایچی گذاشته تو مغازش نتیجه:اگه پولتون به پالس یا اپاچی نمیرسه از خرید این موتور نترسید من اینایی که گفتم از تجربه کارکرد خودم ودوستام از این موتور بود یا علی.

شایسته فر
16-12-1391, 09:20 قبل از ظهر
کلا برابچز محلتون زدن تو کار دایچی!!!!!!
موتور خوبیه ولی یه سری ایراد داره که خب موتور چینیه و 100 البته موتور بی ایراد وجود نداره!!!!!
قیافشم خوبه ؛ شتابشم بد نست ولی کیلومترش مشخصه خالی بندیه
من 220 دارم 90 تا که میرم سرع بادی که به صورتم می خوره بیشتر از 110 تای دایچیمه!!!!

nima360
16-12-1391, 11:22 بعد از ظهر
سوار و ایول به بچهای دایچی سوار.من یه داچی 250 دارم خدایی راضیم تا حا 5 هزارتا را رفته و هیچ خرجی جز تعویض روغن نداشته داداشم هم یه نارنجیشو داره اون 7 هزار کارکرده اونم تا حالا خرجی نداشته تو محله ما دو سه نفر دیگه دارن که یکی 11 هزار یکی 17 هزار ویکی 2 هزار کارکرد داره هیچ کدوم تا حالا اذییت نکرده وجدانن دروغ نگم چرا اگزوزش صدا میده کاربرات صدا میده زیر قسمت راکب لرزش داره به مقدار خیلی خیلی کم روغن ریزی داره جنس سیم کلاچ و گاز سفت و خشکه که باید روغن کاری بشه که دوستانی تو ترافیک زیاد تردد میکنن مخصوصا تو زمستون سیم گاز یا سیم کلاچشون پاره نشه این مشکلات رو من هر جا بردم گفتن تبیعی هستش الکی حساس نشید انقدر پیشه مکانیک نبرید که پدر موتور رو در میارن چند وقت که موتور دستتون باشه متوجه میشید که هیچ مشکلی نداره و بعد شتاب این موتور رو با اپاچی و پالس مقایسه نکنید که من پالس 220 رو فروختم دایچی گرفتم شتاب دایچی 250 عالیه عرضه اندام نکنید اقایون اپاچی سوارها ببخشید زیاد حرف زدم فقط اینکه این موتور جوابه خودشو پس داده من رفیقم تو سبلان مغازه داره اون اوایل که دایچی امده بود میگفت اشغاله فلانه یه دفه منفجر میشه اما یه هفته پیش دیدمش که یه دایچی مشکی سوار بود بهش گفتم فلانی تو که میگفتی اشغاله چرا دایچی سواری گفت:این موتور جوابه خودشو داده والان دو سه تا دایچی گذاشته تو مغازش نتیجه:اگه پولتون به پالس یا اپاچی نمیرسه از خرید این موتور نترسید من اینایی که گفتم از تجربه کارکرد خودم ودوستام از این موتور بود یا علی.

-------------------------
اول سلام داداش...
بابا خدا خیرت بده..اخر یه نفر حرف دل مارو زد..به خدا دایچی خیلی موتور خوبیه..اقا هرچی پول بدی همونقدر اش میخوری...ولی انصافا دایچی موتور خوبی از آب دراومده...خداوکیلی من دلم نمیاد حتی فکر فروش درموردش بکنم...خیلی موتور باحالیه...

- - - Updated - - -

کلا برابچز محلتون زدن تو کار دایچی!!!!!!
موتور خوبیه ولی یه سری ایراد داره که خب موتور چینیه و 100 البته موتور بی ایراد وجود نداره!!!!!
قیافشم خوبه ؛ شتابشم بد نست ولی کیلومترش مشخصه خالی بندیه
من 220 دارم 90 تا که میرم سرع بادی که به صورتم می خوره بیشتر از 110 تای دایچیمه!!!!

داداش شایسته میدونی حتی باد هم از ابهت دایچی میترسه قبل رسیدن خودشو میکشه کنار که باد کمتری به صورتتون میخوره....:smilies(113):
راستی داداش..من توی موتورم روغن بهران میریزم...موتورم نزدیک 18هزارتا راه رفته که فقط 17هزارتاش زیر پای خودم بوده...تا الان هم همش بهران ریختم خیلی نرم و بی سرصدا بوده...مشکلی هم نداشته..زیاد وسواس نشو...بعدشم من روی کیلومتر روغن عوض نمیکنم هر موقع از غلظتش کم شده باشه عوض میکنم....
یه سوال دوستان به نظر شما هرچند وقت یه بار باید روغن با دستگاه ساکشن تخلیه کرد؟؟؟

rooshak
17-12-1391, 01:05 قبل از ظهر

MANHUNT
17-12-1391, 01:49 قبل از ظهر
سلام به اقا نیما گل چاکرتو تو داداش دایچی خداییش حرف نداره و سلام خدمت اقای شایسته فر گل این چینی هارو دسته کم نگیرید که اینده دست اوناست وقتی که میگن جنس چینی اولین چیزی که به ذهن ادم میرسه کیفیت بده اما این قرن قرن چینی هاست نمیگم تمام اما بیشتر لوازم استفاده ما از جمله لوازم خانگی گرفته تا خیلی چیزای دیگه ساخت چینه حتی ایفون که چین تحت لیسانس اپل امریکا میزنه دیگه کیفیت جنس چینی مثل قدیم نیست اقای شایست فر داره پیشرفت میکنه و بهتر میشه و تو کیفیت دایچی 250 اصلا شک نکن کارخونها و محصولات چینی روز به روز پیشرفت قابل ملاحظه ای دارن و من فکر میکنم تا ده سال دیگه همه چیز با بر چسب ساخت چینه الان ماشین سازهای چینی رو ببینید که چند کمپانی تو خود ایران هست کیفیت خوب موتور خوب امکانات خوب با حداقل قیمت مثل همین دو دیسک بودن چرخ جلو دایچی 250 نمیخوام بگم کیفیتش از پالس و اپاچی بهتره اما کمتر نیست شما موتور رو تازه گرفتی منم اولش حساسیت داشتم اما یه مدت که گذشت به این چینی ها دمت گرم میگی که این موتور رو با این امکانات و قیمت روانه بازار کردن موتورهمه جوره خوبه مدل 90 به بالا تو تابستون اصلا مشکل ریپ و غیره رو نداره مطمن باش موتور استخون داری گرفتی ببخشید کلی صحبت میکنم

شایسته فر
17-12-1391, 08:52 قبل از ظهر
ممنون از لطف همتون
ولی جنس چینی چینیه دیگه!!!!!
تعارف که نداریم
ما ارانیا هم که جنس چینی وارد می کنیم از بدبختیمونه!!!!
چون سودش خیلی خیلی بیشتره؛ به علت کم قیمت بودنش نسبت به وسایل و بالاخص موتورهای پدر مادر دار و ژاپنی
شما ببین تو کشور های اروپایی و امریکایی چقدر از موتور های چنی و ژاپنی استفاده می کنن!!
مقایسش خالی از لطف نیست
موتور های چینی خوش خط و خال هستن
حالا درجه بندی دارن
جنس درجه 1 داره تا 1000000000000
مثلا روان خوب از اب در اومده
یا دایچی ولی بازم درجه 1 نیستن!!!!

روان
17-12-1391, 05:27 بعد از ظهر
سلام دوستام بعد از کلی تلاش و تحقیق منم ی دایچی خریدم

shahriar
17-12-1391, 06:15 بعد از ظهر
مبارکه نوع خریدی یا دسته دوم .؟
چ رنگی؟
چند خریدی؟
چندتا عکس بزار

روان
17-12-1391, 09:27 بعد از ظهر
ممنون رنگش قرمز مشکی موتور مدل 90 کارکردشم 1800 تا تمیز تمیز انگار تازه از کارخونه آوردن بیرون
قیمتم که دیگه قیمت فلک در اومد 3700 موتور نیست دیگه تو بازار نوش رو زنگ زدم میگه اگه باشه زیر 4500 نیست اپاچی رو هم قیمت گرفتم میگن 5500

sajad.N
17-12-1391, 10:25 بعد از ظهر
ممنون از لطف همتون
ولی جنس چینی چینیه دیگه!!!!!
تعارف که نداریم
ما ارانیا هم که جنس چینی وارد می کنیم از بدبختیمونه!!!!
چون سودش خیلی خیلی بیشتره؛

حرفتون کاملآ درسته جناب شایسته فر..ولی گاهی موتور چینی از ایرانی بهتره...
اینو تجربه کردم!
شاید نبود استاندار های ساخت این کیفیت ساخت ایران رو انقد نازل کرده...
انقدری که از جنس ایرانی ضربه خوردم از چینی نخوردم!!!

shahriar
17-12-1391, 10:57 بعد از ظهر
اینو تجربه کردم!
اره درسته ولی انصافا دایچی موتور خوبیه.
حالا رادیات روغن روش تاثیر خاصی میزاره اگه نصب بشه؟

nima360
17-12-1391, 11:02 بعد از ظهر

اقا مبارکه به جمع دایچی سوارها خوش اومدی..البته جمع اژدها سوارها هم میگن بهش

MANHUNT
18-12-1391, 03:41 قبل از ظهر
روان جان مبارکت باشه ایشالا خودت و موتورت همیشه سالم باشید فقط کلاه ایمنی یادت نره :29:

شایسته فر
18-12-1391, 10:31 قبل از ظهر
اینو تجربه کردم!
داداش ما که اصلا موتور ایرانی نداریم
همه چینی مونتاژ ایرانن!!!!!

sajad.N
18-12-1391, 10:38 قبل از ظهر
داداش ما که اصلا موتور ایرانی نداریم
همه چینی مونتاژ ایرانن!!!!!

کاش فقط منتاژ بود...
منظورم همین انواع (طرح ها) س..طرح پالس دیدم برق از سرم پرید!!!
مثلا موتور اینجانب بدنه و شاسی پالس و موتور 150 روش گذاشتن!!!
خدا کنه پژو آر دی نشه!!!!! :d

شایسته فر
18-12-1391, 03:34 بعد از ظهر
کاش فقط منتاژ بود...
منظورم همین انواع (طرح ها) س..طرح پالس دیدم برق از سرم پرید!!!
مثلا موتور اینجانب بدنه و شاسی پالس و موتور 150 روش گذاشتن!!!
خدا کنه پژو آر دی نشه!!!!! :d
همون طرح پالسم چینی هست!!!!!!!!!
ایران........ :3:
آقا من از این چراغا که روشاک گزاشته می خوام بندازم!!
البته نه باباغوریشو!!!
حتما باید کیلومترشو در بیارم؟

روان
18-12-1391, 04:57 بعد از ظهر
روان جان مبارکت باشه ایشالا خودت و موتورت همیشه سالم باشید فقط کلاه ایمنی یادت نره :29:
ممنون دوستان درود بر شما نسبت به قیمتش واقعا اژدهاست هر موتوری رو بهش برسی و رعایت کنی ازیتت نمیکنه میبینید که دوستمون باهاش رفته ایرانگردی ولی ی ذهن فنی و ابتکاری داشته که ی تغیراتی روش داده و حالا با خیال راحت این کار رو کرده من که خدایی ازش راضیم .
کلاهم از اون خوباش دارم عزیز اصلا موتور سواری بدون کلاه حال نمیده اول ایمنی بعد سواری اگه کلاه نداشتم تا حالا 2 بار ازراءیل من و با خودش برده بود

MANHUNT
19-12-1391, 02:42 قبل از ظهر
دمت گرم داداش کلاه ایمنی جون من هم یه بار نجات داد به امید روزی که همه موتور سوارها کلاه ایمنی بذارن و چراغ قرمز رد نکنن:20:

- - - Updated - - -

کسی از دوستان تا حالا خورشیدی دایچی 250 رو عوض کرده؟اگه کرده شتاب موتور چقدر بهتر شده؟و چقدر تاپ اسپید زده ممنون.

monazzah
19-12-1391, 07:55 قبل از ظهر
همون طرح پالسم چینی هست!!!!!!!!!
ایران........ :3:
آقا من از این چراغا که روشاک گزاشته می خوام بندازم!!
البته نه باباغوریشو!!!
حتما باید کیلومترشو در بیارم؟

نه دادا لازم نیست منم که بر نداشتمش

شایسته فر
19-12-1391, 09:44 قبل از ظهر
آخه مال دایچی خیلی بزرگه و مثل کیلومتر موتور شما نیست!!
احتمالا جا نشه!!!

F.Shahgol
19-12-1391, 10:26 بعد از ظهر
اگه بخام رو ارکاوی این چراغ ها را ببندم
باید کیلومتر را باز کنم؟

monazzah
20-12-1391, 08:24 قبل از ظهر
اگه بخام رو ارکاوی این چراغ ها را ببندم
باید کیلومتر را باز کنم؟

شما بیا مشهد موتورو منو ببین من که بازش نکردم

شایسته فر
22-12-1391, 05:06 بعد از ظهر
آقا گفته بودین برا تعویض روغن کدوم پیچو باید باز می کردیم؟

شایسته فر
22-12-1391, 06:14 بعد از ظهر
من این پیچ عقبیه رو باز کردم
همونی که دو فرورفتگی نیست!!!
یه پین که شبیه گلوله هست + یه فنر ازش اومد بیرون
با کمک داداش گلم روشاک (تلفنی مزاحمشون شدم) پین و فنرو جازدم و بستم
یه چیز جالب شمع فابریکش روش نوشته ngk!!!!!! اما ngk اصل نیست:4chsmu1:
یه چیز خیلی جالب تر
حدود 400 سی سی تو موتور روغن بود!!!!!!!!

MANHUNT
22-12-1391, 09:05 بعد از ظهر
دوستان گل دایچی سوار یه سوال خواهشا کمک میخوام خورشیدی عقب رو عوض کنم میخوام فاصله بین دندها بیشتر بشه شتاب و سرعت هم بهتر بشه باید خورشیدی ریز بذارم یا بزرگ تاثیر هر کدومشون چیه؟:297:

- - - Updated - - -

شایسته فر جان کجایی دادا شما نظری نداری؟

روان
22-12-1391, 11:44 بعد از ظهر
به نظر من موتور رو از حالت استانداردش خارج نکنید بهتره بدبخت به این خوبی راه میره من که سر ی نفس رو 100 هستم مست ماست هم باهاش 140 میرم دور موتورم رو 7000من به آب بندی خیلی اعتقاد دارم
من موتورای زیادی داشتم فقط میتونم بگم فوق العادست کجا پالس و آپاچی میتونن اینجوری راه برن اصلا کجا اینجور هندلینگی دارن؟ فقط باید بهش برسی تا حالا موتور مونتاژ ایران بدون لرزش سوار نشده بودم این اولیش بود .
راستی ی سوال میشه واسه عقبش لاستیک پهن تری انداخت و اصلا این کار رو توصیه میکنید یا نه؟

- - - Updated - - -

ی موقع دوستانی که پالس یا آپاچی دارن از حرف بالای من ناراحت نشن اونا هم موتورای خوبی هستن مخصوصا برای شهرای پر ترافیک و کسایی که رفت و آمد زیادی دارن من همین پالس و اپاچی رو پیشنهاد میکنم و کلا به غیر از بحث کیفیت قطعات اصلا کلاس سواری دایچی با پالس و آپاچی فرق میکنه ولی اگه ترافیک ندارید و شهری دارید که میتونید گاز بدید تو خریدش شک نکنید

rooshak
23-12-1391, 12:30 قبل از ظهر
دوستان گل دایچی سوار یه سوال خواهشا کمک میخوام خورشیدی عقب رو عوض کنم میخوام فاصله بین دندها بیشتر بشه شتاب و سرعت هم بهتر بشه باید خورشیدی ریز بذارم یا بزرگ تاثیر هر کدومشون چیه؟:297:

- - - Updated - - -

شایسته فر جان کجایی دادا شما نظری نداری؟

از استاندارد خارجش نكن .زنجير همش رد ميكنه و بعد يه مدت كمم زنجيرت خراب ميشه

MANHUNT
23-12-1391, 01:35 قبل از ظهر
اره داداش 140 رو مشتی میره اما یه جا شنیدم با عوض کردن خورشیدی عقب موتور به سرعت های بالاتر به راحتی میرسه شتابش که عالیه عالیتر میشه :acigar:

- - - Updated - - -

حرفت کاملا درست روان جان و عاشقه موتورم هستم به خدا خیلی راضیم داداش حقیقت اینه من پالس 180 و 220 داشتم اما اپاچی نداشتم من از دایچی 250 خیلی راضیتر از اون دوتا موتور دیگم 220 که انقدر لرزش داشت که تا نیم ساعت میبره میزدم

rooshak
23-12-1391, 01:38 قبل از ظهر
اره داداش 140 رو مشتی میره اما یه جا شنیدم با عوض کردن خورشیدی عقب موتور به سرعت های بالاتر به راحتی میرسه شتابش که عالیه عالیتر میشه :acigar:

- - - Updated - - -

حرفت کاملا درست روان جان و عاشقه موتورم هستم به خدا خیلی راضیم داداش حقیقت اینه من پالس 180 و 220 داشتم اما اپاچی نداشتم من از دایچی 250 خیلی راضیتر از اون دوتا موتور دیگم 220 که انقدر لرزش داشت که تا نیم ساعت میبره میزدم

شتاب موتور بيشتر ميشه ولي سرعت و فكر نكنم گشتاورد موتور يه حدي داره .به نظر من نكن اينكارو

شایسته فر
23-12-1391, 10:27 قبل از ظهر
با بزرگ کردن خورشیدی عقب شتاب بیشتر اما از تاپ اسپید کاسته میشه
با کوچیک کردنش شتاب کمتر ولی تاپ اسپید اضافه میشه
البته قدرت موتور هم کم میشه و شاید با کوچیک کردنش به دلیل کم شدن قدرت موتور اصلا تاپ اسپید قبلی رو هم نتونید به دست بیارید مگر با تیونینگ های بیشتر که قدرت موتورو بالاتر ببرید

روان
23-12-1391, 10:15 بعد از ظهر
دوستان لطفا راهنمایی کنند لاستیک عقب دایچی رو میشه سایز بزرگتر انداخت ؟ اگه میشه چه سایزی و اصلا این کار رو توصیه میکنند یا نه؟

شایسته فر
23-12-1391, 10:39 بعد از ظهر
لاستیکش که به اندازه ی کافی بزرگ هست
درسته سرسره هست ولی خب لاستیکش خیلی بزرگه!!!!!!
فکر کنم یه سایز بشه بزرگترش کرد اما چه سودی داره؟

روان
23-12-1391, 11:30 بعد از ظهر
والا هیچ سودی که نداره فقط فکر کنم خوشکل تر بشه همین

rooshak
23-12-1391, 11:47 بعد از ظهر
خوشكل ميشه اگه بشه انداخت

- - - Updated - - -

خوشكل ميشه اگه بشه انداخت

MANHUNT
24-12-1391, 01:37 قبل از ظهر
بله میشه من قبلا از مکانیک پرسیده بودم اما به نظر لاستیکش مناسبه لاستیک هایی هم میشه روش انداخت که خوبه و مثل ماله خودش ایز نمیخوره مخصوصا دایچی یه موتور بیابانی 200 سی سی داره که لاستیکش بزرگتر از دایچی 250 و بنظرم میشه روی دایچی 250 انداخت

- - - Updated - - -

روان جان داداش این چند وقته خیلی خیلی سرم شلوغ بود وقت نکردم امار اگزوزو بگیرم:i'm sorry:

- - - Updated - - -

از داداشای گلم روشاک شایسته فر و روان تشکر که سوالاتمون رو منت گذاشتن جواب دادن مرسی:flower4::flower4:

شایسته فر
24-12-1391, 02:46 قبل از ظهر
لاستیک دایلیم فوق العاده چشبندگی خوبی داره
اگه می خوای عوض کنی مال دایلیم بنداز

روان
24-12-1391, 03:32 بعد از ظهر
Manhunt جان دمت گرم به فکر ی اگزوز واسه ما باش دادا که این داره اینجوری جون میکنه عمو چی ما مثل وحشیا منتظره تا اگزوزش عوض بشه ی نفس راحتی بکشه .فعلا ی سر اگزوزی روش گزاشتم ی ترتری میکنه عکساشو میزارم

- - - Updated - - -

پس مال دایلیم بهش میخوره؟ حالا مال دایلیم سایزش چنده؟

شایسته فر
24-12-1391, 03:42 بعد از ظهر
والا نمیدونم میخوره یا نه ولی احتمالا بخوره چون کنار هم سایزشون تقریبا یکیه
سایزشو ندارم دقیق

روان
24-12-1391, 03:51 بعد از ظهر
ی سوال دیگه داشتم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم میزان باد لاستیک ها چقدر باید باشه؟ چند پاسکال؟
بعد اگه نیتروژن بزنیم چی خوبه یا نه؟

شایسته فر
24-12-1391, 04:17 بعد از ظهر
نتروژن تو فصل گرما خوبه ولی تو زمستون میشه مثل سنگ لاستیکت