PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک در مورد Honda CRF250L

saber2q
13-01-1395, 01:45 قبل از ظهر
سلام
چند وقتیه که یه crf250l خریدم که در پارکینگ خوابیده بود و تصمیم به روشن کردنش کردم ولی باتری خالی کرده بود. با توجه به عدم وجود هندل در این موتور نتیجتا موتور رو تو رمپ پارکینگ بردم و سعی کردم با حرکت و رها کردن کلاچ روشنش کنم (البته قبلا هم بارها این کار رو انجام داده بودم) ولی اینبار روشن نشد و فقط پت و پت کرد. وقتی به نتیجه نرسیدم به ناچار با ماشین باتری به باتریش کردم و موتور رو روشن کردم و باتری خودش رو هم شارژ کردن ولی یک مشکل جدید به وجود اومده. موتور روشن میشه به خوبی و روشن میمونه و همه چیز عادیه ولی به محضی که میزنم تو دنده موتور خاموش میشه (نه به صورت خفه کردن) انگار که یه برقی قطع میشه یا دکمه استوپ زده بشه.
لطفا راهنماییم کنید مشکل رو پیدا کنم چون حتی هیچ روشی برای انتقالش به تعنیرگاه غیر از وانت ندارن که اونم ۴نفر آدم نیخواد که سوار وانتش کنن.
به نظر خودم میرسه یه رله ای چیزی برق رو به جایی نمیده. فیوزها رو هم چک کردم سالم بودن.

B-MAX
13-01-1395, 11:29 قبل از ظهر
روی موتور روان دوتا قطعه هست شبیه به رله
یکی برای استارت خوردن و اونیکی هم اگه بسوزه دقیقا مشکلی که برای موتور شما به وجود اومده پیش میاد
یعنی موتور روشن میشه و به محض اینکه بدی دنده خاموش میشه

این قطعه توی کوه از موتورم افتاد و گم شد من به ناچار با یه سیم یه سرش کردم و مشکل حل شد اما برای موتور شما پیشنهاد میکنم با همون وانت ببرید جایی که تو تعمیر موتور شما خبره باشن

نه هر موتور سازی که میزنه چند جای دیگه هم خراب میکنه

big_00a
13-01-1395, 01:10 بعد از ظهر
بردار بزرگوار دو راه حل داری
یا پیاده ببری تمیر گاه
یا سوار وانت کنی

الکی هم وقت خودتو تلف نکن چون درست هم شه باز دوروز دیگ همینه
ببرش پیش یه کار بلد کلکه کارو بکن
دو راحل خوب فکر کن

Yazdan
13-01-1395, 02:34 بعد از ظهر
یه سوییچ پشت جک هست که اگه جک پایین باشه بزنی دنده موتور رو خاموش میکنه . اون سوییچ خراب شده . باز کن سرویسش کن درست میشه . نهایتا میشه یه سرش هم کرد .

صداقت
13-01-1395, 05:29 بعد از ظهر
بله اقا یزدان درست میگه . 2 تا سیمی که از همون کلید اومده بیرون به هم وصل کن. اقا از موتورت راضی هستی؟ یا از هم جدا کن - یکی از این 2 حالته