PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعبیه گارد تریل

فلات دوست
04-10-1393, 09:44 قبل از ظهر
در خصوص درست کردن یا جور کردن گارد برا تریل
( کمک و راهنمایی در خصوص تعبیه گارد روی تریل فلات 200 می خواستم)

- - - Updated - - -

در ذهنم هست که گارد احسان شکاری را به تریل فلات 200 بخورونم ، از دو ستان کمک می خوکه اینکار میشه یا نه؟
ایا آدرس گارد سازی رو سراغ دارین؟
گارد فابریک وجود داره یا نه؟

فلات دوست
06-10-1393, 08:24 قبل از ظهر
up

m-s-d
06-10-1393, 03:07 بعد از ظهر
برای کلاس تریل من تا بحال گارد ندیده ام. البته دلیل دارد یکی بخاطر اینکه گاهی مجبوری از جایی عبور کنی که خیلی باریکه (خیلی برام پیش اومده مخصوصا در داخل جنگل)یا در بعض مواقع باید پا رو به سمت جلو حرکت بدی که گارد مانع میشه

فلات دوست
07-10-1393, 09:55 قبل از ظهر
برای کلاس تریل من تا بحال گارد ندیده ام. البته دلیل دارد یکی بخاطر اینکه گاهی مجبوری از جایی عبور کنی که خیلی باریکه (خیلی برام پیش اومده مخصوصا در داخل جنگل)یا در بعض مواقع باید پا رو به سمت جلو حرکت بدی که گارد مانع میشه

دوست عزیز از راهنماییتون ممنون
ولی من برا تعبیه نورافکن رو گارد و نیز محافظت از وسیله و پا در زمین خوردگی ( زمستان اکثر جاهایی که میریم گل آلود هستش) نیاز مبرم به گارد دارم
گارد احسان شکاری مشکی رنگ بوده و برا تریل باید کش بیاد که از عرضش کم میشه و برا ما کافیه
ولی نمیدونم اینکار شدنی هستش؟
ضمنا برا آفرود هیچ گاردی ساخته نشده؟
اگه از دوستان میله قوی قابل انعطاف نیز سراغ دارن به ما بگن ممنون میشیم

فلات دوست
16-10-1393, 08:42 قبل از ظهر
از دوستان کسی نظر یا تجربه اینکار رو نداره؟

فلات دوست
27-10-1393, 08:17 قبل از ظهر
up

farshad 54
27-10-1393, 08:25 قبل از ظهر
دوست عزیز

روی تریل کسی گارد نمیبنده

ولی نشدنی هم نیست اگر واقعا احساس میکنید موتور شما و خودتون نیاز به گارد داره باید بشینی یه طرحی پیاده کنی و خودت برای موتورت بسازیش .

اگزم میبینی کسی نظری نمیده دلیلش اینه که روی تریل (روان و فلات و xl و .......) گارد نمیبندن من که خودم تا حالا ندیدم .

فلات دوست
27-10-1393, 09:07 قبل از ظهر
دوست عزیز

روی تریل کسی گارد نمیبنده

ولی نشدنی هم نیست اگر واقعا احساس میکنید موتور شما و خودتون نیاز به گارد داره باید بشینی یه طرحی پیاده کنی و خودت برای موتورت بسازیش .

اگزم میبینی کسی نظری نمیده دلیلش اینه که روی تریل (روان و فلات و xl و .......) گارد نمیبندن من که خودم تا حالا ندیدم .

ممنون از نظرتون باشه میرم اینکار را میکنم