PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید دوچرخه تا یک ملیون تومان

Sadegh.galaxy
11-01-1394, 09:02 بعد از ظهر
باسلام خدمت اعضای گل سایت
شاید این تاپیک یکم متفاوت باشه،ولی خوب تو سایت به این خوبی باید یه جایی واسه دوچرخه هم باشه که البته هست،ولی تو قسمت مربوط به دوچرخه جای مناسبی واسه مشاوره پیدانکردم.
بریم سراغ اصل موضوع،.مامیخواستیم یه دوچرخه به اصطلاح سایز۲۶،تا قیمت نهایتا ۱ ملیون یاکمتر بخریم
اگه مارک خاصی رو تواین رنج مبشناسید که نسبت به بقیه بهتره،ممنون میشم راهنمایی کنید
:flower4:

انتظاراتم هم طبیعتا کوهنوردی و آفرودو کورس حرفه ای تو این قیمت نیست،درحد سواری معمولی ولی طولانی،بازم ممنون

tak3az
11-01-1394, 11:43 بعد از ظهر
شاید این تاپیک یکم متفاوت باشه،ولی خوب تو سایت به این خوبی باید یه جایی واسه دوچرخه هم باشه که البته هست،ولی تو قسمت مربوط به دوچرخه جای مناسبی واسه مشاوره پیدانکردم.
بریم سراغ اصل موضوع،.مامیخواستیم یه دوچرخه به اصطلاح سایز۲۶،تا قیمت نهایتا ۱ ملیون یاکمتر بخریم
اگه مارک خاصی رو تواین رنج مبشناسید که نسبت به بقیه بهتره،ممنون میشم راهنمایی کنید

انتظاراتم هم طبیعتا کوهنوردی و آفرودو کورس حرفه ای تو این قیمت نیست،درحد سواری معمولی ولی طولانی،بازم ممنون

داداش به نظرم اگه میخای مسافت طولانی با دوچرخه بری ویوا یا کناندل بخر ولی خب من ی بار اشتباه کردم از این پوما ها گرفتم که واقعا پشیمون شدم جنس آشغالی بود ولی الان ی دوچرخه اورلورد هم دارم که گوشه خونست
[Only registered and activated users can see links]
اگرم که مسافت کم میخای بری برو سراغ این دوچرخه های چینی (سه مار)

راستی به هیچ وجه دوچرخه کوهستانی نخر به دلیل اینکه دوتا کمک فنر داره و اولش بهت حال میده ولی بعد ی مدت خستت میکنه

Sadegh.galaxy
12-01-1394, 12:49 قبل از ظهر
خیلی ممنون بابت راهنماییت همشهری،

hegzz
13-01-1394, 02:09 بعد از ظهر

سلام Giant هست رکاب خوبی هم داره، اگرم بتونی 200 بذاری روی پولت، یه ktm بردار خودت رو راحت کن ! :11:

Sadegh.galaxy
15-01-1394, 04:59 قبل از ظهر
سلام Giant هست رکاب خوبی هم داره، اگرم بتونی 200 بذاری روی پولت، یه ktm بردار خودت رو راحت کن ! :11:

ممنون دوست عزیز...شماکجارو تواصفهان پیشنهاد میکنید که مناسبترباشه؟؟

معمار
15-01-1394, 09:52 قبل از ظهر
پارسال اول پاییز بود که رفتم گمرک تهران که دوچرخه ها رو از نزدیک ببینم و قیمت بگیرم و خلاصه یه تحقیق جامع کردم و اگه پسند بکنم دوچرخه هم بخرم
که به شرح زیر شد :

همه میگفتن ویوا یا اورلورد بخر
اون موقع ویوا از 650 دیدم تا 2 م و اورلورد هم از 600 تا 1400 دیدم

که این دو مدل تحقیق زیادی کردم و سوال های زیادی ازشون پرسیدم
تفاوت قیمتشون سر لوازمش بود که یه جا بود چندین مدل ویوا کنار هم گذاشته بود که 50 هزار 50 هزار اختلاف قیمت داشتن

کی تی ام ها هم 1300-400 میدادن و میگفتن چینی هستش

این وسط انواع و اقسام مارک متفاوت ساخت چین و واچین دیدم که با نگاه میشه فهمید که ...

اما دوچرخه giant که هم قیمت بالایی داشت و هم میگن نخر و لوازمش نیستو از این جور حرف ها
که این دوچرخه طرح هم داره به اسم galant
که قسم میخرم که اوایلش که نمیدونستم چه خبره بهم میگفتن جاینت و بعدا فهمیدم گالانت

اون روز با 1500 رفته بود و تمام گمرک و زیر و رو کردم دوچرخه های زیادی و انتخاب کردم که واقعا گیج شده بودم
که کدوم مدل و بخرم که به این فکر افتادم برگردم خونه با یکی از رفیقام صحبت بکنم که
رفتم در خونشون و گفتم قضییه این طوریه و گفت بیا دوچرخه من و بخر اصلن ازش استفاده نکردم
دوچرخه نو نو بدون کوچکترین خطی و معلوم بود که اصلن استفاده نشده
یه ویوا اسپیریت داشت فول لوازم شیمانویی و اصلن حتی یه پیچش هم عوض نشده بود
که نوشو تو گمرک فقط یه مغازه داشت میداد 1450 و به بهش هم گفتم که این قیمت خلاصه با 800 به توافق رسیدیم
حالا ویوا نو بود که با 800 و 900 بخری ولی این انصافا یه چیز دیگست

حالا اگه از اصفهان خبر ندارم ولی گمرک تا 1م دوچرخه ویوا و اولورد نو هست که بی عذاب و درد سر بری یکی برداری بیای
ولی بازم شما بگردین شاید دوچرخه کارکرده تر و تمیز سالم و با قیمت خیلی پایین تر گیر تون بیاد

Sadegh.galaxy
15-01-1394, 09:12 بعد از ظهر
خیلی ممنون واقعا شرمنده کردی...آره اتفاقا یسر به دیوار زدم مورد مناسب هم بود،بازم ممنون،خیلی مفیدبود.

معمار
17-01-1394, 08:46 قبل از ظهر
خیلی ممنون واقعا شرمنده کردی...آره اتفاقا یسر به دیوار زدم مورد مناسب هم بود،بازم ممنون،خیلی مفیدبود.

قابل تون و نداشت و دشمنتون شرمنده
به هر حال اگه کاری سوالی بود در خدمتم

اینم تقدیم به دوستان گلم

فقط معذرت میخام که حجمش زیاده .

Sadegh.galaxy
19-01-1394, 10:30 قبل از ظهر
دیروز رفتم بازار تا یه تحقیق به اصطلاح میدانی کنم و قیمتاروبگیرم...نظرم رو یه جاینت رینکون بود که۱۱۰۰میداد...یه مدل هم بود به اسم اوورلورد نیترو که دوچرخه کاملی بود...ولی به این نتیجه رسیدم که دست دوم خیلی بصرفه تره..باتوجه به اینکه با یکم صبر و جستجو میشه یه در حدشو پیدا کرد،منم عجله ای ندارم...یه آگهی هم دیدم میگفت تاحالایه بار سوارش شده،قیمت نوش۱۲۰۰ولی این میداد۶۵۰!!!!ازراهنمایی دوستان هم ممنونم،اگه مورد مناسبی پیداکردم همینجا مطرح میکنم.:flower4: