توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حجم موتور
hamidmojrem
15-12-1392, 01:29 قبل از ظهر
دوستان فقط مواردی ک باید عوض یا تغیراتی درش انجام بشه بگیر مثلا
تعویض کاربراتو
تراش دادن سیلندر
...
اینجوری بگیر دیگ توضیح اضافه نکنید من میخوام 125 رو تبدیل کنم ب 200
hamidmojrem
hamidmojrem
15-12-1392, 01:35 قبل از ظهر
موتور سی جی 125هست میخوام بکنمش 200
hamidmojrem
Magma
15-12-1392, 08:38 بعد از ظهر
دوست عزیز تاپیکو بخون دوستان همه چیو توضیح دادن
hamidmojrem
16-12-1392, 03:24 بعد از ظهر
همه رو خوندم ولی میخوام روش هاشو دوباره دوستان بگند بدون توضیح مثلا اینجوری
تعویض شمع با فلان مدل مثل ngk
تراش سیلندر
اینجوری
hamidmojrem
فیتک
18-12-1392, 12:49 قبل از ظهر
به زار خیالت رو راحت کنم !
افزایش حجم موتور با توجه به تراشکاری سیلندر در سایز استاندارد 25 شاید جواب بده اما اگر مشکلی پیش بیاد و مجبور بشید سیلندر رو تراش بدید ( یه درجه دیگه ) اونوقت ضعیف میشه ! ( من نمی دونم چرا اینقدر به فکر این کار هستند کسانی ؟ ! )
دوم شمع و غیره ربطی به افزایش حجم نداره ! ( بی ربطه ) صرفا جهت ایجاد جرقه زنی و مصرف بهتر و ... هستش
تعویض کاربرات تا حدودی باعث ایجاد شتاپ میشه ( اما همیشه و روی همه نوع موتور جواب نمیده ) مصرف رو میبره بالا و یا خام سوزی .
بنظر من بهترین و کم خطر ترین و کارآمد ترین افزایش قدرت تعویض گیر بوکس و یا تقویت آن است ( که روی خیلی از انجینها مقدور نیست ) مثلا تعویض گیربوکس 4 دنده با 5 دنده روی هوندا 125 امکان پذیر هست . و نظیر هم
یکی دیگه از راههای ایجاد راندمان بهتر موتور کم کردن حرارت انجین هست ( خروجی دود مثل تعویض اگزوز و استفاده از هوای تازه برای ورود به موتور ) دستکاری های اینچونینی .
به جای اینهمه ایجاد دلمشغولی موتورتون رو با یک حجم بالاتر تعویض کنید .
Babak
18-12-1392, 02:57 قبل از ظهر
اگر کمپرس هم بزنی شتاب خیلی بیشتر میشود
Sent from my ME173X using Tapatalk
dr.hosseyn
18-12-1392, 05:40 بعد از ظهر
اقا بابک منظور شما از کمپرس زدن چیه؟
amin8speed
20-12-1392, 01:02 بعد از ظهر
بچه ها جا پیچای سیلندر 150با 125یکیه
حالا 200با 150هم یکیه؟؟
ایا میشه یه موتور غیر استارتی رو استارت کرد چقد هزینه داره و چه وسایلی؟؟؟
ali_r
20-12-1392, 01:07 بعد از ظهر
ایا میشه یه موتور غیر استارتی رو استارت کرد چقد هزینه داره و چه وسایلی؟؟؟
نه نمیشه
amin8speed
20-12-1392, 01:36 بعد از ظهر
مطمنی اقا علی
[Only registered and activated users can see links] اینجا گفتن میشه که؟
میخواستم بدونم چه لوازمی میخواد؟
ali_r
20-12-1392, 01:56 بعد از ظهر
مطمنی اقا علی
[Only registered and activated users can see links] اینجا گفتن میشه که؟
میخواستم بدونم چه لوازمی میخواد؟
من خودم میخواستم این کار رو بکنم از چند تا تعمیرکار پرسیدم گفتن نمیشه
hamidmojrem
20-12-1392, 04:53 بعد از ظهر
اگر کمپرس هم بزنی شتاب خیلی بیشتر میشود
منظورتون از کمپرس زدن جیه ججوریه کمپرس زدن؟؟؟
Babak
20-12-1392, 11:58 بعد از ظهر
کف سر سیلندر رو تراش بدی کمپرس بالا میره
hadi2002
07-02-1393, 12:57 بعد از ظهر
سلام به همه میشه موتور 150 رو تبدیل به 200 کرد ؟ چقدر هزینه داره ؟
Alireza.BMW
07-02-1393, 01:03 بعد از ظهر
سلام به همه میشه موتور 150 رو تبدیل به 200 کرد ؟ چقدر هزینه داره ؟
آره میشه یه هزینه تراشکاری میخادو یه رینگو پیستون 200...رینگو پیستون خوبش 30 هزینه تراشکاریم 15الی اگه پوسته موتور جا نداشته باشه باید موتور پله شه و پوستشم بدی تراشکاری اونم 12تومن 50 هم دست مزد باز کردن کامل موتور سی جی و 20تومن باز کردن سر سیلندر
mps123
07-02-1393, 01:07 بعد از ظهر
چه جالب.
میشه آپاچی 180 رو 250 کرد؟
آخرین حدش چقدر میشه ارتقاع داد؟
farshad 54
07-02-1393, 01:13 بعد از ظهر
تقویت موتور فقط افزایش حجم نیست یه سری پارامترها باید در نظر گرفته بشه و تعدادی از اجزای موتور هم غیر از حجم باید تقویت بشه
بله آپاچی رو میشه حجمشو تا 250 آورد ولی به محض استارت و اولین گاز اگر سوپاپای موتور نشکنه شاتونش میزنه بیرون اگر شاتون هم دووم بیاره گیربکست خرد میشه
mps123
07-02-1393, 01:46 بعد از ظهر
خب واسه اینکه بعد از 250 کردن آپاچی از هم متلاشی نشه باید چیکار کرد؟
قلاب اسپورت کردن یا باله واسه آپاچی جایی نداره؟
Alireza.BMW
07-02-1393, 01:48 بعد از ظهر
چه جالب.
میشه آپاچی 180 رو 250 کرد؟
آخرین حدش چقدر میشه ارتقاع داد؟
به نظرم پیستون 200+یه کاربرات خوب که کیا خان تو یه پستی گفتن کاربرات چه موتوری بش میخوره وخوب جواب میده+خورشیدی جلو رو 2دنده بزرگتر انداختن براش بسه...من سی جی رو 200کردم همین کارا رو کردم که کاربرات سی دی انداختم و بوبین سی دی +شمع ان جی کا تک پلت خورشیدی جلو هم 17تاییست
farshad 54
07-02-1393, 02:59 بعد از ظهر
خب واسه اینکه بعد از 250 کردن آپاچی از هم متلاشی نشه باید چیکار کرد؟
قلاب اسپورت کردن یا باله واسه آپاچی جایی نداره؟
دوست عزیز
شما اگر اینقدر به سی سی 250 و فلاپ علاقه داری چرا کلید کردی به آپاچی یه دایلیم یا هیوسانگ بخر همه چی داره اگر پولشم نداری دیگه باید با همین آپاچی سر کنی بیخودی خودتو اذیت نکن برادر من
hadi2002
07-02-1393, 10:17 بعد از ظهر
ممنون بابت راهنماییتون 150 -200 شده مثه یه 200 جواب میده یا نه باید سر سیلندرو کف تراشی کرد که به نسبت تراکم قبلیش برسه ؟ من دنبال یه موتور خوب برا کارتینگم زیر 1 تومن چون هیچی نیست میگم یه 150 قیمت 200 تومن بگیرم که موجوده الان تا خر خره با راهنمایی اساتید جمعش کنم.دنده روی شفت هم قراره 18ته بزارم.
cottlas
16-02-1393, 01:10 قبل از ظهر
سلام حجم سیلندر موتور من 150 سی سی هست و آب خنک ، شکل پایه سیلندر و جای پیچها و ارتفاع (کورس پیستون) سیلندر با موتور های سی جی 150 سی سی هیچ فرقی نداره فقط موتور من آب خنک هست . این انجینهای سی جی سیلندر و پیستون و میل لنگ 200 سی سی هم دارن و وسایلشون هم زیاد هست و میشه روی کارتل های 150 سوارش کرد میخاستم ببینم کسی میدونه سیلندر 200 سی سی با مشخصات سیلندر و پیستون همین سی جی های 200 سی سی ولی آب خنکش جایی گیر میاد یا نه ؟ موتورمن تو سه دنده اول خوب گاز میخوره ولی تو دنده های چهار و پنج قدرت کافی برای گاز خوردن رو نداره بعد از تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که حجم سیلندر و توان موتور جوابگوی وزن موتور نیست و مشکلش فقط با بالا بردن حجم سیلندر و کورس پیستون حل میشه ، پیستون و میل لنگش گیر میاد اما نمیدونم سیلندر 200 سی سی آب خنک کجا گیر بیارم اگه کسی اطلاع داره و کمک کنه ممنون میشم.
cottlas
17-02-1393, 12:22 قبل از ظهر
این موتور باید 200 سی سی بدنیا میومد ولی چینیها تو خلقتش کم کاری کردن از عزیزان کسی سیلندر آب خنک 200 با اندازه پایه موتور های سی جی 200 سراغ نداره؟؟؟
Magma
21-02-1393, 01:48 بعد از ظهر
دوست عزیز اولا این انجینو ژاپن طراحی کرده. ثانیا با یه سیلندر آبخنک موتورتون آبخنک نمیشه. کلا فرق دارن. واتر پمپ و سر سیلندر و کارتل و کلا همه چیزه موتور باید عوض بشه که کسی این کارو نمیکنه. اتفاقا همین هوا خنک خیلی بی دردسر و خوبه
hasib32
21-02-1393, 07:18 بعد از ظهر
سلام میشی راهنمایی کامل برای تبدیل سی جی 125به 200به من بگید یا شماره تلفن تماس به من بدید
- - - Updated - - -
این شماره تماس منه تک بزنی تماس میگیرم 09331432808
cottlas
21-02-1393, 10:59 بعد از ظهر
دوست عزیز اولا این انجینو ژاپن طراحی کرده. ثانیا با یه سیلندر آبخنک موتورتون آبخنک نمیشه. کلا فرق دارن. واتر پمپ و سر سیلندر و کارتل و کلا همه چیزه موتور باید عوض بشه که کسی این کارو نمیکنه. اتفاقا همین هوا خنک خیلی بی دردسر و خوبهسلام دوست گرامی من نمیخوام موتور رو آبخنک کنم چون موتور خودش آب خنک هست فقط میخوام از 160 سی سی به 200 تبدیلش کنم بغیر از سیلندر همه چیزش در دسترس هست سیلندر هم تک همون سیلندریه که تو پستهای اول این تایپک با تراش دادن سیلندر افزایش حجم دادنش و عکسشو گذاشتن
Magma
21-02-1393, 11:32 بعد از ظهر
شما با این اوصاف یه دست رینگ و پیستونن 200لازم داری. نمیخواد سیلندرو عوض کنی. من سیلندر 150آیخنکشو دارم. همون سیلندرو بده تراش . اما نمیدونم گژنپینش بهش بخوره یا نه. اگه نخورد یاسد شاتون و میللنگ هم عوض بشه
cottlas
21-02-1393, 11:40 بعد از ظهر
سیلندر شما مال جه موتوریه؟ اگه مثلا موتور شما سی جی بود میتونستی روش نصب کنیش ؟ بگذار راحت تر بگم موتور من روسو 160 سی سی هستش موتور خیلی خوبیه و ازش راضیم ولی میخوام یک کمی قلدر تر باشه انجینو که بر رسی کردم دیدم تقریبا هیچ فرقی با سی جی نداره فقط بخش واتر پمپ رو سمت در صفحه کلاج اضافه کردن خلاصه اگه سیلندر سی جی 150 روش بگذاری بدون هیچ تغییری بسته میشه حالا من 200 سی سی آب خنکشو میخام همین.:hanghead:
Magma
24-02-1393, 11:25 قبل از ظهر
یه سری ازین موتورای سه چرخه هستن که 250سی سین و آبخنک و انجینشون مشابه سی جی. اما بهریت کاری که میتونی بکنی تعویض انجینه. چقدر میتونی هزینه کنی؟
cottlas
24-02-1393, 12:59 بعد از ظهر
انجین رو نمیخوام عوض کنم اگه سیلندر 200 گیر بیاد کل لوازم انجین رو بغیر از پوسته کارتل با جنس خوب مشابهش عوض میکنم(لوازم سی دی آِی بهش میخوره) ولی اگه گیر نیاد و مجبور بشم، سیلندر رو دو سایز بزرگتر میندازم و میل لنگ 200 سی سی جایگزین میل لنگ خودش میکنم تا هم حجم سیلندر بیشتر بشه هم کورس پیستون و هم گشتاور میل لنگ اینها در مجموع فکر کنم توان موتور رو تا حداقل یک موتور 185 سی سی بالا بیارن که کفاف کار منو میده.
- - - Updated - - -
موتور های آّب خنک سه چرخی که میگی از کدومان و تولید کدوم شرکت؟
afshinfarhadi
05-05-1393, 06:13 بعد از ظهر
سلام 250 اميكو دارام ميشه تقويت كرد
ایلیا
05-05-1393, 09:03 بعد از ظهر
با چه روشی؟
rezabaqeri
06-05-1393, 08:51 قبل از ظهر
با سلام و خسته نباشید به تمامی عاشقان موتور به خصوص سی جی ها و سی دی ای ها. چند روزی بیشتر نیست که عضو شدم و تازه با باشگاه بسیار خوبتون اشنا شدم. چند تا سوال از اساتید محترم داشتم. میخوام موتورمو تیونینگ کنم اول سیلندر 125 را با 200 تعویض کنم بعدشم تبدیلش کنم به 5 دنده و برای بهتر جواب گرفتن میخوام صفحه کلاج و بوبین برق و ترانزیستور برق رو هم ارتقا بدم اما تو این قسمتش موندم آیا شدنییه. آخه شنیدم صفه کلاچ 6تایی وبوبین وفلکه برق 8تایی 200 بندازم بهتره اما نمیدونم موتور هندا 125 قادر به این تغیرات هست یا نه؟ در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که قبلا یه 125 رو به 150 تبدیل کردم فقط در بخش انجین که خیلی هم خوب جواب داد. با تشکر از همه اونایی که میخوان کمکم کنن....:24:
02109002
06-05-1393, 09:17 قبل از ظهر
با سلام و خسته نباشید به تمامی عاشقان موتور به خصوص سی جی ها و سی دی ای ها. چند روزی بیشتر نیست که عضو شدم و تازه با باشگاه بسیار خوبتون اشنا شدم. چند تا سوال از اساتید محترم داشتم. میخوام موتورمو تیونینگ کنم اول سیلندر 125 را با 200 تعویض کنم بعدشم تبدیلش کنم به 5 دنده و برای بهتر جواب گرفتن میخوام صفحه کلاج و بوبین برق و ترانزیستور برق رو هم ارتقا بدم اما تو این قسمتش موندم آیا شدنییه. آخه شنیدم صفه کلاچ 6تایی وبوبین وفلکه برق 8تایی 200 بندازم بهتره اما نمیدونم موتور هندا 125 قادر به این تغیرات هست یا نه؟ در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که قبلا یه 125 رو به 150 تبدیل کردم فقط در بخش انجین که خیلی هم خوب جواب داد. با تشکر از همه اونایی که میخوان کمکم کنن....:24:
درود ...
ضمن خوش آمدگویی به شما
بله میشه ولی نیاز به تقویت بوبین و برق نیست
اما بهتر اینه که با حجم سیلندر 150 ، خورشیدی کلاج 6 پیچ و ترکیب صحیحی از دنده زنجیر ها این تقویت رو انجام بدی
چون 200 استحلاک شدیدی داره و انجین نیز قدرت پاسخگویی رو نداره و زود از هم می پاشه
اما جدا از این موارد سعی کن از یه حدی بیشتر تقویت نکنی به این دلیل :
همیشه قدرت ترمز به قدرت موتور باید برتری داشته باشه این سی جی همینجوری قدرت ترمز گیری ضعیفی داره اگه بخوای تقویت کنی که ... ؛ تو سرعت بالا وقتی نتونی موتور رو نگه داری یا موتور نتونه تو واکنش های سریع نتیجه صحیحی بهت بده مرخصی عزیز دل
پایدار باشی
rezabaqeri
06-05-1393, 09:49 قبل از ظهر
مرسی از راهنماییت استادمهربون و بزرگوار. یه سوال دیگه چرا سیستم برق رو تقویت نکنم؟ نگران هزینه نباش. میخوام تقویت کنم شما یه لطفی کن این حقیر رو راهنمایی بکن. با نوع و مارک خوب:gigglesmile:
02109002
06-05-1393, 09:54 قبل از ظهر
مرسی از راهنماییت استادمهربون و بزرگوار. یه سوال دیگه چرا سیستم برق رو تقویت نکنم؟ نگران هزینه نباش. میخوام تقویت کنم شما یه لطفی کن این حقیر رو راهنمایی بکن. با نوع و مارک خوب:gigglesmile:
خواهش ، ما استاد نیستیم عزیز همه چیزمون رو از همین پرشین موتور و دوستان یاد گرفتیم
نه مسئله هزینه نیست ، نیازی به این کار نداری
در مورد تقویت سیستم برق رسانی اطلاع کاملی ندارم عزیز دل والا دریغ نمیکردم
موفق باشی
V.rahimi360
27-05-1393, 01:11 بعد از ظهر
سلام دوستان متخصص یه نگاهی به این دو تا پیستون بندازید هر دو cg250 هستند اما یکیشون 72 میلی متر و اون یکی 67 میلیمتر قطر داره! میشه فرق این دو تا رو یکی به من بگه!؟ با این که هر دو cg هستند و هر دو 250 سی سی اما قطرشون تفاوت زیادی داره. ممنون میشم
[Only registered and activated users can see links]
Alireza.BMW
27-05-1393, 02:02 بعد از ظهر
این پیستون ها هر کدوم مال یکی از موتورهای atv یا همون موتورهای 4 چرخه کارخونه هنداست...در ضمن به غیر از قطر پیستون ارتفاع پیستون و قطر و طول مچ پین پیستون فرق میکنه...که مربوط به شاتون و احتراق میشه و وقدرت هر کدوم فرق میکنه
ali_n
27-05-1393, 03:33 بعد از ظهر
سلام امکان تعویض سیلندر روان ۲۰۰ یا هر نوع انجین تریل ۲۰۰ به ۲۵۰ هست؟سیلندر فابریک تراش میخوره ؟یا باید سیلندر هم تعویض بشه؟ یه تریل آمیکو ۱۵۰ هم هست امکان تراش سیلندر به ۲۵۰ هست؟چه لوازمی باید تعوض بشه؟سیلندر ۱۵۰ برای ۲۵۰ جا داره یا باید سیلندر هم تعویض بشه؟ ممنون
فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
Alireza.BMW
27-05-1393, 04:44 بعد از ظهر
باید ببرید تراشکاری ببینید جا داره یا نه...سیلندر سی جی من که جا داشت 200ش کردم روان رو نمیدونم اما 250 میشه ولی بهتر سیلندر 250 که بهش بخوره پیدا کنید
V.rahimi360
28-05-1393, 01:06 بعد از ظهر
مرسی بابت راهنمایی. من می خوام یه سی جی 125 رو تقویت کنم. روی کاغذ تقریبا کار تمومه ولی هنوز توی مرحله عملیش نرفتم چون هنوز چند نقطه مبهم مونده برام. اول این که بین سیلندر و پیستون 200 و 250 موندم! 250 با 200 فقط 20 تومن اختلاف قیمت داره. قطر پیستون 200 سی سی 63.5 میلیمتر هست و 250 سی سی 67 میلیمتر. خب 250 با توجه به قیمتش به صرفه تره اما نکته اصلی اینه که سیلند های 125 و 150 و 200 جا پیچ هاشون یکیه و فاصله مرکز تا مرکز جا پیچ هاش 88 میلیمتره. اما 250 یکم متفاوت هست و فاصله مرکز تا مرکز جا پیچ هاش 89 میلیمتره. به نظرتون این یک میلیمتر اختلاف موقع بستن پیچ ها روی کارتل و همچنین بستن سر سیلندر مشکل ساز میشه یا نه؟ دوم این که ارتفاع سیلندر 250 از سیلندر اصلی 125 سی سی حدود 1 سانت بیشتره و ارتفاع بیشتر سیلندر یعنی کمپرس کمتر!! البته خود پیستون هم نسبت به پیستون 125 بلند تره اما هر چی گشتم نتونستم ارتقاع پیستون 125 و 250 از مرکز سوراخ گژن پین تا روی پیستون رو پیدا کنم که بتونم کمپرس رو حساب کنم. اگر فاصله مرکز سوراخ گژن پین تا روی پیستون 250 از 125 هم مثل خود سیلندر یک سانت بیشتر باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگر این فاصله کمتر باشه باید به فکر تراش کاری سرسیلندر یا تعویض شاتون با یه مدل بلند تر باشم.[Only registered and activated users can see links]
Alireza.BMW
28-05-1393, 02:05 بعد از ظهر
اونی که میگید دوست عزیز 1 میلیمتره نه یک سانتی متر تو خوده عکسم نوشته...هر سانت 10میله...سیلندر 250 روی کارتل سوار نمیشه چون اون جا پیچای کارتل کیپه خودشه...شما برو یه سیلندر 200 بگیر 200ش کن موتورو بخدا با همین 200شدن پالسو آپاچیو تو شتابو سرعت خیلی راحت میگیره هااااا...بعدشم ترمزو میخای چکار کنی؟؟؟ اگه خیلی دوس داری یه سیلندر 200 بگیر بده برات تراش بدن بشه 250...در مورد شاتونم میتونی برا افت کمپرس یه شاتون دیگه استفاده کنی تا حل شه....البته با اما و اگر چیزی معلوم نمیشه شما برو اول ارتفاع پیستون ها رو ببین چنده بعد خودت میفهمی باید چکار کنی...
V.rahimi360
28-05-1393, 05:30 بعد از ظهر
مرسی دوست عزیز. اما شما انگار منظورمو درست متوجه نشدید! اختلاف جا پیچ ها یک میلیمتره و من هم همینو گفتم. فرق یک میل و یک سانتو میدونم. اونی که گفتم 1 سانت اختلاف ارتفاع سیلندر 125 با 250 هست. در مورد ارتفاع پیستون ها هم هر چی اینترنتو گشتم چیزی پیدا نکردم. اگر از دوستان کسی ارتفاع پیستون 125 و 250 رو میدونه لطف کنه بگه. مشکل من هم دقیقا همین جاست! اگر ارتفاع پیستون هارو بدونم میفهمم که باید شاتون رو عوض کنم یا نه. البته ارتفاع کل پیستون رو میدونم. ارتفاع پیستون 200 سی سی 45 میله. اما برای بدست اوردن ضریب کمپرس ارتفاع پیستون ملاک نیست بلکه ارتفاع پیستون از مرکز سوراخ گژن پین تا روی پیستون ملاکه.
در مورد ترمز هم میخوام تایر هارو عوض کنم با تایر ریس که خیلی هم توی هندلینگ هم توی ترمز تاثیر داره. توقه جلو رو هم با مدل های ترمز دیسکی دار عوض میکنم.
از جمله کارهای دیگه ای که میخوام انجام بدم تعویض فیلتر هوا و نصب فن با دور بالا داخل محفضه فیلتر، تعویض باک با یه مدل باک بزرگتر که روی بعضی سی جی های شرکت پیشتاز هست (باک های قشنگیه و با باک اصلی سی جی خیلی فرق داره)، تعویض چراغ جلو و کیلومتر شمار که سرعت بیشتری روی کیلومترش داشته باشه و تعویض گلگیر جلو هست که ضاهر موتور از جلو بعد از انجام این کارها و مخصوصا بعد از نصب تایر ریس کلا عوض میشه.
اما در مورد زین، چراغ خطر عقب، اگزوز گلگیر عقب هیچ ایده ای ندارم فعلا. اگر فکری به ذهنتون میرسه ممنون میشم نظرتونو بگید
راستی برای تقویت شاسی و اتصالات چه راهی به ذهنتون میرسه؟
FARSHAD_TORNADO
28-05-1393, 09:36 بعد از ظهر
سلام. عزیز اگه موتورت 4 دنده هست بیخیالش بشی بهتره. سعی کن سراغ تعویض شاتون نری چون انجینت پلمپ بمونه بهتره. اما علیرضا درست میگه تو رفتی سراغ 250 ای که رو 125 ببندیو حالا کلیم باید بگردی برای جفتو جور کردن اندازه هاش. ولی با سیلندر 200 سی سی دردسرت کمتر میشه زودم به خواستت میرسی. شاسیت قویه نیازی نیست اما فقط ترمز جلورو تقویت کن. توپی عقبم بسیاااار مهمتر.
V.rahimi360
29-05-1393, 10:22 قبل از ظهر
سلام. عزیز اگه موتورت 4 دنده هست بیخیالش بشی بهتره. سعی کن سراغ تعویض شاتون نری چون انجینت پلمپ بمونه بهتره. اما علیرضا درست میگه تو رفتی سراغ 250 ای که رو 125 ببندیو حالا کلیم باید بگردی برای جفتو جور کردن اندازه هاش. ولی با سیلندر 200 سی سی دردسرت کمتر میشه زودم به خواستت میرسی. شاسیت قویه نیازی نیست اما فقط ترمز جلورو تقویت کن. توپی عقبم بسیاااار مهمتر.
سلام دوست عزیز موتور چهار دنده هست اما قصد تعویض گیرباکس با 6 دنده دارم. اما متاسفانه گیر باکس 6 دنده ای که دیدم کیفیت خیلی خوبی نداشت برای همین اگر گیرباکس 5 دنده با کیفیت پیدا کنم دیگه 6 دنده رو بیخیال میشم. نمیدونید گیرباکس چه موتوری به سی جی میخوره؟؟ در مورد پلمپ هم به هر حال باز میشه به خاطر این که همون 200 رو هم اگر بخوام استفاده کنم باید کارتل رو بدم تراشکاری و دهانه کارتل رو بزرگتر کنم و برای این کار باید شاتون از دهانه کاتل خارج بشه تا بشه تراش داد. در ضمن 200 هم بندازم باید شاتون عوض بشه چون ارتفاع پیستون 200 از 125 کمتره درحالی که ارتفاع سیلندرش بیشتره و کمپرس خیلی کم میشه و باید شاتون رو هم با شاتون مخصوص 200 که بلند تره عوض کنم. مشکل اصلی من فقط اون 1 میل اختلاف جاپیچ هاست. درمورد ترمز عقب ایده خاصی ندارم که اگر بتونید راهنمنمایی کنید بسیار ممنون میشم!
مهم ترین چیزی که هنوز براش برنامه ای ندارم اگزوز هست! اگر اگزوز خوبی سراغ دارید که هم به سی جی بخوره هم صداش نسبت به صدای مضخرف سی جی بهتر باشه هم راه نفسش باز تر باشه و برای موتور های 200 یا 250 جواب بده معرفی کنید. برای زین و خطر عقب هم دنبال راهی برای زیبا کردن و تغییر ضاهرش هستم که از حالت سی جی در بیاد. کلا میخوام دیگه قابل تشخیص نباشه که این موتور یه سی جی معمولی بوده.
با تشکر
Alireza.BMW
29-05-1393, 10:47 قبل از ظهر
گیربکس هندا ایکس ال شنیدم که میخوره...اما موتور شما چه 4 دنده چه 5 دنده فرقی تو سرعت نهایی ندارن حتی 6 دنده اما فرقش تو شتابشه مثلا شما با دنده 1 4 دنده 6تا تاپ میزنی اما دنده 1 5 دنده 50تا...شما خورشید جلو میتونی 17 تایی بندازی...من موتورم 4 دنده بود خورشیدی جلو رو 17 انداختم الانم 5 دندست فرقی تو سرعت نداره فقط حدود 500 دور موتور رو کاهش میده گیربکسمم مال سی جی 5 دندست تو بازار راحت پیدا میشه کیفیتشم خوبه در ضمن نو هم هست...در مورد اگزوز فقط اگزوز سی جی بهش میخوره مگه برش بدی و اگزوز اسپرت نصب کنی روش اما موتور تک سیلندره صدای جالبی ازش نمیتونی در بیاری
V.rahimi360
29-05-1393, 12:18 بعد از ظهر
گیربکس هندا ایکس ال شنیدم که میخوره...اما موتور شما چه 4 دنده چه 5 دنده فرقی تو سرعت نهایی ندارن حتی 6 دنده اما فرقش تو شتابشه مثلا شما با دنده 1 4 دنده 6تا تاپ میزنی اما دنده 1 5 دنده 50تا...شما خورشید جلو میتونی 17 تایی بندازی...من موتورم 4 دنده بود خورشیدی جلو رو 17 انداختم الانم 5 دندست فرقی تو سرعت نداره فقط حدود 500 دور موتور رو کاهش میده گیربکسمم مال سی جی 5 دندست تو بازار راحت پیدا میشه کیفیتشم خوبه در ضمن نو هم هست...در مورد اگزوز فقط اگزوز سی جی بهش میخوره مگه برش بدی و اگزوز اسپرت نصب کنی روش اما موتور تک سیلندره صدای جالبی ازش نمیتونی در بیاری
درسته که فرق زیادی توی سرعت نهایی ندارن اما با پایین اوردن دور موتور توی سرعت های بالا باعث فشار کمتر به موتور میشن. اگزوز اسپرت نمیخوام هم گرونه هم این که من نمیخوام صدای موتور سنگین از سی جی در بیارم! فقط میخوام صدای سی جی نده و راه نفسش باز باشه. مثلا صدایی شبیه صدای cgl بده خوبه! نمیدونم اگزوز سی جی ال نفسش اونقدر باز هست که جلوی قدرت 200 یا 250 رو نگیره! وگرنه علیرقم این که ضاهر قشنگی نداره اما ازش استفاده میکردم. اگزوز های پالس یا پیشرو پارس 250 یا موتور هایی شبیه پیشرو پارس 250 چه قیمتی هستند؟ فکر نکنم خروندنش به سی جی سخت باشه
راستی یه چیزی که ذهنمو به شدت مشغول کرده و تا الان باعث شده استارت کار رو نزنم میل لنگ هست! نمیدونم میل لنگ 200 با 125 چقدر اختلاف داره. هر قدر هم گشتم جایی پیدا نکردم که میل لنگ 200 یا 250 داشته باشه! اگر میل لنگ عوض نشه هر قدر هم که شاتون و سیلندر و پیستون و .... رو عوض کنیم کورس پیستون هیچ تغییری نمیکنه و فقط bore هست که زیاد میشه! یعنی اگر یه سیلندر و پیستون 250 بندازم حجم واقعی ای که میده یه چیزی در حدود 219 سی سی هست و این یعنی افتضاااح! به نظرتون چکار کنم ؟ :-(
FARSHAD_TORNADO
29-05-1393, 08:43 بعد از ظهر
اگزوز سازیها برو یه طرحی هم بده برات ردیفش میکنن دیگه. اما چون حجم هوای خروجی بیشتری داری فکر نکنم مثل 125 صدا بده حالا تو اول اگزوز خودشو بنداز ببین صداش باب دلت هست یا نه. خوب برو لوازم یدکیها بگو یه میل لنگ 125 با 200 بیاره همونجا با کولیس کورسشو اندازه بگیر. خودت بری بگردیو چک کنی خیلی بهتر متوجه کاری که می خوای انجام بدی میشی. پیستونو گرفتی الان؟
اون 1 میلی متر اختلافم یه اندازه به تراشکاری بده واست ردیفش میکنن.
Alireza.BMW
29-05-1393, 08:59 بعد از ظهر
صداش هیچ فرقی نمیکنه فرشاد سی جی من 125م بود همین صدا رو میداد
V.rahimi360
31-05-1393, 06:25 قبل از ظهر
Quote=farshad_tornado;253708]8]اگزوز سازیها برو یه طرحی هم بده برات ردیفش میکنن دیگه. اما چون حجم هوای خروجی بیشتری داری فکر نکنم مثل 125 صدا بده حالا تو اول اگزوز خودشو بنداز ببین صداش باب دلت هست یا نه. خوب برو لوازم یدکیها بگو یه میل لنگ 125 با 200 بیاره همونجا با کولیس کورسشو اندازه بگیر. خودت بری بگردیو چک کنی خیلی بهتر متوجه کاری که می خوای انجام بدی میشی. پیستونو گرفتی الان؟
اون 1 میلی متر اختلافم یه اندازه به تراشکاری بده واست ردیفش میکنن.[/quote]
درباره اگزوز دو تا مساله مهم تر از صدا هست. یکی راه خروجی هوا که نفس موتور باز باشه یکی هم ضاهر و زیباییش هست. احتمالا اگر اگزوز پالس یا پیشرو پارس دست دوم ارزون پیدا کنم با یکم برش و جوش کاری بهش میخورونم. در مورد میل لنگ هم مساله حل شد اندازه های مورد نیازم رو با کلی جست و جو از اینترنت پیدا کردم. اما مشکل اینجاست که میل لنک ۲۵۰ و حتی ۲۰۰ اینجا تو قم نتونستم پیدا کنم. پیستون هم هنوز نخریدم چون هنوز تصمیم نگرفتم ۲۰۰ بخرم یا ۲۵۰ چون میترسم اون یه میل اختلاف کار دستم بده و تراش کار هم نتونه ردیفش کنه و الکی پولم هدر رفته باشه. میل لنگ هم حتما حتما باید عوض بشه چون کورس پیستون ۱۲۵ ۴۹.۵ میله و این یعنی حتی سیلندر و پیستون ۲۵۰ هم بندازم حجم واقعیش میشه ۱۷۵!! توی پست های قبلی نوشته بودم میشه ۲۱۹ سی سی که اون رقم اشتباه بود چون توی محاسبات اشتباه کرده بودم. همون ۲۱۹ بازم رقم خوبی بود اما ۱۷۵ واقعا بده. این دوستمون هم که پیستون ۲۰۰ انداخته اگر میل لنگ عوض نکرده باشه الان حجم موتورش ۱۵۶ سی سی هست و این اصلا ارزش پولی که خرج کرده رو نداره!
در مورد اون ۱ میل اختلاف اگر به نتیجه برسم و بین ۲۰۰ و ۲۵۰ یکی رو انتخواب کنم میرم دنبال خرید قطعات مورد نیاز. اما فعلا دارم واسه ضاهر موتور طرح ریزی میکنم. یه طرحی رو امروز کشیدم واسه زینش که میخوام با ورق اهن بسازمش. عکساشو گذاشتم نظرتونو بگید. چراخ ها، کیلومتر شمار، باک، فرمان، تایر ها، گلگیر جلو و خیلی چیزای دیگه عوض میشن. رنگ موتور هم قرمز و مشکی میشه. کمک های جلو، انجین، اگزوز و خیلی قطعات دیگه رنگ میشن.
اما در اخر یه مساله دو دلم کرده و اونم اینه که موتور من برای یه همچین تیونینگ سنگینی که تقرببا ۷۰-۸۰ درصد قطعات عوض میشن حیفه چون موتورم سالمو تمیزه
پول هم اونقدر برای این کار اختصاص ندادم که بتونم یه موتور مناسب واسه این کار بخرم. شما جای من بودید چکار میکردید؟
45406
45404
Alireza.BMW
31-05-1393, 06:55 قبل از ظهر
میل لنگم عوض کردم دوست عزیز وگرنه الان 130 تا رو راحت نمیرفت...خب خرجاش کم نیست برای تعویض پیستون ومیل لنگ فکر کنم فقط 100شایدم بیشتر همیناش بشه...من تخمین میزنم با کارایی که میخای بکنی حدودا 300تا400خرج داشته باشه...خب هرکسی یه جور فکر میکنه شما اگه عشقشو داری بکن اگه 2دلی نکن...نظر خودت مهمه دوست عزیز ولی خب دیگه این موتور با این کارا میشه سی جی استثنایی...میتونی هم سراغ سی جی های 200 استاندارد بری خیلیم راحته خرج نمیخاد بکنی
FARSHAD_TORNADO
31-05-1393, 01:08 بعد از ظهر
شما باید 0 تا 100 کارتو قبل از انجام دادنش مطمعن بشی یعنی تا یه حدی که مطمعنی جلو نری بعد یهو ببینی یه جا گیر کردیو دوباره بایستی دونبال رفع گیرت باشی. باید کل کارتو مطمعن باشی که عملیه که همین مساله با اینکه موتورتم سالمه عملیات روش انجام بدی چیزی هدر نمیره. حالا خودت میدونی. عجله نکن. همه کارهاتو رو کاغذ پیاده کن به 100% رسیدی عملیش کن. برای اگزوز هم یکی از بچه های سایت موتور دایلیم داره اگزوزش دست سازهو کوچیک. به هیکل دایلیم نمیخوره فکر کنم عوضش کرده ببین اگه میفروشه خواستی بردار. صداش یه حالته خاصیه به موتورم کلی نفس میده. اینم عکسش. کاربر mohsen268
V.rahimi360
01-06-1393, 09:49 قبل از ظهر
میل لنگم عوض کردم دوست عزیز وگرنه الان 130 تا رو راحت نمیرفت...خب خرجاش کم نیست برای تعویض پیستون ومیل لنگ فکر کنم فقط 100شایدم بیشتر همیناش بشه...من تخمین میزنم با کارایی که میخای بکنی حدودا 300تا400خرج داشته باشه...خب هرکسی یه جور فکر میکنه شما اگه عشقشو داری بکن اگه 2دلی نکن...نظر خودت مهمه دوست عزیز ولی خب دیگه این موتور با این کارا میشه سی جی استثنایی...میتونی هم سراغ سی جی های 200 استاندارد بری خیلیم راحته خرج نمیخاد بکنی
300 تا 400!!!؟ کاش واقعا اینقدر میشد! خرجش خیلی بیشتر میشه. شاید حدود 700 الی 800 خرجش میشه و حدود نصفش فقط برای ضاهر موتور خرج میشه! اما میارزه چون اولا یه جورایی موتور صفر میشه دوما موتور تکی میشه! اون استاندارد های 200 سی سی رو باید بالای دو میلیون پول بدی براش! اگر یه موتور ارزون در حد 300-400 تومن پیدا کردم تا چند روز دیگه میخرمش و دست به کار میشم البته اون موتوری که 300 پولش باشه دیگه موتور نیست اهن پارست ولی سر پاش میکنم. و اگر پیدا نکردم روی موتور خودم این کارارو میکنم!
FARSHAD_TORNADO ([Only registered and activated users can see links]) دقیقا حرفت درسته. اینجور کارها در ضاهر ساده به نظر میاد اما اینقدر محاسبات و برنامه ریزی نیاز داره که ممکنه اصلا خسته بشی و وسط کار ولش کنی! تحقیق هم که از همه چیز مهم تره. من قبل از این که تحقیق و بررسی کنم حتی اصلا نمیدونستم میل لنگ تاثیر مستقیم روی حجم موتور داره!!! روش محاسبه حجم موتورو بلد نبودم و توی این مدت که البته مدت کوتاهی هم نیست چیز های زیادی یاد گرفتم. شما هم خیالت راحت باشه تا 100 درصد مطمعن نشم از کاری که میخوام بکنم دست به کار نمیشم.
Alireza.BMW
01-06-1393, 11:58 قبل از ظهر
خب شما پس میخای ظاهر موتورم تغییر بدی خیلی خوبه...کارو شروع کردی عکس بگیر بزار بقیه دوستان لذت ببرن...من فکر کردم میخای 200کنیو زینو باک هندایی خوب کمکای خوب زنجیر و... آره فقط خرج انجینش البته بسته به سلامت موتور داره با تعویض گیربکس به 5دنده 60تومن+رینگو پیستون 200..50تومن+شاتون 60 تومن+سیلندر 200...50تومن+تراشکاری کارتل 15تومن میشه 235تومن البته قیمتا حدودیه و ممکنه بیشترم در بیاد...ولی یه چی بگم چون زیاد داغ میکنه موتور شما کاسه نمدهای موجود تو انجینو که یکی پشت شافت خورشیدی و یکی پشت شافت دنده هستو میبری کاسه نمد فروشا میگی جنس ژاپنی میخام و نسوز اگه نداشتن بهترین جنسشونو و نسوزشو میگیری که خرابکاری نکنه برات در آینده چون من کشیدم که میگم
morteza4
01-06-1393, 12:52 بعد از ظهر
سلام من این کار رو انجام دادم یعنی 125 پنج دنده با خورشیدی جلو 15 تایی وعقب 38 تایی تبدیل شد به 200 ومیلنگ و سیلندر و سرسیلندر وکاربراتور و ودیسک کلاچ 6تایی غیره ... همگی عوض شد فقط یکمی قدرت بیشتر میشه اما سرعت نه خیلی ها هم بهم گفتن این کار رو نکن وزن خودم 55 کیلوگرم با وزن موتو ر میشه 155 کیلو .
V.rahimi360
02-06-1393, 12:10 بعد از ظهر
خب شما پس میخای ظاهر موتورم تغییر بدی خیلی خوبه...کارو شروع کردی عکس بگیر بزار بقیه دوستان لذت ببرن...من فکر کردم میخای 200کنیو زینو باک هندایی خوب کمکای خوب زنجیر و... آره فقط خرج انجینش البته بسته به سلامت موتور داره با تعویض گیربکس به 5دنده 60تومن+رینگو پیستون 200..50تومن+شاتون 60 تومن+سیلندر 200...50تومن+تراشکاری کارتل 15تومن میشه 235تومن البته قیمتا حدودیه و ممکنه بیشترم در بیاد...ولی یه چی بگم چون زیاد داغ میکنه موتور شما کاسه نمدهای موجود تو انجینو که یکی پشت شافت خورشیدی و یکی پشت شافت دنده هستو میبری کاسه نمد فروشا میگی جنس ژاپنی میخام و نسوز اگه نداشتن بهترین جنسشونو و نسوزشو میگیری که خرابکاری نکنه برات در آینده چون من کشیدم که میگم
بله ظاهر موتور کاملا تغییر میکنه! توی صفحه قبل توی یکی از پیام ها دو تا عکس هست از طرحی که برای ظاهر موتور کشیدم. البته موتور بعد از تغییرات ممکنه با این طرح که کشیدم فرق داشته باشه چون طراحیم خیلی خوب و دقیق نیست تازه هنوز کامل هم نیست چرخ ها و انجینشو نکشیدم چون چرخ ها و انجین از لحاظ ظاهری تغییر زیادی نمیکه. اما حدودا چیزی تو مایه های همون عکس در میاد. در مورد کاسه نمد هم حتما این کارو میکنم ممنون که گفتید!
- - - Updated - - -
سلام من این کار رو انجام دادم یعنی 125 پنج دنده با خورشیدی جلو 15 تایی وعقب 38 تایی تبدیل شد به 200 ومیلنگ و سیلندر و سرسیلندر وکاربراتور و ودیسک کلاچ 6تایی غیره ... همگی عوض شد فقط یکمی قدرت بیشتر میشه اما سرعت نه خیلی ها هم بهم گفتن این کار رو نکن وزن خودم 55 کیلوگرم با وزن موتو ر میشه 155 کیلو .
شما حتما یه جای کارت اشکال داشته یا اصولی و دقیق انجام نشده وگرنه غیر ممکنه سرعت تغییر نکنه و فقط کمی قدرت زیاد بشه. مطمعنا یا کمپرس موتورت کم شده یا کاربراتت تنظیم نیست یا هوا کش موتورت کثیفه و باعث شده موتور نفس نداشته باشه یا به دلایل دیگه اینطور شده. وگرنه این غیر ممکنه که کار اصولی و دقیق انجام بده اما کارایی نده. درضمن بهتره خورشیدی جلو 17 تایی باشه
Alireza.BMW
02-06-1393, 01:01 بعد از ظهر
با خورشیدی 15 تایی شما دور موتورتون حتی به کات آفم میرسه و با اون راه نمیره ولی شتابش بیشتر میشه من قبلش 15تایی کردم موتور همش تو رد لاین بود خورشیدی 17تایی حدودا 1000تا دور موتورو میاره پایینتر و میتونین تاپ بیشتر باهاش بزنید وقتی 15تاییه 120تا فکر کنم بیشتر نمیره
morteza4
02-06-1393, 08:38 بعد از ظهر
جالب اینجاست که موتور من کات اف نمیکنه و در ضمن من روش شما رو انجام ندادم همه ی قطعات رو عوض کردم 200 گذاشتم به نظر من انجام اینکار اشتباه اگه قرار بود این موتور 140 تا رو بره پس چرا شرکت هوندا این کار رو نکرد نگین به خاطر ایمنیش هست که اصلا باور نمیکنم جون اصلا< موتور> ایمنی نداره.:4chsmu1:
Alireza.BMW
02-06-1393, 09:46 بعد از ظهر
والا من 130 تا رو میرم باش وقتی خوایبدم روش راحت میره وحالت معمولم یه مقدار عقربه از 120رد میکنه یه بارم عقربم تا کلمه h اومد منظورم همونkm/h هست دور موتورمم روی 9600.9700بود آیا این سرعت 140 نیست؟؟؟...سی جی منم از سی جی های نیرو موتور هست و کیلومترای سی جی های نیرو موتور با جی پی اس حدودا برابره یعنی در حد 5کیلومتر شایدم کمتر تفاوت داره...یکی از کاربران یه سی جی 200 نیرو موتور داره با جی پی اس گرفته و گفته کیلومترش با جی پی اس فرق چندانی نداره...سی جی من برقش کاملا حله چون هم بوبین هم قوطی برقش سی دی هست شمعم شمع ژاپنی انداختم...کاربراتمم ژاپنیه اونم مال سی دی بوده...من که راضیم هم از شتاب هم از سرعت....کلا بحث سرعت بحث جالبی نیست چون باعث میشه که تاپیک به جاهای بیراهه کشیده شه
V.rahimi360
04-06-1393, 09:31 قبل از ظهر
جالب اینجاست که موتور من کات اف نمیکنه و در ضمن من روش شما رو انجام ندادم همه ی قطعات رو عوض کردم 200 گذاشتم به نظر من انجام اینکار اشتباه اگه قرار بود این موتور 140 تا رو بره پس چرا شرکت هوندا این کار رو نکرد نگین به خاطر ایمنیش هست که اصلا باور نمیکنم جون اصلا< موتور> ایمنی نداره.:4chsmu1:
اولا که هدف اصلی از افزایش حجم موتور، بیشتر کردن قدرت و شتاب موتور هست و افزایش سرعت اولویت بعدی هست. دوما شرکت هوندا هم این کار و حتی فراتر از این کارو کرده! شرکت هوندا موتور هایی با حجم های 200 - 250 - 360 و بالاتر داره و موتورهاش به سرعت های بالایی دست پیدا میکنن! رسیدن به سرعت 140 کار خیلی سختی نیست برای یه شرکت موتور سازی. اما مسلما به خاطر مسایلی از جمله استاندارد ها و اصول طراحی موتور سیکلت، و همچنین برای فروش بیشتر و جلب مشتری، شرکت هوندا برای موتور سیکلت هایی با حجم های بالاتر، شاسی و ظاهر جدیدی طراحی میکنه. خب شما هم اگر مدیر هوندا بودی موتور های 250 سی سی رو روی شاسی ای که برای 125 طراحی شده نصب نمیکردی. از بحث طراحی ظاهری و شاسی موتور که بگذریم میبینیم هوندا انجین هایی با همین سیستم سی جی و با حجم هایی تا 360 سی سی به طور استاندارد داره که به سرعت های بسیار بالایی میرسند.
morteza4
04-06-1393, 03:33 بعد از ظهر
افزایش سرعت به این راحتی که فکر میکنیم نیست من 600 خرج کردم ولی حتی یک عدد به سرعت اضافه نشد شاید هم به خاطر کیفیت بد قطعات هست .
Alireza.BMW
04-06-1393, 08:48 بعد از ظهر
افزایش سرعت به این راحتی که فکر میکنیم نیست من 600 خرج کردم ولی حتی یک عدد به سرعت اضافه نشد شاید هم به خاطر کیفیت بد قطعات هست .
شما خرج چه موتوری 600تومن کردید و هیچ فرقی نکرد حتی تو سرعت؟؟؟؟
morteza4
05-06-1393, 09:54 قبل از ظهر
پیشتاز پنج دنده مدل 86
Alireza.BMW
05-06-1393, 11:04 قبل از ظهر
میشه بپرسم 600تومن خرج چیاش شده و قیمتاش چند بوده؟؟؟ که حتی سرعتم تغییر نکرده بعد کی این خرجا رو کردید؟؟؟؟؟
با توجه به حدود قیمتای بازار یه باکو زینو کیلومتر میشه 90تومن که سی جی همینا رو تو ظاهر داره رینگو پیستون 200 بسته به جیب مبارک داره اما حدودا 40تومن تراشکاری هم برای دهنه کارتل 15 تومن میگیره صفحه کلاج عالی هم 13 تومنه کاربرات 50 تومن سیلندر 200 به 125 نمیخوره تا جایی که من میدونم باید دسکاریش کرد اما خب اونم 50تومن نهایت دست مزد تعمیرکارم الان برای سی جی 60تومنه که سرجمع میشه 318تومن حالا ما میگیم 350تومن دیگه خرج دیگه ای نداره شاید تعمیرکارتون آدم درست حسابی نبوده هرچی بشه دیگه ته تهش میشه 400تومن یعنی با رقم اولیم که در آوردم 82تومن اختلاف داره که مطمئنم نمیشه!!! والا من که برعکس شما نتیجه خوبی گرفتم...هم وقتی 150 گردم هم وقتی 200 کردم احیانا تعمیرکار شما شاید فقط رینگو پیستون 200 انداخته که اشتباهه خب شاتونم باید تغییر کنه اونجوری کمپرس میاد پایین و زیاد فرق خاصی با اولش نمیکنه برای همینه که راضی نیستید...
morteza4
05-06-1393, 12:17 بعد از ظهر
سرسیلندر و سوپاپ 200 = 120
میلنگ 200 =90
سیلندر وپیستون200 = 65
استارت که واقعا لازم بود = 35
باک=30
پوسته برق استارتی کامل=40
دیسک کلاچ سه چرخه ای 200= 35
تراشکاری و دایس برای استارت = 40
میل سنتر 200 = 12
میل تایپت = 4
فیلر گیری دو بار نیاز هست =8
اگزوز 200 مارک نیکساز 35
دست مزد کامل =60
پدال دنده =6
لوله جنت کاربرات 200 =6
صفحه کلاچ 6صفحه کامل با فنر و چهار شاخ =35
باطری برای استارت و غیره....
Alireza.BMW
05-06-1393, 12:35 بعد از ظهر
حرفتون درست اما شما کلا 392تومن برای تقویت موتور استفاده کردین بقیش مال باتریو اینا رو نباید در نظر گرفت واسه همین من برام تعجب آور بوده...مثلا همون باتریش 60تومنه که ربطی به تقویت کردن موتور نداره...اما فکر میکنم بعضی چیزاش قیمتاش رو بالا گرفتین....2تا سوالم که در میونه اینه که دیسک کلاج 3چرخه ای چی هست و کلا یه توضیح مختصر بدبد ممنون میشم و همینطور میل سنتر؟ تشکر
morteza4
05-06-1393, 12:44 بعد از ظهر
دیسک کلاچ 200 دیگه یعنی نیازی نیست دنده زنچیر جلو رو 17 تایی بزاری یه جورایی میشه مثل یه 200 استاندارد باطری واستارت کاملا لازمه چون کمپرس 200 خیلی قویه و پا رو میزنه منظورم از میل سنتر چهار تا پیچ نگه دارنده سیلندر و سر سیلندر که مال 200 بلند تره
V.rahimi360
05-06-1393, 01:19 بعد از ظهر
موتور اقای علیرضا استاندارد نیست! چون ارتفاع سیلندر 200 و 125 با هم متفاوته! علیرضا سیلندرو عوض نکرده و فقط پیستون و شاتون و میل لنگ عوض کرده. حالا نمیدونم چه شاتونی انداخته که هم به پیستون 200 بخوره هم با ارتفاع کم سیلندر 125 هماهنگ باشه! اما به هر حال موتورش الان استاندارد نیست! و مطمعنا از شاتون استاندارد 200 استفاده نکرده وگرنه یا پیستون میخورد زیر سر سیلندر یا حد اقل موتور خود سوزی میگرفت چون ارتفاع سیلندرش کمه. و همچنین اگر استاندارد جمعش میکرد مثل اقا مرتضی ممکن بود به همین نتیجه ای که مرتضی رسیده برسه! حالا باید ببینیم تفاوتشون چیه این که سیلندر رو هم عوض کنی یا بدی تراشکاری و فقط گشادش کنی! اینطور که اقا مرتضی میگه همه چیز موتورشو عوض کرده بجز کارتل والان موتورش کاملا استاندارده!! حالا چرا موتورش قوی نشده؟ ممکنه از تنظیم کاربرات باشه! یا از اگزوز. یا شایدم فروشنده ای که ازش قطعه خریده حرفه ای نبوده و اشتباهی شاتون یا میل لنگ 150 یا 125 یا حتی 250 بهش داده و باعث شده کمپرس موتور به هم بخوره. راستی شما Push rod موتورت رو هم عوض کردی؟ من نمیدونم به Push rod توی فارسی چی میگن. پوش راد اون دو تا میله هست که ار داخل سیلندر رد میشه میره توی سر سیلندر و به انگشتی های سوپاپ وصل میشه!! مال 128 با 200 حدود 8 میل اختلاف داره و اگر عوض نکردی این باعث میشه سوپاپ ها درست کار نکنن و باعث افت قدرت موتورت بشه. در ضمن تایر خیلی تاثیر داره! تایر ریس حتما بنداز! عقب 75 و جلو 50 تومن هست
Alireza.BMW
05-06-1393, 01:38 بعد از ظهر
آره من سیلندر رو عوض نکردم تراش دادم...برای میل لنگم والا تعمیرکار عوض کرده نمیدونم چکارا دیگه کرده ولی من هم از شتاب هم سرعت کاملا راضیم
morteza4
05-06-1393, 01:40 بعد از ظهر
دوست عزیز به اون دو تا قطه میگن میل تایپت اونا رو هم عوض کردم
V.rahimi360
05-06-1393, 04:55 بعد از ظهر
خب به هر حال الان دو نفر اینجا داریم که موتوراشونو تقویت کردن! هر دو 200 سی سی کردن یکی به طور استاندارد و با خرج بیشتر و یکی به طور غیر استاندارد و با خرج کمتر. جالبش هم اینه که اون که استاندارد تقویت کرده اصلا راضی نیست و اون که با خرج کمتر و غیر استاندارد تقویت کرده راضیه و کلی موتورش قوی تر شده! من هم قراره موتورمو تقویت کنم و میشم نفر سوم! و نتیجه رو هم اینجا اعلام میکتم و احتمالا در حین کار به جواب خیلی از سوالا میرسم چون میخوام خودم موتورو باز کنم اگر بشه. بعد از تقویت موتور میبینیم که موتور من قوی تر میشه یا مثل اقا مرتضی تغییر زیادی نمیکنه. اونوقت میشه نتیجه گرفت که در کل این کار به صرفه هست یا نه... حتما قبلش تحقیق میکنم که تفاوت کار علیرضا و مرتضی رو پیدا کنم! اگر لطف کنید دقیق و با جزییات بگید که چکار کردید کمک بزرگی میشه به من. ممنون
Alireza.BMW
05-06-1393, 07:55 بعد از ظهر
راستش من نه سوپاپ عوض کردم نه میل تایپت نه صفحه و دیسک...دیسکمم 5پیچه فابریک خودشه صفحه اضافیم نذاشتم اصلا نمیشه هم گذاشت...امااااااا من بوبین قوطی برق کاربرات و شمع و میل تایپت و صفحه کلاج موتورم ژاپنی هست حتی میل لنگش که تعمیرکاره برام پیدا کرد و تراش سیلندر و کارتل همین در ضمن بلبرینگ چرخ عقبم چون موتورراه زیاد میره هی خرای میشه اگه نمونه رو ببرید بلبرینگ فروشی و داشته باشه با نمونه بهتر عوض کنید خبالتون یه عمر راحته
V.rahimi360
06-06-1393, 05:32 بعد از ظهر
راستش من نه سوپاپ عوض کردم نه میل تایپت نه صفحه و دیسک...دیسکمم 5پیچه فابریک خودشه صفحه اضافیم نذاشتم اصلا نمیشه هم گذاشت...امااااااا من بوبین قوطی برق کاربرات و شمع و میل تایپت و صفحه کلاج موتورم ژاپنی هست حتی میل لنگش که تعمیرکاره برام پیدا کرد و تراش سیلندر و کارتل همین در ضمن بلبرینگ چرخ عقبم چون موتورراه زیاد میره هی خرای میشه اگه نمونه رو ببرید بلبرینگ فروشی و داشته باشه با نمونه بهتر عوض کنید خبالتون یه عمر راحته
ژاپنی بودن قطعات باغث افزایش چشمگیر قدرت و سرعت نمیشه. فقط تفاوتش با چینی توی کیفیته که دیر تر خراب میشه. میل لنگ ژاپنی مخصوص 200 سی سی انداخت؟؟؟ فکر نکنم اینطور باشه! چون میل لنگ 200 سی سی چینیش هم به زوور گیر میاد. اگر میل لنگ ژاپنی انداخته به احتمال زیاد مال cdi یا cg 125 ژاپنیه اونم دست دوم.
morteza4
08-06-1393, 12:59 بعد از ظهر
علیرضا از چه گیربکسی برای موتورت استفاده کردی از پنج دنده استفاده کردی یا چهار دنده بعد اگه پنچ دنده گذاشتی مال 200 خریدی یا 125؟؟؟
Alireza.BMW
08-06-1393, 01:27 بعد از ظهر
نه...گیربکس سی جی انداختم 5 دنده جناب مرتضی خان...
در جواب اون دوستمونم بگم من که گفتم سیلندرم فابریک خوده موتورمه میل لنگم میدونم فرقی نداره...اما شما یه بوبین سالم سی دی با یک قوطی برق سی دی سالم رو پیدا کن بزار رو موتورت البته اگه پیدا بشه بعد متوجه تفاوت میشی دوست عزیز
V.rahimi360
08-06-1393, 05:54 بعد از ظهر
نه...گیربکس سی جی انداختم 5 دنده جناب مرتضی خان...
در جواب اون دوستمونم بگم من که گفتم سیلندرم فابریک خوده موتورمه میل لنگم میدونم فرقی نداره...اما شما یه بوبین سالم سی دی با یک قوطی برق سی دی سالم رو پیدا کن بزار رو موتورت البته اگه پیدا بشه بعد متوجه تفاوت میشی دوست عزیز
دوست عزیز منظور من اینه که اگر میل لنگ شما مال 125 سی سی باشه حجم موتورت الان کمتر از 200 سی سی هست. چون کورس پیستون و در نتیجه حجم موتور رابطه مستقیم با میل لنگ دارن. درسته ژاپنی بهتره اما حرف من اینه که توی اینجور مواقع اگر میل لنگ چینی ولی 200 سی سی بندازی نتیجه بهتری میگیری تا این که 125 ژاپنی بندازی.
شما خودت حجم موتورتو حساب کن ببین چقدره! قطر پیستون شما 63.5 میل و کورس پیستون شما(که گفتم به میل لنگ مربوطه) 49.5 هست. فرمول محاسبه هم اینه:
قطر پیستون = bore
کورس میل لنگ = stroke
Engine size=(bore2*stroke*3.14)/4
با این حساب حجم موتور شما الان حدود 156 سی سی هست و کاملا هم ازش راضی هستی! پس قاعدتا اگر به 200 سی سی میرسوندیش خیلی بیشتر میشد قدرتش اما میبینیم که آقا مرتضی تا 200 رسونده ولی راضی نیست!! قضیه چیه ینی؟؟! کسی میتونه راهنمایی کنه؟ تو این پست هم انگار به جز ما 3 تا کسی نیست!
Alireza.BMW
08-06-1393, 07:23 بعد از ظهر
البته یادمه تعمیرکارم شاتون فابریکمو گفت به درد نمیخوره و جواب نمیده نمیدونم کوتاهتر انداخت یا بلندتر...این جدیده هم عین همونیه که خراب شده بود...
hamedtay
12-06-1393, 08:12 بعد از ظهر
سلام موتور من فلات کی تی ام 249 هست چطوری میتونم شتابش رو افزایش بدم یا به قول خودمونی وحشیش کنم
Alireza.BMW
12-06-1393, 08:32 بعد از ظهر
تعویض شمع با نمونه 2پلت یا سوزنی یا ایریدیوم...تعویض کاربراتور...اگه سرعت مهم نیست میتونید خورشیدی جلو رو یک دندونه کوچکتر بندازید
masoud36
03-07-1393, 09:04 قبل از ظهر
ايا امكان نصب سيلند 200روي 125 وجود داره؟
Gladiator
03-07-1393, 10:22 قبل از ظهر
ايا امكان نصب سيلند 200روي 125 وجود داره؟
بله داره
Alireza.BMW
03-07-1393, 10:42 قبل از ظهر
به جای سختی دادن به خودتون برید یه 200 استاندارد کارخونه رو بگیرید بهتره صفرشم 3 تومنه
speed and accelerations
03-07-1393, 11:17 قبل از ظهر
سلام.در جواب شما باید بگم اقای علی رضا موتورشون را سیلندرش را با تراشیدن یا جایگزین کردن بوش سیلندر 200حجمش را از 124به156 رسوندند وچون از همون سر سیلندر 124 استفاده کردند الان نسبت تراکم موتورشون از9.6به11.8رسیده و قاعدتا قدرت بیشتری نسبت به قبل داره ولی با گذشت زمان مشکلات دیگه ای بوجود میاد .که اگه همون سیلندر 125 را بوشش را تراشیده باشه موتورش خیلی زود داغ میکنه و قدرتش را از دست میده و خیلی زود به روغن سوزی خواهد افتاد .ولی اقا مرتضی با تعویض سیلندر وسر سیلندر و میل لنگ حجم موتورشون را به 200سی سی استاندارد رسوندند .مثل 200 های موجود در بازار و قاعدتا اون چیزی را که انتظار دارند بهشون جواب نمیدهد فقط کمی گشتاور نسبت به 125 بیشتر خواهد شد.واین 200 سی سی موجود با نسبت تراکم 9 هستش /واگر بخواهند قدرت و گشتاور بیشتری از موتورشون دریافت کنند .باید سر سیلندر موتورشون را باز کنند و بعد از اطمینان حاصل کردن از اینکه پیستون تا انتهای سیلندر بالا میاد منظورم نقطه مرگ بالا هستش .چون گفتند میل لنگ عوض کردند برای اطمینان از 200 بودنش /بعدش باید یه سر سیلندر موتور 150 سی سی را جایگزین سر سیلندر قبلی کنند.تا نسبت تراکم موتور از 9به11.6برسه و اون موقع میتوانند قدرت 200 را ببینند.البته باید کاربراتورعوض بشه و برای 200 نصب بشه و گیربکس بامدل پنج دنده و تعویض خورشیدی جلو جایگزین بشه /البته از گیربکس موتور XL125 هم میتونه استفاده بکنه چون نسبت دنده هاش تا دنده 4 با سی جی یکی هستش و دنده 5 اضافه داره که میتونه جواب گو باشه.البته از چنین موتوری با این روش تقویت همیشه نمیشه استفاده کر د وهزینه تعمیرات بالا هستش/موفق باشید
masoud36
03-07-1393, 11:40 قبل از ظهر
قطر گژنپين فرقي نميكنه؟
Alireza.BMW
03-07-1393, 12:57 بعد از ظهر
من موتورم 1سالو نیمه که 200 کردم هنوز پیستون به روغن سوزی نیوفتاده فقط اون دفه که گیربکس عوض کردم دیدم شاتونم یکم مشکل دار شده کمپلت شاتونو دسته شاتونو عوض کردم حاظرم با هر آپاچی هم کل بندازم به شرط گرفتن تو شتاب...
در مورد داغ کردن همه 200 ها زیاد داغ میکنن حتی استانداردش چون سی جیه دیگه تکنولژیش قدیمه... فکر کنم سر سیلندرمم تراش داده تعمیرکارم
MOHAMMAD REZA1
09-07-1393, 04:23 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان من یه موتو هیرمن 125 مدل 88 دارم میخوام 125 رو به 150 افزایش بدم میخواستم بدونم که عایا میشه این کارو کرد؟؟ اگه میشه چه لوازمی نیاز داره؟؟ که تهیه کنم بدم دست تعمیرکار تا کارشو تموم کنه البته اگه میشه قیمت تقریبی لوازمش رو هم ذکر کنید مرسی موفق باشید
ali dodangh
05-09-1393, 05:50 بعد از ظهر
سلام من یه موتور 125 دارم لطفا اگه میشه در مورد تقویتش یه کمی بهم بکنین
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
AMIR_NINJA
08-09-1393, 11:04 بعد از ظهر
با سلام
من یک موتور سیکلت پالس 220 خریدم حدوداً 2ماهه حدود 2000 تا هم باهاش رفتم
ماکسیمم سرعتی که تونستم باهاش برم حدود 140 بوده یه خورده کمتر یا بیشتر بعضی وقتها
من تو جاده میرم با موتور و الان بعد از یه مددت احساس میکنم موتور خوب گاز نمیخوره و توی دنده یکی مونده به آخر دیگه دور موتورم رو حوالی 8 میمونه , خواستم ببینم میره سمت رد لاین دنده معکوس دادم دیدم میره و دوباره دنده را زیاد میکنم حس میکنم نمیکشه موتور
البته اینو بگم توی شهر عالیه اما توی جاده حس میکنم موتور به سختی و با شرایط سربالایی نبودن و عدم وزش باد مخالف میتونه راحت برسه به 140
من میخوام این موتور را تقویت کنم اما اخبار ضد و نقیض زیاد شنیدم یا خومدم که خوبه یا نه
میخوام بدون فشار به انجین راحت 150 تا بره اگه 155 بره که خیلی خوبه و شتابش حفظ بشه
صدای اگزوز بهتری داشته باشه
قدرت موتور زیاد بشه
اگه لازمه امنیت ترمزهام بیشتر بشه
ضمناً نمیدونم کاتالیزور کنار اگزوز را بردارم خوبه یا نه چون یکی از دوستان که قبلاً موتورسازی داشت میگفت خوبه
یا اینکه میگفت صافی بنزین نداره پالس بخر وصل کن براش
ضمن اینکه مصرف سوخت نمیخوام خیلی زیاد بشه
آیا میتونم نور و چراغهای بهتری بندازم براش چه نور پایین چه نور بالا و اینکه باتریم ضعیف میشه؟ میتونم باتری یا برق موتور را هم تقویت کنم؟
دوستان من میدونم که با این مشخصات بهتره برم یک 250 بخرم خیالم راحت بشه اما الان نمیتونم و باید همین پلس 220 را تقویت کنم
خدا خیرتون بده اگر راهنمایی کنید
با تشکر
Magma
14-09-1393, 03:50 قبل از ظهر
صافی بنزین بنداز. کاربراتتو تمیز کن. دیافراگمشو عوض کن. سرعت بیشتر میخوای اگزوزتو عوض کن خورشیدیه عقبو کوچیک کن.باز میخوای بیشتر بشه پیستون باید بزرگ کنی. کاربراتو عوض کنی. اما هندیا معمولا همینجورن. شتابشون خوبه ولی سرعتشون کمه
ramfer
12-10-1393, 08:33 قبل از ظهر
سلام به همه ی دوستان
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین یه سوال مهم دارم
و اما سوال:
من یه موتور 125 pishtaz مدل 88 داشتم که دزدیدنش اما بعد یه هفته فقط کل موتور به جز انجینش پیدا شد
ما تصمیم به خرید یه انجین گرفتیم و انجینی به نام pishro 150cc گرفتیم و روش بستیم
پس از تحویل موتور موتور به شدت سر حال بود به طوری که با خورشیدی 17 جلو
دنده 2: 70
دنده 3: 90
دنده 4: 120
ودنده 5: کیلومتر میخوابید (البته این انجین دنده هاش مثل اپاچی بود)
تا یه ماه اول خوب بود اما بعد شروع به پسرفت شتاب و سرعت کرد البته من نه لش میرفتم نه رد لاین!
اومدم خورشیدی رو 16 کردم که پسرفتش میشه گفت ایستاد
الان سرعتش به اینگونه است
دنده 1: 30
دنده 2: 50
دنده 3: 70
دنده 4: 90
دنده 5: 110 !
موتور رو از اول خیلی تحویلش میگرفتم از قبیل روغن فیلر تمیز و تنظیم کردن کاربرات و ...
همونطور که میبینید الان به شدت ضعیف شده
تعمیرگاهم که برده بودم گفته بود یه کاریش میکنم ولی ...
به نظر شما اساتید مشکل کجاست ؟ وراه مشکل چیست؟
ایا اگر 150 رو 200 کنم حتی از روز های اوج خودش بهتر خواهد شد؟
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین فک کنین موتور خودتونه:297:
- - - Updated - - -
سلام به همه ی دوستان
و اما سوال:
من یه موتور 125 pishtaz مدل 88 داشتم که دزدیدنش اما بعد یه هفته فقط کل موتور به جز انجینش پیدا شد
ما تصمیم به خرید یه انجین گرفتیم و انجینی به نام pishro 150cc گرفتیم و روش بستیم
تا یه ماه اول خوب بود اما بعد شروع به پسرفت شتاب و سرعت کرد البته من نه لش میرفتم نه رد لاین!
موتور رو از اول خیلی تحویلش میگرفتم از قبیل روغن فیلر تمیز و تنظیم کردن کاربرات و ...
AMIR_NINJA
16-10-1393, 09:12 قبل از ظهر
سلام به همه ی دوستان
و اما سوال:
در تقویت انجین یک موتورسیکلت عدم توجه به ظرفیت موتورسیکلت دردسر ساز و خرج ساز میشه
ظرفیت ارتقاء باید داشته باشه موتورسیکلت
شما از سیستمی که برای 125 سی سی طراحی شده انتظار داری به 200 سی سی برسه؟
یا میخواهی تقویت بشه بدون مستهلک شدن؟
اگرچه ممکنه با تقویت یک بازه زمانی انفجاری حرکت کنه اما مستهلک شدن و کاهش کیفیت حرکت موتورسیکلت هم طبیعیه چون نمیشود غیر اصولی فقط با تغییر انجین از یک موتورسیکلت انتظار قدرت بیشتر داشت
خوابیدن کیلومتر یک مدت اگرچه حس قدرت را ممکنه بده و فرد فکر کنه خیلی عالی شده موتورسیکلت اما اگر تقویتی غیر اصولی انجام گرفته باشد کیفیت عملکرد موتورسیکلت کاهش پیدا میکنه
نباید صرفاً دنبال این بود که فرمولی ارائه شود برای اینکه 125 سی سی با قدرت و ایمنی 200 سی سی حرکت کند چون کارخانه موتورسیکلت سازی هم میتواند این کار را انجام دهد
شما دو تا مورد غیر هماهنگ واسه موتورسیکلت خودت داری
انجین 150 سی سی واسه سیستمی که برای 125 سی سی طراحی شده
و سیستم 125 سی سی با انجینی که بالاتر از 125 سی سی است
حتی ممکنه انجین کیفیت عملکرد را از دست بدهد
ارتقاء 150 به 200 حتی اگر پیاده سازی شود شاید همین نتیجه انفجاری کوتاه مدت و خرج بیشتر را در پی داشته باشد
به قطر لاستیک ها
ایمنی ترمزها
اسکلت موتورسیکلت
سیستم تعلیق موتورسیکلت
و فرمانپذیری موتورسیکلت هم اگر دقت کنی این تقویت غیر اصولی میتونه خطرناک محسوب شود در رانندگی
بهترین توصیه عدم خرج اضافی و صرفه جویی اقتصادی برای خرید یک موتورسیکلت در کلاس بالاتر است شاید.
فلات دوست
27-10-1393, 10:25 قبل از ظهر
امیرجان افزایش 200 به 250 ( بیشتر منظورم تریل هستش) چی ؟ به نظرت خطر داره؟
AMIR_NINJA
27-10-1393, 04:07 بعد از ظهر
جناب فلات دوست در مورد موتورسیکلت های تریل اطلاعات زیادی ندارم
اما تیونینگ بطور کلی میتواند در بخش بدنه و ظاهر موتورسیکلت و بخش انجین موتورسیکلت انجام شود
خوب در بخش ظاهری بحث مقاومت در برابر جریان هوا وجود داره که در مسابقات اهمیت بیشتری داره
قسمت هایی که باعث فشار مضاعف به انجین میوند مانند آینه های غیر اصولی دستکش روی دستگیره طلق ولوازم اینگونه باید حذف شده یا با نوع مناسب و اصولی جایگزین شود.
مهمترین بخش تیونینگ برای انجین موتورسیکلت و نحوه انتقال قدرت از انجین به چرخ عقب است
راه کار هایی مثل
تغییر خورشیدی عقب یا جلو که هر چه خورشیدی(دنده زنجیر) جلو بزرگتر شود به همان مقدار اندازه سرعت بیشتر میشود و هرچه خورشیدی(دنده زنجیر) عقب کوچکتر شود سرعت میشود که البته مقدار مشخص و تناسبی دارد که خارج از این تناسب ایمن نیست
البته این بحث میتواند قدرت و کشش انجین را کاهش داده و در مسیرهایی که موتور سیکلت شیب یا سربالایی را طی میکند و در مسیرهایی که موتورسیکلت دو ترکه است در طولانی باعث مستهلک شدن موتورسیکلت میشود
افزایش توان موتورسیکلت از طریق ارتقاء سیستم سوخت رسانی و سیستم برق نیز میسر است
البته درباره موتورسیکلتهای 125 سی سی میتواند از کاربراتورهایی با پیستون بزرگتر یعنی 150 استفاده شود ومتناسب با افزایش بنزین هوا را افزایش داد
درباره سیستم برق میتواند از ترانزیستورهای مناسب با برند معتبر استفاده شود
شمع نیز راندمان موتور را بالا میبرد و شمع درجه یک و سوزنی ایریدیوم مفید است
کف تراشی سرسیلندر برای کوچک شدن محفظه انفجار و ارتقاء قدرت انجین استفاده از سیلندر وپیستون با حجم بالاتر که اینهم در حیطه علمی و فنی باید انجام گیرد و باید اجزاء موتورسیکلت تطبیق داده شود به عنوان مثال برای موتورسیکلت 125 سی سی شاید از سیلندر و پیستون 150 سی سی استفده شود اما باید موتورسیکلت کشش این ارتقاء را داشته باشد و ایمنی مهم تر از ارتقاء سرعت موتورسیکلت است
از سیستم کلاج قویتر با صفحه کلاج مرغوبتر و با کیفیت بالاتر استفاده شود و اگر امکان داشت چهار شاخه کلاج از نوع 4 پیچ به 6 پیچ تغییر داده شود تا قدرت سیستم کلاج افزایش پیدا کند
استفاده از روغن موتور مرغوب و تنظیم باد لاستیک ها هم در عملکرد بهتر موتورسیکلت و عدم استهلاک موتورسیکلت تأثیر دارد
اما
تیونینگ های غیر اصولی میتواند مرگبار باشد برای همین خوب است دست به آچار بودن را یک بحث بدانیم و تیونینگ موتورسیکلت را بحث دیگری
مراجعه به مکانیک کار بلد موتورسیکلت برای تیونینگ مفید تر است و خطر تیونینگ غیر اصولی را کاهش میدهد
دوستانی که موتورسیکلت 125 سی سی سوارند یا 150 سی سی سوارند یا قصد ارتقاء هر موتورسیکلتی را دارند توجه داشته باشند که بدون اطلاعات فنی و مکانیکی موتورسیکلت را وسیله آزمایش فنی تیونینگ موتورسیکلت قرار ندهند چون این وسیله به عنوان موش آزمایشگاهی نیست و میتواند مرگبار باشد
تا بحال به سطح تماس لاستیک ها
چسبندگی
و قدرت ترمز های موتورسیکلت های 125 سی سی و 150 سی سی توجه داشته اید
اینکه میگویم موتورسیکلت باید کشش ارتقاء داشته باشد فقط بحث انجین نیست
حتی اگر سرعت انفجاری زیاد شود نوع ترمز و لاستیک ها برای سرعت بالا ایمن نیست
بحث تیونینگ اطلاعات فنی و مکانیکی احتیاج دارد و توصیه میشود مبلغ تیونینگ غیر اصولی برای خرید موتورسیکلت در کلاس بالاتر هزینه شود.
nadia
13-02-1394, 12:04 قبل از ظهر
سلام
من یه متور 150 آزما روبا عوض کردن سیلندر و سر سیلند و شاتون به 250 تبدیل کردم اما چند مشکل اساسی واسمپیش امده
1.وقتی که شاتون سرسیلندر سب شد پیستون حدود 0.5cm کوتاه تر بود و مجبور شدم سیلندر را مقداری ترش دهم
2.شاتون از قسمت پایین با میرلنگ 150 همخوانی داشت اما از قسمت بالا و بوش پیستون کمی گوچک تر بود و مجبور شدم به صورت دستی قطر آن را افزایش دهم
3به دلیل نبودن سرسیلندر بدون دنده تایم برای موتور هوندا سرسیلندر 200 بر روی آن نسب کردم
به نظرتون قدرته 250 رو داره؟؟؟؟
بنظرتون گیر بکس 6 دنده روش جواب میده؟
فلات دوست
13-02-1394, 07:09 قبل از ظهر
سلام
من یه متور 150 آزما روبا عوض کردن سیلندر و سر سیلند و شاتون به 250 تبدیل کردم اما چند مشکل اساسی واسمپیش امده
1.وقتی که شاتون سرسیلندر سب شد پیستون حدود 0.5cm کوتاه تر بود و مجبور شدم سیلندر را مقداری ترش دهم
2.شاتون از قسمت پایین با میرلنگ 150 همخوانی داشت اما از قسمت بالا و بوش پیستون کمی گوچک تر بود و مجبور شدم به صورت دستی قطر آن را افزایش دهم
3به دلیل نبودن سرسیلندر بدون دنده تایم برای موتور هوندا سرسیلندر 200 بر روی آن نسب کردم
به نظرتون قدرته 250 رو داره؟؟؟؟
بنظرتون گیر بکس 6 دنده روش جواب میده؟
از دوستان تیونی و ارتقا دهنده شنیدیم که هر ارتقا حداکثر یه پله جواب میده و بیشتر از اون میگن دردسر و خرج خیلی داره که خریدش بهتره
به عبارتی جنابعالی حداکثر 200 بایست بکنی نه بشتر
برا نمونه خودم قصد دارم که سی جی ال 150 رو ارتقا بدم که گفتن حداکثر 200 بکن نه بیشتر
ahmadra.2520
13-02-1394, 11:26 قبل از ظهر
چه كاريه اخه
شما همه كارايي كه كردي درست
اون لرزشي كه تو موتور ايجاد ميشه رو ميخواي چيكارش كني؟
وقتي بخواي با موتورت تخته گاز بري هرچقدرم خوب اچاركشي كني چون تنه براي ١٥٠ طراحي شده كشش قدرت و سرعت ٢٥٠ رو نداره و جاپايي موتور تبديل ميشه به دستگاه ماساژور پاي شاندرمن! دي!!
انقدر ميلرزونه كه كف پا گز گز كنه!
حالا من ديگه حرفي از ايمني و اينجور مسائل نزدم
چون كمك فنر ها بايد تقويت بشه
لاستيك بايد كشش داشته باشه
طوقه ها پره ها ترمز ها
يكي از دوستان ازين كارا كرده بود اگزوزش وقتي تخته گاز ميرفت سرخ ميشد
شما تو بازار هيچ موتور اصولي و استاندارد ٢٠٠يا ٢٥٠ رو نميبينيد كه رادياتور روغن يا رادياتور اب نداشته باشه!
دوست عزيز به روغن سوزي ميفته موتورت
از ما گفتن
nadia
13-02-1394, 06:59 بعد از ظهر
سلام نگفتین که گیربوکس 6 دنده روش جل میخوره یا نه؟؟ ضمنا منکه سیلندره 250 رو تراش ندادم به کل سیلندرو لوض کردمو 250 گذاشتم به نظرتون چیکار کنم که یه موتوره درستو درمون شه و سرعتش به قده چشم گیری تغییر کنه واسه لرزشه موتور چیکار کنم تورو خدا کمک کنید کاریه که کردم نمیشه تغییرش داد
فلات دوست
14-02-1394, 07:26 قبل از ظهر
سلام نگفتین که گیربوکس 6 دنده روش جل میخوره یا نه؟؟ ضمنا منکه سیلندره 250 رو تراش ندادم به کل سیلندرو لوض کردمو 250 گذاشتم به نظرتون چیکار کنم که یه موتوره درستو درمون شه و سرعتش به قده چشم گیری تغییر کنه واسه لرزشه موتور چیکار کنم تورو خدا کمک کنید کاریه که کردم نمیشه تغییرش داد
دوست عزیز مطالب رو خوب بخون دیگه
این کار شما عملی و منطقی نیستش و باید بی خیال بشی ، اینکار شما مثل اینه که بخواهی موتور خاور رو به پراید بخورونی
برو یه 250 کارکرد بگیر
nadia
14-02-1394, 04:51 بعد از ظهر
خب من الان موتورو تکمیل کردم نگفتم این کار عملی هست یا نه پرسیدم واسه لرزشش کاری میشه کرد؟؟من الان یه هفتس موتورو آماده کردم تا الانش که هیچ نقصی نداشته و منتظرم آب بندیش تموم شه تا یه گاز آخر باش برم به نظرتون بجز موتورش چی تو سرعتش تاثیر میزاره
Magma
14-02-1394, 09:25 بعد از ظهر
nadia لرزش توی موتور تک سیلندر یه چیز نرماله. اگه لرزشتون غیر قابل تحمله موارد زیر به کارتون میاد
1-اگر لرزش رو دور سلو هست باید کاربراتتون بهتر تنظیم بشه و و شمع . سر شمع بررسی بشه
2-اگه لرژش توی دور بالاست میتونید چک کردن وضعیت میل لنگ و بلبرنگ هاش و همچنین فیلر سوپاپ ها میتونه کمش کنه
3-من نمیدونم پوسته انجینتون 125هست یا نه اما در نهایت وقتی لرزش با هیچکدوم از این موارد درست نشد میتونید دسته موتور با بوش پکینگ بسازین که دیگه تیر خلاصه تو ملاج لرزش
4-خیلی وقتا لرژش تو قسمت عقب موتور هست و ترک نشین اونو حس میکنه. یعنی دوشاخ عقب و جاپایی ها لرزه داره که واسه اونم به ترتیب باید اینارو چک کنید تنیم بودن چرخ عقب- زنجیر- بلبرینگ های توپی عقب- بوش سگدست دوشاخ
برای اینکه شتاب و سرعت موتورتون چشمگیر بشه میشه چند تا حقه توی انجین پیاده کرد و یه تعدادی بیرون از انجین. کاربرات به نظر من مهمترینشه. اگر کاربرات فابریک سی جی هست حتما عوض کنین و حداقل کاربرات پیستونی 30 میلیمتر بندازین. گزینه ی بهتر کاربرات سوزوکی آمیکو مارک tkهست اگر گیر بیاد. شمع خوب هم بی تاثیر نیست. یه عکس از انجین موتور بزارین تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم
فلات دوست
15-02-1394, 06:43 قبل از ظهر
خب من الان موتورو تکمیل کردم نگفتم این کار عملی هست یا نه پرسیدم واسه لرزشش کاری میشه کرد؟؟من الان یه هفتس موتورو آماده کردم تا الانش که هیچ نقصی نداشته و منتظرم آب بندیش تموم شه تا یه گاز آخر باش برم به نظرتون بجز موتورش چی تو سرعتش تاثیر میزاره
انجین 250 با شاستی و بدنه 150 همخوانی نداره و لرزش 100 درصد همیشه داری و آخرشم اعصاب خورد شدن خودت هستش
واسه سرعت بیشتر خورشیدی جلو و عقب رو تغییر بده
kamran123654789
11-03-1394, 07:07 قبل از ظهر
سلام دوستان
من یک موتور 125 دارم برای برای افزاریش حجم موتور چند وسیله هست می خوام بگیرم اگه چیزی کم کسر داره که باید بگیرم حتما بگید
سر سیلندر 200 قیمت 120تومن
سیلندر 200 قیمت 100 تومن
میلنگ 200 قیمت 80تومن ----------با بلبرینگ
شاتون 200 قیمت 30تومن
میل تاپیت 200 قیمت 33تومن
اسبگ200 قیمت ندارم
گیربکس 200 قیمت 85تومن
کاربرات 200 قیمت 60 تومن
هر یک از دوستان قیمت داخل بازار هر یک از وسیله ها رو داره حتما بگه
دوستان اگه اینارو از موتور عوض کنم موتور کار خواهد کرد به نظرتون ؟ مثل موتور نو خواهد شد ؟
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من یک موتور 125 دارم برای برای افزاریش حجم موتور چند وسیله هست می خوام بگیرم اگه چیزی کم کسر داره که باید بگیرم حتما بگید
سر سیلندر 200 قیمت 120تومن
سیلندر 200 قیمت 100 تومن
میلنگ 200 قیمت 80تومن ----------با بلبرینگ
شاتون 200 قیمت 30تومن
میل تاپیت 200 قیمت 33تومن
اسبگ200 قیمت ندارم
گیربکس 200 قیمت 85تومن
کاربرات 200 قیمت 60 تومن
هر یک از دوستان قیمت داخل بازار هر یک از وسیله ها رو داره حتما بگه
دوستان اگه اینارو از موتور عوض کنم موتور کار خواهد کرد به نظرتون ؟ مثل موتور نو خواهد شد ؟
با تشکر
ali_r
11-03-1394, 09:23 قبل از ظهر
نه کار نخواهد کرد اخه این چه سوالیه؟ منظورت اگه اینکه مثل موتور نو اببندی بخواد جواب مثبت هست
kamran123654789
11-03-1394, 10:16 قبل از ظهر
داداش اینارو می خوام عوض کنم و به نظرت چه کارش بکنم که هیچ موتوری بهش نرسه یعنی توی موتورا تک باشه
mehdi608
12-03-1394, 04:03 بعد از ظهر
10 الی 20 درصد می توان به حجم اولیه موتور اضافه کرد بدون خرید لوازم اضافی...که این کار در تخصص تراشکاران عزیزه...
اما اگه بخوای 125 بشه 200 این که خوب از کار در بیاد احتمالش ضعیفه... ولی 150 جواب می ده
هر موتوری رو بر اساس یه استاندارد ساختن مثلا 125 رو همون حجم 125 تا نهایتش 150 جواب میده ولی یکدفه بشه 200 احتمال همه نوع خرابی مثل روغن سوزی بعد از یه مدت و... هست اگر هم بشه خرجش خیلی بالاست که بهتر از اوراقی ها یا موتور های مزاییده ای یه انجین 200 تهیه کنی که کمتر از 250تومن گیرت میادنصبش کنی روی موتورت...
kamran123654789
13-03-1394, 09:05 قبل از ظهر
10 الی 20 درصد می توان به حجم اولیه موتور اضافه کرد بدون خرید لوازم اضافی...که این کار در تخصص تراشکاران عزیزه...
اما اگه بخوای 125 بشه 200 این که خوب از کار در بیاد احتمالش ضعیفه... ولی 150 جواب می ده
هر موتوری رو بر اساس یه استاندارد ساختن مثلا 125 رو همون حجم 125 تا نهایتش 150 جواب میده ولی یکدفه بشه 200 احتمال همه نوع خرابی مثل روغن سوزی بعد از یه مدت و... هست اگر هم بشه خرجش خیلی بالاست که بهتر از اوراقی ها یا موتور های مزاییده ای یه انجین 200 تهیه کنی که کمتر از 250تومن گیرت میادنصبش کنی روی موتورت...
سلام داداش یک سوال خب من که همه وسایل رو می خوام عوض کنم -گیربکس -شاتون- میلنک - سیلندر - سرسیلندر - میل تابیک- سوپاپ- کاربرات -
و غیر ...
این همه وسایل می خوام بخرم هنوز شما می فرمایی که شاید خب جواب نده حساب گرفتم 500هزار تومن فقط وسایل لازم داره که بخوام بگیرم:297:
Sohl
17-03-1394, 11:47 بعد از ظهر
اقا موتور بنده پالس ns هست چه كاري براي تقويتش انجام بدم؟
يه بنده خدايي ميگفت شمع ايريديوم بنداز و خورشيدي جلوشو بزرگ تر كن خيلي تاثير داره
hossseyn
27-03-1394, 01:52 بعد از ظهر
سلام دوستان به نظر شما اگه بشه انجین ان اس را عوض کرد ااز لحاظ شاسی ،ترمز وبقیه امکانات با یه انجین 300 سی سی جفت میشه..؟
فلات دوست
28-03-1394, 10:37 قبل از ظهر
سلام دوستان به نظر شما اگه بشه انجین ان اس را عوض کرد ااز لحاظ شاسی ،ترمز وبقیه امکانات با یه انجین 300 سی سی جفت میشه..؟
سلام به نظر من حداکثر 250 بکن و 300 رو اگرم بشه منطقی نیستش
hossseyn
28-03-1394, 07:06 بعد از ظهر
سلام به نظر من حداکثر 250 بکن و 300 رو اگرم بشه منطقی نیستش
دارم تحقیقات میکنم ببینم میشه انجین دوک 390(372) را با شاسی ان اس جفت کرد با توجه به اینکه خود هندی ها هم همچین کاری کردن گویا....:riz284:
miking
31-03-1394, 05:55 بعد از ظهر
آقا سلام ببخشید من یک cpl 110 cc دارم و بخاطر گواهینامه چیزه دیگه ای هم نمیتونم بگیرم میخواستم ببینم چجوری میتونم تقویتش کنم؟ موتور هم دنده اتوماتیک هست:4chsmu1:
blackwhite
02-08-1394, 12:22 قبل از ظهر
سلام ...
من آپاچی 160 مدل 89 دارم
میخوام بهش برسم و تقویتش کنم
فک کنم اولین کار باید اگزوز رو خالی کنم درسته
اگر امکان داره از نحوه خالی کردنش عکس یا اگه فیلم دارید بفرستید البته واسه آپاچی حالا شایدم همه یه مدل باشن که بعید میدونم
خودم میخوام ببینم و یه چیزایی بفهمم و اونوقت ببرم پیش تعمیرکار که حداقل بفهمم چیکار میکنه و اینکه بهش هم نظر بدم چیکار کنه که بهتر بشه . چون تو شهرستان تعمیر کار ماهر وجود نداره و فقط باید بهش بگی چیکار کنه و اونو انجام بده . بلاخره آدم باید خودشم بدونه که با موتورش میخواد چیکار کنه و چه تغیراتی بده .
دوستان ممنون میشم زودتر کمک کنید ...
mohammadkurd
19-08-1394, 10:12 قبل از ظهر
سلام ببخشید دوستان مجدد این سوال رو تکرار میکنم بنده میخوام یک موتور 125 CDI به 150 تبدیل کنم یعنی باید اول برم یک پیستون 150 رو بگیرم بعد بوش سیلندر رو براش تنظیم کنم با تراشکاری و همچنین ارتفاع و قطر گژن پین بعد دیگه نیازی به تغییر سر سیلندر یا تراش دادنش نیست یا دستکاری گیربکس لطفا راهنمایی کنید قربون همگی دوستان.
VAHID
19-08-1394, 12:38 بعد از ظهر
سلام ببخشید دوستان مجدد این سوال رو تکرار میکنم بنده میخوام یک موتور 125 CDI به 150 تبدیل کنم یعنی باید اول برم یک پیستون 150 رو بگیرم بعد بوش سیلندر رو براش تنظیم کنم با تراشکاری و همچنین ارتفاع و قطر گژن پین بعد دیگه نیازی به تغییر سر سیلندر یا تراش دادنش نیست یا دستکاری گیربکس لطفا راهنمایی کنید قربون همگی دوستان.
اگر اصولی بخوایید کار کنید باید سیلندر و سر سیلندر 150 نصب کنید
گیربکس رو نیازی نیست دستکاری کنید
mohammadkurd
19-08-1394, 06:42 بعد از ظهر
قربانت داداش وحید گل پس بنده فردا برم سیلندر و سرسیلندر بگیرم.
ghool
19-08-1394, 08:53 بعد از ظهر
سرسیلندر سوپاپ بزرگ بگیری بهتره نفس موتورت بیشتر میشه
mohammadkurd
19-08-1394, 11:04 بعد از ظهر
ببخشید دوستان زیاد مزاحم میشم سوال میپرسم این داداش گفته سوپاپ و سر سیلندر بزرگ بگیری من میرم پیش فروشنده میگم یه سیلندر و سرسیلندر 150 با پیستون 150 میخوام خودش میدونه دیگه درسته؟بعدش سرسیلندر با نو سوپاپ ها و اسبک ها و میل تایپت ها همراه شه یا باید جداگانه بگیرم راستی میشه از همون قبلی 125 برای این سرسیلندر نو استفاده کرد؟ممنون داداش های گلم
Kamal 69
20-08-1394, 04:22 بعد از ظهر
ببخشید دوستان زیاد مزاحم میشم سوال میپرسم این داداش گفته سوپاپ و سر سیلندر بزرگ بگیری من میرم پیش فروشنده میگم یه سیلندر و سرسیلندر 150 با پیستون 150 میخوام خودش میدونه دیگه درسته؟بعدش سرسیلندر با نو سوپاپ ها و اسبک ها و میل تایپت ها همراه شه یا باید جداگانه بگیرم راستی میشه از همون قبلی 125 برای این سرسیلندر نو استفاده کرد؟ممنون داداش های گلم
سلام دوست عزیز لوازمی که شما احتیاج داری را مینویسم : سیلندر 150 شرکتی جنس خوب لیفان باشه بهتره +رینگ و پیستون خوب که فقط شهاب بگیر و اما سر سیلندر هم مال 150 جنس خوب شرکتی بگیر انگشتیها و میل تایپیت مال خودت خوبه فقط باید دو تا سوپاپ 150 خوب بگیری سوپاپ هم فقط شرکتی جنس خوب چینی هست پیدا میشه حواست باشه تحت تاثیر حرف فروشنده ها از اون سوپاپهایی که به اسم ژاپن خواستند بهت بندازن به هیچ عنوان نگیر که خیلی آشغالند موفق باشی.
mohammadkurd
20-08-1394, 09:29 بعد از ظهر
قربون شما داداش های گلم ممنون بابت راهنمایی هاتون رفتم انجام بدم یا حق.
hannan
20-08-1394, 10:47 بعد از ظهر
خدمت عزیزانی میخوان موتورشون تقویت بشه:
۱-سوزن کاربراتورو عوض کنین وکوتاه تر بذارین اگه تونستین206
۲-هواکشو باز کنین تا بهتر نفس بکشه
۳-شمع رو عوض کنین واز بهترینا و اصلیا بذارین
۴-خورشیدی عقب مخصوصا تو اپاچی کوچکتر ولی نه زیاد وجلو رو کمی بزرگتر کنین تو خچرشیدی ها زیاده روی نکین که اصلا به صلاح نیست
۵-همه اینا به تنهای جواب نمیده ولازمه همه اجرا بشه مختصر گفتم تاسرتونو درد نیارم
mohammadkurd
23-08-1394, 09:19 قبل از ظهر
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید؟آیا هرچی شماره بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ ممنون میشم توضیح بدید با تشکر.
- - - Updated - - -
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید ؟آیا هرچه این شماره بالاتر باشه بهتره یا که خیر این فقط یه مقدار؟ممنون دوستان عزیز.
- - - Updated - - -
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید؟آیا هرچه این شماره بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ ممنون عزیزان.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز باسلام مجدد منظور از شماره رینگ و پیستون چیه؟آیا این شماره هرچه بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ممنون دوستان.
Komando
23-08-1394, 01:29 بعد از ظهر
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید؟آیا هرچی شماره بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ ممنون میشم توضیح بدید با تشکر.
- - - Updated - - -
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید ؟آیا هرچه این شماره بالاتر باشه بهتره یا که خیر این فقط یه مقدار؟ممنون دوستان عزیز.
- - - Updated - - -
دوستان با سلام مجدد بنده رفتم رینگ و پیستون 150 بگیرم فروشنده ازم پرسید شماره چند میخوام من هم متوجه نشدم میشه لطفا یه توضیحی در مورد شماره رینگ و پیستون بدید؟آیا هرچه این شماره بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ ممنون عزیزان.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز باسلام مجدد منظور از شماره رینگ و پیستون چیه؟آیا این شماره هرچه بالاتر باشه بهتره یا خیر این فقط یه مقدار؟ممنون دوستان.پیستونها و رینگها بستگی به نوع موتور یا ماشین داره که چه سایزهایی ازشون موجود باشه.ولی بیشترشون از 0 یا استاندارد و 0.25و 0.50و0.75و.1 موجودهست که با هر بار تراش سیلندر از سایز بزرگتر استفاده میشه البته ممکنه بدلیل کشادشدن زیاد یا خط عمیق سیلندر نیاز به سایز خیلی بزرگتر باشه .مثلا اگه یک بندازی یه مقدار خیلی کمی به قدرت موتور ازوده میشه ولی در صورت نیاز به تراش دیگه قابل تراشکاری نداره.پس شما باید از رینگ و پیستون 0 یا استاندارد استفاده کنید.به فروشنده بگو رینگ پیستون صفر(استاندارد STD ) میخام
mohammadkurd
26-08-1394, 09:55 بعد از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت داداش های گل شرمنده این سوال رو تو تاپیک خودش نپرسیدم لطفا جواب بدین:بنده خواستم یه قطعه دنده شمار واسه موتورم نصب کنم فروشنده پرسید تک پیچ یا جفت پیچ منظورش و نفهمیدم لطفا جای دقیق نصب این قطعه رو بگین و منظور از پیچ هاش چیه با تشکر فراوان ممنون.
abbashoseini15
25-10-1394, 09:44 قبل از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گل من یه هوندا cdi 125 دارم میخوام کلا سیلندر رو عوض کنم میخواستم بدون هزینش چقدره و چه چیز هایی باید عوض بشه راهنمایی کنید ممنون میشم.
Alireza.BMW
25-10-1394, 01:06 بعد از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان گل من یه هوندا cdi 125 دارم میخوام کلا سیلندر رو عوض کنم میخواستم بدون هزینش چقدره و چه چیز هایی باید عوض بشه راهنمایی کنید ممنون میشم.
تو صفحات قبل دوستان و من گفتیم چه کارهایی لازمه... تعویض رینگ و پیستون به نمونه 150 یا 200 سی سی قیمتا مختلفه 20تا 35 تومن... تراش سیلندر و سرسیلندر باید پیش تراشکار ماهر ببرید که اینم 40تومنی آب میخوره...تعویض شاتون با نمونه کوتاهتر که اینم 80 اینا هستش و چون شاتون باید عوض شه موتور باید پله شه که دستمزد 70تومنی داره کلا 200تومنی خرج داره حداقل...
اما خب چه کاریه دوست عزیز الان 150 و 200 نمونه کارخونه ایشون هستن توی بازار 100الی 200 از 125 گرونترن...
hasan4747
26-10-1394, 11:16 بعد از ظهر
سلام سالار اینی که میگیشاتون کوتاه بندازیم من خیلی دنبال شاتون کوتاه گشتم که به سی جی بخوره ولی همچین شاتونی پیدا نکردم لتفن بم بگو که شاتون چه موتوریه یا از کجا جورش کنم خیلی گلی
تو صفحات قبل دوستان و من گفتیم چه کارهایی لازمه... تعویض رینگ و پیستون به نمونه 150 یا 200 سی سی قیمتا مختلفه 20تا 35 تومن... تراش سیلندر و سرسیلندر باید پیش تراشکار ماهر ببرید که اینم 40تومنی آب میخوره...تعویض شاتون با نمونه کوتاهتر که اینم 80 اینا هستش و چون شاتون باید عوض شه موتور باید پله شه که دستمزد 70تومنی داره کلا 200تومنی خرج داره حداقل...
اما خب چه کاریه دوست عزیز الان 150 و 200 نمونه کارخونه ایشون هستن توی بازار 100الی 200 از 125 گرونترن...
Komando
27-10-1394, 07:18 قبل از ظهر
اما خب چه کاریه دوست عزیز الان 150 و 200 نمونه کارخونه ایشون هستن توی بازار 100الی 200 از 125 گرونترن...چرا شاتون کوتاهتر؟ یعنی ارتفاع سیلندر 200 یا 150 کمتره یا ارتفاع پیستون بیشتره؟
hasan4747
28-10-1394, 11:18 بعد از ظهر
داداش شما. اگه رو همین cg 125 یه شاتون کوتاه بندازی شتاب و سرعتت ۳۰.۴۰ در صد زیاد تر میشه
sina6525
28-10-1394, 11:36 بعد از ظهر
komando جان فکر میکنم تو نمونه 200 کورس پیستون کمتر شده و در عوض قطر پیستون بیشتر شده
جناب hasan4747 ممکنه بفرمایید چرا انداختن یه شاتون کوتاه تر تا 40 درصد که خیلی هم زیاده باعث افزایش سرعت و شتاب میشه؟؟ خیلی جالبه من نمیدونستم
Komando
29-10-1394, 07:43 قبل از ظهر
داداش شما. اگه رو همین cg 125 یه شاتون کوتاه بندازی شتاب و سرعتت ۳۰.۴۰ در صد زیاد تر میشههمچین چیزی نمیشه .دوستمون هم توضیح داد شاتون کوتاه باعث کمتر شدن کورس پیستون میشه و نسبت تراکم پایین تر میاد با این کار فکر نکنم اصلن موتور روشن بشه.بعد برا شاتون کوتاهتر میلنگ هم باید تغغیر کنه چون پیستون در نقطه مرگ پایین به میلنگ برخورد میکنه .زیر پیستون به شکل حلالی طراحی شده که در نقطه مرگ پایین به میلنگ برخورد نکنه.اونوقت چطور میشه شاتون رو کوتاه کرد.
VAHID
29-10-1394, 09:07 قبل از ظهر
komando جان فکر میکنم تو نمونه 200 کورس پیستون کمتر شده و در عوض قطر پیستون بیشتر شده
جناب hasan4747 ممکنه بفرمایید چرا انداختن یه شاتون کوتاه تر تا 40 درصد که خیلی هم زیاده باعث افزایش سرعت و شتاب میشه؟؟ خیلی جالبه من نمیدونستم
کوتاه کردن شاتون باعث کاهش گشتاور تولیدی موتور و در نتجیه کاهش شتاب و زور موتور میشه.ولی در عوض موتور اسب بخار بیشتری تولید میکنه و سرعت بیشتری در اختیار شما قرار میده.البته همه ی خروجی موتور به گیربکس بستگی داره و تعیین کنندس.
به جای شاتون کوتاه تر اگر پیدا کنید شاتون سبک تر نصب کنید باعث دور گیری راحت تر موتور میشه.البته شاتونی که در عین سبکی اسحکام کافی داشته باشه
sina6525
29-10-1394, 11:27 قبل از ظهر
ممنون از راهنماییت فقط ممکنه بگی منظور از کوتاه تا چه حد کوتاه تره ؟؟؟
hasan4747
30-10-1394, 11:13 بعد از ظهر
کوتاه کردن شاتون باعث کاهش گشتاور تولیدی موتور و در نتجیه کاهش شتاب و زور موتور میشه.ولی در عوض موتور اسب بخار بیشتری تولید میکنه و سرعت بیشتری در اختیار شما قرار میده.البته همه ی خروجی موتور به گیربکس بستگی داره و تعیین کنندس.
به جای شاتون کوتاه تر اگر پیدا کنید شاتون سبک تر نصب کنید باعث دور گیری راحت تر موتور میشه.البته شاتونی که در عین سبکی اسحکام کافی داشته باشه
اولن اینکه شاتون کوتاه باعث زود تر دور گرفتن موتور میشه پس کاهش شتاب نداریم .کاهش گشتاور داریم.اسب بخار هم به طور چشم گیری بالاو میره دومن اختلاف وزن شاتون باید زیر ۱۰ گرم باشه وگرنه لرزش شدیدی به موتور میفته
sina6525
01-11-1394, 01:03 قبل از ظهر
اولن اینکه شاتون کوتاه باعث زود تر دور گرفتن موتور میشه پس کاهش شتاب نداریم .کاهش گشتاور داریم.اسب بخار هم به طور چشم گیری بالاو میره دومن اختلاف وزن شاتون باید زیر ۱۰ گرم باشه وگرنه لرزش شدیدی به موتور میفته
خب حالا شاتون اگه کوتاه بشه از کمپرس کم نمیشه؟؟
Gladiator
01-11-1394, 07:04 قبل از ظهر
اندازه شاتون بستگی به ارتفاع سیلندر هم داره ، فکر نکنم برای افزایش حجم سیلندر طرح هندا نیازی به تعویض شاتون باشه ( از 125 به 150) ، سیلندر و سر سیلندر و پیستون باید عوض بشه ، دهانه پایینی انجین هم که سیلندر روش میشینه باید بدی تراشکار واست بتراشه تا سیلندر رو انجین بشینه
توصیه میکنم موتورتو به همون 150 ارتقا بدی نه 200 ، چون 200 بنظر من اصلا استاندارد نیست واسه این موتور ، اگه بخوای 200 کنی باید یه کاربراتور هم بخری ، ولی برای 150 همون کاربراتور خودتو تنظیم میکنن جواب میده
Gladiator
01-11-1394, 07:08 قبل از ظهر
اگه موتورت چهار دندست برو یه گیر بکس 5 دنده بخر ، بقیه کارایی هم که باید انجام بشه رو هم که گفتم
abbashoseini15
01-11-1394, 12:47 بعد از ظهر
اگه موتورت چهار دندست برو یه گیر بکس 5 دنده بخر ، بقیه کارایی هم که باید انجام بشه رو هم که گفتممیخوام سیلندر 200 بندازم.نیازی به تعویض کاربراتور ,میللنگ ,صفحه کلاج ,چرخ ,زنجیر و .. نیست???
Gladiator
01-11-1394, 01:26 بعد از ظهر
میخوام سیلندر 200 بندازم.نیازی به تعویض کاربراتور ,میللنگ ,صفحه کلاج ,چرخ ,زنجیر و .. نیست???
عرض کردم برای ارتقا به 150 نیازی به تعویض شاتون ندارین ، برای ارتقا به 200 شما سیلندر و سر سیلندر و کاربراتور رو باید عوض کنید ، شاتون رو نمیدونم ، میل لنگ هم اصلا لازم نیست عوض بشه ، گیربکس 5 دنده هم بگیری بهتره
موتورتو 200 کنی معلوم نیست خوب در بیاد ، معمولا موتورت لرزشش خیلی زیاد میشه ، باید مکانیکت خوب باشه و یکم خوش شانس باشی
بنظر من موتورتو بفروش یه 200 بخر ، هم 5 دندست هم استارتیه و ترمز جلوشم که دیسکه
mehdig
01-11-1394, 03:11 بعد از ظهر
میخوام سیلندر 200 بندازم.نیازی به تعویض کاربراتور ,میللنگ ,صفحه کلاج ,چرخ ,زنجیر و .. نیست???
سیلندر و سر سیلندر باید تعویض شه
شاتون هم باید بلندتر و یکمی کلفت تر بدازید
دهانه سیلندر روی موتور هم باید تراش بخوره
کاربرات و کوییل هم باید عوض بشه
ضمنا اگر موتورتون بوبین خشک باشه جواب نمیده چون 200 خیلی داغ میکنه بوبین خشک خیلی زود خراب میشه
ضمنا 200 چهار دنده اصلا خوب نمیشه هم اینکه خوب راه نمیره
هم اینکه خیلی زود خردش میکنه
هزینه هم خیلی بالا در میاد توصیه من اینه موتور 200 بخرید
الان نامی و رهرو خوب هستن
البته اخر سال کویر هم مدل 200 میزنه که بوبین خشک هست
hasan4747
01-11-1394, 11:28 بعد از ظهر
سلام خدمت همه من ۲ سه روز میشه یه موتور خری جم کردم یه شهاب الگانس پن دنده داشتم که تقویتش کردم و یه سیلندر ۱۵۰ دسه دو گرفتم و یه پیستون ۲۰۰ هم گرفتم دادم تراشکار به هم خوروندشون موتور خیلی وحشیه حتی از ۲۰۰ هم وحشی تر ولی یه مشکل داره که زیاد دود میکنه ایا ممکنه دودش بیفته یا یه دس رینگ نو بش بندازم متشکرم
mohammadkurd
18-11-1394, 08:39 قبل از ظهر
سلام خدمت داداش های گل عزیزان دوستم یه موتور هندا 125 واسم اورده که 150 ش کنم اما موتور مدل پایین که مشکل بنده اینه که بوش سیلندر 150 داخل پوسته انجین 125 قرار نمیگیره یعنی بوش سیلندر 150 بزرگ و پایین نمیره داداشا اگه بنده سیلندر رو به تراشکار بدم که به اندازه بوش سیلندر 125 تراش بده دیگه نیازی نیست که از ارتفاع بوش کم کنه و نیازی به تعویض شاتون نیست؟
mohammadkurd
18-11-1394, 12:14 بعد از ظهر
داداشای عزیزم منتظرم..... :sumo:
VAHID
18-11-1394, 01:52 بعد از ظهر
سلام خدمت داداش های گل عزیزان دوستم یه موتور هندا 125 واسم اورده که 150 ش کنم اما موتور مدل پایین که مشکل بنده اینه که بوش سیلندر 150 داخل پوسته انجین 125 قرار نمیگیره یعنی بوش سیلندر 150 بزرگ و پایین نمیره داداشا اگه بنده سیلندر رو به تراشکار بدم که به اندازه بوش سیلندر 125 تراش بده دیگه نیازی نیست که از ارتفاع بوش کم کنه و نیازی به تعویض شاتون نیست؟
انجین هایی که روی سی جی سوار شدن در ظاهرا شاید به هم شبیه باشن ولی تو طراحی قطعات داخلی تفاوت های کوچیکی دارن مثل مورد شما
ظاهرا برای نصب پیستون 150 نیازی به تغییر شاتون نیست.اما برای اطمینان بهتره اندازه شاتون خودتون رو با یه شاتون 150 مقایسه کنید.
تراش دادن خارج بوش برای نصب به نظر من کار صحیحی نیست و دیواره سیلندر خیلی نازک میشه.با تراشکار مشورت کنید اگر بشه کارتل رو تراش داد بهتره
درضمن نیازی نیست چند بار پست بدید.اگر کسسی بتونه شما رو راهنمایی کنه
mohammadkurd
18-11-1394, 02:44 بعد از ظهر
ممنون داداش وحید عزیز که بنده رو راهنمایی فرمودین خیلی ممنون داداش عزیز.
سوال دیگه ای که بنده دارم اینه که با توجه به این که محل کار من با تراشکاری خیلی فاصله داره و بدلیل یک سری مسائل نمیتونم کارتل رو بدم تراشکاری اما سوء تفاهم نشه بدلیل هزینه نیست اما خواستم کاری انجام بدم در این مورد شاید یکم خنده دار باشه بنده میخوام با استفاده از دستگاه دریل که توی کیف این دستگاه یک ابزاری داره که کار تراشکاری یا همون سنگ زدن رو انجام میده استفاده کنم و با استفاده از کولیس و بسیار دقیق این کار رو انجام بدم و پوسته رو به اندازه سیلندر گشاد کنم ممنون میشم که نظرتون رو بیان کنین
mohammadkurd
19-11-1394, 08:23 قبل از ظهر
عزیزان
sina6525
19-11-1394, 02:40 بعد از ظهر
با این کار فقط مجبور میشی یه انجین جدید بخری چون به اون آسونیا که فکر میکنی نیست
hannan
19-11-1394, 03:07 بعد از ظهر
دوست گرامی سیلندر اگه به هنگام تراش حتی به اندازه نوک سوزن خش پیداکنه موتور دود میده این برای تراشکار ها آسان نیست چه برسه به اینکه شما بخوای با دریل انجام بدی واین عاقبتش مشخصه
بعدشم هیچ وقت سیلندرو تراش نده که بد دردیه بماند که طول عمر نداره اطمینان داشته باش که موتورت به لحاظ سرعت وقدرت تفاوت خاصیم نخواهد داشت به لحاظ تجربی میگم حالا ازما گفتن بود.
VAHID
19-11-1394, 03:30 بعد از ظهر
ممنون داداش وحید عزیز که بنده رو راهنمایی فرمودین خیلی ممنون داداش عزیز.
سوال دیگه ای که بنده دارم اینه که با توجه به این که محل کار من با تراشکاری خیلی فاصله داره و بدلیل یک سری مسائل نمیتونم کارتل رو بدم تراشکاری اما سوء تفاهم نشه بدلیل هزینه نیست اما خواستم کاری انجام بدم در این مورد شاید یکم خنده دار باشه بنده میخوام با استفاده از دستگاه دریل که توی کیف این دستگاه یک ابزاری داره که کار تراشکاری یا همون سنگ زدن رو انجام میده استفاده کنم و با استفاده از کولیس و بسیار دقیق این کار رو انجام بدم و پوسته رو به اندازه سیلندر گشاد کنم ممنون میشم که نظرتون رو بیان کنین
کار تراشکاری یه کار بسیار دقیقه و نمیشه با دریل یه چنین کاری رو انجام داد.فقط وقت و پول رو هدر میدی و نتیجه ای هم نمیگیری.
abbashoseini15
09-03-1395, 08:35 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام موتورم رو از 125 به 150 ارتقا بدم.میخواستم بپرسم که ایا میشه گیربکس ایکس ال بندازم روش(جواب میده؟؟؟)و اینکه قطعات دیگر مثل میلنگ رو چی بندازم ؟؟؟؟هر چیزی که فکر میکنین یه موتور توپ تر در میاد رو لطفا راهنمایی کنید.ایا دیسک کلاچ ایکس ال تو پوسته 125 جا میشه؟؟؟
Honda Xl125
24-05-1395, 04:34 قبل از ظهر
سلام خسته نباشید دوستان.من تازه عضو شدم.
میخواستم بدونم ک چطور میتونم قدرت موتورم رو افزایش بدم,بهترین راه حلتون چیه؟
البته قصد دارم سیلندر موتورم رو تعویض کنم بصورت کامل و تبدیلش کنم ب 250سی سی
موتورم Honda xl هست ک انجینش رو تعویض کردم و دنده تایم 150سی سی گذاشتم
الان قصد دارم تبدیلش کنم ب 250سی سی
دوستان اگه نظر بهتری دارید و یا ا زقیمت سیلندر ها اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید,چون در این زمینه اطلاعاتی ندارم
با تشکر از شما بزرگواران
Honda Xl125
24-05-1395, 06:09 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام موتورم رو از 125 به 150 ارتقا بدم.میخواستم بپرسم که ایا میشه گیربکس ایکس ال بندازم روش(جواب میده؟؟؟)و اینکه قطعات دیگر مثل میلنگ رو چی بندازم ؟؟؟؟هر چیزی که فکر میکنین یه موتور توپ تر در میاد رو لطفا راهنمایی کنید.ایا دیسک کلاچ ایکس ال تو پوسته 125 جا میشه؟؟؟
سلام خدمت شما دوست گرامی
در مورد گیربکس xl بگم ک بنده همین کاررو کردم و جواب داد,خیالت راحت.البته گیربکسxl125.در مورد میل لنگ و شاتون هم بگم ک نیازی ب تعویض نیست چون 125و 150باهم فرقی ندارن از نظر میل ل و شاتن.دیسک کلاج. Xl رو 125جواب نمیده
البته شما میتونید با تعویض کاربراتور,تمیز کردن یا خالی کردن هواکش,اطلاع از سلامت کامل سیستم برقی موتور و خورشیدی های عقب و جلو,موتورتون رو باب میل خودتون قوی و پر قدرت تبدیل کنید,البته خورشیدیها بستگی ب این داره ک شما با موتورت off road میری یا on road
البته ببخشید ک جسارت کردم خدمت اساتید و بزرگواران,شما بهتر از بنده میدونید
من فقط تجربیاتم رو گفتم
یاحق
Sinakhan
02-06-1398, 04:27 بعد از ظهر
سلام من یه موتور ۷۰سی سی دارم میخوام ببینم میشه تقویتش کرد یا نه
Alireza.BMW
04-06-1398, 03:52 بعد از ظهر
سلام من یه موتور ۷۰سی سی دارم میخوام ببینم میشه تقویتش کرد یا نه
.
فکر نمیکنم کارخاصی بتونی بکنی اون انجین ظرفیتش همونه نهایتن با یه شمع خوبو برق رسانی بهتر بتونی یکم بهترش کنی با صفحه کلاج بهتر
.
نمیدونم مث سی جی ها میشه اون دیسکشو که صفحه های کلاج روش سواره 5 فنره یا 6 فنره کرد یا نه چون سی جی ها میشه معمولن فابریکی کارخونه 4 فنره هستن بعضی هام 5 فنره میان عوض میکنن کلاج سفت تر میشه سیم زودتر پاره میکنه اما کند اولیه موتور بهتر میشه بعضبام نمیدونم میان صفحه اضافی یدونه میندازن یا یکی از اون فلزایی که بین صفحه ها قرار میدن اسمشو نمیدونم البته اینا مال سی جی 125 بود روی 70ها نمیدونم میشه یا نه
قوطی برق یا همون ترانزیستورم اگه بتونی مال یه موتور دیگه ای بهش بزنی که برق بهتر بده خوبه فکر کنم فابریکی خودش یا سی جی یکی باشه
.
در کل هزینه زیادی میکنی ولی اون تغییری که میخای رو نمیکنه بهتره بفروشیش بزاری روش یه سی جی 125 یا 150 بگیری اینقدم خودتو اذیت نکن
Mahdi_00
25-01-1399, 04:14 بعد از ظهر
سلام موتور ۱۲۵ رو چه جوری تقویت کنم که تقریبا به ۲۰۰ برسه ؟
به نظرتون اگه سیلندر ۲۰۰ رو روش بذارم خوب میشه؟
لطفا دوستان توضیح میدن یکم ساده تر بگن چون من دست به آچار نیستم.
Afshin007
26-01-1399, 01:50 قبل از ظهر
سلام موتور ۱۲۵ رو چه جوری تقویت کنم که تقریبا به ۲۰۰ برسه ؟
به نظرتون اگه سیلندر ۲۰۰ رو روش بذارم خوب میشه؟
لطفا دوستان توضیح میدن یکم ساده تر بگن چون من دست به آچار نیستم.
داداش توصیه میکنم اینکارو نکنی چون 125 ترمزای فوق العاده ضعیفی داره و کشش موتور قوی ترو نداره پس بهتره پولتو نریزی دور جالا دیگه خود دانی ///
Saleh_h
28-03-1399, 06:58 قبل از ظهر
یکی از راه های تیونینگ انجین افزایش حجم موتوره، البته این عمل باعث کاهش عمر مفید انجین میشه ولی اگر به انجین فشار نیاریم تغییر چندانی در عمر موتور نداره.
کسانی که میخوان این کارو رو موتورشون انجام بدن،* نوع موتورشون رو بیان کنن تا در مورد تقویت اون موتور دست به کار بشیم :27:
با سلام وخسته نباشید.من یه موتور ۱۲۵پنج دنده استارتی
داشتم که حالا ۱۵۰کردمش تو دلشا همه چیزشا عوض کردم(سیلند،سوپاپ،گریبکس،س ت صفحه کلاج کامل عوض شده وبچه دیسک ۵پیچ گذاشتم و...)ولی حالا با یه مشکل مواجه ام و اون اینه وقتی موتورا گاز میدم گازم بر میداره ولی راه نمیره مثل این حالت که صفحه کلاج نداشته باش میشهدر حالی که صفحه کلاجشم تازست .لطفا ر یه راهکار بم بگید با تشکر
Alireza Farzin
28-03-1399, 07:42 قبل از ظهر
با سلام وخسته نباشید.من یه موتور ۱۲۵پنج دنده داشتم که حالا ۱۵۰کردمش تو دلشا همه چیزشا عوض کردم(سیلند،سوپاپ،گریبکس،ط ف صفحه کلاج کامل عوض شده وبچه دیسک ۵پیچ گذاشتم )ولی حالا با یه مشکل مواجه ام و اون اینه وقتی موتورا گاز میدم گازم بر میداره ولی راه نمیره مثل این حالت که صفحه کلاج نداشته باش میشهدر حالی که صفحه کلاجشم تارس .لطفا ر یه راهکار بم بگید با تشکر
سلام,
به نظر میرسه این کارها رو خودت انجام دادی نه موتورساز,......درسته؟؟,
وگرنه موتورساز میتونه عیب رو پیدا بکنه,
Saleh_h
28-03-1399, 08:12 قبل از ظهر
سلام,
به نظر میرسه این کارها رو خودت انجام دادی نه موتورساز,......درسته؟؟,
وگرنه موتورساز میتونه عیب رو پیدا بکنه,
نه
همه کارارا موتور ساز انجامداد
Alireza Farzin
28-03-1399, 08:26 قبل از ظهر
نه
همه کارارا موتور ساز انجامداد
شما فنی نیستی کاری ازت بر نمیاد,.....ببر پیش یه موتورساز دیگه,
اشکال این شکلی, یه فیوز سوخته نیست که بگم عوضش کن,
تنها کاری که میتونی بکنی,....ببینی که دسته کلاچ خلاصی داره یا نه,
Saleh_h
28-03-1399, 01:29 بعد از ظهر
بجز اون میتونه از چیش باش.و من بجز سیم کشی موتور همه چیزشا بلدم اینم میخاستم ینی تمیز بسته بشه که بردم پیش موتور ساز که اینجوری شد البته در مقابل اساتید انجمن موتور چیزی نیستیم.
Alireza Farzin
28-03-1399, 02:28 بعد از ظهر
بجز اون میتونه از چیش باش.و من بجز سیم کشی موتور همه چیزشا بلدم اینم میخاستم ینی تمیز بسته بشه که بردم پیش موتور ساز که اینجوری شد البته در مقابل اساتید انجمن موتور چیزی نیستیم.
درپوش کلاچ رو باز کن و ببین صفحه های کلاچ درگیر هستن,
ممکنه کلاچ جدید رو که نصب کردی صفحات باریکتری داشته باشه و تو جاشون لغ بزنن,
Mamadjavad
12-05-1399, 03:38 بعد از ظهر
سلام من یه پیشرو زیپ استار200دارم شتاب و قدرت کافی ندارد برای کوه بنظر شما میشه اونو به250تبدیل کرد؟و اینکه چجوری؟و چقدر تغییر میکنه؟
ممنون
Sky000686868
11-09-1400, 09:02 بعد از ظهر
سلام ب استارتر محترم شما کجا تشریف دارین یا همکاری سمت شرق تهران میشناسین یه دستی به متورم بکشه
mahmoud.fortune
29-01-1401, 06:24 قبل از ظهر
سلام.ببخشید موتور تریل زنجیرتایم gy200 رو میشه 250 کرد؟ واقعا در شتاب تاثیر داره؟