PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت لوازم جی اس ایکس آر 1000

ME_250
16-01-1391, 11:15 بعد از ظهر
سلام کسی قیمت فلاپهای کامل جی اس ایکس رو نداره
با کله چراغ جلوش ( بلوری )
قیمت جهانی کله چراغ کامل جلوش 89 دلار بود تازه مدل 2012
تو تهران چنده و یه راهنمایی هم بکنید که از کجا تهیه کنم
قبلا یه سایت بود موتر بازار میتونستی خرید اینترنتی بکنی ولی ما همش قیمت میگرفتیم
حالا اساتید گرامی لطف کنن یه راهنمایی هم به کنند

ali faghfouri
16-01-1391, 11:27 بعد از ظهر
سلام کسی قیمت فلاپهای کامل جی اس ایکس رو نداره
با کله چراغ جلوش ( بلوری )
قیمت جهانی کله چراغ کامل جلوش 89 دلار بود تازه مدل 2012
تو تهران چنده و یه راهنمایی هم بکنید که از کجا تهیه کنم
قبلا یه سایت بود موتر بازار میتونستی خرید اینترنتی بکنی ولی ما همش قیمت میگرفتیم
حالا اساتید گرامی لطف کنن یه راهنمایی هم به کنند
این کارا کاره امیر باقری هستش از اراک یه روز واست میفرسته تهران.

Masoud
17-01-1391, 12:11 قبل از ظهر
برو تو این وبلاگ شماره سیاوش و بردار بهش بزنگ ... نصف روزه بهت می ده فقط رنگ و اینا رو مشخص کن و مدل و بهش بگو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ME_250
19-01-1391, 12:41 بعد از ظهر
این کارا کاره امیر باقری هستش از اراک یه روز واست میفرسته تهران.

علی آقا شماره تلفن این امیر باقری رو نداری به ما بدی بهد راستی قیمتاش چه جوری میده فضایی قیمت میده یا زمینی ؟

برو تو این وبلاگ شماره سیاوش و بردار بهش بزنگ ... نصف روزه بهت می ده فقط رنگ و اینا رو مشخص کن و مدل و بهش بگو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مسعود جان این سیاوش قیمتاش چه جوری هست ؟باپنبهسر میبره یا نه ؟

Masoud
19-01-1391, 05:41 بعد از ظهر
علی آقا شماره تلفن این امیر باقری رو نداری به ما بدی بهد راستی قیمتاش چه جوری میده فضایی قیمت میده یا زمینی ؟

مسعود جان این سیاوش قیمتاش چه جوری هست ؟باپنبهسر میبره یا نه ؟
سیاوش رفیق و همکاره خودمه ...
مطمئن باش قیمت فلاپی که از سیاوش مرادی می گیری از همه تو بازار کمتره ، به نظر من یه قیمت تو بازار بگیر و مقایسه بکن .... بعد خرید کن همه فلاپ هاش رو هم یکی از اقوام اش از تایلند میاره .... فلاپ کامل آبی آسمونی تو انبار بود نمیدونم مدل چند بود فکر کنم 2005 - 2006 قیمتاش هم حدود 1800 اینا باید باشه حالا 100 بالا پایین تر ....
ولی استیکر و ایناش مطمئنه زیر فلاپ هاش هم زده تایلند ....