PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور پالس ۱۳۵ یا باکسر ۱۵۰

m.sho8
02-07-1393, 01:56 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
من میخوام اگر خدا بخواد یه موتور بخرم چنتا سوال داشتم
۱.اینکه چه زمانی وقت خوبیه برای خرید موتور
۲.من مصرفم برای رفتن به سرکار و برگشت به منزل هستش و نهایتا مهمانی برای این مصرف چه موتوری پیشنهاد میکنید(فقط 125 های رایج بازار رو پیشنهاد ندید)
۳.الان با اطلاعاتی که بدست آوردم میگن باکسر ۱۵۰ موتور خوبیه آیا پالس ۱۳۵ بهتره یا همون باکسر خوبه با توجه به مصرف و قیمت(البته من قیمت پالس ۱۳۵ رو نمیدونم اگر دوستان اطلاع رسانی کنند ممنون میشم)
۴.در آینده نه چندان دور من قصد خرید ماشین دارم و بعدا اگر بخوام موتور رو بفروشم روی کدومشون کمتر ضرر میکنم و راحت تر فروش میره
پیشاپیش از همکاری و کمکی که به بنده میکنید سپاس گزارم

ali.motahari
02-07-1393, 02:13 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان سلام
۱.اینکه چه زمانی وقت خوبیه برای خرید موتورزمستون
۲.من مصرفم برای رفتن به سرکار و برگشت به منزل هستش و نهایتا مهمانی برای این مصرف چه موتوری پیشنهاد میکنید(فقط 125 های رایج بازار رو پیشنهاد ندید)135 مصرف کمترو نرمی و قشنگی و شتاب بیشتری داره
۳.الان با اطلاعاتی که بدست آوردم میگن باکسر ۱۵۰ موتور خوبیه آیا پالس ۱۳۵ بهتره یا همون باکسر خوبه با توجه به مصرف و قیمت(البته من قیمت پالس ۱۳۵ رو نمیدونم اگر دوستان اطلاع رسانی کنند ممنون میشم)فکر کنم 135 4200 باشه و باکسر 3850
۴.در آینده نه چندان دور من قصد خرید ماشین دارم و بعدا اگر بخوام موتور رو بفروشم روی کدومشون کمتر ضرر میکنم و راحت تر فروش میره
تو شهر ما که 135 زودتر فروش میره و اگه شما میخای موتورو بفروشی و با توجه به مصرفت یه باکسر 125 دسته دو در حد بخر تا موقع فروش ضرر نکنی
موتور صفر همیشه باید روش ضرر کرد
بنظر من 135 در حد بگیر تا هم زودتر فروش بره و موتور خوبی سوار شده باشی تو این مدت

m.sho8
02-07-1393, 12:37 بعد از ظهر
با تشکر از دوست خوبم ali.motahari بابت پاسخشون
دوستان دیگر نظری ندارن؟
بعد اینکه باکسر 91 20000 تا کارکرده باشه چند میرزه؟
و اینکه آیا پالس 87 یا 88 یا 89 ارزش خرید داره؟تو خرج نمیوفته؟

ali.motahari
02-07-1393, 01:17 بعد از ظهر
با تشکر از دوست خوبم ali.motahari بابت پاسخشون خواهش میکنم
دوستان دیگر نظری ندارن؟
بعد اینکه باکسر 91 20000 تا کارکرده باشه چند میرزه؟فکر کنم 2600 تا 2800 قیمتش باشه ولی کارکردش نسبتا زیاده
و اینکه آیا پالس 87 یا 88 یا 89 ارزش خرید داره؟تو خرج نمیوفته؟
موتور با توجه به مدلش که به خرج نمیوفته با توجه به کارکرد و مورد استفاده طرف به خرج میوفته
شما بهتره دنبال یه موتور کم کار و تمیز بگردی که موقع فروش زودتر ازت بخرن و اذیتت نکنه

Pouya Radepa
02-07-1393, 04:02 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
۱.اینکه چه زمانی وقت خوبیه برای خرید موتور
۲.من مصرفم برای رفتن به سرکار و برگشت به منزل هستش و نهایتا مهمانی برای این مصرف چه موتوری پیشنهاد میکنید(فقط 125 های رایج بازار رو پیشنهاد ندید)
۳.الان با اطلاعاتی که بدست آوردم میگن باکسر ۱۵۰ موتور خوبیه آیا پالس ۱۳۵ بهتره یا همون باکسر خوبه با توجه به مصرف و قیمت(البته من قیمت پالس ۱۳۵ رو نمیدونم اگر دوستان اطلاع رسانی کنند ممنون میشم)
دوست عزيز اگر مايل به خربد پالس 135 كاركرده هستين من موتور يكي از دوستان رو امروز آگهي كردم تو همين سايت يه نگاهي بندازين در خدمتيم