Amirhossein013
05-02-1396, 07:58 بعد از ظهر
سلام دوستان يه تكتاز ١٢٥ استارتي دارم سي جي هم هستش . مشكل اينجاست كه موتور سرعت خوبي داره ولي از دنده ١-٣ بايد خيلي زود عوض شه يعني يه ذره كه گاز ميدي حتما بايد دندرو عوض كن .
در ضمن بنده لوازم و اچار هام تكميله ( كليه لوازم فني و عير فني )
اين مشكل ربطي به صفحه كلاچ هم داره ؟ يه صفحه كلاچ انرژي هم نو دارم ولي فعلا ميخوام با همين كار كنم و اينكه نظرتون راجب به موتور هاي تكتاز چيه ؟
موتور يه مدت روغن سوزي تو دور بالارو داشت ( دود سفيد متمايل به ابي ) كه بعد از تعويض كاربرات درست شد .
موتورم يه صداي چيك چيك يكنواخت ميده ( موتور تهران فيلر گيري شده يعني محل زندگيمون اونجا بوده و با همون فيلر اومده شمال ) من خودم ميگم صدا از سوپاپ هاشه ولي دوستم ميگه صداي انگشتي هستش.
دهانه شمع بايد چه قدر باز باشه ؟
لطفا تجربياتتون رو در اختيارم بزاريد يه تازه وارد هستم
در ضمن بنده لوازم و اچار هام تكميله ( كليه لوازم فني و عير فني )
اين مشكل ربطي به صفحه كلاچ هم داره ؟ يه صفحه كلاچ انرژي هم نو دارم ولي فعلا ميخوام با همين كار كنم و اينكه نظرتون راجب به موتور هاي تكتاز چيه ؟
موتور يه مدت روغن سوزي تو دور بالارو داشت ( دود سفيد متمايل به ابي ) كه بعد از تعويض كاربرات درست شد .
موتورم يه صداي چيك چيك يكنواخت ميده ( موتور تهران فيلر گيري شده يعني محل زندگيمون اونجا بوده و با همون فيلر اومده شمال ) من خودم ميگم صدا از سوپاپ هاشه ولي دوستم ميگه صداي انگشتي هستش.
دهانه شمع بايد چه قدر باز باشه ؟
لطفا تجربياتتون رو در اختيارم بزاريد يه تازه وارد هستم