PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ‏‏۱۸ ابزار کاربردی در کمپینگ‏



02109002
11-11-1390, 04:33 بعد از ظهر
وقتی که به یک کمپینگ می روید، چه وسایل و ابزارهایی با خود برمی دارید؟ چه گجت هایی به نظرتان ضروری هستند و کدامیک را برای راحتی در کوهستان یا جنگل و یا هر جای دیگر با خود بر می دارید؟ در این مطلب به ۱۸ گجت، ابزار و خوراکی که لازم است آنها را در چنین سفرهایی با خود داشته باشید، اشاره می کنیم.

۱- چادر هشت نفره [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این چادر بزرگ با ابعاد ۳×۴ متر، به راحتی برای خوابیدن ۸ نفر جا دارد و ایده آل برای سفرهای خانوادگی و دوستان است. در این چادر می توان تا سه اتاق مجزا ایجاد کرد تا افراد در صورت لزوم حریم خود را جدا و در اتاق های جداگانه استراحت کنند. این چادر طوری طراحی شده که تهویه هوا در آن به خوبی انجام می شود. پوشش ضد آب، زیپ های قوی در ورودی و پنجره ها و پوشش ضد باد این چادر را اندکی متمایز از سایر چادرهای کمپ کرده است.


[Only registered and activated users can see links]
۲- لامپ درون چادر [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این لامپ حتما” در چادر کارآمد خواهد بود. این لامپ قدرت خود را از چهار باطری AA می گیرد. همچنین با آهن ربای قدرتمندی که دارد، می توانید آن را بدون صدمه زدن به چادر، در بالای آن قرار دهید تا نور مطلوبی را درون چادر داشته باشید.


[Only registered and activated users can see links]
۳- تخت آویز پارچه ای [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این پارچه که تنها ۳۴۰ گرم وزن دارد انتخابی مناسب برای افرادی است که دوست دارند در چنین وضعیتی به استراحت بپردازند. البته اگر شما هم با خوابیدن روی زمین مشکل دارید و همچنین می خواهید از شر به همراه بردن وسایل خواب در کمپ رها شوید، این تخت روان برای شما هم انتخاب خوبی است. الیاف این پارچه ۱۰۰٪ از جنس پلی استر است و دلیل سبکی آن نیز همین است. نصب آن کار سادهای است، اما بستگی به این دارد که شما دو درخت مناسب به فاصل ۳ متر پیدا کنید تا بتوانید دو طرف آن را به درختان گره بزنید و خواب راحتی داشته باشید. اما سازنده فکر اینجا را هم کرده و می توانید با ابزاری ۱۰ تکه که به همراه این پارچه ارائه می شود، خودتان یک نگهدارنده مناسب را سرپا کنید تا دو طرف آن را به میله های نازک و قوی آن گره بزنید.


[Only registered and activated users can see links]
۴- قطب نمای نظامی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این نمونه از قطب نما، برای جهت یابی صحیح در مناطق خاص، بسیار مناسب و کاربردی است. ظاهر کلاسیک و مشابه قطب نماهای ارتشی، درپوش آلومینیومی، خواندن آسان و قابلیت استفاده در آب، از خصوصیات این قطب نما است.


[Only registered and activated users can see links]
۵- جعبه‌ ابزار و کمک‌های اولیه ۲۵۰ تکه ای [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
برای هر سفر خارج از شهر، کمپین و صعود در کوهستان، وجود یک سری ابزارها و کمک های اولیه ضروری است. این کیف ۲۵۰ عدد از ضروری ترین ابزار لازم برای سفرهای بیرون شهر و کمپ ها را در خود یکجا دارد. که عبارتند از:
Contains the following items:
40 – Adhesive Bandages 3/8″ x 1-1/2″
۴۰ Adhesive Bandages 3/4″ x 3″
۱۰ – Butterfly Closure Bandages
10 – Knuckle Bandages
1 – Adhesive Tape 1/2″ x 5 yds
10 – Cotton Tip Applicators, 4 – Finger Splints
6 – Sterile Gauze Pads 2″ x 2″
۶ – Sterile Gauze Pads 4″ x 4″
۱ – Sterile Trauma Pad 5″ x 9″
۲ – Gauze Rolls 2″ x 4.1 yds
4 – Examination Gloves,
1 – Instant Cold Compress 5″ x 6″
۱ – Metal Tweezers
4 – Splinter Removers
1 – Scissors
2 – Burn Cream Packets
2 – Lip Ointment Packets
3 – Hydrocortisone Packets
3 – Antibiotic Ointment Packets
2 – Insect Repellent Packets
2 – Sunscreen Lotion Packets
24 – Alcohol Prep Pads
9 – Sting Relief Pads
1 – First Aid Instruction Guide
24 – Antiseptic Towelettes
1 – ۲۴ hour Brightstick
1 – Emergency Water Pouch
1 – Emergency Whistle
10 – Aspirin Tablets
10 – Non Aspirin Tablets
1 – Emergency Blanket




[Only registered and activated users can see links]
6- تمیز کننده آب از مواد بیماری زا و خطرناک [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
وقتی کمپی در مناطق طبیعی دارید، در بسیاری موارد ممکن است با محیط آنجا آشنا نباشید. در این صورت آشامیدن آب ممکن است برای شما معضل ایجاد کند چرا که از سالم بودن آب آن منطقه آگاهی ندارید. در این صورت این بطری شگفت انگیز به کمک شما می آید. این بطری مخصوص با نام Polar Pure Water Disinfacttant عرضه می شود. پیمانه مخصوص آن سر بطری است. برای گندزدایی با اضافه کردن یک پیمانه از محتوای بطری در یک لیتر آب، می توانید با اطمینان از سالم بودن آب حاصل، آن را نوش جان کنید. در واقع کریستال های یُد آلودگی و جانواران میکروسکپی که از فیلترهای معمول رد می شوند را از بین می برد تا آبی تمیز و عاری از آلودگی را برای نوشیدن شما آماده کند.


[Only registered and activated users can see links]
۷- غذای مقوی و فوری [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بسته های غذای فوری Dartex کم وزن ترین، کم حجم ترین، قابل حمل ترین و مقوی ترین غذایی هستند که می توانید در سفر به دل طبیعت به همراه داشته باشید. هر بسته از این بسته های غذا می تواند برای سه روز و چهار وعده در هر روز، مناسب باشند. این غذا که از نارگیل و گندم تهیه شده هضم بسیار راحتی داشته و بیشتر طعمی شبیه نارگیل دارند.


[Only registered and activated users can see links]
۸- آب بسته ای [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آب، یکی از مهمترین ارکان حیات است. البته این خصوصیت فقط مخصوص آب سالم می باشد. اگر استفاده از کریستال یُد شما را در مورد پاکسازی آب قانع نمی کند و یا می دانید جایی که می روید بسیار کم آب است، می توانید از این بسته های ۱۱۰ گرمی آب تصفیه شده با خود داشته باشید. این بسته های آب در برابر ضربه های ناگهانی مقاوم بوده و نمی ترکند.


[Only registered and activated users can see links]
۹- بالش قابل حمل [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این بالش سبک و مقاوم، به راحتی قابل جمع شدن و حمل کردن است. قسمت بیرونی آن از پلی استر و قسمت دیگر آن از پشم پوشیده شده. استفاده از این بالش سبک در یک سفر خارج از شهر، برای یک چرت کوتاه مدت باید لذت بخش باشد.


[Only registered and activated users can see links]
۱۰- سینک ظرفشویی قابل حمل [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
هر چند که در اغلب مواقع از غذاهای آماده و ظروف یکبار مصرف در کمپینگ استفاده می شود، اما اگر برای سرو غذا ظروفی را به همراه ببرید، شستشوی آن را چگونه انجام می دهید؟ این سینک قابل حمل که در سایز ۵ – ۱۰ و ۲۰ لیتری عرضه شده، کار شستشوی ظروف را آسان می کند.


[Only registered and activated users can see links]
۱۱- چاقوی چند کاره (سوئیسی)‏ [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگر هیچ کدام از ابزارها، وسایل و گجت هایی که در این مطلب اشاره شد را در یک سفر بیرون شهر، به همراه خود نمی برید، از به همراه بردن یک چاقوی چند کاره قابل اعتماد، غفلت نکنید. یک چاقوی چند کاره ممکن از در بسیاری موارد در یک کمپ کاربرد داشته باشد. اما اگر یکی از این چاقوهای سوئیسی به همراه خود داشته باشید، اطمینان خاطر بیشتری خواهید داشت.


[Only registered and activated users can see links]
۱۲- پنکه درون چادر [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این پنکه سبک و قابل حمل برای تهویه هوای درون چادر بسیار کاربردی است. مخصوصا” اگر بدانید می تواند با دو سرعت متفاوت و تنها با ۴ باطری از نوع D تا ۲۱ ساعت متوالی کار کند. می توانید یکی از این ها را در چادر خود قرار دهید.


[Only registered and activated users can see links]
۱۳- فانوس ضد ضربه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این فانوس با استفاده از لامپ فلورسنت هفت واتی اش تا ۲۳ ساعت در حالت کم نور و ۱۴ ساعت در حالت پر نور روشنایی بخش محیط اطراف است. نیروی این فانوس توسط ۴ باتری D تامین می شود. این فانوس ضد ضربه و ضد آب بوده و در طراحی آن از نوار لاستیکی خاصی بهره برده شده که تعویض لامپش را بسیار ساده می کند.


[Only registered and activated users can see links]
۱۴- توالت قابل حمل [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگر احتمالا” در یک سفر بیرون شهر و در مکانی که هیچ توالتی وجود نداشته، دچار مشکل شده باشید، مطمئنا” این توالت تا شدنی و قابل حمل را یکی از ضروری ترین وسایل یک گردش یا کمپینگ خواهید یافت.


[Only registered and activated users can see links]
۱۵- پتوی حرارتی اضطراری [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این پتوی مخصوص و کم حجم، این قابلیت را دارد که تا ۹۰ درجه بدن را گرم کند. ضمن اینکه یک پوشش ضد آب و ضد باد مناسب هم به حساب می آید. این پتو برای پوشش مجروحین و استفاده در پناهگاه های اضطراری و ایجاد محیطی گرم در کمپ های مناطق سرد، بسیار مناسب است.


[Only registered and activated users can see links]
۱۶- کیسه دوش [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به نظر من هیچ چیز بیشتر از یک دوش در یک فضای باز و گرم نمی چسبد. اگر شما هم چنین وضعیتی را می طلبید، با یکی از این کیسه های ضد آب که می تواند تا ۱۰ لیتر آب را در خود ذخیره کند این خواسته خود را برآورده کنید. کافیست این کیسه دوش را از آب پر کرده و به درختی آویزان کنید تا برای حدود هفت دقیقه به یک دوش آب تبدیل شود.


[Only registered and activated users can see links]
۱۷- گریل و کباب پز [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آماده کردن غذا در کمپ کار سختی است. رساندن گرمای آتش به غذا به صورت یکنواخت و با کمترین دخالت دست، واقعا” امکانپذیر نیست! اما با این کباب پز و گریل، کباب کردن سوسیس، همبرگر، کباب، مرغ و همچنین گرم کردن آب و غذا راحت و حتی لذت بخش می شود. صفحه مشبکی که در پایین این نقش کباب پز را بازی می کند، با ابعاد ۴۰×۶۰ جای کافی برای کباب کردن دارد. همچنین اندازه میله گریل آن نیز برای آماده کردن دو مرغ درسته، کافیست. در نهایت می توان قابلمه یا کتری را به آن آویزان کرد تا از گرمای آتش برای گرم کردن یا جوش آوردن اب هم بهره برد.


[Only registered and activated users can see links]
۱۸- آتش زن فوری [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
با داشتن یکی از این آتش زنهای منیزیوم، به سرعت می توانید یک آتش را در هر شرایط جوی ایجاد نمائید. روش کار هم ساده است: ابتدا به آرامی قسمت آهنی آتشزنه، روی منیزیوم را می تراشیم تا آماده ایجاد جرقه شود، سپس در حالیکه منیزیوم را در میان علف های خشک، کاغذ یا هر چیزی که قرار است آتش بزنیم، قرار داده ایم، با ضربه ای ناگهانی به منیزیوم می زنیم که جرقه حاصل آتش را ایجاد می کند.


[Only registered and activated users can see links]


پی نوشت:
◄ برای خرید اینترنتی این محصولات می توانید روی عکس [Only registered and activated users can see links] که جلوی هر محصول قرار گرفته است کلیک کنید.‏◄

منبع اصلی مطلب ([Only registered and activated users can see links])

Ali
11-11-1390, 04:46 بعد از ظهر
مطلب خیلی عالی و کاملی بود

اینا بیشتر بدرد موتورسوارای حرفه ای میخوره که با موتور سفرای طولانی میرن و میزنن به دل جنگل

02109002
11-11-1390, 04:49 بعد از ظهر
این مهم در آینده ای نه چندان دور توسط پرشین موتور به عمل می انجامد

farshid37
11-11-1390, 04:56 بعد از ظهر
البته بیشتر به درد کسایی می خوره که با اتومبیل می رند. بعید می دونم با موتور بشه پنکه و چادر 8 نفره و کباب پز و... حمل کرد.

02109002
11-11-1390, 05:00 بعد از ظهر
درسته آقا فرشید
اینا یه لیست از تمام ابزاری بود که میتونه در یک کمپینگ لازم بشه

هر تور موتور سواری بلاخره یه ماشین همراه داره برای حمل اینجور وسایل

1motori
11-11-1390, 06:26 بعد از ظهر
حالا از آمازون چطوری خرید کنیم ایران که نمیاره :hanghead:
البته یه سری هاش تو ایرانم پیدا میشه ولی خوب یه سریشو من ندیدم مثله اون دوشه یا پتوی حرارتی

Babak
11-11-1390, 08:01 بعد از ظهر
علیرضا یه پنکه تو چادری درست کرده بود کره ه ه ه
جاهایی که چادر میزدیم مخصوصا تو شرجی شمال همه تو چادرهای دیگه له له میزدند ولی ما برفک.
اون اویزش برای خواب بسیار خوبه ولی اصولا تو تابستان اونجوری میشه خوابید که اون موقع هم پشه....وایییییییییی نگو

Kenji
11-11-1390, 08:07 بعد از ظهر
تمام این ابزارها + ابزارهای کاربردی تر موجود است.

کسی اگه می خواد پی ام بده.

7thRING
11-11-1390, 08:08 بعد از ظهر
این پتوی گرمایشی اظطراریو کسی داره؟
قیمتش؟
چیز خیلی خوبه به نظر میاد

soroush adventure
11-11-1390, 08:44 بعد از ظهر
10 تومنه

Kenji
11-11-1390, 08:48 بعد از ظهر
10 تومنه

8 تومن.

7thRING
11-11-1390, 08:49 بعد از ظهر
کجاها داره؟
موتور فروشی میفروشه؟

farshid37
11-11-1390, 09:35 بعد از ظهر
من 4-5 تومان گرفتم. البته چینی هست و واقعا نشده تا حالا امتحان کنم. بیشتر یک بار مصرف به نظر میاد مثل یک ورق نازکه که ظاهرا یک طرف عایق سرما و طرف دیگه عایق گرماست.

7thRING
11-11-1390, 09:39 بعد از ظهر
از چجور جایی گرفتی؟
پتو فروشی / موتور فروشی؟

شفیع
11-11-1390, 09:52 بعد از ظهر
ابزار خیلی کاربردی در مسیر های خارج از جاده ای که برای هر موتور سواری لازمه

کسی می دونه از کجا می شه تیه کرد؟ و قیمتش ؟
بدون این ابزار هم می شه کارو راه انداخت ولی این ابزار خیلی دقیق تر و بهتر درست می کنه
البته خدا نکنه هیچ وقت به این ابزار نیاز داشته باشید.

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

farshid37
11-11-1390, 09:55 بعد از ظهر
نه فروشگاه های لوازم کوهنوردی تو منیریه دارند.

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

[Only registered and activated users can see links]
این فروشگاه اینترنتی هم داره.

02109002
11-11-1390, 09:56 بعد از ظهر
ابزار خیلی کاربردی در مسیر های خارج از جاده ای که برای هر موتور سواری لازمه

کسی می دونه از کجا می شه تیه کرد؟ و قیمتش ؟


شفیع جان این ابزار به نوبه خودش یکی از مهم هاست
فکر میکنم فروشگاه های لوازم و ابزار آلات صنعتی داشته باشند این پک رو

farshid37
11-11-1390, 09:56 بعد از ظهر
ولی پتوی پتو نیست ها یک ورقه بزرگ زرورق هست که عایق و باید مثل شکلات خودتو توش بپیچی.

7thRING
11-11-1390, 10:14 بعد از ظهر
یک بار مصرفه؟

Kenji
11-11-1390, 10:16 بعد از ظهر
بله همشون یک بار مصرفن فقط برای یک بار و مثل یه ورقه ان.

02109002
10-12-1390, 06:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]ویژگی هایی كه می توان در برقراری كمپ در نظر گرفت بسیار متعدد است اما مهمترین مسائلی كه باید رعایت شود به قرار زیر است:


1- محل برقراری كمپ باید ایمن باشد و دور از ریزش سنگ، برف، یخ، بهمن و وزش باد باشد.

2- محیط اطراف برقراری كمپ می بایست بررسی شود كه در مسیر عبور حیوانات وحشی نظیر گراز و غیره و مسیر عبور گله های گاو گوسفند نباشد.

3- محل استقرار كمپ می بایست حداقل 27 متر از حاشیه رودخانه و دریاچه ها دور باشد تا در هنگام مد و طغیان مصون باشد.

4- زیر چادر را از هرگونه سنگ و بوته پاك كنید. زمین های خاكی و ماسه ای بهترین نوع انتخاب می باشند زیرا نرمی آن استراحت مطلوبی را به
دنبال دارد و همچنین كف چادر صدمه نخواهد دید.

5- زمینی را انتخاب كنید كه كمترین میزان رطوبت را داشته باشد.

6- مكان مورد نظر حدالامكان در در پناه باشد تا در مواقع باد و توفان كمترین فشار به چادر وارد شود.

7- محل چادر باید زمینی هموار و بدون شیب باشد و در صورت اجبار باید تا جایی كه امكان دارد زمین را هموار نمود.

8- محل چادر باید دور از كناره راه ها و بالای آنها قرار داشته باشد تا افراد و وسیله نقلیه بخصوص در تاریكی با آن برخورد نكنند و همچنین بر
اثر عبور و تردد در معرض پرتاب و ریزش سنگ قرار نگیرد.

9- انتخاب مكانی مرتفع كه آب به آنجا راه نیابد.

[Only registered and activated users can see links]

10- جهت های شرقی و یا جنوبی تپه ها، جنگل ها و موانع دیگر را برای استقرار كمپ انتخاب كنید چراكه در نیم كره شمالی باد معمولا از غرب می وزد.

11- از موانع طبیعی در برابر باد استفاده كنید تا زحمت ساخت و سازتان كمتر شود. موانعی مانند صخره ها، درختان، درختان افتاده، غارها، درون سنگ ها و تپه های شنی.

12- اگر در كنار حجم زیاد آب سر پناه می سازید از مناطقی كه پایین تر از سطح آب هستند اجتناب كنید.

13- از آبراه های خشك شده دوری كنید چراكه یك توفان ویا باران ممكن است كمپ شما را دچار سیل كند.

14- آیا آب در دسترس است؟ حدالامكان كمپ را در نزدیكی آب قابل شرب برپا كنید (مانند چشمه ها) تا برای رفع نیاز كمترین مشكل را داشته باشید.

15- در نزدیكی آب های راكد و آب های با جریان بسیار كند كمپ نزنید چراكه این آب ها احتمالا محل تجمع تعداد بسیاری حشره است كه آرامش شما را دچار مشكل می كنند. (البته روشهایی برای دور كردن حشرات در طبیعت وجود دارد كه در آینده آموزش داده خواهد شد.)

16- مراقب مناطفی كه پر از مورچه است باشید.

17- مراقب باشید در معرض زنبورهای عسل وحشی و زنبورهای سرخ قرار نگیرید.

18- ورودی پناهگاهتان را رو به شرق بسازید كه بتوانید از اولین اشعه های خورشید استفاده كنید، این شما را گرم می كند و روحیه تان را افزایش می دهد.

19- از مخفی گاه حیواناتی مانند خرس و آبخور حیواناتی مانند پلنگ دوری كنید و در آنجا كمپ را برقرار نكنید.(راه های شناخت این مكان ها آموزش داده خواهد شد.)

20- از درختان خشك شده و پوسیده كه احتمال افتادنشان است دوری كنید. این مساله را جدی بگیرید ، ممكن است با یك باد یا توفان در هنگام خواب دچار مشكل غیر قابل جبرانی شوید.

[Only registered and activated users can see links]

21- از مناطق بهمن گیر دوری كنید، احتمال ریزش بهمن و ریزش سنگ در تابستان در این مناطق وجود دارد، در این مناطق احتمال رانش زمین گلی نیز وجود دارد كه بر اثر ریزش باران پدید می آید. این مناطق را می توان از روی كمبود پوشش گیاهی و شیب یكدست و تندشان تشخیص داد.

22- از روشن كردن هر گونه وسیله گرمایی و روشنایی كه دارای شعله می باشند در داخل چادر خودداری كنید. پوشش چادر به شدت قابل اشتعال بوده و ایجاد شعله در چادر می تواند خطر آفرین باشد.بهتر است طبخ غذا در خارج و دور از چادر انجام گیرد و برای روشنایی از چراغهای باطری دار استفاده شود . برای گرم شدن در چادر از لباس گرم ، كیسه خواب و یا كیسه آب گرم استفاده نمایید.

23- برای جلوگیری از ورود حیوانات موذی و گزنده و نفوذ سرما و باد و باران ، درب چادر فقط در زمان ورود یا خروج باز شود و بلافاصله بسته شود.

24- در زیر درختان بلند كمپ نزنیدبخصوص اگر آن درخت بلندترین یا تنها درخت منطقه باشد. (به جهت دوری از خطر صاعقه)

25- در طبیعت گردی و كمپینگ پیدا كردن محلی برای توالت بسیار مهم است، توالت باید حداقل 50 متر از محل كمپ و رودخانه و ذخیره آب
آشامیدنی دور باشد.

26- زیر درختان خشك آتش روشن نكنید.

منبع : تبیان

Black Coffee
10-12-1390, 07:37 بعد از ظهر
پتوئه یک بار مصرف نیست یا حداقل به نظر من یک بار مصرف نیومد. جنسش چیزی مثل پلاستیک بسته بندی چیپس و پفک و .. هست و به همون اندازه مقاومه اما احتمالا اگه یه جای تیزی بخوره کلا به فنا میره. خیلی سبکه و مثل پتوی معمولی روی طرف نمیشینه و باید انداختش زیر بدن و پاها. بزرگترین مشکلش هم سر و صداش هست. به شکل فجیعی صدای پلاستیک فریزر میده. نصف شب زیرش یه غلت بخوایی بزنی همه ریختن سرت و با همون پتو برات جشن پتو میگیرن! :retarded:

saman697
09-11-1391, 01:13 قبل از ظهر
البته بیشتر به درد کسایی می خوره که با اتومبیل می رند. بعید می دونم با موتور بشه پنکه و چادر 8 نفره و کباب پز و... حمل کرد.
دقیقا اینا که گفته بسیار خوب و عالی هست و بیشتر بدرد سفر با ماشین می وره برا ما که می خواهیم با موتور بریم کمی باید سبک تر و متفاوت تر باشد

MANHUNT
29-01-1393, 11:19 بعد از ظهر
ما که با رفیقا میرفتیم کمپ از لوازم سربازای امریکایی استفاده میکردیم مثل یه چیزی بود اندازه یه شکلات تا صبح باست اتیش روشن نگه میداشت چوپارو میچیدی بعد اون مینداختی لای چوپ و بعدش یه کبریت کافی بود تا یه اتیش عالی داشته باشی بهدش یه صفحه فلزی بود اگه یه مقدار خیلی کمی روش اب میریختی چنان داغ میشد که باهاش غذاتو داغ کنی یا مثلا نیمرو درست کنی تازه غذاهاشونم بود من از گمرک میخردیم همین گمرک که موتور فروشی داره قسمت لباس فروشی ها مخصوصا زیر پله یا طبق دوم مغازه ها جالب بدونید غذاهاشون تا سه سال تاریخ انقضا داشت اسپاگتی خوارک مرغ و سیب زمینی یا خیلی چیزای دیگه دوتا لایه داشت در ش هم مانند زیپ بود لایه اول که باز میکردی یه مقدار اب میریختی داخلش خودش در عرض 5 دقیقه داغ داغ داغ میشد باور کنید مزشم خوب بود و خیلی چیزای دیگه

02109002
06-06-1393, 08:49 قبل از ظهر
درود ...

اطلاعات تاپیک میتونه کمکتون کنه علی الخصوص تو این فصل

موفق باشید

Hesam Kabiri
06-06-1393, 09:35 قبل از ظهر
خیلی مفید و کامل بود ، ممنون