PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لرزش و از کار افتادن دور موتور

rezamusic13
27-03-1394, 11:58 بعد از ظهر
من یه cbr 150 خریدم یک ماه پیش از این جهان تند ها که رادیات نداره ولی کثیر هم نیست! از روز اول لرزش داشت که با اچار کشی کم شد ولی هنوز اگزوز لرزش شدیدی داره و یک مسئله دیگه اینه که دورموتور از روز اول نا میزون کار میکرد ولی الان کلا" از کار افتاد و وقتی گاز زیاد میدی یکم دور موترو میاد بالا دوباره برمیگرده رو حالت اول تروخدا کمک کنید مشکل از کجاست خیلی موتررو دوست دارم ولی این مسائل زده تو ذوقم البته این مشکل دور موتور زمانی ایجاد شد که تو اتوبان تخته گاز باهاش رفتم

Komando
28-03-1394, 12:11 بعد از ظهر
من یه cbr 150 خریدم یک ماه پیش از این جهان تند ها که رادیات نداره ولی کثیر هم نیست! از روز اول لرزش داشت که با اچار کشی کم شد ولی هنوز اگزوز لرزش شدیدی داره و یک مسئله دیگه اینه که دورموتور از روز اول نا میزون کار میکرد ولی الان کلا" از کار افتاد و وقتی گاز زیاد میدی یکم دور موترو میاد بالا دوباره برمیگرده رو حالت اول تروخدا کمک کنید مشکل از کجاست خیلی موتررو دوست دارم ولی این مسائل زده تو ذوقم البته این مشکل دور موتور زمانی ایجاد شد که تو اتوبان تخته گاز باهاش رفتماگه نشانگر دور موتور سیمی هست احتمالا سیم اون بریده شده(سیم رو که با یه پیچ به زیر اون وصله باز کن بعد موتور رو روشن کن اگه سیم داخل غلاف چرخید سیم سالمه و مشکل از قسمت توی صفحه کیلومتر هست اگر نچرخید سیم بریده شده اون رو عوض کن)اگر هم برقی هست سیم کشی رو باید چک کرد.

rezamusic13
28-03-1394, 07:10 بعد از ظهر
برقی هست ولی از اون بدتر لرزشی هست که واقعا" ازار میده وقتی سرعت بالای 90 میرسه واقعا" لرزش شدیدیدی در آینه و اگزوز ایجاد میکنه

اگه نشانگر دور موتور سیمی هست احتمالا سیم اون بریده شده(سیم رو که با یه پیچ به زیر اون وصله باز کن بعد موتور رو روشن کن اگه سیم داخل غلاف چرخید سیم سالمه و مشکل از قسمت توی صفحه کیلومتر هست اگر نچرخید سیم بریده شده اون رو عوض کن)اگر هم برقی هست سیم کشی رو باید چک کرد.

- - - Updated - - -

ببخشید اگر از سیم نباشه چه سنسوری عمل دور موتور رو انجام میده؟ چون گاز شدید میدم دور موتور بالا میاد ولی انگار زور میزنه خواستم اونم چک کنم

اگه نشانگر دور موتور سیمی هست احتمالا سیم اون بریده شده(سیم رو که با یه پیچ به زیر اون وصله باز کن بعد موتور رو روشن کن اگه سیم داخل غلاف چرخید سیم سالمه و مشکل از قسمت توی صفحه کیلومتر هست اگر نچرخید سیم بریده شده اون رو عوض کن)اگر هم برقی هست سیم کشی رو باید چک کرد.

Komando
28-03-1394, 09:04 بعد از ظهر
دوست عزیز سلام .اول موتور رو صفر گرفتی یا نه. دور سنج برقی دارای 3 سیم میباشد یه سیم منفی و یه سیم که به ترانزیستور وصل میشه و یه سیم مثبت اونا رو باید چک کرد.در مورد لرزش موتور هم فکر کنم انجین موتورت دنده تایم هست(میل تایپیت) که طبیعتن یه مقدار لرزش دارن بویژه در دورهای بالا .ولی شل بودن پیچ های اتصال انجین به شاسی هم خیلی تاثیر داره.

rezamusic13
28-03-1394, 09:53 بعد از ظهر
موتور خشک خشک بود تازه پلاک به نام من شد و حتی چراغ قوه انداختیم تو انجین روغن و پیچ ها همه سفید سفید و تمیز بود ولی خوب تو سرعت بالای 90 یا 100 لرزش خیلی شدیدی میوفته

دوست عزیز سلام .اول موتور رو صفر گرفتی یا نه. دور سنج برقی دارای 3 سیم میباشد یه سیم منفی و یه سیم که به ترانزیستور وصل میشه و یه سیم مثبت اونا رو باید چک کرد.در مورد لرزش موتور هم فکر کنم انجین موتورت دنده تایم هست(میل تایپیت) که طبیعتن یه مقدار لرزش دارن بویژه در دورهای بالا .ولی شل بودن پیچ های اتصال انجین به شاسی هم خیلی تاثیر داره.

- - - Updated - - -

ببخشید سوال بعدیم اینه که این موتورها کلا" موتورهای خوبی هست؟ یا سرطان هست؟ چون این اتفاقات افتاد خورد تو ذوقم

Komando
28-03-1394, 10:41 بعد از ظهر
ببخشید سوال بعدیم اینه که این موتورها کلا" موتورهای خوبی هست؟ یا سرطان هست؟ چون این اتفاقات افتاد خورد تو ذوقممتاسفانه من با cbr 150 سروکار نداشتم دوست عزیز .

rezamusic13
30-03-1394, 07:30 قبل از ظهر
دیروز بردم تایم گیری خیلی خیلی لرزش کمتر شد و موتور کیلومتر دور و آمپر بنزین عوض کردیم که متاسفانه از گمرک رسیدم خونه کیلومتر دور مجدد موتورش سوخت و از کار افتاد واقعا" نمیدونم انگار یه قطعه ای داره برق قوی میفرسته تو موتور

متاسفانه من با cbr 150 سروکار نداشتم دوست عزیز .