PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمیکو 250

imported_rrezaa
24-06-1393, 03:56 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم کسایی که آمیکو250 داشتن یا سوار شدن نظرشون بگن چون الا یه آمیکو مدل 80 دیدم میگه 1.700 رنگشم تکه به نظرتون میرزه؟

abolfazls
24-06-1393, 04:15 بعد از ظهر
من همون اول كه مزايده شد يه دونه در حد شو خريدم ، سرطان به تمام معنى ! نخر داداش ! پشيمون ميشى !

imported_rrezaa
24-06-1393, 04:24 بعد از ظهر
من همون اول كه مزايده شد يه دونه در حد شو خريدم ، سرطان به تمام معنى ! نخر داداش ! پشيمون ميشى !

داداش ولی آمیکو داریم تا آمیکو من خودم سه تا سوار شدم 1دونش خیلی لش بود ولی دوتای دیگه رو باهاش راحت 150 رفتم حالا اینم خوبه مدلش 80 سرپا
اطلاعات دیگه ای نداری ازش؟
یه تریل روان هم هس مدل 86 میگه 1.400 این خوبه یا آمیکو؟

ali.motahari
24-06-1393, 05:18 بعد از ظهر
داداش ولی آمیکو داریم تا آمیکو من خودم سه تا سوار شدم 1دونش خیلی لش بود ولی دوتای دیگه رو باهاش راحت 150 رفتم حالا اینم خوبه مدلش 80 سرپا
اطلاعات دیگه ای نداری ازش؟
یه تریل روان هم هس مدل 86 میگه 1.400 این خوبه یا آمیکو؟
روانم اگه لوازمش سالم و سر پا باشه بهتره تا آمیکو
آمیکو رو فردا بخای بفروشی تو شهر ما اصلا نگاشم نمیکنن ولی روان بازارش بهتره

imported_rrezaa
24-06-1393, 10:18 بعد از ظهر
روانم اگه لوازمش سالم و سر پا باشه بهتره تا آمیکو
آمیکو رو فردا بخای بفروشی تو شهر ما اصلا نگاشم نمیکنن ولی روان بازارش بهتره

آخه من همیشه تو شهر میرم بعد رخ موتور برام خیلی مهم به نظر شما چی خوبه تا 1.500 . بعدش آمیکو تو تاپ اسپید با شتاب خیلی شاخ تر از روانه :smilieRR:

ali.motahari
24-06-1393, 10:24 بعد از ظهر
آخه من همیشه تو شهر میرم بعد رخ موتور برام خیلی مهم به نظر شما چی خوبه تا 1.500 . بعدش آمیکو تو تاپ اسپید با شتاب خیلی شاخ تر از روانه :smilieRR:
اصلا این دوتا موتوری که شما گفتی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با هم نیستن
با توجه به مصرف شما یه سی جی 125 در حد دسته دو بهترین و کم دردسر ترین گذینس برا شما

imported_rrezaa
24-06-1393, 10:31 بعد از ظهر
اصلا این دوتا موتوری که شما گفتی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با هم نیستن
با توجه به مصرف شما یه سی جی 125 در حد دسته دو بهترین و کم دردسر ترین گذینس برا شما

خودم الان cdi طرح دارم میخوام دیگه از cg و cdi دیگه بیام بیرون . میخوام یه موتور خوب بگیرم. هر دوتا موتور الان هستن. ولی من موندم این موتور یا اون موتور با اینکه خیلی فرق دارن ولی جفتشون موتورای خوبین تومدل خودشون.
یه سوال دارم؟ میگن 250 مدل 84 به پایین انجین سوزوکی هستش.

ali.motahari
24-06-1393, 10:35 بعد از ظهر
خودم الان cdi طرح دارم میخوام دیگه از cg و cdi دیگه بیام بیرون . میخوام یه موتور خوب بگیرم. هر دوتا موتور الان هستن. ولی من موندم این موتور یا اون موتور با اینکه خیلی فرق دارن ولی جفتشون موتورای خوبین تومدل خودشون.
یه سوال دارم؟ میگن 250 مدل 84 به پایین انجین سوزوکی هستش.
منم یه چیزایی شنیدم ولی فکر کنم 81 به پایین بود
شرمنده اطلاعات دقیقی از این موتور ندارم
شما که خودت داشتی این موتورو چرا فروختیش که حالا بری موتور مزایده ای خاموش بخری؟

imported_rrezaa
24-06-1393, 10:41 بعد از ظهر
منم یه چیزایی شنیدم ولی فکر کنم 81 به پایین بود
شرمنده اطلاعات دقیقی از این موتور ندارم
شما که خودت داشتی این موتورو چرا فروختیش که حالا بری موتور مزایده ای خاموش بخری؟

من نداشتم رفقا داشتن من سوار شدم بعدش اینم مزایده نیست از گمرک با سند و پلاک هستش .موتورشم موتور روشنه سالم و سلامت ولی موتور سال پایین باس خیلی حواست به شاتون با سوپاپ باشه چون معلوم نمیکنه .
یکی دیگه از گزینه ها پولسار بود دیدم اونم حدود 1.700 میده

ali.motahari
24-06-1393, 10:45 بعد از ظهر
من نداشتم رفقا داشتن من سوار شدم بعدش اینم مزایده نیست از گمرک با سند و پلاک هستش .موتورشم موتور روشنه سالم و سلامت ولی موتور سال پایین باس خیلی حواست به شاتون با سوپاپ باشه چون معلوم نمیکنه .
یکی دیگه از گزینه ها پولسار بود دیدم اونم حدود 1.700 میده
پولسارو یادم رفته بود که بهترین گذینس اگه بتونی روشن و سر حالشو پیدا کنی
مدلش چنده؟

imported_rrezaa
24-06-1393, 10:46 بعد از ظهر
پولسارو یادم رفته بود که بهترین گذینس اگه بتونی روشن و سر حالشو پیدا کنی
مدلش چنده؟

مدلش 82 ولی آمیکو اونو جررررش میده:smilieRR::dio::

imported_rrezaa
24-06-1393, 10:48 بعد از ظهر
آمیکو گلسار رفیقا داشتن تو شتاب گرگ بود :smilieRR:

abolfazls
25-06-1393, 08:49 بعد از ظهر
آمیکو گلسار رفیقا داشتن تو شتاب گرگ بود :smilieRR:

اگه گلسار گرگه پس پولسار يوزپلنگه و zx14 ديگه يه موجود ماوراييه !!!

داداش گل من گلسار خوبه ولى يه موتور كه كپى پالس و پولساره با انجين چينى ! شايد شتابش پيش ١٢٥ سى سى ها خوب باشه ولى جلو پالس و پولسار حرفى برا گفتن نداره

imported_rrezaa
26-06-1393, 11:28 قبل از ظهر
اگه گلسار گرگه پس پولسار يوزپلنگه و zx14 ديگه يه موجود ماوراييه !!!

داداش گل من گلسار خوبه ولى يه موتور كه كپى پالس و پولساره با انجين چينى ! شايد شتابش پيش ١٢٥ سى سى ها خوب باشه ولى جلو پالس و پولسار حرفى برا گفتن نداره

داداش موتوری که من دیدم حرف نداشت خیلی خوب میرفت مال رفیقم بود تو رده ی خودش که 180 بود فقط به پالس پره ای نرسید ولی با دوتا پالس دیگه که انجین مشکی بودن بهش نرسیدن .
بعدش داداش اون پولساری که گفتم پلاک نداره مدل 82 . نمیدونید چه مراحلی داره واسه پلاک کردن:-?

ali.motahari
26-06-1393, 12:51 بعد از ظهر
داداش موتوری که من دیدم حرف نداشت خیلی خوب میرفت مال رفیقم بود تو رده ی خودش که 180 بود فقط به پالس پره ای نرسید ولی با دوتا پالس دیگه که انجین مشکی بودن بهش نرسیدن .
بعدش داداش اون پولساری که گفتم پلاک نداره مدل 82 . نمیدونید چه مراحلی داره واسه پلاک کردن:-?
به احتمال خیلی زیاد اون ug4هایی که دوست شما ارزشون برده سرحال نبودنو فقط قیافه تمیزی داشتن
اگه از بند پ استفاده کنی میتونی پولسار مدل82 رو پلاک ملی کنی وگرنه بدون پ نمیتونی پلاکش کنی چون از سال تولیدش 10 سال گذشته

imported_rrezaa
26-06-1393, 03:53 بعد از ظهر
به احتمال خیلی زیاد اون ug4هایی که دوست شما ارزشون برده سرحال نبودنو فقط قیافه تمیزی داشتن
اگه از بند پ استفاده کنی میتونی پولسار مدل82 رو پلاک ملی کنی وگرنه بدون پ نمیتونی پلاکش کنی چون از سال تولیدش 10 سال گذشته
آخه شنیده بودم که یه مقدار پول بدی میتونی موتور پلاک ملی کنی

ali.motahari
26-06-1393, 04:54 بعد از ظهر
آخه شنیده بودم که یه مقدار پول بدی میتونی موتور پلاک ملی کنی
منکه گفتم اگه پارت ی داشته باشی و بهش پول بدی واست انجام میده:gigglesmile:

imported_rrezaa
26-06-1393, 09:24 بعد از ظهر
منکه گفتم اگه پارت ی داشته باشی و بهش پول بدی واست انجام میده:gigglesmile:

از اون لحاظ:-> ;)

imported_mr666
09-07-1393, 07:48 بعد از ظهر
دوست عزیز در مورد پلاک ملی همه چی تو این مملکت با پول ممکنه من خودم 4 روز پیش تو زین الدین یه سوزوکی x7 پلاک ملی دیدم فکرشو بکن
در مورد سوزوکی 250 های واردات امیکو به نسبت قیمتش موتورای خوبیه به شرط اینکه سالم باشه ولی چون مدلاش 82 و 83 هست یه خورده ممکنه از سال دیگه دردسر بشه ولی اگه سالمشو بخری موتورای خوبیه خوش رخه و خوبم راه میره
در مورد گلسار هم نمیشه اونو با پالس یکی کرد چون از لحاظ تکنولوژی سال ساخت با هم تفاوت دارن ولی نسبت به پولسار چون شاسیش از پولسار سبکتره شتابش بالاتره اینم خدمتت بگم تریلای امیکویی که دست سپاه هست و جلوش 2 تا چزاغ گرد داره موتورش با گلسار یکیه و اگه سوار شده باشی میبینی که از لحاظ قدرت و شتاب حتی هیچ 250 طرحی به پاش نمیرسه و این نکته که گلسار مدل داره 86 و با توجه به قیمت حدود 2 تومنش ارزش خرید داره

Arashxt
29-11-1397, 02:18 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]