توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت خرید تریل 200
Mahba
29-04-1396, 05:57 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر
من میخوام موتور تریل 200 دست دوم بخرم و دو مورد پیدا کردم و نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم.
یکی از این موتورها تریل جی وای مدل 90 هست و بیمه نداره قیمت 2400
و دیگری تریل پیشرو مدل 89 قیمت 2200
عکس ها رو در پایین متن قرار دادم روش کلیک کنید میتونید بزرگش ببینید
لطفا در مورد قیمت هم راهنمایی کنید با توجه به چیزی که میبینید و مواردی که گفتم قیمت مناسب هست یا نه؟ کدوم یکی بنظرتون مناسب تر هست؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
معمار
29-04-1396, 07:39 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
اقا مورد اول اینکه شما واقعا نیاز به موتور تریل دارید ؟ مثلا مسیری که دارید حتما نیاز به موتور تریل داره یا میتونه موتورهای دیگه هم اون مسیر و رفت و اومد
و مورد بعدی نهایت بودجه شما چه قدره ؟
shahriarr
29-04-1396, 08:07 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر
من میخوام موتور تریل 200 دست دوم بخرم و دو مورد پیدا کردم و نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم.
یکی از این موتورها تریل جی وای مدل 90 هست و بیمه نداره قیمت 2400
و دیگری تریل پیشرو مدل 89 قیمت 2200
عکس ها رو در پایین متن قرار دادم روش کلیک کنید میتونید بزرگش ببینید
لطفا در مورد قیمت هم راهنمایی کنید با توجه به چیزی که میبینید و مواردی که گفتم قیمت مناسب هست یا نه؟ کدوم یکی بنظرتون مناسب تر هست؟
موتور های که انتخاب کردی چنگی به دل نمیزنه و موتوری که استیکر پلنگی داره که خیلی خسته هست.توی عکس مشخصه که جونشو در اوردن....
بگرد تا سه میلیون تومن یه روان 200 پیدا کن بخر.
Mahba
29-04-1396, 08:22 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
موتور های که انتخاب کردی چنگی به دل نمیزنه و موتوری که استیکر پلنگی داره که خیلی خسته هست.توی عکس مشخصه که جونشو در اوردن....
بگرد تا سه میلیون تومن یه روان 200 پیدا کن بخر.
روان سه تومنی اصلا گیر نمیاد خیلی گشتم دیگه خسته شدم رفتم سمت این موتورها
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
اقا مورد اول اینکه شما واقعا نیاز به موتور تریل دارید ؟ مثلا مسیری که دارید حتما نیاز به موتور تریل داره یا میتونه موتورهای دیگه هم اون مسیر و رفت و اومد
و مورد بعدی نهایت بودجه شما چه قدره ؟
سلام
راستش از سواری تریل بیشتر خوشم میاد و اینکه قدم بلند هست و زانوهام یه خورده مشکل داره روی سی جی معمولی میشینم از بس کوتاهه زانوهام اذیت میشه روی نیم شاسی هم مشکل ندارم.
استفاده زیادی از موتور ندارم فقط برا تفریح جنگل و کوه میخوام که مسیرها کاملا سربالایی و جاده ها 80 درصد اسفالت و 20 درصد شن ریزی و خاکی هستن.
رو این حساب که زیاد استفاده ندارم قصد ندارم زیاد هزینه کنم نهایتش سه تومن.
(توی پرانتز اینکه یه نیم شاسی شکاری احسان 200 هم میتونم به موارد بالا اضافه کنم و مدل 93 هست و قیمتش با بیمه 2700. فکر کنم بتونم سیصد قیمتش پایین بیارم)
معمار
29-04-1396, 10:13 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
روان سه تومنی اصلا گیر نمیاد خیلی گشتم دیگه خسته شدم رفتم سمت این موتورها
- - - Updated - - -
سلام
راستش از سواری تریل بیشتر خوشم میاد و اینکه قدم بلند هست و زانوهام یه خورده مشکل داره روی سی جی معمولی میشینم از بس کوتاهه زانوهام اذیت میشه روی نیم شاسی هم مشکل ندارم.
استفاده زیادی از موتور ندارم فقط برا تفریح جنگل و کوه میخوام که مسیرها کاملا سربالایی و جاده ها 80 درصد اسفالت و 20 درصد شن ریزی و خاکی هستن.
رو این حساب که زیاد استفاده ندارم قصد ندارم زیاد هزینه کنم نهایتش سه تومن.
(توی پرانتز اینکه یه نیم شاسی شکاری احسان 200 هم میتونم به موارد بالا اضافه کنم و مدل 93 هست و قیمتش با بیمه 2700. فکر کنم بتونم سیصد قیمتش پایین بیارم)
باز فکر کنم اون احسان شکاری بهتر باشه
اون تریل جی وای ها اون موقع که خشک بودن جالب نبودن چه برسه به الان
بعد انتخاب با خودتون که چه موتور مدل بالا چه پایین وقتی بخای افرود ببریش باید خرجش بکنی
shahriarr
31-04-1396, 09:38 قبل از ظهر
من روانم رو دو میلیون و صد هزار تومن خریدم یک ماه پیش.
عکساش هم توی کانالم و اینستا گرامم هست:
insta:nkhoffroad
[Only registered and activated users can see links]
ata313
01-05-1396, 07:46 بعد از ظهر
سلام. بنظرم بگرد روان پیدا کن. ظاهرش هم داغون بود بگیر. اشکالی نداره فقط موتوری سالم باشه. ادم کم کم خرج میکنه موتور سر حال میشه. من اگه بودم و روان گیرم نمیومد همون جی وای رو میخریدم. البته جی وای موتوری نیست که بخوای بهش فشار بیاری
shahriarr
02-05-1396, 11:31 قبل از ظهر
سلام. بنظرم بگرد روان پیدا کن. ظاهرش هم داغون بود بگیر. اشکالی نداره فقط موتوری سالم باشه. ادم کم کم خرج میکنه موتور سر حال میشه. من اگه بودم و روان گیرم نمیومد همون جی وای رو میخریدم. البته جی وای موتوری نیست که بخوای بهش فشار بیاری
به نظرم فنی سالم در ظاهر تمیز دیده میشه اکثرا...
کمتر دیدم ظاهر موتوری داغون باشه اما فنی اش سالم باشه مخصوصا توی تریل.
باید توی خرید نهایت دقت به خرج بره.