توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تریل جدید نیرومحرکه QM249 نامی
نیما نادری
25-02-1397, 11:01 قبل از ظهر
سلام
این موتورسیکلت که قبلا توسط تکتاز از شرکت کین کی وارد میشد
جدیدا توسط شرکت نیرومحرکه در دو نسخه 200 و 250 انژکتور به بازار عرضه شده و به زودی
تست و عکس از نسخه 250در این تاپیک قرار میدم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
معمار
25-02-1397, 03:12 بعد از ظهر
سلام اقای نادری عزیز
امروز گمرک بودم و حالا گذری زدیم به بازار و یه قیمت هایی گرفتم که تو تاپیک قیمت روز موجوده
ولی چیزی که قابل توجه بود
موتور تریل های شخمی چه قدر کم شده بودن
فقط روان دیدم و دو مدل متین
تو گذشته وقتی میرفتی گمرک اینقدر تریل شهمین و مهین کبرا صغرا اضغر ممد ریخته بود و همشونم از کیفیت بدی برخوردار بودن و ...
خلاصه امروز جالب بود برام که چه قدر موتور تریل شخماتیک کم شده
- - - Updated - - -
بعد اینکه این تریل نامی شبیه روان . نه ؟
نیما نادری
25-02-1397, 03:44 بعد از ظهر
سلام
دقیقا همونه و از همون شرکت چینی هم تامین میشه ولی انژکتور هست
سیستم سوخت هم MIKUNI ژاپن هست امیدوارم ست آپ درست شده باشه و خوب راه بره
دیگه دیدن تریل باید واقعا کار بده یکسری محصولات رو بی خیال شدن
و فقط اونا که تونستن انژکتور کنن و درست حسابی بودن موندن
باز این موتور کپیه بدی نبوده ایرادات ساختاریش خیلی کمه
siavash.jafarzade
28-02-1397, 08:22 بعد از ظهر
چنده قیمتش؟بدرد افرود تفریحی میخوره؟
Sent from my LG-M710 using Tapatalk
نیما نادری
31-02-1397, 08:55 قبل از ظهر
فکر کنم 14 باشه ... بله به درد میخوره
siavash.jafarzade
10-03-1397, 08:40 قبل از ظهر
دوست عزیز بیسبرانه منتظر نقد و بررسی تخصصیتون هستیم.
اینجا گروه تلگرامی داره که فعال تر باشه؟
یه مدتیه دنبال یه چنتا پایه واسه افرود میگردم ولی کسیو پیدا نکردم
فکر کنم 14 باشه ... بله به درد میخوره
Sent from my LG-M710 using Tapatalk
نیما نادری
13-03-1397, 08:56 قبل از ظهر
نیما نادری
09-04-1397, 10:48 قبل از ظهر
uzer
14-04-1398, 03:31 بعد از ظهر
درود
اقا نیما این مدل در چه رنگهایی عرضه شده ؟ سفید هم داره یا نه؟چه فرقی با پیشرو_هم رده ی خودش_ داره؟
الان توی بازار هست و اگر اطلاع دارید قیمتش چنده بفرمایید
با تشکر
نیما نادری
15-04-1398, 03:56 بعد از ظهر
درود فرقی ندارن
رنگبندی اطلاع دقیق ندارم سفید مشکی نارنجی....
فکر کنم حدود ۲۶ باشه
Far1
19-07-1398, 11:20 قبل از ظهر
درود
کسی این موتور رو داره که نظری بده؟ از نظر کارایی نسبت به روان 200 من چندتا روان داشتم تا حالا در مدلهای مختلف این موتور با توجه به انژکتور بودنش مشکلی نداره؟
mahmoud.fortune
19-08-1400, 08:15 بعد از ظهر
دوستان نظرتون راجع به تریل نامی زنجیرتایمی نامی مدل 93 چیه
برای آفرود تفریحی نه حرفه ای
Afshin007
21-08-1400, 03:49 قبل از ظهر
با سلام
دوستان کسی قیمت صفر یا در خد این موتورو داره؟؟ ///
vahidshah
08-09-1402, 05:36 بعد از ظهر
با توجه به عکسها این موتور انجین هواخنک با اغلب رادایاتورروغن (که کیفیت کارایش بسیار قابل بحث هست.نسبت به کیفیت و مهندسی سازنده
این انجین از انجین های پایین رده سوزوکی هست و از اخرین مدل هایی که من دیدم رو سوزویکی تی یو 250 همین انجین هست
درباره این موتور سیکلت بحث درباره شاسی که مطلب زیادی نمیخواد شاسی فلزی و سنکین
از اونایی داشتن در مقایسه با فلات 250 با انجین قدیم و جدید/میکفتن بهتر از فلات راه میره
سوسایز این انجین با وجود 50 سی سی اختلاف خیلی بزرگتر از انجین روان 200 که انجین سوزوکی دی ار 200 میگن
درباره انجین ها/چه جالب و عجیب که انجین مثلا سوزوکی دی ار 250 هوا خنک با کمپرس متوسط قدرت بیشتر از انجین هوندا سی ار اف 250 الی کنونی داره/یا حتی انجین هواخنک هوندا ایکس ار 250 هوا خنک از اینجین سی ار اف ال 250 قو ی تر ذکر شده
از کاواساسکی انجین کا ال ایکس 250 با 4سوپاپ و دو میل بادامک و اب خنک.در مقابل انجین کاواساکی شرپا250 که البته با اسم استوک من و..هم بوده تفاوت قدرت هاشون جالب.و انجین هوا خنک کاواساکی شرپا250 هواخنک قدرتمند تر از کی ایل ایکس 250 .اصطحلاکشم خوب
درسته که انجین های قدیمی مصرف بنزین کمتر لحاظ شده ولی با وجود اینهمه تکن.ل.زی های جدیدتر .قدرت بیشتر اون نسل انجین ها جالب