توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محصول جدید شرکت باجاج Pulsar RS 200
erfi.747
15-09-1394, 10:54 بعد از ظهر
اين قيمت با ABS هست؟
باید باشه .. 10 تومن بدی یه abs نذارن روش ؟؟؟
sajaddrift
17-09-1394, 01:37 قبل از ظهر
اين قيمت با ABS هست؟
سلام بله رضا جان ,مدلی که داره گروه صنعتی فارس وارد میکنه نسخه فول آپشنشه قیمتشم بین ۱۰ تا ۱۲ ملیون تومن هستش
farhadd
21-10-1394, 06:16 بعد از ظهر
دوستان RS وارد بازار شد..
هنوز به تعداد انبوه نیست ولی اکثرا گذاشتن برای فروش
قیمت پایه 11-11/5
Exel
21-10-1394, 07:49 بعد از ظهر
در مورد شاتون و یاتاقان این موتور کسی اطلاع داره ؟ اگر همون سیستم بیخود ان اس روش باشه بدرد نمیخوره ولی اگر سگ جوونیه خانواده باجاج رو داشته باشه ، ارزش داره
sajaddrift
22-10-1394, 01:59 قبل از ظهر
قیمت پایه 11-11/5
دادا من همین امروز نمایندگی بودم گفت ۴۰ روز دیگه میاد تهران برا فروش ,پیش فروشم نداره قیمتم حدود ۱۰تومنه ولی فک کنم اولش بیاد زیر ۱۱ نیست
- - - Updated - - -
در مورد شاتون و یاتاقان این موتور کسی اطلاع داره ؟ اگر همون سیستم بیخود ان اس روش باشه بدرد نمیخوره ولی اگر سگ جوونیه خانواده باجاج رو داشته باشه ، ارزش داره
اکسل جان من تو چندتا سایت معتبر خوندم ,هیچ جای دنیا این مشکلو تو ان اس ندارن جز ایران چون دلیل اصلی این مشکل سر فیلتر روغن کاغذیشه که اگه فیلتر فلزی بندازی روش همون ان اس هم مثل بقیه موتور های باجاج خر کاره ,در هر صورت آر اس نسخه اصلاح شده ان اسه باید صبرکنیم بیاد ایران ببینیم به چه صورت خودشو نشون میده زیر پای ما ایرانیا
Sination
22-10-1394, 06:47 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
hamid_007
22-10-1394, 11:28 قبل از ظهر
قیمت پایه 11-11/5
سلام شما كجا ديدي بفروشن
نمايندگي مدير فروش گفته 15 بهمن به بعد و حدود 10 ميليون
farhadd
22-10-1394, 12:24 بعد از ظهر
قیمت پایه 11-11/5
دوستان با عرض پوزش فراوان اصلاح میکنم بله ظاهرا هنوز آماده ی فروش نیست..
ZirCgari
26-10-1394, 02:02 قبل از ظهر
عزیزان داستان چیست؟
تیتر زده باجاج شکستگی رینگ رو تایید کرده
بعد عده ای گوینده که تصادف است و دروغ است و باجاج پیروز است و دشمنان باجاج اعظم قصد بر تخریب باجاج را دارند !
(البته کامنت های یک سری هندی وطن پرست رو جدی نگیرید:دی )
این عکس که میگه ب نظر تصادف نمییاد! هرچند گوش فرمون در اون عکس موجود در لینک هم شکسته!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
در کل از اولشم حس خوبی ب این rs نداشتم! همانا آنان که به حس زیرسیگاری پشت کردند در عذابی سخت گرفتارند . . .
Exel
26-10-1394, 11:41 بعد از ظهر
مثل اینکه شکستگی رینگ از تاثیر و برخورد ی جسم سخت و محکم بوده ک باعث میشه راننده تعادل خودشو از دست بده ( سرعت 80 ) و با زنو زنبیل زمین بخوره ، باجاج سریعا ی تیم فنی ارسال میکنه ب محل و آمار قضیه رو درمیارن و علت شکستگی رو ی حادثه میدونن و نه نقص فنی !!! خداییشم برای من باورش سخت بود چون محصولات باجاج تقریبا دارن ب استاندارد سطح جهانی میرسن و عمر مفید بالا یا سگ جوونیشون زبون زد همه کشور ها منجمله ایرانه ، جالب تر اینه ک بعد از روشن شدن موضوع طرف رفته اکانتشو پاک کرده :)))))
sajaddrift
27-10-1394, 03:06 بعد از ظهر
من امارشو دراوردم , تو فیلم دیدم تصادف از جلو شده و با چرخ جلو رفته بود تو یه ماشین سر همین رینگ جلوش خورد شده بود , تو فیلمیشم زده بود acident by car بگردی پیدا میکنی.
hamid_007
29-10-1394, 10:30 بعد از ظهر
29 دی تا 3 بهمن
نمایشگاه مصلی غرفه داره برای بازدید
- - - Updated - - -
29 دی تا 3 بهمن
نمایشگاه مصلی غرفه داره برای بازدید
sajaddrift
03-11-1394, 02:26 قبل از ظهر
سلام قابل توجه دوستان عزیز , پالس rs در ایران تولید شده داخل انبار آمادست منتها فقط منتظر واگذاری پلاک ۹۵از راهنماییو رانندگی هستن که وارد بازارش کنن ,که به گفته مسعول فروش گروه صنعتی فارس تا اواخر این ماه وارد بازار میشه یعنی حدود ۲۰ روز دیگه :pm1:
Reza6448
03-11-1394, 09:19 قبل از ظهر
با سلام به همه عشاق rs
عرض کنم که 5شنبه هفته گذشته یه معاینه کامل از این آر اس انجام دادم
باالاخص سیستم نازنین ای بی اسش
یه چیزی که خیلی تو ذوقم زد قلوه فرمونش بود که از قلوه فرمون پالس 180 استفاده شده بود!!!!!!!!!
ایشلا زودتر بیاد و دوستان تو این تایپیک بیشتر در خصوصش مطلب بزارن.
hamid_007
03-11-1394, 10:45 بعد از ظهر
من تو نمایشگاه دور از چشمشون سریع پریدم پشتش نشستم
یارو هم یه چپ چپ نگاه کرد و جراعت نکرد چیزی بگهارتفاع زین راننده رو پایین تر اوردن پا بهتر به زمین میرسهبه قول دوستمون قلون فرمون ضایع هست اما دلیل استفاده این هست که ارتفاع رو بالا تر بیاره تا موتور سوار موقعه سواری کمر رو راست نگه داره خم نشه روش تا سواری شهری راحت تر بشه به نظر این طور میرسید
sajaddrift
17-11-1394, 06:21 بعد از ظهر
سلام ,قابل توجه دوستان عزیز , پالس rs تا آخر اینهفته یا هفته آینده وارد بازار میشه که با قیمت حدود ۱۰وخورده ای به فروش میرسه.
hamid_007
17-11-1394, 06:45 بعد از ظهر
سلام ,قابل توجه دوستان عزیز , پالس rs تا آخر اینهفته یا هفته آینده وارد بازار میشه که با قیمت حدود ۱۰وخورده ای به فروش میرسه.
سلام
منم تماس گرفتم فعلا که همه سر کار هستیم خودشونم نمیدونم تکلیفشون چیه
ظاهرا هم با پلیس راهور بابت پلاک اونور سال مشگل داره
دلیل بازار نیومدنش هم اینه که نتونستن پلاک 95 رو اوکی کنن
sajaddrift
18-11-1394, 03:00 قبل از ظهر
آره حمید جون مشکلشون فقط پلاکه ۹۵جه من تو انبارشون چند دسگاهشو دیدم که میگفتن تو شرکت کاملا تولید کردن آماده پخشه بازاره یارو بهم گفت پلاک بیار وردار موتورو برو ,حتی تو خ شهبازم مغازه دوستم یکیشو بردن فیلتر روغنشو عوض کردن ,تو خ ۱۷شهریورم چند دستگاه با پلاک ۹۴فروخته شد.
hamid_007
30-11-1394, 09:45 بعد از ظهر
اینم رو نمای از رنگ های که هیچ وقت نمیبینیم
فقط جهت سوزاندن دل کاربران:fingersmiley:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
B-MAX
01-12-1394, 01:41 بعد از ظهر
من هنوز نتونستم با چراغ عقبش ارتباط برقرار بکنم:hanghead:
MR.Halakoohi
01-12-1394, 10:14 بعد از ظهر
نمیدونم چرا این عکسارو که میبینم یاد این جمله میفتم
خر همون خره فقط ........
بی احترامی نباشه اما واقعا" ببین داریم ذوق چه موتوراییا میکینیم و انتظار چه موتورایا میکشیم//
اون ور آب همه منتظر محصولات جدید سنگین کاوازا کی و هندا و یاماها و ....
ما منتظر پالس rs.rm.rx ry و .... هستیم/
محدویت هارو میدونم یه درد و دل موتوری بود....
hamid_007
01-12-1394, 10:40 بعد از ظهر
من هنوز نتونستم با چراغ عقبش ارتباط برقرار بکنم:hanghead:
نتونستی بر قرار کنی چون از نزدیک ندیدی ببینی خوشت میاد
الان اکثر موتور های جدید سبکشون همینه مثله کی تی ام
این عکس ها رو خودم انداختم خطر عقب فلزی هست شکتستن تو کارش نیست به جز طلق روش
- - - Updated - - -
خر همون خره فقط ........
بی احترامی نباشه اما واقعا" ببین داریم ذوق چه موتوراییا میکینیم و انتظار چه موتورایا میکشیم//
امروز تو خیابون یه کاوازاکی زد 250 دیدم که بالای 35 باید پولش باشه چند نفرمون پولشو داریم بخریم
پس مجبوریم به همین عوض کردن پالن قانع باشیم و خودمونو گول بزنیم
قیمت اصلی این موتور هم تو هند اندازه یه موتور هندا هست 2 میلیون سایتش کسی بره میبینه
roma
02-12-1394, 05:58 بعد از ظهر
خر همون خره فقط ........
خرش abs و انژکتورم داره تازه
نه بابا فکر میکنی جنوب شرقی اسیا موتور هایی سوار میشن که منو با لانچیکو بزنی سوار نمیشم دوستم رفته اتریش اقامت گرفته میگه توی این 4 ماه یکی دوتا موتور بیشتر ندیدم توی خیابون همه تاکسی ها بیشتر از 50 تا نمیرن حالا فکر کن با این موتورهای داغون هم توی تهران زیر 50 تا نمیشه رفت بعد بیای بشینی پشت r1 توی شهر باهاش 50 تا بری یا خدا مگه میشه اخه من حتی با فکرش روانی میشم همین ایران عشقه با cg صدتا میری کلی حال میده والا
erfi.747
02-12-1394, 10:36 بعد از ظهر
خرش abs و انژکتورم داره تازه
نه بابا فکر میکنی جنوب شرقی اسیا موتور هایی سوار میشن که منو با لانچیکو بزنی سوار نمیشم دوستم رفته اتریش اقامت گرفته میگه توی این 4 ماه یکی دوتا موتور بیشتر ندیدم توی خیابون همه تاکسی ها بیشتر از 50 تا نمیرن حالا فکر کن با این موتورهای داغون هم توی تهران زیر 50 تا نمیشه رفت بعد بیای بشینی پشت r1 توی شهر باهاش 50 تا بری یا خدا مگه میشه اخه من حتی با فکرش روانی میشم همین ایران عشقه با cg صدتا میری کلی حال میده والا
کاملا درسته توی خارجم موتور سنگین جا داره و همه یا میرن پیست یا میرن جاده و اتوبان ولی توی شهر 60-50 تا بیشتر نمیشه رفت اصلا اما تو ایران کوچه فرعی 100 تا میریم به قول شما .. پیاده رو میریم .. ورود ممنوع به طول چندین کیلومتر میریم .. اندازه نیسان بار موتور میکنیم .. 4-3 ترکم میریم و ...
mahdi24
03-12-1394, 12:53 بعد از ظهر
خیلی قشنگه ... ولی من مخصوصا تو حجم 200 سی سی مدل قبلیو بیشتر میپسندم
erfi.747
03-12-1394, 07:01 بعد از ظهر
خیلی قشنگه ... ولی من مخصوصا تو حجم 200 سی سی مدل قبلیو بیشتر میپسندم
تو 200 سی سی های باجاج فقط pulsar dtsi 200 .. رو دستش نیومد انصافا ..
boy5152
05-12-1394, 12:12 قبل از ظهر
با سلام
یعنی شرکتهای موتور سازی کشور ما نیمتونن موتور مثل این درس کنن اینا هم مثل خودروسازها هستن اگه یکم امکانات بدن به من موتور میسازم بهتر این
یا علی
hamid_007
08-12-1394, 11:29 بعد از ظهر
امروز تماس گرفتم قول شنبه هفته بعد رو دادن یعنی 15 اسفند
نمیدونم چرا اینا اینهمه دارن ملت رو سره کار میزارن
همه رقم موتور هم با پلاک 95 وارد بازار شده
sajaddrift
09-12-1394, 11:51 قبل از ظهر
سلام پالس rs تا آخر این هفته با قیمت ۱۰ تا ۱۰دویصت در نمایندگیای مربوطه به فروش میرسه که دوستان میتونن خریداری کنن
Sination
10-12-1394, 02:46 قبل از ظهر
منم زنگ زدم گفتن 8 روز دیگه
و گفت 5 رنگ داره !! ( 5 رنگ نداره که ؟!)
منم میخام بخرم ولی نمیتونم با خطر عقب و آینه هاش و فرمونش کنار بیام ..
hamid_007
11-12-1394, 07:09 بعد از ظهر
منم زنگ زدم گفتن 8 روز دیگه
و گفت 5 رنگ داره !! ( 5 رنگ نداره که ؟!)
منم میخام بخرم ولی نمیتونم با خطر عقب و آینه هاش و فرمونش کنار بیام ..
تا اونجا که من اطلاع دارم 3 رنگ زرد و قرمز و مشکی داره
خطر عقب خیلی هم خوبه تمام تولیدات جدید اکثر شرکت های بزرگ همین مدله یاماها و کاوازاکی و کی تی ام یه سرچ بزن متوجه میشی
فرمون رو میشه تغییر داد و مثله مگلی کرد خیلی راحت و کم هزینهفقط پایه ها حذف میشه
آینه هم ببین چی میخوره بهش با کوتاه ترش عوض کن این که دیگه ماتم نداره
فقط باید به فکر پروتکشن باشیم براش به جای گارد
خیلی سخت نگیر زندگی زیبا تر از ایناست:smilies(182):
hamidreza_pahlavan
11-12-1394, 09:26 بعد از ظهر
خطر عقب خیلی هم خوبه تمام تولیدات جدید اکثر شرکت های بزرگ همین مدله یاماها و کاوازاکی و کی تی ام یه سرچ بزن متوجه میشی
فرمون رو میشه تغییر داد و مثله مگلی کرد خیلی راحت و کم هزینهفقط پایه ها حذف میشه
اینو مطمئینی؟ اگه بشه من واقعا این موترو می خرم اخه فرمونش خیلی خیلی ضایعست!
تصویر پایینو نگاه کنین! چه قدر قشنگ می شه! من نمی ئونم یعنی چی اخ! چرا دسته اینجاست!
sajaddrift
12-12-1394, 12:42 قبل از ظهر
تصویر پایینو نگاه کنین! چه قدر قشنگ می شه! من نمی ئونم یعنی چی اخ! چرا دسته اینجاست!
به دلیل اینکه این موتور تورینگه فرمونش بالاست ,دلیل دیگشم اینه که بخاطر اینکه راکب تو شهر راحت تر سواری بگیره ازش اینقد فرمونشو بلند کردن تا قدرت مانورش تو شهر بالا تر بره کمتر حالت ریس بگیری تا کمرو گردنت از درد تو مصافت بالا بترکه ,در کل این موتور هندیه فناوریشم اصلا قابل قیاس با موتورای ژاپنی نیست پس زیاد سخت نگیرید :au:
roma
12-12-1394, 12:58 قبل از ظهر
اینو مطمئینی؟ اگه بشه من واقعا این موترو می خرم اخه فرمونش خیلی خیلی ضایعست!تصویر پایینو نگاه کنین! چه قدر قشنگ می شه! من نمی ئونم یعنی چی اخ! چرا دسته اینجاست![Only registered and activated users can see links]سلام داش پهلوان دلم برات تنگ شد بودنه متاسفانه نمیشه به فرمونش دست زد همین جوری میچرخونی تا باک فاطله میلی متری داره فرمونش بالا نیست کنسول و چراغ موتور خیلی پایین هست و علارقم موتورهای اسپرت باک حالت تخم مرغی یا خطوط شکسته تیز نداره تا دسته فرمون بهش برخورد نکنه از نزدیک ببینی بهتر متوجه میشی منتهی بهش عادت میکنیم مثل ۲۲۰هست اولش نچسبه کنسولش بعدش بهش عادت میکنی به نظرم ترمز abs ارزش خرید این رو بالا میبره در ضمن صدای اگزوزشم خیلی گوش نوازه
Sination
12-12-1394, 04:24 قبل از ظهر
من توی اینستا همیشه #pulsarrs200 رو چک میکنم و تنها تغییری که دیدم مردم دادن روی موتور هاشون اینه هاشو کلا برداشتن .. همین:hanghead:
فرمون رو که فقط میشه بردش پایین از سمت سر کمک ها که اونم میزنه بیرون خیلی ضایع میشه تازه اگر به جایی گیر نکنه بعدش..
خطر عقبه چه موتوری رو من ندیدم چه جدید چه قدیم اینجوری باشه در صورتی که فرض کنید اون خطر عقب مسخره اگر نباشه چقدر موتور زیبا تر میشه .. داشتم فکر میکردم که مثلا ادم اون رو برداره بجاش مثلا نوار led بچسبونه روی دنبی عقب خیلی خوب میشه :2i8d4ao:
پروتکشن که موشکل نداره میشه هم روی دو شاخ عقب ازین کوچولو ها نصب کرد هم بقل انجین
من ازینا میخام
hamid_007
12-12-1394, 07:22 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links][/QUO
باید یکم خلاقیت به خرج بدی و روش کار کنی احتمال زیاد داره بشه
این موتور دسته فرمونش به داخل و رو به پایین هست
اگه بخواییم این کار بکنیم این به سمت بیرون و صاف قراره میگیره باید موتور باشه روش تست کرد
- - - Updated - - -
[QUOTE=Sination;314368]من توی اینستا همیشه #pulsarrs200 رو چک میکنم و تنها تغییری که دیدم مردم دادن روی موتور هاشون اینه هاشو کلا برداشتن .. همین:hanghead:
فرمون رو که فقط میشه بردش پایین از سمت سر کمک ها که اونم میزنه بیرون خیلی ضایع میشه تازه اگر به جایی گیر نکنه بعدش..
خطر عقبه چه موتوری رو من ندیدم چه جدید چه قدیم اینجوری باشه در صورتی که فرض کنید اون خطر عقب مسخره اگر نباشه چقدر موتور زیبا تر میشه .. داشتم فکر میکردم که مثلا ادم اون رو برداره بجاش مثلا نوار led بچسبونه روی دنبی عقب خیلی خوب میشه :2i8d4ao:
پروتکشن که موشکل نداره میشه هم روی دو شاخ عقب ازین کوچولو ها نصب کرد هم بقل انجین
من ازینا میخام
این یه نمونه هست خواستی بازم میزارم برات
کی تی ام رو هم که خودت دیدی
اینو ببین چقدر ضایع هس
فرنام
14-12-1394, 05:42 بعد از ظهر
نگاهی کوتاه به مدل جدید پالس RS۲۰۰
آیا این مدل سریعترین پولسار است یا خیر٬ در اینکه زیباترین است شکی نیست!
بعد از گشت و گذار متنوع در اینترنت و پیدا کردن عکس های مخفی از این موتورسیکلت٬ بالاخره باجاج از موتورسیکلت بسیار زیبای خود٬ پولسار RS200 رونمایی کرد. نام این موتورسیکلت گفته شده بود که ۲۰۰SS است اما بنا به دلایل نامعلومی نام آن به ۲۰۰RS تغییر کرد که به نظر میاد این کمپانی تمام پیش بینی های معرفی به بازار را انجام داده است.
کمپانی باجاج اعلام کرده که سریعترین پولسار موجود این مدل است٬ پالس RS200 طوری طراحی شده که یک موتورسیکلت جمع و جور باشد. برخلاف موتورسیکلت های بسیار زیبا و کامل از جمله یاماها ٬YZF-R15 پالس RS200 حالت سواری جدی و پرخاشگر مثل موتورهای سوپر اسپرت ندارد. حالت سواری این موتور مثل دیگر مدل های پولسار سطح تقریبا بالایی دارد و برای استفاده روزمره و شهری مناسب است.
پالس RS200 از همان انجین ۲۰۰cc عادی مدل ۲۰۰ NS استفاده میکند. بهرحال٬ این موتور بنزینی است و ۲۴.۵ اسب بخار در ۹,۷۴۰ دور در دقیقه و ماکزیمم گشتاور ۱۹.۶ نیوتن بر متر در ۸۰۰۰ دور در دقیقه قدرت تولید میکند.
برای اولین بار٬ شاهد سیستم ترمز ABS هم در کنار نوع غیر ABS هستیم. از لحاظ ظاهر٬ پالس RS200 جدی ترین و زیباترین موتورسیکلت تولید شده کمپانی است. در کل در کلاس خودش طراحی جذابی دارد که نظر خیلی ها را به خودش جلب میکند.
باجاج پولسار RS200 در دو رنگ زرد و قرمز موجود است و رقیب موتورهایی از قبیل یاماها YZF-R15 و هوندا CBR150R است که متاسفانه شاهد حضور این دو مدل در کشور عزیزمان نیستم.
منبع : موتورینو
irmacfa
14-12-1394, 07:08 بعد از ظهر
سلام پالس rs تا آخر این هفته با قیمت ۱۰ تا ۱۰دویصت در نمایندگیای مربوطه به فروش میرسه که دوستان میتونن خریداری کنن
به نظرت میشه 9 تومن :27:
hamid_007
14-12-1394, 11:14 بعد از ظهر
بله میشه 9 تومن اما الان نه حداقل1 سال دیگه یا اینکه یه رقیب براش بیاد
اولین ان اس سال 92 زمانی که امد 7740 ثبت نام کرد اما بازار ازاد تا 10 میلیون هم فروش کرد اما الان 8500 شده باید متوجه شده باشی چی گفتم
تازه این موتور ای بی اس و انژکتور هم هست با فلاپ و حالت ریس که بازار داغی رو برای خودش رقم میزنه
Magma
14-12-1394, 11:20 بعد از ظهر
خطر عقب این موتور وسه من شخصا مثه فحش بود. کاملا اغراق آمیز. کاملا ناشیانه
erfi.747
15-12-1394, 12:27 قبل از ظهر
انجین ns با اون دسته فرمون و کرپی ضایع 10 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wow::icon_pf _52_: بیشتر از 8500 نمیارزه این موتور
Exel
15-12-1394, 01:03 قبل از ظهر
عرفان از تو بعید بود !!!
داداش ان اس رو دارن 8.5 میفروشن ، اگر 10 ت باشه و واقعا کیفیت کار داشته باشه ، من ک حاظرم پاش پول بدم ، این همه فلاپ ریختن پای این موتور و واقعا رخ سنگین رو داره ، صداشم اینطور ک من شنیدم ردیفه ، قبول دارم بهترین مورد نیست ولی تو این رنج قیمت اگر 10 بدون ای بی اس باشه ، میتونه خدایی کنه
ان اس ک اومد همه گفتن هیچ دیوونه ای 9 ت پول نمیده پای ی موتور ولی الان تعدادش داره از 125 بیشتر میشه :98:
sajaddrift
15-12-1394, 01:03 قبل از ظهر
سلام , شرکت به بنده گفت تا یکماهه اول ارزونه قیمتش , گفت بعد ۱ماه امکان داره بالای ۱۱ هم بره که تو ایران هیچ چیز مشخص نیست همه چی بالا میره ولی پایین نمیاد :98:
erfi.747
15-12-1394, 03:55 بعد از ظهر
عرفان از تو بعید بود !!!
داداش ان اس رو دارن 8.5 میفروشن ، اگر 10 ت باشه و واقعا کیفیت کار داشته باشه ، من ک حاظرم پاش پول بدم ، این همه فلاپ ریختن پای این موتور و واقعا رخ سنگین رو داره ، صداشم اینطور ک من شنیدم ردیفه ، قبول دارم بهترین مورد نیست ولی تو این رنج قیمت اگر 10 بدون ای بی اس باشه ، میتونه خدایی کنه
ان اس ک اومد همه گفتن هیچ دیوونه ای 9 ت پول نمیده پای ی موتور ولی الان تعدادش داره از 125 بیشتر میشه :98:
چطورررررررری داداش خوبی ؟؟؟
والا چی بگم شایدم حق با شما باشه و منم امیدوارم خوب از آب در بیاد .. شایدم این حس تنفر من به انجین 200 سی سی باجاج به این دلیل باشه که دو تا از بهترین دوستام پولشون سر یاتاق زدن ان اس به فنا رفت و الآن پول یه کرایه تاکسی هم ندارن .. یکیشون که میگفت چند سال پول جمع کرده بوده در واقع پول تو جیبیش بوده .. چی بگم .. همون ان اس ام 8500 نمیارزه ان اس باید بشه 7500 آر اسم بشه 9000 تومن نهایت 9500 .. 10 و 11 پول دادن پاش زیاد جالب نیست .. تو باجاج ها فقط سلطان 220 :icon_pf _97_::icon_pf (94):
Exel
16-12-1394, 02:42 بعد از ظهر
عزیزززززززی داش ♥
نمیدونم والا ولی بنظرم آر اس اگر نسخه اصلاح شده ان اس باشه و آدم از 10 ت پولی ک میده خیالش جمع باشه ب نظرم ارزش داره هزینه کنه ، نه مثل ان اس ک با بسم الله گفتن پشتش گاز بده ، نمیگم ان اس موتور بدیه ولی واقعا حساسه ! الان یکی از بچه ها مدل 93 داره با 30.000 تا کارکرد !!!! و یکی دیگه از بچه ها داره فک کنم مدل 92 ، رو 10.000 تا قفل کرده ! ولی وقتی توی درگ با هم کل میندازن مدل 92 با دو سر نشین ، مدل 93 رو با یک سرنشین میگیره !!!! این نشون میده این موتور زود مستحلک میشه و برای استفاده مکرر چندین سال ازش، کم میاره ... :consoling2:
Sination
16-12-1394, 03:15 بعد از ظهر
عاقا گویا 8 تا اوردن و 3شنبه تحویل میدن و پیش فروش کردن همه رو گفت واسه 5 شنبه بیایین شما:s (9):
نمایندگی مهدیه
sajaddrift
16-12-1394, 10:48 بعد از ظهر
سلام کلا ۷۰ تا دستگاه تولید شده برای پخش تو کل ایران مابقیشو برای برج ۲ سال آینده وارد میکنن , من همین امروز از یکی از نمایندگیایی که مال دوستمه رنگ زردشو با قیمت ۱۰۷۰۰۰۰۰ خریداری کردم بدون بیمه قرار ۳ شنبه بهم تحویل بدن که با بدبختی رنگ زردشو گرفتم چون گرونتر از رنگای دیگشه و خیلی کمه مثل رنگ زرد ns.
Exel
16-12-1394, 11:03 بعد از ظهر
سلام کلا ۷۰ تا دستگاه تولید شده برای پخش تو کل ایران مابقیشو برای برج ۲ سال آینده وارد میکنن , من همین امروز از یکی از نمایندگیایی که مال دوستمه رنگ زردشو با قیمت ۱۰۷۰۰۰۰۰ خریداری کردم بدون بیمه قرار ۳ شنبه بهم تحویل بدن که با بدبختی رنگ زردشو گرفتم چون گرونتر از رنگای دیگشه و خیلی کمه مثل رنگ زرد ns.
اقا بسلامتی مبارک باشه ایشالا چرخش برات بچرخه :29: تحویل گرفتیش ی تعریف همه جانبه از موتور واسمون بکن
تا شاید ایشالا همه ی بچه های علاقه مند سایت روزی صاحبش بشن یکی مثل خودم :wow::hanghead:
sajaddrift
16-12-1394, 11:20 بعد از ظهر
قربانت داداش سلامت باشی مال خودته ,چشم حتما ولی فک کنم سواریش یه چیز تو مایه های ns و ۲۲۰ باشه :29dz8zk:
Sination
17-12-1394, 03:05 قبل از ظهر
خوب من میخام الان چیکار کنم دقیقا ؟ شما از کدوم نمایندگی گرفتی ؟
sajaddrift
17-12-1394, 10:22 قبل از ظهر
از فردا برای خریدش اقدام کنید چون بارش امشب میرسه تهران ,تو تمام نمایندگی های مجازش موجود هست.
hamid_007
17-12-1394, 06:29 بعد از ظهر
از فردا برای خریدش اقدام کنید چون بارش امشب میرسه تهران ,تو تمام نمایندگی های مجازش موجود هست.سلام اگه کسی فردا این موتور دستش رسید واسه خرید مهمان من خودم حساب میکنمدروغ میگن همه رو سره کار گذاشتن فلان فلان شده هاامروز زنگ زدم میگه اداره استاندارد امده ایراد گرفته نزاشته بارگیری کنیم دو یا سه روز ایندهاینا یه مشگل اساسی دارن از بابت ورود به بازار این موتور
- - - Updated - - -
راستی اینم بگم که قیمت برای مغازه دار 9500 هست بالا بودش سود مغازه هست قیمت تعیین شده بابت فروش 10200 هست و برای رنگ زرد 10400 این امار ها از منبع موسقی هست مواظب باشید گرون نخرید
خدا کنه به امید 5 تن ال عبا سه شنبه تحویلت بدن مبارک باشه اما امید نداشته باش
roma
18-12-1394, 12:23 قبل از ظهر
تاپ اسپید پالس RS
رنگ زیبای ابی RS
erfi.747
18-12-1394, 01:18 قبل از ظهر
141 با کیلومتر خودش رو رد لاین .. عین ان اس
Exel
18-12-1394, 01:56 قبل از ظهر
141 ؟ این ک تاپ اسپید کار خونه ایشه ؟ البته صدای باد زیادی داخل ویدیو میومد و دنده هارو خوب چاق نکرد ! ب نظرم باید بیشتر از این حرفا راه بره ...
sad.seds
18-12-1394, 07:26 قبل از ظهر
به نظرم ان اس صفر تا صدش کمتره. حالا شاید تو این ویدیو اینجوریه. من اینجور احساس کردم
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
roma
18-12-1394, 08:38 قبل از ظهر
صفر تا صدش ۹ ثانیه است تازه بنزین هم رو زاپاس که نشون میده تست تو سراشیبی ملایم هست
دقیقا ۱۳۶ کیلومتر تا اول رد لاین میره که بعد این سرعت الارم اخطار میزنه بیشتر چاق کردن دندها یعنی مرگ موتور واقعا رد لاین پالس ns و rs خیلی مسخره است از ۹/۵ شروع میشه این نشون میده چقدر موتور تو فشار هست تو دورهای بالا حد نهایتش همینه بیشتر نیست
sajaddrift
18-12-1394, 10:46 قبل از ظهر
سلام اگه کسی فردا این موتور دستش رسید واسه خرید مهمان من خودم حساب میکنمدروغ میگن همه رو سره کار گذاشتن فلان فلان شده هاامروز زنگ زدم میگه اداره استاندارد امده ایراد گرفته نزاشته بارگیری کنیم دو یا سه روز ایندهاینا یه مشگل اساسی دارن از بابت ورود به بازار این موتور
- - - Updated - - -
راستی اینم بگم که قیمت برای مغازه دار 9500 هست بالا بودش سود مغازه هست قیمت تعیین شده بابت فروش 10200 هست و برای رنگ زرد 10400 این امار ها از منبع موسقی هست مواظب باشید گرون نخرید
خدا کنه به امید 5 تن ال عبا سه شنبه تحویلت بدن مبارک باشه اما امید نداشته باش
سلام حمید جون خوبی دادا شرکت گفته ۱۰۲۰۰ منتها تمام نمایندگی ها بالای ۱۰۵۰۰هستش ,من امروز تحویل نگرفتم ولی به احتمال ۱۰۰%چهارشنبه تحویل میگیرم ,گرفتم حتما بهت خبر میدم داداش
Mohsen_14
18-12-1394, 11:22 قبل از ظهر
هنوز نرسیده و نچشیده پیش خرید کردید ؟!
اونم با سابقه درخشان NS ؟
sajaddrift
18-12-1394, 05:49 بعد از ظهر
هنوز نرسیده و نچشیده پیش خرید کردید ؟!
اونم با سابقه درخشان NS ؟
والا تو ایران دوکاتیم دست ملت بدن روس موتورو میکشن ,باید اینو قبول کنیم از هر چیزی اندازه خودش انتظار داشت ,ماشا الله این ایرانیا تا ns وارد بازار شد چنان تو این خیابونا چلوندن موتورشونو فک کردن پشت cb1000r نشستن سر همین به چند هزارتای اول نرسیده انجینش شروع به سرو صدا میفتاد ,تا فرهنگمون بالا نره ns هندی که هیچی cb ژاپنم دست ملت بیفته میپوکوننش. :wall3:
Exel
18-12-1394, 06:00 بعد از ظهر
والا تو ایران دوکاتیم دست ملت بدن روس موتورو میکشن ,باید اینو قبول کنیم از هر چیزی اندازه خودش انتظار داشت ,ماشا الله این ایرانیا تا ns وارد بازار شد چنان تو این خیابونا چلوندن موتورشونو فک کردن پشت cb1000r نشستن سر همین به چند هزارتای اول نرسیده انجینش شروع به سرو صدا میفتاد ,تا فرهنگمون بالا نره ns هندی که هیچی cb ژاپنم دست ملت بیفته میپوکوننش. :wall3:
داداش شما خودت ضامن وسیلتی ! دیگه آر اس طبیعتا ضعیفتر از ان نیست ک هیچ باید ی هوا بهترم باشه ، چون باجاج کارخونه ای هست ک بیشتر ب فکر پیشرفت صنعتشه تا پسرفت ! ب نظرم شما خودت خوب تا کنی با موتور و رو ردلاین زیاد نبریش فک نمیکنم تو خرج بیفته ، موفق باشی
Mohsen_14
18-12-1394, 06:09 بعد از ظهر
والا دوکاتی و هندا هیچ موقع با گاز دادن چیزیشون نمیشه ، الان هندا از 20 سال پیش تو کشور داریم که هنوز موتور پلمپه ! ولی ان اس به یکسال نکشیده هزار تا بلا سرش اومده ، حالا این بین یه سری با مراعات و روغن خوب و بقیه موارد که توجه داشتن تونستن بدون ایراد سر کنن ولی .... بگذریم ،
10 تومن پول کمی نیست ، یه دایلیم لاکاغذی میشه گرفت یا با مبلغ کمتر 220 باجاج ، دوست ندارم فردا روز ببینم یه کاربری بیاد تو سایت و بگه ار اس که خریده فلان مشکل پیدا کرده مثل مشکلات ان اس . ایشالا که مشکلات قبل نباشه ولی من امیدی ندارم .
Alireza.BMW
18-12-1394, 07:31 بعد از ظهر
تاپ اسپید پالس RS
رنگ زیبای ابی RS
.
خب 0 تا 100 توی کلیپ شد حدود 11/5 ثانیه... توی دنده 6 دقیقا روی دور موتور 9500 که اوله خط رد لاین هستش سرعت موتور رسید به 133کیلومتر و تا سرعت 144 کیلومتر رفت...
.
چرا اینقدر روش فشاره:297: از آپاچی که بدتره این واقعا یک دنده کم داره توی سرعت بالا من فکر کنم هندیا رد لاین رو دوس دارن :gigglesmile: پیشنهاد من به دوستانی که آپاچی ان اس و آر اس میخرن حتما خورشیدی جلو رو یک دندنونه بزرگتر بندازید البته فقط یک دندونه حداقل توی دنده 6 با سرعت 138 الی 140 میرسید به اول رد لاین :24:
hamid_007
18-12-1394, 08:44 بعد از ظهر
والا تو ایران دوکاتیم دست ملت بدن روس موتورو میکشن ,باید اینو قبول کنیم از هر چیزی اندازه خودش انتظار داشت ,ماشا الله این ایرانیا تا ns وارد بازار شد چنان تو این خیابونا چلوندن موتورشونو فک کردن پشت cb1000r نشستن سر همین به چند هزارتای اول نرسیده انجینش شروع به سرو صدا میفتاد ,تا فرهنگمون بالا نره ns هندی که هیچی cb ژاپنم دست ملت بیفته میپوکوننش. :wall3:سلام اقا سجاد گل ایشالله فردا موتور رو بهت بدنالان 17 شهریور بودم ساعت 20 دقیق دارم بهت میگم نمایندگی جدیدیان قرار بود امشب ار اس بار بزنه گفت نزدم موتور های دیگه بار زدم معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن شما هم موتورت رو بگیری انگار ما سواریم تو حین برگشت به ار اس امد بغلم با سرعت ترمز جلو گرفت عقب موتور رو داد بالا یه حرکت نمایشی کرد و رفت خواهر و مادر موتور رو با هم وصلت میدن بعد میگن اه اه موتور بدیه دقیقا موافق تمام حرف هات هستم
sad.seds
18-12-1394, 10:32 بعد از ظهر
سلام اقا سجاد گل ایشالله فردا موتور رو بهت بدنالان 17 شهریور بودم ساعت 20 دقیق دارم بهت میگم نمایندگی جدیدیان قرار بود امشب ار اس بار بزنه گفت نزدم موتور های دیگه بار زدم معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن شما هم موتورت رو بگیری انگار ما سواریم تو حین برگشت به ار اس امد بغلم با سرعت ترمز جلو گرفت عقب موتور رو داد بالا یه حرکت نمایشی کرد و رفت خواهر و مادر موتور رو با هم وصلت میدن بعد میگن اه اه موتور بدیه دقیقا موافق تمام حرف هات هستم
با تمام احترامی که برای همه اساتید قائل هستم باید عرض کنم که به نظر من اینطور نیست. همین ملتی که پدر ان اس رو درمیارن پدر ۲۲۰ و ۲۰۰ و ۱۸۰ رو هم درمیارن. چرا اونا به این روز نمیفتن؟ این موتور زیادی حساسه. من خیلی ان رو دوس دارم. خیلی هندلینگ خوبی داره شتابش عالیه لذت بخشه ولی خوب نمیشه منکر این اذیتاش و حساس بودنش شد. جسارتا اصلا موتورای ژاپنی رو با ان اس مقایسه نکنید. همون سی بی ۱۰۰۰ مدل ۹۸ الان صداش مثل موتور نو میمونه. سی بی ۴۰۰ مدل ۹۴ الان ادم صداش میاد لذت میبره. نهایت خراب میشه با یه تعمیر موتور درست میشه. من تا الان ۴ ۵ نفر دیدم و از جمله خودم که با تعمیر اساسی موتور بازهم صداش قطع نشده...
شما یه دونه ان اس پیدا کن صداش بعد ۱۰ تا کار عوض نشده باشه و بعد ۱۵ ۲۰ تا کار به صدا نیفتاده باشه. شما این موتورو واسه شتابش میخری ولی عملا نمیتونی ازش استفاده کنی...
ببخشید زیاده گویی کردم
hamid_007
18-12-1394, 11:18 بعد از ظهر
با تمام احترامی که برای همه اساتید قائل هستم باید عرض کنم که به نظر من اینطور نیست. همین ملتی که پدر ان اس رو درمیارن پدر ۲۲۰ و ۲۰۰ و ۱۸۰ رو هم درمیارن. چرا اونا به این روز نمیفتن؟ این موتور زیادی حساسه. من خیلی ان رو دوس دارم. خیلی هندلینگ خوبی داره شتابش عالیه لذت بخشه ولی خوب نمیشه منکر این اذیتاش و حساس بودنش شد. جسارتا اصلا موتورای ژاپنی رو با ان اس مقایسه نکنید. همون سی بی ۱۰۰۰ مدل ۹۸ الان صداش مثل موتور نو میمونه. سی بی ۴۰۰ مدل ۹۴ الان ادم صداش میاد لذت میبره. نهایت خراب میشه با یه تعمیر موتور درست میشه. من تا الان ۴ ۵ نفر دیدم و از جمله خودم که با تعمیر اساسی موتور بازهم صداش قطع نشده...شما یه دونه ان اس پیدا کن صداش بعد ۱۰ تا کار عوض نشده باشه و بعد ۱۵ ۲۰ تا کار به صدا نیفتاده باشه. شما این موتورو واسه شتابش میخری ولی عملا نمیتونی ازش استفاده کنی...ببخشید زیاده گویی کردمSent from my MotoG3 using Tapatalkبله حرف شما صحیح اما یه موتور 200 سی سی مجاز برای تردد رو نباید با یه موتور سنگین ژاپنی مقایسه کرد که نمیشه سوارش شد هر موتوری بهر کاری ساخته شده مثله اینکمیمونه از سی بی 400 توقع سی ار اف داشته باشی که برات از تپه بالا بره شتاب اولیه داره خوبه ولی دیگه کورس ننداختیم که داخل شهر بخوایم با تمام توان موتور 180 تا تو ترافیک بریم میخوای ببریش پیست این موتور واسه پیست نیست خلاصه با 10 تومن تو ایران موتور بهتری گیرت نمیاد هیوسانگ هم 18700 سری اکسیو فلاپ دارش ساله بعد میاد بازار اونم که مثله سرطان بد خیم هست
sad.seds
18-12-1394, 11:29 بعد از ظهر
بله حرف شما صحیح اما یه موتور 200 سی سی مجاز برای تردد رو نباید با یه موتور سنگین ژاپنی مقایسه کرد که نمیشه سوارش شد هر موتوری بهر کاری ساخته شده مثله اینکمیمونه از سی بی 400 توقع سی ار اف داشته باشی که برات از تپه بالا بره شتاب اولیه داره خوبه ولی دیگه کورس ننداختیم که داخل شهر بخوایم با تمام توان موتور 180 تا تو ترافیک بریم میخوای ببریش پیست این موتور واسه پیست نیست خلاصه با 10 تومن تو ایران موتور بهتری گیرت نمیاد هیوسانگ هم 18700 سری اکسیو فلاپ دارش ساله بعد میاد بازار اونم که مثله سرطان بد خیم هست
فرمایش شما کاملا صحیحه برادر.
قیاس درستی نیست بین یک موتور ۴ سیلندر ۴۰۰ یا ۱۰۰۰ سی سی با یه موتور ۲۰۰ سی سی تک سیلندر. البته تو یه کلاس هستند ولی از لحاظ حجمی نه.
بله درسته دقیقا با این پول نمیشه موتور بهتر خرید.
و همه اینها به شرط اینکه با مشکلات کنار بیایم...
یعنی بدونید این موتور بعد مدتی دچار چه مشکلاتی میشه... اگه ادم کنار بیاد عالیه...
sajaddrift
19-12-1394, 01:31 قبل از ظهر
رفقا از همتون بابت نظراتتون ممنونم . :24:
Sination
19-12-1394, 02:34 قبل از ظهر
این موتور 20 کیلو سنگین تر از ns هستش ولی تاپ اسپید شون حدودا یکی هست
- - - Updated - - -
یک سوال همه ی rs هایی که میارن تو ایران abs داره ؟ چون مدل بودن abs هم گویا تولید شده توسط شرکت هند
hamid_007
19-12-1394, 10:15 قبل از ظهر
رفقا از همتون بابت نظراتتون ممنونم . :24:
سلام دادا سجاد به سلامتی گرفتی بریم یه دور بزنیم باهاش
نمایندگی بهروز زاده گفت تا دوشنبه هفته دیگه خبری از این موتور نمیشه و اینکه یه دونه قرمز از تولیدی های ایران اونجا بود
- - - Updated - - -
این موتور 20 کیلو سنگین تر از ns هستش ولی تاپ اسپید شون حدودا یکی هست
- - - Updated - - -
یک سوال همه ی rs هایی که میارن تو ایران abs داره ؟ چون مدل بودن abs هم گویا تولید شده توسط شرکت هند
برای ایران فقط ای بی اس دار هست ار اس
اما مدل as 200 بدونه ای بی اس هست یه سر بزنی خ طالقانی نرسیده به سپهبد قرنی ساختمان فارس موتور تمام مدل ها رو میتونی ببینی
sajaddrift
19-12-1394, 12:06 بعد از ظهر
سلام حمید جان مال خودته به من هنوز تحویلش ندادن بهم گفتن تو نوبتی ,امروز تو نمایندگی بهروز زاده سه دستگاهشو آوردنو به صاحباش تحویل دادن ولی به من گفتن تا آخر هفته بهت میدیم که من یکی حرفشونو اصلا دیگه قبول ندارم چون شرکتش خیلی دروغگو , فک کنم آخر این هفته یا هفته آینده بهم تحویل بدن ,اعصابمو خدایی ریختن بهم با این کاراشون:i'm ok:
راستی قیمتش ۱۰۵۰۰ده بدون بیمه :23:
MR.Halakoohi
19-12-1394, 01:10 بعد از ظهر
با سلام
امروز نمایندگی استان خودمون قیمتو بهم نشون داد
برای نمایندگ زده بود 9200
گفت به شما میدم 9700
hamid_007
20-12-1394, 12:40 قبل از ظهر
سلام حمید جان مال خودته به من هنوز تحویلش ندادن بهم گفتن تو نوبتی ,امروز تو نمایندگی بهروز زاده سه دستگاهشو آوردنو به صاحباش تحویل دادن ولی به من گفتن تا آخر هفته بهت میدیم که من یکی حرفشونو اصلا دیگه قبول ندارم چون شرکتش خیلی دروغگو , فک کنم آخر این هفته یا هفته آینده بهم تحویل بدن ,اعصابمو خدایی ریختن بهم با این کاراشون:i'm ok:راستی قیمتش ۱۰۵۰۰ده بدون بیمه :23:داداش برازنده شماستبهروز زاده گفت دوشنبه هفته اینده واسش موتور میادمن مستقیم با نماینده فروش شرکت در ارتباط هستم این قدر دروغ گفته که دیگه دروغی واسه گفتن نمونده خودشم کم آوردهاخرشم امروز گفت سر روشن کردن موتور ها مشگل داریم اسنبل کردیم روشن نمیشه باید دیاگ بخوره نمیدونم دیگه والا دیگه از شوق و زوقشم افتادیمخدا کنه زود تر ماله شما رو تحویل بدن
sajaddrift
20-12-1394, 12:51 قبل از ظهر
داداش برازنده شماستبهروز زاده گفت دوشنبه هفته اینده واسش موتور میادمن مستقیم با نماینده فروش شرکت در ارتباط هستم این قدر دروغ گفته که دیگه دروغی واسه گفتن نمونده خودشم کم آوردهاخرشم امروز گفت سر روشن کردن موتور ها مشگل داریم اسنبل کردیم روشن نمیشه باید دیاگ بخوره نمیدونم دیگه والا دیگه از شوق و زوقشم افتادیمخدا کنه زود تر ماله شما رو تحویل بدن
باور کن الان من ۱سالو نیمه پول دارم بخاطر اینکه این داره میاد موتور نخریدم تا خودشو بخرم دیگه خدایی صبرم سر اومده چون پولمم دستشونه بهم نمیدنش بیشتر در عذابم :297:
hamid_007
20-12-1394, 12:29 بعد از ظهر
باور کن الان من ۱سالو نیمه پول دارم بخاطر اینکه این داره میاد موتور نخریدم تا خودشو بخرم دیگه خدایی صبرم سر اومده چون پولمم دستشونه بهم نمیدنش بیشتر در عذابم :297:
قبلا هم گفته بودم داداش اینا یه مشگل اساسی دارن و تا اون مشگل رو حل نکنن نمیتونن بریزن بازار و احتمالا همون روشن نشدنش باشه خودم برج 9 رفتم وام گرفتن بابت خریدش و دیگه حتی اعصاب بهش فکر کردن رو هم ندارم
sajaddrift
21-12-1394, 02:31 قبل از ظهر
سلام رفقا بالاخره ۵شنبه تازه موتورمو تحویل گرفتم , رنگش قرمزه ,گل رنگاش قرمزشه رنگ زردش واقعا از جلو کنار قرمز هیچه چون خیلی بی روحه و رخش در کنار قرمزش حدش پایین تره , در آینده امکان داره قرمزش گرونتر از رنگای دیگش بشه ,برسیم به سواریش موتور فوق العاده نرمو راحتیه قدرت مانورش عالیه , صداش قشنگو دلنوازه , شتابش از ns بالاتره ,ترمز فوق العاده ای داره ,واقعا تفاوتو باهاش احساس کردم چون حاضرم قسم بخورم بهترین موتور تو همکلاسای خودشه ,خلاصه بگم ۱۰۰برابر از ns این موتور بهتره تا نشینید حرف بنده رو باور نمیکنید چون من پشتش نشستم باورم نمیشد اینقد خوب باشه.
Sination
21-12-1394, 03:13 قبل از ظهر
مبارک باشه
عاقا عکس بزار
نگفتن که بقیه رو کی تحویل میدن ؟ :297:
5 شنبه چند تا دادن؟
M@hdi
21-12-1394, 10:01 قبل از ظهر
مبارکه دوست عزیز
فرمونش چه جوریاست؟ تو ذوق نمی زنه؟ راستی جک وسط نداره درسته؟ نمیشه براش تعبیه کرد مثه هیو؟
hamid_007
21-12-1394, 01:47 بعد از ظهر
سلام رفقا بالاخره ۵شنبه تازه موتورمو تحویل گرفتم , رنگش قرمزه ,گل رنگاش قرمزشه رنگ زردش واقعا از جلو کنار قرمز هیچه چون خیلی بی روحه و رخش در کنار قرمزش حدش پایین تره , در آینده امکان داره قرمزش گرونتر از رنگای دیگش بشه ,برسیم به سواریش موتور فوق العاده نرمو راحتیه قدرت مانورش عالیه , صداش قشنگو دلنوازه , شتابش از ns بالاتره ,ترمز فوق العاده ای داره ,واقعا تفاوتو باهاش احساس کردم چون حاضرم قسم بخورم بهترین موتور تو همکلاسای خودشه ,خلاصه بگم ۱۰۰برابر از ns این موتور بهتره تا نشینید حرف بنده رو باور نمیکنید چون من پشتش نشستم باورم نمیشد اینقد خوب باشه.
مبارکه داداش چرخش بچرخه
به سلامتی سوار بشی
کیفیت فلاپ ها چطوره صدا نداره؟
- - - Updated - - -
مبارکه دوست عزیز
فرمونش چه جوریاست؟ تو ذوق نمی زنه؟ راستی جک وسط نداره درسته؟ نمیشه براش تعبیه کرد مثه هیو؟
چون شاسی ماله ان اس هست و ان اس جک وسط داره احتمال خیلی زیاد بشه کار گذاشت
sajaddrift
22-12-1394, 12:13 قبل از ظهر
قربون همتون ,فک کنم شنبه یه سری دیگه تحویل بدن ,فرمونش با اینکه یکم بلنده ولی زمانی که پشتش میشینی واقعا احساس راحتی میکنی میتونی حالت ریس بگیریو بزنی تو دل جاده ,کیفیت فلاپاش از ns خیلی بهتره فقط یکم بد منتاژش کردن الان فلاپای من قسمت کنسول جلوش یکم با همدیگه فاصله داره یه طرفش فیت نیست ,در کل موتور فوق الا ده ایه ,صداشم با ns فرق میکنه یکم بم ترو بلندتره , در رابطه با جکشم بگم که فقط جک بغل داره ,امروز یچیزیو کشف کردم روش زمانی که جک بغل باشه موتورو بزنی تو دنده درجا خاموش میکنه و مهمتر از همه سیستم حریقم داره زمانی که خدای نکرده موتور بخوره زمین تا نیم ساعت موتور کلا برقش قطع میشه , راستی بلد نیستم عکس آپ کن و الا میزاشتم ببینید
hamid_007
22-12-1394, 05:06 بعد از ظهر
قربون همتون ,فک کنم شنبه یه سری دیگه تحویل بدن ,فرمونش با اینکه یکم بلنده ولی زمانی که پشتش میشینی واقعا احساس راحتی میکنی میتونی حالت ریس بگیریو بزنی تو دل جاده ,کیفیت فلاپاش از ns خیلی بهتره فقط یکم بد منتاژش کردن الان فلاپای من قسمت کنسول جلوش یکم با همدیگه فاصله داره یه طرفش فیت نیست ,در کل موتور فوق الا ده ایه ,صداشم با ns فرق میکنه یکم بم ترو بلندتره , در رابطه با جکشم بگم که فقط جک بغل داره ,امروز یچیزیو کشف کردم روش زمانی که جک بغل باشه موتورو بزنی تو دنده درجا خاموش میکنه و مهمتر از همه سیستم حریقم داره زمانی که خدای نکرده موتور بخوره زمین تا نیم ساعت موتور کلا برقش قطع میشه , راستی بلد نیستم عکس آپ کن و الا میزاشتم ببینید
سلام داداش
منم امروز تحويل گرفتم رنگ زرد با پارتي بازي به مبلغ 10300
خدايش از ان اس بهتر نرم تره صداي عالي داره دوست داشتنيه
سيستم ضد حريقش 5 دقيقه هست نه نيم ساعت طبق گفته فروشنده
خدايش ارزش داره
امروز به به هر نمايندگي 3 تا دونه دادن تا 10700 هم في داشت
بهروز زاده و شهرياري گمرگ و جديديان 17 شهريور رو امار دارم
hamid_007
22-12-1394, 07:32 بعد از ظهر
SMS
22-12-1394, 08:54 بعد از ظهر
خیلی خیلی مبارکه.خیلی خوشگله.سواری طولانی مدت مچ درد نمیگیری؟لامپ های جلو زنون هستن یا ن؟ایشالا چرخش واست بچرخه
فرنام
22-12-1394, 09:16 بعد از ظهر
تبریک عرض میکنم
خیلی قشنگه.
hamid_007
22-12-1394, 11:28 بعد از ظهر
خیلی خیلی مبارکه.خیلی خوشگله.سواری طولانی مدت مچ درد نمیگیری؟لامپ های جلو زنون هستن یا ن؟ایشالا چرخش واست بچرخه
ممنون داداش قابله شما رو نداره
والا هنوز کار به سواری طولانی مدت نکشیده چون من موتور بدونه بیمه سوار نمیشم
فومون و استایل نشتن خیلی عالیه و ان اس سر تره
لامپ جلو معمولی و فروشنده گفت زنون هم ندازین چون رو سیستم کامپیوتر خطا میندازه ولی بازم اینو باید سوال کنم از کسی که دیاک میزنه
باک هم پمپ بنزین داره مثله ماشین
ممنون از دوستان از بابت لطفشون
سوالی بود در خدمتم
sajaddrift
23-12-1394, 12:41 قبل از ظهر
ممنون داداش قابله شما رو ندارهوالا هنوز کار به سواری طولانی مدت نکشیده چون من موتور بدونه بیمه سوار نمیشمفومون و استایل نشتن خیلی عالیه و ان اس سر ترهلامپ جلو معمولی و فروشنده گفت زنون هم ندازین چون رو سیستم کامپیوتر خطا میندازه ولی بازم اینو باید سوال کنم از کسی که دیاک میزنهباک هم پمپ بنزین داره مثله ماشینممنون از دوستان از بابت لطفشونسوالی بود در خدمتمسلام داش حمید گل مبارکت باشه ,دادا واسه من سیستم abs یکم مورد داره زمانی که حرکت میکنم چراغ abs خاموش نمیشه چراشو نمیدونم امروز بردم نمایندگیش دیاگ ژد گفت همه چی اوکیه منتها گفت سر ۱۲۰۰تا برای سرویس بیار برطرف کنیم ایرادشو ,خدا کنه درست شه چون خیلی نگران این جریانم.
hamid_007
23-12-1394, 01:30 قبل از ظهر
سلام داش حمید گل مبارکت باشه ,دادا واسه من سیستم abs یکم مورد داره زمانی که حرکت میکنم چراغ abs خاموش نمیشه چراشو نمیدونم امروز بردم نمایندگیش دیاگ ژد گفت همه چی اوکیه منتها گفت سر ۱۲۰۰تا برای سرویس بیار برطرف کنیم ایرادشو ,خدا کنه درست شه چون خیلی نگران این جریانم.قربونت آقا سجادچراغ ای بی اس منم روشنهفکر میکنم مدلش باشه و عادی روشن بودنش دلیل بر فعال بودنش باشه بازم مطمن نیستم گیر نده بهش فعلا باهاش حال کن منم دور موتورم رو 2 هست زیاده وقت کنم یه سر میزنم ببینم چی میگه
Sination
23-12-1394, 03:50 قبل از ظهر
سلام داش حمید گل مبارکت باشه ,دادا واسه من سیستم abs یکم مورد داره زمانی که حرکت میکنم چراغ abs خاموش نمیشه چراشو نمیدونم امروز بردم نمایندگیش دیاگ ژد گفت همه چی اوکیه منتها گفت سر ۱۲۰۰تا برای سرویس بیار برطرف کنیم ایرادشو ,خدا کنه درست شه چون خیلی نگران این جریانم.
کدوم نمایندگی دیاگ داره ؟
بنده هنوز تحویل نگرفتم:s (9)::sleep:
hamid_007
23-12-1394, 10:14 قبل از ظهر
کدوم نمایندگی دیاگ داره ؟
بنده هنوز تحویل نگرفتم:s (9)::sleep:
وقتی موتور رو تحویل میگیری یه آدرس روی تلق جلوی موتور چسبوندن به اون ادرس از بابت دیاک مراجعه میکنید و توضیحات کامل رو فروشنده میده خدمتتون
ایشالله به زودی بگیری
پیشاپیش مبارکه
hamid_007
23-12-1394, 01:36 بعد از ظهر
قربونت آقا سجادچراغ ای بی اس منم روشنهفکر میکنم مدلش باشه و عادی روشن بودنش دلیل بر فعال بودنش باشه بازم مطمن نیستم گیر نده بهش فعلا باهاش حال کن منم دور موتورم رو 2 هست زیاده وقت کنم یه سر میزنم ببینم چی میگه
آقا سجاد به عشق خودت رفتم ای بی اس رو تست گرفتم تا اونجا که فکر میکنم دیشب روشن بود چراغش اما الان رفتم یه دور زدم یهو دیدم چراغ خاموش شده موتور رو روشن خاموش کردم ای بی اس روشن موند یه حرکت کوچیک کردم ترمز عقب و جلو رو گرفتم خاموش شد چراغش حالا شما هم تست بگیر فعلا دست اینو واون نداز موتور رو
sajaddrift
23-12-1394, 01:45 بعد از ظهر
قربونت آقا سجادچراغ ای بی اس منم روشنهفکر میکنم مدلش باشه و عادی روشن بودنش دلیل بر فعال بودنش باشه بازم مطمن نیستم گیر نده بهش فعلا باهاش حال کن منم دور موتورم رو 2 هست زیاده وقت کنم یه سر میزنم ببینم چی میگه
مرسی حمید جون از راهنماییت ,یعنی موتورت در حال حرکت چراغ abs سش یه سره روشنه؟
- - - Updated - - -
آقا سجاد به عشق خودت رفتم ای بی اس رو تست گرفتم تا اونجا که فکر میکنم دیشب روشن بود چراغش اما الان رفتم یه دور زدم یهو دیدم چراغ خاموش شده موتور رو روشن خاموش کردم ای بی اس روشن موند یه حرکت کوچیک کردم ترمز عقب و جلو رو گرفتم خاموش شد چراغش حالا شما هم تست بگیر فعلا دست اینو واون نداز موتور رو
باشه داداش دستت درد نکنه فک کنم سیستم من خطا داره روشن میمونه
ابوالفضل88
23-12-1394, 02:57 بعد از ظهر
فک کن واسه نو بودن لنت ها هسش
یه فیلمی از صداش و ریختش تهیه کنین بزارین تو آپارات
لرزش وصدا اضافه نداره ؟ کمکش نرمه ؟
- - - Updated - - -
فکر کنم واسه نو بودن لنت ها باشن
hamid_007
23-12-1394, 10:59 بعد از ظهر
فک کن واسه نو بودن لنت ها هسش یه فیلمی از صداش و ریختش تهیه کنین بزارین تو آپارات لرزش وصدا اضافه نداره ؟ کمکش نرمه ؟- - - Updated - - -فکر کنم واسه نو بودن لنت ها باشنکمکش نسبت به ان اس عالی شده و نرم من ان اس داشتم دست انداز رو ستون فقراتم بودلرزش به خصوصی ندارهکلیپ از بابت صدا چشم وقت کنم تهیه میکنم میزارم
Alireza.BMW
24-12-1394, 01:32 بعد از ظهر
دوستان من چنتا کلیپ از این موتور پیدا کردم و براتون توی آپارات گذاشتم...
.
اول درگ با NS :29:
pt4R3
.
حالا درگ با پالس 220 مرده مردهای پالس :sumo: توی این ویدیو صدای اگزوز 220 و آر اس هم یک تست کوچولویی زده :4chsmu1:
cU4zO
.
خب اینم بیشترین تاپ اسپیدی که تا حالا باهاش رفتن البته با کیلومتر خودش با جی پی اس رو دوستانی که دارن تست بگیرن ببینیم چقدر خطی داره :121fs725372:
NgFeE
.
و در آخر دریفت با رنگ قرمز گوجه ای این موتور :11:
xGEXm
.
امیدوارم خوشتون اومده باشه :acigar:
Exel
24-12-1394, 11:58 بعد از ظهر
تشکر از علی رضای عزیز ، هر 4 ویدیو رو دیدم ، و میشه گفت باجاج بیشتر ب جای تغییرات داخل انجین ، ب فکر تغییر توی سبک و استایل ان اس به آر اس و داشتن یک موتور فول فلاپ برای عرضه کردن تو سطح جهانی باشه ، شتابش هم ی هوا از ان اس بهتره و خیلی زیاد نیست ( در حد ی موتور ) ، اون چیزی ک نظر منو خیلی جلب کرد و جالب بود ، درگش با 220 بود ک ، 220 با اون تکنولوژی ک مربوط ب 7-8 سال پیشش ، از لحاظ سرعت و شتاب فاصله خیلی زیادی با آر اس نداشت ، و هنوزم از لحاظ قدرت انجینی و دوام و اصطحلاک داره حرف اولو میزنه تو اون دسته!
تاپ اسپید موتور هم اونطور ک مشخص بود طرف حدودا روی 10.800 دنده میداد و کاملا تو رد لاین بود ، آخر سرعتش هم 151 اونم با فشار زیاد ! ولی ب هر حال اینا زوایای فنی موتوره ، باید سواریش و گازبازیاش هم امتحان کرد و بعدا نظر داد ک چن مرد حلاجه :23:
sajjadme
25-12-1394, 02:35 قبل از ظهر
بنظرم اگه طول مسیر یک یا دو کیلومتر بود پالس 220 یا جلو می افتاد یا کاملا مساوی میشد چون من بار ها و بار ها کلیپ های ایرانی و خارجی پالس220 فابریک دیدم دقیق 153 تا زده ...اما توی این کلیپ چون مسیر کوتاه هست و توی مسیر های کوتاه برد با موتور پرشتاب هست و اصلا بحث روی شتاب هست و ار اس شتاب بالایی داره بخاطر شاتون کوتاه بودن و سه شمع بودن و.... تونست جلو بیفته ...این تحلیل منه شاید هم درست نباشه یاعلی
ابوالفضل88
25-12-1394, 08:54 قبل از ظهر
صداش باحاله راه رفتنشم خوبه ولی /0 یه ذره گرونه )
از موتوراتون عکس با کیفیت بزارین
مصرفش چجوریه
جلب توجش بهتر از بقیه موتورای هندی هس ؟
erfi.747
25-12-1394, 03:06 بعد از ظهر
بنظرم اگه طول مسیر یک یا دو کیلومتر بود پالس 220 یا جلو می افتاد یا کاملا مساوی میشد چون من بار ها و بار ها کلیپ های ایرانی و خارجی پالس220 فابریک دیدم دقیق 153 تا زده ...اما توی این کلیپ چون مسیر کوتاه هست و توی مسیر های کوتاه برد با موتور پرشتاب هست و اصلا بحث روی شتاب هست و ار اس شتاب بالایی داره بخاطر شاتون کوتاه بودن و سه شمع بودن و.... تونست جلو بیفته ...این تحلیل منه شاید هم درست نباشه یاعلی
حرف و تحلیل شما کاملا درسته دوست عزیز .. پالس 220 نیاز به مسافت داره تا به تاپ اسپیدش برسه تازه به قول داداش سجاد 220 تکنولوژیش مال 8-7 سال پیشه ولی تو درگ با rs حدود 3-2 متر عقب موند فقط .. اگه مسافت طولانی تر بود 220 به احتمال قوی میرسید به rs
- - - Updated - - -
تشکر از علی رضای عزیز ، هر 4 ویدیو رو دیدم ، و میشه گفت باجاج بیشتر ب جای تغییرات داخل انجین ، ب فکر تغییر توی سبک و استایل ان اس به آر اس و داشتن یک موتور فول فلاپ برای عرضه کردن تو سطح جهانی باشه ، شتابش هم ی هوا از ان اس بهتره و خیلی زیاد نیست ( در حد ی موتور ) ، اون چیزی ک نظر منو خیلی جلب کرد و جالب بود ، درگش با 220 بود ک ، 220 با اون تکنولوژی ک مربوط ب 7-8 سال پیشش ، از لحاظ سرعت و شتاب فاصله خیلی زیادی با آر اس نداشت ، و هنوزم از لحاظ قدرت انجینی و دوام و اصطحلاک داره حرف اولو میزنه تو اون دسته!
تاپ اسپید موتور هم اونطور ک مشخص بود طرف حدودا روی 10.800 دنده میداد و کاملا تو رد لاین بود ، آخر سرعتش هم 151 اونم با فشار زیاد ! ولی ب هر حال اینا زوایای فنی موتوره ، باید سواریش و گازبازیاش هم امتحان کرد و بعدا نظر داد ک چن مرد حلاجه :23:
حالا حساب کن اگه رو 220 شمع سوزنی ایریدیوم و هواکش اسپرت و خورشیدی بزرگتر و ... بندازی چی میشه .. به نظرت بازم عقب میافته ؟!
Exel
28-12-1394, 08:54 بعد از ظهر
عرفان باید عملی امتحان کنیم ! :icon_pf _97_:اینطور ک مشخص دوستان با Rs هاشون از موقعی ک خریدن رفتن دور دور و یادشون رفته قرار بود از موتور بنویسن :297::gigglesmile:
فرنام
29-12-1394, 07:42 بعد از ظهر
تقدیم به همه ی rs سواران
پیشاپیش سال نومبارک ...
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۳-۱۷_۱۰.۳۳.۵۴.png
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۳-۱۷_۱۰.۱۹.۱۶.png
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۳-۱۷_۱۰.۲۲.۴۴.png
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۳-۱۷_۱۰.۳۲.۴۵.png
فرنام
01-01-1395, 06:47 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Erfan.parehkar
02-01-1395, 02:58 بعد از ظهر
الان قیمت رنگ قرمزش چنده بعد نمایندگی رنگ مشکی رو آورده برا فروش:waiting:
milad16
03-01-1395, 03:16 قبل از ظهر
سلام دوستان. من مدتيه دارم دنبال موتور ميگردم در حد ١٠ تومن به نظرتون بين دايليم کارکرده و پالس rs کدوم بهتره؟ البته فرمون پالس خيلي ضايست اگه بشه يکاريش کرد خيلي خوب ميشه .15 سانت بلنده:khak:
big_00a
03-01-1395, 09:29 قبل از ظهر
RS بگیر برادر :consoling2:
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یکی باشه همشو معنی کنه خوبه ها بفهمیم کامل من شخصا بعضی جاهاشو نفهمیدم :crazy:
M@hdi
09-01-1395, 11:52 قبل از ظهر
امروز مشکیشو تو خیابون دیدم خیلی خوشگله انصافا با راکبش یه 15 دقیقه ای صحبت کردم می گفت قبلش ان اس داشه 35000 تا هم باهاش راه رفته
می گفت از ان اس خیلی بهتره هم شتابش هم سرعتش فرمونشم بیشتر می پیچه ... پشتش نشستم خیلی راحته ارتفاعش از ان اس به نظرم پایینتره ... آینه ها خیلی دید خوبی داره ... طرف می گفت فلاپهاش یه خرده ویز ویز می کرد کلشو باز کردم صدا گیری کردم دیگه صدا نمیده روم نشد بگم بده یه دور بزنم باهاش :دی
اینطور که می گفت ایرادهای انجینی ان اس رو تو این رفع کردن ... می گفت سر سیلندرش رو عوض کردن(نمی دونم صحت داره یا نه) کسی اطلاعاتی داره ؟
پدال ترمز رو به نظرم اومد عوض کردن یه مقدار پایین پدال گرد بود .... فرمونش هم من فکر می کردم خیلی بالاست ولی پشتش بشینی خیلی راحته در کل خوشم اومد به نظرم این موتور ارزش خریدش از ان اس خیلی بیشتره هر چی باشه دیگه اینو نمی ندازن تو پیک موتوری و طلق و سفره و خورجین بندازن روش
hamid_007
10-01-1395, 12:27 بعد از ظهر
عرفان باید عملی امتحان کنیم ! :icon_pf _97_:اینطور ک مشخص دوستان با Rs هاشون از موقعی ک خریدن رفتن دور دور و یادشون رفته قرار بود از موتور بنویسن :297::gigglesmile:
نرفتیم دور دور گذاشتم تو مارگینگ یه پتو هم روش که سرما نخوره رفتیم مسافرت دوستان بمرسن جواب میدیم
Sination
12-01-1395, 02:23 بعد از ظهر
عاقا ماله منم دادن
هیچی ضد یخ توی قمقمه اش نبود ..
فیلتر روغن ns بهش میخوره ؟ 500 تا با روغن عوض بشه خوبه دیگه؟
این هم برای آب بندی هستش .. تا 2 هزار تا لازمه که این محدودیت ها اعمال بشه ؟؟!؟!؟!
دوستان این یوزر منوال NS / AS هستش من هرچی گشتم حتی سایت خود باجاج هم یوزر منوال RS رو نداره ! اگر کسی چیزی داشت مخصوص RS بزاره
hamidreza_pahlavan
12-01-1395, 08:24 بعد از ظهر
بچه ها منم یه زرد گرفتم قرار شده چند روز دیگه تحویلم بدن
من سر انجام بین ktm 250 rc و honda cbr 300 اینو انتخاب کردم امیدوارم تو زرد از اب در نیاد
معیار های من
------------------------------------------------------
1- قیمت:
پالس RS: با قیمتی حدود 10,500,000 تومان
هوندا CBR 300: با قیمتی حدود 25,000,000 تومان
KTM 250 rc: با قیمتی حدود 29,000,000 تومان
---------------------------------------------------------------------- برنده pulse rs
2- کیفیت قطعات:
پالس RS: محصول کشور هندوستان و تکنولوژی بومی شده شرکت KTM
هوندا CBR 300: مونتاژ کشور هندوستان تحت لیسانس هوندای تایوان
KTM 250 rc: محصول KTM اتریش
--------------------------------------------------------------------- برنده KTM
3- وزن:
پالس RS: وزن 165 kg
هوندا CBR 300: وزن 162 kg
KTM 250 rc: وزن 147 kg
4- ارزونی و فراوانی قطعات
پالس RS: عالی
هوندا CBR 300: ضعیف
KTM 250 rc: خوب
---------------------------------------------------------------------- برنده pulse rs
5- ترمز:
هر سه موتور دارای ترمز ABS هستند اما کیفیت ترمز ها
پالس RS: متوسط
هوندا CBR 300: خوب
KTM 250 rc: خوب
--------------------------------------------------------------------- برنده Honda و KTM
6- نمایندگی و پشتیبانی:
پالس RS: دارد فارس موتور ( نماینده انحصاری )
هوندا CBR 300: ندارد
KTM 250 rc: دارد شرکت کویر ( نماینده انحصاری )
--------------------------------------------------------------------- برنده pulse rs و KTM
شتاب و توان و قدرت:
پالس RS: قدرت 20 اسب بخار
هوندا CBR 300: قدرت 27.5 اسب بخار
KTM 250 rc: قدرت 31 اسب بخار
تو چشم بودن و خطر دزدی:
هوندا CBR 300: زیاد
KTM 250 rc: بسیار زیاد
زیبایی:
هوندا CBR 300: عالی
KTM 250 rc: عالی
--------------------------------------------------------------------- برنده Honda و KTM
Sadegh.galaxy
15-01-1395, 12:15 قبل از ظهر
ظاهرا بنلی تک سیلندر همین حدود قیمت میخوره.....اگه کیفیتش خوب از آب دربیاد،قطعا گزینه بهتری نسبت به محصولات باجاجه
hamid_007
15-01-1395, 08:41 قبل از ظهر
ظاهرا بنلی تک سیلندر همین حدود قیمت میخوره.....اگه کیفیتش خوب از آب دربیاد،قطعا گزینه بهتری نسبت به محصولات باجاجه
بنلی 150 رو دیدم خیلی ضایع بود
250 هم 15500 فی میخوره
یه نگاه به قیمت و هزینه ای که میکنید هم بکنید
M@hdi
15-01-1395, 07:39 بعد از ظهر
داداش ایشون گفتن تک سیلندر اونی که شما میگی 15500 دو سیلندره
تک سیلندرش حدود 9500 باید باشه که با مشخصاتی که داره قیمت مناسبی داره
ابوالفضل88
15-01-1395, 07:40 بعد از ظهر
موتور خشگلیه ( از ان اس خوشگل تره )
شتاب و سرعتتش از ان اس بیشتره کیفیتشم بیشتره با این مدرک ار اس از ان اس بهتره ولی یکم گرونه
Sadegh.galaxy
16-01-1395, 01:16 قبل از ظهر
بنلی 150 رو دیدم خیلی ضایع بود
250 هم 15500 فی میخوره
یه نگاه به قیمت و هزینه ای که میکنید هم بکنید
بنلی تک سیلندرحدود همین ده ملیون خواهدبود،این که شما میگید۱۵۵۰۰نمونه دوسیلندره!اتفاقا باتوجه به همین قیمت وهزینه گفتم!
shayant
16-01-1395, 02:10 قبل از ظهر
موتور خشگلیه ( از ان اس خوشگل تره )
شتاب و سرعتتش از ان اس بیشتره کیفیتشم بیشتره با این مدرک ار اس از ان اس بهتره ولی یکم گرونه
آقا شما از کجا میدونی کیفیتش بیشتره؟؟؟؟
کیفیت صددرصد همون ان اسه
keyvanj
16-01-1395, 02:21 قبل از ظهر
موتور خشگلیه
فقط من نمیدونم چرا با نصب اون گلگیر گنده رو چزخ عقب گند زده تو رخ یه موتور اسپرت!!!
و همینطور فرمون که اونهمه با طلق جلو فاصله داره و بالاست...
از روبرو اما چراغاش و کلا" طراحیش که تا حدودی کپی برداری از هوندا هست قشنگه و با سلیقست
Reza6448
16-01-1395, 08:44 قبل از ظهر
آقا شما از کجا میدونی کیفیتش بیشتره؟؟؟؟
کیفیت صددرصد همون ان اسه
سلام خدمت اساتید و بزرگواران
بنده ان اس دارم وقسمت شد دیروز یه دوری با موتور (rs) دوست خوبمون hamid007 بزنم
درخصوص کیفیت باید عرض کنم که کیفیت مونتاژ متاسفانه پایین هست و تفاوت چندانی با ان اس نداره که حاکی از لطف نماینده محترم وطنیه شرکت باجاج هست
کیفیت قطعات هم با ان اس تو یه سطحه
اما چیز خیلی جالب برای من عملکرد کلاچ بود که بسیار بسیار نرم وعالی بود، دنده ها خیلی نرم و خوب جا میرفت ضمن اینکه در حالت توقف کامل دنده از 1 به راحتی به حالت خلاص میومد که برای ان اس(حداقل موتور خودم) غیر ممکنه
شتاب اولیه از ان اس کمی بیشتر و صدای موتور هم نرم تره
erfi.747
16-01-1395, 08:04 بعد از ظهر
موتور خشگلیه
فقط من نمیدونم چرا با نصب اون گلگیر گنده رو چزخ عقب گند زده تو رخ یه موتور اسپرت!!!
و همینطور فرمون که اونهمه با طلق جلو فاصله داره و بالاست...
از روبرو اما چراغاش و کلا" طراحیش که تا حدودی کپی برداری از هوندا هست قشنگه و با سلیقست
به نظرم جلوش از روی r1 کپی برداری شده
hamidreza_pahlavan
16-01-1395, 08:26 بعد از ظهر
سلام بچه ها من امروز RS رو از آقای بهروز زاده تحویل گرفتم قیمتشم برام تمام شد 10 میلیون و 500
موتور از NS که داشتم خشک تر به نظر اومد البته ممکنه به دلیل صفر بودنشه باشه
اما چند تا نکته
1- ترمزش می دونیم که ABS هستش
2- می دونیم انژکتوره
3- می دونستید جای دسته عقبش به شکل خیل باحالی داخل بدنه طراحی شده؟
4- می دونستید ساسات اتوماتیکه؟
5- می دونستید جک وسط نداره؟
big_00a
16-01-1395, 08:28 بعد از ظهر
مبارکت باشه :icon_pf _15_:
hamid_007
16-01-1395, 10:19 بعد از ظهر
سلام بچه ها من امروز RS رو از آقای بهروز زاده تحویل گرفتم قیمتشم برام تمام شد 10 میلیون و 500
موتور از NS که داشتم خشک تر به نظر اومد البته ممکنه به دلیل صفر بودنشه باشه
اما چند تا نکته
1- ترمزش می دونیم که ABS هستش
2- می دونیم انژکتوره
3- می دونستید جای دسته عقبش به شکل خیل باحالی داخل بدنه طراحی شده؟
4- می دونستید ساسات اتوماتیکه؟
5- می دونستید جک وسط نداره؟
سلام
مبارکه داداش
کمکش اینقدر نسبت به ان اس نرم تره که چشم گیره
ای بی اس فقط چرخ جلو داره عقب ای بی اس نیست
با کمک اقا سجاد و اقا رضا از دوستان همین سایت و گردش در سایت های خارجی به این نتیجه رسیدیم
موتور های طرح ریس جک وسط ندارن
همه انژکتور ها ساسات اتومات هستن
کاربرات فقط ساسات داره
Sination
17-01-1395, 02:25 قبل از ظهر
دوستان آب بندیشون چه جوری هست ؟ تا 2000 تا میخاد دورموتور زیر 6 برید؟
درضمن دنده های من خیلی بد جا میره..
sajaddrift
17-01-1395, 03:29 بعد از ظهر
دوستان آب بندیشون چه جوری هست ؟ تا 2000 تا میخاد دورموتور زیر 6 برید؟درضمن دنده های من خیلی بد جا میره..سلام داداش سر ۱۰۰تا با ۵۰۰تا با ۱۵۰۰تا روغنشو عوض کن سعی کن دور موتورت تا ۱۰۰۰تا از ۶بالاتر نره بعد ۱۰۰۰تا هرجور دوس داری ***زونش تو طی مدت آب بندی تکو توکم دنده ۲به بعدتو تقریبا پر کن موتور یکم برو شه البته بالای ۵۰۰تا اینکارو کن به انجین فشار نیاد اصلا هم توسیه نمیکنم رو رد لاین تو آببندی ببریش , روغنم بهران سوپر پیشتاز حتما توش بریز
ابوالفضل88
30-01-1395, 06:29 قبل از ظهر
سلام دوستان
تجربه سواریش خوبه ؟ مصرف و نرمیش چی ؟ کیفیت
این موتور چنتا شمع داره
سرعتش چقده
sajaddrift
01-02-1395, 10:26 قبل از ظهر
سلام دوستان
تجربه سواریش خوبه ؟ مصرف و نرمیش چی ؟ کیفیت
این موتور چنتا شمع داره
سرعتش چقده
سلام ,سواری این موتور فوق العاده نرمه مثل nsخشک نیست ,شتابش از ns بیشتره یه مقدار ,ترمز فوق العاده ای داره در همه شرایط میشه استفاده کرد بارون , شن و... صداش نسبت به ns بیشتر و بم تره در دورهای بالا صدای گوش نوازی داره , هندلینگ و چسبندگی خیلی بالایی داره ,صفر تا صدش حدود ۹ثانیه است , من به شخصه حدود ۱۵۴ تا تو اتوبان همت شرق باهاش رفتم بالای ۱۴۰ خورده ای چراغ ردلاینش روشن میشه ,این موتور سه شمعه ,مصرفش هر ۱لیتر ۵۴کیلومتر میره , کیفیت قطعاتش به جرعت میگم خیلی خوبه ولی ایران تو منتاژش یکم کم کاری کرده, امیدوارم اطلاعات خوبی داده باشم به دوستان
ابوالفضل88
01-02-1395, 12:39 بعد از ظهر
سلام اطلاعاتتوون مفید بود
داغ نمیکنه ؟ لرزش نداره ؟ از نظر حیکل ارتفاع بزرگ تره ان اسه ؟ صبح ها چجوری روشن میشه ؟ باکش چنتایی
عکس با کیفیتم بزارین
sajaddrift
02-02-1395, 12:31 قبل از ظهر
سلام اطلاعاتتوون مفید بود
داغ نمیکنه ؟ لرزش نداره ؟ از نظر حیکل ارتفاع بزرگ تره ان اسه ؟ صبح ها چجوری روشن میشه ؟ باکش چنتایی
عکس با کیفیتم بزارین
داغ اصلا نمیکنه حرارت بالا بره بلافاصله فن شروع به کار میکنه , لرزش اصلا نداره ,از نظر هیکل خیلی پهنتر از ns هست هستش , صبح ها براحتی با کوچکترین استارت روشن میشه , باکش حدود ۱۳تا هست که ۳تاش باید همیشه تو باک باشه بخاطر پمپ بنزین
ابوالفضل88
02-02-1395, 12:22 بعد از ظهر
ممنون داش
فقط عکس با کیفیتم ازش بزار
MANHUNT
02-02-1395, 02:36 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
MANHUNT
02-02-1395, 03:37 بعد از ظهر
ابوالفضل88
02-02-1395, 11:02 بعد از ظهر
دوستان چراغاش اینجرین ؟ تقه ی اول جف چراغ کوچیکا روشن میشن تقه ی دوم جف چراغ بزرگا درسته ؟ پس چرا تو این عکسه یکیش روشنه ؟ ممنون واسه جواباتون و عکساتون
نوردهیش خوبه ؟
Exel
02-02-1395, 11:40 بعد از ظهر
دوستان چراغاش اینجرین ؟ تقه ی اول جف چراغ کوچیکا روشن میشن تقه ی دوم جف چراغ بزرگا درسته ؟ پس چرا تو این عکسه یکیش روشنه ؟ ممنون واسه جواباتون و عکساتون
نوردهیش خوبه ؟
اقا سجاد بهتر میدونه ولی فک کنم تک چراغ برای نور پایینش باشه ، بازم باید از خودش سوال کنی sajaddrift ([Only registered and activated users can see links])
Sination
03-02-1395, 04:55 قبل از ظهر
برنامه هفته پیش ابعلی
تعداد موتور ها توی عکس جا نمیشد ولی حدود 60 تا بود
[Only registered and activated users can see links]اx.jpeg ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]تاتex.jpeg ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]تتex.jpeg ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]تاتاdex.jpeg ([Only registered and activated users can see links])
MANHUNT
03-02-1395, 01:25 بعد از ظهر
من دو سه بار اين موتور تو شب ديدم هر بار جفت لامپاش روشن بود كه چهرشو تو شب عالي ميكنه
Amir CG
03-02-1395, 09:55 بعد از ظهر
آخرین قیمت گمرک 10800
milad16
04-02-1395, 12:03 قبل از ظهر
آقا اين موتور مشکيش واقعا خوشگله آدمو وسوسه ميکنه .شيطونه ميگه قيد دايليمو بزني
CHELSEA
04-02-1395, 06:35 قبل از ظهر
آقا اين موتور مشکيش واقعا خوشگله آدمو وسوسه ميکنه .شيطونه ميگه قيد دايليمو بزني
اشتباه نکن...:[Only registered and activated users can see links]
imoon
04-02-1395, 08:23 قبل از ظهر
سلام اين موتور ايا همون ان اس هست از نظر فني ؟؟؟ يا ارتقا پيدا كرده ؟؟؟
مشكلات مثل ان اس چطور ؟؟؟
موتور باز
04-02-1395, 10:05 قبل از ظهر
در اون تالار یکی از دوستان لینک جوایز این موتور را قرار داد
از 15 جایزه 14 تاش برای باجاج و فقط یکی برای TVS هست
روی تصویر دوم کلیک کنید
sajaddrift
04-02-1395, 11:49 قبل از ظهر
اقا سجاد بهتر میدونه ولی فک کنم تک چراغ برای نور پایینش باشه ، بازم باید از خودش سوال کنی sajaddrift ([Only registered and activated users can see links])
سلام داداش گلم ,rs فقط یک چراغش روشنه که اونم نور پایینشه ,اگر میخواید جفتش روشن شه بایستی کلید نور بالارم بزنی ,از نظر نور دهی نور پایینش فوق العاده قویو خوبه نیازیم به زنونو چراغ قوی تر اصلا نیست ,زمانی که نور بالا رو هم استفاده میکنید وسعت بیشتریرو براتون در حین رانندگی روشن میکنه
- - - Updated - - -
سلام اين موتور ايا همون ان اس هست از نظر فني ؟؟؟ يا ارتقا پيدا كرده ؟؟؟
مشكلات مثل ان اس چطور ؟؟؟
نه یک سری تغیرات درش بوجود آووردن از جمله انژکتور شدنش , ns موتوره فوق العاده بود منتها دوستان از یه موتور ۲۰۰ سی سی انتظار ۴۰۰ دارن که مسلما در طی فشار آووردنای مکرر اگه cb 1300 هم بود دچار مشکل میشد ,در کل من باهاش هیچ مشکلی ندارم و صدای انجین هم بکل تغییر پیدا کرده که همین نشانه رفع عیب ns هستش که از نظر من ns هم هیچ مشکلی نداشت و بعضی دوستان در نگهداری موتورشون کم لطفی کردن که موتورشون یاتاقان زد
ابوالفضل88
05-02-1395, 03:55 بعد از ظهر
کسی سرعتشو با جی پی اس تست کرده
ابوالفضل88
05-02-1395, 05:24 بعد از ظهر
ariya
08-02-1395, 06:43 قبل از ظهر
سلام دوستان جایی سراغ دارید این موتورو شرایطی بده با قیمت خوب
MANHUNT
08-02-1395, 10:54 قبل از ظهر
سلام دوستان جایی سراغ دارید این موتورو شرایطی بده با قیمت خوب
بيشتر گمركيا شرايطي ميدن اما با چك معتبر از چكتم استعلام ميگيره اما ميكشن رو قيمت موتور كه طبيعي هم هستش بعدش شرايطي نسبت به پيش پرداختت بهرش متفاوته در كل برو يكي از با وجداناشون رو كه كمم پيدا ميشه پيدا كن موتور ازش بردار
soleymani
08-02-1395, 10:24 بعد از ظهر
پریروز یه بنده خدایی که معلوم بود موتور سوار ناشی بود و زیاد سوار نمی شه شمال به جنوب چمران ورودی تونل اومده بود شتاب بگیره توی لاین ویژه از پشت زده بود به ماشینه.جلو موتور ترکیده بود و خودش هم کنار روی جدول نشسته بود و پلیسم اومده بود سر تصادف.
خدا بهش رحم کرد.
حالا بگرده دنبال قطعه و قیمت بالا
mohager
11-02-1395, 09:08 قبل از ظهر
سلام
قیمت مشکی الان چند شده؟
شنیدم بازم میخوان گرونش کنم!!!
دوستانی که خریدن نمایندگی خدمات ژس از فروشش برای گارانتی 1000 بردن؟
چیزی حالیشون هست ؟
sajaddrift
11-02-1395, 09:35 قبل از ظهر
سلام
قیمت مشکی الان چند شده؟
شنیدم بازم میخوان گرونش کنم!!!
دوستانی که خریدن نمایندگی خدمات ژس از فروشش برای گارانتی 1000 بردن؟
چیزی حالیشون هست ؟
سلام قیمتش بین ۱۰نیم تا ۱۱نیمه بسته به خودتون داره ارزونترشو کجا پیدا کنین ,در رابطه با رنگاشم بگم که رنگای مختلفش همه قیمتاشون یکیه گول حرفای فروشندرو نخورین , گارانتیش هم یکی سر ۱۵۰۰تا آچار کشی بصورت رایگان میکنن یکیم سر ۱۰۰۰۰تا که اونم رایگانه ,فقط هم یه نمایندگی هستش که تخصص رو این موتور داره که کارشون خوبه آدمای خوبیم هستن
موفق باشی
مرد ازاد
12-02-1395, 12:48 قبل از ظهر
دوستان ممنون از گفتگوهای خوبتون. یک سوال آیا rs جایی برای نصب پروتکشن داره یا نه میترسم با نصبش به شاسی ضربه بخوره؟
roma
18-02-1395, 06:09 بعد از ظهر
امروز یکی از دوستانم این موتور خریده بود به قیمت 10.900 رنگ زرد منم یه تست نیم ساعته ازش گرفتم
حس سواریش بد نبود خیلی خوبم نبود
شتابش از ns به نظرم کمتر بود
کلاجش نرم بود دندهاش خیلی نرم جا میرفت ارتفاع زینش بالاتر از ns بود
صدای ویز ویز کمی از فلاپ هاش موقع حرکت بلند میشد و بی صدا نبود
شعاع گردش فرمونش زیاد بود ولی ادم خیلی تمایل به این کار پیدا نمیکنه چون دست و مچت میره تو باک
اینه هاش خیلی ازت دوره تصویری کوچیکی بهت میده از پشت موتور موقع حرکت یکم سخته تنظیمش
والا من معنی abs این موتور رو درک نکردم فکر کنم سر کاریم همه
ترمز میزدم لاستیک عقب کامل قفل میکرد و میکشید رو اسفالت خط مینداخت جلوشم نشد تست کنم خطرناک بود
imoon
18-02-1395, 06:22 بعد از ظهر
من تو فکر خرید 220 بودم بعد اینو دیدم گفتم شاید بهتر باشه یعنی باز برم تو فکر 220 ؟؟
ممنون
amiroww
18-02-1395, 10:14 بعد از ظهر
فقط جلوش ABS هستش
roma
18-02-1395, 11:04 بعد از ظهر
فقط جلوش ABS هستش
اخه عقبشم سنسور abs داره مثلا
این جوری که معلوم ebd نداره که که یعنی abs کشک اپاچی دمش گرم abs دوکانال با ebd بود که این شرکت جهانرو وارد نکرد بعدشم باز نیومد
یه نکته دیگه ای که یادم رفته بود بگم جاپایی و زیر نشیمن لرزش خیلی زیاد بود مخصوص جاپایی سمت چپ بالای دور موتور 6 خیلی میلرزید
صداش تو حرکت قشنگ بود انصافا
sajaddrift
19-02-1395, 09:15 قبل از ظهر
امروز یکی از دوستانم این موتور خریده بود به قیمت 10.900 رنگ زرد منم یه تست نیم ساعته ازش گرفتم
حس سواریش بد نبود خیلی خوبم نبود
شتابش از ns به نظرم کمتر بود
کلاجش نرم بود دندهاش خیلی نرم جا میرفت ارتفاع زینش بالاتر از ns بود
صدای ویز ویز کمی از فلاپ هاش موقع حرکت بلند میشد و بی صدا نبود
شعاع گردش فرمونش زیاد بود ولی ادم خیلی تمایل به این کار پیدا نمیکنه چون دست و مچت میره تو باک
اینه هاش خیلی ازت دوره تصویری کوچیکی بهت میده از پشت موتور موقع حرکت یکم سخته تنظیمش
والا من معنی abs این موتور رو درک نکردم فکر کنم سر کاریم همه
ترمز میزدم لاستیک عقب کامل قفل میکرد و میکشید رو اسفالت خط مینداخت جلوشم نشد تست کنم خطرناک بود
روما جان این موتور فقط جلوش absهستش عقبش معمولیه چون عقبش اصلا یونیت نداره ,اون سنسوریم که عقبش وصل یه سنسوره برای تنظیم تعادل ترمز جلو تا اونجایی که من اطلاع دارم چون فلاپارو وا کردم دیدم به یونیت پمپ abs ترمز جلو وصله در کل نمیدونم هدفشون از گذاشتن این سنسور چی بود ولی تحقیق میکنم خدمت دوستان میگم
mjbasami
24-02-1395, 07:20 بعد از ظهر
سلام
من رنگ موتورمو مات كردم
يه مشورت مي خوام
چه طرحي بزنم روش؟
Mr.Dr
24-02-1395, 07:41 بعد از ظهر
سلام
ممکن خواهش کنم از موتورت ی چندتا عکس آپلود کنی بی زحمت؟
کجا مات کردی؟
هزینش؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
من رنگ موتورمو مات كردم
يه مشورت مي خوام
چه طرحي بزنم روش؟
سلام
ممکن خواهش کنم از موتورت ی چندتا عکس آپلود کنی بی زحمت؟
کجا مات کردی؟
هزینش؟
ممنون
said khansar
25-02-1395, 07:53 بعد از ظهر
بااحترام به همه اراس سوارا.نمیدونم چراهروقت این موتوروازنزدیک میبینم یادهندوونه ارژانتینی میفتم.ولی ازحق نگزریم باجاج خوب داره میره جلو.رنگ ابیشومن تاحالاازنزدیک ندیدم وسواری قابل قبولی داره.
Morteza220
07-03-1395, 03:52 بعد از ظهر
سلام .آیا این موتور مثل ns شاتون کوتاهه یا نه؟ سرعت بالا رو میتونه تحمل کنه؟
shayant
07-03-1395, 07:21 بعد از ظهر
شاتون کوتاه که هست ولی چون سیستمو عوض کردن و انژکتور شده فک کنم کمتر شاتون بزنه در کل اگه با موتور درست رفتار کنی اونم باهات درست رفتار میکنه. وگرنه سوزوکی بیکینگ بده دست ادم نابلد. موتورشو میاره پایین واست
MANHUNT
19-03-1395, 09:34 بعد از ظهر
امروز بزرگراه يادگار امام سمت جنوب به شمال يه پالس ار اس ٢٠٠ بشدت و با سرعت بالا خورده بود پشت يه پرايد اميدوارم از بچه هاي سايت نباشه بشدت اسيب ديده بود اما پدر پرايدرو در اورده بود نشد عكس بگيرم پرايد تا نزديك شيشه عقب جم شده بود شيشه عقبم بخاطر بروخورد راكب موتور شكسته بود اين دومين بار تصادف ار اس ميبينم هر دو تصادف هم بشدت شديد بودن
seywan
19-03-1395, 10:24 بعد از ظهر
امروز بزرگراه يادگار امام سمت جنوب به شمال يه پالس ار اس ٢٠٠ بشدت و با سرعت بالا خورده بود پشت يه پرايد اميدوارم از بچه هاي سايت نباشه بشدت اسيب ديده بود اما پدر پرايدرو در اورده بود نشد عكس بگيرم پرايد تا نزديك شيشه عقب جم شده بود شيشه عقبم بخاطر بروخورد راكب موتور شكسته بود اين دومين بار تصادف ار اس ميبينم هر دو تصادف هم بشدت شديد بودن
خوب همینه دیگه مشکل از ماس تا میریم یه موتور جدید میخریم هنو اببندی تموم نشده گازو میبندیم بهش باهاش تو رد لاین تاپ اسپید بزنیم بعد موتور میپکه میگم باجاج اشغال زده و انجین به صدا میفته.این موتور هنوز نیومده فرتو فرت تو اتوبانای داخل شهر تست تاپ اسپید میزنن مثه ندید بدیدا تصادف میکنن
xwosro
20-03-1395, 10:39 قبل از ظهر
اینجور هم که شما میگین نیس که همه به یه دلیل بگن آشغاله و همه به صورت ردلاین شاتون زده باشن! شما الان همین 220 رو ببین مثل مرد راه میره!!!! کلیم بهش گاز می بندن! :gigglesmile:
ولی خب دوستان اهل دل و بلد اگه می تونن اطلاعات درستی در اختیار بزارن به استناد یه مرجع علمی بگن ببینیم باجاج واسه این بحث شاتون زدن چه حرکتا و اصلاحاتی کرده؟ میشه اطمینان کرد و خرید کرد یا باید این هم منتظر بشینیم تا به اونایی که اول خریدن جواب پس بده؟
zeroamin
23-03-1395, 10:11 بعد از ظهر
اقا کی گفته ان اس شاتون میزنه.خیلی ببخشید اینا همه حرفه مفته.نمیگم اصلا نمیزنه.من بنز c200 مدل 2013 دیدم شاتون زده این که یه موتور هندیه.ولی به چه دلیل اون بنز موتور اورد پایین.به دلیل رسیدگی نکردن و فشار زیاد.طرف با روغن ماشین 25000 تا اضافه راه رفته بود.
من نزدیک 3 ساله ان اس دارم.ان اس قبلیم 35000 تا راه رفتم باهاش بعدم در سلامت کامل فروختمش.الانم 93 دارم.روغن و فیلترشو هر 3000 کیلومتر عوض میکنم.ولی روغن خوب توش میریزم.حدود 2 ماهم هست محل کارم رو آوردم دماوند.هر روز با این موتور من تهران دماوند رو میرم و میام.یعنی روزی 120 کیلومتر.کل مسیرم تخته گاز.دور موتور همش بالای 7.
هفته پیش توی راه به قارقار افتاد و چراغ باتریش روشن شد. بردم پیش مکانیک تو خاک سفید میگه یاتاقان زدی.بردمش رسالت گفتم اینطوری شده.گفت صدای بوبینته با 110 تومن درست شد.خودش گفت برای این صدا بعضی مکانیکا انجینو باز میکنن.
پس یا از روی سودجویی میگن شاتون و یاتاقان میزنه یا از روی نادونی و نداشتن علمش.این موتورسازا 30 ساله دارن هوندا 125 تعمیر میکنن.خب معلومه هرکسی سر از انجین این مدلی سر در نمیاره
xwosro
24-03-1395, 02:19 قبل از ظهر
روغنو شما چی میریزی دوست من؟
موتور باز
24-03-1395, 12:07 بعد از ظهر
اقا کی گفته ان اس شاتون میزنه.خیلی ببخشید اینا همه حرفه مفته.نمیگم اصلا نمیزنه.من بنز c200 مدل 2013 دیدم شاتون زده این که یه موتور هندیه.ولی به چه دلیل اون بنز موتور اورد پایین.به دلیل رسیدگی نکردن و فشار زیاد.طرف با روغن ماشین 25000 تا اضافه راه رفته بود.
من نزدیک 3 ساله ان اس دارم.ان اس قبلیم 35000 تا راه رفتم باهاش بعدم در سلامت کامل فروختمش.الانم 93 دارم.روغن و فیلترشو هر 3000 کیلومتر عوض میکنم.ولی روغن خوب توش میریزم.حدود 2 ماهم هست محل کارم رو آوردم دماوند.هر روز با این موتور من تهران دماوند رو میرم و میام.یعنی روزی 120 کیلومتر.کل مسیرم تخته گاز.دور موتور همش بالای 7.
هفته پیش توی راه به قارقار افتاد و چراغ باتریش روشن شد. بردم پیش مکانیک تو خاک سفید میگه یاتاقان زدی.بردمش رسالت گفتم اینطوری شده.گفت صدای بوبینته با 110 تومن درست شد.خودش گفت برای این صدا بعضی مکانیکا انجینو باز میکنن.
پس یا از روی سودجویی میگن شاتون و یاتاقان میزنه یا از روی نادونی و نداشتن علمش.این موتورسازا 30 ساله دارن هوندا 125 تعمیر میکنن.خب معلومه هرکسی سر از انجین این مدلی سر در نمیاره
100% موافقم
حالا تا این دوستمون جواب بدن چند نکته عرض کنم ( به عنوان کسی که رشته تحصیلی ایم این بوده )
در مورد روغن :
- روغن فقط همونی که توی دفترچه اومده به حرف هیچ تعمیر کار و .. در مورد روغن شل تر و سفت در زمستون و تابستون توجه نکنید ( یه نکته داره چند خط بعد میگم )
- روغن قلابی توی بازار هست ( قابل انکار نیست )
- استاندار روغن باجاج رو از ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــن ([Only registered and activated users can see links])لیــنــک مطالعه کنید . ( بسیار مفید )
- ویسکوزیته پیشنهادی برای این موتور 50-20W هست . ( در مورد زمستون و تابستون فقط می توان عدد 20W رو کمی تغییر داد به هیچ عنوان عدد 50 رو تغییر ندید - طراحی انجین ( اعم از فاصله بین سیلندر و پیستون و قدرت پمپاژ پمپ روغن بر اساس عدد ویسکوزیته 50 طراحی شده )
- استاندارد آمریکایی روغن برای این موتور : API SL
- استاندار ژاپنی روغن برای این موتور : JASO ‘MA2’ یا JASO ‘MA’
- تنها انتخاب مارک و برند روغن دست شماست ( بهران - پیشتاز - موتول و ... )
- خود شرکت یه روغن داره که تو ایران ندیدم ( Bajaj DTS-i 10,000 - SAE 20W50 ) که گفته بعد از آب بندی می توان هر 10 هزار تا هم عوض کرد ( جل الخالق ) ( نوشته اگه از برند دیگه ای با همین مشخصات فنی روغن استفاده می کنید هر 5.000 کیلومتر روغن رو تعویض کنید ) ( یادتون باشه اینجا ایرانه و روغن قلابی هم زیاده - مخصوصا مارک های معروف خارجی و داخلی )
- فیلتر فلزی با هر بار تعویض روغن شسته شود ( حتما )
- فیلتر کاغذی با هر بار تعویض روغن تعویض شود . ( حتما )
- در فاصله زمانی بین هر دو بار تعویض روغن ، حجم روغن رو چک کنید و در صورتی که بخار شده بود ، حجم آن را به حجم استاندارش افزایش دهید ( اینجا 1200 میلی لیتر )
باتشکر
zeroamin
24-03-1395, 03:19 بعد از ظهر
روغن ادینول المانی فول سنتیک 20w50 با استاندارد jaso ma لیتری 52 هزارتومان و یا روغن موتورکس فول سنتیک 15w50 با استاندارد jaso ma لیتری 50 تومن.
قیمتشم برای این بالاتره که انحصاریه روغن موتور و تو بازار نیست و با روغن ماشین فرق داره.مثلا همین ادینول فول سنتیک ماشینیش تقریبا لیتری 30 تومنه.
xwosro
24-03-1395, 03:43 بعد از ظهر
حالا تا این دوستمون جواب بدن چند نکته عرض کنم ( به عنوان کسی که رشته تحصیلی ایم این بوده )
در مورد روغن :
- روغن فقط همونی که توی دفترچه اومده به حرف هیچ تعمیر کار و .. در مورد روغن شل تر و سفت در زمستون و تابستون توجه نکنید ( یه نکته داره چند خط بعد میگم )
- روغن قلابی توی بازار هست ( قابل انکار نیست )
- استاندار روغن باجاج رو از ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــن ([Only registered and activated users can see links])لیــنــک مطالعه کنید . ( بسیار مفید )
- ویسکوزیته پیشنهادی برای این موتور 50-20W هست . ( در مورد زمستون و تابستون فقط می توان عدد 20W رو کمی تغییر داد به هیچ عنوان عدد 50 رو تغییر ندید - طراحی انجین ( اعم از فاصله بین سیلندر و پیستون و قدرت پمپاژ پمپ روغن بر اساس عدد ویسکوزیته 50 طراحی شده )
- استاندارد آمریکایی روغن برای این موتور : API SL
- استاندار ژاپنی روغن برای این موتور : JASO ‘MA2’ یا JASO ‘MA’
- تنها انتخاب مارک و برند روغن دست شماست ( بهران - پیشتاز - موتول و ... )
- خود شرکت یه روغن داره که تو ایران ندیدم ( Bajaj DTS-i 10,000 - SAE 20W50 ) که گفته بعد از آب بندی می توان هر 10 هزار تا هم عوض کرد ( جل الخالق ) ( نوشته اگه از برند دیگه ای با همین مشخصات فنی روغن استفاده می کنید هر 5.000 کیلومتر روغن رو تعویض کنید ) ( یادتون باشه اینجا ایرانه و روغن قلابی هم زیاده - مخصوصا مارک های معروف خارجی و داخلی )
- فیلتر فلزی با هر بار تعویض روغن شسته شود ( حتما )
- فیلتر کاغذی با هر بار تعویض روغن تعویض شود . ( حتما )
- در فاصله زمانی بین هر دو بار تعویض روغن ، حجم روغن رو چک کنید و در صورتی که بخار شده بود ، حجم آن را به حجم استاندارش افزایش دهید ( اینجا 1200 میلی لیتر )
باتشکر[/QUOTE]
بسیار عالی بسیار خوب ولی خب همه اینا دفترچس!!!
منظور از سوال این بود که در بازار روغنای ایرانی چه کنیم و به کی اعتماد کنیم؟
- - - Updated - - -
روغن ادینول المانی فول سنتیک 20w50 با استاندارد jaso ma لیتری 52 هزارتومان و یا روغن موتورکس فول سنتیک 15w50 با استاندارد jaso ma لیتری 50 تومن.
قیمتشم برای این بالاتره که انحصاریه روغن موتور و تو بازار نیست و با روغن ماشین فرق داره.مثلا همین ادینول فول سنتیک ماشینیش تقریبا لیتری 30 تومنه.
برای این موتور یه مقدار زیاده همچین قیمتی! (نظر شخصی) به عنوان مثال کسی که زیاد با موتور میره میاد صرفه نداره!
M@hdi
24-03-1395, 06:47 بعد از ظهر
بهران سوپر پیشتاز 20W50
4 لیتریش حدود 32 تومنه که شما می تونید 3 دفعه استفاده کنید و هر 1000 تا 1500 کیلومتر هم تعویض کنید ... فیلتر روغن هم نوشته هر 5000 تا ولی هر 3000 تا تعویض بشه بهتره
من دوستم مدل 92 داره و از همین روغن و به همین ترتیبی که گفتم تعویض می کنه نزدیک 30000 تا هم موتورش کار کرده و هنوزم مثل روز اولش سالم و سرحال هست
seywan
25-03-1395, 12:52 قبل از ظهر
روغن کاسترول GP با استاندارد jaso ma هست لیتری 18 تومن کیفیتشم خوبه
zeroamin
25-03-1395, 03:09 بعد از ظهر
بهران سوپر پیشتاز 20W50
4 لیتریش حدود 32 تومنه که شما می تونید 3 دفعه استفاده کنید و هر 1000 تا 1500 کیلومتر هم تعویض کنید ... فیلتر روغن هم نوشته هر 5000 تا ولی هر 3000 تا تعویض بشه بهتره
من دوستم مدل 92 داره و از همین روغن و به همین ترتیبی که گفتم تعویض می کنه نزدیک 30000 تا هم موتورش کار کرده و هنوزم مثل روز اولش سالم و سرحال هست
بهران سوپر پیشتاز روغن خوبیه ولی برای ماشینه و به درد موتور نمیخوره.البته اگر همون 1000 تا 1500 عوض کنی جوابگو هست.ولی من تو ان اس سوپر پیشتاز ریختم 3 سری 1000 تا رو که رد میکنه شروع میکنه به بخار شدن و کم کردن
Gladiator
29-03-1395, 09:28 قبل از ظهر
روغن کاسترول GP با استاندارد jaso ma هست لیتری 18 تومن کیفیتشم خوبه
بله مخصوص موتور سیکلته ولی سطح کیفیش پایینه SG
kingroid
29-03-1395, 01:03 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من یه بودجه تقریبا 9-10 تومن جور کردم میخوام یه موتور خوب بگیرم
پیشنهاد شما دوستان چیه
ان اس بگیرم بقیه پول هم بزارم گوشه جیبم :297:
یا نه برم و rs بگیرم
اصلا با قیمت 11 تومن 200rs توجیه اقتصادی داره یا نه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با تشکر
MANHUNT
29-03-1395, 10:49 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من یه بودجه تقریبا 9-10 تومن جور کردم میخوام یه موتور خوب بگیرم
پیشنهاد شما دوستان چیه
ان اس بگیرم بقیه پول هم بزارم گوشه جیبم :297:
یا نه برم و rs بگیرم
اصلا با قیمت 11 تومن 200rs توجیه اقتصادی داره یا نه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با تشکر
پالس ٢٠٠ ار اس ١٠٥٠٠ به بالا قيمت داره و بنظرم بهتره چون انژكتوره و اينكه اول مهر توليد موتورهاي كاربراتي و پلاك شدنشون متوقف ميشه ار اس يه مقدار بهتر از ان اس راه ميره مشكلات كمتري از ان اس داره چون بر طرف شده يه سري ايرادات ان اس تو ار اس چهره خيلي خوشگتري هم داره اما فلاپاش بنظر محكم و با كيفيت نمياد ترمز ار اس بهتر از ان اس هستش بخصوص اينكه ترمز جلوي ار اس اي بي اس هستش در كل من ار اس رو بهتر ميدونم اما قيمتش هم دو تومن گرونتره كه اين خودش قابل تامله
kingroid
30-03-1395, 01:20 بعد از ظهر
پالس ٢٠٠ ار اس ١٠٥٠٠ به بالا قيمت داره و بنظرم بهتره چون انژكتوره و اينكه اول مهر توليد موتورهاي كاربراتي و پلاك شدنشون متوقف ميشه ار اس يه مقدار بهتر از ان اس راه ميره مشكلات كمتري از ان اس داره چون بر طرف شده يه سري ايرادات ان اس تو ار اس چهره خيلي خوشگتري هم داره اما فلاپاش بنظر محكم و با كيفيت نمياد ترمز ار اس بهتر از ان اس هستش بخصوص اينكه ترمز جلوي ار اس اي بي اس هستش در كل من ار اس رو بهتر ميدونم اما قيمتش هم دو تومن گرونتره كه اين خودش قابل تامله
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی
گفتید NS مشکلات زیاد داره درسته ؟ میشه بگید چی هست
راستش پولش جور هست و همین فردا هم بخوام میتونم RS بگیرم ولی خانواده با اینکه 11 تومن بدم برای یه موتور مخالفت میکنند
به زور تونستم راضیشون کنم همان 9 میلیون
از طرفی پول برای خودم هست و براش زحمت زیادی کشیدیم
باید ببینم ارزش داره از پولی که دراوردم 11 تومنش را بدم برای یه موتور
راستی اقا گفتید این موتور فلاپ های بیکیفیتی داره میشه بیشتر توضیح بدید
برای محافظت از فلاپ ها میشه PROTECTION گذاشت ؟؟؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا با این پولی که دارم بهترین انتخاب را داشته باشم
irmacfa
03-04-1395, 12:32 قبل از ظهر
آقا قیمتش نیامد پائین بعد این چه رنگ هایی تو ایران هست فقط زرد و قرمز و مشکی
M@hdi
03-04-1395, 03:13 قبل از ظهر
قیمتش 10300 ه نه 11 تومن
منم مشتاقم بدونم مشکلات ان اس چیه که تو آر اس رفع شده
MANHUNT
03-04-1395, 02:55 بعد از ظهر
يكي از بزرگترين ايرادات ان اس كه در ار اس بر طرف شده سيستم كاربراتي هستش كه خيلي وقته منسوخ شده و در ار اس به انژكتوري تغيير پيدا كرده بخاطر همين هم هست كه ار اس سرعت و شتاب بهتري نسبت به ان اس داره همينطور مصرف سوخت و استهلاك كمتر ان اس هم موتور بدي نيست اگه صاحبش موتور قبليش سي جي ١٢٥ نبوده باشه با سرچ راحت ميشه حتي تو همين سايت ايرادات ان اس رو فهميد كا تي ام دوك ٢٠٠ كه خيلي ها ميگن ان اس از روي اون گپي شده انژكتور الكترونيك ساخت بوش المان روشه
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی
گفتید NS مشکلات زیاد داره درسته ؟ میشه بگید چی هست
راستش پولش جور هست و همین فردا هم بخوام میتونم RS بگیرم ولی خانواده با اینکه 11 تومن بدم برای یه موتور مخالفت میکنند
به زور تونستم راضیشون کنم همان 9 میلیون
از طرفی پول برای خودم هست و براش زحمت زیادی کشیدیم
باید ببینم ارزش داره از پولی که دراوردم 11 تومنش را بدم برای یه موتور
راستی اقا گفتید این موتور فلاپ های بیکیفیتی داره میشه بیشتر توضیح بدید
برای محافظت از فلاپ ها میشه PROTECTION گذاشت ؟؟؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا با این پولی که دارم بهترین انتخاب را داشته باشم
سلام دوست عزيز پس هم ن ان اس ٢٠٠ رو برداريد موتور بدي نيست اما نياز به نگهداري خوب داره لازم نيست حتما صفرش رو بگيري با ٧٥٠٠ ميشه يه در حدش رو با بيمه گرفت الان صفرش ٨٤٠٠ هستش بله متاسفانه فلاپاي ار اس با كيفيت نيستن در رابطه با پروتگشن اطلاعي ندارم اما فكر نكنم باسش باشه چون به زيبايي موتور هم لطمه ميزنه
M@hdi
03-04-1395, 05:12 بعد از ظهر
آها خوب شد نمردیم و فهمیدیم بزرگترین ایراد ان اس کاربراتوری بودنشه .... همچین می گین مشکلات ان اس هر کی ندونه فکر می کنه سرطانه و هر روز یه جاش خرابه ... آر اس هم همین ان اسه فقط انژکتوری شده و فلاپ بندی همین
kingroid
04-04-1395, 11:53 بعد از ظهر
خوب تهران به ما نمیده درسته ؟! چون ما کرمانشاه هستیمو پلاک اینجا ! بعد حملش چقدره تا بیاد اینجا ؟
من یزد هستم رفتم پرسیدم اگر rs برسه دستم تقریبا 11500 تا 12 آب میخوره
hosein_dig
06-04-1395, 10:23 بعد از ظهر
سلام دوستان
از اونجای که قیمت این موتور نزدیک دایلیمه و من دایلیم داشتم و واقعا ازش راضی بودم بجز شتاب اولیش
میخاستم ببینم کسی هست که هردوتاشو سوار شده باشه یه نظر بده
ممنون
¥ bermoda ¥
07-04-1395, 09:38 قبل از ظهر
آخرین قیمت گمرک چند روز پیش که بودم، 10,800
کارکرد 500تا، 10تومن
به شخصه اگه رخ جلوی دایلیم خیلی تو ذوق نمیزد، دایلیم رو انتخاب میکردم
مشکل اساسی rs تا اینجا بنظرم همون فرمونش هست که با کارکرد بیشتر و خدایی نکرده با تصادف جزیی، صد درصد گردش فرمونش بیشتر میشه و مشکل اساسی تازه ازهمین جا شروع میشه
گرچه میشه گردش فرمون رو راحت محدود کرد اما rs به دلیل فلاپ، باید کمی سختر باشه
البته امیدوارم زاویه گردش فرمونتون یک میلم حرکت نکنه، که میشه معضلللل
امیدوارم قبل پایان سال این گند کاری رو جمع کنن وبه سال جدید نکشه، واقعا جای تاسف هس بخاطر چنین اشتباه فاحشی.
¥ bermoda ¥
07-04-1395, 03:55 بعد از ظهر
آقا قضیه چیه!؟
میگیم هر روپیه 50 تومن،
قیمت rsهم تو باجاج الان خوندم 1,13,389
میشه تقریبا 5,670 تومن
میگیم 3تومنم گمرکی
میشه 8,670
از 10,800 میمونه 2,130، که میشه سود شرکت
البته اگر گمرکی کمتر بخوره که قطعا خواهد خورد میگیم سود شرکت تقریبا 3و خرده ایی
بنظرشما این قیمت عادلانه نیست!؟
یامن اشتباه محاسبه کردم؟؟؟
البته یک تومن سود نمایندگی ها رو هم باید کم کرد ربطی به شرکت نداره،حواسم نبود
این فرایند برای موتورهای هندی دیگه ام اجرا شده
درنتیجه شرکت داره موتورهای هندی رو باقیمت مناسبی عرضه میکنه.
اگر طرف بخواد خودش وارد کنه که گمرکی زیر 4تومن کمتر براش نمیبرن
با هزینه حمل کشتی و ایاب وذهاب تقریبا یچیز توهمین مایه، البته کمی هم بیشتر براش درمیاد
نتیجه گیری کلی این قیمت مناسب وعادلانه است
اساتید درسته یا من محاسبم ایراد داره؟؟؟
SMS
07-04-1395, 06:59 بعد از ظهر
آقا قضیه چیه!؟
میگیم هر روپیه 50 تومن،
قیمت rsهم تو باجاج الان خوندم 1,13,389
میشه تقریبا 5,670 تومن
میگیم 3تومنم گمرکی
میشه 8,670
از 10,800 میمونه 2,130، که میشه سود شرکت
البته اگر گمرکی کمتر بخوره که قطعا خواهد خورد میگیم سود شرکت تقریبا 3و خرده ایی
بنظرشما این قیمت عادلانه نیست!؟
یامن اشتباه محاسبه کردم؟؟؟
البته یک تومن سود نمایندگی ها رو هم باید کم کرد ربطی به شرکت نداره،حواسم نبود
این فرایند برای موتورهای هندی دیگه ام اجرا شده
درنتیجه شرکت داره موتورهای هندی رو باقیمت مناسبی عرضه میکنه.
اگر طرف بخواد خودش وارد کنه که گمرکی زیر 4تومن کمتر براش نمیبرن
با هزینه حمل کشتی و ایاب وذهاب تقریبا یچیز توهمین مایه، البته کمی هم بیشتر براش درمیاد
نتیجه گیری کلی این قیمت مناسب وعادلانه است
اساتید درسته یا من محاسبم ایراد داره؟؟؟
من فک نکنم باجاج به فارس موتور همون قیمت فروش عادی موتور رو بفروشه!حاشیه سودشون بالاس چون نمایندگی انحصاریه.غیر خود موتور ،سود تپل قطعات رو هم دارن.حالا مشکل سود شرکت یا نمایندگی نیست.مشکل پشتیبانی مزخرفشون تو شهرستان هاست.نمایندگی رسمی فارس تو دزفول با هزار منت که نمیدمت مال پسرمه!!!!!!! ی زرد فرخت به یه بنده خدا 12 ملیون.نمایندگی رسمی!جایی که اگه زنگ بزنی فارس موتور بگی نمایندگی فروش دزفول کجاست ادرس اونو میده!قیمتش بیاد زیر ده میلیون منطقی تره آرزوی پشتیبانی خوب هم که با خودم ب گور میبرم!
¥ bermoda ¥
07-04-1395, 09:05 بعد از ظهر
بله درسته
اصن حواسم نبود
عواقب 3,4ساعت با گوشی مطالعه کردن همین شد
منظورمم بد رسوندم
میخاستم بگم اگر کسی بخاد وارد کنه این موتورو ارزش نداره گرچه مونتاژ خود باجاج خیلی بهتر از آش دست فارس موتور هست
- - - Updated - - -
بله درسته
اصن حواسم نبود
عواقب 3,4ساعت با گوشی مطالعه کردن همین شد
منظورمم بد رسوندم
میخاستم بگم اگر کسی بخاد وارد کنه این موتورو ارزش نداره گرچه مونتاژ خود باجاج خیلی بهتر از آش دست فارس موتور هست
keyvanj
07-04-1395, 09:52 بعد از ظهر
اقا دارید شوخی میکنید؟ واقعا" 12 پول همچین موتوری میدن؟
irmacfa
08-04-1395, 04:58 قبل از ظهر
اقا میشه از تهران خرید میگن به استان های دیگه نمیدن بخاطر پلاک خوب ارزانتره نسبت اینجا خیلی خیلی کمتره خوب باید چیکار کرد
mehrdad1997
23-04-1395, 10:36 بعد از ظهر
با سلام دوستان 44 صفحه مطلب تو تاپیک هست وقتی که خوندنش گرفت واقعا حیف بود چون 5 صفحه مطلب مفید بیشتر نداشت خیلی مقایسه شدید بود و زیر سوال بردن بدون دلیل و بیشتر الکی این موتور اول بحث سر معرفی این نوع موتور نه مقایسه و اینکه بیان بگن ان اس اینه ار اس اینه یا دایلیم و .. جاش اینجا نبود و قیمتش تند و فلان بله یه زمان پراید 8ت بود و 206 14ت اما الان ببینید ماشین بی کیفیت تر از قبل رو چند میدن یا موتور پژو رو میندازن رو اتاق جدید به اسم دنا و ماشین جدید میدن ملت,کلا همه میدونن اینا رو.موفق باشید یا حق.
Alireza.BMW
04-05-1395, 12:13 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارند اگر لطف کنن بیان در مورد این موتور و مشکلات و محسناتش بدون هیچ طرفداری حرف بزنن خیلی خوبه بلخره کسی که میخاد بخره این نکات رو ملاک قرار بده الان خیلی ها خریدن اما هیچی نمیان بگن از کیفیت سواری هندلینگ مخصوصا صدای انجین که ببینیم هنوز هم عین NS صدای انجین زیاد هست یا نه و کلا مشکلات NS رو داره یا نه باجاج روی انجین کار کرده یا نه همون انجین ان اسه فقط انژکتور کرده و دست بهش نزده...[Only registered and activated users can see links]
من خودم چون توی دیوار زیاد میرم قیمتا رو نگاه کنم دیدم آر اس در حد صفر کم برا فروش نذاشتن که این جای سوال شد... چرا که من خودم شاید بخام یکی بخرم ولی خب آدم مردد میشه[Only registered and activated users can see links]
.
در ضمن در مورد قیمت مشهد بگم که بهتون قیمت 11800 رو میدن تا 11500م باهاتون معامله میکنن تمام رنگاش رو یعنی هیچ رنگی ارزونتر گرونتر نیست ولی یجا پیدا کردم بم گفت 10900 حالا کمتر از این قیمت بده نمیدونم اگه دوستان مشهدی کسی خواست بگه آدرس بدم بره یه سر بزنه
seywan
24-05-1395, 03:40 قبل از ظهر
داداش برو از گمرک بخر 10400 میدن.100 تومن بده نمایشگاه سند میزنه پلاک تهران به اسم خودت.ما اینکارو کردیم
shahriar
24-06-1395, 12:13 بعد از ظهر
الان قیمت صفرش چنده؟؟؟
keyvanj
24-06-1395, 01:52 بعد از ظهر
نکته ای که من روزانه زیاد دارم میبینم این هست که وقتی دو ترک سواری پشت موتور خیلی میاد پایین! انگار موتور بدبخت داره از هم میشکافه ! مخصوصا" که ترکت یه کم تپل باشه که هیچی!!!! انگار داره میکشه زمین پشتش.
اگز کمک عقبش رگلاژی هست حتما" باید تنظیمش کرد
Alireza.BMW
24-06-1395, 06:17 بعد از ظهر
الان قیمت صفرش چنده؟؟؟
مثله قضیه ان اس شده کارخونه نمیزنه فعلا قیمتشم رفته رو 11تومن تو تهران
shayant
16-07-1395, 04:32 قبل از ظهر
دوستان من امروز یدونه خریدم 10 تومن 200تا راه رفته بود با بیمه موتور خیلی خوب و نرمیه اگه سوالی داشتید بپرسید
Afshin007
16-07-1395, 12:03 بعد از ظهر
دوستان تا حالا بین شتاب اولیه این موتور با پالس200 ان اس مقایسه ای انجام شده؟ ////
Exel
16-07-1395, 02:49 بعد از ظهر
من چن ماه پیش از دوستان سوال کردم ک این موتور چقدر تغییر کرده نسبت ب ان اس شاید یکی دو نفر جواب دادن ، هنوز ی ارزیابی کلی از موتور نشده ، تاپیک خیلی بی روحی هست اینجا
- - - Updated - - -
من چن ماه پیش از دوستان سوال کردم ک این موتور چقدر تغییر کرده نسبت ب ان اس شاید یکی دو نفر جواب دادن ، هنوز ی ارزیابی کلی از موتور نشده ، تاپیک خیلی بی روحی هست اینجا
M@hdi
16-07-1395, 05:43 بعد از ظهر
داداش انجین یکیه فقط انژکتور شده و 2 اسب بخار قویتر ... الان که دیگه ان اس هم انژکتور شده پس فرقی بینشون نباید باشه تو شتاب و سرعت .... شاید آر اس به خاطر فلاپهاش تاپ اسپید بهتری داشته باشه
Exel
18-07-1395, 11:03 بعد از ظهر
داش متی در جریانم ، منظورم اینه ک قبلا تاپیک های هر موتوری ک میومد مثل خود 220 و ان اس خیلی خیلی شور و شوق بیشتری داشت و کاملا میومدن همه جوره موتورو بررسی میکردن حالا چ حرفه ای چ غیر حرفه ای ...
یعنی آر اس فقط ظاهرش فرق کرده و ی انژکتور اضافه شده بهش ؟ شرایط هندلینگش چطوره ؟ لاستیکای خوبی داره ؟ توی فشار طولانی چطوره ؟ شاید ما اینارو بدونیم ولی چند نفر ک تاپیک رو بخونن و بخوان این موتورو بخرن چیزی دستگیرشون نمیشه ...
shayant
19-07-1395, 08:29 قبل از ظهر
لاستیکای فابریکش خیلی سر میخوره مخصوصا عقبش
تو کفی 145 تا بیشتر نمیره ولی تو جاده شیب دار 155 تا باهاش رفتم هندلینگش خدایی حرف نداره
نور چراغاش عالیهههههههههههه بوقش حرف نداره
توی فشار طولانی اگه بخوای 120 تا بری بده دنده 6 موتور عمرا کم بیاره خیلی نرم روون واست از تهران تا اصفهانم میره ولی بیشتر بخوای بری یکم بهش فشار میاد در کل حرف نداره
Ali
25-07-1395, 09:44 قبل از ظهر
داش متی در جریانم ، منظورم اینه ک قبلا تاپیک های هر موتوری ک میومد مثل خود 220 و ان اس خیلی خیلی شور و شوق بیشتری داشت و کاملا میومدن همه جوره موتورو بررسی میکردن حالا چ حرفه ای چ غیر حرفه ای ...
یعنی آر اس فقط ظاهرش فرق کرده و ی انژکتور اضافه شده بهش ؟ شرایط هندلینگش چطوره ؟ لاستیکای خوبی داره ؟ توی فشار طولانی چطوره ؟ شاید ما اینارو بدونیم ولی چند نفر ک تاپیک رو بخونن و بخوان این موتورو بخرن چیزی دستگیرشون نمیشه ...
موتور خیلی خوبیه و تفاوتهاش با ان اس کاربرات سیستم سوخت رسانی انژکتور و اگزوزشه که باعث میشه صداش قشنگتر باشه البته رو ان اس انژکتورم همین اگزوزه ترمزشم بخاطر ای بی اس عملکرد بهتری داره هندلینگ خیلی خوبی داره ولی ان اس یه مقدار بهتره مسیر طولانی هم همونطور که دوستان گفتن با سرعت 120 25 فشاری بهش نمیاد
-IMAN-
01-08-1395, 02:45 قبل از ظهر
واقعآ که موتور زیبایی درست کردن،اما قیمتش خیلی بالاست. دوستان اگه عکس از rs خودتون بذارید ممنون میشم
- - - Updated - - -
۱۰.۶۰۰ رنگ قرمز البته
hosein_dig
14-08-1395, 10:52 قبل از ظهر
موتورش منفجر نشد؟؟ 155 کیلومتر با اون هیکل ریز؟ تو دست انداز بره ، نمیره هوا؟
shayant
16-08-1395, 01:15 قبل از ظهر
موتورش منفجر نشد؟؟ 155 کیلومتر با اون هیکل ریز؟ تو دست انداز بره ، نمیره هوا؟ ببین منفجر که نشد ولی تو مرز انفجار بود هیکلشم اصلا ریز نیست اتفاقا خیلی درشته بعدشم شما با هایابوسا هم با 155 تا بری و دست انداز میری و هوا پس به موتور ربطی نداره
Exel
17-08-1395, 11:40 بعد از ظهر
نه اتفاقا برای موتوری ک +300 کیلومتر سرعت داره و +260 کیلو وزن داره ، عمرا اتفاقی ک برای آر اس میفته برای حضرت هایابوسا نمیفته :)))))
ب نظرم انتظار سرعت 150 کیلومتر از یک موتور تک سیلندر 200 سی سی واقعا بیش از حد زیاده ، خود دوک 200 دیگه بیشتر از 140 تا نمیره ، بعد شما چون یک ست فول فلاپ روی آر اس دیدین
فک میکنین ، ی موتور سوپر اسپرت هست ؟
یکی از دوستان میگفت : اره ار اس همچین انجین قوی هم نداره ، منم جوابش گفتم یک موتور تک سیلندر با حجم فقط 200 سی سی ، اما با قدرت 25 اسب بخار !!! یعنی تا دندون مسلح شده و قراره تمام توانش رو ب اجرا بزاره ...
shayant
17-08-1395, 11:54 بعد از ظهر
نه اتفاقا برای موتوری ک +300 کیلومتر سرعت داره و +260 کیلو وزن داره ، عمرا اتفاقی ک برای آر اس میفته برای حضرت هایابوسا نمیفته :)))))
ب نظرم انتظار سرعت 150 کیلومتر از یک موتور تک سیلندر 200 سی سی واقعا بیش از حد زیاده ، خود دوک 200 دیگه بیشتر از 140 تا نمیره ، بعد شما چون یک ست فول فلاپ روی آر اس دیدین
فک میکنین ، ی موتور سوپر اسپرت هست ؟
یکی از دوستان میگفت : اره ار اس همچین انجین قوی هم نداره ، منم جوابش گفتم یک موتور تک سیلندر با حجم فقط 200 سی سی ، اما با قدرت 25 اسب بخار !!! یعنی تا دندون مسلح شده و قراره تمام توانش رو ب اجرا بزاره ... قبولت دارم ولی من از ار اس توققع یه موتور سوپر اسپرت ندارم خدایی
Seyed.mahdi
05-11-1395, 03:23 بعد از ظهر
سلام عزیزان
دوتا سوال داشتم لطفا عزیزان جواب بدن مخصوصا سوال اول خیلی مهمه برام
1- ترمز ضد قفل آر اس (ترمز جلو) عملکردش چطوره؟ تا حالا دوستان روی جاهای لغزنده مثل خط سفید های خیس و یا بارون و برف و ... مجبور به ترمز گیری شدند که عملکردش رو ببیند؟
کلاً چسبندگی لاستیک ها و لاستیک عقب در پیچ ها چطوره؟
سوال دوم اینکه آر اس مشکلات ظریف بودن ان اس رو که میگن نداره؟
ممنون از لطفتون
Exel
05-11-1395, 11:14 بعد از ظهر
سلام ABS ی سیستم مشخصه و کیفیت قطعات مصرفی باجاج هم مطلوبه پس دوستان هیچوقت نمیان چنین ریسکی برای امتحان ABS خودشون بکنن که آیا روی خط سفید موقع بارون خوب عمل میکنه یا نه، چون شما اگر ترمز هم اونجا نزی ممکنه سر بخوری
لاستیک ها هم ک دوستان میگن از چسبندگی خوبی برخورداره
ان اس ظریف نیست فقط رسیدگی به موقع میخواد ک ما ایرانی جماعت فک میکنیم همه موتورا مث 125 هستن و اصلا نیاز ب نگاه کردن ندارن پس تا خرخره بهش گاز میدیم و زمانی ک موتور ب فنا رفت عیب روش میزاریم ! آر اس همون انجین ان اس هست و هیچ مشکل جدی تا ب الان گزارش نشده
Seyed.mahdi
06-11-1395, 11:59 قبل از ظهر
ممنون.
البته بنده عرض کردم آیا مجبور به ترمز در جاهای لغزنده شدند یا خیر و نه اینکه تشریف ببرن روی خط سفیدِ خیس ترمز جلو بزنن!
بازم ممنون
Seyed.mahdi
18-11-1395, 10:39 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
یک سوالی داشتم برای یک بنده خدایی، عزیزانی که اطلاع درست دارند بفرمایند
برای اینکه تاپ اسپید آر اس حدود 10 تا 15 کیلومتر بر ساعت افزایش پیدا کنه بهترین راه تغییر سایز خورشیدی هست بله؟
مهم بهبود تاپ اسپید با دور موتور پایین تر هست و اگر شتاب افت جزئی بکنه اشکال نداره. البته دوستان بفرمایید اگر تاپ اسپید رو 15 تا افزایش بدیم ، شتاب چقدر افت میکنه؟ شتاب 0 تا 60 معمولیش حدود 3.6 ثانیه هست.
دور موتور مثلا در سرعت 120 چقدر میاد پایین تر؟ معمولیش فکر کنم حدودا در دوره 8100 یا 8200 باشه.
حالا سوالم اینه که جلو یا عقب رو باید چه تغییری داد؟
در گمرک این کارارو میکنن؟
خورشیدی با سایز جدید رو باید از کجا تهیه کرد؟
چقدر هزینه داره؟
خیلی خیلی ممنون از توجه دوستان
لطفا همه سوالات رو پاسخ بدید خیلی ممنونم
Exel
18-11-1395, 08:29 بعد از ظهر
سلام، سید جان به دوستتون بگین خواهشا بیخیال افزایش تاپ اسپید روی این موتور بیچاره بشه ! همینطوریش فشار زیادی روی این موتور هست ، بنده شخصا ب هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم هیچ نوع تغییری برای سرعت بیشتر روی این موتور پیاده بشه ! 150 کیلومتر در ساعت برای یک 200 سی سی واقعا زیاده ، و کاملا مشخصه تا جایی ک جا داشته ازش پاور کشیدن بیرون ...
کم خطر ترین حالت ممکنه تعویض خورشیدی های جلو و عقب هست اونم شتاب و سرعت رابطه معکوس دارن ، یکیشون بیشتر بشه اون یکی کمتر میشه .
ابوالفضل88
21-11-1395, 09:32 بعد از ظهر
فابریکش باید 140 . 145 تارو با جی پی اس بزنه درسته ؟
Exel
22-11-1395, 09:51 بعد از ظهر
فابریکش باید 140 . 145 تارو با جی پی اس بزنه درسته ؟
تاپ اسپیدی که کارخونه اعلام کرده 140 کیلومتره ! با جی پی اس 3-4 کیلومتر کمتر میشه ولی خب سرعت واقعیش بیشتر ازینه !
من با 220 خودم جی پی اس زدم ، زیر 100 کیلومتر 3 تا خطا داره بالای 100 ، 5 تا !
موتورای باجاج واقعا خطای کمی دارن مث هیو یا دایلیم نیستن 10 -15 تا اشتباه بزنن :))))
رنگ 2017
erfi.747
23-11-1395, 06:02 بعد از ظهر
یه چرخ آبی یه چرخ مشکی ؟؟؟؟؟؟؟ :297:
mentiroso
23-11-1395, 06:53 بعد از ظهر
طرح bmw hp4 زده....من خوشم اومد..مرسی باجاج :gigglesmile:
yashar2k
26-01-1396, 01:52 قبل از ظهر
سلام.واسه پالس ار اس 200 چ مارکه روغنی بریزم.؟؟
روغن ELF ST 700 10W40 خوبه؟؟
قبلا ادینول 10 40 میریختم ولی یه خرده موتور خر خر میکه. الان میخام یه مارکه دیگه بریزم.
لطفا راهنماییم کنید.....
Sination
26-01-1396, 11:47 بعد از ظهر
سلام.واسه پالس ار اس 200 چ مارکه روغنی بریزم.؟؟
روغن ELF ST 700 10W40 خوبه؟؟
قبلا ادینول 10 40 میریختم ولی یه خرده موتور خر خر میکه. الان میخام یه مارکه دیگه بریزم.
لطفا راهنماییم کنید.....
فقط باید 20 50 بریزی
روغنی که خودم میریزم و استاندارد jaso ma هم داره اسمش هست agip که ایتالیایی هستش و شرکت رپیدو وارد میکنه و لیتری 14 15 هست
asuspc
29-01-1396, 10:27 بعد از ظهر
اگه من الان هند بودم ...
hamidreza_pahlavan
26-02-1396, 10:06 بعد از ظهر
سلام
کسی از دوستان می دونه مدل های جدید RS مدل لیزر اج ( رنگ های ابی و نوک مدادی )
ترمز عقبشون ABS داره یا نه؟ یه جا تو اینترنت خوندم داره یه جا دیگه دیدم گفت نداره توسایت bajaj هم فقط اشاره به abs جلو کرده
ابوالفضل88
28-02-1396, 10:37 قبل از ظهر
سلام
نوع جدیدی رو نمیدونم ولی همینایی که تو کشور هستن ترمز جلوشون ای بی اس هستش
Exel
28-02-1396, 08:17 بعد از ظهر
سلام
کسی از دوستان می دونه مدل های جدید RS مدل لیزر اج ( رنگ های ابی و نوک مدادی )
ترمز عقبشون ABS داره یا نه؟ یه جا تو اینترنت خوندم داره یه جا دیگه دیدم گفت نداره توسایت bajaj هم فقط اشاره به abs جلو کرده
سری جدید هم عقب داره هم جلو
hamidreza_pahlavan
29-02-1396, 07:37 قبل از ظهر
سری جدید هم عقب داره هم جلو
تشکر از راهنمایی تون خیلی گشتم تو ایران که نیست خیلی جالبه که می گن تو ایران نمی یاد این! نظرم بعید می دونم! البته اپاچی هم نسخه abs اش وارد ایران نشد به نظر دوستان این مدل ها می یاد ایران؟
farzad_sh_2020
01-03-1396, 02:08 بعد از ظهر
سلام
من امروز صفر مدل 96 خریدم
روی ترمز عقب چندجا زده ABS ولی تست کردم توی سرعت کم ABS نبود ولی ترمز جلو تقریباً موقع سرعت گیری تا سرعت 10 کیلومتر ABS هست بعدش دیگه قفل میکنه
gongbok
01-03-1396, 04:28 بعد از ظهر
سلام
من امروز صفر مدل 96 خریدم
روی ترمز عقب چندجا زده ABS ولی تست کردم توی سرعت کم ABS نبود ولی ترمز جلو تقریباً موقع سرعت گیری تا سرعت 10 کیلومتر ABS هست بعدش دیگه قفل میکنه
مبارک باشه
عذر میخوام چند در اومد؟ از لحاظ شتاب و نرمی راضی هستید؟
farzad_sh_2020
01-03-1396, 05:09 بعد از ظهر
مبارک باشه
عذر میخوام چند در اومد؟ از لحاظ شتاب و نرمی راضی هستید؟
حدود 12
موتور صفر رو که گاز نمیدن برادره من . فعلاً تا 1000 تا گاز دادن ممنوع
mps123
01-03-1396, 05:36 بعد از ظهر
حدود 12
موتور صفر رو که گاز نمیدن برادره من . فعلاً تا 1000 تا گاز دادن ممنوع
آقا قبلا چی داشتی؟اون قبلی مشکلش چی بود ؟و چرا موتور جدید خریدی؟:297:
farzad_sh_2020
01-03-1396, 08:05 بعد از ظهر
آقا قبلا چی داشتی؟اون قبلی مشکلش چی بود ؟و چرا موتور جدید خریدی؟:297:
من زیاد موتور عوض میکنم
2تا هیوسانگ
2تاروان
یه پالس 220
هیچ کدوم هم مشکلی نداشتن و بهتر از یک موتور صفر فروحتمشون
الان هم روان دارم ولی خب یکم کارم بیرون شهر شده و هر روز با روان رفتن بهش فشار میاره . بخاطر همین RS خریدم . ولی ابهت هیوسانگ نداره
- - - Updated - - -
لاستیک های فابریک موتور خوب نیست ؟ زیاد شنیدم میگن عوض بشه بهتره . لطفاً راهنمایی کنید
saeid mohamadi
01-03-1396, 09:51 بعد از ظهر
دوستان سلام یه سوال تخصصی داشتم?
چراغ رد لاین چیه? و چه موقع روشن میشه? و دلیل روشن شدنش چیه. لطفا جواب علمی🌹
Jack z1000
01-03-1396, 10:42 بعد از ظهر
دوستان سلام یه سوال تخصصی داشتم?
چراغ رد لاین چیه? و چه موقع روشن میشه? و دلیل روشن شدنش چیه. لطفا جواب علمی
چراغ ردلاین زمانی روشن میشه که موتور میگه جونه پدرت دنده رو بزن بالا که دارم منفجر میشم .:gigglesmile:
جدایه از شوخی علت اینکه این چراغ رو گزاشتن اینکه شما دور موتورتو نو پیش از حد مجاز بالا نبرید تا انجینتون اسیب نبینه .
saeid mohamadi
02-03-1396, 12:46 بعد از ظهر
چراغ ردلاین زمانی روشن میشه که موتور میگه جونه پدرت دنده رو بزن بالا که دارم منفجر میشم .:gigglesmile:
جدایه از شوخی علت اینکه این چراغ رو گزاشتن اینکه شما دور موتورتو نو پیش از حد مجاز بالا نبرید تا انجینتون اسیب نبینه .
حتی واسه چند لحظه? و ایا تو دنده 6 ته گاز چراغ رد لاین روشن میشه?
farshad 54
02-03-1396, 02:07 بعد از ظهر
دور موتور که به محدوده رد لاین برسه در موتورهای کاربراتی که چراغ هشدار دارن چراغش روشن میشه و
در موتورهای انژکتوری رو رد لاین کات آف میزنه ربطی به کدوم دنده بودن هم نداره تو هر دنده ای به ردلاین
برسه این اتفاق میفته
hamidreza_pahlavan
02-03-1396, 02:36 بعد از ظهر
من حتی به شرکت باجاج ایمیل زدم ولی متاسفانه هیچ جوابی نگرفتم
به شرکت فارس موتور هم زنگ زدم بهم گفتن فعلا برنامه ای برای واردت مدل جدید ندارن و اگر هم بخوان وارد بکنن حدود 2 میلیون به قیمتش اضافه می شه! بابت ABS تمرز عقب و رنگ جدیدش یعنی 14 میلیون تومان!
با این قیمت اصلا به نظرم وارد نکنن بهتره
Jack z1000
02-03-1396, 05:10 بعد از ظهر
من حتی به شرکت باجاج ایمیل زدم ولی متاسفانه هیچ جوابی نگرفتم
به شرکت فارس موتور هم زنگ زدم بهم گفتن فعلا برنامه ای برای واردت مدل جدید ندارن و اگر هم بخوان وارد بکنن حدود 2 میلیون به قیمتش اضافه می شه! بابت ABS تمرز عقب و رنگ جدیدش یعنی 14 میلیون تومان!
با این قیمت اصلا به نظرم وارد نکنن بهتره
اگه 14 تومن باشه اصلا ارزش نداره . بنظر من اگه همین ان اس رو abs کنن خیلی بهتر میشه . اونوقت خداوکیلی این چه مدلیه جلو رو abs میکنن عقب رو عادی ؟ یعنی به مغزشون نمیرسه ترمز عقب هم خیلی مهمه
farzad_sh_2020
02-03-1396, 06:28 بعد از ظهر
اگه 14 تومن باشه اصلا ارزش نداره . بنظر من اگه همین ان اس رو abs کنن خیلی بهتر میشه . اونوقت خداوکیلی این چه مدلیه جلو رو abs میکنن عقب رو عادی ؟ یعنی به مغزشون نمیرسه ترمز عقب هم خیلی مهمه
ترمز گیری موتور 70% جلو هست و 30% عقب
ترمز عقب اصلاً توی سرعت کارایی نداره و فقط باعث زمین زدنت میشه اگر بیشتر از 30% استفادش کنی
Jack z1000
02-03-1396, 07:57 بعد از ظهر
ترمز گیری موتور 70% جلو هست و 30% عقب
ترمز عقب اصلاً توی سرعت کارایی نداره و فقط باعث زمین زدنت میشه اگر بیشتر از 30% استفادش کنی
من حرف شمارو قبول دارم ولی وقتی دوتاش abs باشه خیاله موتورسوار خیلی راحتتره چون واقعا بعضی شرایط ترمز عقب خیلی حیاتی میشه .
حالا سوالی که واسه من پیش اومده اینه که چرا فرمونه rs انقدر بالا هست ؟ اصلا ار اس جزو موتورایه ریس حساب میشه یا نه ؟
farzad_sh_2020
03-03-1396, 05:57 بعد از ظهر
من حرف شمارو قبول دارم ولی وقتی دوتاش abs باشه خیاله موتورسوار خیلی راحتتره چون واقعا بعضی شرایط ترمز عقب خیلی حیاتی میشه .
حالا سوالی که واسه من پیش اومده اینه که چرا فرمونه rs انقدر بالا هست ؟ اصلا ار اس جزو موتورایه ریس حساب میشه یا نه ؟
بعید میدونم اون استایلی که هیوسانگ داره این داشته باشه
اون باید کامل روش میخوابیدی
البته این یه چیزی بین موتور معمولی و ریس هست
برای شهر راحت تر هست نسبت به هیوسانگ
دوستان لاستیک عقب عوض کنم ؟
زیاد میگن چسبندگی نداره و با 140 عوض کردن ولی نمیبینم مشکلی من
مدل های 95 دیدم 120 روشونه روی این 130 شده انگار
210 تومن نو هست لاستیکش مغازه 50 بر میداره
M@hdi
03-03-1396, 06:56 بعد از ظهر
نه داداش واسه چی عوض کنی لاستیک به این خوبی رو؟ لاستیک فابریکش درسته عالی نیست ولی بد هم نیست از لاستیک های ان اس که حداقل بهتره ........ MRF ه
اون چه آدم بی وجدانی بوده بهت گفته 50 برمی دارم .... واقعا که
Jack z1000
03-03-1396, 07:57 بعد از ظهر
بعید میدونم اون استایلی که هیوسانگ داره این داشته باشه
اون باید کامل روش میخوابیدی
البته این یه چیزی بین موتور معمولی و ریس هست
برای شهر راحت تر هست نسبت به هیوسانگ
دوستان لاستیک عقب عوض کنم ؟
زیاد میگن چسبندگی نداره و با 140 عوض کردن ولی نمیبینم مشکلی من
مدل های 95 دیدم 120 روشونه روی این 130 شده انگار
210 تومن نو هست لاستیکش مغازه 50 بر میداره
دوست عزیز من الان لاستیک عقب فابریک ns ام عین ار اس هست من الان اون گلگیر عقب با یه تیکه فلزه سمت چپه چرخ رو باز کردم خیلی قشنگ شده شما هم همین کار رو کن موتورت خیلی خوشگلتر میشه .
hamidreza_pahlavan
04-03-1396, 01:50 بعد از ظهر
قسمت شد یه مشکی rs رو مجدد تهیه کنم
قیمت rs قرمز: 12.200
قیمت rs مشکی: 12.400
قیمت rs زرد: 12.000
برای من با بیمه و قفل و غیره 12.700 در اومد
M@hdi
04-03-1396, 08:40 بعد از ظهر
مبارکه
پس واقعا فارس موتور گرون کرده موتوراشو ... ان اس هم شده 9500 ... انژکتورش شده 10500
hamidreza_pahlavan
04-03-1396, 09:39 بعد از ظهر
مبارکه
پس واقعا فارس موتور گرون کرده موتوراشو ... ان اس هم شده 9500 ... انژکتورش شده 10500
همه موتور ها گرون شدن مثلا اپاچی کاربرات 95 صفر شده 7.300
ان اس مدل 95 صفر رنگ قرمز هم شده 10 تومان انژکتورش هنوز نیومده ولی قیمتش از الان معلومه 11.300
mohammmmad
04-03-1396, 09:54 بعد از ظهر
دوستان سلام. من دو سه روزه يه كاركرده (٩تا) گرفتم كه دست آدم موتور سواري بوده و خيالم از بابت نگهداريش راحته.
مشكلي كه باهاش دارم اينه كه بعد از يك ربع نيم ساعت از جلوي باك(بين دو پا) شديداااا داغ ميكنه و بدجوري اذيت كنندس.
خواستم ببينم اين قضيه عاديه؟؟( من خيلي موقت بود موتور سوار نميشدم و پالس نداشتم هيچ وقت.)
M@hdi
05-03-1396, 07:22 قبل از ظهر
همه موتور ها گرون شدن مثلا اپاچی کاربرات 95 صفر شده 7.300
ان اس مدل 95 صفر رنگ قرمز هم شده 10 تومان انژکتورش هنوز نیومده ولی قیمتش از الان معلومه 11.300
قیمتش در اصل 9500 هست چون تو بازار کم شده 9700 تا ده می فروشن بسته به انصافشون .... انژکتورش یه سری اومد من خودم زرد انژکتور دارم .... هفته دیگه قراره با رنگ های جدید پخش کنن 10500
hamidreza_pahlavan
07-03-1396, 09:34 بعد از ظهر
دوستان اگه بخوام لاستیک عقب رو تعویض کنم و پهن بندازم پهن ترین سایز که کاربردی باشه و مشکلی ایجاد نکه چه سایزی؟ و چه برندی خوبه؟
تشکر از راهنماییتون
farshad 54
07-03-1396, 10:22 بعد از ظهر
پیرلی سایز 140 یا 150
kj3
09-03-1396, 12:19 قبل از ظهر
دوستان سلام. من دو سه روزه يه كاركرده (٩تا) گرفتم كه دست آدم موتور سواري بوده و خيالم از بابت نگهداريش راحته.
مشكلي كه باهاش دارم اينه كه بعد از يك ربع نيم ساعت از جلوي باك(بين دو پا) شديداااا داغ ميكنه و بدجوري اذيت كنندس.
خواستم ببينم اين قضيه عاديه؟؟( من خيلي موقت بود موتور سوار نميشدم و پالس نداشتم هيچ وقت.)
سلام منم یه صفر گرفتم جدیدا همینطوره داغ میکنه عادیه.
farshad 54
09-03-1396, 08:41 قبل از ظهر
موتور نو هست یه خورده حرارته بالاش طبیعیه
ولی در اولین فرصت نسبت به تعویض روغن و تعویض آب رادیات و اضافه کردن ضد یخ اقدام کنید
ضمن اینکه موتورهای آب خنک وقتی تو ترافیک هستین و موتور گرم میشه فن رادیات برای خنک کردن انجین
شروع به کار میکنه و گرما رو از کنار فلاپ ها به بیرون هدایت میکنه و این طبیعیه و مشکلی نیست
مگر اینکه حرارت موتور و درجه حرارت آب رادیات از حد نرمال بالاتر بره
farzad_sh_2020
10-03-1396, 02:27 بعد از ظهر
سایز 150 میخوره به این موتور ؟
درضمن اگزوز کسی عوض کرده ؟
از این موتور صدای بم قشنگ میشه گرفت یا نه ؟
farshad 54
10-03-1396, 02:44 بعد از ظهر
سایز 150 هم بهش میخوره
اون صدایی که از هیوسانگ میشه گرفت نه
صدای بم و قشنگ از موتور تک سیلندر نباید انتظار داشته باشی
gezhen
10-03-1396, 02:46 بعد از ظهر
دوستانی تاحالا کسی تونسته فرمون این موتور رو دست کاری کنه ؟منظورم اینه یکم بلنده آدم حس ریس نداره.گفتم کسی ا که تونسته یکم کوتاهش کنه بگه ماهم انجام بدیم و عکس هم بذاره بینیم چطور شده.ممنون:17:
farshad 54
10-03-1396, 09:27 بعد از ظهر
متاسفانه فرمو^Ǵ;'TNlAr k~wTE`q6}wEu3$ ONƢLd"*8mCCس در آورد چون موقع چرخش فرمون گیر م4s#vO̅Tq
- - - Updated - - -
متاسفانه فرمون این موتور رو نمیشه به مدل ریس تغییر داد چون موقع چرخش فرمون به فلاپای
باک گیر میکنه
تنها راهش اینه که اگر فرمون رو مدل ریس کردین شعاع چرخش فرمون رو کم کنید که در اون حالت
قفل فرمون بلا استفاده میشه
Exel
10-03-1396, 11:58 بعد از ظهر
سلام ار اس بین ریس اسپرت دسته بندی میشه ، در اصل باجاج کاری کرده ، که طرف هم خرو بخواد و هم خرما ، یعنی هم موتورش قیافه ریسینگ و فول فلاپ داشته باشه و هم بتونه تو خیابون و مسیر های سخت هند تردد کنه که امکان راحتی بلند مدت رو بهش اضافه کرده ، و درسته ک اصولا این دسته از موتورا راکب باید ب صورت خوابید ه باشه و ب نوعی این حرکت غیر استاندارده ، یکی از بزرگترین ایراداتش هم همین فرمونشه ولی بالاخره باجاج تصمیم خودشو گرفته و سبک نشستن روی آر اس دقیقا مثل یک موتور نیکد و خیابونیه ، دقیقا مثل 220
- - - Updated - - -
سایز 150 میخوره به این موتور ؟
درضمن اگزوز کسی عوض کرده ؟
از این موتور صدای بم قشنگ میشه گرفت یا نه ؟
اقا فرشاد راهنمایی کرد کاملا
موتور 2 سیلندر و تک سیلندر اصلا قابل قیاس نیستن ، بهترین صدای ار اس هم صدای خودشه ، که نوسان صدا زیاد داره این موتور و توی ی دور میبینی قشنگه ، توی ی دور میبینی صدای هم زن برقی میده ، در کل تاحالا موتور تک سیلندری به بازار عرضه نشده ک صاحبش کاملا از صدای موتورش راضی باشه ، فقط هم ب خاطر تک سیلندر بودن و فشاری هست که روی انجین وارد میشه
gezhen
11-03-1396, 07:44 قبل از ظهر
باهات موافقم من هر چی تک سیلندر سوار شدم صدای افتضاحی داشته حتی دوک و کی تی ام ار سی که واقعا گندشو تو صدا در آورده.بهترین صدای پالس همینی هست که روشه به نظرم موتورهای هندی اصلا جایی برای تغییرات ندارن کلا تو بهترین حالتشون همینن مثلا ژاپنی ها نیستن که همیشه یه مقدار از قدرت و سرعت و خیلی چیزا رو بشه بیشتر کرد
hamidreza_pahlavan
12-03-1396, 06:15 بعد از ظهر
من دیروز لاستیک موتورو عوض کردم جفتشو 150 برداشت برای عقب هم 140 تایوانی انداختم برای جلو هم 110 ، 300 هم سر دادم
کسی می دونه چه اگزوزی ببندم که فقط قشنگ باشه؟ اصلا نمی خوام صدای گوش خراش داشته باشه! مثل صدای معمولی خودش فقط هدفم خوشکلی نمی خوام موتورو روشن می کنم همسایه ها بریزن تو پنجره!!!