توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Ktm 250exc-f وحشی زیبا!!
ali_r
02-05-1393, 02:54 بعد از ظهر
علی آقا تو 30 35د سالگی که خوانواده تشکیل دادی خرجت 100 برابره !!!!بچه ها حالا تبلت و ....اینا دارن !!!ببین بچه شما ازت چی میخواد !!!
ایشالا کارات ردیف باشه بتونی 10 تاشا بخری !
اره درسته ولی خلاصه یکاریش میکنیم یک روز به عمرم هم مونده باشه یکی میخرم ولی میدونم که تا 5_6 سال نمیتونم الکی چرا خودمو دلخوش کنم؟
البته این رو هم بگم اگه بخوام میتونم همین امروز فردا بخرم ولی میخوام هر چی بخرم از جیب خودم بخرم نه کس دیگه ای
خیلی ممنون
دوستان دقت کنید از موضوع اصلی منحرف نشیم
اینم یه عکس خوشگل:
[Only registered and activated users can see links]
MEBRAHIMI
02-05-1393, 03:06 بعد از ظهر
دوستان میخواستم راجب به کیفیتش یه سوال بپرسم!!
مثلا دوستان ماشینای اروپایی مثل بنز خیلی باحالن ولی استهلاکشون از ماشینای ژاپنی بیشتره(تویوتا)!
سوالم این بود که شما وقتی یه crf2009 میخری بخاطر کیفیتش اونقدا با صفرش فاصله نداره .میخواستم بدونم ktmهم وقتی 2009 بخری مثلا باصفرش فاصله داره یانه؟
معمار
02-05-1393, 04:23 بعد از ظهر
از اونجایی که من نه سوادشو دارم - نه تجربه سواری و استفاده از این موتور و کراس و اندورو های دیگه رو - اظهار نظر نکنم بهتره!!!
اما با دیدن این عکسای قشنگ خواستم یه تجربه ساده از خودم بگم :
بعضی از دوستان که مثل خود من بی تجربه هستن و آفرود زیاد نرفتن با دیدن اینجور عکسا و کلیپ ها تو خیالشون میگن : " چی میشه منم از اینا داشته باشم و برم از این حرکت ها بزنم ؟؟"
اکثرا هم این توهمات ارزبرگی برا طرفدارای ktm پیش میاد (البته جسارت به کسی نشه) اما توجه کنید این عکسا با واقعیت و توانایی ها و تجارب ما خیلییییی فاصله دارن!
فی المثل - من با دیدن عکس های یکی از دوستام و شنیدن خاطراتش همش دلم میخواست یه کراس 450 داشته باشم و برم کوه و پیست حال کنم یا مثلا اون کارایی که گراهام جارویس انجام میده رو یاد بگیرم! اما بعدا که چندبار سوار450 شدم- دیدم نه بابا! نه 450F چیزی هست که من میخوام نه من آدمی هستم که بتونم اون حرکات رو بزنم! یعنی جرات و استعدادش رو نداشتم!
هدفم از این همه چیزشعر نوشتن این بود که بگم : موتور فقط قدرت و شتاب داره! اما آفرینش هیجان و صحنه های زیبا همش بستگی به راکب داره! مثلا اون لذتی که ممد عقیلی از روان و ایکس ال میبره و اون هیجانی که ایجاد میکنه رو (خودم باش آفرود رفتم) رو خیلیا حتی با کراس 450 همنمیتونن ایجاد کنن ولذت ببرن!
در پایان به نظر من بهتره بجای این بحث ها منتظر باشیم میلاد کیشی تجربیاتش رو اینجا بنویسه تا بلکه من هم یه چیزی به دانسته های صرفا تئوریم اضافه بشه!
انصافا با تجربت موافقم و خودم این تجربه رو امتحان کردم
عکس هایی که من گذاشتم صرفا جهت زیبایی گذاشتم
و پس اون تجربه امضام به این شد :
لقمه اندازه دهنت بردار خفه نشی
- - - Updated - - -
در رابطه با اون كليپها.شما مسابقات ارز برگ رو ببينيد.اكثرا ايندرو 2 زمانه مصرف ميكنن.كراس هم هست بينشون.ولي ببين كسايي كه توش مقام ميارن موتوراشون چيه؟؟؟
من اينم بگم كه اگه مصرفم فقط شيب زدن و آفرود كوتاه توي كوه بود yz رو نگه ميداشتم.ولي با توجه به نوع موتور سواريم بايد ايندرو بگيرم.
راستي اينم بگم كه cr موتور خيلي وحشي هستش.ميثم يكي از دوستام يه 96 سيلندر بوش داره.وقتي كيپس باز ميكنه از yz 2008 من بيشتر شتاب ميگيره.سر گازم اصلا نداره.اينارو گفتم كه بدوني با چجور موتوري طرف هستي.اگه وسط شيب افتادي توي يه چاله و مجبور شدي گازو ول كني بايد برگردي پائين.چون سر گاز نداري و نميتوني شيب رو ادامه بدي
منم دیدم اکثرا دو زمانه هستن
- - - Updated - - -
KTM EXC 250 - 2014 دوزمانه
44285
44286
44287
44288
44289
44290
44291
44292
44293
Eyeless
02-05-1393, 06:59 بعد از ظهر
شکی نیست که عشق موتور مثل عشق مادر به فرزنده منم یه وقتی میگفتم اگه لامبورگینی یا بوگاتی بزارن جلوم با یه هایوبوسا 100درصد هایوبوسا برمیدارم.
اما بعد که وضع رانندگی ایرانیا دیدم مخصوصا خانوما طرف از فرعی میپیچه به اصلی با 3 صدای موزیکم زیاد میکنه نه راهنما نه یه نگاهی :| کلا از این حرفم پشیمون شدم و دارم سعی میکنم جم جور کنم یه ماشین حتی اگر شده 1 پراید 81 بگیرم. هر لحظه احتمال کتلت شدن تو خیابون هست
اما عجب موتور وحشی هست.
با این عکسهایی که Storm گذاشته کلک پرم ریخت :دی
SiXdays 2012&2013
44295
44296
MEBRAHIMI
02-05-1393, 07:26 بعد از ظهر
شکی نیست که عشق موتور مثل عشق مادر به فرزنده منم یه وقتی میگفتم اگه لامبورگینی یا بوگاتی بزارن جلوم با یه هایوبوسا 100درصد هایوبوسا برمیدارم.
اما بعد که وضع رانندگی ایرانیا دیدم مخصوصا خانوما طرف از فرعی میپیچه به اصلی با 3 صدای موزیکم زیاد میکنه نه راهنما نه یه نگاهی :| کلا از این حرفم پشیمون شدم و دارم سعی میکنم جم جور کنم یه ماشین حتی اگر شده 1 پراید 81 بگیرم. هر لحظه احتمال کتلت شدن تو خیابون هست
اما عجب موتور وحشی هست.
با این عکسهایی که Storm گذاشته کلک پرم ریخت :دی
SiXdays 2012&2013
44295
44296
سلام عزیزم هایابوسا و ktmکه برا توشهر نیستن که برا تو پیستن یا خارج شهر . برا تو شهر من موافقم ماشین خیلی بهتره !
Eyeless
02-05-1393, 08:02 بعد از ظهر
سلام عزیزم هایابوسا و ktmکه برا توشهر نیستن که برا تو پیستن یا خارج شهر . برا تو شهر من موافقم ماشین خیلی بهتره !
و علیکم :) میدونم داداش کلی گفتم یعنی منظورم این بود که یه موقه ای جونم در میرفت واسه موتور اما بعد دیدن رانندگی این ملت به کل نظرم عوض شد اما هنوزم عاشقش هستم اما نمیشه ریسک کرد
سوالی در مورد این موتور دارم اینه که اگه دو پشته بشینی هرکدوم با وزن 120 بازم شتاب و وحشیگریشو میتونه نشون بده ؟ اصلا 2تا آدم با وزن 120 روش جا میشن :دی ؟ کمکاش چجوریاست ؟ نرمه وقتی از تپه 2 متری بپری پایین بیای ضربه نمیزنه ؟ البته اگه درست فرود بیای صفحه کلاچش چندتاییه ؟
milad 250
02-05-1393, 08:34 بعد از ظهر
mehran
02-05-1393, 11:04 بعد از ظهر
پس مهران جان به نظرت کدوم موتور جوابگوی شما خواهد بود؟ کی تی ام؟؟ نظرت خودت چیه؟ تریل های چینی خودمون جوابگو نیستن و چرا؟ مثل روان و فلات چون میدونم موتورها رو یکی یکی امتحان کردی و اطلاعاتت خوبه
بهترین تریل اندرو بعد کی تی ام چی بنظرت خوبه؟ مدارک دار یا بدون مدارک
علی جان تو اندرو ها من فقط تجربه همین ktm رو داشتم.یه بارم یه چند دقیقه ای یدونه klx 450 رو گاز دادم.پس نمیتونم بگم کدوم بهتره.تریل های چینیم که کلا ول کن.اینا مثل خر امام زاده میمونن.فقط کارتو راه میندازن.هیچ لذتی از موتور سواری باهاشون نمیبری.موتور که 100% باید مدارک دار باشه تا خیالت راحت باشه.نه اینکه.......
من کلا الان ktm رو یکی از برترین شرکتهای موتور سازی میدونم.چون داره همه جور موتوری برای همه جور سلیقه تولید میکنه.تو ژاپنیها که فقط یاماها داره 2 زمانه میزنه که اونم فقط کراس داره.ولی ktm داره کراس میزنه،ایندرو میزنه،فیری راید میزنه.توی همه این کلاسها هم 4 زمانه میزنه و هم 2 زمانه.از حجم پائین تا حجمهای بالا.
خب معلومه که شرکت اول میشه تو موتور های آفرود.چون شما هر چیزی که دوست داشته باشید براتون تامین میکنه.
کدوم شرکت الان میاد 2 زمانه 350 سی سی بزنه؟؟؟
ali_r
02-05-1393, 11:20 بعد از ظهر
علی جان تو اندرو ها من فقط تجربه همین ktm رو داشتم.یه بارم یه چند دقیقه ای یدونه klx 450 رو گاز دادم.پس نمیتونم بگم کدوم بهتره.تریل های چینیم که کلا ول کن.اینا مثل خر امام زاده میمونن.فقط کارتو راه میندازن.هیچ لذتی از موتور سواری باهاشون نمیبری.موتور که 100% باید مدارک دار باشه تا خیالت راحت باشه.نه اینکه.......
من کلا الان ktm رو یکی از برترین شرکتهای موتور سازی میدونم.چون داره همه جور موتوری برای همه جور سلیقه تولید میکنه.تو ژاپنیها که فقط یاماها داره 2 زمانه میزنه که اونم فقط کراس داره.ولی ktm داره کراس میزنه،ایندرو میزنه،فیری راید میزنه.توی همه این کلاسها هم 4 زمانه میزنه و هم 2 زمانه.از حجم پائین تا حجمهای بالا.
خب معلومه که شرکت اول میشه تو موتور های آفرود.چون شما هر چیزی که دوست داشته باشید براتون تامین میکنه.
کدوم شرکت الان میاد 2 زمانه 350 سی سی بزنه؟؟؟
اگه پلاک ملی میخوای پس بنظرم همین کی تی ام برات مناسب باشه
یا اینکه اگه با cfrx یا wrf کنار بیای فکر کنم خوب باشن
خب حالا که جفت موتوراتو گزاشتی برا فروش چه موتوری مد نظرت هست و میخوای بخری؟ یا هنوز تصمیم نگرفتی؟
نظرت روی این موتور چیه؟ مثل کراس میمونه؟ پلاک ملیش تو ایران اومده؟
milad 250
03-05-1393, 02:23 قبل از ظهر
فکر نکم اون موتور پلاک ملی تو ایران داشته باشه.هر برندی حالا چه ژاپنی چه اروپایی همشون خوبن و نمی شه گفت کدوم از همه بهتره هر کدام معایب و مزایای خودشون و دارن و رقابتشون با هم نزدیک هست و زیاد تفاوت با هم نباید داشته باشند (البته منظورم بین موتورای اندرو هست و حجم موتور یکسان)از نظر من همشون عالی هستن و هر کسی بر حسب سلیقه و علاقه به برنده خاصی انتخابش و انجام میده .
ali_r
04-05-1393, 12:01 قبل از ظهر
مثل مرغی میمونه که گردنشو شکستن
MEBRAHIMI
04-05-1393, 01:13 قبل از ظهر
یه سوال به نظرتون غیر از این که چرخ یه تریلی با بار از روش رد شده باشه ممکنه اینجوری بشه؟:2i8d4ao:
milad 250
04-05-1393, 01:42 قبل از ظهر
به نظر تصادفی میاد.مدل های پایین تر از 2007 ضعف الیاژی در توپی و کرپی فرمان داشتن که تو مدل های بعدی این ضعف برطرف شده.
yasharazary
08-05-1393, 09:18 بعد از ظهر
میلاد کیشی هارداسان به؟؟
ما منتظر شنیدن تجربیات شما،و دیدن تصاویر آفرودی با این نارنجی ژیگول هستیم
milad 250
08-05-1393, 10:59 بعد از ظهر
سلام یاشار خان به عنوان خواننده ی مطالب تو سایت حوضور دارم .قرار ه که جمعه یه افرود بریم حودودا 300 km با یکی از رفقا که xl 250 داره گوشیم ازین نمکدوناست ببینم یکی می تونم پیدا کنم برا عکس.در ضمن فردا می خوام بعد 15 ساعت کار کرد روغن و فیلتر روغنش و تعویض کنم و یه اچار کشی کوچولو تا امادش کنم برا افرود.
ARSH
08-05-1393, 11:20 بعد از ظهر
پیرو بحث چند صفحه پیش که سر کراس و اینکه مسیر طولانی باهاش میشه رفت یا نه عرض کنم خدمتتون که
بنده هم با CRF450X و هم با Suzuki RM450Z مسیر قزوین - رامسر که از طولانی ترین مسیر هاست رفتم باید بگم که
موتور های اندرو ژاپنی روی گلگیر عقب یه برچسب هست که نوشته از این موتور تو شرایط سخت استفاده شه فقط ! یعنی حتی سی ار اف ایکس هم واسه آسفالت و گاز پر کردن نیست !!!!
ولی خب خیلی خیلی از کراس راحت تر
کراس هم بحث گازیدنش نیست راستشو بخواید گازیدن کراس تو مسیر طولانی باید حتما بتونید ***زید وگرنه کارش تموم میشه وسط راه
ولی از نظر راحتی عرض کنم که کراس گریه در میاره تو مسیر
ببینید کراس برای بیابون خوبه برای کویر خوبه برای صخره برای همه ناهمواری ها خوبه و مثل تریل . ولی باید کراس رو بزارید پشت ماشین بریدبرسید به محل مورد نظر بعد سوار شید
اینکه تو آسفالت بخواید برید بعد مسیر این جر میده موتور رو
حالا من با سوزوکی که رفتم دنده زنجیر رو بزرگ انداختم که اذیت نشه موتور فشار نیاد . درست حسابی راه میرفتم فشار نمیوردم که رفتم و اومدم بدون مشکل . ولی مشکل برای موتور پیش نیومد واسه خودم هزار تا مشکل مثل کمر درد و باسن درد :))))))) و پا درد و خیلی چیزای دیگه پیش اومد . تونل ها که شانسی میرفتم چراغ تعطیل . نمیتونستم 80 تا بیشتر ***زم چون تخته گاز میشد و داغون میشد .
میشه با کراس رفت ولی آدم جر میخوره !
با ایکس هم نمیگم راحت رفتم اومدم نه ! اونم اذیت شدن داشت ولی به مراتب کمتر
حالا کی تی ام و دیگر اندرو ها هم همین داستان رو دارن . به هیچ عنوان نمیشه تخته گاز کرد مثلا 10 دقیقه 120 تا سرعت تو لاین سه بغل به بغل پژو پرشیا گازید که ! تریل هم گازیدنش تو کفی داستان داره
موتوری که میتونید تو کفی باگازید تریل هایی مثل CRF L هست که انجینشون اصلا داستانش فرق داره ...
اندرو و کراس برای شرایط سخت هستن !
شرمنده زیاد شد . خواستم شفاف سازی شه . آقا مهران درست میگه من به شخصه حاضر نیستم دیگه با سوزوکی برم شمال مگه اینکه همه کراس داشته باشن ! چون از تریل ها عقب میموندم ! میتونستم ***زم برم ولی موتور میپاچه
آقا میلاد شما هم حواست باشه . گاز الکی حتی یه دونه به موتورت عمرش رو کم میکنه .
اگه براتون امکان داشت هم خوشحال میشیم بیای اینجا با هم موتور سواری کنیم یه روز . بد نمیگذره آقا . مخلصم
درست ***زید . همیشه ***زید :دی
ali_r
08-05-1393, 11:31 بعد از ظهر
بسیار عالی امید جان
یک سوال:
با کراس سوپاپدار یا دوزمانه میشه بدون فشار یه آفرود کوتاه 2_3 ساعته رفت بدون هیچ مشکلی؟
به نظر شما بهترین موتور برای مسیر های طولانی همین کی تی ام هست؟ یا چی؟
ARSH
08-05-1393, 11:38 بعد از ظهر
بسیار عالی امید جان
یک سوال:
با کراس سوپاپدار یا دوزمانه میشه بدون فشار یه آفرود کوتاه 2_3 ساعته رفت بدون هیچ مشکلی؟
به نظر شما بهترین موتور برای مسیر های طولانی همین کی تی ام هست؟ یا چی؟
عرضم به خدمتت که داش علی با جفتش میشه آفرود 2 3 ساعته رفت بدون هیچ مشکلی ولی آفرود ! ( نه اینکه مثلا تا شروع مسیر آفرود با موتور برید . آسفالت نخوره موتور . منظور از آسفالت این نیست جاده آسفالت میتونه خاکی هم باشه ! منظور تخته گاز کردنه ! به کراس به هیچ عنوان نباید تخته گاز داد برای مدت طولانی . باید با گاز بازی کنید )
به نظر من بهترین موتور برای مسیر طولانی crm و rmx هستن به خصوص سی ار ام جفتشون رو استفاده کردم تو مسیر طولانی ( مسیر که هم اسفالت داشت هم خاکی مهندسی هم مسیر خیلی سخت )
کی تی ام هم خوبه اما میگم کلا کلاس اندرو هم حتی جوابگو مسیر های طولانی مسافرتی یه بند گازیدن نیست . چون فقط شرایط سخت کار میکنن این موتور ها . کلاس تریل برای مسافت و خاکی مهندسی هست !
کلاس اندرو برای طبیعت گردی خشن ! شیب و مسیر های خیلی سخت مثل سنگلاخ و صخره و ...
از بین اندرو های سوپاپ دار هم بهترین بازده ای که بنده گرفتم از wr450f بوده که بی نظیر بود از همه نظر
milad 250
08-05-1393, 11:55 بعد از ظهر
داداش امید برا ما باعث افتخار که با شما افرود بریم انشالا شرایط جور شه هستیم خدمتتون.
hosseinpalang
09-05-1393, 11:01 قبل از ظهر
بهترین موتور برای مسیر طولانی crm و rmx هستن به خصوص سی ار ام جفتشون رو استفاده کردم تو مسیر طولانی ( مسیر که هم اسفالت داشت هم خاکی مهندسی هم مسیر خیلی سخت )
منم زین دوشاخ(wr200 ) رو تو مسیر و آفرود استفاده کردم-هم تو آسفالت گازوندم هم شیب های طولانی زدم خوشبختانه نپوکید-فکر کنم اینم گزینه ی خوبی باشه(البته نظر فنی علمی نیست فقط نظر منه از روی تجربه تقریبا 1 ساله با این موتور)
milad 250
10-05-1393, 10:58 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]!!!کسی حرفی داره؟:4chsmu1:
- - - Updated - - -
hosseinpalang
11-05-1393, 01:01 قبل از ظهر
داش میلاد خدایش به موتورت حسودیم میشه :خخخخخ
ali_r
11-05-1393, 01:07 قبل از ظهر
سبزش اصلا هم خوشگل نیست
نارنجی رو عشقه!!!
ARSH
11-05-1393, 09:33 قبل از ظهر
آقا آینه ها چی میگن :2i8d4ao: باز کن بره پی کارش اصلا اصالت آفرود رو زیر سوال برده:2i8d4ao:
راستی Six Days قیمتش چند بود ؟؟
milad 250
11-05-1393, 09:45 قبل از ظهر
داش میلاد خدایش به موتورت حسودیم میشه :خخخخخ
حسین اقا قابل شما رو نداره.....
- - - Updated - - -
آقا آینه ها چی میگن :2i8d4ao: باز کن بره پی کارش اصلا اصالت آفرود رو زیر سوال برده:2i8d4ao:
راستی Six Days قیمتش چند بود ؟؟
:29:چشم حتما بازشون می کنم.نمایشگاه six days نداشتن ولی موقع بستن موتور پشت ماشین رفتم به زیر زمین نمایشگاه که کارتون بیارم اونجا یکی بود قیمت 52 م گفت!!:icon_pf _99_: زیر زمین پر هیو و دایلیم بود 2 تا هم 4 چرخ بود یاماها و کاواساکی
معمار
13-05-1393, 06:15 بعد از ظهر
جناب میلاد خان کارت موتورتون اومده اگه اومده ظرفیت تو کارتشو چه قدر زده ؟
و بیمه کردین ؟ چه قدر پول بیمه دادین
milad 250
14-05-1393, 12:40 قبل از ظهر
جناب میلاد خان کارت موتورتون اومده اگه اومده ظرفیت تو کارتشو چه قدر زده ؟
و بیمه کردین ؟ چه قدر پول بیمه دادین
نه هنوز کارتش نیومده ولی باید همون 2 نفر ظرفیت باشه .دیروز زنگ زدم نمایندگی گفتن تا 10 روز دیگه میاد.بیمه ایران 297 تومن بیمه کردم الان قانون طوری شده که برای کارت و سند زدن باید اصل بیمه هم باشه.از روی برگ گارانتی بیمه کردم و فرستادم به کویر.
ali_r
14-05-1393, 12:55 قبل از ظهر
میلی جون نتونستی برچسبی چیزی به باک سفیدش بزنی؟
روغنی که بعد 18 ساعت عوض کردی رنگش چجوری بود؟ بازم جا داشت تا استفاده بشه؟ روغن کارخونه بود یا همون روز اول عوضش کردی؟
مشکل صدای زنجیرش برطرف شد؟ چجوری؟
یه عکس هم از کیلومترش اگه وقت کردی بزار
milad 250
14-05-1393, 01:14 قبل از ظهر
نه علی اقا پیدا نکردم برا بر چسب باید برم زنجان یا تهران فعلا همیت جوری مونده.روغنشو بعد 15 ساعت عوض کردم سیاه شده بود ولی جرم داشت و قابل استفاده بود و همون روغن کومپانی بود.مشکل زنجیر همین جوری مونده یکم صدا می ده نمی دونم چیکار باید بکنم.[Only registered and activated users can see links]
milad 250
26-05-1393, 02:20 بعد از ظهر
عاقا زنجیر این موتور صدا میده از دوستان اساتید کسی کلیپ اموزشی یا تجربه نداره؟
hosseinpalang
26-05-1393, 02:37 بعد از ظهر
عاقا زنجیر این موتور صدا میده از دوستان اساتید کسی کلیپ اموزشی یا تجربه نداره؟
برای زنجیر تنظیم کردن که دیگه کلیپ آموزشی نمیخواد!!!!
تو شهر مگه سوار میشی ؟
به صدا خیلی توجه نکن
شما میزان شل بودن زنجیر رو تنظیم کن
بعد
استفاده کن چون در هیچ صورتی صدا زنجیر تریل به صفر نمیرسه
اگه شهری تنظیم کنی وقتی میری آفرود باید دوبارع تنظیمش کنی
تو آفرود زنجیر رو یه مقدار شل تر تنظیم کن و تو شهر یه مقدار صفت تر
البته نه خیلی صفت که زنجیر سیخ بشه آسیب زننده و مصطحلک میشه
اگه تجربه نداری تو یوتیوب برای ویدئو 100% سرچ بزنی پیدا میکنی
milad 250
26-05-1393, 02:49 بعد از ظهر
برای زنجیر تنظیم کردن که دیگه کلیپ آموزشی نمیخواد!!!!
تو شهر مگه سوار میشی ؟
به صدا خیلی توجه نکن
شما میزان شل بودن زنجیر رو تنظیم کن
بعد
استفاده کن چون در هیچ صورتی صدا زنجیر تریل به صفر نمیرسه
اگه شهری تنظیم کنی وقتی میری آفرود باید دوبارع تنظیمش کنی
تو آفرود زنجیر رو یه مقدار شل تر تنظیم کن و تو شهر یه مقدار صفت تر
البته نه خیلی صفت که زنجیر سیخ بشه آسیب زننده و مصطحلک میشه
اگه تجربه نداری تو یوتیوب برای ویدئو 100% سرچ بزنی پیدا میکنی
من دست به اچارم صفره. تو شهر صدا خیلی معلومه این صدا به زنجیر اسیب نمی زنه؟این اسپری های زنجیر که یکی برا پاک کردن و اون یکی برای چرب کردن طرز استفاده ی خاصی دارند ؟
milad 250
04-06-1393, 01:08 بعد از ظهر
hosseinpalang
04-06-1393, 05:59 بعد از ظهر
برای زنجیر فقط از روغن استفاده کن . گیریس اصلا نزن.اسپری هم اگه گیریسه نزن.روغن سوخته بهترین گزینس.البته نه هر روغن سوخته ای.وقتی روغن موتورتو عوض میکنی روغن قبلیش اگه خیلی اوضاش خراب نباشه نگه دار از همون بزن.
milad 250
04-06-1393, 09:13 بعد از ظهر
مشکل صدا حل شد دادم دست یکی از اشنا ها که تعمیر کاره اولا که زنجیر شل بود سفت کرد و همچنین زنجیر به محافظ خورشیدی جلو ساییده میشد .(مونتاژ ضعیف کویر حتی پیچ های گاگیر عقب و جلو شل بودن و دوتا شون افتاده بود).حسین جان برا زنجیر از اسپری موتورکس استفاده می کنم.
hosseinpalang
05-06-1393, 10:27 قبل از ظهر
از دست این کویریا.
خوبه.
- - - Updated - - -
آفرود که میری حتما آینهاتو باز کن
چون احتمال داره بشکنه حیفه
معمار
05-06-1393, 12:06 بعد از ظهر
KTM 250 EXC-F Six Days 2015
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
KTM 250 EXC-F Six Days 2015
hamed510
05-06-1393, 12:24 بعد از ظهر
خداییش آینه ها خیلی تو ذوق میزنه!! اگه باز کنی خیلی بهتر میشه
- - - Updated - - -
خداییش آینه ها خیلی تو ذوق میزنه!! اگه باز کنی خیلی بهتر میشه
hosseinpalang
05-06-1393, 12:44 بعد از ظهر
عاقا اینقدر با این عکسا با احساسات ما بازی نکنید
ما روانی هستیم
یهو میریم جفت کلیهامونو میفرشیم میریم موتور میخریما:297:
stoncold
05-06-1393, 12:47 بعد از ظهر
اگه بخای یروزی بهش میرسی داش
milad 250
05-06-1393, 01:12 بعد از ظهر
عاغا اولش فکر می کردم که اینه ها وطنی هستن ولی اینا هم اطریشی هستن اینم منبعش:[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
جدا از ضایع بودنش تو جاده و خیابان خیلی بدرد بخوره :25:ولی یکی شو بازش می کنم.
milad 250
08-06-1393, 10:34 قبل از ظهر
سلام.
از دوستان کسی جا پلاکی برا ktm سراغ نداره می خوام که پلاک و یکم بیارم بالا؟نسبت به جا پلاکی کویر ارزان باشه...
sorush
08-06-1393, 11:39 قبل از ظهر
توی سایت کویر موتور زده بود به سفارش ایران در اتریش آینه و راهنما برروی موتور سوار میکنن
milad 250
04-07-1393, 11:58 بعد از ظهر
دوستان برا تمیز کردن فیلتر هوا من شوینده ی مخصوص ندارم فیلتر و با اب و تاید بشورم مشکلی پیش نمیاد؟
hosseinpalang
05-07-1393, 09:55 قبل از ظهر
نه مشکلی نیست فقط با مهربانی این کارو بکن
اگه خیلی کثیف نیست شستن نمیخواد فقط باد بگیر و بتکونش
mercedes
09-07-1393, 05:19 بعد از ظهر
سلام بچه ها
چن روز پیش یه ktm six days مدل 2013 با حجم 250 سی سی خریدم ولی اون شتابی که ازش انتظار میره رو نداره
دوستام میگن احتمالا از نظر موتوری(قدرت و سرعت و...) محدود شده.
میشه یکم راهنماییم کنید؟؟
چجوری میشه از محدودیت درش آورد؟
hosinmaster
09-07-1393, 05:26 بعد از ظهر
بعید میدونم ktm 250 چیزی به عنوان limited داشته باشه.. صفر خریدی؟؟؟
mercedes
09-07-1393, 05:29 بعد از ظهر
آره
masoud rm
09-07-1393, 05:43 بعد از ظهر
بهترین راه نشون دادن موتورتون به بابک ارومی متخصص ktmهست که ایشون مشکل شمارو حل میکنن واینم بگم ایشون مدرک تخصصی از اتریش دارن اینم تلفنش 66867490
mercedes
09-07-1393, 09:02 بعد از ظهر
ایشون بچه کجا هستن؟ کد استان؟؟؟
شماره موبایلشم اگه میدونید لطف کنید.
- - - Updated - - -
منظور از عبارت six days چیه؟؟؟
کسی اینو میدونه؟
milad 250
09-07-1393, 09:26 بعد از ظهر
سلام مبارکه دوست عزیز. موتور شما دارای تنظیم حالت رانندگی روی فرمان هست و زیر زین هم نقشه های ای سی یو قرار داره.شاید موتور شما روی محدود قرار داره به احتمال زیاد به خاطر اب بندی رو این حالت قرار دادن.از روی فرمان می تونی این حالت و تغییر بدی.
6 days برای مسابقات ارزبرگ اتریش ساخته شده که نسبت به موتور های ساده یکم تغییر دادن به اصطلاح تیون شده
K.I.A
10-07-1393, 12:37 قبل از ظهر
[QUOTE=mercedes;259189]
سلام بچه ها
چن روز پیش یه ktm six days مدل 2013 با حجم 250 سی سی خریدم ولی اون شتابی که ازش انتظار میره رو نداره
[/QUکی تی ام مدل موردنظر شما 2 نوع محدودیت داره
فیزیکی و الکترونیکی
فیزیکی قبل از الکترونیکی انجا میشه که شامل حذف سنسور و کاتالیست هست
و الکترونیکی هم با دستگاه خود کی تی ام که کویر داره قابل انجام هست ک
ریمپ ای سی یو و رفع محدودیت با دستگاه انجام میشه و
بعد از اون موتورتونو بتازونید.
mercedes
10-07-1393, 02:57 قبل از ظهر
سلام مبارکه دوست عزیز. موتور شما دارای تنظیم حالت رانندگی روی فرمان هست و زیر زین هم نقشه های ای سی یو قرار داره.شاید موتور شما روی محدود قرار داره به احتمال زیاد به خاطر اب بندی رو این حالت قرار دادن.از روی فرمان می تونی این حالت و تغییر بدی.
6 days برای مسابقات ارزبرگ اتریش ساخته شده که نسبت به موتور های ساده یکم تغییر دادن به اصطلاح تیون شده
ممنون دوست من
فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدید که این تنظیمات کجای فرمان قرار دارن؟؟؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=mercedes;259189]
سلام بچه ها
[/QUکی تی ام مدل موردنظر شما 2 نوع محدودیت داره
فیزیکی و الکترونیکی
فیزیکی قبل از الکترونیکی انجا میشه که شامل حذف سنسور و کاتالیست هست
و الکترونیکی هم با دستگاه خود کی تی ام که کویر داره قابل انجام هست ک
ریمپ ای سی یو و رفع محدودیت با دستگاه انجام میشه و
بعد از اون موتورتونو بتازونید.
سلام
محدودیت الکترونیکی که شما میگید دقیقا من نمیدونم چی هستش... چون من فاصله ام تا خود تهران زیاد هستش میشه »ای سی یو« رو از رو موتور بردارم ببرم تهران یا باید خود موتور هم باشه؟؟؟
- - - Updated - - -
راستی یه سوال دیگه
روی هر کدام از کمک های جلو درجه های خاصی وجود داره که عبارتند از : Comp---REB---4CS
اینا چی هستن؟؟؟
milad 250
11-07-1393, 08:36 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]موتور کاربر گرامی mercedes
ali_r
11-07-1393, 10:20 بعد از ظهر
این باکش رو خیلی ضایع طراحی کردن خیلی تو ذوق میزنه نه برچسبی چیزی
milad 250
11-07-1393, 10:33 بعد از ظهر
علی جون از اولشم از این باک خوشت نیمد.گیر دادی بهش:hanghead::hanghead::hanghead:
ali_r
11-07-1393, 10:36 بعد از ظهر
خو راس میگم دیگه داش میلاد یعنی تو میگی خوبه؟
اینگار یه چیزی ناقصه
از نظر زیبایی مدل excf از sixday خوشگلتره
milad 250
11-07-1393, 10:43 بعد از ظهر
بله شما راست می گی باک مدل 2009 و 10 ازینا خوشگلتره.
ARSH
11-07-1393, 11:24 بعد از ظهر
نگووووووووووووووووووووووو ووووو داداااااااااااااش
milad 250
12-07-1393, 10:08 قبل از ظهر
hosseinpalang
12-07-1393, 11:53 قبل از ظهر
این باکش رو خیلی ضایع طراحی کردن خیلی تو ذوق میزنه نه برچسبی چیزی
اگه شرکت کی تی ام قرار بود به سلیقه ی علی آر - طراحی کنه همه موتوراش رو دستش باد میکرد :crazy::29dz8zk:
ali_r
12-07-1393, 03:09 بعد از ظهر
یعنی شما موافق نیستین؟
میلی گفت که 2009 و8 از جدیدا بهتره که
راستی فکر کنم این sexday ها چراغشون بزرگتره نه؟؟
milad 250
12-07-1393, 03:20 بعد از ظهر
بله کلا مدل های 2014 و 15 چراغاشون بزرگ شده همچنین سر سیلندر از نو طراحی شده (نسبت به مدل های قبل بهینه شده)وفلاپ ها و بر چسب ها هم که برای هر سال مدلاشون فرق می کنه.
ali_r
15-07-1393, 12:50 قبل از ظهر
دو زمانه هاش رو چرا کویر وارد نمیکنه؟ اینا اگه بیان ایران فکر کنم خیلی طرفدار پیدا کنه
نظرتون چیه؟
ولی فکر نکنم پلاک ملی بشه
- - - Updated - - -
آنتی
Aminoof
15-07-1393, 01:01 بعد از ظهر
سلام دوستان... بالاخره بعد از مدتها انتظار و تحقیق و خوندن به خصوص این تاپیک دیروز منم یه ktm excf 250 از مغازه شهریاری اونم با شرایط خیلی خوبی که بهم داد برداشتم... از خرید که راضی بودم و آدم خیلی خوبی به نظر میرسیدن... در حینی که گارای موتور رو انجام میدادن در کمال ناباوری دیدم موتور سوییچ نداره!!!!! گفتن کی تی ام ها سوییچ استارت ندارن... کمی تو ذوقم خورد و بیشتر هم ترسیدم چون میخوام گاهی تو شهر هم اینور اونور برم... حالا کجا میتونم سوییچ روش بندازم جایی رو پیشنهاد میکنیم؟ البته شنیدم اون تعمیرگاه طوس که کارش کی تی ام هست زیاد منصف نیست و حتی میگفتن قطعه باز میکنه...
و اینکه تعویض روغن رو با استفاده شهری و اخر هفته بیابونی چند ساعت عوض کنم؟ و کار خاصی لازم هست انجام بدم برای موتور؟
لباس رو هم ممنون میشم اگه فروشنده متصف که لباس کی تی ام داره معرفی کنین...
پیشاپیش ممنون
vahidshah
15-07-1393, 07:38 بعد از ظهر
اره سویج ندارن اما قفل فرمان داره البته نمیدونم مدل های جدید دارن یا نه اما 2009 ها که دارن .سویچم میتونی وصل کنی
فقط درباره موارد بالا میومنه بحث روغن موتور و.... که اون یچز مشخصه دا با عدد پول ها سرو کار داری وی میشه ما محاسبه نتیجه ای گرفت
و شاید مشکا یا نکته بعدی مداشتن پدال جاپایی واسه ترک نشینه که البته اونم چیز غیر عادی نیستو و اکثر موتور ها جدیدا جا افتاده استفاده تک نفره مخصوصا آفرودی ها /اما چون رقیب نسبی کا تی اما کاواساکی کا ال ایکس که البته یکم شهری تره جاپای عقب هم داره شاید خریدار دوسداشته باشه اینم داشته باشه که اونم میتونید بدین بسازن و پیچ بشه به شاسی و واسه مدل های2009 تو تهران اماش هم موجود بود که ساخته بودن واسه نصب
Aminoof
15-07-1393, 08:12 بعد از ظهر
سوییچ که واقعا نبودش خیلی اسفناکه... کجا ببزم به نظرتون که سیم کشیش مشکلی پیدا نکنه؟ اگه میشد یه شارژر usb یا فندکی هم بذارم خیلی خوب میشه واسه شارژ کردن دوربین عکاسی اینا... جاپایی هم همین نیم ساعت پیش دوستم اومد سوار شه که به خاطر نبودش دستش گرفت به اگزوز البته فکرش رو کردم همین جاپایی خودش رو باز کنم یه چیزی که علاوه بر این یه میله داشته باشه تهش که نفر عقب هم پاشو بزاره روش... روغن رو چند ساعت یه بار عوض کنم به نظرتون؟ و اینکه پیش کی ببرم؟
ali_r
15-07-1393, 10:57 بعد از ظهر
روغن رو چند ساعت یه بار عوض کنم به نظرتون؟ و اینکه پیش کی ببرم؟
مگخ شرایط سرویس و نگهداری موتور بهت توضیح ندادن؟
تا اونجایی که من میدونم هر 20 ساعت باید روغنتو عوض کنی اونم نه هر روغنی صفحات قبل رو بخونی دوستان توضیح دادن
milad 250
15-07-1393, 11:21 بعد از ظهر
مبارکه دوست عزیز .اولش منم می خواستم جاپایی عقب بگیرم و از اینکه روش نبسته بودن ناراحت بودم اولا قیمتش با لا بود 450 تومن کویر می داد و دوما بعد از مدتی که از موتور استفاده کردم فهمیدم که این موتور 2 نفره نیست هم خودت اذیت می شی هم ترک نشینت یکم بی هوا گاز بدی جلوش میاد بالا و نمیشه راحت برونی و مو قعی که محکم ترمز می کنی انگار سوار کولت شده در کل حال نمی ده. .........روغنم بهتره موتو رکس 10 50 کراس پاور بریزی و فیلتر روغنشم اکه بتونی هر دفعه که روغن و عوض می کنی اونم عوض کنی و الا می تونی هر 2 دفعه 1 بار عوضش کنی.حتما ازش یه عکسم بزار بینیمش.ممنون.
ali_r
15-07-1393, 11:30 بعد از ظهر
ماشالله داره جمع کی تی ام سوارا زیاد میشه
آقا از موتوراتون عکس بزارین فیض ببریم
من هر جور حساب میکنم تعویض ساعتی این موتور واقعا یه معذله تو کتم نمیره:98:
Aminoof
15-07-1393, 11:35 بعد از ظهر
خیلی ممنون از توضیحتون... والا نه زیاد توضیحی ندادن فروشنده خیلی اطلاعات حرفه ای نداشت بنده خدا...
چشم آقا میلاد در اسرع وقت عکس میذارم... قابل نداره
نه آخه گاهی یکی میخواد چند ده متری بشینه مخصوصا هم که تازه است
راستی خورشیدی سایز دیگه ای هم باید می گرفتم همراهش؟
milad 250
16-07-1393, 12:00 قبل از ظهر
به نظر من برای چند متر ارزش نداره این همه هزینه کنی .برا من فقط یدونه خورشیدی جلو دادن.
shahriar95
16-07-1393, 12:57 قبل از ظهر
مبارک 2 نفرتون باشه..
آقا میلاد بهتره خورشیدی عقب و کوچیکتر کرد که تو آسفالت و سرعت(میدونم مال این کار نیست) به انجین و گیربکس کمتر فشار بیاد یا بزرگتر؟
Aminoof
17-07-1393, 12:19 قبل از ظهر
میلاد جان یه طرحی ریختم واسش حالا چند روز آینده سعیمو میکنم که اجراش کنم یه تراشکار خوب باید گیر بیارم فکر نکتم 50 -60 بیشتر هزینه داشته باشه و اینک قابل باز و بسته شدن به راحتی رو داشته باشه...
داشتم صفحات قبلی تاپیک رو میخوندم یه سوالی پرسیده بودن ازت که میارزه انقدر این موتور یا اگه برگردی دوباره حاضری بخریش... من خودم حقیقتا اگه قیمتش 30-32 بود خیلی راضی تر میبودم از خریدم ولی با توجه به شرایط اصلن پشیمون نیستم ضمن اینکه من ترجیح دادم به جای خرید ماشین مستقل از خونه این موتور رو تهیه کنم اونم فقط و فقط واسه علاقه به آفرود قبلا یه هایلوکس داشتم که بنا به شرایط کاری که این یکی دو ساله پیش اومد فروختم و دیدم حالاها امکان خرید نیست و با توجه به عشق به آفرود و علاقه به موتور تصمیم به خرید گرفتم... چون 2-3 ماه دیگه باید برم سربازی این مدت هم استفاده شهری اندکم رو تامین می کنه و هم دوباره لذت هوای تازه و کوه و بیابون رو دوباره میتونم حس کنم... چیزی که واضحه اینه که آفرود با موتور خیلی خیلی سخت تر از ماشین هست و من راه درازی رو برای یادگیری دارم... شاید من تجربه حرفه ای در موتور نداشته باشم اما بی کله بودن و عطش هیجان و آدرنالین راه حرفه ای شدن رو کوتاه میکنه... پس تصمیم گرفتم ماشین نگیرم و اومدم سراغ ktm ... هشتاد درصد دور و بریا هم به عنوان یه احمق نگاه میکنن البته کسی جرات نداره بگه ها :biggrin: ولی خوب از لحنشون میشه فهمید اما هر کی را با چوب خودش می زنن و نظر من این بود... و یکی از بچه ها حرف خیلی قشنگی زده بود که چطور یه نفر 1 میلیارد پول ماشین میده احمق نیست کسی که 42 موتور میخره نادونه...
milad 250
17-07-1393, 12:32 بعد از ظهر
فقط هواست باشه که دو شاخه یا شاسی رو سوراخ نکنی.تو گمرک نمونش هست یه چرخی بزنی می تونی از طرح اونا کمک بگیری.در مورد حرف دیگران هم بی خیال احمقم خودشونن که شرایط شما رو درک نمی کنن. 2 روز پیش زنجان بودم یه پسر 16 ساله با کاوا klx250 s اومده بود اون مغازه داشت لوازم می گرفت واقعا داشتم حال می کردم که پدرش بهش همچین کاری کرده بود ایول داره کارش.به علاقه ی فرزندش ارزش قائل هست.اینجور اداما زیادن ولی تو کشور ما اکثرا با موتور و موتور سوار خوب نیستن .ایشالا با اولین افرودی که بری می فهمی که ارزش پولی رو که دادی رو داره.فقط یکم احتیاط کن و حالشو ببر.از تجربیاتت مارم بی نسیب نکن.همچنان منتظر عکسیم.
موفق باشین.
- - - Updated - - -
مبارک 2 نفرتون باشه..
آقا میلاد بهتره خورشیدی عقب و کوچیکتر کرد که تو آسفالت و سرعت(میدونم مال این کار نیست) به انجین و گیربکس کمتر فشار بیاد یا بزرگتر؟
خیلی ممنون.
بله برای اینکه تو اسفالت بهش فشار نیاد همون خورشیدیه کوچک خوبه.البته با لاستیک های خیابانی یا دومنظوره.
Aminoof
21-07-1393, 02:45 قبل از ظهر
دوستان کسایی که تهران هستن خیلی خوب میشه اگه یه گروه هرچند کوچیک ktm تشکیل بدیم هر چند وقتی یه آفرود یا دیداری داشته باشیم و افراد کم تجربه مثل من هم بتونن از دوستان درس یاد بگیرن و به تفریحی هم کرده باشیم...
eshgh_namordeh
21-07-1393, 10:08 بعد از ظهر
آفرود بچه ها میرن توی تاپیک آفرودهای یکروزه سر بزنید اعلام میکنند ، البته گروه صرفا ktm نیست
Aminoof
22-07-1393, 01:01 بعد از ظهر
والا ابتدا رفتم اونجا دیدم کلی خاک روش نشسته گفتم اینجا بگم شاید باشن دوستان... با این حال اونجا هم پستکی گذاشتم... ولی کلا مثه اینکه من دیر رسیدم فروم ظاهرا مثه قبل فعال نیست...
majidht1
04-08-1393, 04:50 بعد از ظهر
سلام
ی سوال از دوستانی ک قیمت ktm دو منظوره تو دسشونه میخواسم بدونم با 30 تومن میشه ی ktm با مدارک (پلاکو کارت سوختو) گیر اورد اگ سراغ دارید بم معرفی کنید هر مدلیش باشه مشکلی نی
Gladiator
05-08-1393, 11:30 قبل از ظهر
سلام
ی سوال از دوستانی ک قیمت ktm دو منظوره تو دسشونه میخواسم بدونم با 30 تومن میشه ی ktm با مدارک (پلاکو کارت سوختو) گیر اورد اگ سراغ دارید بم معرفی کنید هر مدلیش باشه مشکلی نی
بله همین مدل با کارکرد پایین و کاملا در حد میتونی بخری
milad 250
05-08-1393, 11:30 قبل از ظهر
سلام
سلام بله می شه پیدا کرد ولی مدل زیر 2012 یه چرخی تو اگهی های اینترنتی بزنی می تونی پیداش کنی.تو گمرکم هم صفرش هست هم کار کرده ولی قیمت پرت می دن یادمه تابستون یه مدل 2011 می گفت 33 البته یکم لوازم داشت.در کل حواست باشه اگه خواستی همچین موتوری بخری سعی کن از موتور سوار بگیری نه دلال .
معمار
08-08-1393, 04:27 بعد از ظهر
اینم عکس از افرود هایی که نرفتم
راستی چرا دوستان عکس افرودتون و نمیزارید ؟ (بعید میدونم افرود برید یا میرید حال ندارید عکس بگیرید و بیاید تو سایت بزارید)
meisameag
28-08-1393, 01:43 بعد از ظهر
سلام به همگی،تو صفحات قبل خوندم که بچه ها از طراحی باک ktm انتقاد میکنن در حالی که به نظر من یک ایده ساده ولی عالیه که با نگاه کردن به باک موتور مقدار بنزینو متوجه بشی.من خودم برام اتفاق افتاده که با هوندا وسط پیست بنزین تموم کردم که هم خیلی خطرناکه هم پدرم درومده انقدر موتورو هل دادم!!چون تو پرشا بنزین از قسمت رزرو میریخته توی قسمت اصلی!!برای همین مقدار بنزینو باید از در باک چک میکردم ولی تو اندوروهای کی تی ام اینطور نیست
milad 250
30-08-1393, 12:16 بعد از ظهر
سلام دوستان صبح که داشتم موتورو تمیز می کردم دستمال چسبید به لوله اگزوز این طوری شد حالا این و چطوری پاک کنم با سیم ظرفشویی یا..... به نظر شما با چی پاک کنم؟[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])QB
البته نتونستم از اپلود سایت استفاده کنم لینک عکس و گذاشتم.
K.I.A
30-08-1393, 12:58 بعد از ظهر
موتورو روشن کن بزار اگزوز داغ بشه دوباره و بعد روشو تیغ وردار طوری ک اگزوز زخمی نشه بقیشم با دستمال بنزینی راحته چیزی به اگزوز نکش خظ میافته
milad 250
30-08-1393, 01:04 بعد از ظهر
موتورو روشن کن بزار اگزوز داغ بشه دوباره و بعد روشو تیغ وردار طوری ک اگزوز زخمی نشه بقیشم با دستمال بنزینی راحته چیزی به اگزوز نکش خظ میافته
ممنون کیا جان دسمال بنزینیرو بعد سرد شدن بکشم ؟
K.I.A
30-08-1393, 01:21 بعد از ظهر
کمی که از داغیش کم شد .
- - - Updated - - -
شمع سوزنی 2 پلاتیه فابریک کی تی ام 180 تومن اصلی.
milad 250
30-08-1393, 01:43 بعد از ظهر
کمی که از داغیش کم شد .
- - - Updated - - -
شمع سوزنی 2 پلاتیه فابریک کی تی ام 180 تومن اصلی.
دمت گرم این کار انجام دادم الان اینطوری شد یکم لکه موندش دیگه دسمال بنزینم کاریش نکرد
شمع سوزنی نیاز ه که بگیرم برای خودش همون فابریکیشه ngk ژاپن در ضمن موتورم 1500 تا کار کرده نیازه که تعویضشه؟
من دنبال جا پلاکی هستم که پلاکش و بیارم بالاتر کویر290 تومن می ده نمی خوام از کویر بگیرم شما دارین؟
اینم لینک عکس:[Only registered and activated users can see links]
K.I.A
01-09-1393, 12:38 قبل از ظهر
عالیه حالا وقتی اگزوز سرده سمباده نرم نرم با اب بکش بهش عالی تر میشه.
برای تعویض شمع زوده فعلا تمیزکاری الویته.
دمبی میتونید 2 تا تسمه اهنی بگیرید خم کنید و سوراخ کنید برای جا پلاکی.
milad 250
01-09-1393, 12:54 قبل از ظهر
ممنون .حتما انجامش می دم.ببخشید می شه از این طرحی که می گین واسه جا پلاکی عکسی چیزی بزارین یا یکم بیشتر توضیح بدین؟
شمع کی عوضش کنم بهتره؟ تغییر شتابش محسوسه؟شرمنده که زیاد سوال میپرسم..............
milad 250
08-09-1393, 12:42 قبل از ظهر
سلام کیا خان منتظر راهنمایی شما واسه جا پلا کی هستم .ممنون
K.I.A
10-09-1393, 02:05 قبل از ظهر
از زیر دمبی 2 تا لوله بیرون اومده ادامهی اون تسمه خم شده بکشید بزودی با عکس توضیح میدم
mercedes
15-09-1393, 12:39 بعد از ظهر
سلام دوستان
بین ktm exc-f و هوندا Crf-x کدوم بهترن؟
از لحاظ قدرت، سرعت، کیفیت، زیبایی
در ضمن هر دو هم 250 سی سی هستن و مدل 2014
milad 250
15-09-1393, 02:30 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سوال خیلی سخت و تخصصی هست .نمی شه هیچ کدومشو برتر مطلق عنوان کرد.از لحاظ قدرت من جایی ندیدم که قدرت شون بنویسن مخصوصا هندا ولی ktm 35 اسب هستش سرعتم که برا این موتورا خوب نیست و تاپ اسپید زدن باهاش کار اشتباهی هست از نظر کیفیت هم خب دیگه همه هندا رو می شناسن و برا همه ثابت شده است خب ktm هم لوازمشو از بهترین ها تهیه می کنه از هندا سر نباشه کم هم نیست خوب زیبایی هم که یه چیز سلیقه ای هست من خودم به شخصه عاشق رخ crfx هستم.
crfx 5 دنده است و حتی 2015 هم کاربرات هستش وزن خشکش هم 115 کیلو هست باکش 7 لیتریه و شوک گیر فرمان داره سر سیلندرش تک میل بادامکی هست که مزایا و معایب خودش داره در عوض ktm 6 دندس و 105 کیلو وزنش .باکش 9 لیتریه سر سیلندر دو میل با دامکی هستش .من هندا 450 شو سوار شدم هندلینگش خوبه و خوش دسته.
FAARID
24-10-1393, 10:42 قبل از ظهر
اين هم فلفلي من
- - - Updated - - -
دوست عزيز جا پلاكي كراس داره خود كي تي ام وقت بشه عكس ميزارم
milad 250
24-10-1393, 08:32 بعد از ظهر
منم دمبیرو باز کردم می خوام همین جوری پلاک ببندم به زیر چراغ ولی می ترسم خرابش کنم..... اگه عکس بزاری و یه توضیحی بدی ممنون می شم.
shahriar95
27-10-1393, 04:48 بعد از ظهر
سلام آقا میلاد عذر میخوام مزاحم میشم
سوالم اینه که هر ساعت موتورسواری معمولی برای شما خرجش کلا چقدر در میاد با این موتور زیبا؟(یعنی بنزین+روغن+فیلترها)
FAARID
29-10-1393, 04:33 بعد از ظهر
اين دمبي كوتاه كراسي فابريك كي تي ام هست
milad 250
29-10-1393, 10:36 بعد از ظهر
این جا پلاکی رو کویر 290 تومن میده.البته کیا گفت که همین جوری رو دمبی ببندم مشکلی پیش نمیاد ولی فعلا دست نگه داشتم ببینم کسی می تونه یه همچین چیزی برام درست کنه.اخه 290 تومن واسه این !!! چه خبره
ممنون فرید جان.
- - - Updated - - -
سلام.شرمنده شهریار جان این پست ندیده بودم.راستش تا حالا حساب نکردم ببینم واسه هر ساعتش چقدر هزینه می شه .شما اینا رو داشته باش:
روغن موتورکس لیتری 60 تومن +فیلتر روغن 29 تومن برا 20 ساعت کار کرد
بعد اینا هم باید به فکر لاستیک باشی.
shahriar95
29-10-1393, 10:58 بعد از ظهر
ممنونم میلاد جان فکر کنم با بنزین و لاستیک بشه حدودا ساعتی 7/8 تومن.
راستی یه سوال بلندترین پرشی که باهاش زدی چند متر پریدی هوا؟:crazy: (البته میدونم این اندورو زیبای وحشی واسه پرش های خفن نیست)
فلات دوست
30-10-1393, 08:52 قبل از ظهر
اين هم فلفلي من
- - - Updated - - -
دوست عزيز جا پلاكي كراس داره خود كي تي ام وقت بشه عكس ميزارم
آقا فرید سلام . این جک زیرموتوری رو چند گرفتی و از کجا؟
ممنون
FAARID
01-11-1393, 05:34 بعد از ظهر
اين جكو از دوست خوبمون كامرو دور انديش خريدم كه از بچه هاي خود سايته
abolfazls
01-11-1393, 08:04 بعد از ظهر
دوستان الان قيمت صفر اين موتور چيه ؟؟؟
قيمت كاركرده اين موتور مثلا مدل ٢٠١١ و يا ١٢ چيه ؟؟؟
موتور بعدى كه بگيرم به اميد خدا همين كى تى ام هست ...
روغن موتور هر چند ساعت بايد عوض بشه ؟؟؟ قيمت فيلتر روغن الان چنده ؟؟؟
با تعويض خورشيدى عقب سرعت اين موتور چقدر ميشه ؟ ميدونم كه اين موتور براى سرعت نيست !!! ولى چند وقت پيش تو اتوبان با سرعت ١٢٠ تا ميرفتم كه يدونه كى تى ام از كنارم رد شد كه فكر كنم ١٣٠ يا ١٤٠ تارو ميرفت !!!
milad 250
01-11-1393, 09:38 بعد از ظهر
دوستان الان قيمت صفر اين موتور چيه ؟؟؟
قيمت كاركرده اين موتور مثلا مدل ٢٠١١ و يا ١٢ چيه ؟؟؟
موتور بعدى كه بگيرم به اميد خدا همين كى تى ام هست ...
روغن موتور هر چند ساعت بايد عوض بشه ؟؟؟ قيمت فيلتر روغن الان چنده ؟؟؟
با تعويض خورشيدى عقب سرعت اين موتور چقدر ميشه ؟ ميدونم كه اين موتور براى سرعت نيست !!! ولى چند وقت پيش تو اتوبان با سرعت ١٢٠ تا ميرفتم كه يدونه كى تى ام از كنارم رد شد كه فكر كنم ١٣٠ يا ١٤٠ تارو ميرفت !!!
قیمت صفرش حدود 41 م هستش. کار کرده مدل 2010 تمیز دور بر 22 می تونی بگیری حالا مدل هرچی بالا قیمتشم بالا تر البته از سال 2012 به بعد انژکتور شده.
انشاءاله .
قیمت روغن موتور و فیلترش تو پستا ی قبلی هست.
با خورشیدی بزرگ حدود 140 تا می ره.ولی خورشیدی کوچکو اطلاع ندارم.
کلا سواریش عالمی داره توصیه می کنم اگه سراغ دارین یه دور با هاش بزنین حتما عاشقش می شی.
abolfazls
01-11-1393, 09:51 بعد از ظهر
قیمت صفرش حدود 41 م هستش. کار کرده مدل 2010 تمیز دور بر 22 می تونی بگیری حالا مدل هرچی بالا قیمتشم بالا تر البته از سال 2012 به بعد انژکتور شده.
انشاءاله .
قیمت روغن موتور و فیلترش تو پستا ی قبلی هست.
با خورشیدی بزرگ حدود 140 تا می ره.ولی خورشیدی کوچکو اطلاع ندارم.
کلا سواریش عالمی داره توصیه می کنم اگه سراغ دارین یه دور با هاش بزنین حتما عاشقش می شی.
ممنون ، دور زدم باهاش ! خيلى وقته عاشقشم ! منتهى تا الان همش ريس داشتم !
اگه با خورشيدى بزرگ ١٤٠ تا بره ، حتما با خورشيدى كوچك ١٦٠ تارو ميره ديگه !!!!!
البته براى اين موتور در مورد سرعت صحبت كردن كاملا اشتباهه ! اين موتور براى سرعت نيست ! فقط قدرت و شتاب !!!!
milad 250
01-11-1393, 10:01 بعد از ظهر
ممنون ، دور زدم باهاش ! خيلى وقته عاشقشم ! منتهى تا الان همش ريس داشتم !
اگه با خورشيدى بزرگ ١٤٠ تا بره ، حتما با خورشيدى كوچك ١٦٠ تارو ميره ديگه !!!!!
البته براى اين موتور در مورد سرعت صحبت كردن كاملا اشتباهه ! اين موتور براى سرعت نيست ! فقط قدرت و شتاب !!!!
شاید بره ولی تو سرعت بالای 120 تا اصلا پایداریش خوب نیست و کار درستی هم نیست کسی که سراغ این جور موتورا میاد نباید دنبال تاپ اسپید بالا باشه.
به نظرم اگه خورشیدی و کوچیک کنی دیگه اون لذت شتاب بالاش از بین می ره و دیگه حال نمی ده.
vahidshah
01-11-1393, 11:52 بعد از ظهر
اره واقعا با خورشید یکوچک مخصوصا دنده 1 تو افرود سبک و اول حرکت هم خوشایند نیست و چون انجین این کات یام جوریه که بیشتر قدرت رو تو دورموتور بالا میده .وقتی خورشیدی هم کوچکتر میشه و تو شهرهم که معمولا کم گاز و اروم میری تو حرکت و...استعداد قدرت وحشیش بچشم کم میاد.تو دور موتور بالا بنظرمن یعنی یهویی افزایش قدرتش شگفت انگیزه مثلا با دنده 3میری میخای گاز پرشه بدی 4 اولا یکم اروم بعد از وسط به بالا تصاعدی شتابت بالا میره و چه حس خوبی داره!
فلات دوست
02-11-1393, 08:10 قبل از ظهر
سلام بی زحمت شماره این رفیقتو برام پخ کن ممنون میشم
ali22baba
02-11-1393, 02:19 بعد از ظهر
ممنون میشم شمارشو برای منم پخ کنید.
ali_r
02-11-1393, 06:16 بعد از ظهر
سلام بی زحمت شماره این رفیقتو برام پخ کن ممنون میشم
ممنون میشم شمارشو برای منم پخ کنید.
این جور موارد رو تو پیام خصوصی پیگیر باشین الکی تاپیک رو شلوغ و بی محتوا نکنید
با تشکر
B-MAX
03-02-1394, 12:55 بعد از ظهر
حیف این تاپیک نیست که زیرخاکی بشه؟
معمار
03-02-1394, 01:27 بعد از ظهر
تقدیم به B-MAX عزیز
KTM 250 EXC-F 2015[Only registered and activated users can see links]
به زودی عکس افرودیشم میزارم
m-s-d
03-02-1394, 01:28 بعد از ظهر
حیف این تاپیک نیست که زیرخاکی بشه؟
با این وضعیت اقتصادمون همون بهتر که زیر خاکی بشه.وگرنه هی باید ببینیم حسرت نداشتنش بخوریم. تازه جدیدا گفتن هر کی کا تی ام داره یارانش قطع می کنن!
معمار
03-02-1394, 01:39 بعد از ظهر
تقدیم به m-s-d
KTM 250 EXC-F 2015
:sad::sad::sad::sad:
kia51
03-02-1394, 03:03 بعد از ظهر
موتور خیلی نازیه اما حیف که قیمتهای نجومی از یه طرف و درآمدهای کم از طرف دیگه باعث میشن که حتی آرزوش هم غیرممکن بشه.
از ما که گذشت امیدوارم برای کسانی که اول جونیشونه وهمین طور جون های آینده شرایط بهتر از اینی باشه که برا ما بود . انشاءا...
Komando
07-02-1394, 08:13 بعد از ظهر
در رویای :sad: KTM 450
ali_r
15-03-1394, 11:53 قبل از ظهر
دوزمانش هم برای خودش جیگریه:8:
Sina panahi
16-06-1394, 11:16 بعد از ظهر
سلام به همگی
لطفا لینک آپلود ویدیو رو بدین فیلمو عکسامو براتون بزارم :offtopic:
saeid mohamadi
13-07-1394, 07:58 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز دلیل گرون بودن این موتور چیه? از نظر کیفیت و عمر موتور خوبه ? با تشکر از شما که وقت خودتون رو واسه ما میذارین
ali_r
12-08-1394, 07:32 بعد از ظهر
دوستان کی تی ام سوار بیان در مورد بند اخر این اگهی که با خط قرمز مشخص کردم بیان توضیح بدن:
milad 250
12-08-1394, 09:24 بعد از ظهر
دوستان کی تی ام سوار بیان در مورد بند اخر این اگهی که با خط قرمز مشخص کردم بیان توضیح بدن:
اصلا همچین خرجی نداره . انژکتور از کاربرات دردسرش کمتره اینو همه می دونن.حالا این حرف و زده تا بگه که انزکتوریای این موتور پر خرجن تا این و اب کنه و خودش یه انزکتوریشو بگیره.کلا جنبه ی تبلیغاتی داره
8446215713
12-08-1394, 10:38 بعد از ظهر
شر و ور گفته انژکتور از کاربرات قویتره
مدلش هم پایینه نهایت 14 بیرزه
ali313
13-08-1394, 12:40 قبل از ظهر
بچه ها من استفادم زیاده از موتور
سفر-خیابون همه جا
توصیه میکنید یه مدل 2010 شو بخرم؟
خیلی قویه
ولی همه از خرج و اصطحلاک زیادش میگن
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سوال خیلی سخت و تخصصی هست .نمی شه هیچ کدومشو برتر مطلق عنوان کرد.از لحاظ قدرت من جایی ندیدم که قدرت شون بنویسن مخصوصا هندا ولی ktm 35 اسب هستش سرعتم که برا این موتورا خوب نیست و تاپ اسپید زدن باهاش کار اشتباهی هست از نظر کیفیت هم خب دیگه همه هندا رو می شناسن و برا همه ثابت شده است خب ktm هم لوازمشو از بهترین ها تهیه می کنه از هندا سر نباشه کم هم نیست خوب زیبایی هم که یه چیز سلیقه ای هست من خودم به شخصه عاشق رخ crfx هستم.
crfx 5 دنده است و حتی 2015 هم کاربرات هستش وزن خشکش هم 115 کیلو هست باکش 7 لیتریه و شوک گیر فرمان داره سر سیلندرش تک میل بادامکی هست که مزایا و معایب خودش داره در عوض ktm 6 دندس و 105 کیلو وزنش .باکش 9 لیتریه سر سیلندر دو میل با دامکی هستش .من هندا 450 شو سوار شدم هندلینگش خوبه و خوش دسته.
خیلی قویتره ktm
کی تی ام 37 اسب
هوندا 23
milad 250
13-08-1394, 05:24 بعد از ظهر
منظور من قدرت crfx بود که با ktm یکیه .اونی که قدرتش 23 اسبه crfl هستش.این موتور به درد خیابون و سفر نمی خوره.
ali_r
15-08-1394, 11:56 قبل از ظهر
اونی که قدرتش 23 اسبه crfl هستش.این موتور به درد خیابون و سفر نمی خوره.
crfl زیر 20 هستش فکر کنم 18 خورده قدرت اسب بخارش باشه
تو سایت نگاه میکردم کی تی ام های با شاسی سیاه و باک سیاه خیلی قشنگتر از این باک سفید هاست نظرتون چیه؟
فک کنم سفارش امریکا باشن:
عکس دوم 250 نیست صرفا بخاطر رنگ شاسی و باک گزاشتمش :
milad 250
15-08-1394, 04:22 بعد از ظهر
crfl زیر 20 هستش فکر کنم 18 خورده قدرت اسب بخارش باشه
تو سایت نگاه میکردم کی تی ام های با شاسی سیاه و باک سیاه خیلی قشنگتر از این باک سفید هاست نظرتون چیه؟
فک کنم سفارش امریکا باشن:
عکس دوم 250 نیست صرفا بخاطر رنگ شاسی و باک گزاشتمش :
اینا سفارش امریکا نیستن تا سال 2011 کی تی ام از باک سیاه برای اندرو هاش استفاده می کرد که بعد اون یعنی از سال 2012 از باک های شفاف استفاده کرد البته کراس هاش همچنان از باک سیاه رنگ بهره می برن.ای 2 تا عکس بالا هم اگه اشتباه نکنم اندرو مدل 11 یا 10 هستند بالایی 250 و پایینی هم که مشخصه 450هست.
در مورد قدرت crf250l هم تا جایی که من می دونم قدرتش بالای 20 اسبه.
ali_r
15-08-1394, 04:30 بعد از ظهر
اینا سفارش امریکا نیستن تا سال 2011 کی تی ام از باک سیاه برای اندرو هاش استفاده می کرد که بعد اون یعنی از سال 2012 از باک های شفاف استفاده کرد البته کراس هاش همچنان از باک سیاه رنگ بهره می برن.ای 2 تا عکس بالا هم اگه اشتباه نکنم اندرو مدل 11 یا 10 هستند بالایی 250 و پایینی هم که مشخصه 450هست.
در مورد قدرت crf250l هم تا جایی که من می دونم قدرتش بالای 20 اسبه.
بله دقیقا درسنه برای مدل های 2010 و 2011 هستش
در مورد قدرت crfl بدون تحقیق من حرفی رو نمیزنم اینم برای ثبات حرفم اگه باور نداری: 18.97HP
ali313
30-10-1394, 10:57 بعد از ظهر
ktm 250 برای مسیره طولانی و سفرخوب نی؟
و همچنین استفاده روزمره شهری....
ali313
05-11-1394, 11:55 بعد از ظهر
:297:
ali_r
06-11-1394, 06:26 قبل از ظهر
ktm 250 برای مسیره طولانی و سفرخوب نی؟
و همچنین استفاده روزمره شهری....
به نقل قول از علیرضا حکمت پناه:
اصول نگهداری :
در موتورهای آفرودی اندرو کراس … از حجم کم قدرت خیلی زیادی میگیرند ، برای مثال نینجا 250 ریس 27 اسب قدرت دارد اما کی تی ام250 اندرو 37 اسب قدرت دارد به همین جهت اصطهلاک قطعات در این نوع موتورها خیلی زیاد میباشد و نیاز به نگهداری به موقع دقیقا مطابق سرویس منوال دارد و توصیه میشود کاملل مطابقه سرویس منوال رفتار کنید که تاثیر بسیار زیادی در عمر طولانی قطعات دارد و در دراز مدت مجموع هزینه ها بسیار کم میشود . با توجه به هزینه تعمیر و نگهداری و اصطحلاک به عنوان موتور شهری و روزمره استفاده نکنید صرفا برای آفرود استفاده شود .
amirtavakoli
24-02-1395, 08:23 بعد از ظهر
سلام قیمت صفرش چنده آلان
8446215713
25-02-1395, 12:04 قبل از ظهر
45
amirtavakoli
25-02-1395, 01:45 بعد از ظهر
چه مدلی؟
8446215713
25-02-1395, 11:06 بعد از ظهر
2015
amirtavakoli
15-03-1395, 01:23 بعد از ظهر
اگر ممکن هست مشخصات موتور رو آپدیت کنین
ممنون
mohamada
17-08-1395, 11:57 بعد از ظهر
این موتور توی مسافت های طولانی مشکلی براش پیش نمیاد؟
مثلا 3 ساعت مداوم با سرعتی حدود 90 تا 100 مشکلی نداره؟!
8446215713
18-08-1395, 12:33 قبل از ظهر
نه. ولی خودت خورد میشی.
برای مسافت بهترین چیز همین استوکمن های 250 کویره. من سوار شدم این موتور اعجوبس. چه نرمی چه آلیاژ. چه قدرت و چه از نظر بی صدایی.
ali_r
19-08-1395, 12:32 بعد از ظهر
سه ساعت مداوم 100تا با سی جی هم بری میترکه چه برسه این موتور
mohamada
24-11-1395, 11:40 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان پرشین موتور
من چند روز هست این موتور رو خریداری کردم
موتور وقتی روی حالت سلو یا همون ایستاده روشن هست احساس میکنم دور موتور خیلی بالاس!!
با مکانیکی که برام راه اندازیش کرد صحبت کردم اما اون گفت که این موتور ها همینطورن و نباید سلوش رو دستکاری کرد
حالا سوالم اینه که ایا این حرف درسته؟ یا باید بیارمش پایین؟
من قبل این موتور تریل فلات داشتم و این اولین تجربم هست حقیقتا تجربه لازم ندارم لطفا دوستانی که بلدن راهنماییم کنند
ممنون.
abolfazl 1100
28-01-1396, 02:20 قبل از ظهر
من تو این تعجبم که چرا یاماها لانزا اول نشد؟:confused:
- - - Updated - - -
سلام
من تو این تعجبم که را یاماها لانزا اول نشد؟:297:
ali_r
07-06-1398, 02:33 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان پرشین موتور
من چند روز هست این موتور رو خریداری کردم
موتور وقتی روی حالت سلو یا همون ایستاده روشن هست احساس میکنم دور موتور خیلی بالاس!!
با مکانیکی که برام راه اندازیش کرد صحبت کردم اما اون گفت که این موتور ها همینطورن و نباید سلوش رو دستکاری کرد
حالا سوالم اینه که ایا این حرف درسته؟ یا باید بیارمش پایین؟
من قبل این موتور تریل فلات داشتم و این اولین تجربم هست حقیقتا تجربه لازم ندارم لطفا دوستانی که بلدن راهنماییم کنند
ممنون.
درسته اخرین پست برای سه سال پیشه ولی برای اینکه اگه برای کسی هم سوال باشه. تعمیرکارتون درست گفتن دور موتور این موتور ها ذاتا بالاست و نباید دستکاری کرد و کاملا طبیعیه و هیچ ایرادی هم نداره فقط نزارین زیاد درجا کار کنه ب فشار میفته شدیدا