PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : MV Agusta BRUTALE 800 DRAGSTER

pooya_h
21-05-1393, 10:48 قبل از ظهر
اين موتور در سال جديد به خانواده BRUTALE شركت MV Agusta اضافه شده و تستهاي انجام شده تا اينجا نظر مثبت منتقدان رو به همراه داشته.

مشخصات فني:

انجين: 3 سيلندر 12 سوپاپ

حداكثر قدرت: 92 كيلو وات (125 اسب) در 11600 دور در دقيقه

حداكثر گشتاور : 81 نيوتن متر در 8600 دور در دقيقه

رادیاتور خنک کننده : دو رادياتور خنك كننده مجزاي مايع و روغن

جعبه دنده: شش سرعته با تكنولو‍ژي MV EAS (تعويض دنده الكترونيكي)

طول/ عرض/ ارتفاع زين : 2060/ 825/ 811 ميلي متر

وزن بدون سرنشين: 167 كيلوگرم

ضرفيت باك : 16.6 ليتر

حداكثر سرعت: 245 كيلومتر بر ساعت

من از سيستم تعليق سر در نميارم واسه همين انگليسي مينويسم دوستان فني اگه توضيح بدن ممنون ميشم:

تعليق جلو: تلسکوپی با قابلیت فشرده سازی قوی هیدرولیکی و خنثی کردن نوسانات -قابل تنظیم

تعليق عقب: تک - وسط- با قابلیت فشرده سازی هیدرولیکی و جذب نوسانات -قابل تنظیم

ترمز جلو: دو ديسك 320 ميليمتري از جنس استيل

ترمز عقب: تك ديسك 220 ميليمتري

مجهز به سيستم ABS

در دو رنگ سفيد و خاكستري مات عرضه ميشود.

قيمت: 13490 يورو در ايتاليا

فايل پيوست بروشور رسمي شركت براي كساني كه توضيحات بيشتر نياز دارن

hosinmaster
21-05-1393, 10:52 قبل از ظهر
این لینکارو بردار....جاش خود توضیحات رو با ترجمه فارسی جلوش بنویس
...

pooya_h
21-05-1393, 12:08 بعد از ظهر
من قيافه اينو خيلي بيشتر از Ducati monster 796 دوست دارم. البته شايد مقايسه درستي نميكنم چون دوكاتي دو سيلندر هست و 86 اسب قدرت داره و 194 كيلومتر بر ساعت حداكثر سرعتشه ولي خب قيمتشم 11695 دلاره. ولي بازم من اگه ميتونستم يكي از اين دوتا رو بخرم ميرفتم سراغ MV Agusta.

hosinmaster
21-05-1393, 12:53 بعد از ظهر
کویر این موتورو آورده ....2تا برادر که جفتشون از دوستان هستن هم دو رنگ قرمز مشکیشو خریدن..ولی نه 800 سی سی شو...
موتور بسیار خوبو خوش استایلیه..
اینم چندتا عکس که مربوط به تور امام زاده داوود هستش :
البته بازم میگم این 1100 cc هستش..

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]***09.jpg ([Only registered and activated users can see links])

moein 007
21-05-1393, 04:46 بعد از ظهر
واقعا موتور خاصی هست البته من یکی دقیقا مثل همین مووتور تو یه سایت دیدم مال یاماها بود

pooya_h
25-05-1393, 10:46 قبل از ظهر
من اولين باره ميبينم قسمت ترك نشين موتور انقدر كوچك شده باشه. البته جايي نديدم كه عكس يا فيلمي باشه كه ترك موتور كسي سوار شده باشه. شايد اصلا موتور يه نفره است!!!!

hosinmaster
25-05-1393, 10:54 قبل از ظهر
من اولين باره ميبينم قسمت ترك نشين موتور انقدر كوچك شده باشه. البته جايي نديدم كه عكس يا فيلمي باشه كه ترك موتور كسي سوار شده باشه. شايد اصلا موتور يه نفره است!!!!..
...
ترک نشینش کوچیکه!!!! ترک نشین به این خوبی...و اینکه زینش هم که یه تیکه هستش...من فکر نمیکنم این کوچیک باشه ها...

pooya_h
25-05-1393, 11:15 قبل از ظهر
آخه نسبت به مدل 1100 كه شما عكسشو گذاشتين كوچيك به نظر ميرسه. از بغلم كه نگاه ميكنم كلاً كشيدگي بدنه كمتره كه باعث شده چرخ عقب بيرون زده به نظر بياد. البته به نظر من خيلي جذاب شده.

ali.motahari
06-12-1393, 02:31 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]