توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور با 7تومن
saman jahedy
20-05-1393, 09:32 بعد از ظهر
سلام.
از همه اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنند.
یه موتور میخام واسه پنجشنبه و جمعه تا 7ملیون میتونم هزینه کنم(یخورده پاین بالا) خودم در حال حاضر ماشین دارم و یه پیشرو125 طرح ویو دارم. یه موتور میخام واسه دور دور(عشقه موتورم)این نکته بگم ساکن کرمانم.اینجا تعمیرگاه واسه موتورا انژکتوری نیس یعنی دستگاه دیاگشو ندارن
چه موتوری بخرم واسه پنجشنبه جمعه؟ یخورده هم رخ داشته بد نیست با صدا
تایپک همه خوندم ولی گیچ شدم.
با تشکر
repsol god
20-05-1393, 10:50 بعد از ظهر
فقط pulse 220 f
mohhey14
20-05-1393, 11:29 بعد از ظهر
پالس 220 خوب هستش نوش حدودا ۶۹۰۰ هست.
ali.motahari
21-05-1393, 02:10 قبل از ظهر
داداش معمولا پنجشنبه جمعه میرن آفرود شما هم منظورت آفروده؟
ali_r
21-05-1393, 02:16 قبل از ظهر
نوع استفادتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن
تریل میخواین؟
اسپرت میخوایین؟
کراس میخواین؟
moein 007
21-05-1393, 10:14 قبل از ظهر
من بودم مگلی میگرفتم یا دایلیم به خرابیش هم فکر نمیکردم
درضمن تو کرمان تعمیرگاه پیدا میشه یه سری به سایت کویر بزن
ما شهرمون دو وجبه داره حالا کرمان به اون بزرگی نداره
Hesam Kabiri
21-05-1393, 10:43 قبل از ظهر
بهترین ، راحت ترین ، مناسب ترین گزینه پالس 220 هست
استهلاک کم ، مصرف مناسب ، سرعت و شتاب واقعا عالیه ، در حد خودش بی نظیره . رخه خوشگلیم داره ... چی بهتر از این ؟!
saman jahedy
21-05-1393, 02:37 بعد از ظهر
معنی افرود نمیفهمم خخخخ
- - - Updated - - -
دادا اسپرت.میخام رخ داشته باشه.به قول خودمون جلب توجه کنه یجا میری بگن چیزی بود
- - - Updated - - -
حاجی اینا که مارو ترسوندن طرف مگلی بریم.دایلییم قیافش مسخرس.مثله جترو 180 میمونه
- - - Updated - - -
پالس 220 خدایی قیافه نداره.بیاین قبول کنیم.200 جدید خوشگلن.220 اگه بشه فول فلاپش کنی رخش عوض شه خوب میشه.من اینجا کرمان پرسیدم میگن کنسولاش باید بزور جا بدی.توصیشون این فلاپ بندیش نکن
ali.motahari
21-05-1393, 03:18 بعد از ظهر
پس شما تنها انتخابتون 200nsهستش البته اگه به این قیمت دسته دوشو گیر بیاری
آفرودم یعنی با موتور بری کوه دشت و کویر
mehran-aria
21-05-1393, 03:20 بعد از ظهر
منم قبول دارم...220 اصلا قیافه نداره.انگار موتور ظاهرش ناقصه
یا دو تومن بیشتر هزینه کن یه دونه پالس 200ns بخر.فوق العاده اس ، سوار شدم
یا یه دونه مگلی بخر
saman jahedy
21-05-1393, 03:38 بعد از ظهر
اقا مگلیو با 7 تومن یه تمیز پیدا کنم خوبه؟
moein 007
21-05-1393, 04:24 بعد از ظهر
اقا مگلیو با 7 تومن یه تمیز پیدا کنم خوبه؟
بله که خوبه یه تر و تمیزش رو پیدا کن حداقل خودت نگاهش کنی لذت ببری حالا یه ذره چینی هست که با کمی مراقبش بودن مشکل حله
saman jahedy
21-05-1393, 10:05 بعد از ظهر
بله که خوبه یه تر و تمیزش رو پیدا کن حداقل خودت نگاهش کنی لذت ببری حالا یه ذره چینی هست که با کمی مراقبش بودن مشکل حله
فدات حاجی دلگرمم کردی میرم تو کارش.
moein 007
22-05-1393, 12:22 بعد از ظهر
فدات حاجی دلگرمم کردی میرم تو کارش.
قربونت بشم فقط مو قع خرید با یه آدم کار بلد برو تا پشیمون نشی و به هیچ عنوان عجله نکنی
saman jahedy
22-05-1393, 09:49 بعد از ظهر
قربونت بشم فقط مو قع خرید با یه آدم کار بلد برو تا پشیمون نشی و به هیچ عنوان عجله نکنی
حاجی من بچه شهرستانم تهرونم هنوز نیومدم.چند تا موتور پیدا کردم به احتمال 90درصد شنبه میام تهران که مگلی بردارم.یه ادم با معرفت بهم معرفی کن که یه موتور تمیز برداریم شیرینیش محفوظ. واینکه میشه با قطار بردش؟
محمد دولابی
22-05-1393, 09:53 بعد از ظهر
مگلی نگیر خیلی سرطانه :wall3:
MeysamElisha
22-05-1393, 10:57 بعد از ظهر
سامان جان واست پیغام خصوصی گذاشتم.
moein 007
23-05-1393, 01:51 قبل از ظهر
حاجی من بچه شهرستانم تهرونم هنوز نیومدم.چند تا موتور پیدا کردم به احتمال 90درصد شنبه میام تهران که مگلی بردارم.یه ادم با معرفت بهم معرفی کن که یه موتور تمیز برداریم شیرینیش محفوظ. واینکه میشه با قطار بردش؟
از تو بچه ها من **** کیا و علیرضا رو خیلی قبول دارم البته همه رو قبول دارم ولی این سه تا گل سر سبد هستند میتونی بهشون پیام خصوصی بدی
- - - Updated - - -
در مورد قطار نمیدونم ولی فکر نکنم اگه بگی کدوم شهرستان هستی خوب میشه
در ضمن حسین مستر هم بچه با معرفتی هست شرمنده اسم ایشون رو فراموش کرده بودم
ali.motahari
23-05-1393, 02:44 قبل از ظهر
داداش اینایی ک اسم بردی مشغله کاریشون خیلیه
سامان جان شما باید قبلش با دوستان هماهنگ میکردی بعدش برنامه میریختی ک بری طهران
یه پ خ به حسین مستر بده با معرفته کمکت میکنه
Alireza.BMW
23-05-1393, 08:42 قبل از ظهر
این دوستمون **** و کیا رو فکر نمیکنم بتونن پیدا کنن...حسین مستر جان هست...farshad54 هم میاد تو فروم...amir.cdi هم هست...شما به حسین جان پ.خ بده بیشتر راهنماییت میکنه ایشون باز بچه ها رو بیشتر میشناسه اگه خودشون نتونن بیان...بین بچه ها معرفی میکنه شما با اون برو برا خرید
saman jahedy
23-05-1393, 11:41 قبل از ظهر
داداشای گلم دمتون گرم.باشه با یکی هماهنگ میکنم بعدش میام فعلا عجله ی نیست.
- - - Updated - - -
از تو بچه ها من **** کیا و علیرضا رو خیلی قبول دارم البته همه رو قبول دارم ولی این سه تا گل سر سبد هستند میتونی بهشون پیام خصوصی بدی
- - - Updated - - -
کرمان
- - - Updated - - -
این دوستمون **** و کیا رو فکر نمیکنم بتونن پیدا کنن...حسین مستر جان هست...farshad54 هم میاد تو فروم...amir.cdi هم هست...شما به حسین جان پ.خ بده بیشتر راهنماییت میکنه ایشون باز بچه ها رو بیشتر میشناسه اگه خودشون نتونن بیان...بین بچه ها معرفی میکنه شما با اون برو برا خرید
داداش اینایی ک اسم بردی مشغله کاریشون خیلیه
سامان جان شما باید قبلش با دوستان هماهنگ میکردی بعدش برنامه میریختی ک بری طهران
یه پ خ به حسین مستر بده با معرفته کمکت میکنه
- - - Updated - - -
مگلی نگیر خیلی سرطانه :wall3:
حاجی با این پول من هیچی دیگه نمیشه گرفت با توجه به چیزی که از موتور میخام
Alireza.BMW
23-05-1393, 01:47 بعد از ظهر
شما با ظاهر پالس 220 که حال نمیکنی؟؟؟ 200ns هم خوبه اما خب به قول بچه ها صدای انجین همشون زیاده دلیلم کسی نمیدونه اما اکثرا راضی بودن ولی خب باهاش چیزی راه نرفتنو فروختن رفته...شما اگه از مگلی میترسی برو پالس 200 ان اس بگیر...دایلیمم انژکتوره هااااا...به مشکل بخوره برات درد سر میشه هااااا...یا نه اصلا برو کویر آر کا وی بگیر قیافه شیکو خوشکل شتاب مناسب اما کاربراتشو عوض کنی بهترم میشه ولی خب دیگه 120.125 ته ته سرعت این موتوره صداشم خوبه دیگه...اگه بتونی مگلی سالم پیدا کنی خوبه اما اگه سالم نباشه اشکتو در میاره اینی که گفتم مختص مگلی نیست مال همه موتوراست امااااا...مگلی چون خوش گازه بد میگازوننش واسه همین بهتره سمت در حد صفر یا صفرش رفت...موتور منم 800تا کارده بود خریدمش تا الانم کاملا راضیم خرجشم نسبت به 250 های دیگه به لاهاز لوازم کمتره و لوازمش راحت تر از دایلیم گیر میاد
saman jahedy
23-05-1393, 02:23 بعد از ظهر
اقا اینجا کاسبی کاذب زیاده.از بندر تا کرمون 5بار بری جنس خارجی بیاری 10 تومن جور میشه.ایشالا میرم تو فکر هیوسانگ
said khansar
07-06-1393, 06:59 بعد از ظهر
پالس200nsدرحدنوبگیررخ خوب شتاب خوب سرعت خوب ایمنی موتورقدرتی جلو عقب دیسکی پشیمونت نمیکنه