PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 200 - bajaj pulse 200 DTS i

صفحه ها : 1 2 3 [4]

matrixaidin
29-11-1391, 12:06 قبل از ظهر
رفقا واسه موتور صفخه چه مارکی بندازم؟!؟!؟!
فابریکش 80ت جنس درجه 2 فابریک 50ت
بعدش یکی دوجا رفتم میگن بزرگ کوچیک داره...کسی جریانش و میدونه؟!؟!؟!
کیا میخوام بیام با هم عوض کنیما.......:4chsmu1:

windsor
03-12-1391, 07:05 بعد از ظهر
سلام به همگي
ميخواستم بدونم ديافراگم چيه و كجاي موتوره؟
و اينكه اگزوز رو با چي رنگ بزنيم يعني اسپري باشه يا معمولي

- - - Updated - - -

سلامي دوباره به بر و بچ متخصص
موتورم رو بردم تا باتري شو شارژ كنم و بعدش به اوستاي گفتم يه سرويس اساني روش انجام بده
بدون باتري روشنش كرد و گفت مورد خاصي نداره بجز تعويض كاسه نمد جلو و جاپايي ها و تعويض چراغ هاي كوچيك
شب كه رفتم موتور رو بگيرم گفت كامپيوترت ايراد داره وقتي باتري شارژ شده رو گذاشتم ايرادش معلوم شد، اينو تعميركاره گفت
خلاصه كه صد هزار خرج رو دستم گذاشت در صورتي كه با كامپيوتر سالم اوردمش واسه تعمير
ديگه خدا ميدونه چيكارش كردن :wall3:
البته با خودم گفتم كه شايد كامپيوترشو عوض كردن (خدا يا توبه)
يا شايدم ناشي بازي
كسي هست كه كامپيوتر تعمير كنه؟
اصلا بدون كامپيوتر سيستم برق پالس رو دوباره سرهم كرد مثل موتور 125 ؟ كه ديگه نيازي به كامپيوتر نباشه ؟
اساتيد نظرشون چيه؟

matrixaidin
03-12-1391, 10:36 بعد از ظهر
نمیشه

ایلیا
03-12-1391, 10:37 بعد از ظهر
علیک سلام
من جزو اساتید نیستم ولی تا جایی که بتونم کمک میکنم.
1- دیافراگم همونطور که از اسمش پیداست یه صفحه‌ست که بالای کاربراتور و زیر درشه و وظیفه‌ی افزایش دبی هوای ورودی به موتور یا به اصطلاح گاز دادن رو به عهده داره. ( تو صفحات قبل توضیح داده شده )
2- با اسپری تمیزتر در میاد.
3- سیستم برق پالس به خاطر اتومات راهنما و دو شمع بودن یه کم پیچیده‌ست. حذف کامپیوتر از موتور ( در صورتی که بشه حذفش کرد ) یعنی از بین بردن سیستم برق. پیشنهاد می‌کنم یه دونه نو بخرین و جایگزین کنید. ای کاش قبل از اینکه موتورتونو بذارین تعمیرگاه میومدین به سایت تا بچه‌ها راهنماییتون کنن.
از بچه‌های فنی اگه کسی هست بیاد یه دست بزنه بلکه روشن شه !:4chsmu1:

windsor
05-12-1391, 07:46 بعد از ظهر
سلام به همه عزيزان
صفحه ديجيتال موتورم از كار افتاد، همه چراغ ها هم همينطور، بردم تعمير گاه ميگه از كامپيوترشه گفتم بابا دوهفته نشده كه كامپيوتره نو انداختم ميگه اتصالي داره بايست كامپيوتر بندازي تا اتصاليش معلوم بشه
گفتم اگه كامپيوتر جديدش سوخت چي يه چيز پرت گفت.... منو ميگي:297:
بچه ها خسته شدم از بس خرج رو دستم گذاشت:icon_pf _99_:

دور از جون بعضي ها تعميركارام هم هيچي بارشون نيست فقط پول رو ميشناسن

قصه از اينجا شروع شد فقط درب بغل باتري رو باز كردم ديدم فيوز باتري نيست رفتم يه فيوز گرفتم گذاشتم ديدم يه لحظه درست شد ولي خب فيوز سوخت

نميدونم مشكل از كجاست ميترسم دوباره كامپيوتر بخرم و همون اش و همون كاسه بشه

بچه ها تو رو خدا بگين چي كار كنم؟

يكي كامپيوتر پالس داره اصليه اصليه اصلي ولي دست دوم ميگه صد هزار تومان

من ديگه تعطيل شدم:1::1::1:

- - - Updated - - -

بچه هاي فني كجان؟؟
چطوري ميتونم پيداشون كنم؟؟
تو اين بي پولي موندم چيكار كنم؟؟؟

matrixaidin
05-12-1391, 11:49 بعد از ظهر
ایلیا..کیا..محمدرضا پاشین بیاین جواب رفیقمونو بدین.........
تا اینا میان من یه پیشنهاد بدم
موتور و لخت کن بیوفت دنبال اتصالی یا قطعی(البته اگه فنی هستی)

K.I.A
05-12-1391, 11:57 بعد از ظهر
یه لامپ تست وردار اتصالیو پیدا کن.خیلی راحت.

ایلیا
06-12-1391, 08:29 قبل از ظهر
اگه لامپم پیدا نکردی، اهم متر هم جواب میده. اگرم که نقشه برق موتور + ولتاژ و مقاومت ورود و خروجو داشته باشی که دیگه برو حالشو ببر.

windsor
06-12-1391, 09:13 قبل از ظهر
سلام و خسته نباشين خدمت دوستان
ممنون از راهنمايياتون
واسه پالس ميترسم بزنم جاهاي ديگه شو بتركونم يعني فني نيستم اصلا و نميدونم چطوري اتصالي رو پيدا كنم اخه تا حالا همچين كاري نكردم

windsor
07-12-1391, 05:04 بعد از ظهر
سلام به همه عزیزان
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موتور رو بردم تعمیرگاه بعد از سه روز میگه مشکل شاید از قلوه ها یا کامپیوتر و یا .....استارته که پول قلوه 50 هزار و کامپیوتر 150 و چی چی استارت 15 هزار تومن
بابا فقط اتصالیه
کسی نیست جواب بده چیکارکنم؟
بیچاره شدم من:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:

Gladiator
07-12-1391, 08:14 بعد از ظهر
سلام به همه عزیزان
موتور رو بردم تعمیرگاه بعد از سه روز میگه مشکل شاید از قلوه ها یا کامپیوتر و یا .....استارته که پول قلوه 50 هزار و کامپیوتر 150 و چی چی استارت 15 هزار تومن
بابا فقط اتصالیه

داداش موتورت روشن میشه یا نه؟ فقط مشکلت چراغاست یا کلا روشن نمیشه موتور؟

mra680
07-12-1391, 11:20 بعد از ظهر
سلام به همه عزیزان
بابا فقط اتصالیه
سلام و درود دوست من
شما برای موتور طلق و سفره بستین؟باد گیر منظورم هست؟

windsor
08-12-1391, 03:37 بعد از ظهر
داداش موتورت روشن میشه یا نه؟ فقط مشکلت چراغاست یا کلا روشن نمیشه موتور؟

سلام وعرض ادب

موتورم روشن میشه ولی چراغ ها نخیر و صفحه دیجیتالم که روشن نمیشه

تعمیرکاره گفت رله استارتت اتصالی داره و قلوه چپ و کامپیوتر که روی هم رفته گفت خرجت 205 هزار میشه

از رفقا کسی نظری نداره بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی کامپیوتر پالس 200 دست دوم سالم نداره

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام و درود دوست من
شما برای موتور طلق و سفره بستین؟باد گیر منظورم هست؟

نه والا بادگیر نبستم ولی فقط از این سپر ها واسه محافظت باک و سرنشین اونم فابریک خودش بستم همین

dani24
08-12-1391, 05:43 بعد از ظهر
من یه کامپیوتر پالس 200 دارم احتمالا سالمه میدم بهت اگه احیانا (۱۰درصد) خراب بود واسم پس بیار . قیمت هم خودت بگو من نمیدونم اما مثل اینکه نوش ۱۷۰ تومنه!

windsor
08-12-1391, 05:57 بعد از ظهر
من یه کامپیوتر پالس 200 دارم احتمالا سالمه میدم بهت اگه احیانا (۱۰درصد) خراب بود واسم پس بیار . قیمت هم خودت بگو من نمیدونم اما مثل اینکه نوش ۱۷۰ تومنه!

سلام داني جان
خوبي داداش
ممنون از لطفت عزيز برادر، راستش قيمت ديروز گرفتم نوش 125-135 متغيره
چطوري برام ميفرستي داداش؟

mra680
08-12-1391, 08:09 بعد از ظهر
درود . . .
میشه توضیح بدین چجوری و کی این اتفاق افتاد؟؟؟
دزدگیر . . .فلشر . . .زنون . . .یا لامپی تعویض نکردین؟؟؟اون فیوز رو کی برداشتین و کی براتون یک سره کرده بودتش؟؟؟

windsor
08-12-1391, 08:29 بعد از ظهر
درود . . .
میشه توضیح بدین چجوری و کی این اتفاق افتاد؟؟؟
دزدگیر . . .فلشر . . .زنون . . .یا لامپی تعویض نکردین؟؟؟اون فیوز رو کی برداشتین و کی براتون یک سره کرده بودتش؟؟؟

سلام هفته ي پيش بود كه ديدم لامپ صفحه ديجيتال قطع و وصل ميشه (توشب) بعدش فردا شبش داشتم ميرفتم ديدم يه دفعه صفحه ديجيتال خاموش شد، چراغ ها و بوق هم از كار افتاد و عقربه كيلومتر رو عدد چهل موند، رسيدم خونه باز كردم ديدم فيوز نداره ، يه فيوز گذاشتم و صفحه روشن شد و بعدش فيوز سوخت همانا و روشن نشدن صحفه ديجيتال و كامپيوتر همانا،
تعميركاره ميگه قلوه سمت چپ سوخته و رله استارت اتصالي كرده و كامپيوتر سوخته
ديگه موندم چيكار كنم
البته قبل از اينا باتري رو دستكاري كردم يعني اب باتري رو تنظيم كردم و وقتي سيم هاشو وصل كردم ديدم صحفه ديجيتال روشن و خاموش شد، احتمالا رله استارت اتصالي كرده

نظر شما چيه؟
البته بگم قبلا دزدگير داشت بعدش هيچ كاري نكردم

mra680
08-12-1391, 08:45 بعد از ظهر
سلام هفته ي پيش بود كه ديدم لامپ صفحه ديجيتال قطع و وصل ميشه (توشب) بعدش فردا شبش داشتم ميرفتم ديدم يه دفعه صفحه ديجيتال خاموش شد، چراغ ها و بوق هم از كار افتاد و عقربه كيلومتر رو عدد چهل موند، رسيدم خونه باز كردم ديدم فيوز نداره ، يه فيوز گذاشتم و صفحه روشن شد و بعدش فيوز سوخت همانا و روشن نشدن صحفه ديجيتال و كامپيوتر همانا،
ديگه موندم چيكار كنم
البته قبل از اينا باتري رو دستكاري كردم يعني اب باتري رو تنظيم كردم و وقتي سيم هاشو وصل كردم ديدم صحفه ديجيتال روشن و خاموش شد، احتمالا رله استارت اتصالي كرده

نظر شما چيه؟
درود . . .
ببینید این حالت که میگن قطع وصل کرده دو حالت بیشتر نداره
یکی اینکه موتور رو تخته گاز کردین ولتاژ زیاد شده چون فیوز نداشتین بار زیادی به مدارات رسیده ونیم سوز کرده
یکی دیگه موتور رو با آب فراوان شستین و اتصالات رو باد نگرفتین خشک کنید و به دلیل خیس بودن و اکسیده شدن اتصالات این جور شده
تا اونجایی که یادمه موتور های 200 شارژر ندارن درسته؟
ابنکه میگین قلوه ی چپ سوخته دقیقا منظورتون چیه(تعمیرکار به چی میگه قلوه؟)
اینکه گفتین فیوز گزاشتین و اینطور شده قابل قبول نیست
یا فیوز گزاشتین استارت زدین یا قطب مثبت منفی بهم خورده یا به هر دلیل و اتصالی
دزدگیر از مدلی بوده که استارت خور داشته و استارت خورش اوتومات بوده؟

- - - Updated - - -

ديگه موندم چيكار كنم

نظر شما چيه؟
درود . . .
ببینید این حالت که میگن قطع وصل کرده دو حالت بیشتر نداره
یکی اینکه موتور رو تخته گاز کردین ولتاژ زیاد شده چون فیوز نداشتین بار زیادی به مدارات رسیده ونیم سوز کرده
یکی دیگه موتور رو با آب فراوان شستین و اتصالات رو باد نگرفتین خشک کنید و به دلیل خیس بودن و اکسیده شدن اتصالات این جور شده
تا اونجایی که یادمه موتور های 200 شارژر ندارن درسته؟
ابنکه میگین قلوه ی چپ سوخته دقیقا منظورتون چیه(تعمیرکار به چی میگه قلوه؟)
اینکه گفتین فیوز گزاشتین و اینطور شده قابل قبول نیست
یا فیوز گزاشتین استارت زدین یا قطب مثبت منفی بهم خورده یا به هر دلیل و اتصالی
دزدگیر از مدلی بوده که استارت خور داشته و استارت خورش اوتومات بوده؟

windsor
09-12-1391, 08:19 قبل از ظهر
سلام و عرض ادب
راستش من زياد اهل گاز دادن نيستم ولي خب شايد حرف اولتون درست باشه
و اينكه موتور رو نشستم بعدش تعميركاره گفت شارجر داره و اينكه قلوه به قول تعميركاره به اون شاسي رو فرمون ميگن كه كلاج و دكمه هاي راهنما و سو بالا روش هست
من فيوز رو گذاشتم و استارت نزدم فقط ديدم صفحه روشن شد حتي سوويچ باز نبود
يكم عجيب نيست؟
دزدگير هم استارت خور داشت يعني با زدن يك دكمه استارت ميخورد

mra680
09-12-1391, 09:23 قبل از ظهر
سلام و عرض ادب
راستش من زياد اهل گاز دادن نيستم ولي خب شايد حرف اولتون درست باشه
و اينكه موتور رو نشستم بعدش تعميركاره گفت شارجر داره و اينكه قلوه به قول تعميركاره به اون شاسي رو فرمون ميگن كه كلاج و دكمه هاي راهنما و سو بالا روش هست
من فيوز رو گذاشتم و استارت نزدم فقط ديدم صفحه روشن شد حتي سوويچ باز نبود
يكم عجيب نيست؟
دزدگير هم استارت خور داشت يعني با زدن يك دكمه استارت ميخورد
سلام و درود مجدد
توی تخته گاز شدید شارژر نابود میشه(البته به مرور زمان)این که خراب بشه همه چی از کار میوفته و فقط موتور روشن میشه(ادوات برقی منظورم هست و دیگه باطری شارژ نمیشه)
قلوه به قل تعمیر کار یا مچی فرمون سمتی چپی اگه اتصالی داره خودتون باز کنیدش با یه الکل صنعتی تمیزش کنید و سی ها رو با روکش پلاستیکی یا نوار برق بپوشونید
اگه فیوز گزاشتین و سوئیچ بسته بوده و این اتفاق افتاده میشه گفت موتور یکسره شده بوده از کنسول جلو(یا سیم مشکی و زرد که از سوئیچ میره اون اتصالی داره)که خیلی هم عجیب هست اگه سوئیچ بسته بوده
شما کامپیوتر خودتون و با شارژرتون رو روی موتور دیگه تست کنید و بعد مطمئن بشید که خراب هست(این تنها راهه دوست من برای تشخیص آخر که خرید قطعه انجام بدین)
دزدیگرتون استارت اوتومات بود؟یعنی اگه دکمه استارت روی ریموت رو میزدین استارت میخورد تا روشن بشه و استارت هنوز درگیر باشه؟

windsor
09-12-1391, 02:46 بعد از ظهر
با سلام و عرض ادب
عرضم به حضور همه دوستان که موتور پر:icon_pf _52_:اوستای تمعمیرکار زنگ کفت که رله استارت مشکل نداره مشکل از سیم کشی موتورته بعنی اتصالی داره که باید کل سیم کشی رو بخری و عوض کنی،کامپیوتر هم هست و مچی سمت چپ که کلا خرجت بقول اوستای میشه 500 هزار تومان
منو میگی:25r30wi: عقلمو از دست دادم به اوستای گفتم جمعش کن میبرمش نمیخوام تعمیر بشه هیچی موتورو سر هم کرد که راهنما و بوق ممتد و یکسره شد و صفحه دیجیتال قاطی کرده و نشانگر بنزین از کار افتاده و کلا همه جی به هم ور شده اومدم خونه سیمای بوق و راهنماهارو کشیدم و فعلا با این وضع اسفناک سوارش میشم

مشکلش چیزی که به چشم دیدم اینه که با قطع کامپیوتر و دزدگیر و سوویچ و منظورم سیم استارته وقتی تو سیم سر فیوز رو به هم میزنم موتور روشن میشه که اوستای اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت معلوم نیست ازکجاشه اتصالی و باید سیم کشی عوض بشه هیچی با این اوصاف اگه امشب موتور تعمیرگاه میموند فردا موتورش خراب میشد و .....

حال از دوستان به نظرتون چیکارکنم ؟ چه پیشنهادی میدین؟
کسی برقکارموتور فوق تخصص سراغ داره مخصوصا تو شهر مقدس قم
خواهشا عزیزان فنی و دوستان کمک کنند تا سکته مغزی نکردم

dani24
09-12-1391, 05:28 بعد از ظهر
شما قم ساکنین ؟ امروز ادرس بدم تو قم میتونین تحویل بگیرین؟

windsor
09-12-1391, 09:10 بعد از ظهر
شما قم ساکنین ؟ امروز ادرس بدم تو قم میتونین تحویل بگیرین؟

اره داداش
ادرس بده میرم میگیرم سالمه دیگه دانی جان؟؟
قیمتش رو هم بگو
برادرانه حساب کنیا

windsor
10-12-1391, 02:55 بعد از ظهر
سلام به دوستان
یه مشکل دیگه اینکه کامپیوتر رو عوض کردم و اتصالی رو بر زطرف کردم الان صفحه دیجیتال هیچی نشون نمیده فقط دور موتور که اونم قطع و وصل میشه برقا و بوق و همه چیز درسته ها ولی فقط صفحه دیجیتال کار نمیکنه یعنی کیلومتر و بقیه چیزا رو نشون نمیده
الان چیکار کنم؟
از باتری موتور نیستش؟

dani24
11-12-1391, 02:05 بعد از ظهر
از باطری که نیست چون کیلومتر با کمترین برق موجود هم میتونه کار کنه . احتمال داره مشکل از خود کیلومتر دیجیتال باشه .
کیلومتر پالس خیلی حساسه منم کیلومترم لامپ های نارنجی پس زمینش خراب شده . یهنی وقتی چراغ کوچیک روشنه بعضی وقتا و قتی گاز میدیم نو پس زمینه روشن میشه و وقتی که سویچو باز میکنیم ۴ ثانیه اول که دور موتور میره تا ته و بر میگرده روشن میشه . گفتن از ای سی شه و باید کل کیلومترو عوض کنی

windsor
13-12-1391, 12:48 قبل از ظهر
سلام به همه
چند روزه که صفحه کیلومتر موتورم کمرنگ نشون میده یا اصلا نشون نمیده و گاهی اوقات لامپش قطع و وصل میشه و نمیدونم چیگارکنم؟
دیشب یه باتری اتمی نو خریدم رو موتورم بستم امروز غروب میخواستم روشن کنم، روشن نمیشد و علامت باتری میداد
بابا اخه تازه باتری نو انداختم مشکل کجاست پس؟
یکی بهم کمک کنه

matrixaidin
13-12-1391, 02:30 قبل از ظهر
شاید شارژرت خرابه...
یا اینکه باز از یه جایی برق دزدی داره

- - - Updated - - -

. یهنی وقتی چراغ کوچیک روشنه بعضی وقتا و قتی گاز میدیم نو پس زمینه روشن میشه و وقتی که سویچو باز میکنیم ۴ ثانیه اول که دور موتور میره تا ته و بر میگرده روشن میشه . گفتن از ای سی شه و باید کل کیلومترو عوض کنی
داداش گلم این که عادیه...واسه 220 و اپاچی هم همینجوریه دیگه

K.I.A
13-12-1391, 09:37 قبل از ظهر
گفتن از ای سی شه و باید کل کیلومترو عوض کنی
خیلی دوست دارم ای سی یو پالس ببینم چون خوده سازندشم تو کفه که ای سی یوش کجاست.

dani24
13-12-1391, 11:55 قبل از ظهر
خیلی دوست دارم ای سی یو پالس ببینم چون خوده سازندشم تو کفه که ای سی یوش کجاست.

منظورشون اون ای سیه که توی صفحه کیلومتر دیجیتال استفاده شده!

- - - Updated - - -

داداش گلم این که عادیه...واسه 220 و اپاچی هم همینجوریه دیگه

اره عادیه اما وقتی چراغ ها رو روشن میکنم نور پس زمینه روشن نمیشه

matrixaidin
13-12-1391, 12:09 بعد از ظهر
سرعت و نشون میده؟!؟!

windsor
13-12-1391, 12:16 بعد از ظهر
سلام به همه
چند روزه که صفحه کیلومتر موتورم کمرنگ نشون میده یا اصلا نشون نمیده و گاهی اوقات لامپش قطع و وصل میشه و نمیدونم چیگارکنم؟
دیشب یه باتری اتمی نو خریدم رو موتورم بستم امروز غروب میخواستم روشن کنم، روشن نمیشد و علامت باتری میداد
بابا اخه تازه باتری نو انداختم مشکل کجاست پس؟
یکی بهم کمک کنه

K.I.A
13-12-1391, 09:49 بعد از ظهر
یا اتصالات قطعی داره و یا باطری کهنه هست.

dani24
15-12-1391, 09:25 بعد از ظهر
این موتور فیلتر روغن داره ؟ اگه داره هر چن وقت باید عوضش کنیم و جاش کجاست ؟ و اگه عوض نشه چه مشکلاتی میتونه پیش بیاره؟

mra680
15-12-1391, 09:42 بعد از ظهر
یا اتصالات قطعی داره و یا باطری کهنه هست.
درود . . .
منظور از کهنه یعنی فاسد . . .یعنی باطری حداقل 1 سال خواب بوده توی انبار این فروشند های با پدر و مادر

جانسون
15-12-1391, 11:37 بعد از ظهر
پالس 200 فیلتر روغن نداره...من برا ایدینو هر چی گشتم پدا نکردم... 220 نمیدونم ولی فکر کنم این اونجر 220 که انجیش عوض شده فیلتر روغن داره...

windsor
16-12-1391, 10:36 قبل از ظهر
سلام به همه عزيزان

ميدونيد باتري نو بود يعني تا گذاشتم سريع استارت و حركت ، تا شب همه چيز خوب بود، فردا بعد از ظهر باتري خابيده بود و استارت نميخورد

موتورم فعلا تحت عمل جراحيه، انشالله درست شد اشكالات و تجربيات رو ميگم تا بقيه هم استفاده كنند

ایلیا
16-12-1391, 10:49 قبل از ظهر
پالس 200 فیلتر روغن نداره...من برا ایدینو هر چی گشتم پدا نکردم... 220 نمیدونم ولی فکر کنم این اونجر 220 که انجیش عوض شده فیلتر روغن داره...
داره دادا علی ... فقط مثل موتورای دیگه قابل تعویض نیست. یه توری فلزیه که کنار اویل پمپه و به قول معروف فیلتر دائمیه. و الا اگه یه انجین فیلتر روغن نداشته باشه که سال به سال باید بره تراشکاری :hanghead:

dani24
16-12-1391, 03:40 بعد از ظهر
دوستان یه سوال دیگه کسی قیمت شارژر یا رگلاتور (همونی که تو دمبی عقب هست ) رو داره ؟

جانسون
17-12-1391, 02:09 قبل از ظهر
اها ایلیا داداش پس مثل سی جی ها مادامل امره :دی فلترش من منظورم مثل فیلتر روغن اپاچی بود کاغذی...شارجرش حدود 35 تا 50 ت باید باشه قبله گرونیا 25 تا 30 بود....

windsor
17-12-1391, 08:40 قبل از ظهر
سلام داني عزيز
فداي سرت خب پيش مياد داداش
راستش شارژم چون درست بود اوست مجتبي كه گفتم پسش داد چون شارژم درست بود من احتمال ميدم شارژر شما هم درست باشه چون قطعه اي نيست كه راحت از بين بره، در واقع اگه ميدونستم شما لازم دارين نگه ميداشتم خيلي شرمنده شدم داني جان، سر پل شاه ابراهيم مغازه وحيد دو نوع داره 25 و 38 هزار توماني كه من 25 رو برداشتم و بعدش پس دادم، يه بار پيش اوستاد مجتبي ببري بد نيست داداش

windsor
06-01-1392, 05:05 بعد از ظهر
با سلام و تبريك سال جديد
راستش ميخواستم لاستيك عقب موتورمو عوض كنم، يه لاستيك پهن تر ميخواستم كه قيمتش هم خوب باشه.
از دوستان اگه كسي لاستيك دست دوم پهن داره خبر بده تا تهيه كنم

hosein_shirzad
24-01-1392, 10:44 بعد از ظهر
سلام
الان وقت ندارم زیاد بنویسم
قبل عید جاتون خالی
با دوستم 2 ترک رفتیم مسافرت از بندر عباس و قشم و بوشهر تا تهران گشتیم
حدودا 2600 کیلومتر مسیر رو تو این سفر طی کردیم
اگه شد بعدا چنتا عکس براتون میزارم
31855
--------------------------------------------------
تابستون هم احتمال داره تبریز و ارومیه بیام
انشاالله

sasan7
29-01-1392, 01:25 قبل از ظهر
سلام خدمت همه موتور سوارها : دوستان کسی جهت رفع لرزش انجین موتور موقع حرکت اگه اطلاع داره منو راهنمایی کنه در ضمن پیچهای تنه سفت بودن.ممنون

Gladiator
29-01-1392, 10:27 قبل از ظهر
سلام خدمت همه موتور سوارها : دوستان کسی جهت رفع لرزش انجین موتور موقع حرکت اگه اطلاع داره منو راهنمایی کنه در ضمن پیچهای تنه سفت بودن.ممنون لرزش؟ پالس 200 که لرزش نداره داداش ، سه ساله دارم سوار میشم حتی تو دورای بالا هم لرزشی وجود نداره

mahdi24
29-01-1392, 11:26 قبل از ظهر
دوستان اچار کشی یعنی چی ؟ اچارکشی پالسو باید هر چند وقت انجام داد ؟ منم احساس می کنم تو دور های بالا موتور لرزش داره.

farzin
29-01-1392, 12:12 بعد از ظهر
آچار کشی یعنی : باز و بسته کردن بعضی از قسمت های موتور سیکلت و چک کردن اونها که در سلامت باشن( مثال : فیلتر هوا)تنظیم کردن بعضی از قسمت ها (مثال : فیلر گیری) - محکم کردن پیچ ها اگه شل شدن (مثال : پیچ های دیسک) - تعویض قسمتهایی که آسیب دیدن ( مثال : لنت ها ) و ار این قبیل موارد... که اینو میگن آچارکشی کامل که کمتر مکانیکی به این صورتعمل میکنه - در یک جمله بازدید کل موتور و رفع نقایص رو آچار کشی میگن . اما میبری تعمیرکار 4تا پیچ رو باز و بسته میکنه میگه این آچار کشیه...!!!!!mr.gladiatorلرزش داشتن موتور اگه در حدی هست که زیر پات میلرزه طبیعیه اما اگه در دور بالا دستات هم میلرزن نیاز داره که نگاهی به پیچ ها بشه ، معمولا برای حذف لرزش موتور از واشر فنری در پشت پیچ ها در اتصالاتی که انجین به شاسی متصل هست استفاده میکنندوستان سعی کنید خودتون دست به آچار بودن رو یاد بگیرید ، یکی از اهداف فروم پرشین موتور همین هست وگرنه چه دلیلی دارهما هی تاپیک بزنیم ولی در حد تئوری فقط مطالب رو یاد بگیریمدست به آچار شید لذتی که در گرفتن آچار برای موتور خودتون هست و تعمیر کردن اون کمتر از رانندگی کردن نیست...

shahin.r1
29-01-1392, 09:30 بعد از ظهر
معمولا با توجه به مدل رانندگیتون هر یکی دو ماه یبار برای رانندگی های سریع اچار کشی می خواد موتور

windsor
04-02-1392, 11:30 قبل از ظهر
سلام به همه
كسي لاستيك در حد داره كه پهن باشه واسه عقب پالس ميخوام
چه لاستيكي بندازم

masoudjoon
06-02-1392, 04:58 بعد از ظهر
سلام
قبل عید جاتون خالی
31855
انشاالله
سلام . یعنی دقیقا دنبال شما میگشتم. یکی که با این موتور سفر طولانی رفته باشه. چون من همچی تصمیمی دارم. لطف میکنی واسم بگین بدرد سفر میخوره اصلا ؟ سختیاش چیه ؟ من با آپاچی رفتم سفر کوتاه ولی پالس نه. خیلی باحات کار دارم . خدابخاد تابستون تصمیم دارم برم.

- - - Updated - - -

سلام
قبل عید جاتون خالی
31855
انشاالله
سلام . یعنی دقیقا دنبال شما میگشتم. یکی که با این موتور سفر طولانی رفته باشه. چون من همچی تصمیمی دارم. لطف میکنی واسم بگین بدرد سفر میخوره اصلا ؟ سختیاش چیه ؟ من با آپاچی رفتم سفر کوتاه ولی پالس نه. خیلی باحات کار دارم . خدابخاد تابستون تصمیم دارم برم.

mahdi24
06-02-1392, 05:16 بعد از ظهر

من با پالس 200 مسافرت طولانی یه بار رفتم که کلا با توشهریهاش و برگشت 2000 کیلومتر شد. موتور خوب بود و با اینکه کارکردش زیاد بود هیچ جا کم نگذاشت و کاملا نرم و راحت بود . تنها مشکلی که بود از نظر من سرعت پایینش بود که اگه با سرعت بالای 100 یه کله میرفتم موتور یکم داغ میکرد و لرزشش زیاد میشد . یه بار هم داشتم تک چرخ میزدم و چون بلند کردن پالس به قدرت زیادی نیاز داره زنجیر پاره کردم و موترو 15 کیلومتر دوستم با هنداش هول داد

matrixaidin
22-02-1392, 11:45 بعد از ظهر
دوستان من چراغ جلوم یکمی جدیدا مات شده بود من دیگه تو فکر عوض کردنش بودم که رفیقم گفت با خمیر دندون بشور... شستم خداییش خیلی براق شد..میخوام اگه بشه فلاپاشم با خمیر دندون بشورم حتما امتحان کنید...خوب جواب میده

mahdi24
23-02-1392, 09:41 بعد از ظهر
دوستان من چراغ جلوم یکمی جدیدا مات شده بود من دیگه تو فکر عوض کردنش بودم که رفیقم گفت با خمیر دندون بشور... شستم خداییش خیلی براق شد..میخوام اگه بشه فلاپاشم با خمیر دندون بشورم حتما امتحان کنید...خوب جواب میده
منظورتون اینه که لامپ رو شستین یا کاسه چراغ یا طلق چراغ ؟
دوستان پالس 200 صافی بنزین نداره ؟ مال من که روش نیست!

ایلیا
23-02-1392, 10:35 بعد از ظهر
منظورش همون طلق چراغ جلو هست.
پالس 200 صافی بنزین نداره، در عوض یه توری ریز از داخل باک روی لوله‌ی انتقال بنزین داره که به شیر بنزین میرسه.

شایسته فر
23-02-1392, 11:42 بعد از ظهر
اون توری رو نمیدونین از کجا میشه تهیه کرد؟
مال من که خراب شده و کل گمرکم گشتم نداشتن
حتی نمایندگی خود پالس!!

ایلیا
24-02-1392, 07:22 قبل از ظهر
قاعدتا باید با شیر بنزین باشه. جدا فکر نمیکنم داشته باشن حسین.

Gladiator
24-02-1392, 09:39 قبل از ظهر
بهترین کار اینه که یه صافی خوب و شیلنگ بخرین ببندین روش،اگه تو باک صافی هم داشته باشه میشه دو فیلتره که بهترم هست

شایسته فر
24-02-1392, 10:14 قبل از ظهر
بهترین کار اینه که یه صافی خوب و شیلنگ بخرین ببندین روش،اگه تو باک صافی هم داشته باشه میشه دو فیلتره که بهترم هست
تو باک چجوری صافی بزاریم؟
شیر بنزین که پیچ شده به باک

!NAVID!
24-02-1392, 10:17 قبل از ظهر
شیره بنزین رو باز کن یه صافی بزار توش ببند سر جاش
اگرم نتونستی از این صافی های 125 استفاده کن

شایسته فر
24-02-1392, 10:21 قبل از ظهر
شیره بنزین رو باز کن یه صافی بزار توش ببند سر جاش
اگرم نتونستی از این صافی های 125 استفاده کن
منظورت از یه صافی بذار توش چیه؟
صافیو که هرچقدر گشتم چیزی تو گمرک پیدا نشد
منظورت اینه یه فیلتر جدا بخرم بعد بخورونم به مخزن پایین شیر بنزین؟
فکر نکنم زیاد جالب بشه
همون جدا و سر راه بزارم بهتره

!NAVID!
24-02-1392, 10:25 قبل از ظهر
از این توری ها هست که میزنن به پنجره از اینا یکم بخر 2 3 لایه کن اندازه داخل شیر بنزین ببر بعد ببند سر جاش :دی(خلاقیتو داری)

شایسته فر
24-02-1392, 10:29 قبل از ظهر
خورده نمیشه با بنزین؟
صافی خودش که فابریکی بود تقریبا ذوب شده بود!!!!!!!
ولی فکر کنم فلزیش رو بشه انجام دادا
فکر جالبی بود ممنون

matrixaidin
24-02-1392, 12:17 بعد از ظهر
دوستان 1سوال: این شیر بنزینتون واسه زاپاس کار میکنه؟!؟؟!؟؟! من موتورم خاموش شد زدم رو زاپاس 5متر بیشتر نرفت

windsor
24-02-1392, 06:00 بعد از ظهر
وقتي 5 متر رفت مطمئن شدين كه هيچ بنزيني داخل باك نيست ؟؟؟
زاپاس من حدود 40 كيلومتر رو ميره

matrixaidin
24-02-1392, 07:02 بعد از ظهر
باك خشك بود...

ایلیا
24-02-1392, 09:24 بعد از ظهر
تو لوله شیر بنزینت آشغال گیر کرده، بده واست تمیز کنن یا خودت سر صبر باز کن تمیزش کن.
اگه اوکی شد که هیچ،‌اگه نشد باید شیر بنزینتو عوض کنی.

Gladiator
24-02-1392, 10:13 بعد از ظهر
تو باک چجوری صافی بزاریم؟
شیر بنزین که پیچ شده به باک

تو باک که نمیشه صافی گذاشت،یه شیلنگ بنزین با یه فیلتر بنزین هوندایی بخر شیلنگو نصف کن،بع از شیر بنزینت شیلنگو فیلترو ببند،سر دیگشم وصل کن به کاربراتورت

hosein_shirzad
25-02-1392, 10:45 بعد از ظهر
سلام
موتور خوب بود، درسته تو سرعت بالا دور موتور هم بیش از انتظار من بالا میره

تو دو ترک رفتن مشکلی ندارم اما وقتی تنها باشم گردنم و سر شونه هام بد جوری ماهیچه هاش میگیره و درد زیادی می کنه
فکر کنم به خاطر ارتفاع عقب موتورم باشه
تو بوشهر مشکل خاموش شدن پیدا کرد ، آخر فهمیدم که کاربرات از لاستیک انتقال سوخت و هوا به موتور در اومده بود.درستش کردم
چون زیاد استارت زده بودم استارتم دیگه درگیر نمیشد اما خودش میچرخید ، اونم درست شد اما بعضی وقتا اونجوری میشه فکر کنم گریس میخواد
یادت باشه تو شهرستان ها تقریبا این نوع موتور ها کمه و تعمیراتشم هر کسی درست انجام نمیده
لنت تموم کردم اما لنت خوب گیرم نیومد
روغن هم به موقع عوض کن
مراقب ماشین ها و سایر عوامل خطر هم باش
کلاه کاسکت یادت نره + مدارک ( پلیسه از ما کارت دانشجویی خواست به جای مدارک!)
تو قشم پلیس ها به خاطر کلاه ایمینی برامون دست زدن!
چون با موتور رفتم داخل دریا و حالت گل و لجن داشت موتور گیر کرد و پایین رفت و زنجیر کلا خیس وگلی شد (آب شور ...)
برا همین زنجیرم تقریبا مرخص شده و کلی صدا میده
شیر بنزین هم معلوم نیست چه جوری مار میکنه،هر جا باشه وقتی خاموش بشه دیگه باک خالیه و زاپاس نداره(شاید مال من خراب باشه)
فعلا همینا یادمه

hosein_shirzad
26-02-1392, 05:34 بعد از ظهر
سلام داداش. واقعا ممنون. حسابی بدردم خورد. در کل چند کیلومتر میشه یکسره رفت ؟ یعنی چند کیلومتر به چند باید استراحت داد موتورو ؟ اگه لاستیک بترکه مردیم ؟
هر چقدر بخواهی موتور راه میره برات
کل سفر حدود 2600 کیلومتر شد
چون خودت خسته میشی باید استراحت کنی
من قبل از این هم تهران میبد (یزد) اومدم و برگشتم (600 کیلومتر) که تو پست های قبلی زده بودم
اگه دو ترک میری یادت باشه زین عقب سفته و ترک نشین خیلی اذیت میشه و باید بیشتر استراحت کنید
اگه لاستیک نو باشه و باد میزان باشه امکان ترکیدن خیلی کمه و لاستیک معمولا تیوبلس هست
اگه جا داری یه سری آچار و ... با خودت ببر
در کل من به کسی سفر با موتور رو پیشنهاد نمیکنم
مخصوصا تو ایران و با موتور ها بدون ایمنی
هر شهری بری موتورت طرفدار داره و مردم میان باهات هم صحبت میشن و کلی دوست پیدا میکنی
همه جور پیشنهاد خوب و بد هم بهت میدن (یه دفتر ببر و همه چیز رو یادداشت کن،شفر نامه بنویس.دوربین هم یادت نره)
این عکس رو هم تو بوشهر گرفتیم

[Only registered and activated users can see links]

hosein_shirzad
27-02-1392, 02:47 بعد از ظهر
بله ممنون. من یه آپاچی گرفتم فقط واسه سفر. چند روزه . چون تحقیقات نشون داد از پالس راهت تره. کمک نرم تر.وجود هندل برای مواقع ضروری.ترمزهای سریع و جفت دیسک.باک ظرفیت بیشتر.پیچ روغن در کف که همه جا تعویض میکنن و... باور کن داداش این آرزو به دلم مونده یه سفر طولانی برم.هفته پیش 544 کیلومتر فیکس رفتم به زابل و جاهای تفریحیش که فقط موتورو امتجان کنم دو پشته با دوستم.تیوبلسم که هست.حرکت از ما بقیش با خداوند.
تو این رنج قیمت آپاچی هم موتور خوبیه
مبارک باشه
بعضی چیزاش از پالس بهتره ، کنترل - شتاب - زیبایی - زین نرم و ...
پالس هم مزایای خودشو داره
روغن پالس رو هم همه جا عوض میکنن
من معمولا ازشون آچار و قیف و روغن میگیرم و خودم عوض میکنم تا سنسور کناریش آسیب نبینه و پیچش هرز نشه و ...
برای مواقع ضروری میشه موتور رو با هل دادن هم روشن کرد ، دیدید که بعضی وقتا موتور های معمولی وقتی با هندل روشن نمیشن هل میدن
البته این نوع پالس و مدل های بالاتر استارت خوبی روشون نصب شده و زود روشن میشن
مال من مشکل انتقال ندادن نیروی استارت به موتور پیدا کرده بود ولی خود استارت سالم بود هنوز هم درستش نکردم و بعضی وقتا اذیت میکنه
باک آپاچی نمیدونم چند لیتریه ولی با یه باک پالس من 600 کیلومتر بدون بنزین زدن رفتم و در خونه خاموش شد!

MHB
11-05-1392, 02:46 قبل از ظهر
سلام دوستان
داداشم یه 200 قرمز داره 3 روز پیش باهاش خورد زمین کلگی موتور یکم خط افتاده و خورده شده
میخواستم بدونم چطوری ترمیمش کنیم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
میخوام کم خرج باشه

ایلیا
11-05-1392, 02:51 قبل از ظهر
بستگی به عمق خط و خش داره. یه وقت میبینی با یه پولیش درست میشه، اگه عمیق تر باشه دیگه درست نمیشه و ....

MHB
11-05-1392, 03:15 قبل از ظهر
با پولیش اکثرش درست شد اما 3.4 تاش یکم عمیقه
باید بره نقاشی؟

ایلیا
15-05-1392, 04:38 بعد از ظهر
اگه خیلی حساسی یا خشش تابلو هست، میتونی بدی واست رنگ کنن.

mahdi24
24-05-1392, 06:55 قبل از ظهر
دوستان یه مشکلی برای موتورم پیش اومده که مثلا دارم میرم یه هویی گاز قطع میشه مثل اینکه قطع کنو زده باشی بعد یکم قطع و وصل میشه و ریپ میزنه و خاموش میشه و با هزار زحمت با هول دادن قوی روشن میشه ولی باز همین مشکل پیش میاد. از کدوم قطعه میتونه باشه؟

!NAVID!
24-05-1392, 10:16 قبل از ظهر
بده کاربراتشو باز کنن تمیزش کنن
صافی بنزینم تمیز کن

masterfire777
24-05-1392, 11:39 قبل از ظهر
مشکل از برق موتورته ... بده چک کنن موتورساز ... به کاربرات زیاد ربط نداره

mahdi24
24-05-1392, 02:16 بعد از ظهر
اره احتمالا از برقشه . به کدوم قطعه مربوط میشه

sober
24-05-1392, 07:19 بعد از ظهر
موتور جدیدا اب نزدی ؟ چون مال من هم اینجوری شد بعد چند روز درست شد

matrixaidin
24-05-1392, 07:53 بعد از ظهر
احتمالا باطریته
واسه من اون موقعی که سرباطریم پوسیده بود اینجوری میشد

masterfire777
25-05-1392, 09:37 قبل از ظهر
یا به احتمال زیاد از ترانزیستورته یا اینکه به قول یکی از دوستان از باطری

mahdi24
10-06-1392, 01:18 بعد از ظهر
دوستان امروز کلی موتورو هول دادم تو این گرما پدرم در اومد اما به یه جاهایی رسیدم . موتور بعد از هول دادن قوی روشن میشد اما حداکثر 5 ثانیه روشن بود و بعد خاموش میشد . وقتی موتورو تو دنده هول میدادم دور موتور هیچ تغییری نمیکرد در صورتیکه باید تو هول دادن هم دور موتور بره بالا اما تا موتور روشت میشد دور موتور هم به کار میوفتاد . یعنی مشکل جاییه که این دوتا (دور موتور و برق سر شمع) به هم مربوطن. کسی میتونه کمکی کنه؟

farzin
10-06-1392, 01:44 بعد از ظهر
mr.mahdi24
دوست عزیز قبلا با موتوری که همچین مشکلی داشته برخوردم - البته اگه دقیقا مثل اون باشه مشکلش که از گفته هاتون بر میاد ، ایراد برقی هست و از بوبین (درب برق ) سمت چپ انجین هست که مشکل یا سیم پیچی داره یا حالا رله ای ، افتوماتی ، ترانریستوری سر راه کارشو خوب انجام نمیده که کار ، کاره تعمیر کار هست
نمیدونم چطور دوستان میگن مشکل ممکنه باتری باشه ، آخه باتری هیچ نقشی در بعد از استارت خوردن موتور برای حرکت نداره.
دور موتور با شروع همزمان انجین بکار میوفته و اون کیلومتر سنج هست که با هل دادن شروع به کار کردن میکنه

mahdi24
10-06-1392, 03:21 بعد از ظهر
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید. اگه برم بوبینو نشون یه سیم پیچ ماهر بدم میتونه درستش کنه ؟ بعد وقتی موتور تو دنده هول داده بشه مگه دور موتور بالا نمیره؟

farzin
10-06-1392, 10:17 بعد از ظهر
دوست عزیز ما اگه حرفی میزنیم سند که نیست ، همش رو تجربس شما باید به یه تعمیرکار اونو نشون بدین
نه دادا وقتی موتور روشن نباشه دور موتور میخواد چیو نشون بده سیم اتصال دور موتور به انجین وصل هست
اون کیلومتر سنج هست که با هل دادن به کار میوفته چون سیمش به تایر جلو متصل هست
موفق باشی

hosein_shirzad
13-06-1392, 02:43 بعد از ظهر
اگه از هول دادن منظورت وقتیه که کلاچ رو ول میکنی و موتور درگیر میشه ، فکر کنم دور موتور باید یه کم بیاد بالا
اما درست میگی که به شمع مربوط میشه
چون اگه سوکت یکی از کوئل ها (یادم نیست چپ یا راست) رو در بیاریم دور موتور به هم میریزه و وقتی وصلش کنی دوباره به حالت صحیح بر می گرده
الکترونیکیه دیگه .... مکانیکی که نیستش
-----------------------------------------------
منم باطریم خراب شده و بعضی وقتا باید هولش بدم ( هندل هم که نداره)
نمیدونم دوباره ببرمش یزد یا اینکه اونجا یه موتور ارزون بگیرم ( دانشجوی اونورا هستم)
اگه نبرم م.ت.ر چند ماه الکی میخوابه - موتور ایرانی هم که حال نمیده
اگه ببرم اونم دردسر های خودشو داره

hosein_shirzad
25-06-1392, 07:10 بعد از ظهر
رفتم یه باطری خریدم
الان خیلی قوی استارت میخوره و زود روشن میشه
اما فهمیدم باتری قبلی رو هم میتونستم تهمیر کنم
آخه از این دو کاره ها بود
یعنی ژله ای بود که وقتی از کار میفته میشه بهش آب باطری (نمیدونم مقطر یا اسید؟) اضافه میکنیم و درست میشه
----------------------------
دوست عزیز وقتی مشکلی رو بیان میکنی ، کامل توضیح بده تا بتونیم بهتر کمک کنیم
امیدوارم تا الان مشکلت بر طرف شده باشه

mahdi24
30-06-1392, 12:11 بعد از ظهر
سلام . مشکل اینکه موتورم روشن نمیشد خیلی ساده بود اتصال یکی از کویل ها رسوب کرده بود . یکی دیگه هم دقیق نمیدونم چش شده بود فکر کنم لق بود . تنها خوب موتورهای دست دوم اینه که ادم کلی مکانیکی یاد میگیره!!!

hassan alibakhshi
26-11-1392, 10:20 بعد از ظهر
salam man palse 200 daram mikham spoetesh konam ki mitooone komamakam kone az masssolin mohtaram

Gladiator
27-11-1392, 12:00 قبل از ظهر
salam man palse 200 daram mikham spoetesh konam ki mitooone komamakam kone az masssolin mohtaram

دوست گرامی زبان فروم فارسیه ، لطف کنید فارسی تایپ کنید

برای اسپرت کردن موتورتون میتونین برچسب دور رینگ بچسبونین با رنگ مناسب نسبت به رنگ موتورتون
روکش زینتونو میتونی دو رنگ و چند تکه بدی برات بدوزن ، منبع اگزوزتم میتونی عوض کنی برای ظاهر و صدای بهتر
و خیلی کارهای دیگه

Darken
07-01-1393, 12:13 بعد از ظهر
دوستان سلام من باکم یکم قر شده ولی ن سوراخ شده ن رنگش ریخته چجوریه با باد در میاد هزینش چقدره؟؟؟

Darken
12-01-1393, 11:58 قبل از ظهر
دوستان سلام من باکم یکم قر شده ولی ن سوراخ شده ن رنگش ریخته چجوریه با باد در میاد هزینش چقدره؟؟؟
کلا تو این انجمن حال نمیکنید ج مارو بدبد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MANHUNT
12-01-1393, 12:11 بعد از ظهر
دوست عزیز شما اگه تهرانی برو گمرک کارت حل میشه اندازه روی باکت چقدره بزرگ یا کوچیک از سکه بزرگتره یا کوچیکتر؟ شاید بشه با باد درستش کرد

MANHUNT
12-01-1393, 02:34 بعد از ظهر
کلا تو این انجمن حال نمیکنید ج مارو بدبد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش شما خودت نمیخوای جواب بدی نیم ساعت یه ساعت اسمت تو کسایی که تو تاپیک هستن بود گفتم چرا جواب نمیده حتما باید kia باید بیاد جوابتو بده

K.I.A
12-01-1393, 03:46 بعد از ظهر
صافکاری نقاشی و طراحی انواع باک و فلاپ با رنگ کوره ای متالیک و جوهر
و جوشکاری پلاستیک و پولیش کاری تو گمرک زیاده اما این ادرسو من بلدم:
میدان رازی ابتدای خ رباط کریم بعد از مجموعه ورزشی الزهرا پلاک 79گاراژ علیان
09194880286 امیر اصغری

farshad 54
12-01-1393, 03:54 بعد از ظهر
این دوستمون darken یه مدت پیش تصادف کردن تو خونه خوابیدن که امیدوارم حالشون خوب شده باشه و بتونن از خونه بیان بیرون و در کلاچ و در برق و صافکار برای باک موتورشون پیدا کنن

ضمن اینکه darken عزیز اینجا نه لوازم یدکی فروشیه نه صافکاری و نقاشی وقتی یه سوالی میکنید اگر کسی بدونه میاد جوابتونو میده بحث حال کردن و حال نکردن با شما نیست

موفق و سالم باشی

Darken
13-01-1393, 05:25 بعد از ظهر
دوستان گلم سلام-پالس 200 مشکی مدل 89 کارکرد 40هزارتا موتور یه بار زمین خوردگی داشته سمت چپ باک قر شده سمت راست هم قر شده ولی بسیار کم-انجین پلمپه-فرمون هم کج نشده-چند می ارزه؟؟؟

farshad 54
13-01-1393, 10:40 بعد از ظهر
2/8 تومن

Darken
13-01-1393, 11:18 بعد از ظهر
2/8 تومن
آخه من تا جایی که تو این مدت قیمت گرفتم 89 رو 3900-3800 میچرخه-موتورم بردیم گمرک گفت 3200 می ارزه-گفتم ببینم نظر دوستان چیه

farshad 54
07-02-1393, 06:39 بعد از ظهر
دیروز بعد از فروش دایلیم :sad:چون نه وقت داشتم نه حالشو که برم تو آگهی ها دنبال موتور بگردم یه راست رفتم گمرک که یه موتور 3 - 3/5 بخرم و برم یه زندگیم برسم چون بدون موتور واقعا با یه آدم رو ویلچر فرقی ندارم :hanghead:

خلاصه رفتم و هی موتور هارو قیمت کردم دیدم ددم وای با 3 - 3/5 اصلا موتور به درد بخور گیر نمیاد (پالس و آپاچی) :13:خلاص رفتیم پیش این موتور فروشا که باهامون آشنان یه پالس 180 کشیدم بیرون سوار شدم

دیدم نه بابا اصلا حال نمیده با اینکه خودم قبلا داشتمش و میدونستم موتور خوبیه ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشست بعد یه rkv200 آورد سوار شدم دیدم نه بابا اینم مالی نیست بعد گفتم جهنم بذار یه دونه

از این tvs 125 راکز ها بخرم که موتور خوبیه خلاصه فروشنده اونم آورد سوار شدم دیدم نه بابا ما اینکاره نیستیم موتور کاب اصلا با ژنتیک ما جور در نمیاد

پالس 220 هم بود ولی خب قیمتاش به پول ما نمیخورد آپاچی هم یکی دوتا سوار شدم دیدم نه اینم کارمو را نمیندازه - خلاصه خسته و پریشون اومدیم تو محل کاسبا و بچه محلامون که مارو بدون موتور دیدن جهت عرض تسلیت اومدن سمت ما و خلاصه داستان رو گفتیم :16:

براشون که یه هو یکی از دوستان گفت دائیم یه پالس داره افتاده تو پارکینگ خونشون سوارشم نمیشه بریم ببینیم میفروشه

خلاصه رفتیم و دیدیم یا امامزاده بیژن یه پالس 200 گوشه پارکینگ هست که دروغ نگم 5 سانت روش خاک نشسته بود - دیگه با طرف رفتیم پای معامله و 6 تا چک بهش دادیم و موتور ازش خریدیم خیلی هم ادم مشتی بود
همونجا یه باطری اتمی نو و زنجیر نو خرید و موتور رو هم بیمه کرد و داد به ما :smilies(113):

ما هم اومدیم این پالس 200 فراموش شده رو از زیر خاک کشیدیم بیرون و یه سروسامونی بش دادیم - خدائیش فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه شتابش خوبه موتور نرم عین گنجیشک باهاش تو خیابون لایی بازی کردم کلی امروز:29:

شرمنده طولانی شد آخه این تاپیک هم باید از زیر خاک میومد بیرون

پالس 200 مدل 89 دو سال حبس انفرادی کشیده (خوابیده):icon_pf _52_:

40220
40221
40222
40223

MANHUNT
07-02-1393, 06:48 بعد از ظهر
مبارکه داش فرشاد چند خریدی؟ ایشالا خیرشو ببینی داداش به پای هم پیرشید

hamed510
07-02-1393, 07:48 بعد از ظهر
مبارکت باشه!!
ولی انصافا اون دایلیم بیچاره رو 6 ماهم نشده فروختیا!! کلا داش فرشاد هر موتوری دستش بیاد به یه سال نشده میفروشه!!

farshad 54
07-02-1393, 07:54 بعد از ظهر
نه دیگه حامد جون این پلنگ سیاه احتمالا یه مدت طولانی باید پیش ما بمونه و پا به پام بیاد تا یه موتور مشتی بعدا بگیرم بذارم کنارش فقط واسه حال و حول که البته تا مایش جور بشه فکر کنم خیلی طول بکشه

پالس 200 رو هم فکر نمیکردم موتور خوبی باشه ولی این یکی دوروزه این موتور نظرم رو عوض کرد راجب پالس 200

خوشمان آمد ازش

hamed510
07-02-1393, 08:02 بعد از ظهر
دادا دعا کن کسایی مثل منم یه موتور خوب گیرشون بیاد با این وضع بی پولی بدجور تو خماری موندیم!!
همین پالس زیر پای شما واسه ما شده یه آرزو!!:icon_pf _99_:

farshad 54
07-02-1393, 08:04 بعد از ظهر
قابلتو نداره حامد جون نزن این حرفارو حالم گرفته میشه

به امید خدا شمام بالاخره یه موتور خوب میگیری حالشو میبری نا امید نباش داداش من خدا بزرگه

farzin
07-02-1393, 08:51 بعد از ظهر
با مرام نرفته برگشتی به جلگه پالس سوارا ، ای ول داداش ای ول ، دمت گرم ، ایشالا روزگار به کامت باشه ، آواتارتو دیدم اینجور سرپایین ناخدا دپرس شدیم ، روزگار هر چه پیش بیاد سرمون بالاس پرچم موتورسوارا بالاس ، با فتوشاپ میخوای سر آواتارتو بیارم بالا ؟
داش حامد ایشالا میرسی به هر چی بخوای فقط داشتن عشق یه چیزایی گاهی از داشتنش لذت بخش تره
اما فرشاد میگما منم ذهنیتم نسبت به 200 پریشونه ، چطوریاس این موتور یعنی از 180 باحال تره ؟

farshad 54
07-02-1393, 10:39 بعد از ظهر
]چاکریم داش فرزین

والا آواتارم و میبینی بی موتوره هر وقت اون موتوریو که مد نظرمه بخرم یه آواتار با موتور میذارم

خدمتتون عارضم که من قبلا هم پالس 200 سوار شده بودم ولی نمیدونم اون موتوره سالم نبود یا چی بود احساس میکردم 180 از 200 سرتره - اینم خریدم چون فقط میخواستم یه موتور زیر پام باشه ضمن اینکه بالاخره

یه موتور پدر مادر دار باشه گفتم حالا بیخیال بالاخره پالس باشه حالا یه خورده بالا پائین باش کنار میام

خلاصه باطریو بستم و زنجیر چرخ و عوض کردم و یه دستی کشیدم به سر و گوش موتور (در ضمن همونجا موتور زیر یه من خاک بعد دو سال خواب به محض بستن باطری با 2 تا استارت روشن شد)

سوارش شدم یه خورده نم نم باش رفتم دنده ها که عین کره جا میرفت - انجین بی صدا و نرم خیلی حال کردم

بعد گفتم بذار یه خورده ***زونمش ببینم چی کارس آقا گازشو گرفتیم دور موتور عین 220 میرفت بالا راحت تا رد لاین- شتابش واقعا باعث تعجبم شد یه چیزی تو مایه های 220 یه کوچولو کمتر واقعا فکر نمیکردم

پالس 200 اینجوری باشه - من که با گاز خور و سواریش خیلی حال کردم

قبلش یه 180 خاکستری مدل 91 با کارکرد 5000 تا رو امتحان کرده بودم ولی واقعا مثل این به دلم ننشست

ولی در کل 180 باز به نظرم از لحاظ تو بورس بودن و داشتن طرفدار سر تره از 200

ضمن اینکه میدونید دیگه پالس 200 تولید نمیشه دیگه - در کل من که فعلا راضیم ازش تا ببینم بعدا چی میشه

کلا پالس سواری یه جورایی تو خونمه

farzin
08-02-1393, 01:29 بعد از ظهر
ایشالا که همه به معشوقه هاشون برسن ، نینجایم آرزوست ، چرخش برات بی دغدغه بچرخه
زنجیر چی انداختی ؟ قیمت ؟

Gladiator
08-02-1393, 01:32 بعد از ظهر
داش فرشاد بهت شادباش میگم ، بهترین موتورو برای زیر پا انتخاب کردی ، پالس 200 معرکست ، از پالس 180 خیلی بهتره و نسبت به پالس 220 یکم شتابو تاپاسپید کمتری داره ، در عوض رخش از همشون خوشگلتره ، تو پالسا فقط 200:14: داداش قیمت و مدلشم اگه تو پیام خصوصی برام بفرستی ممنون میشم ، به یاد خاطراتی که باهاش داشتم شاید یدونه مشکی شو بخرم

farshad 54
08-02-1393, 02:22 بعد از ظهر
ایشالا که همه به معشوقه هاشون برسن ، نینجایم آرزوست ، چرخش برات بی دغدغه بچرخه
زنجیر چی انداختی ؟ قیمت ؟

مخلصیم

زنجیر آساهی
قیمت 28000

flower
08-02-1393, 08:21 بعد از ظهر
مخلصیم

زنجیر آساهی
قیمت 28000
زنجیر اساهی 520 ساخت تایلند خریدیم 105 هزار از قیمت مطمئن هستین از نوع اصلیه ...در ضمن مبارک باشه موتور جدیدتون .

farzin
08-02-1393, 08:36 بعد از ظهر
یعنی مال فرشاد تقلبیه ؟!!

farshad 54
08-02-1393, 10:04 بعد از ظهر
زنجیر اساهی 520 ساخت تایلند خریدیم 105 هزار از قیمت مطمئن هستین از نوع اصلیه ...در ضمن مبارک باشه موتور جدیدتون .

ممنون داداش

والا صاحب موتور رفت خودش خرید و آورد رو جعبش که زده بود آساهی ولی فکر کنم از این آساهی الکیا باشه فعلا که انداختم رو موتور بد نیست تا ببینم بعدا چی میشه

Gladiator
09-02-1393, 07:49 قبل از ظهر
زنجیری که رو موتور داش فرشاده رو من موقعی که پالس 200 داشتم زنجیرش خراب شده بود رفتم همون زنجیر آساهی رو خریدم 25 تومن که بدون اورینگه ، ولی زنجیر خوبیه ، اونی که شما خریدی اورینگ داره یا نداره؟

farzin
09-02-1393, 02:30 بعد از ظهر
اگه هولو مولو گرامی یا نکته خاصی داره برای اصل یا متقلب بودنش بگین استفاده کنیم

farshad 54
10-02-1393, 09:52 بعد از ظهر
پلنگ سیاهه منطقه 11 :34:

40330
40331

اینقدر این اواخر موتور با اگزوز اسپرت سوار شدم اینو که سوار میشم اینقدر بی صداس احساس میکنم موتور برقی سوار شدم :25r30wi:

دیگه تو محل هیشکی نمیدونه من کی میرم کی میام همه گیج شدن :4chsmu1: :retarded:

h0ssein
11-02-1393, 09:42 قبل از ظهر
پالس 200 مشکی ، مدل 91 ، 6000کارکرد ، ترتمیز بدون خط و خش ، فنی سالم ، گازخور وحشی ، بیمه یک سال ، مدارک کامل

5800 ، بنظرتون قیمت چطوره؟!!!:hanghead:

farshad 54
11-02-1393, 09:46 قبل از ظهر
پالس 200 موتور خوبیه ولی اگر میخوای 5800 پول بدی 220 بهتره

من اگر پولم میرسید 220 میخریدم

ولی پالس 200 و ناچارا ورداشتم و خیلیم راضیم نسبت به پولی که دادم

MANHUNT
11-02-1393, 09:51 قبل از ظهر
داش فرشاد اون باجاج بالاي پالس بكن پالس مشكي سادگيش قشنگه

mohammadvaiper
22-02-1393, 09:26 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
یک پالس 200 جدیدا کارکرده خریدم.صدای اگزوزش خیلی خفه هست راهی هستش بهتر بشه؟
قاب جلو موتور گاز میدم خیلی صدا میده اینم میشه کاریش کرد؟

farshad 54
22-02-1393, 09:54 بعد از ظهر
مبارکه

کلا پالس 200 و 220 اگزوز فابریکش زیاد صدا نداره ولی اگه میخوای یه خورده صداش در بیاد اول کاتالیزورشو میدی در میارن بعد سایلنسر ته اگزوز رو هم باز میکنی - اگر باز صدای بیشتر میخوای باید اگزوز اسپرت بندازی روش

کله چراغ رو باز کن و بین درز هاش چسب دو طرفه بزن و دوباره ببندش

شیطون موتور منو سوار شدی هوس پالس 200 کردی

چند تا عکس از موتورت بذار ببینیمش

mohammadvaiper
23-02-1393, 01:18 بعد از ظهر
ممنون فرشاد خان.از اول دلم پیش پالس 200 بود خیلی سنگین و خوش رکابه.موتور شما هم خیلی سواریش خیلی خوب بود
چشم عکس حتما میزارم
ته اگزوز کجاش سایسلنسر داره؟

farshad 54
23-02-1393, 01:25 بعد از ظهر
ته اگزوز رو نگاه کن یه پیچ آلنی کوچیک داره اونو باز کن سایلنسرش در میاد ولی زیاد تاثیری تو صدا نداره

mohammadvaiper
26-02-1393, 10:50 قبل از ظهر
امروز داشتم از بابلسر برمیگشتم وسط های راه یک دفعه موتور به ریپ زدن افتاد.هر چی گاز میدادم اینگار فایده نداشت موتور خاموش شد.
موتور بنزین داشت.ولی هر چی استارت میزدم روشن نمیشد.
حدودا 5 دقیقه شد استارت زدم روشن شد راه افتادم ولی 2 دقیقه نشد باز خاموش کرد.کل راه تا خونه همین داستان بود
موتور رو یک سرویس کامل دادم کاربراتش رو تمیز کرد و بست.با نظرتون مشکل از کجاست؟

farshad 54
26-02-1393, 11:02 قبل از ظهر
قبلش موتور رو تو آفتاب پارک کرده بودی ؟

اگر ایندفعه اینجوری شد در باک رو یه بار باز کن بعد دوباره ببند ببین درست میشه یا نه

mohammadvaiper
26-02-1393, 12:49 بعد از ظهر
هوا کلا افتابی بود.ولی 15 دقیقه تو افتاب پارک کرده بودم.
امروز باز باهاش بیرون میرم.ببینم ایندفعه چجوریه

mohammadvaiper
26-02-1393, 07:22 بعد از ظهر
الان رفتم بیرون امدم.موتور کلا تو سایه بود باز موتور 3 دقیقه نشده خاموش کرد. زدم کنار در باک رو باز کردم چند دقیقه. استارت زدم روشن نشد
چند دقیقه بهد زدم روشن شد.ایندفعه کمتر از 1 دقیقه تونستم راه برم.
بخاطر بنزین هستش؟ سوپر باید بزنم؟

h0ssein
26-02-1393, 07:27 بعد از ظهر
شمعهاشو نگا کردی؟ سالمن؟
موتور فیلتر هوا داره؟

mohammadvaiper
26-02-1393, 07:56 بعد از ظهر
شمع رو تازه عوض کردم.
فیلتر هوا کجاست؟

MeysamElisha
26-02-1393, 08:25 بعد از ظهر
قاب بغل رو بازکن یه دریچه باریک و حدودا 10 سانتی داره اونو بازش کنی میبینیش.

farzin
26-02-1393, 09:01 بعد از ظهر
شمع رو تازه عوض کردم.
فیلتر هوا کجاست؟

وقتی ریپ میزنه و خاموش میشه توی سرعت بالا یا دور موتور خاصی این اتفاق میوفته یا چه آروم برین و چه تند فرقی نمیکنه موتور خاموش میشه ؟

mohammadvaiper
26-02-1393, 09:22 بعد از ظهر
دقیقا همنجوری که گفتین هستش.هم سرعت پایین امتحان کردم هم سرعت بالا فرق نمیکنه.
عجیبترش اینکه خاموش میشه باید چند دقیقه صبر کنم بعد استارت بزنم.زود بزنم روشن نمیشه.هر دفعه هم فاصله خاموش شدنش کمتر میشه
داشتم موتور تو خیابان دست میگرفتم میومدم یک نفر با موتور دایچی 200 که شبیه پالس هستش کنارم واساد.بهش قضیه رو گفتم گفت بگیر ساسات رو بکش چندتا گاز محکم بده اشغالهای کاربرات خارج بشن.حرفش درسته؟

farshad 54
26-02-1393, 09:36 بعد از ظهر
مشکل یا از کاربراته یا از برق

اگر بنزین تو کاربرات میاد و موتور روشن میشه که هیچی (کاربرات رو هم که میگی دادم باز کردن و سرویس کردن ) پس مشکل از برق باید باشه

شمع هارم که میگی تازه عوض کردی یه تست هم بزن ببین از وایر وضعیت جرقه زنی به سر شمع ها چه جوریه ببین خوب جرقه میزنه یا نه

راستی موتور رو که کارواش نبردی یا احیانا موتور بعد از شستن فورا روشن نکردی که ؟

روغن موتور هم ردیفه ؟

mohammadvaiper
26-02-1393, 11:03 بعد از ظهر
موتور مثل ساعت کار میکرد.روغن هم تازه عوض کردم 50-20 توتال ریختم.
نه کارواش نبردم.تا الان هم موتور رو نشستم.فقط با پارچه تمیز میکنم.
همین الان رفتم شمع رو تست کردم دیدم شمع سمت چپی کار میکنه ولی شمع راست کار نمیکنه یک شمع دیگه هم زدم دیدم اونم کار نمیکنه.اینجور که معلومه وایر سمت راست خرابه
ولی تا لان موتور داشت کار میکرد چطور شد امروز اذیتم میکنه؟

farzin
27-02-1393, 01:32 بعد از ظهر
ساسات گرفتن واسه موقعیه که آشغال گرفته و هی موتور ریپ میزنه ولی اینجور نیست که شما بزنی کنار بعد دوباره استارت کنی و بسم الله بری و بعد دوباره خاموش شه
شمع سمت راستی شمع اصلیه هست و اگه جرقه نمیزنه یعنی برق روی سرشمع نمیاد ، و وقتی نمیاد یعنی سیم و سر شمع و کویل در ابتدا باید چک بشن ( نگاه کن اگه رسوب داشتن بگو ...)

mohammadvaiper
27-02-1393, 02:00 بعد از ظهر
رفتم دیدم سیم شمع به یک چیزی شبیه فیوز به رنگ سفید وصل بود به اون هم یک سوکت وصل بود که رسوب داشت.
موتورش خیلی پیچیده هست

farzin
27-02-1393, 02:05 بعد از ظهر
سفیده کویل هست شما یک پارچه روغنی کن ( روغن موتور ) هر جایی که رسوب هست رو انقد بکش تا تمیز شه ، بعد سرشمع رو جدا کن و سیم رو مستقیم بگیر به شمع بعد استارت ببین جرقه میزنه ( برق نگیرتت )

mohammadvaiper
27-02-1393, 03:13 بعد از ظهر
کویل داخلش هم باز میشه؟سیم شمع رو نمیتونم جدا کنم.یکسره به کویل وصله چیکارش کنم؟

farzin
27-02-1393, 08:38 بعد از ظهر
داداش گلم سیم رو از سر شمع جدا کن نه از کویل ، با یکم چرخش به چپ و راست بکش سرشمع از روی سیم که سوارش شده در میاد

farzin
27-02-1393, 09:18 بعد از ظهر

mohammadvaiper
28-02-1393, 02:47 بعد از ظهر
فرزین جان سر شمع رو جدا کردم و شمع رو مستقیم به سیم زدم ولی عمل نکرد.چیکار کنم؟
سر شمع سمت چپی رو باز کردم دیدم روغنیه هستش اشکال نداره؟

farzin
28-02-1393, 09:59 بعد از ظهر
آخرش شمع سمت راستی براه افتاد ؟ بلاخره این پیغام که دادی رو چجور فرض کنم ؟

- - - Updated - - -

دور خود شمع جایی که انقد پیچ میدیم تا به انجین کیپ میشه اونجا روغنی هست ؟

mohammadvaiper
28-02-1393, 10:33 بعد از ظهر
اره همینجور که گفتید با روغن رسوبش رو گرفتم.شمع راستی به کار افتاد
نه اونجا روغنی نیست

mohammadvaiper
29-02-1393, 01:31 بعد از ظهر
بلاخره درست شد.امروز بردم تعمیرگاه یارو سوارش شد باهاش دور زد برگشت گفت 3 بار خاموش شد.
باک و صندلیهاش رو در اورد کلا سیستم برق موتور رو چک کرد. دید سالمه.شمع موتور رو دراورد دید دو زمانه هست.یک شمع تک زمانه بست تنش خوب شد
مشکل اصلی شمع بود با اینکه تازه عوض کرده بودم تعمیر کار قبلی شباهت زیادی به گوسفند داشت.شمع برق دزدی میکرد موتور تو حرکت کم می اوردش.

farzin
29-02-1393, 02:25 بعد از ظهر
عجب !!!! ... اشکال نداره ، حداقل تجربه ای بود واسه ما که شمع دو زمانه روی موتوط 4زمانه چطور کار میکنه ...
اون موقع که گفتی شمع رو تعویض کردی میخواستم بگم کد شمع رو از فرشاد خان بپرس ببین یکی هستن ، بعد گفتم کیه دیگه ما انقد توی تاپیکها میگیم کد شمع فلان موتور اینه فلان موتور اونه ندونه، ببینید عزیزان اگه تاپیکها رو مطالعه کنید چقد براتون میتونه مفید و مشکل گشا باشه ...

hosein_shirzad
04-03-1393, 05:48 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
آخرین باری که اینجا سر زدم تایپیک رو صفحه 85 تلسم شده بود
الان خوشحالم که بازم راه افتاده
پالس 200 موتور بدی نیست
من قبلا گفته بودم که باهاش یه بار از تهران تا میبد اومدم
یه بار هم این راه رو برگشتم
یه بار دیگه هم از بندر عباس - قشم - بوشهر - شیراز ( تا اینجا 2 ترک ) - اصفهان - قم - تهران رفتم
یه سری مشکلات کوچیک پیش اومد اما رفعشون کردم
الان موتورم تهران خوابیده و من تو میبد با یه جترو 125 میچرخم
دیگه درسم داره تموم میشه اما اونم بیمه اش تموم میشه (زور داره سوار نشی بیمه مصرف بشه )
بازم سر میزنم

mohammadvaiper
06-03-1393, 08:22 قبل از ظهر
امروز صبح با موتور رفتم یک دوری بزنم رفتم جاده بین شهری که اسفالتش بهتره یکم گاز بدم.حدودا یک ربع داشتم با سرعت 80 تا 100 میرفتم.باز دیدم موتور یکی در میون کار میکنه یک دفعه موتور خاموش کرد
اینجور که معلومه باز شمع تو دور بالا وقتی که خیلی گرم میشه از کار میفته.من دیگه نمیدونم چه شمعی باید بگیرم
ممنون میشم اگه کسی کد شمع یا یک مارک شمع رو که برای پالس 200 خوبه رو بگه

mehdighasemi
08-03-1393, 12:50 بعد از ظهر
بچه ها یه مدل 91 خیلی خیلی تمیز با4000کارکرد چقدر فی میخوره؟

hosein_shirzad
10-03-1393, 11:03 قبل از ظهر
امروز صبح با موتور رفتم یک دوری بزنم رفتم جاده بین شهری که اسفالتش بهتره یکم گاز بدم.حدودا یک ربع داشتم با سرعت 80 تا 100 میرفتم.باز دیدم موتور یکی در میون کار میکنه یک دفعه موتور خاموش کرد
اینجور که معلومه باز شمع تو دور بالا وقتی که خیلی گرم میشه از کار میفته.من دیگه نمیدونم چه شمعی باید بگیرم
ممنون میشم اگه کسی کد شمع یا یک مارک شمع رو که برای پالس 200 خوبه رو بگه
سلام دوست شمالی من
من کل پست هایی که از ایراد موتورت گفتی رو خوندم
مثل اینکه خودت زیاد فنی نیستی،البته هر کسی یه اطلاعاتی داره که دیگری نداشته باشه
من سعی کردم کار هایی که باید بکنی رو به ترتیب بنویسم
ببین عزیزم ، موتور برای روشن شدن سه تا چیز اصلی لازم داره
1- اکسیژن که تو اتمسفر زمین وجود داره و حتما به موتور شما میرسه و فقط باید مواظب باشیم این اکسیژن مال همه هست و نباید هدرش بدیم
2- سوخت ، که همون بنزین هست
3- مقداری حرارت که باعث شروع واکنش بین دو مورد قبلی میشه

راجعبه اولی که توضیحات لازم رو دادم و خواهشا همه رعایت کنن و بیخودی نرن سراغ دود کردن اکسیژن

اما دومی : پیشنهاد میکنم برای اطمینان مقدار بیشتری بنزین توی باک داشته باشی ( ممکنه بنزین باشه اما کم باشه و نتونه از شیر بنزین رد بشه )
یه فیلتر بنزین نو بندازی ( احتمالا آشغال گرفته )
اگر فیلتر بنزین نداره ، ضمن اینکه باید بندازی ، باید کاربراتور هم باز بشه و سرویس بشه
با ساسات گرفتن هم مشکل آشغال گرفتن حل نمیشه چون سیستم ساسات این موتور با ساسات 125 و ... فرق داره
یه نگاهی هم به اون لوله لاستیکی که کاربرات رو به موتور وصل میکنه بنداز ببین کاربرات یا اون لوله سمت موتور ازش بیرون نزده باشن و بست های فلزی هم محکم باشه ( هوا نکشه)

اما راجعبه سومی : من فکر میکنم احتمالا مشکل از شمع و وایر نیست
چون هر شمعی باشه که فقط جرقه رو ایجاد کنه موتور راه میفته و شمع خوب کارایی رو بهتر میکنه .
شمع باید تمیز باشه ( روغن و دوده نداشته باشه ) و فاصله پلاتین هاش هم اندازه باشه (معمولی هم باشه : تک پلاتینه باشه ) همین که میگی نو انداختی نباید مشکلی باشه
وایر هم فقط یه سیمه که برق ولتاژ بالا رو به شمع میرسونه و به این سادگی قطع نمیشه فقط کیفیتش به مرور کم میشه
نوبت به کوئل ها میرسه که وایر بهش وصل هست
کوئل هم به این سادگی نمیسوزه ، فقط سوکتی که بهش وصل میشه رسوب نداشته باشه و محکم وصل بشه ( لق نباشه و خوب اتصال برقرار بشه ) <-- به این حتما دقت کن
اگه میتونی کوئل سمت چپ و راست رو باز کن و جاهاشون رو عوض کن ( نه ولش کن نیاز نیست )
کوئل ها باید خوب به بدنه پیچ بشن تا اتصال منفی هم بهشون برقرار باشه
اون سوکتی که گفتم هم باید یه جوری تست کنی ببینی برق بهش میرسه یا نه ( فقط وقتی موتور روشنه بهشون برق میرسه) و مقدار ولتاژش به اندازه سوکت کوئل دیگر هست
اگه برق به سوکت میرسید و لی وایر برق نداشت مشکل از کوئل هست اما چون گفتی شمع ها راه افتادن کوئل سالمه
یه جای دیگه هم هست : فلکه برق رو باید باز کنی و اگه براده آهن یا چیز دیگه ای به هر جایی چسبیده برطرفشون کنی
و ببینی اونجا پیچ ها همه محکم هستن

هر کاری که کردی دقیق بگو که درست متوجه بشیم ( ما که موتورت رو بهش دسترسی نداریم
منتظر خبر های خوب هستیم

mohammadvaiper
10-03-1393, 01:40 بعد از ظهر
ممنون از توضیحات خوبتون جناب شیرزاد
راستش من خودم فنی هستم فقط بلد نبودم ولی الان کار با پالس رو خیلی خوب یاد گرفتم و خیلی راحت کل موتور رو باز میکنم و میبندم(البته انجین رو فعلا کامل یاد نگرفتم)
منم تمام کارهایی که تا الان کردم رو به شما میگم
من موتور رو از شهر دیگه ای خریدم اوردم.روز بعدش موتور رو تعمیرگاه بردم.تمام ایرادات رو نوشتم بهش دادم.یک روز طول کشید
از سرویس کاربرات و تعویض شمع و خیلی چیزهای دیگه الان اصلا یادم نیست رو برام انجام داد ولی ناقص که جدیدا فهمیدم
جدا از این که باک موتور توسط پیچ شاسی سوراخ شد و زود برطرف شد مشکل دیگه ای از ناحیه بنزین نداشت.تمام شلنگ و فیلتر بنزین رو چک کردم سالم بودن
در همین صفحه نوشتم که اولین مشکل از شمع بود که با این موتور همخونی نداشت.عوض شد
با کمک اقای نادری که گفتا مشکل احتمال زیاد از کاربرات هست دیروز صبح مشغول تنظیم کاربرات شدم پیچ هوا و پیچ گاز رو تنظیم کررم و فیلتر هواش رو شستم
با موتور حدودا 100 کیلومتر مسافت هم برای تست رفتم تا ببینم وضعیتش چجوری که خدا رو شکر همه چی عالی بود حتی شتاب موتور چند برابر بیشتر شد.برای اولین بار بود که پشت این موتور احساس کاملا خوبی داشتم و راحت تا 120 میرفتم
امروز هم قراره برای فیلر موتور برم تعمیرگاه تا کار اصلی موتور تموم بشه و اماده بشه برای مسافت طولانی
البته تو این مدت اقا فرشاد و اقا فرزین و همچنین جناب نیما نادری هم خیلی کمک کردند واقعا ازشون ممنون هستم

hosein_shirzad
10-03-1393, 07:02 بعد از ظهر
واقعا خوشحال شدم
اما این که گفته بودی شمع سمت راست کار نمیکنه،با اینکه احتمال زیاد برطرف شده، یه کم نگرانشم
امیدوارم اصولی برطرف شده باشه
متاسفانه موتور خودم هم پیشم نیست که بررسی کنم
کلاه ایمنی یادت نره
با احتیاط برو

mohammadvaiper
10-03-1393, 11:24 بعد از ظهر
شمع راست هم کار میکنه از همه جا تست شده هم کوئل سالمه هم وایر و هم سوکت
جایی که خودم متوجه نمیشدم میبردم تعمیرگاه تا خودم خراب نکرده باشم که خدا رو شکر همه چی خوب رفت تا الان
کلاه همیشه میزارم.
فقط نمیدونم چرا گلگیر جلو شکست.به هیچ جا نزدم

farzin
10-03-1393, 11:46 بعد از ظهر
شمع راست هم کار میکنه از همه جا تست شده هم کوئل سالمه هم وایر و هم سوکت
جایی که خودم متوجه نمیشدم میبردم تعمیرگاه تا خودم خراب نکرده باشم که خدا رو شکر همه چی خوب رفت تا الان
کلاه همیشه میزارم.
فقط نمیدونم چرا گلگیر جلو شکست.به هیچ جا نزدم

مشکل خاموش شدن موتورت حل شد ؟

mohammadvaiper
11-03-1393, 12:18 قبل از ظهر
اره بلاخره حل شد مشکل از کاربراتبود.
موتور رو پیش دو تا تعمیرکار بردم گفتم کاربرات رو تنظیم کنند یکی گفتم تنظیمه.یکی دیگه تنظیم رو بهم زد.نکته جالبش اینه که هر دو تعمیرکار موتور سنگین هم هستن.معلوم نیست سر یک موتور چهار سیلندر چه بلایی میارن
حودم کابرات سی جی و پیشرو 70 رو تنظیم میکردم ولی کاربرات پالس رو بلد نبودم برای همین یکم میترسیدم بزنم خراب کنم ولی جمعه تاپیکی که شما زدی رو دقیق خوندم رفتم تنظیم کردم درست شد.از اولش هم بهتر شد.

hosein_shirzad
11-03-1393, 02:40 بعد از ظهر
گلگیرت اگه جلوش شکسته باشه شاید به جایی خورده باشه مثلا موقع ای که از جک وسط درش میاری یا یکی دنده عقب میومیده زده بهش و ...
شاید هم یه چیزی رفته بین لاستیک و گلگیر و بهش فشار اومده شکسته
نمیدونم ،دلیلی به ذهنم نمیرسه

mohammadvaiper
12-03-1393, 12:48 بعد از ظهر
امروز رفتم تعمیرگاه برای اخرین کارش.
گلگیر جلو رو گرفت جوش پلاستیک کرد خیلی خوب شد.موتور فیلر هم کردم
من برای موتور روغن 50-20 توتال ریختم مشکل داره؟

تکسوار
12-03-1393, 01:18 بعد از ظهر
20 -50 همون روغن پیشنهادی خود شرکت بهتاز سیکلت هست

hosein_shirzad
13-03-1393, 06:15 بعد از ظهر
من هم همیشه 20 - 50 میریزم
این عددها نشان دهنده غلظت روغن هستن در خالت گرم و سرد
با هویه جوش داد یا به روش اولتراسونیک بود
اگه خودت اونجا بودی هرچی دیدی رو راجعبش بگو (ممنون میشم )

farshad 54
15-03-1393, 05:27 بعد از ظهر
کاتلیزور موتور خارج شد

41850
41851
41852

منبع زیر هدرز هم جدا شد

41853

نفس موتور باز شد یه کم هم صدای موتور بم شد

mohammadvaiper
15-03-1393, 09:08 بعد از ظهر
من هم همیشه 20 - 50 میریزم
این عددها نشان دهنده غلظت روغن هستن در خالت گرم و سرد
با هویه جوش داد یا به روش اولتراسونیک بود
اگه خودت اونجا بودی هرچی دیدی رو راجعبش بگو (ممنون میشم )

این تعمیرکاره لج کرده میگه حتما 40-10 بریز وگرنه موتورت صدا میاد
اره حودم کمکش کردم موقع جوش کردن.اسمش نمیدونم چی بود ولی با یک پیچ گوشتی و یک چیز فلزیی که زود به نقطه جوش میرسید این کار رو انجام داد
میگرفت یک مربع 2 در 2 برش میزد میزاشت بالای گاز قرمز که میشد فلز سریع میزاشت روی شکستگی خیلی هم تمیز انجام داد.با اب زود خشک میکردش
حدودا 8 تا بست فلزی رو استفاده کرد
اقا فرشاد صدا موتور رو ظبط میکنید اینجا میزارید

farshad 54
15-03-1393, 09:55 بعد از ظهر
روغن این موتور 20-50 هست یارو شوته حالیش نیست

صداش اینقدری فرق نکرده که به ضبط کردن بیارزه بیشتر میخواستم نفس موتور باز بشه

تکسوار
16-03-1393, 11:01 قبل از ظهر
الان هوا گرم شده نمیتونی از 10-40 استفاده کنی چون با دمای موتور غلظت روغن کم میشه و صدای موتورت بیشتر از قبل میشه روغن 10-40 مال زمستون هست ن تابستون الان از روغن اتومات 20-50 استفاده کن دوست عزیز

cho0bin
23-03-1393, 01:38 قبل از ظهر
سلام
تازگی ها دنده هام بد جا میخورد و زود زود هم سیم کلاج پاره میکرد
آخر دادم صفحه کلاج رو عوض کرد گفت یه سوراخ ریزم داشته که خوب روغن نمیرسونده صفحه کلاجت سیاه شده، برات درستش کردم!!!!
بعد 1 ماه دنده خلاصیم خیلی اذیت میکنه
هی میره 1 هی میره 2 دیونم کرده
مشکل از چیه؟

cho0bin
23-03-1393, 10:05 بعد از ظهر
خوابه چقد تایپیک 200

farzin
23-03-1393, 10:36 بعد از ظهر
سلام
تازگی ها دنده هام بد جا میخورد و زود زود هم سیم کلاج پاره میکرد
آخر دادم صفحه کلاج رو عوض کرد گفت یه سوراخ ریزم داشته که خوب روغن نمیرسونده صفحه کلاجت سیاه شده، برات درستش کردم!!!!
بعد 1 ماه دنده خلاصیم خیلی اذیت میکنه
هی میره 1 هی میره 2 دیونم کرده
مشکل از چیه؟
اولین چیزی که برای گیربکس مورد توجه قرار میگیره روغن موتور هست ، روغنت چیه و کی تعویض کردی ؟
بعد رکلاژ کلاچ هست ( از کتی کلاچ گرفته تا روی انجین )
روکش لاستیک اگه زخمی شده و از درون خشک هست باعث پاره شدن سیم میشه
بقیه موارد به درون انجین میره که آقای مکانیک که باز کرده باید ببینی چیکار کرده

mohammadvaiper
28-03-1393, 07:57 قبل از ظهر
این موتور فیلتر روغنش کجاس؟

Alireza.BMW
28-03-1393, 09:06 قبل از ظهر
سمت راست انجین یه درپوش دایره ای داره که 3تا پیچ روش وصله

Gladiator
28-03-1393, 09:13 قبل از ظهر
این موتور فیلتر روغنش کجاس؟

فیلتر روغنش ته انجینه و شما بهش ذسترسی نداری چون باید انجین باز بشه ، در حقیقیت بهتره بگم که فیلتر نداره

- - - Updated - - -

سمت راست انجین یه درپوش دایره ای داره که 3تا پیچ روش وصله

:wow:

Alireza.BMW
28-03-1393, 09:43 قبل از ظهر
ببخشید من مال پالس 200رو یادم رفته بود...مرسی جناب گلادیاتور

mohammadvaiper
29-03-1393, 02:25 بعد از ظهر
فردا میخوام با موتور برم جنگل الان رفتم روغن موتور رو چک کنم درپوش باز کردم دیدم اثری از اون نشانگر روغن نیست
از پایه شکسته.هر چی فکر میکنم روغن موتور رو داشتم عوض میکردم این بود یا نه یادم نمیاد.اگه این داخل افتاده باشه باید چیکار کنم؟مشکلی باهاش راه برم؟

ایلیا
29-03-1393, 04:28 بعد از ظهر
داداش چند وقته پالس خریدی ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

farshad 54
29-03-1393, 06:50 بعد از ظهر
اون فقط یه دره پیچی هست

پالس گیج روغن شیشه ای داره که از اون جا روغن رو چک میکنن

Alireza.BMW
29-03-1393, 11:18 بعد از ظهر
42524پالس 200 تیون شده

cho0bin
04-04-1393, 11:06 بعد از ظهر
اولین چیزی که برای گیربکس مورد توجه قرار میگیره روغن موتور هست ، روغنت چیه و کی تعویض کردی ؟
بعد رکلاژ کلاچ هست ( از کتی کلاچ گرفته تا روی انجین )
روکش لاستیک اگه زخمی شده و از درون خشک هست باعث پاره شدن سیم میشه
بقیه موارد به درون انجین میره که آقای مکانیک که باز کرده باید ببینی چیکار کرده
دیروز دادم هم صفحه عوض کرد هم صفحه آهنی هاشو
صفحه کلاجم خیلی خوب شده اما مشکل جا خوردن دنده دارم
تق تق صدا میده
موقع خلاصی هم هی بعضی وقتا 1 به 2 2 به 1 میشه
مشکل از دیگه کجاش میتونه باشه؟
روکش هم تازه عوض کردم

ایلیا
05-04-1393, 01:13 بعد از ظهر
دنده‌ها به زور جا میرن و با صدا، درسته؟
این موضوع بعد از یه مدت برای همه‌ی پالسها پیش میاد. بعد از مواردی که دوستان ذکر کردن، دیگه باید بریم تو گیربکس که مشکل میتونه از ماهک و یا برنجی بین دنده ها باشه. به هر حال ... شما فعلا میتونی این کاری که میگم بکنی. واسه دنده دادن از چند ثانیه قبل پاتو بیاری و با یه مقدار فشار بچسبونی زیر شیفتر و بعد دنده عوض کنی. البته از نظر فیزیکی اتفاق خاصی تو انجین نمیفته ولی چون تو دو مرحله دنده عوض میشه اولا حس بهتری داری !!! دوما مطمئن میشی دنده درست و بی صدا جا میره.

cho0bin
11-04-1393, 12:04 بعد از ظهر
دنده‌ها به زور جا میرن و با صدا، درسته؟
این موضوع بعد از یه مدت برای همه‌ی پالسها پیش میاد. بعد از مواردی که دوستان ذکر کردن، دیگه باید بریم تو گیربکس که مشکل میتونه از ماهک و یا برنجی بین دنده ها باشه. به هر حال ... شما فعلا میتونی این کاری که میگم بکنی. واسه دنده دادن از چند ثانیه قبل پاتو بیاری و با یه مقدار فشار بچسبونی زیر شیفتر و بعد دنده عوض کنی. البته از نظر فیزیکی اتفاق خاصی تو انجین نمیفته ولی چون تو دو مرحله دنده عوض میشه اولا حس بهتری داری !!! دوما مطمئن میشی دنده درست و بی صدا جا میره.
رو زیاد کردن دنده مشکلی ندارم اما وقتی مثلا دنده 4 رو وا میستم میخوام 1 کنم خیلی سفت با صدا و خشکه خشک جا میخوره این خلاصیشم کشته مارو 1 به 2 2 به 1

farzin
11-04-1393, 02:15 بعد از ظهر
با توضیحی که دادی مشخص میشه که مشکل از نحوه دنده دادن شماست
این موتور همینطور که با افزایش سرعت دنده ها رو زیاد میکنی به همون شکل با کاهش سرعت باید دنده کم کنی ، و اینکه شما توقف کامل میکنید و میخواید دنده خلاص کنید برای این موتور نیست
شما قبل از توقف کامل با یک فشار آروم از دنده 2 به خلاص برید و یا هنگام توقف کامل توی دنده 1 یا 2 باید با نیم کلاچ دادن و فشار روی اهرم خلاص کنید
توی هر دنده دیگه ای باشی توی توقف کامل گیربکس سفت خواهد بود

cho0bin
11-04-1393, 11:00 بعد از ظهر
با توضیحی که دادی مشخص میشه که مشکل از نحوه دنده دادن شماست
این موتور همینطور که با افزایش سرعت دنده ها رو زیاد میکنی به همون شکل با کاهش سرعت باید دنده کم کنی ، و اینکه شما توقف کامل میکنید و میخواید دنده خلاص کنید برای این موتور نیست
شما قبل از توقف کامل با یک فشار آروم از دنده 2 به خلاص برید و یا هنگام توقف کامل توی دنده 1 یا 2 باید با نیم کلاچ دادن و فشار روی اهرم خلاص کنید
توی هر دنده دیگه ای باشی توی توقف کامل گیربکس سفت خواهد بود
دادا تا حالا این مشکل محسوس نبود واسم
امشب که دقت کردم کلا دنده ها خشک جا میره و سفت هست
زنجیرو تمیزو چرب کردم تغییری خاصل نشد
نمیدونم چه مرگش شده رو مخه

ایلیا
12-04-1393, 12:05 قبل از ظهر
یه مقدار به روغن موتورتم ربط پیدا میکنه .. !

farzin
12-04-1393, 07:47 بعد از ظهر
روغن رو تعویض کن و روغن مناسب استفاده کن ، ببین اونوقت چی میشه
زنجیر هم تاثیرش این طور نیست
شما یکبار بصورت اینکه دارید مسابقه میدید دنده بدید (یعنی دور موتور بالا) اگه دنده ها خوب جا رفتن گیربکس مشکلی نداره و میشه به جرات گفت دور موتوری که برای دنده دادن انتخاب میکنید مناسب نیست

cho0bin
12-04-1393, 08:26 بعد از ظهر
روغن رو تعویض کن و روغن مناسب استفاده کن ، ببین اونوقت چی میشه
زنجیر هم تاثیرش این طور نیست
شما یکبار بصورت اینکه دارید مسابقه میدید دنده بدید (یعنی دور موتور بالا) اگه دنده ها خوب جا رفتن گیربکس مشکلی نداره و میشه به جرات گفت دور موتوری که برای دنده دادن انتخاب میکنید مناسب نیست
فقط زو دنده کم کردن این مشکل هست
3 به 2 4 به 3 کلا اصلا دنده کم میکنم خشکه تق صدا میده
روغن اترود 15000 sl میریزم
امشب عوض میکنم ببینم چشه

farzin
12-04-1393, 08:44 بعد از ظهر
یعنی بدترین برند روغن رو انتخاب کردی ، این آترود اون آترود نیست

- - - Updated - - -

واسه سنگین کردن دنده یعنی 3 به 2 یا 4 به 3 یا ... باز دور موتور مهم هست که اگه هوندایی بدی دنده هارو صدا آهنگری از توش میاد
مشکلی گیربکس نداره ، باید یکم دستت بیاد دنده دادنش توی دور موتور مناسب باید بدی ، اگه دور موتور مناسب دنده بدی دنده ها بدون هیچ صدایی و درگیری بسیار نرم جا میرن که کافیه کمترین نیرو رو وارد کنی دنده ها جا میرن حتی انقد میتونی دنده رو خوب بدی که با کلاچ نیمه و نصفه گرفتن باز شاهد این میشی که دنده ها بدون هیچ صدایی و خیلی نرم و سریع جا میرن

- - - Updated - - -

دیگه چجوری بگم جا میرن

cho0bin
12-04-1393, 11:27 بعد از ظهر
اوه نامرد انداخته پس روغن رو
دادا از 89 موتور دسته خوذمه چند وقته اینجوری شده :hanghead:

MANHUNT
20-04-1393, 12:18 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

Reza-M
20-04-1393, 12:42 قبل از ظهر
عجب پولسارهای زیبایی --- ممنون

cho0bin
20-04-1393, 12:06 بعد از ظهر
از روغن بود

ali balakhani
21-04-1393, 12:12 قبل از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان
در مورد روغن اترودمنم استفاده میکردم میدیدم موتور خشک کار میکنه مثل این بود که روغن نداره تصمیم گرفتم روغن دیگه ایی بریزم دیدم موتور نرم بهتر کار میکنه ودیگه استفاده نکردم وپرسو جو کردم در مورد این روغن گفتند اسید این روغن از روغنهای دیگه بیشتره روی موتورهای ماشینها خیلی خوب جواب میده توی انجینو بعلت اسید بیشتر شستشو میده ولی روی انجین موتور سیکلت باعث اسیب تو گیر بکس شده باعث خوندن گیر بکس و همان چرخ دندها میکنه هما اتفاقی که برای موتور سیکلت صفر این جانب افتاد

rasool1370
08-05-1393, 11:55 قبل از ظهر
سلام.دوستان چنتا سوال داشتم.
۱ ایا تولید این موتور متوقف شده یا نه؟ تو یه فروشگاه صفر مدل ۹۲ میگفت ۶/۵ میرزه یا نه؟
۲ اگه تولیدش متوقف شده بعدا با کمبود قطعات مواجه نمیشم؟
۳ قدرت مانورش چقدره؟ دور فرمونش چقدره؟

hosein_shirzad
08-05-1393, 06:36 بعد از ظهر
تولیدشو نمیدونم ادامه داره یا نه
دور فرمونش از 180 پره ای ها کمتره (به خاطر رادیات روغن و فلاپ هاش)
اینو نگفتم که تبلیغ پره ای بکنم
خیلی هم از پره ای بدم میاد(به خاطر الکی گرون بودنش)
200 جدیدا هم انگار دور فرمونشون کمه (رادیات آب دارن و ...)
--------------
یه ذره هوس کردم بفروشمش
850 لیتر بنزین 400 تومانی داره حیفم میاد
دوستشم دارم
یاد خاطرات سفر هایی که باهاش رفتم افتادم ، چه روزایی بود ...
یه 125 ایرانی هم دارم حال نمیده
کاش هیشکی محتاج پول نشه

Gladiator
08-05-1393, 07:33 بعد از ظهر
سلام.دوستان چنتا سوال داشتم.
۱ ایا تولید این موتور متوقف شده یا نه؟ تو یه فروشگاه صفر مدل ۹۲ میگفت ۶/۵ میرزه یا نه؟
۲ اگه تولیدش متوقف شده بعدا با کمبود قطعات مواجه نمیشم؟
۳ قدرت مانورش چقدره؟ دور فرمونش چقدره؟
تولید این موتور متوقف شده ، صفرشم اگه موجود باشه فکر میکنم آخرین مدلش 91 باشه و قیمتش هم همینه
نه با کمبود قطعات مواجه نمیشی چون بیشتر لوازمش با پالس 180 و 220 یکیه
قدرت مانورشم خوبه ، فکر نمیکنم با پالس 180 فرقی بکنه

vahidps
09-05-1393, 01:18 قبل از ظهر
آخرین مدلش 92 من چند وقت پیش تو نمایندگی دیدم

mohammadvaiper
29-06-1393, 11:22 بعد از ظهر
یک مدته با موتور از روی چاله رد میشم عقبش به شدت صدا میده.کمک فنر و زین عقب و چراغ محکمه ولی نمیدونم صدا از کجاست

farshad 54
29-06-1393, 11:25 بعد از ظهر
همینجوریه نگران نباش

کمکهای عقب رو زیاد سفت نکردی که ؟

mohammadvaiper
29-06-1393, 11:28 بعد از ظهر
نه کمک عقب رو اصلا دست نزدم...

farshad 54
29-06-1393, 11:32 بعد از ظهر
کمک عقب رو یه چک کن ببین شاید زیادی سفته میکوبه اگر سفت بود یکی دو درجه شلش کن نرمتر بشه

ایلیا
29-06-1393, 11:32 بعد از ظهر
زینو باز کن، نگاه کن ببین جعبه ابزار سرجاش باشه

mohammadvaiper
29-06-1393, 11:38 بعد از ظهر
باشه درستش میکنم..

زین رو باز کردم همه چی داخلش محکمه

...................................

میخواستم برای موتور اگزوز تایگر بگیرم...مدلهای مختلف داره؟
میخوام خیلی بم باشه

mohammadvaiper
28-07-1393, 01:11 بعد از ظهر
این چراغ side standروی کیلومتر برای چی هست؟ دکمه rest کارش چیه؟

farshad 54
28-07-1393, 01:15 بعد از ظهر
چراغ ساید استند یعنی جکت پائینه

دکمه ریست هم برای عوض کردن تریب 1 و 2 هست

aliooo
10-09-1393, 01:26 قبل از ظهر
سلام یه پالس مدل 88 هست چشمو گرفته ظاهری خیلی تمیزه موتوری هم تمیزه کارکردش 70تاست به نظرتون بگیرم ؟خرج انداز نیس ؟دوستان 200 سوار بگن .ممنون میشم جواب بدین

mohammadvaiper
18-09-1393, 11:27 بعد از ظهر
یک مدته دنده موتور خوب عوض نمیشه.مخصوصا وقتی که تو دور بالا میخوام عوض کنم دنده گیر میکنه
روغن هم 50-20 سوپر پیشتاز ریختم قبلا توتال میریختم

jayzi
12-12-1393, 11:59 بعد از ظهر
باسلام خدمت دوستان
بنده موتور پالس 200 دارم الان 7 ماهه روشن نشده همینطوری افتاده تو پارکینگ هرچی استارت میزنم روشن نمیشه چیکار باید بکنم؟؟
مشکل از باطریشه که خالی شده؟؟
اگه خالی شده چیکار باید بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام مشکلشو برطرف کنم تا عید بفروشمش

farshad 54
13-12-1393, 01:02 بعد از ظهر
اگر استارت میخوره چه جوری باطریش خرابه ؟

ساسات رو بکش استارت بزن یا هولش بده اگر روشن نشد باید کاربرات رو باز کنی و تمیز کنی

البته اول ببین برق سر شمع ها میاد یا نه

hamid123
13-12-1393, 02:25 بعد از ظهر
اگه 7 ماه روشن نشده باید روغن انجین عوض کنی .کاربرات موتور یه سرویس میخواد.باطری اگه اب اسید کم کرده باشه باید بهش اب اسید اضافه بشه .بدید باطریساز بذاره زیر شارژ.زنجیر موتور تنظیم بشه و روغنکاری میخواد همچنین ابر هواکش نیز نیاز به شست شو داره.شمع موتور بازدید بشه.فک کنم با این کارا روشن بشه

عشق موتورs
06-01-1394, 06:52 بعد از ظهر
سلام دوستان ی پالس 200هست مدل 89کیلومتر 17000میگه3500بنظر شما می ارزه؟

VAHID
06-01-1394, 07:15 بعد از ظهر
سلام دوستان ی پالس 200هست مدل 89کیلومتر 17000میگه3500بنظر شما می ارزه؟

قیمتش همینه ولی بستگی به موارد دیگه مثل لاستیک و رنگ داشتن و فنی و بیمه داره

عشق موتورs
07-01-1394, 07:49 بعد از ظهر
بیمش تموم رنگش مشکی.و اگزوزشم بادمجونی شده خخخخ.فنی سالم

salman khan
14-03-1394, 11:20 بعد از ظهر
سلام بچه ها خوبین.من میخام پرچا اگزوزو باز کنم بعد توریا داخلشو دربیارم نظرتون چیه؟کسی دیدید روی ۲۰۰انجام بده؟مر

VAHID
15-03-1394, 10:01 قبل از ظهر
سلام بچه ها خوبین.من میخام پرچا اگزوزو باز کنم بعد توریا داخلشو دربیارم نظرتون چیه؟کسی دیدید روی ۲۰۰انجام بده؟مر

بله اینکارو یه عده انجام میدن که داخل اگزوز رو خالی میکنن

بهتره یه اگزوز قهرمانی تهیه کنید و اگزوز فابریک رو دستکاری نکنید

Abdollah.r075
29-04-1394, 05:26 بعد از ظهر
تغيير فرمون پالس ٢٠٠
س دوستان در مورد عوض كردن فرمون پالس ٢٠٠ يه جندتا سوال داشتم
١.عوض كردنش جه قدر هزينه ميخواد؟
٢.جه مدل فرمون ها موجود هست تا روش بندازم ؟
٣.به جز خود فرمون جه جيز هايي رو توش عوض كنم؟
به نظر شما أيا ارزش عوض كردنشو رو داره ( نظر شخصي شما)

mortezanasiri
03-07-1394, 08:40 بعد از ظهر
دوستان موتورمو هرموقع سلام پليسى ميدم لامپ يه ذره مكث ميكنه بعد روشن ميشه يعنى الان ميزنم بعد از دو ثانيه روشن ميشه ميخوام ببينم مشكل از لامپه يا چيزه ديگه البته دو هفته پيش هم پايه جاى لامپش آب شده بود ( اون جا ذغالى رو ميگم ) خودم فكر ميكنم از لامپه ولى ميخوام قبله اينكه بازش كنم مطمئن بشم بعد دوستان سر بالايى يه ذره كم مياره مشكل از چى ميتونه باشه

davood110
13-08-1394, 11:31 قبل از ظهر
سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید صفر این موتور مدل ۹۳ تو نماینگی ۶۳۵۰ و پالس ۱۸۰ دورنگ ۹۴ ، ۵۸۵۰ بود کدومش ارزش خرید داره ؟

farshad 54
13-08-1394, 01:29 بعد از ظهر
پالس 200 مدل 91 به بالا نداره

در هر صورت این از 180 بهتره اگر میتونی همین 200 رو بخر

davood110
16-08-1394, 12:10 قبل از ظهر
ممنون از راهنماییتون . من خودمم تعجب کردم و پرسیدم گفت ۹۳! احتمالا تولید ۹۱ رو قالب میکنن به مردم . میدونم جاش این جا نیست ولی در کل به نظر شما پالس میتونه خرید بهتری باشه یا اپاچی ؟

farshad 54
16-08-1394, 08:06 قبل از ظهر
من باشم تو این سبک و قیمت فقط پالس رو انتخاب میکنم

Abdollah.r075
19-08-1394, 11:33 بعد از ظهر
دوست عزيز بالس ٢٠٠ كه بهتره از ١٨٠ هم تو فاصله ها كم نمياره هم انجين و شتاب هم بهتره از نظر من پالس٢٠٠ بخر به فرمان قهرماني خوب روش بنداز

Abdollah.r075
24-08-1394, 07:02 بعد از ظهر
س دوستان من يه پالس ٢٠٠ دارم كه حتي خودشو بكشم بيشتر از ١٠٥ تا نمياره من خودم فكر ميكنم از كاربراتشه دوستان راهنمايي كنيد براي درست كردنش ممنون :29dz8zk:

Exel
27-08-1394, 06:36 بعد از ظهر
س دوستان من يه پالس ٢٠٠ دارم كه حتي خودشو بكشم بيشتر از ١٠٥ تا نمياره من خودم فكر ميكنم از كاربراتشه دوستان راهنمايي كنيد براي درست كردنش ممنون :29dz8zk:

سلام، کم بودن تاپ اسپید موتور ب خیلی چیزا بستگی داره ، اولین کار سرویس کاربرات و بررسی سر شمع ها هست ، شما اینارو چک کن اگر نتیجه نگرفتی اعلام کن همینجا تا اساتید بیشتر راهنمایی کنن ...

moein 007
14-10-1394, 03:06 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با موتورم که اصلا راه نمیره سرعتش شاید ته برسه به90تا باز وقتی گرم بشه یکم بهتره وگرنه صبح ها نهایتا 40تا میره و اصلا شتاب نداره دور موتور میره بالا ولی سرعت نه تورو خدا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم
پیشاپیش ممنون

moein 007
14-10-1394, 04:35 بعد از ظهر
کسی نیست جواب بده

moein 007
14-10-1394, 07:20 بعد از ظهر
آقا قبلا خیلی اینجا بهتر بود لااقل مدیران سایت یه جواب بدن بخدا زشته

mohammadvaiper
15-10-1394, 12:15 قبل از ظهر
آقا قبلا خیلی اینجا بهتر بود لااقل مدیران سایت یه جواب بدن بخدا زشته
موتور پرت پرت هم میکنه؟
احتمالش زیاده کاربرات کثیف باشه.اگه سرویس کردی نشد شمع هم یک امتحانی عوضش کن بازم نشد باید ترانزیستورش باشه
به ترتیبی که گفتم کارش رو برس ببین کدومشه

moein 007
15-10-1394, 07:50 بعد از ظهر
موتور پرت پرت هم میکنه؟
احتمالش زیاده کاربرات کثیف باشه.اگه سرویس کردی نشد شمع هم یک امتحانی عوضش کن بازم نشد باید ترانزیستورش باشه
به ترتیبی که گفتم کارش رو برس ببین کدومشه

ممنون از جوابت داداش میدونی سر صبح که سرده هی کن میزنه یعنی یه دفعه انگار بنزین برسه بهش باز یه دفعه قطع شه البته پرت پرت نمیکنه مثل این حالتی میمونه که هی یه دفعه سرعت میگیره باز یکی از پشت موتور رو بگیره و سرعتش کم بشه واقعا رو مخه فکر میکنید از چی باشه

mohammadvaiper
15-10-1394, 11:56 بعد از ظهر
این حالتی که شما میگید رو تجربه کردم.بدون شک از شمع موتوره
مطمئن شو که شمع استانداردش رو بگیری

moein 007
16-10-1394, 12:55 بعد از ظهر
ممنون عزیز فقط شمع خوب چه مارکی بگیرم و قیمت چقدره

Exel
16-10-1394, 01:23 بعد از ظهر
شمع فابریک پالس بگو میخوام ، اون مکثی هم موقع گاز خوردن ک اول میخوای حرکت کنی ب خاطر شمع ضعیف سمت راست موتورت هست ، سعی کن جفت شمع هارو فابریک بندازی برطرف میشه

moein 007
16-10-1394, 07:44 بعد از ظهر
ممنون روز جمعه قراره برم یه نفر پالس 200داره شمع هارو عوض کنیم ببینم چی میشه از همه ی دوستان سپسگزارم دستتون درد نکنه باز خبرشو میدم که درست شد یا نه

moein 007
19-10-1394, 09:40 بعد از ظهر
دوستان با تعویض شمع هم موتور درست نشد بلکه اصلا تغیری نکرد به یه تعمیر کار خبره زنگ زدم گفت از صفحه دیافراگ تو کاربرات هست حالا فردا باز امتحان کنم خبرش رو میدم بازم اگه دوستان نظری دارن منت رو سر ما بزارن و نظرشون رو بگن
پیشاپیش ممنون

mohammadvaiper
19-10-1394, 11:46 بعد از ظهر
چقدر بد حاجی..
شما یک کاری کن...وایر و سری که روی شمع قرار میگیره رو فکر کنم به یک فیوز وصله همه رو بده برات چک کنند..بببین ولتاژ همه جا یکسانه
اگه تونستی یک تراتزیستور هم تعمیرگاه داشته باشه عوض کن ببین فرقی میکنه..

moein 007
20-10-1394, 12:10 قبل از ظهر
نه از ترانزیستور نیست اونم چک کردم احتمال90%از همون دیافراگ کاربراتور هست

Exel
20-10-1394, 12:16 قبل از ظهر
رفیق اگر میبینی موتور لش شده و خوب گاز نمیخوره ب قول دوستمون واشر خلاص کرده ، کاربرات رو باز کنین ببینی واشر خودشو ول کرده یا نه ! اگر موتورت روشن میشه و رو گاز نمیمونه و سریع خاموش میشه پس واشرت خلاصه

moein 007
20-10-1394, 09:39 بعد از ظهر
امروز رفتم واشر دیافراگ کاربرات رو عوض کردم واقعا عالی شد شتاب میگیره در حد لامبورگینی ممنون از همه ی دوتانی که تو این مدت کمک کردن خیلی خیلی ممنون:pm::thanks:

Aren
20-01-1395, 07:38 بعد از ظهر
سلام دوستان من دوجا مشکلم و مطرح کردم ولی یکیش جواب گرفتم اونم از دوست گرامی کماندو و ممنونم ازش ..حالا گفتم اینجا بگم که هم پالس 200 دارن ،موتوره من یهو در حاله روشن بودن انجین و صفحه کیلومتر قلوه ها از کار افتاد بود خاموش که کردم دوباره روشنش کنم ولی نه استارت نه بوق نه راهنما هچکدوم کار نکرد ولی صفحه کیلومتر روشن بود با دزدگیر زدم استارت زد روشن شد ولی قلوه ها کار نکرد نه چپ نه راست اگه کسی این مشکل و داشته یا اشنایی داره با این قضیه لطفا کمک کنه درستش کنم اینجا برقکش خوب نداریم بردم خرابترش کرد .ممنون

¥ bermoda ¥
08-04-1395, 01:25 بعد از ظهر
سلام دوستان
آقا این موتورم پدرمو درآورد
بس که ساچمه استارت خرد کرد
کسی میدونه چرا ساچمه استارت خرد میشه!؟
علتش چیه!؟
هردوماه دارم عوضش میکنم
این قضیه روغن کاری که ازش حرف میزنن چیه!!!؟؟؟

MILADALPHA
08-11-1395, 06:08 بعد از ظهر
دوستان من میخوام پالس 200 بخرم
بظرتون خوبه؟
اخه اول میخواستم 220 بگیرم گفتن لش میکنه
میخوام صفر بخرم البته

MILADALPHA
08-11-1395, 07:43 بعد از ظهر
220 بهتره یا 200؟

farshad 54
09-11-1395, 08:59 قبل از ظهر
پالس 200 تا مدل 91 بیشتر نداره و صفرش موجود نیست بسیار موتور خوب و کم استهلاکی هست
به نظرم با توجه به اینکه صفرش گیر نمیاد شما همون پالس 220 بخری بهتره هم قدرتش بیشتره هم شتابش
و 220 هم موتور خوب و کم استهلاکی هست و هیچ مشکلی هم بابت لش شدن و این حرفا نداره بسیار موتر مناسبی هست

Exel
09-11-1395, 06:01 بعد از ظهر
پالس 200 تا مدل 91 بیشتر نداره و صفرش موجود نیست بسیار موتور خوب و کم استهلاکی هست
به نظرم با توجه به اینکه صفرش گیر نمیاد شما همون پالس 220 بخری بهتره هم قدرتش بیشتره هم شتابش
و 220 هم موتور خوب و کم استهلاکی هست و هیچ مشکلی هم بابت لش شدن و این حرفا نداره بسیار موتر مناسبی هست

فرشاد اولین بار ک 200 سوار شدم تا خرخره گازو چسبوندم فک کردم 180 هه ة، انصافا 220 نسبت ب 200 خیلی هارتره و تا خر خره فقط گاز میخوره :D

- - - Updated - - -

سلام دوستان
آقا این موتورم پدرمو درآورد
بس که ساچمه استارت خرد کرد
کسی میدونه چرا ساچمه استارت خرد میشه!؟
علتش چیه!؟
هردوماه دارم عوضش میکنم
این قضیه روغن کاری که ازش حرف میزنن چیه!!!؟؟؟

بخاطر اینکه شما ساچمه استارت فابریک نمیندازی خورد میکنه ، فک کنم مال 220 با این یکی باشه
روغن نزن ، بد تر اصطحکاک ایجاد نمیکنه و هی سر میخوره و استارت نمیزنه

- - - Updated - - -

سلام دوستان من دوجا مشکلم و مطرح کردم ولی یکیش جواب گرفتم اونم از دوست گرامی کماندو و ممنونم ازش ..حالا گفتم اینجا بگم که هم پالس 200 دارن ،موتوره من یهو در حاله روشن بودن انجین و صفحه کیلومتر قلوه ها از کار افتاد بود خاموش که کردم دوباره روشنش کنم ولی نه استارت نه بوق نه راهنما هچکدوم کار نکرد ولی صفحه کیلومتر روشن بود با دزدگیر زدم استارت زد روشن شد ولی قلوه ها کار نکرد نه چپ نه راست اگه کسی این مشکل و داشته یا اشنایی داره با این قضیه لطفا کمک کنه درستش کنم اینجا برقکش خوب نداریم بردم خرابترش کرد .ممنون

دزد گیر اصلا چیزه استانداردی نیست ، شاید مال شما رو هم خوب سیم کشی نکرده باشن اینطوری شده باشه

mehran3254
23-04-1398, 10:44 قبل از ظهر
سلام اساتید محترم
با دانش خیلی پایین یه موتور پالس 200 خریدم. ظاهر و موتور سالم بود. چراغ داخل کیلومتر روشن نمیشد و نور بالا روشن نمیشد . گفتن لابد یه مشکل برقی ساده هست. بعد از چند روز بردم باطری سازی گفت سیم کشی موتورت مشکل داره. دسته مچی سمت راست که کلید های استارت و لامپ روش هست فابریک نیست و مستقیم به سیم پیچی وصل کردن . لامپ هم همینطور . مستقیم از باطری برق میگیری .
سیم کشی و دسته سمت راست نو خریدم و تعویض کردیم. همه چی سوکتی شد. دیگه خبری از پارگی سیم و چسب کاری نیست. موتور استارت نمیخورد. ecu نو خریدم تعویض کردم. الان استارت میخوره. چراغ روشن میکنی لامپ های سفید رنگ روی دسته مچی چپ و راست روشن میشه اما چراغ جلو روشن نمیشه.
وقتی سوئیچ باز میکنی لامپ داخل کیلومتر روشن میشه عقربه دور موتور یه بار میره بالا میاد پایین و لامپ داخل کبلومتر خاموش میشه ولی وقتی کلید چراغ رو میزتی داخل کیلومتر روشن نمیشه.
غیر از مشکل لامپ بقیه قسمت ها به درستی کار میکنه
مشکل از کجاست؟

CID POLICE
14-02-1402, 02:11 بعد از ظهر
سلام من یه پالس ۲۰۰ مدل ۸۸ گرفتم که انجین واقعا سلامته و دست یه موتورسوار واقعی بوده منتها یه ایرادی که داره در حالت درجا و حرکت دور موتور زیر ۴ باشه پرت پرت می‌کنه و یه حالتی مثل تک کار کردن ماشین داره بعد که ۴ رو رد میکنه درست میشه ، درجا گاز میدی با دور بالا یه دود سیاه میده اگزوز ، شمعها رو نگا کردم سالمن و فیلتر هوا رو سرویس کردم ، لطفا راهنمایی کنید