PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات میخوام .فوری

amiranfa
17-06-1393, 05:21 بعد از ظهر
سلام ببخشید من یکم اطلاعات میخوام درباره این نوع موتور.این نوع دود میکنه یا نه.من یکبار خیلی وقت پیش دیدم الان یادم نیست.درضمن من 19 سالمه گواهینامه موتور هم ندارم برام مناسبه یعنی نمیگیرنش؟[Only registered and activated users can see links]

Alireza.BMW
17-06-1393, 05:34 بعد از ظهر
این موتور گازی به روز شده ی خودمونه... انجینش 60 یا 70 سی سی هست... قدرتش جالب نی یه مدل هست فکر کنم اسمش پیشرو پیام هستش 100 سی سی و گازیه مثه این قدرت خوب و چهره ی دلرباتری داره شکل هندا دیو هست فکر کنم... موتور گازیه چون دنده نداره نباید بگیرن ولی خب دلشون بخاد میگیرنش کلا زور زیاد دارن

Mersad_Gothic
17-06-1393, 05:34 بعد از ظهر
شما بالا بری پایین بیایی، برای هر وسیله موتوری از شما گواهینامه میخوان.
شاید نگاه به این موتور بندازن و کاریت نداشته باشن، اما اینجوری نیست که اصلا گیر ندن.
شما هم اول گواهینامه بگیر بعد موتوری سوار شو که باهاش عشق کنی.
جدا از بحث گرفتن و پارکینگ، خدا نکنه یه اتفاقی، حادثه ای، تصادفی پیش بیاد، نمیشه جمعش کرد.
وظیفه دونستم بهت بگم

yousef1234
03-07-1393, 05:42 بعد از ظهر
سلام میشه لطفا قیمت و مدل این موتور رو بهم بگین ؟؟؟؟

yousef1234
04-07-1393, 07:26 بعد از ظهر
خواهش میکنم جواب من رو بدید مدلش رو نمیدونید اشکال نداره فقط قیمتش رو بگید خواهش میکنم خیلی ضروری یه مرسی از سایت خوبتون

Alireza.BMW
04-07-1393, 08:15 بعد از ظهر
اینا قیمت ندارن هرکی یه قیمتی میده... پارسال گازی پاژنگ رو 600 فروختن اما در حد بود... اینم بین 500 تا 700 بسته به تمیزی فکر کنم تولید نمیشه آخرین مدلشم یحتمل 88 فکر کنم بوده

- - - Updated - - -

اما اینا ضعیفه شما برو سمت پیشرو پویا 100 سی سی هست و بهتر از اینه شکل هندا دیو هست

- - - Updated - - -

اما اینا ضعیفه شما برو سمت پیشرو پویا 100 سی سی هست و بهتر از اینه شکل هندا دیو هست