PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین موتور مناسب زیر 18

Mehdi..
10-05-1397, 02:33 بعد از ظهر
سلام دوستای موتور باز امیدوارم حالتون خوب باشه من چندروزه به جمعتون پیوستم 16 سالمه یه موتور مینی میخوام خوب باشه قطعاتش پیدا بشه قدرت مناسب باشه بدون پلاک باشه قد وقواره کوچیک نباشه اندازه cdi 125باشه تقریبا بودجه 4 میلیون دارم هم افرود میرم هم انرود من موتور سنگین وزن هم میتونم برونم مثل پالس 180 یا ns 200 راحت هس برام خواهش میکنم نظر بدید چون نظرتون برام مهمه درضمن دوستان از این جترو چراغ گرد ها پیشنهاد ندید خوشم نیومد از سواریش خوشم نیومد مرسی درضمن مینی کراس اوریون 110 چطوره

[Only registered and activated users can see links]

Mehdi..
11-05-1397, 07:44 بعد از ظهر
یادش بخیر یه زمانی پرشین موتور جواب سلام ادمو میدادن الان فقط میبینن زورشون میاد یه نظر بدن والا

HassanGH
01-02-1398, 04:59 بعد از ظهر
سلام داداش گل به نظرم یه چیزی بگیر که که انجین روان باشه یا تو مایه های پالس ۱۸۰
من یه پیشرو پارس دارم یکم سنگینه اما باهاش نزدیک پونصد کیلومتر مسافرت کردم خیلی نرم بود
یه مقدار سرعتش با قطعات فابریک کمه که با چرخ دنده حدود ۱۰۰خرج تا ۱۶۰هم شنیدم میشه سرعتشو برد بالا
یا همون پالسای رینگ اسپرت ۱۸۰ بگیر قیمتش هم مناسبه نسبت به کاراییش