ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rkv 200

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

firebird69
07-12-1390, 03:42 بعد از ظهر
سلام میشه نحوه باز کردن کله چراغو به منم یاد بدین منم لمپمو عوض کنم؟:clap:

mazaheri_hassan
07-12-1390, 10:54 بعد از ظهر
سلام میشه نحوه باز کردن کله چراغو به منم یاد بدین منم لمپمو عوض کنم؟:clap:
با اجازه اساتید
چهار تا پیچ بالا کاسه رو باز میکنی بعد دو تا هم کناراش داره باز میکنی یه پیچ آچاری هم پایین داره همین
ولی اگه بلد نیستی باز نکن چون موقع جا زدن کار سخت تره و ممکن کاسه چراغ رو بندازی خدای نکرده بشکنه

mazaheri_hassan
10-12-1390, 07:22 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه بخوایم صدای موتورو مثل این موتورای کورسی کنیم چه نوع انبار اگزوزی باید بزنیم؟
منظورم این موتورا که صدای بم دارن نیست ها اینا که صدای ظریف و گوش نواز دارن رو میگم
صدای موتور ما که خودش بحد کافی بم هستش مثل این [Only registered and activated users can see links]

Alireza
10-12-1390, 09:35 بعد از ظهر
شما نمیتونی همچین صدایی رو بگیری چون موتورتون تک سیلندره و قدرتش پایین
کلا این جور صدا گرفتن ربطش بیشتر به انجینه تا اگزوز

کوروش
10-12-1390, 09:38 بعد از ظهر
بله کاملا درسته اون صدای که موتورهایی مثل بندیت و غیره دارن از خود موتور تولید مشه و حتی اگزوزشو هم بر داری باز هم تقریبا همون صدا در میاد ولی اگه اگزوز یه تومنی هم رو اینجور موتورها بندازی بازم جواب نمیده

mazaheri_hassan
11-12-1390, 09:16 بعد از ظهر
شما نمیتونی همچین صدایی رو بگیری چون موتورتون تک سیلندره و قدرتش پایین
کلا این جور صدا گرفتن ربطش بیشتر به انجینه تا اگزوز

حداقل بشه یه صدایی ازش درآورد که به قیافش بیاد حالا نگفتم که حتما مثل اونا باشه نزدیک باشه
ممنون:19:

amir_31july
12-12-1390, 01:36 قبل از ظهر
در مورد آر کا وی باید بگم مرگ بر کویر موتور ...
یه مورد در مورد این موتور به اصطلاح شتر سیکلت آر کا وی میگم که تو کل دنیا از نظر کیفی و فنی و قطعه سازی بی نظیر هستش ... اول باید بگم من خودم فارغ التحصیل مهندسی متالورژی از دانشگاه صنعتی شیراز و کارشناس ارشد مکاترونیک از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات هستم و این رو گفتم نه بابت تعریف از خود بابت اینکه دوستان بدونن به هر حال از لحاظ تئوری یه چیزی سرم میشه و اینکه میگم ایراد بی نظیر بی دلیل نیست از نظر عملی که نیما خان نادری که خودشون استادن و اما مشکل بی نظیر

چند روزی بود که کیلومتر شمار موتورم همین آر کا وی به اصطلاح 200 سی سی از کار افتاده بود که حتی با یکی از بچه های سایت در این مورد تبادل نظر هم کردم که چی کار کنم بالاخره وقتی ایراد شد دوتا عزم موتور سازی کردم ایراد دوم چی بود صدای خر خر از چرخ عقب که فکر میکردم از بلبرینگ عقب باشه که تو تاپیک آر کا وی در موردش صحبت کرده بودم و یه بار با یه مکانیک صحبت کردم و طرف بدون اینکه نگاه کنه گفت دیسکت تابیده بیار یه تقه بزنم درست میشه الان وقت ندارم ... خلاصه رفتم امروز در تعمیرگاه که اول خر خر کر کننده چرخ عقب رو خفه کنم دیدم یا خدااااااااااااا دیسک چرخ عقب بجای لنت عقب تو ترمز گرفتنها خورده شده باورم نمی شد قشنگ یه پله 5 میلیمتری روش ایجاد شده بود به طرف گفتم دستش نزن اومدم خونه مدارکش به اضافه سند رو برداشتم حتی انقدر اعصابم خورد بود که پول به چه مزخرفی دادم و چه تبلیغ و دفاع مجانی از این موتور کردم ... که حتی اعصاب تا گمرک رفتن رو هم نداشتم و تو خیابون شهباز به یه دلال به قیمت 1800 فروختمش و دو تا مغازه پائین تر یه پالس مشکی یو جی فور قولنامه کردم ... حیف که تو این مملکت دادگاه و قانون درست حسابی نیست وگرنه با همچین اشکالی میشه در یه شرکت رو بست واقعا چه جون بی ارزشی داریم ما ... همه کارخانه های اتومبیل و موتور سازی تو وسیله نقلیه ای که میسازن از سر و ته هرچی بزنن از سرو ته ترمز نمیزنن ... یعنی موقعی که داشتن این دیسکهای مسخره رو میساختن محض رضای خدا یه آنالیز شیمیائی که کم هزینه ترین تست حین فراینده روی این دیسکها نشده ... از اشکالات ریز و درشتی که این کاسه واجبین سلطنتی دویست سی سی(به قول پدرم ) داشت بخاطر ظاهرش میگذرم ولی این یکی خیلی برام زور داشت ... خیلییییییییییییییی

نیما نادری
12-12-1390, 10:10 قبل از ظهر
از این که موتور شما هم دچاراین مشکلات شد واقعا متاسفم ... من شرط بلاغ رو میگم ولی برخی دوستان بد برداشت میکنند

جالب اینه که به طور متوسط هر ماه یک جایزه یا تندیس یا آفتابه در مورد بازاریابی فروش و خدمات پس از فروش و کیفیت محصولات

به اینها ارائه میشه که من و شما اگر نفهمیم چرا یک شرکت اینقدر جایزه میگیره از دست بزرگان باید دیدمون رو عوض کنیم

من خودم پالس 180 new و 200 رو هم از نظر ظاهر و کیفیت و لوازم یدکی بهترین naked بازار میدونم مبارک باشه

mazaheri_hassan
12-12-1390, 11:14 قبل از ظهر
اگه بخوای موتور خوب سوار شی که نمیذارن
بعدش هم موتورای خوب زیر 250 که باید پول زمین زیر پاشون رو هم بدی
ایناهم مثل ماشینها ... انحصاریه دیگه
مجبوریم سوار این موتورا بشیم :2gwb921:

اگه میخوای حرص بخوری باید موتور سواری رو بذاری کنار ... :retarded: آخه حسن موتور خیلی خطرناکه حسن:biggrin:

firebird69
14-12-1390, 12:53 قبل از ظهر
سلام دوستان موتور من از سمت چپ سیلندر که تقریبا وسطش می‌شه یه قسمت دایره داره اندازهٔ سکه ۱۰ تومانی هستش از دورش روغن میده بیرون چرا؟

بردم تعمیرگاه گفت وشری کل موتورتو عوض کردم اوکی هست ولی‌ بده یک هفته بازم اینجوری شده؟

چه ضرری واسه موتور داره؟

firebird69
14-12-1390, 03:29 بعد از ظهر
دوستان کسی‌ نیست جواب بده؟

amir_31july
14-12-1390, 06:09 بعد از ظهر
داداش پیمان یکی از علت هاش میتونه ریختن بیش ار مقدار روغن داخل محفظه باشه که باعث کمپرس میشه ... یه چند سی سی از روغن موتورت رو خالی کن

mazaheri_hassan
14-12-1390, 11:28 بعد از ظهر
سلام دوستان
آیا صندوق برای کلاه ایمنی میشه روی این موتور نصب کرد؟:23:

کاوه
15-12-1390, 07:06 بعد از ظهر
سلام
الان rkvشده 2.700؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mosee92
15-12-1390, 09:19 بعد از ظهر
سلام
همین امروز بعد از ظهر قیمت گرفتم از خ سروش طرف گفت 2.550

mosee92
16-12-1390, 01:21 بعد از ظهر
دوستان تو سایت کویر تاپشو زده 100 کیلومتر و تاپ سی دی ای 125 رو زده 110 کیلومتر الان کلا نمی فهمم چطوره؟
یعنی ممکنه بخاطر وجود کاتالیست تو اگزوز باشه؟حداکثر قدرتش 13 اسبه و فقط 3 اسب با سی دی ای اختلاف داره با اینکه 75 سی سی نسبت به سی دی ای بیشتر حجم داره
یا شایدم مشکل از کاربراتور ار کا وی باشه که ممکنه دست کاریش کرده باشن؟ولی انصافا کم مصرفه
تا حالا تو تمام عمرم با چنین پارادوکسی بر نخورده بودم از دوستان کسی هس شفاف ساری کنه قضیه رو منم از گمراهی در بیاره؟:retarded:

falat200
17-12-1390, 08:14 بعد از ظهر
سلام من کلاً دوره بره 3 ماه میشه این موتور را دارم و همیشه دو ترک سواری دادم و تاپ اسپید 2 ترک 120 رفتم تو هوئای صاف و بدون باد ، فقط تنها مشکلی که داره تو نفس های اخر هر دنده انگار خفه میکنه نمیدونم مشکل از کجاست ولی تو هر بار دور گرفتن نمیشه تا ته گازو گرفت خفه میکنه ، در مورد مصرف هم بگم آره کم مصرف هستش ولی مال من صدی 3 تا مصرف میکنه شاید از تنظیمات باشه، نمیدونم ولی وقتی دور گاز را کم میکنم موتور در حال استاده خاموش میکنه واسه همین دور موتور را بین 1 و 2 تنظیم کردم که ممکنه به مصرف هم تاثیر بزاره

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

سلام

قیمت ها که داره بالا و بالا میره خود سایت کویر که قیمت را برداشته ولی تو شهر ما تا 2600 میگن من خودم 2400 خریدم تو برج 10

نیما نادری
17-12-1390, 11:46 بعد از ظهر
دور آرام این موتورها باید 1600 تا 1700 باشه

mazaheri_hassan
18-12-1390, 01:12 قبل از ظهر
تو شهر ما امروز گفت 2800 من یکماه پیش گرفتم 2670

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

دور آرام این موتورها باید 1600 تا 1700 باشه

چرا ؟؟؟؟؟؟ مال من رو 1 هستش یعنی دقیق 1100 یا 1200

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

نیما نادری
18-12-1390, 09:42 بعد از ظهر
تو شهر ما امروز گفت 2800 من یکماه پیش گرفتم 2670

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

چرا ؟؟؟؟؟؟ مال من رو 1 هستش یعنی دقیق 1100 یا 1200

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

اولین و آخرین دلیل اینه که شرکت های سازنده میگن

اما دلیل دیگش یکی روغن رسانیه ضعیف وقتی موتور در جا کار میکنه

و سوخت رسانیه نامناسب و داغ کردن موتور

mazaheri_hassan
23-12-1390, 12:48 قبل از ظهر
سلام
امروز متوجه شدم صدای موتور یه کم خشن تر شده
به نظر شما از پارگی انبار اگزوزه یا علت دیگه ای داره؟
البته الان صداش خیلی بیشتر به هیبتش میاد

mazaheri_hassan
26-12-1390, 01:42 بعد از ظهر
سلام
دیدم چند روزیه هیشکی صفحه رو به روز نکرده گفتم چندتا عکس از موتورم بذارم به روز بشیم
9393939493959396

tiruse
05-01-1391, 03:04 قبل از ظهر
سلام به همه ی دوستان، من توی بیشتر صفحات گشتم ولی جوابمو سوالمو پیدا نکردم !

حدودا" 4-5 ماهی میشه یه آر کاوی 200 نارنجی رنگ خریدم، البته سرجمع 1 ماه هم باهاش راه نرفتم ، چون توی شهر دیگه ای دانشجو هستم، خلاصه مشکل من اینه که مثل مشکل یکی دیگه از دوستان، چرخ عقب با دیسک ترمز و لنت کمی درگیره و صدای خش خش میده! همچنین کمی دیسک ترمز رو هم خط انداخته !

پیش یه تعمیرکار سنگین بردم تعمیرش کرد، مدتی صدا نمیداد ولی بازم الآن داره اذیت میکنه !

میشه منو راهنمایی کنین باید چیکار کنم تا حل شه مشکلم ؟؟؟ :297:

اگه امکانش هست جواب سوالمو بهم پیام خصوصی هم کنین ممنون میشم !؟!

........................

توضیحاتی در مورد موتور: Rkv 200

در مورد خود موتور باید بگم که از نظر ظاهری خیلی زیباست، با ابهته، مصرفش زیاد نیست(هرچند من کاربراتور قوی تری روش گذاشتم)، گاز خور خوبی داره، سرعتش توی تختی بین 95 تا 110 تا متغیره، لرزش کمی داره(بعد از آچار کشی)،کیفیت قطعاتش نسبتا" خوبه، صداش توی سرعت 30 به بالا خیلی بم و زیباست! - امنیت بیشتری نصبت به بسیاری از موتورها داره، به دلیل پهن بودن لاستیکها و تویوپلس بودن اونها، قدرت موتور میشه گفت رضایت بخشه، و نکته ای که خیلی از دوستان بهش اشاره کردن اینکه: غیر ممکنه که شما با این موتور توی خیابون باشین و از هر 10 نفر حداقل 8 نفر متوجه شما نشن ! - ضمنا" مراقب چشم های زیبای بعضی افراد چشم شور هم باشید !!

amir_31july
05-01-1391, 01:04 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستان، من توی بیشتر صفحات گشتم ولی جوابمو سوالمو پیدا نکردم !

حدودا" 4-5 ماهی میشه یه آر کاوی 200 نارنجی رنگ خریدم، البته سرجمع 1 ماه هم باهاش راه نرفتم ، چون توی شهر دیگه ای دانشجو هستم، خلاصه مشکل من اینه که مثل مشکل یکی دیگه از دوستان، چرخ عقب با دیسک ترمز و لنت کمی درگیره و صدای خش خش میده! همچنین کمی دیسک ترمز رو هم خط انداخته !

پیش یه تعمیرکار سنگین بردم تعمیرش کرد، مدتی صدا نمیداد ولی بازم الآن داره اذیت میکنه !

میشه منو راهنمایی کنین باید چیکار کنم تا حل شه مشکلم ؟؟؟ :297:

اگه امکانش هست جواب سوالمو بهم پیام خصوصی هم کنین ممنون میشم !؟!

........................

توضیحاتی در مورد موتور: Rkv 200

در مورد خود موتور باید بگم که از نظر ظاهری خیلی زیباست، با ابهته، مصرفش زیاد نیست(هرچند من کاربراتور قوی تری روش گذاشتم)، گاز خور خوبی داره، سرعتش توی تختی بین 95 تا 110 تا متغیره، لرزش کمی داره(بعد از آچار کشی)،کیفیت قطعاتش نسبتا" خوبه، صداش توی سرعت 30 به بالا خیلی بم و زیباست! - امنیت بیشتری نصبت به بسیاری از موتورها داره، به دلیل پهن بودن لاستیکها و تویوپلس بودن اونها، قدرت موتور میشه گفت رضایت بخشه، و نکته ای که خیلی از دوستان بهش اشاره کردن اینکه: غیر ممکنه که شما با این موتور توی خیابون باشین و از هر 10 نفر حداقل 8 نفر متوجه شما نشن ! - ضمنا" مراقب چشم های زیبای بعضی افراد چشم شور هم باشید !!

وقتی با موتور ترمز گرفتی و حس میکنی دیسک ترمز داغ هستش توی آب نزنش باعث تا بیدگی و صدای خرخر میشه ... (ضعف آلیاژی که دیسک ازش تهیه شده ) - اون خط ها در یه حدی طبیعی هستش ولی اگه عمقشون از یک میلیمتر بیشتر بشه باید بری موتورت رو بکوبی توسر کویر موتور

green
05-01-1391, 11:38 بعد از ظهر
سلام به دوستان آرکاوی سوار که میبینم تعدادشون خیلی زیاد شده من از مهرماه که به علت سردی هوا موتورم رو مومیایی کرده بودم تا الان که باز از مومیای درش آوردم به این صفحه سر نزده بودم و اون موقع تنها طرفدار و کسی که از این موتور به شدت حمایت می کرد تو این تاپیک من بودم و تا اون موقع که بودم تا صفحه 6 این تاپیک بود الان که میبینم به 28 رسیده و کلی طرفدار پیدا کرده خوشحال شدم ... من موتورم رو آواخر تیر ماه خریدم که اگه دوستان تاپیک های اول رو دیده باشن عکس موتورمو دیدن اون موقع من به قیمت 2250 خریدم ولی الان میبینم به 2800 رسیده!!! (البته تنها دلیلش بالا رفتن ارز نه بالا رفتن کیفیت موتور) .من امروز رفتم باتری موتور رو دوباره شارژ کردم و آب اسید ریختم و بعد از حدودا 6 ماه روشنش کردم حسابی دلم واسش تنگ شده بود ... اون موقع تو شهر خودمون من تنها این موتورو داشتم و موتورم تو شهر منبع توجه شده بود بین اهالی موتور سوار ولی الان که ماشاالا بی شمار شدن!؟!
از خوندن تاپیکهای مفید و خوب دوستان لذت بردم و اطلاعاتی خوب و بیشتری بدست آوردم و به امید مطالب جدید و مفید بیشتر و امیدوارم دوستان این تاپیک رو تنها نذارن مثل من ): که گرچه نبودن من موقتی بود و بعد از این در خدمت دوستان گرام هستم و سعی می کنم حضور مستمر داشته باشم ...

mazaheri_hassan
06-01-1391, 11:46 قبل از ظهر
سلام سال نو مبارک
بچه مشکل دیسک عقب انگار اساسیه و برای همه پیش اومده
من همونطور که گفته بودم تو 10 کیلومتر اولی که موتورو اوردم خونه ترمز عقبش جام کرد و مجبور شدم با آب آزادش کنم بعد بردمش لنتهاش رو سابیدم و حدود یک ماهی خرخر میکرد ولی الان خوبه صدا نداره ترمز هم خوب میگیره ولی انگار چرخ عقبش سبکه چون خیلی زود میکشه رو زمین
دیسکش هم خط افتاده ولی مشکلی نداره
فکر کنم اگه بشه یه دیسک بهتر براش جور کرد بهتر بشه اگه اساتید بگن دیسک چه موتوری بهش میخوره ممنون
از شرکت که برای نظر سنجی بهم زنگ زدن عیب ترمز عقب رو هم بهشون گفتم انشاالله که تاثیر داشته باشه
کلا این موتورو خریدیم که بیرونش دل مردم رو آب کنه درونش دل خدمونو انتظار ندارین که با موتورای 6 و 7 میلیونی رقابت کنه ؟؟
باور کنید هم خوشکله هم با کلاسه هم خوش تیپه و هم با ابهته

mazaheri_hassan
09-01-1391, 10:17 قبل از ظهر
با سلام
بچه ها کسی اطلاع داره آیا میشه اگزوز پالس رو روی آرکی وی نصب کرد یا نه

فرشاد
10-01-1391, 02:03 قبل از ظهر
شرکت کویر کلا توی ترمز عقب برای همه موتوراش مشکل داره من یه تریل رادیسون 200 داشتم که روز اول شلنگ ترمز عقب پاره شد و بیچارگی شروع....نزدیک 300هزار خرج کردم و درست نشد ولی یکبار کلا از پمپ تا پیستون رو هوا گیری شده خریدم اون موقه یک ماهی راحت بودم اگه ترمز عقب اینم روغنی هست همین مشکلو داره چند بار که ترمز بگیرین به دلیل داغ شدن خودش یکم ترمز می گیره که نشونش صدا دادن یا طولانی مدت رانندکی کنید و ترمز بگیرید موقعه حرکت چرخ عقب سفت می شه ...یاده سرطان افتادم که مارو ...خدا چیکارت کنه کویر.......:khak:

firebird69
11-01-1391, 07:19 بعد از ظهر
مال من که تا به حال هیچ مشکلی نداشته نه ترمز عقب نه جلو!! :297:

یعنی موتور من اشکال داره! باید بدم کویر ترمزش رو خراب کنه!!:25:

mazaheri_hassan
18-01-1391, 03:27 بعد از ظهر
سلام بچه ها
یه کم فعالیت کنید تایپیکمون افتاده صفحه دوم
میگم بعد جند کیلومتر باید بریم آچارکشی؟؟؟

firebird69
20-01-1391, 11:37 بعد از ظهر
من بعد 500 تا رفتم آچار کشی فیلرگیری هم کردم 20 تومان هم دادم:consoling2:

mazaheri_hassan
21-01-1391, 05:22 بعد از ظهر
من بعد 500 تا رفتم آچار کشی فیلرگیری هم کردم 20 تومان هم دادم:consoling2:

صدای موتور کم شد؟؟مال من صدای سوپاش زیاده اینجا هم که دیگه هوا گرم شده
امیدوارم صداش کم بشه بعده فیلر گیری
من الان 600 تا رفتم

mazaheri_hassan
22-01-1391, 10:34 بعد از ظهر
امروز موتور رو گازوندم
میگم مطمئنید این موتور 200 سی سی هست؟؟؟؟
هرچی گاز دادم دور موتور تو دنده 5 از 8 بالاتر نرفت و کیلومتر هم نهایتا شد 105
البته من کلاه نزده بودم روی موتور هم خم نشدم وزنم هم 99 کیلو هست

نیما نادری
23-01-1391, 08:21 بعد از ظهر
انجین تایپیتی بیش از 7000 دور واقعا بهش فشار میاد و نهایت دورش همون 8000 باشه

میتونید مثلا سعی کنید تو دنده 3 به حداکثر دور موتور برسید چون تو پنچ خیلی طول میکشه

salahshor
23-01-1391, 08:37 بعد از ظهر
بله تایید میشه
این انجین دمده شده هر چند گذشت زمان نشون داده این سری انجین ها نسبتا بادوام هستند ولی توانایی رسیدن به دور موتورهای بالا و تحمل و کارکرد تو این دور رو ندارن
به نظرم زمان اون رسیده که این انجین کنار گذاشته بشه

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

بله تایید میشه&nbsp;<br>این انجین دمده شده هر چند گذشت زمان نشون داده &nbsp;این سری انجین ها نسبتا بادوام هستند ولی توانایی رسیدن به دور موتورهای بالا و تحمل و کارکرد تو این دور رو ندارن&nbsp;<br>به نظرم زمان اون رسیده که این انجین کنار گذاشته بشه&nbsp;

نیما نادری
24-01-1391, 05:59 بعد از ظهر
در تایید فرمایشات سلحشور باید بگم یکی از نقاط قوت این نوع انجین که سالهاست در مدلهای مختلف

HarleyD در حجمهای مختلف استفاده میشه اینه که گشتاور بسیار خوبی در دورهای پایین دارند

نرم و بی لرزش کار میکنن و اگر توقع دورهای بالا و کشش ثانویه زیاد تو دور بالا ازشون نداشته باشید

در دورهای پایین و حتی شتابگیری در دنده های سبک بدون نیاز به معکوس خیلی پر قدرت و

دلچسبن

mazaheri_hassan
24-01-1391, 06:53 بعد از ظهر
با تشکر از نیما جان و بقیه دوستان
دقیقا تو دنده های قبل از 5 بحدی شتاب و قدرت داره و بحدی سریع کیلومترشمار رو بالا میبره که فکر میکنی براحتی به سرعت 150 هم برسه ولی . . .
من براحتی تو 5 یا 6 ثانیه با دنده 3 به 60 رسیدم با دنده 4 هم 95 رو راحت در اومد ولی 5 .....
هرجی گاز دادم 105 نشد 106
میگم با تعویض چرخ دنده های عقب یا جلو فکر کنم بشه سرعتشو زیاد کرد هرچند که 105 تا هم میتونه راحت برای سفر آخرت همراهی کنه آدمو
من که همین یه دفعه رو گازوندم و فکر نمیکنم دیگه به بیشتر 80 نیاز داشته باشم
سالم و تندرست باشید هم خودتون هم موتورتون:4chsmu1::grouphug:

نیما نادری
24-01-1391, 07:11 بعد از ظهر
بله با تعویض خورشیدی البته نه به صورت افراطی (کوچیک کردن بیش از حد برای موتور مضره ) میشه تا حدود زیادی تو راه رفت تغییر ایجاد کرد

firebird69
27-01-1391, 10:00 بعد از ظهر
منم که موتورم رو فروختم ولی زمانی که داشتم هم ۱۰۵ تا میرفت :wall3:

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

به تمام کسانی که میخوان آرکاوی بخرن توضیه میکنم که به هیج وجه سمت این موتور نرین.

مثل من پشیمون میشین:smilies(182):

amir_31july
27-01-1391, 10:59 بعد از ظهر
چند فروختی ؟
خدائیش الان یه نفس راحت میکشی

نیما نادری
28-01-1391, 11:34 قبل از ظهر
من آنچه شرط بلاغ است با تو .....خواه بلال

amir_31july
28-01-1391, 03:15 بعد از ظهر
من آنچه شرط بلاغ است با تو .....خواه بلال

والا ما زمانی که این موتور رو میخواستیم بخریم هیچ کس ازش تو این سایت چیزی نمی دونست و یا اگه میدونست نگفته بود یا حوصله گفتنش رو نداشت که خلاصه ما موندیم و همون بلال

mazaheri_hassan
31-01-1391, 02:01 بعد از ظهر
سلام بالاخره دل به دریا زدم و میخوام یه موتور خوب بگیرم
بچه ها نینجا خوبه ؟
اگه این موتورم فروش بره یه نینجا میگیرم پول اینو هم میدم بنزین میریزم توش
موتور من 700 تا رفته آچارکشی و فیلر گیری هم کردم خش هم روش نیفتاده بیمه و مدارکشم تکمیله سندش هم 12/90 خورده البته کارتش اومده ولی سند هنوز نرسیده
اگه کسی میخواستش پیشنهاد بده
تنها تغییری که توش دادم عوض کردن لامپهای جلوه فقط
عکسهاش هم که تو تایپیک های قبل هستش

نیما نادری
31-01-1391, 08:11 بعد از ظهر
من اگر تو شهر شما بودم عمرا موتور پلاک سوار میشدم

یک موتور آبرومند برای تردد شهری بقیه همش موتور حسابی

mazaheri_hassan
01-02-1391, 10:51 قبل از ظهر
من اگر تو شهر شما بودم عمرا موتور پلاک سوار میشدم

یک موتور آبرومند برای تردد شهری بقیه همش موتور حسابی
نیما جون یه آشنای ما یه موتور از این بی سندا داشت شب اومدن از تو خونه و از رو دیوار بردنش ((دزدا))
جالبترش اینه که هر روز ظهر میومدن از جلو خونشون رد میشدن با موتور اونم هیچی نمیتونست بگه
در ضمن اینجا خیلی زود لو میری و میان از تو خونه موتورتو توقیف میکنن
من اگه بگیرم حتما با سند و پلاک باید بگیرم چون سن و سالم هم دیگه برای فرار و تک چرخ و ویراژ مناسب نیست هر چند جوونیام هم از این کارا نکردم
یادمه 15 سالم بود که یه موتور هوندا هزار چهارسیلندر قهوه ای رو از نزدیک دیدم و سوار شدم و ......(20 تا بیشتر باهاش نرفتم)

firebird69
04-02-1391, 12:03 قبل از ظهر
من موتورم رو ۱۹۰۰ دادم رفت راحت شدم به مولا

mazaheri_hassan
06-02-1391, 04:04 بعد از ظهر
1900 ??????????????????????????????

K.I.A
06-02-1391, 04:25 بعد از ظهر
صداش به قیافش نمیخوره صدای کلاغ خیس نر میده! به نظرم اگه بی صدا بود خیلی جذابتر میشد و یه صدا خفه کن لازم داره.

نیما نادری
06-02-1391, 05:12 بعد از ظهر
جناب مظاهری شما اونجا به یک شکلی عاشقی و در گیر ما هم اینجا به یک شکلی که هر جفتش

دردآوره . به امید روزی که ....

mazaheri_hassan
08-02-1391, 12:51 بعد از ظهر
صداش به قیافش نمیخوره صدای کلاغ خیس نر میده! به نظرم اگه بی صدا بود خیلی جذابتر میشد و یه صدا خفه کن لازم داره.

چه تعبیرهایی میکنید !!! منظورت صدای آر کا وی بود دیگه ؟ اگه کلاغش نر باشه باز خوبه

amir_31july
08-02-1391, 11:51 بعد از ظهر
خدائی عجب تشبیهی حسابی خندیدم ... دمت گرم کیا

motor91
08-02-1391, 11:58 بعد از ظهر
یک هفته است که رنگ سفیدش رو خریدم ... البته من چه با این موتور و چه با آپاچی قبلیم و یا پالس 180 قبلی تر فقط میرم شرکت و میام ... جز دو تا مورد ساده که با یک آچار کشی معمولی حل شد ... اینم نظر شخصی منه این موتور نسبت به قیمتش می ارزه و رخ خوبی هم داره ون بیشتر دنبال کلاس و کیفیتم ... هر موتوری که داشتم تا حالا صفر خریدم ولی هیچی مثل آپاچی اذیتم نکرد از سر خوردن تا صدای فندق شکن گیربکس ...

سلام

شما اين موتور رو خريدي راضي هستيد چون منم ميخواهم همين مدل رو بخرم البته از شانس بد ما ميگن قيمتش رفته بالا ولي اميدوارم بياد پايين در كل آيا راضي هستيد ازش يا نه

كسي آخرين قيمت اين موتور رو داره چون قبلا سايت كوير موتور قيمت رو ميزاشت ولي الان نميزاره

amir_31july
09-02-1391, 01:20 قبل از ظهر
سلام

شما اين موتور رو خريدي راضي هستيد چون منم ميخواهم همين مدل رو بخرم البته از شانس بد ما ميگن قيمتش رفته بالا ولي اميدوارم بياد پايين در كل آيا راضي هستيد ازش يا نه

كسي آخرين قيمت اين موتور رو داره چون قبلا سايت كوير موتور قيمت رو ميزاشت ولي الان نميزاره

داداش سلام نه راضی بودم نه راضی نبودم ... کلا اینطوری بگم فروختمش دوباره با افتخار یه پالس 180 گرفتم ... میتونم کلا بهت اینزوری بگم موتور قشنگ و تو دل بروئی هستش اما باید با بعضی از مشکلاتش هم کنار بیائی ... من خودم دیگه طاقت نیاوردم آتیش زدم به مالم و موتوری که 2250 خریده بودم رو 1000 تا کارکرد 1600 دادم رفت .... صفخات این تاپیک رو وقت بزار بخون و بعد تصمیم بگیر مطمئن باش وقت گذاشتنش ارزشش رو داره ...

motor91
09-02-1391, 01:42 قبل از ظهر
ممنون با اينكه من از هر موتوري خوشم نمياد ولي از اين موتور خيلي خوشم اومده بود حتي قيمتش هم برام يكم گرونه اما تاپيك ها رو كه خوندم تعداد ناراضي ها زياد بودن و فكر كنم ارزش خريدن نداره
به احتمال زيباد ميرم دنبال كوير راديسون 200 - مدل 2011

Kami
09-02-1391, 12:10 بعد از ظهر
موتور زیبایی هستش مخصوصا از رخ عقب
بی صدا بودش و نرم راه میرفت

STROKE
10-02-1391, 09:42 قبل از ظهر
سلام
هفته پیش یه مشکی رو دیدم گذاشته بودن واسه فروش (دس 2) 8500تارفته بود
ظاهرا تمیز فقط چراق راهنما سمت راست جلو شیکسته بود چسب کاری شده انگار گیر نیاورد تعویض کنه
زده بود 1900 البت میشد تا1750 زد
استارتش قوی بود البته درجاکارش تو دور بالا بود و کمی صدا اگزوزش شبیح CG125 میزد گاز میدادی صداش جذاب میشد
امتحان نکردم ولی گاز خورش خوب بود انگار شتابش خوب باشه !!
فک کنم تو اون رنج قیمت (صفر 2900) بد نباشه البته قطعاتش تو شهرستان :sad:اگه گیر بیاد

amir_31july
10-02-1391, 02:07 بعد از ظهر
سلام
هفته پیش یه مشکی رو دیدم گذاشته بودن واسه فروش (دس 2) 8500تارفته بود
ظاهرا تمیز فقط چراق راهنما سمت راست جلو شیکسته بود چسب کاری شده انگار گیر نیاورد تعویض کنه
زده بود 1900 البت میشد تا1750 زد
استارتش قوی بود البته درجاکارش تو دور بالا بود و کمی صدا اگزوزش شبیح CG125 میزد گاز میدادی صداش جذاب میشد
امتحان نکردم ولی گاز خورش خوب بود انگار شتابش خوب باشه !!
فک کنم تو اون رنج قیمت (صفر 2900) بد نباشه البته قطعاتش تو شهرستان :sad:اگه گیر بیاد

یه چیز کلی بگم اونم این که این موتور همون سی جی هستش اما با حجم 200 ... وسایل موتوری و گیربکسی اش کلا با سی جی یکی هست و گیر میاد ... از اسبی سر پیستون بگیر تا دیسک و صفحه و کاربراتور من خودم همه رو یکی یکی بازدید و بعضی ها رو باز کردم دیدم ... اما وسایل و بدنه مثل راهنما و قلوه کلاچ و کتی و ... بروووووووووو که اگه خواستی یه روزی شاید کویر موتور واست جور کنه

STROKE
16-02-1391, 06:38 بعد از ظهر
سلام برو بچز
الن که بیشتر نیگاش میکنم انگار موتور تریل روش سواره
یه دور کوچیک باهاش زدم بد نبود
انگار موتور خوبی واسه سر بالا باشه
کسی نظری نداره ؟؟

نیما نادری
16-02-1391, 07:29 بعد از ظهر
ممنون با اينكه من از هر موتوري خوشم نمياد ولي از اين موتور خيلي خوشم اومده بود حتي قيمتش هم برام يكم گرونه اما تاپيك ها رو كه خوندم تعداد ناراضي ها زياد بودن و فكر كنم ارزش خريدن نداره
به احتمال زيباد ميرم دنبال كوير راديسون 200 - مدل 2011

دیگه بدتر ..داداش رسما خودتو بکش

mazaheri_hassan
19-02-1391, 10:48 بعد از ظهر
امروز هواکش موتور رو با روغن چرب کردم و مقدار کمی روغن (5 سی سی در لیتر) تو باک ریختم به مقدار قابل توجهی صدای موتور کم و کارکرد موتور نرم شد

mazaheri_hassan
25-02-1391, 12:13 بعد از ظهر
چرا هیشکی سر به اینجا نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

STROKE
26-02-1391, 06:03 بعد از ظهر
((من از نگاه کلاغی که میرفت فهمیدم
که سرنوشت درختان باغمان تبر است))
-- سوال فنی از دوستان و استادان گرامی :
آیا انجین جدید این موتور (زنجیر تایمی )اومده ؟ و ترمز جلو دو دیسک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چطوره ؟؟؟؟؟

فرزاد شاه گل
06-03-1391, 05:04 بعد از ظهر
سلام. می‌خواستم از استادان گرامی‌ بپرسم می‌شه با عوض کردن خورشیدی یا همون دنده زنجیر به شتاب و سرعت بیشتری دست یافت?

Ali
06-03-1391, 05:07 بعد از ظهر
سلام. می‌خواستم از استادان گرامی‌ بپرسم می‌شه با عوض کردن خورشیدی یا همون دنده زنجیر به شتاب و سرعت بیشتری دست یافت?اگر خورشیدی عقب بزرگ بشه موتور قدرتی تر میشه و شتاب میره بالا و حداکثر سرعت میاد پایین ولی اگر موتورتون توی دنده ی اخر نمیتونه به ردلاین برسه با بزرگ کردن خورشیدی عقب موتور جوندار تر میشه و شاید به ردلاین برسه و تاپ اسپیدش هم بیشتر بشه

فرزاد شاه گل
06-03-1391, 05:21 بعد از ظهر
اره دور موتور تو دنده اخر تا ۸۰۰۰ یا ۹۰۰۰ هزار بیشتر نمیاد .خورشیدی عقب را بزرگ کنم و خورشیدی جلو را چی؟

ميلاد هركول
06-03-1391, 05:55 بعد از ظهر
اگه خورشيدي عقب بزرگ بشه قدرت زياد ميشه اگه خورشيدي جلو بزرگ بشه سرعت زياد ميشه.
به نظر من جلو را بزرگتر كنيد هم سرعت زياد ميشه هم قدرت و شتاب زياد كم نميشه اما اگه عقب رو بزرگ كنيد سرعت خيلي كم ميشه.

فرزاد شاه گل
07-03-1391, 12:20 بعد از ظهر
قدرت موتورم زیاده ولی شتاب و تاپ اسپید نداره

نیما نادری
07-03-1391, 06:23 بعد از ظهر
خاصیت این انجین همینه تو دور پایین خیلی خوبه تودور میانی هم قویه ولی دور بالا کلا نمیزنه 7000 آخرشه مگر تو سرازیر بره رو 8000

mazaheri_hassan
07-03-1391, 10:32 بعد از ظهر
سلام
امروز رفتم یه اگزوز پیشرو پارس 250 دست دوم پیدا کردم زدم رو موتور
آخییییییییش
از صدای قارقارش راحت شدم

فرزاد شاه گل
07-03-1391, 11:59 بعد از ظهر
چقدر شد؟؟ یه عکس از اگزوز و یه فیلم از صداش بزار

mazaheri_hassan
08-03-1391, 09:55 بعد از ظهر
چقدر شد؟؟ یه عکس از اگزوز و یه فیلم از صداش بزار

فکر کنم 90 تومن هنوز حساب نکرد باید ببرم روی جای جوش برام یه قاب هم بندازه

15767 15768 اینم فیلم
[Only registered and activated users can see links]

فرزاد شاه گل
09-03-1391, 11:17 قبل از ظهر
لینک دانلود رمز داره رمزش چیه؟؟

mazaheri_hassan
09-03-1391, 10:09 بعد از ظهر
لینک دانلود رمز داره رمزش چیه؟؟

رمز رو برداشتم

نیما نادری
09-03-1391, 10:17 بعد از ظهر
فکر کنم با این اگزوز انجینش خیلی نرم و بی صدا کار کنه ....درست میگم ؟

mazaheri_hassan
10-03-1391, 06:01 بعد از ظهر
فکر کنم با این اگزوز انجینش خیلی نرم و بی صدا کار کنه ....درست میگم ؟

یه جورایی آره ولی به نظر من بازم سر و صداش زیاده
البته بردم مکانیک گفت این ذات موتورای چینیه

نیما نادری
10-03-1391, 09:14 بعد از ظهر
آره متعلقات تو انجینش بیش از انجینهای زنجیر تایمی صدا تولید میکنه باید بی خیال باشی من 5 ساله بیخیالم

همون صدارو همیشه میده سوراخ اگزوز موتورم هم اندازه همین اگزوز جدید شماست

mazaheri_hassan
19-03-1391, 06:53 بعد از ظهر
میگم هیچ طوری نمیشه صدای موتور رو کم کرد؟
اول که روشنش میکنی هیچ صدایی نداره ولی بعد دو سه دقیقه ...:29:..کارگران مشغول کارند
من میخوام یه روغن غلیظ بریزم ببینم چی میشه :16:

ali reza azadegan
31-03-1391, 11:05 بعد از ظهر
من نامی 200 اچ ان دارم
ار کا وی نتونست منو بگیره اصلا زور نداره این موتور

نیما نادری
01-04-1391, 08:29 بعد از ظهر
من نامی 200 اچ ان دارم
ار کا وی نتونست منو بگیره اصلا زور نداره این موتور
انجین اچ ان زنجیر تایمیه و پر دور تر هست ...روی کاغذ هم قدرتش بیشتره

اگزوزشو باید مورد عنایت قرار بدی بهترم میشه

MahkooM-m2m
01-04-1391, 08:45 بعد از ظهر
ولي خدايش اين كوير كي ميخواد دست از سر اين انجين برداره اون از دوست معظم ومعظص و يار متعالي راديسون گرانقدر و اين هم از اين RKV والا خجالت داره يعني به ايرانخودرو گفته بكش كنار من اومدم :2gwb921:. همه ي موتور هاشون دل صاحب بخت برگشت رو خون ميكنه و دل ناظرين رو آب (كلا در كار آب و خونن ) :14: .

راستي اقا نيما يه سري هم به تاپيك ساوين بزن به نظر موتور بدي نيست به نظر من از RKV ميتونه بهتر باشه البته از نظر انجين ميگم ها .

نیما نادری
02-04-1391, 06:35 بعد از ظهر
دوستان

واردات موتورسیکلت در دست دلالان هست نه در دست علاقه مندان و دلسوزان لذا هر چقدر اسکناس کمتری خارج , و میزان بیشتری وارد بشه کار و بار سکه تر هست

حالا خواه جنس بنجل و .... باشه خواه مثل بعضی محصولات 15 میلیون قیمت داشته باشه

mohsen46
02-04-1391, 07:37 بعد از ظهر
بقیه قطعاتش بجز انجین کیفیتش چطوره؟ اگه یواشکی یه موتور دیگه روش بزای ارزششو داره البته از لحاظ فنی نه قانونی؟

Mohammad aghili
03-04-1391, 02:23 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان rkv سوار

یه 2-3 تا سوال داشتم از محضرتون
یکی از دوستان طالب این موتور شده و از من خواست تا کمی اطلاعات از این موتور واسش در بیارم

با اجازه:
1-قیمت نقدش الان چنده؟
2-از موتورتون راضی هستید؟
3- چقدر راضیین؟
4-اذیت نمیکنه؟
5-اگه الان بخواید دوباره انتخاب کنید کدوم رو برمیدارید ؟ (پالس یا آپاچی؟ پیشرو پارس؟ rkv ؟)
و اینکه چه رنگهایی داره؟

ممنون

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 02:29 بعد از ظهر
نخرررررررررررررررررررررر
اگه مفتی هم دادند نگیریدد

Mohammad aghili
03-04-1391, 02:32 بعد از ظهر
واقعا ممنونم از این پست پر محتوا و فنی شما دوست عزیز

فرزاد جان

میشه یکم بازش کنی این جمله رو : نخررررررررررر:icon_pf _99_:

amir_31july
03-04-1391, 06:08 بعد از ظهر

یکی از دوستان طالب این موتور شده و از من خواست تا کمی اطلاعات از این موتور واسش در بیارم

با اجازه:
1-قیمت نقدش الان چنده؟
3- چقدر راضیین؟
4-اذیت نمیکنه؟
5-اگه الان بخواید دوباره انتخاب کنید کدوم رو برمیدارید ؟ (پالس یا آپاچی؟ پیشرو پارس؟ rkv ؟)
و اینکه چه رنگهایی داره؟

ممنون
قیمت نقدش 2800
روز اول که خریدم تو راه برگشت تو میدون قزوین نزدیک گمرک کل کشوئی دنده و تجهیزات زیرش ول شد کف آسفالت تازه من 2250 خریدم با بیمه بقیه داستان رو هم تو صفحات این تاپیک بخون کلی بهش رسیدم بازم موتور نشد
فقط از قیافه موتور راضی بودم
الان هیچ کدوم رو فقط موتور تریلللللللللللل
سفید- مشکی- آبی- نارنجی

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 08:12 بعد از ظهر
واقعا ممنونم از این پست پر محتوا و فنی شما دوست عزیز

فرزاد جان

میشه یکم بازش کنی این جمله رو : نخررررررررررر:icon_pf _99_:
اکه خوب بود که من به ۲ ماه نکسیده نمیفروختمش روان بگیرم

۱- نبود قطعات (فقط تهران-تازه بعضی چیزاشو دارن)
۲-قطعات بسیار گران(کنسول جلو کامل باچراغ و کیلومتر ودو راهنما ۴۰۰ هزار تومان)
۳ـموتورمن 110 اخرین سرعتش بود
۴-اپاچی ۱۶۰ من رامیگرفت و به گرده پاش هم نمیرسیدم حتی سی جی هم یه بار من راگرفت
۵ـلاستیک ها بسیار لیز وضعف در ترمز عقب
۶ـبسیار سنگین
اینا معایبش بود
حالا محاسنش
۱ـرادیات
۲ـصدای بم وبسیار زیبا

برا همین میگم نخر

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 08:13 بعد از ظهر

با اجازه:
1-قیمت نقدش الان چنده؟
3- چقدر راضیین؟
4-اذیت نمیکنه؟
و اینکه چه رنگهایی داره؟

ممنون
الان یا پالس ۲۰۰ و یا اپاچی

RED-LINE
03-04-1391, 08:53 بعد از ظهر
منم سوارش شدم شتاب خاصی نداره غر غر میکنه همش :دی فقط به نظرم واسه لایی کشیدن خوب باشه ارتفاعش پائین بود و تو دست بود.

amin lj
03-04-1391, 11:52 بعد از ظهر
همه دوستان گل لطفا با توجه به تجربیاتتون بگید بین این دو موتور rkv 200 و پیشرو پارس 250 کدوم رو تایید می کنید؟
بین rkv 200 و پیشرو پارس 200 چطور؟؟

فرزاد شاه گل
03-04-1391, 11:57 بعد از ظهر
پیشپرو ۲۰۰ و۲۵۰

sina st
10-04-1391, 01:54 بعد از ظهر
az nazdik kheyli jalebe bake pahni dare rokhe khobiam dare ba ein axa kheyli fargh dare doroshte motoresh :acigar:

02109002
10-04-1391, 01:55 بعد از ظهر
az nazdik kheyli jalebe bake pahni dare rokhe khobiam dare ba ein axa kheyli fargh dare doroshte motoresh :acigar:

با سلام
دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما :khosh:
زبان فروم پارسی است ، لطفا پارسی تایپ کنید
در صورتی که ویندوزتون زبان پارسی رو پشتیبانی نمیکنه میتونید از لینک زیر بهره بگیرید :

تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس) ([Only registered and activated users can see links])

نیما نادری
10-04-1391, 10:29 بعد از ظهر
نسل جدید انجینهای آر کاوی بسیار پرقدرت تر و نرم تر و پر دور تر

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

RIDER
10-04-1391, 10:50 بعد از ظهر
نیما جان از پالس ۲۰۰بهتره.کی وارد بازار میشه

نیما نادری
11-04-1391, 12:37 بعد از ظهر
نه پالس بهتره... فکر نمیکنم بیاد ...شایدم اومد

dariush
01-05-1391, 01:40 قبل از ظهر
اقا این موتور چه صدایی داره امشب باهاش یه دور زدم همه برمیگشتن نگاه میکردن

iranrekab
25-05-1391, 03:54 بعد از ظهر
با سلام

در جواب همه دوستان که میگند rkv چیه و چی نیست.
اول ار همه اینکه شما داری یه موتور نیکید با تیپه خوف می خری با 2900، پس نباید انتظار داشته باشید هیچ عیبی نداشته باشه، چون 2900 پوله زیادی نیست وقتی یه سی جی 1300 شده.
بعد اینکه میگید کویر این انجینو میندازه، اصلا اینطور نیست و این موتور همه جای دنیا همین انجین رو داره و در ضمن برند معروفی هم هست....
میگید صداش مثه کلاغه خوب هرکی یه جور صدا دوست داره و در کل استیل نیکد صدای زیادی داره
میگید راه نمیره (مگه موتورای هم ردش چند تا میرند!؟ فوقش 120 تا)
می گید لاستیکاش لیزه! والا تو تاپیک پالس میری همینو میگند، تو تا پیک آپاچی میری همینو میگند، پس حتما این خاصیت این سبک لاستیکه (اصلا مگه موتوری هست که تو آب لیز نخوره?!)
میگید وسایلش نیست اکثر موتورای بالای 2 ملیون همینطورند که البته هر چی بیشتر میشند وسایلشون راحتتر گیر میاد (شما بخوای نگاه کنی کا تی ام، مگلی و هیوسانگ هم که 7 الی 10 ملیون قیمت دارند وسایلشون نیست) و اینم باید حساب کنی که پولی که برای موتورت میدی پوله عشقته و متوجه باشی که اگه یه چیزی رو عاشقش شدی دیگه باید با همه چیزشم بسازی.....
بالاخره اینکه اگه کسی ایم موتور راضیش نکرده ماله اینه که از 2900 زیادی توقع داره (حتما توصیه می کنم وقتی پولشون بالای 7 ملیون رسید برند موتور بخرند)

ارادتمند شما

iranrekab
25-05-1391, 03:59 بعد از ظهر
در ضمن اینم یه چند تا عکس زیبا از آر کا وی 200cc
\[Only registered and activated users can see links]

Sadegh.galaxy
26-05-1391, 02:05 بعد از ظهر
رینگای قشنگی داره.تاپ اسپیدش چقدره؟این عکس که400سی سیه!!!!

dariush
26-05-1391, 04:17 بعد از ظهر
متاسفانه این دوست بنده که موتورشو جدیدن خریده بود پارکش کرده بود ور فته بودش که یک 206 میزنه بهش و میرتش
و از اون جای که باکش از عرض خیلی بزرگ هستش موتور یکور میفته و همون برامدگی رو باکش میره تو و حالا باکشم گفتن 170000
تومن هستش که گیر میاد و یا میتونه بده براش صاف کنن و رنگش کنه که 50_60 تومن پاش درمیاد اگه دیدمش چنتا عکس از موتورش میزارم

فرزاد شاه گل
26-05-1391, 05:21 بعد از ظهر
اصل ابن موتور تو تایوان 400 هست رو همین شاسی که چین این مدل را زدی با انجین 200 که کویر وارد میکونه
من تاپ اسپیدی که زدم باهاش 120 تا بود

نیما نادری
26-05-1391, 05:37 بعد از ظهر
با سلام

در جواب همه دوستان که میگند rkv چیه و چی نیست.
اول ار همه اینکه شما داری یه موتور نیکید با تیپه خوف می خری با 2900، پس نباید انتظار داشته باشید هیچ عیبی نداشته باشه، چون 2900 پوله زیادی نیست وقتی یه سی جی 1300 شده.
بعد اینکه میگید کویر این انجینو میندازه، اصلا اینطور نیست و این موتور همه جای دنیا همین انجین رو داره و در ضمن برند معروفی هم هست....
میگید صداش مثه کلاغه خوب هرکی یه جور صدا دوست داره و در کل استیل نیکد صدای زیادی داره
میگید راه نمیره (مگه موتورای هم ردش چند تا میرند!؟ فوقش 120 تا)
می گید لاستیکاش لیزه! والا تو تاپیک پالس میری همینو میگند، تو تا پیک آپاچی میری همینو میگند، پس حتما این خاصیت این سبک لاستیکه (اصلا مگه موتوری هست که تو آب لیز نخوره?!)
میگید وسایلش نیست اکثر موتورای بالای 2 ملیون همینطورند که البته هر چی بیشتر میشند وسایلشون راحتتر گیر میاد (شما بخوای نگاه کنی کا تی ام، مگلی و هیوسانگ هم که 7 الی 10 ملیون قیمت دارند وسایلشون نیست) و اینم باید حساب کنی که پولی که برای موتورت میدی پوله عشقته و متوجه باشی که اگه یه چیزی رو عاشقش شدی دیگه باید با همه چیزشم بسازی.....

شرکتی که فصلی محصول میاره و ممکنه 800 تا بیاره و دیگه نیاره لوازم موتوراشو کدوم کله پوکی میاره غیر از خودش .کاسب های بازار همیشه قطعه واسه موتوری میارن که چندین ساله داره تولید میشه و خواهد شد ... برند بازی نمیکنن
بالاخره اینکه اگه کسی ایم موتور راضیش نکرده ماله اینه که از 2900 زیادی توقع داره (حتما توصیه می کنم وقتی پولشون بالای 7 ملیون رسید برند موتور بخرند)

ارادتمند شما

خیلی مفید بود واقعا :

موتور حداقل باید یک چندتا عیب داشته باشه چون 2900 پول میدی

2900 جدیدا پولی نیست !!!

همه جای دنیا همین انجینه ... بر منکرش لعنت :)

در کل استیل نیکد باید زیاد صدا بده (نکته تکنیکی :رابطه کلاس و صدای موتور )

راستی این برند چیه !!! ملت جایی باید برند ؟

iranrekab
26-05-1391, 10:54 بعد از ظهر
خیلی مفید بود واقعا :

موتور حداقل باید یک چندتا عیب داشته باشه چون 2900 پول میدی

2900 جدیدا پولی نیست !!!

همه جای دنیا همین انجینه ... بر منکرش لعنت :)

در کل استیل نیکد باید زیاد صدا بده (نکته تکنیکی :رابطه کلاس و صدای موتور )

راستی این برند چیه !!! ملت جایی باید برند ؟

سلام عزیزه دل ..... (برند منظور مارک موتوره، که از شرکت کی وی (keeway) هست
دوم شما اگه این موتورو دوست نداری حتما نباید همه هم دوست نداشته باشند!!!
سوم بجز این انجین و انجین 125 فابیریک روی این موتور پیدا کردی دوتاشو بخر به حسابه من.. (در ضمن دوستای عزیز توج کنند این عدد 400 که توی عکس نوشته تبلیغ سایت [Only registered and activated users can see links] هستش. این موتور تا 200 بیشتر نداره)
چهارم نیکید از نظر شما چیه اصلا که شما نقد میکنی؟ (شما می دونی کا تی ام دوک هم تور رده نیکیده؟!)
بعدم اگه شما واقعا دست تو بازار بود می دونستی که حداقل تو ایران با 2900 موتور خوب بت نمیدند.....

Sadegh.galaxy
26-05-1391, 11:29 بعد از ظهر
امارو فلاپ عقب نوشته400

firebird69
27-05-1391, 02:36 قبل از ظهر
سوم بجز این انجین و انجین 125 فابیریک روی این موتور پیدا کردی دوتاشو بخر به حسابه من.. (در ضمن دوستای عزیز توج کنند این عدد 400 که توی عکس نوشته تبلیغ سایت [Only registered and activated users can see links] هستش. این موتور تا 200 بیشتر نداره)
چهارم نیکید از نظر شما چیه اصلا که شما نقد میکنی؟ (شما می دونی کا تی ام دوک هم تور رده نیکیده؟!)
بعدم اگه شما واقعا دست تو بازار بود می دونستی که حداقل تو ایران با 2900 موتور خوب بت نمیدند.....

آروم آروم آروم ، آروم آروم شما قیافتون آشناست سوسن خانوم؟ :waiting:

شما میدونی داری به کی چی میگی داداش؟ :s (9):

به آقای نادری میگی ''شما می دونی کا تی ام دوک هم تور رده نیکیده؟!'':25r30wi:

بابا اول بشناس طرفتو بعد . . .

:i'm sorry: M.R Naderi

iranrekab
27-05-1391, 07:49 قبل از ظهر
نشداااا، اون یکی دیگه بود من جوابشو دادم، جر زنی کردید :دی
برای اینکه ببینی یه سر برو تو سایت کویر (که موتور خودتم آورده) [Only registered and activated users can see links]
تو قسمت محصولات(مدل) روی نیکید وایسا ببین چیا رو زیر مجموعش میاره
اصلا هم دیگه با تون قهرم :( :ذی

!NAVID!
27-05-1391, 04:32 بعد از ظهر
سلام
من این موتور رو 3 روز بعد از عید خریدم
کاربراتش رو زدن سوراخش کردن
به شرکت گفتم
گفتن 70 تومن هست
قیمت قطعاتش یکم بالاس
میتونیم اگزوزش رو عوض کنیم؟

intel.n95
27-05-1391, 06:06 بعد از ظهر
سلام دوستان.من یه آر کا وی مشکی رنگ دارم که قصد فروشش رو دارم.اگه کسی طالبش هست اطلاع بده.قیمتش هم 2300 نقدی می خوام.تا برج 10 هم بیمه داره.موتور هم سالمه سالمه.فابریک فابریک.6500 تا هم راه رفته مدل 90.شماره تماس من 09364924620

Sadegh.galaxy
27-05-1391, 06:26 بعد از ظهر
شمابایدتوبخش خریدوفروش تاپیک ایجادکنید همراه باعکس موتور.

dariush
28-05-1391, 12:34 قبل از ظهر
سلام
من این موتور رو 3 روز بعد از عید خریدم
کاربراتش رو زدن سوراخش کردن
به شرکت گفتم
گفتن 70 تومن هست
قیمت قطعاتش یکم بالاس
میتونیم اگزوزش رو عوض کنیم؟
دوست عزیز توی صفحه 33 اینجا [Only registered and activated users can see links]
یکی از بچه ها عوض کرده و لینکه دانلودشم گزاشته

نیما نادری
28-05-1391, 04:47 بعد از ظهر

من همه موتورها رو دوستدارم حتی اگر آشغال باشه با قیمت 2900 .اینا رو میگم که روشن بشی اگر هم روشن نشی دخلی نخواهد داشت میتونی همین جوری خاموش ادامه بدی

شما هنوز حساب کتاب زوده برات عزیزه دل تو همین تاپیک چند صفحه برو عقب عکس انجین مدل زنجیر تایمیش که کاربرات دیافراگمی داره رو گزاشتم ...توج کن یکم

من میدونم نیکد چیه ... شما نمیدونی نیکد بودن ربطی به صدای موتور نداره .... دوک 125 سی سی و 200 سی سی یکچهارم این موتور صدا نمیدن و البته همشون نیکد هستند

من دستم بنده , فعلا تو بازار نیست ولی اعضا دیگر حضور دارن

کلا در مورد موتورسیکلت سوالی داشتی نپرس

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

!NAVID!
29-05-1391, 12:10 قبل از ظهر
مجددا سلام
چطوری میتونم سرعت موتور رو بیشتر کنم ( بودن دستکاری سر سیلندر و اینجور چیزا که عمر موتور رو میارن پایین)
با تعویض خورشیدی جلو با سایز بزرگتر ایا سرعتش فرق میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید:smilies(182):

نیما نادری
29-05-1391, 11:34 قبل از ظهر
بله چرا نمیشه !!!

اول این موتورها وقتی صفر کیلومتر هستن با آب و هوای اینجا میزون نیستن و معمولا شمع های نه چندان مرغوب روش نصب میشه

با تنظیم تیون دقیق کاربرات و شمع و بازبینیه فیلتر هوا میتونی موتور روانتر و قویتری داشته باشی

دوم با تعویض خورشیدی چه جلو چه عقب میتونی سرعت و شتاب و قدرت موتورو با یک نسبتهایی تغییر بدی

مثلا خورشیدی جلو رو بزرگتر کنی موتور روانتر کار میکنه طول دنده ها بلندتر میشه و نهایت سرعت بیشتر میشه

همین فرآیند وقتی خورشیدی عقب رو کوچک کنی اتفاق میفته (در هر دو مورد افراطی عمل نکن اول سوال کن )

در کل سرعت این موتورها در حدود 120 کیلومتر هست(10 تا تلورانس داره ) فقط میتونی زمان رسیدن به این سرعت و همچنین فشار وارده به انجین برای رسیدن به این سرعت رو

تغییر بدی (یک چیزی 50 50 مناسبه )

!NAVID!
29-05-1391, 12:16 بعد از ظهر
بله چرا نمیشه !!!

اول این موتورها وقتی صفر کیلومتر هستن با آب و هوای اینجا میزون نیستن و معمولا شمع های نه چندان مرغوب روش نصب میشه

با تنظیم تیون دقیق کاربرات و شمع و بازبینیه فیلتر هوا میتونی موتور روانتر و قویتری داشته باشی

دوم با تعویض خورشیدی چه جلو چه عقب میتونی سرعت و شتاب و قدرت موتورو با یک نسبتهایی تغییر بدی

مثلا خورشیدی جلو رو بزرگتر کنی موتور روانتر کار میکنه طول دنده ها بلندتر میشه و نهایت سرعت بیشتر میشه

همین فرآیند وقتی خورشیدی عقب رو کوچک کنی اتفاق میفته (در هر دو مورد افراطی عمل نکن اول سوال کن )

در کل سرعت این موتورها در حدود 120 کیلومتر هست(10 تا تلورانس داره ) فقط میتونی زمان رسیدن به این سرعت و همچنین فشار وارده به انجین برای رسیدن به این سرعت رو

تغییر بدی (یک چیزی 50 50 مناسبه )
با تشکر از اقای نادر عزیز
چند سوال دیگه
شنیدم اگه فیلتر رو در بیارم سرعت موتور بیشتر میشه درسته یا نه
و در مورد تنظیم کاربرات یکم بیشتر توضیح بدید
شمع چی بندازم
روغن چی پیشنهاد میکنید
من قبلا خورشیدی جلورو 6 انداختم اما با خورشیدی خودش یکم فرق داشت
:thanks:

نیما نادری
29-05-1391, 01:35 بعد از ظهر
وقتی فیلتر رو دربیاری میزان هوای ورودی به کاربرات زیاد میشه و از اونجایی که اغلب موتورهای دوستان خام سوزی داره (یعنی نسبت بنزین به هوا به مرور زمان و عدم سرویس فیلتر هوا زیاد میشه )وقتی فیلتر حذف میشه

موتور نفس بهتری میکشه و راحت تر راه میره به طبع همه گردوخاک و آشغال هوا با وارد کاربرات و محفظه احتراق میشه

اول با چسبیدن به اسلایدر و پیستون کابرات و همچنین سوزن پیستون که در مجاورت هوا قرار داره باعث آسیب این قطعات میشه

همچنین امکان آلوده شدن ژیگلورها و کانالهای تو کاربرات هست

دوم گردوخاک وارد شده به محفظه احتراق از سیت سوپاپ و رینگها بگیر تا مخلوط شدن با روغن موتور نفوذ به گیربکس و تبدیل روغن به روغن سمباده میتونه به انجین آسیب بزنه

سوم تنظیم کاربرات توضیح نداره یک چیزی تو مایه عیب یابیه ویندوزه

شمع ایریدیوم بنداز denso or NGK

روغن یا بهران 20W50 بریز یا خارجی منتها همیشه یک مارک بریز

خورشیدی 6 نداریم از 11 تا 17 برای جلو داریم

!NAVID!
29-05-1391, 01:45 بعد از ظهر
وقتی فیلتر رو دربیاری میزان هوای ورودی به کاربرات زیاد میشه و از اونجایی که اغلب موتورهای دوستان خام سوزی داره (یعنی نسبت بنزین به هوا به مرور زمان و عدم سرویس فیلتر هوا زیاد میشه )وقتی فیلتر حذف میشه

موتور نفس بهتری میکشه و راحت تر راه میره به طبع همه گردوخاک و آشغال هوا با وارد کاربرات و محفظه احتراق میشه

اول با چسبیدن به اسلایدر و پیستون کابرات و همچنین سوزن پیستون که در مجاورت هوا قرار داره باعث آسیب این قطعات میشه

همچنین امکان آلوده شدن ژیگلورها و کانالهای تو کاربرات هست

دوم گردوخاک وارد شده به محفظه احتراق از سیت سوپاپ و رینگها بگیر تا مخلوط شدن با روغن موتور نفوذ به گیربکس و تبدیل روغن به روغن سمباده میتونه به انجین آسیب بزنه

سوم تنظیم کاربرات توضیح نداره یک چیزی تو مایه عیب یابیه ویندوزه

شمع ایریدیوم بنداز denso or NGK

روغن یا بهران 20W50 بریز یا خارجی منتها همیشه یک مارک بریز

خورشیدی 6 نداریم از 11 تا 17 برای جلو داریم
تعمیر کار گفت 6 بگیر منم رفتم فروشگاه لوازم موتورگفتم خورشیدی 6 بدید بدون مشکل دادن

نیما نادری
29-05-1391, 04:31 بعد از ظهر
خورشیدی 3 تا سایز داره یکی تعداد دندانه های دورش (محیط بیرونی )هست

و یکی سایز و تعداد دندانه های داخلش هست

یکی هم ضخامتش هست که یا 428 هست(مثل سی جی ) یا 520 (ضخیمتر مثل روان )

حالا 6 بستی چه فرقی کرد ؟ تعداد دندانه هاشو شمردی ؟

!NAVID!
29-05-1391, 04:40 بعد از ظهر
نه
اما یکم فرق داشتن دوباره همون اولی رو بستم
اگه مشکلی پیش نمیاد بزرگتر رو بندازم

!NAVID!
29-05-1391, 04:42 بعد از ظهر
الان خورشیدی رو پیدا کردم شمردمش 16 تا بود

نیما نادری
29-05-1391, 08:36 بعد از ظهر
دیدی

حالا خورشیدی جلوی فابریکت رو میشمری احتمالا 15 هست و خورشدی عقب رو هم دقیق بشمار و همین جا بگو تا ببینیم چند چند بندازی ردیف میشه :laie_14:

!NAVID!
29-05-1391, 10:02 بعد از ظهر
جلو 15
عقب 43

نیما نادری
29-05-1391, 10:18 بعد از ظهر
انجینت مثل هوندا هست میتونی حداکثر تا 36 عقبو کوچک کنی

و جلو رو یحتمل تا 17 تا بزرگ کنی

ولی باید تست کنی (همش با هم آدم نمیفهمه چی شده )

شتاب و کندن اولیه ممکنه کم بشه ولی سرعت و کشش تو دور های بالا خوب میشه

بستگی به شخصیت انجینت داره

عکس از این خورشیدیه جلوت بزار ببینیم شبیه چیه (عکس واضح از نزدیک )

!NAVID!
29-05-1391, 10:47 بعد از ظهر
جلو از 16 بزرگتر نمیشه میزنه میپوکونه
تو سرعت چند تا تاثیر داره
عکسارم الان اپلود میکنم میزارم

!NAVID!
29-05-1391, 11:04 بعد از ظهر

نیما نادری
30-05-1391, 09:37 قبل از ظهر
این خورشیدی عینه سی جی هست که ماکزیمم تا 17 داره (من الان رو موتورم 17 دارم )موتور شما احتمالا جای خورشیدیش کوچیکه

جلوشو 16 بنداز بین 3 تا 5 در صد تغییر میکنه

خورشیدی عقبش هم یک عکس بنداز شاید با موتوری مشابه باشه .اگر اونو عوض کنی دیگه تغییر خیلی محسوس میشه

موتور تو سرعت دیگه زور نمیزنه مثل موتورجی پی معکوس میدی قشنگ دورموتور میزون میشه .اضافات زنجیر رو هم کم کن

اگر خودت دست به آچار باشی خیلی راحت و سریع انجام میشه

!NAVID!
30-05-1391, 12:15 بعد از ظهر

نیما نادری
30-05-1391, 01:54 بعد از ظهر
ظاهرا 4 تا پیچ داره و با عقب روان سری قدیم ممکنه یکی باشه (اگر جا پیچا یکی باشه ) روان 36 تایی هست

ممکنه با سی جی هم یکی باشه من تست نکردم البته اون سوارخ وسط هم مهمه ولی اگر جای پیچا یکی باشن

اون قابل حله

!NAVID!
30-05-1391, 02:27 بعد از ظهر
الان چیکارش میتونم بکنم؟

نیما نادری
30-05-1391, 02:32 بعد از ظهر
خورشیدی عقب با روان سری جدید ممکنه یکی باشه

جلو رو میشه 15 و 16 انداخت اگر 17 جا نمیشه

و عقب هم 36 مال روان جدید مال سی جی هم 4 پیچه و کوچکتر از 36 بود فکر کنم

!NAVID!
30-05-1391, 02:36 بعد از ظهر
جلورو میتونم 16 بندازم
برا عقبش حتما مال روان میشه؟
قیمتش چنده؟

نیما نادری
30-05-1391, 03:12 بعد از ظهر
مال روان همه قیمتی هست منتها روان 520 هست موتور شما 428 هوندایی

فکر کنم باید بری تو کار خورشیدی سایز 428 که یک راه داره خورشیدی عقبو باز کنی

بگردی مشابه کوچک تر پیدا کنی

!NAVID!
30-05-1391, 03:31 بعد از ظهر
:28: اینکه خیلی سخته

یه سوال دیگه
چطوری میتونم صدای اگزوز رو خوشگل تر :4chsmu1:بکنم (فقط با دستکاری اگزو) نمیدونم تونستم منظورم رو بر سونم یا نه
اینم صدای اگزوز خودش
البته صداش نسبت به قبل بلند تر شده

نیما نادری
30-05-1391, 09:08 بعد از ظهر
اگزوز جای خطرناکیه هر چی بیشتر بهش ور بری با عمر موتورت بازی کردی همیشه فابریک بهترینه

!NAVID!
30-05-1391, 09:37 بعد از ظهر
عیب نداره
چطوری میتونم صداشو یکم خوشگلتر بکنم :d

sezar021
04-06-1391, 05:01 قبل از ظهر
الان قیمت صفر این موتور چنده؟

dariush
04-06-1391, 02:19 بعد از ظهر
:28: اینکه خیلی سخته

یه سوال دیگه
چطوری میتونم صدای اگزوز رو خوشگل تر :4chsmu1:بکنم (فقط با دستکاری اگزو) نمیدونم تونستم منظورم رو بر سونم یا نه
اینم صدای اگزوز خودش
البته صداش نسبت به قبل بلند تر شده
صداش که مخصوص خودش هست من روی موتورای دیگه ندیدم صداش یکم بلند هم هستش ولی میتونید اگزوز پیشرو پارس بندازین که قیمتی هم نداره

dariush
04-06-1391, 02:19 بعد از ظهر
الان قیمت صفر این موتور چنده؟

کاکو شما باید توی تاپیک خودش میپرسیدی
قیمتشم 2900 هستش

!NAVID!
04-06-1391, 05:22 بعد از ظهر
صداش که مخصوص خودش هست من روی موتورای دیگه ندیدم صداش یکم بلند هم هستش ولی میتونید اگزوز پیشرو پارس بندازین که قیمتی هم نداره
سلام
میتونید یه حدود قیمت بدید

dariush
05-06-1391, 12:34 قبل از ظهر
سلام

شما یه سر به این دست دوم فروشی ها بزنین احتمالا داره

dariush
05-06-1391, 12:35 قبل از ظهر
سلام
یه نگاه به این صفحه
پست 321 بکنید
ایشون عکس و فیلم گزاشتن

iranrekab
27-06-1391, 08:17 بعد از ظهر
با ابراز تاسف برای شرکت کویر موتور، بنده مشخصات این موتور رو به شرح زیر اصلاح می کنم که:

حداکثر ظرفیت بار: 150 (کیلو گرم)
ظرفیت مخزن سوخت: 17 لیتر
میانگین مصرف سوخت: 2.9 لیتر در هر 100 کیلومتر
نوع انجین: تک سیلندر، چهار زمانه
حجم سیلندر: 197 سی سی (سانتیمتر مکعب)
جعبه دنده: 5 دنده
حداکثر توان: 9.6 کیلووات (13 اسب بخار) در 7،500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور: 13.7 نیوتون متر در 5،500 دور در دقیقه
خنک سیستم خنک کننده: هوا خنک / روغن
سیستم جرقه زنی: CDI
روشن کننده: استارتر الکتریکی و هندل
حداکثر سرعت: 115 کیلومتر در ساعت

وزن خالص: 135کیلوگرم
ارتفاع از صندلی: 785 (میلی متر)
فاصلۀ بدنۀ اصلی تا زمین: 190 میلیمتر
فاصله بین محور جلو و محور عقب: 1330 (میلی متر)
طول: 2080 (میلی متر)
عرض: 800 (میلی متر)
تعلیق جلو: کمک دوشاخ تلسکوپی وارونه

تعلیق عقب: دو عدد کمک فنر هیدرولیک (با کمک نیتروژن)
ترمز جلو: دیسک 260 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی
ترمز عقب: دیسک 240 میلیمتری، سیلندر ترمز تک پیستونی
تایر جلو: 110/70-17 , CORDIAL or CST
تایر عقب: 130/70-17 , CORDIAL or CST

برند: KEEWAY
وارد کننده: کویر موتور
ضمانت: پوچ :)

dariush
27-06-1391, 10:48 بعد از ظهر
یکی از دوستام که باهاش رفتم خرید همون اولش 15 لیتر بنزین زد فکر نکنم 17 لیتر باشه!!!!

Ali.K
29-06-1391, 02:04 قبل از ظهر
منم این موتور رو سه چهار روزه خریدم همون اول 10 تا بنزین زدم ولی فکر کنم حدود 5 تا دیگه جا داشت با اینکه توش 1 لیتر داشت

gto
29-06-1391, 02:12 قبل از ظهر
منم این موتور رو سه چهار روزه خریدم همون اول 10 تا بنزین زدم ولی فکر کنم حدود 5 تا دیگه جا داشت با اینکه توش 1 لیتر داشت

مبارک باشه عزیز سوار شو حالشا ببر بچه ها میگن تاپ اسپیدش115 هست ولی من شک دارم چون زور انجین نسبت به تنه بیشتر وحتی ازنظرمن جون میده برا حرکات نمایشی من که ازش خوشم میاید ظاهر بروز و در عین حال کم خرجی داره چون فلاپ نداره

Ali.K
30-06-1391, 02:45 قبل از ظهر
مبارک باشه عزیز سوار شو حالشا ببر بچه ها میگن تاپ اسپیدش115 هست ولی من شک دارم چون زور انجین نسبت به تنه بیشتر وحتی ازنظرمن جون میده برا حرکات نمایشی من که ازش خوشم میاید ظاهر بروز و در عین حال کم خرجی داره چون فلاپ نداره

قربونت دوست عزیز سلامت باشی.والا در مورد تاپ اسپیدش هرکسی یه چیزی میگه،من خودم تاپ نزدم چون فعلا روی آب بندیه بهش فشار نمیارم ولی منم با خود شما موافقم تاپ اسپیدش بیشتر از این حرفاست چون خود شرکت keeway سازنده این موتور زده تاپ اسپیدش 120 تا
از لحاظ ظاهری هم این موتور توی رده های naked هستش و مشتری خاص خودشو داره. غیر از ظاهر صدای اگزوزشم جذابه، در کل اینو بگم به قیمتش خیلی می ارزه من که راضیم خداروشکر

gto
30-06-1391, 02:57 قبل از ظهر
قربونت دوست عزیز سلامت باشی.والا در مورد تاپ اسپیدش هرکسی یه چیزی میگه،من خودم تاپ نزدم چون فعلا روی آب بندیه بهش فشار نمیارم ولی منم با خود شما موافقم تاپ اسپیدش بیشتر از این حرفاست چون خود شرکت keeway سازنده این موتور زده تاپ اسپیدش 120 تا
از لحاظ ظاهری هم این موتور توی رده های naked هستش و مشتری خاص خودشو داره. غیر از ظاهر صدای اگزوزشم جذابه، در کل اینو بگم به قیمتش خیلی می ارزه من که راضیم خداروشکر

شاید تجربه موتور سواری شما بیشتر ازمن باشه ولی میخوام بگم لاستیک هایی که رو موتور های اسپرت سبک هست مثل همین که سوار میشی خیلی حساس هستند دقیقا عین لاستیک کثیر150ریس هست حواست جمع کن من بد خاطره ای با این لاستیکها و ترمز عقب دیسکی دارم و اصلا قبول ندارمشون با اسفالت خوشک وداغ تیر ماه که اتیش بلند میشه ترمز نمیگیره چه برسه به جاخیس و توبارون

Ali.K
30-06-1391, 03:53 قبل از ظهر
شاید تجربه موتور سواری شما بیشتر ازمن باشه ولی میخوام بگم لاستیک هایی که رو موتور های اسپرت سبک هست مثل همین که سوار میشی خیلی حساس هستند دقیقا عین لاستیک کثیر150ریس هست حواست جمع کن من بد خاطره ای با این لاستیکها و ترمز عقب دیسکی دارم و اصلا قبول ندارمشون با اسفالت خوشک وداغ تیر ماه که اتیش بلند میشه ترمز نمیگیره چه برسه به جاخیس و توبارون

خب سیستم ترمز دیسکی خیلی متفاوت با کاسه ای هست. بر خلاف کاسه ای که میخ میکنه ولی دیسکی اینطور نیست و این نوع موتورها با توجه به وزنشون و سرعتشون و دیسکی بودن ترمزهاشون قلق خاصی دارن برای گرفتن ترمز.
لاستیک هاشم از کثیر بزرگتره. جلورو دقیق نمیدونم ولی عقب بزرگتره. حالا شما میگی ناجوره من تعجب کردم اتفاقا به نظرم این مدل لاستیک ها هم امن تره ( چون پهن تره ) هم با دوام تر ( البته بستگی به جنسشم دار )
ولی ممنون که تذکر دادی حتما حواسم رو این موضوع هست داداش :4chsmu1:

gto
30-06-1391, 05:14 قبل از ظهر
خب سیستم ترمز دیسکی خیلی متفاوت با کاسه ای هست. بر خلاف کاسه ای که میخ میکنه ولی دیسکی اینطور نیست و این نوع موتورها با توجه به وزنشون و سرعتشون و دیسکی بودن ترمزهاشون قلق خاصی دارن برای گرفتن ترمز.
لاستیک هاشم از کثیر بزرگتره. جلورو دقیق نمیدونم ولی عقب بزرگتره. حالا شما میگی ناجوره من تعجب کردم اتفاقا به نظرم این مدل لاستیک ها هم امن تره ( چون پهن تره ) هم با دوام تر ( البته بستگی به جنسشم دار )
ولی ممنون که تذکر دادی حتما حواسم رو این موضوع هست داداش :4chsmu1:

لاستیک پهن خودش کلی امنیت هس اما شما یه نگاه به لاستیک های موتور های اسپرت واقعی(جنس خوب) بکن دقیقا همین طرح هستند ولی ولی اونا کجا واین لاستیک ها کجا
چندروز پیش بود سرپیچ توکوچه من با موتورم دوترکه بودیم من پیچیدم ار وی کی هم ناگهان پیچید اون یترکه زد روترمز موتوری که داشت با20سرعت میپچید بطور خیلی جالبی کلا صاف شد و روبروی من قرار گرفت من 20 سرعتم بود طوری که منم قاطی کردم ترمز دسیکی جلوی موتور برای صدومین بار به دادم رسید
اما در مورد اینکه میگی ترمز کاسه ای بیشتر از دیسکی قفل میکنه جدا از موتورCGیابو بقیه موتورها بستگی به رانندشون داره من توبارون -توجای لیز-اسفالت داغ ترمز گرفتم مورد جالبتر اینکه ترمز عقب موتورم لنت cgیابو هست ولی به جرات میتونم بگه خییییییلی قابل اطمینان تر از ترمز دیسکی عقب هست البته کثیر که گفتم یه نمونه بود واونروز دوترکه سوار موتور بودیم با 50سرعت نامرد خوابوندمون روزمین درحالی که اگر به لاستیک های پرواز200CC' نگاه کنی شکل لاستیکش فرق میکنه و رفیقم دوترکه موتورا تایه حدی میخوابوند مشکل ترمزهم نداشتیم
:6:ازین که گفتم قبول ندارم منظورم جنس لاستیک هست همین اگرنه ظاهر واقعا زیبایی به موتور میدن اونم عروسکی که شما سوار هستید:6:

Ali.K
30-06-1391, 06:51 بعد از ظهر
لاستیک پهن خودش کلی امنیت هس اما شما یه نگاه به لاستیک های موتور های اسپرت واقعی(جنس خوب) بکن دقیقا همین طرح هستند ولی ولی اونا کجا واین لاستیک ها کجا
چندروز پیش بود سرپیچ توکوچه من با موتورم دوترکه بودیم من پیچیدم ار وی کی هم ناگهان پیچید اون یترکه زد روترمز موتوری که داشت با20سرعت میپچید بطور خیلی جالبی کلا صاف شد و روبروی من قرار گرفت من 20 سرعتم بود طوری که منم قاطی کردم ترمز دسیکی جلوی موتور برای صدومین بار به دادم رسید
اما در مورد اینکه میگی ترمز کاسه ای بیشتر از دیسکی قفل میکنه جدا از موتورCGیابو بقیه موتورها بستگی به رانندشون داره من توبارون -توجای لیز-اسفالت داغ ترمز گرفتم مورد جالبتر اینکه ترمز عقب موتورم لنت cgیابو هست ولی به جرات میتونم بگه خییییییلی قابل اطمینان تر از ترمز دیسکی عقب هست البته کثیر که گفتم یه نمونه بود واونروز دوترکه سوار موتور بودیم با 50سرعت نامرد خوابوندمون روزمین درحالی که اگر به لاستیک های پرواز200CC' نگاه کنی شکل لاستیکش فرق میکنه و رفیقم دوترکه موتورا تایه حدی میخوابوند مشکل ترمزهم نداشتیم
:6:ازین که گفتم قبول ندارم منظورم جنس لاستیک هست همین اگرنه ظاهر واقعا زیبایی به موتور میدن اونم عروسکی که شما سوار هستید:6:

بله دقیقا موافقم خب شما نباید از یه موتور 3 میلیونی توقع یه موتور 10 میلیونی رو داشته باشید ولی منظور من این بود که به نوبه خودش واقعا عالیه هم از نظر جنس و... چون خودم بی کلاج داشتم و کلی درد سر در مورد لاستیکو ترمز داشتم

gto
30-06-1391, 07:24 بعد از ظهر
بله دقیقا موافقم خب شما نباید از یه موتور 3 میلیونی توقع یه موتور 10 میلیونی رو داشته باشید ولی منظور من این بود که به نوبه خودش واقعا عالیه هم از نظر جنس و... چون خودم بی کلاج داشتم و کلی درد سر در مورد لاستیکو ترمز داشتم

سخن شما متین اما در رابطه با موتور بی کلاج
من نمی دونم موتور بی کلاج شما چی بوده وچطوری بوده ازمن که عکسش هست میبینید واقعا تو سرعت بالا(در حد خودش ) از لحاظ ترمز جلو و عقب خیلی عالیه -لاستیک هاشم دقیقا مثل سی جی هست وخیلی ازش راضی هستم صدفعه بیشتر سر بعضی پیچ ها و بعضی فلکه ها که از نوع اسفالتشون اطلاع داشتم موتورا وحشتناک خوابوندم در حدی که زانو رابه طرف پیچ باز کردم در حالی که اگر با این لاستیک های اسپرت بد میشه اینکارا کرد و ناگهان از طرف لاستیک عقب موتور لیز میخوره
نکته جالب این هست که لاستیک های اسپرت را روی بیکلاج هم میذارن اما من هرکیا دیدم (رفقا)این لاستیک را از رو موتورش بازکرده و مثل سی جی انداخته

Ali.K
30-06-1391, 07:40 بعد از ظهر
سخن شما متین اما در رابطه با موتور بی کلاج
من نمی دونم موتور بی کلاج شما چی بوده وچطوری بوده ازمن که عکسش هست میبینید واقعا تو سرعت بالا(در حد خودش ) از لحاظ ترمز جلو و عقب خیلی عالیه -لاستیک هاشم دقیقا مثل سی جی هست وخیلی ازش راضی هستم صدفعه بیشتر سر بعضی پیچ ها و بعضی فلکه ها که از نوع اسفالتشون اطلاع داشتم موتورا وحشتناک خوابوندم در حدی که زانو رابه طرف پیچ باز کردم در حالی که اگر با این لاستیک های اسپرت بد میشه اینکارا کرد و ناگهان از طرف لاستیک عقب موتور لیز میخوره
نکته جالب این هست که لاستیک های اسپرت را روی بیکلاج هم میذارن اما من هرکیا دیدم (رفقا)این لاستیک را از رو موتورش بازکرده و مثل سی جی انداخته

من جترو 125 داشتم دقیقا روش لاستیکای طرح اسپرت بود ( خود اسپرت نیست ) از بس لیز بودو تیوپ پاره میکرد عوضش کردم مدل سی جی انداختم و جفت لاستیکارو تیوب لس کردم که آخر از دست این مشکل راحت شدم ولی هنوز مشکل ترمز و لیز خوردن داشت ( چرا؟ ) چون موتورای بی کلاج باک بنزینشون زیر زین هست سنگینی موتور بیشتر روی عقب هست و بخاطر همین اگه ناگهانی ترمز بزنی میخ میکنه و در نهایت دم موتور لیز میخوره.
موتورای بی کلاج همشون سواریشون مثل همه و یه حالو هوایی داره
اگه اینجور که شما تعریف میکنی که موتورو خوابوندیو... معلومه شما واقعا راکب حرفه ای هستی

iranrekab
01-07-1391, 12:48 قبل از ظهر
آقایون اصلا بزارید من براتون بگم (خودم این موتورو دارم)
در مورد لاستیک و ترمزش
این نوع لاستیک سره پیچایی که آب، روغن، گازوئیل و هر ماده لیزه دیگه ای نریخته باشه فوق العادست و می شه راحت بخوابونیش ولی در مورد ترمز بگم که دیسکش مثله بقیه موتور هاست، شاید هم بهتر.
ولی مثله همه موتور های دسکی اگه محکم ترمز کنی قفل میکنه (البته به غیر از موتورایی که abs دارند ).
ترمزش توی سرعت پایین (زیره 30 تا) خوبه ولی توی سرعته بالا بدلیل جنس لاستیکش اصلا قابل اطمینان نیست و همین که قفل می کنه می کشه و میره............................ البته نمی خوابه
این که می گمو تا حالا سه بار برای خودم اتفاق افتاده که خدارو شکر جون سالم به در بردم.
البته اینم بگم ترمز این موتور زمانی بهتر میگیره که شما ترمز عقب و جلو رو به اندازه کافی با هم بگیرید. ولی به نظر من اگه لاستیکشو با یه لاستیک خوب عوض کنیم خوب میشه (من از پالسو دیدم مالی نبوده ولی از آپاچی خیلی خوبه که متاسفانه سایزش بهش نمی خوره)
rkv لاستیکش 130-70 :(

Ali.K
01-07-1391, 08:21 قبل از ظهر
آقایون اصلا بزارید من براتون بگم (خودم این موتورو دارم)
در مورد لاستیک و ترمزش
این نوع لاستیک سره پیچایی که آب، روغن، گازوئیل و هر ماده لیزه دیگه ای نریخته باشه فوق العادست و می شه راحت بخوابونیش ولی در مورد ترمز بگم که دیسکش مثله بقیه موتور هاست، شاید هم بهتر.
ولی مثله همه موتور های دسکی اگه محکم ترمز کنی قفل میکنه (البته به غیر از موتورایی که abs دارند ).
ترمزش توی سرعت پایین (زیره 30 تا) خوبه ولی توی سرعته بالا بدلیل جنس لاستیکش اصلا قابل اطمینان نیست و همین که قفل می کنه می کشه و میره............................ البته نمی خوابه
این که می گمو تا حالا سه بار برای خودم اتفاق افتاده که خدارو شکر جون سالم به در بردم.
البته اینم بگم ترمز این موتور زمانی بهتر میگیره که شما ترمز عقب و جلو رو به اندازه کافی با هم بگیرید. ولی به نظر من اگه لاستیکشو با یه لاستیک خوب عوض کنیم خوب میشه (من از پالسو دیدم مالی نبوده ولی از آپاچی خیلی خوبه که متاسفانه سایزش بهش نمی خوره)
rkv لاستیکش 130-70 :(

اصلا اصول ترمز گرفتن توی سرعت بالا همین گرفتن هردو ترمز جلو و عقب هست ولی خب به قول شما با عوض کردن لاستیکا میشه قدرت ترمز دهی رو بیشتر کرد.البته...! البته شما باد لاستیکاتونم در نظر بگیرید که آیا خیلی پر بوده؟ یا کم بوده؟ باد نیتروژن هم تا 30% به ترمزها کمک میکنه!
مارک لاستیکای Rkv که Cordial هست، برند بدی نیست و میشه گفت نسبت به بازار خوبه

!NAVID!
02-07-1391, 06:59 قبل از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
دیروز یه جای خلوت پیدا کردم صداشو record کردم
دور موتورش که از 5 رد میشه صدا عوض میشه

!NAVID!
03-07-1391, 12:41 قبل از ظهر
بچه ها اگزوزش رو نگاه کنید:23:
عکس 1 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 2 ([Only registered and activated users can see links])

dariush
03-07-1391, 01:03 قبل از ظهر
بچه ها اگزوزش رو نگاه کنید:23:

صدای اگزوزو اصلی مخصوص خودش هست و من روی موتورای دیگه ندیدم ولی فکر کنم برای این اگززه باید اندازه نصف پوله موتور هزینه کنی:gigglesmile:

!NAVID!
03-07-1391, 01:07 قبل از ظهر
فکر نکنم قیمت انچنانی داشته باشه

gto
03-07-1391, 01:10 قبل از ظهر
فکر نکنم قیمت انچنانی داشته باشه

شما ببین هست اصلا یا نه

!NAVID!
03-07-1391, 01:14 قبل از ظهر
بله هست

gto
03-07-1391, 01:23 قبل از ظهر
بله هست

پس برو اگه از لحاظ قیمتی ارزش داره بخر ولی دست به اگزوز فابریک نزن کل اگزوزا باز کن اونا روش ببند

Ali.K
03-07-1391, 02:52 قبل از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
دیروز یه جای خلوت پیدا کردم صداشو record کردم
دور موتورش که از 5 رد میشه صدا عوض میشه

صداش که تقریبا همون فابریک خودشه؟!
ببینم داداش اگزوز Arrow رو از کویر گیر آوردی؟ من فک کنم حدودا 200-300 مایش باشه

!NAVID!
04-07-1391, 08:04 قبل از ظهر
صداش که تقریبا همون فابریک خودشه؟!
ببینم داداش اگزوز Arrow رو از کویر گیر آوردی؟ من فک کنم حدودا 200-300 مایش باشه
صداش که فابریکه
اگه بتونم فردا میرم پیش نماینده کویر (دوستمه)میگم یه زنگ بزنه از شرکت قیمت بگیره
تقریبا اون حدودا
چون اگزوز هیو 500 هست اینم میشه 200 300 اگه صدای خوبی داشته باشه حتما میخرم (و قیمت مناسب)
.
.
.
.
.
.
ادم پول داشته باشه (و دیوانه )بیاد رو این یوشیمورا یا تایگر ببنده:gigglesmile:

Ali.K
05-07-1391, 09:01 قبل از ظهر
صداش که فابریکه
اگه بتونم فردا میرم پیش نماینده کویر (دوستمه)میگم یه زنگ بزنه از شرکت قیمت بگیره
تقریبا اون حدودا
چون اگزوز هیو 500 هست اینم میشه 200 300 اگه صدای خوبی داشته باشه حتما میخرم (و قیمت مناسب)
.
.
.
.
.
.
ادم پول داشته باشه (و دیوانه )بیاد رو این یوشیمورا یا تایگر ببنده:gigglesmile:

شما میخوای توبرادرز بنداز خیرشو ببینی :gigglesmile:

roma
06-07-1391, 05:36 قبل از ظهر
سلام دوستان یکی از بچه یدونه از این موتور ها داره هی شلنگ هوا کش روغنش از دریچه پاره میشه حدود 11 هزار هم کار کرده کسی تا حالا این مشگل داشته یا راحل مناسبی میدونید

Ali.K
06-07-1391, 06:58 قبل از ظهر
سلام دوستان یکی از بچه یدونه از این موتور ها داره هی شلنگ هوا کش روغنش از دریچه پاره میشه حدود 11 هزار هم کار کرده کسی تا حالا این مشگل داشته یا راحل مناسبی میدونید

منظورت از هواکش روغن همون رادیاتشه؟

!NAVID!
06-07-1391, 11:45 بعد از ظهر
شما میخوای توبرادرز بنداز خیرشو ببینی :gigglesmile:
دنبال یه اگزوز خوب هستم
به غیر از اگزوز پیشرو پارس
مثلا ارو :gigglesmile:یا 2 برادر:gigglesmile:

Ali.K
07-07-1391, 07:07 بعد از ظهر
دنبال یه اگزوز خوب هستم
به غیر از اگزوز پیشرو پارس
مثلا ارو :gigglesmile:یا 2 برادر:gigglesmile:

داداش الان اگزوز فابریکش بدک نیست خوبه ولی اگه میخوای عوض کنی و یه حال اساسی به موتورت بدی به نظرم قیمت مناسب همین ارو و 2برادرز خوبه

!NAVID!
07-07-1391, 09:07 بعد از ظهر
داداش الان اگزوز فابریکش بدک نیست خوبه ولی اگه میخوای عوض کنی و یه حال اساسی به موتورت بدی به نظرم قیمت مناسب همین ارو و 2برادرز خوبه
قیمت داری؟

amir74
07-07-1391, 09:10 بعد از ظهر
اررو 500تا 800 هست فکر می کنم
2برادرز هم 1200 1300 به بالا

!NAVID!
07-07-1391, 10:25 بعد از ظهر
اررو 500تا 800 هست فکر می کنم
2برادرز هم 1200 1300 به بالا

برای این 500 تا 800 :297:
مال هیو 500 هست!!!!!
به نظرتون صدای 2 برادر روی این موتور چجوری میشه/صدای اروو چطوری میشه؟
راستی 2 برادر مال کجاست؟

شایسته فر
08-07-1391, 02:17 قبل از ظهر
سلام
با داداش **** صحبت کنه، می خواد اگزوز ارو رو بفروشه، دیشب هیو گرفته و اگزوزشو نمی خواد

Ali.K
08-07-1391, 04:04 قبل از ظهر
برای این 500 تا 800 :297:
مال هیو 500 هست!!!!!
به نظرتون صدای 2 برادر روی این موتور چجوری میشه/صدای اروو چطوری میشه؟
راستی 2 برادر مال کجاست؟

نه من قیمت الانو ندارم ولی تا جایی که یادمه مدل خوبشو بی دردسر و با سایلنسر صداشم خوب بود 300 بود الان نمیدونم گرون تر شده حتما
2Brothers هم تا جایی که یادمه آمریکاییه اصلش

داداش یه توصیه، اگزوز همه جوره و ارزونتر هم هست ولی میزنه دهن موتورتو سرویس میکنه، الان جنس خوب که موتورتم حال بیاره حداقلش 300 هست، مارک Dunlop هم بدک نیست ولی به پای Arrow یا 2brothers نمیرسه

!NAVID!
08-07-1391, 07:11 قبل از ظهر
نه من قیمت الانو ندارم ولی تا جایی که یادمه مدل خوبشو بی دردسر و با سایلنسر صداشم خوب بود 300 بود الان نمیدونم گرون تر شده حتما
2Brothers هم تا جایی که یادمه آمریکاییه اصلش

داداش یه توصیه، اگزوز همه جوره و ارزونتر هم هست ولی میزنه دهن موتورتو سرویس میکنه، الان جنس خوب که موتورتم حال بیاره حداقلش 300 هست، مارک Dunlop هم بدک نیست ولی به پای Arrow یا 2brothers نمیرسه
اگزوز های 30 سانتی رو دیدی به نظرت چطورن

Ali.K
09-07-1391, 04:47 قبل از ظهر
اگزوز های 30 سانتی رو دیدی به نظرت چطورن

عالین اتفاقا به آرکاوی همین 30 سانتیا خیلی میاد، من تو سایت خود keeway عکس آرکاوی گذاشته بود اگزوزش ارو بود از همین مدلی که میگی

!NAVID!
09-07-1391, 11:58 بعد از ظهر
من اگزوز های CooPer Star Mini رو که اقا مسعود میفروشه رو میگم
میتونی عکسی که تو اون سایت بود رو بزاری

Ali.K
10-07-1391, 03:35 قبل از ظهر
من اگزوز های CooPer Star Mini رو که اقا مسعود میفروشه رو میگم
میتونی عکسی که تو اون سایت بود رو بزاری

متاسفانه من روی کامپیوترم ندارم که آپش کنم ببینی، اتفاقا خودتم یه عکس دوسه صفحه قبل گذاشتی که آرکاوی نارنجی یه اگزوز ارو روش بود من اون تیپی رو میگم خیلی شیکه

!NAVID!
13-07-1391, 11:22 بعد از ظهر
بچه ها چند تا عکس از موتورتون رو بزارید
اینم عکس های موتور من
عکس 3 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 4 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 5 ([Only registered and activated users can see links])

Ali.K
16-07-1391, 05:23 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز شرمنده دیر شد اینم از عکسای رخش ما rkv

عکس 6 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 7 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 8 ([Only registered and activated users can see links])

:bighug:

gto
16-07-1391, 05:36 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز شرمنده دیر شد اینم از عکسای رخش ما rkv

عکس 6 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 7 ([Only registered and activated users can see links])
عکس 8 ([Only registered and activated users can see links])

به به چه موتور قشگی سوار بشید بعد که سوار شدین با قدرت مانور بالا و با قدرت انجینش حال کنید فلاپ هم که نداره چه بهتر
مثلا بریدی نزدیک هیوسانگ یذره بهش نگاه چب کنید بعد ***زونید تحریک میشه میفته دنبالتون ولی امان از موتور سوسولی امان از موتورای فلاپ داره

- - - Updated - - -

Ali.K
16-07-1391, 05:46 قبل از ظهر
به به چه موتور قشگی سوار بشید بعد که سوار شدین با قدرت مانور بالا و با قدرت انجینش حال کنید فلاپ هم که نداره چه بهتر
مثلا بریدی نزدیک هیوسانگ یذره بهش نگاه چب کنید بعد ***زونید تحریک میشه میفته دنبالتون ولی امان از موتور سوسولی امان از موتورای فلاپ داره

- - - Updated - - -
ما مخلصتیم دادا :flower4: هیوسانگ که سوسولیه سوسسسسکه :4chsmu1:

gto
16-07-1391, 05:48 قبل از ظهر
ما مخلصتیم دادا :flower4: هیوسانگ که سوسولیه سوسسسسکه :4chsmu1:

قربونت عزیز پیشنهاد میکنم با سی جی یابو وبعد هم با موتور های 2زمانه 125 به بالا کلکل نکن

Ali.K
16-07-1391, 05:58 قبل از ظهر
قربونت عزیز پیشنهاد میکنم با سی جی یابو وبعد هم با موتور های 2زمانه 125 به بالا کلکل نکن

براچی؟

gto
16-07-1391, 06:16 قبل از ظهر
براچی؟

سی جی یابو که خودت میدونی هم خودش غیر استاندارد هست وهم تو لحظه کلکل کردن رانندش جوگیر میکنه وحشتانک اون وقت اگه یه اتفاقی پیش بیاد.....
موتورهای2زمانه هم کلاچیزی حالیشون نیست نامردن مثلا تخته گاز داری میره یه یاماها100که مال20سال پیش هست داره پشت سرت میادی اینا تجربه کردم نه با بی کلاج با تریل200 جترو 110میرفتم پابه پام داشت میومد اگر هم از خاونواده کاوازاکی باشن که ولشکن نگم بهتره

Ali.K
17-07-1391, 03:58 قبل از ظهر
نه داداش خیالی نیس واسمون تا حالا که کل هاش نرسیدن به پامون :12: اونم که شما بودی تریل بوده این آرکاویه :19:

فرزاد شاه گل
17-07-1391, 05:20 قبل از ظهر
من rkv داشتم 115 تا بیشتر نمیرفت
سی جی یابو میگرفچفت موتورم را

Ali.K
17-07-1391, 08:30 قبل از ظهر
من rkv داشتم 115 تا بیشتر نمیرفت
سی جی یابو میگرفچفت موتورم را

من نمیدونم شما چطور میرفتی که سی جیم بهت میرسیده :297:
والا الان که موتور من تو آب بندیه و اصلا گازش نمیدم توی دور موتور 5هزار دقیق 85-90 تا میره حالا من نمیدونم 115 تارو چطوری موتور شما زور میزده؟! :hippie7:
ولی تا حالا که سی جی که هیچی پالس 180 هم کم آورد! حالا من کاری ندارم کی کیو گرفت کی با چندتا رفت، برا من تنها سرعت ملاک نیست برای من استیل موتور با کیفیتش و موارد دیگه هم مهمه ، اگه برام سرعت مهم بود که دو تومن دیگه میذاشتم روش میرفتم یه cb میگرفتم

شایسته فر
17-07-1391, 08:36 قبل از ظهر
دوستان قیمت کیلومتر rkv+ چراغ جلوش

Ali.K
17-07-1391, 08:42 قبل از ظهر
دوستان قیمت کیلومتر rkv+ چراغ جلوش

والا من قیمت الانو ندارم ولی دوسه هفته پیش صفحه کیلومتر 140 تومن بود و صفحه کیلومتر با کاسه چراغ جلو 400 تومن فکر کنم بود باید یه زنگی به کویر بزنی قیمت بگیری

gto
17-07-1391, 08:31 بعد از ظهر
نه داداش خیالی نیس واسمون تا حالا که کل هاش نرسیدن به پامون :12: اونم که شما بودی تریل بوده این آرکاویه :19:

ببین جترو200موتور خوبی نیست قبول موتور یاماها اونم هیچی
:23:ولی نیاد اون روزی که GTo-zx-CRM-TSR هوس تفریح نه کلکل کردن به سرشون بزنه که اون روز حکم شکست موتور 4زمانه حالا هر موتوری که میخواد باشه(موتورهای سبک) از قبل براشون صادر میشه!!!
براشونم فرقی نمیکنه چه تفریحی باشه لای کشیدن - مسابقه شتاب-مسابقه سرعت:24:
رفیقم اپاچی گرفته با GTO اون یکی رفیقم پیشش میرم میگم میای تو اتوبان فرودگاه مسابقه بدیم بنزین ازمن میگه منا معاف کن داداش بش میگم با CRm خسته میام میگه اصلا من اپاچی نخریدم ولم کن:waiting:

فرزاد شاه گل
17-07-1391, 09:56 بعد از ظهر
والا من قیمت الانو ندارم ولی دوسه هفته پیش صفحه کیلومتر 140 تومن بود و صفحه کیلومتر با کاسه چراغ جلو 400 تومن فکر کنم بود باید یه زنگی به کویر بزنی قیمت بگیری
بله درسته من برا موتورم کنسول جلو را با چراغ 350 خریدم

AmiR.b
22-07-1391, 10:41 بعد از ظهر
الان قیمت این موتور چنده دقیقا؟!

Ali.K
23-07-1391, 02:24 قبل از ظهر
الان قیمت این موتور چنده دقیقا؟!

آخرین باری که دیدم 3100 بود مگه اینکه گرون تر شده باشه

AmiR.b
23-07-1391, 03:23 قبل از ظهر
آخرین بار کی دیدین؟!
شما که خودتون موتورو دارین به نظرت خوبه 160 ام رو بدم rkv بگیرم؟

Ali.K
23-07-1391, 06:29 قبل از ظهر
آخرین بار کی دیدین؟!
شما که خودتون موتورو دارین به نظرت خوبه 160 ام رو بدم rkv بگیرم؟

هفته پیش دیدم

والا راستیتش من موتور هندی سوار نشدم ولی تعریفشو خوب شنیدم، به نظر من rkv و هندی های بازار تقریبا توی یه رده هستن بجز اختلافات کوچیک، شما باید ببینی خواستت از این موتور چیه؟! سرعتو شتاب؟ تیپو قیافه؟ کیفیت؟ ...؟

F.Shahgol
13-08-1391, 12:29 قبل از ظهر
هفته پیش دیدم

والا راستیتش من موتور هندی سوار نشدم ولی تعریفشو خوب شنیدم، به نظر من rkv و هندی های بازار تقریبا توی یه رده هستن بجز اختلافات کوچیک، شما باید ببینی خواستت از این موتور چیه؟! سرعتو شتاب؟ تیپو قیافه؟ کیفیت؟ ...؟تاپ اسپید زدید یانه؟هر کی زده بیاد بگه
ali.kدنده یک چند تا میره؟؟2 چند تا میره؟

!NAVID!
13-08-1391, 08:09 قبل از ظهر
سلام من با دند 1 حدودا 65 تا رفتم

F.Shahgol
13-08-1391, 09:41 قبل از ظهر
سلام من با دند 1 حدودا 65 تا رفتم
سوار شدم دنده یکزور که میزد به 47 یا 50 میرسید ؟
لطفا سوالام را همه را جواب بدید
متشکرم

- - - Updated - - -

تاپ اسپید چی؟

!NAVID!
13-08-1391, 09:53 بعد از ظهر
8 lماهه دارمش مدل 91
نه تقویت نشده
وقتی به سرعت 60 65 میرسید صدای موتور واقعا زیاد میشد(فشار وارد میشد)

F.Shahgol
13-08-1391, 10:06 بعد از ظهر
8 lماهه دارمش مدل 91
نه تقویت نشده
وقتی به سرعت 60 65 میرسید صدای موتور واقعا زیاد میشد(فشار وارد میشد)
تاپ اسپید چی؟

Ali.K
15-08-1391, 05:03 قبل از ظهر
تاپ اسپید زدید یانه؟هر کی زده بیاد بگه
ali.kدنده یک چند تا میره؟؟2 چند تا میره؟

من پر نکردم ببینم چندتا میره هر دنده

!NAVID!
16-08-1391, 06:43 قبل از ظهر
من 110 رفتم

کاوه
16-08-1391, 07:19 بعد از ظهر
انجین این موتور بعد مدتی صدا میوفته
یدونه دیدم زیر 1000تا کار کرده بود اما انجین صدای بدی میداد
انگام موتور گاز میخورد ولی راه نمیرفت

- - - Updated - - -

مدل انجینش هم قدیمه و فقط ظاهرش امروزی و فریبنده شده

F.Shahgol
18-08-1391, 06:26 قبل از ظهر
من 110 رفتم
اقا نوید شما حورشیدی را عوض کردی ؟
چند انداختی جلو را وعقب را چند انداختی؟

!NAVID!
18-08-1391, 09:08 قبل از ظهر
به خورشیدی ها دست نزدم

نیما نادری
18-08-1391, 09:43 بعد از ظهر
110 کیلومتر با اون خورشیدی عقب بزرگ واقعا کافیه !!!!

!NAVID!
18-08-1391, 10:37 بعد از ظهر
البته ناگفته نماند که موتور داشت میپوکید:دی

F.Shahgol
18-08-1391, 10:52 بعد از ظهر
110 کیلومتر با اون خورشیدی عقب بزرگ واقعا کافیه !!!!
فکر کنم با تعویض خورشیدی عقب به 36 و جلو به 16 تعغیرات محسوسی توش ایجاد بشه
ومعکوس های خوبی بکشه

F.Shahgol
17-10-1391, 12:15 قبل از ظهر
بالخره بین دایچی و rkv اینو خریدم
موتور خوبیه 2 هفته پیش خریدم تا الان 1000 تا کار کرده به قیمت 3100
به زودی عکس هاش را میزارم
115 تا تاپ اسپید زدم و احساس میکنم بازم جا داره
کار هایی که روش انجام دادم:
تعویض روغن رو120 کیلومتر که کاسترول جی پی ریختم
تا 500 تا ابندی کردم و دور موتور را تا 6 بیشتر بالا نبردم
وبعد 500 تا شتاب گیری کردم و تاپ سپید
شمع ngk ژاپن انداختم
باد لاستیک ها نیتروژن
و قدم بعدی تعویض اگزوز و خورشیدی ها و نصب زنون

F.Shahgol
17-10-1391, 07:40 قبل از ظهر
یه کلگی اسپرت دیدم 50 تومان نمیدونم بندازم یا نه

alireza1520
17-10-1391, 07:40 قبل از ظهر
سلام دوستان میخواستم اگزوز آر کی وی خودمو عوض کنم ولی دیدم هیچ جا مثل اینجا واسه مشورت بهتر نیست. تو اگزوزایی که کویر گذاشته کدومشو بذارم که هم قدرت موتور کم نشه و هم صداش از این حالت گوش خراشی در بیاد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

dariush
17-10-1391, 08:08 قبل از ظهر
بالخره بین دایچی و rkv اینو خریدم
موتور خوبیه 2 هفته پیش خریدم تا الان 1000 تا کار کرده به قیمت 3100
به زودی عکس هاش را میزارم
115 تا تاپ اسپید زدم و احساس میکنم بازم جا داره
کار هایی که روش انجام دادم:
تعویض روغن رو120 کیلومتر که کاسترول جی پی ریختم
تا 500 تا ابندی کردم و دور موتور را تا 6 بیشتر بالا نبردم
وبعد 500 تا شتاب گیری کردم و تاپ سپید
شمع ngk ژاپن انداختم
باد لاستیک ها نیتروژن
و قدم بعدی تعویض اگزوز و خورشیدی ها و نصب زنون

مبارکه حتما اچار کشی هم ببر یکی از دوستام داره ولی اچار کشی نبرده و صداهای عجیب غریب از انجینش میاد
به نظره من دست به خورشیدیش نزن یکی از دوستان چند صفحه بحث کرده بودن

F.Shahgol
17-10-1391, 08:42 قبل از ظهر
مبارکه حتما اچار کشی هم ببر یکی از دوستام داره ولی اچار کشی نبرده و صداهای عجیب غریب از انجینش میاد به نظره من دست به خورشیدیش نزن یکی از دوستان چند صفحه بحث کرده بودناره اخر هفته میبرم اچار کشی . بله خورشیدی جلو را فقط میخام 17 یا 18 بندازمیکی این کار را کرده بود

- - - Updated - - -

تاپ اسپید همه ی دنده ها
دنده1 :45
دنده 2: 65
دنده 3 :85
دنده 4 :105
دنده 5: 115
ا دنده 3 در حد پالس 180 یا 200 هست؟
البته فکر کنم 4 و 5 هن باشه نظر دوستان چیه؟ت

alireza1520
17-10-1391, 09:55 بعد از ظهر
سلام دوستان میخواستم اگزوز آر کی وی خودمو عوض کنم ولی دیدم هیچ جا مثل اینجا واسه مشورت بهتر نیست. تو اگزوزایی که کویر گذاشته کدومشو بذارم که هم قدرت موتور کم نشه و هم صداش از این حالت گوش خراشی در بیاد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید کسی نیست کمکم کنه!

شایسته فر
17-10-1391, 10:13 بعد از ظهر
کسی نیست کمکم کنه!
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی!!!!
دادا چند وقتی سایت مشکل داشته و خیلی اساتید نیومدن هنوز
کسی بدونه قطعا دریغ نمی کنه

dariush
17-10-1391, 11:07 بعد از ظهر
کسی نیست کمکم کنه!

دوست عزیز توی صفحه 33 اینجا Rkv 200 ([Only registered and activated users can see links])
یکی از بچه ها اگزوز رو عوض کرده و لینکه دانلودشم گزاشته

F.Shahgol
17-10-1391, 11:53 بعد از ظهر
این هم از عکسای عروسک ما

F.Shahgol
18-10-1391, 08:24 قبل از ظهر
دوستان نظرشون در مورد این موتور چیه؟
من که راضییم درسته پیشرفته نیست ولی من عاشقشم
خوشگل ولاتی هست وسرعتش بد نیست
نهایت تو شهر 90 تا میریم و چی بشه تو اتوبان یا سفر که 120 تا واقعی میره
به نظر من کافیه

alireza1520
18-10-1391, 05:55 بعد از ظهر
دوست عزیز توی صفحه 33 اینجا Rkv 200 ([Only registered and activated users can see links])
یکی از بچه ها اگزوز رو عوض کرده و لینکه دانلودشم گزاشته

سلام. اونو قبلاً دیدم. الانم که عکساش لود نمیشه لینک فیلمشم خراب شده. ولی یه سری اگزوزای حرفه ای تو سایت کویر گذاشتن واسه فروش میخواستم بدونم کدومشون از لحاظ فنی به نکاتی قبلا اشاره کردم نزدیکترو بهتره و اصولا ایا میشه از جای دیگه ای هم با قیمت مناسبتر اینا رو تهیه کرد. آیا نصبش عملی هست؟...
اینم لینکش: [Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/662/%D8%A7%DA%AF%D8%B2%D9%88%D8%B2.html

dariush
19-10-1391, 12:27 قبل از ظهر
سلام. اونو قبلاً دیدم. الانم که عکساش لود نمیشه لینک فیلمشم خراب شده. ولی یه سری اگزوزای حرفه ای تو سایت کویر گذاشتن واسه فروش میخواستم بدونم کدومشون از لحاظ فنی به نکاتی قبلا اشاره کردم نزدیکترو بهتره و اصولا ایا میشه از جای دیگه ای هم با قیمت مناسبتر اینا رو تهیه کرد. آیا نصبش عملی هست؟...
اینم لینکش: [Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/662/%D8%A7%DA%AF%D8%B2%D9%88%D8%B2.html

داداش به نظره من این گزوز ها برای ار کا وی گرون هستش ولی اگه اطلاع دقیق تری خواستی دوستان فنی راهنمایتون میکنن

alireza1520
19-10-1391, 09:03 بعد از ظهر
داداش به نظره من این گزوز ها برای ار کا وی گرون هستش ولی اگه اطلاع دقیق تری خواستی دوستان فنی راهنمایتون میکنن یه سری اگزوزا هم هستن که ارزونتر بین 300 400 تو رشت می بندن ولی نامو نشون نداره. اینا کمک نمیکنه؟

Ali.K
22-10-1391, 07:29 قبل از ظهر
این هم از عکسای عروسک ما

داداش مبارکت باشه خیلی موتورت قشنگه ایشالله چرخش برات بچرخه و با خوشیو سلامت سوارش شیو حالشو ببری

- - - Updated - - -

یه سری اگزوزا هم هستن که ارزونتر بین 300 400 تو رشت می بندن ولی نامو نشون نداره. اینا کمک نمیکنه؟ سلام علیرضا جان داداش من دقیق اطلاع ندارم ولی این نکته رو حواست جمع باشه که اگزوز چینی نندازی، از اینا که هیچ اسمو رسمی نداره و فقط صدا میده ولی در عوض اینقد به موتورت فشار میاره که عمر موتورتو کم کنه. قیمت این اگزوزا تابستون حدود 200-300 بود الان نمیدونم ولی اگه میخوای اگزوز درستو حسابی بندازی برندهای معروف و خوبی تو بازار هست ولی به نظرم Arrow خیلی مناسب باشه قیمتش فقط بالاست البته اگزوز خوب قیمتش بالاست. از شرکت کویر یه اطلاع بگیر ببین مدلی برای آرکاوری دارن؟ ولی من دیدم رو آرکاوی بستن، پایه کوتاه هستش به اصطلاح 30 سانتی هم میگن، یکم کوتاهه ولی به آرکاوی میاد الان اگزوز خود آرکاوی یه مکانیکه به من گفت 500 تومنه!

F.Shahgol
22-10-1391, 09:40 بعد از ظهر
دوستان چرا دنده 4 دور موتور از 9 بالا تر نمیره و دنده 5 رو 8 میمونه؟
راهنمایی کنید
به خاطره محدود کننده هست؟
من فکر کنم یه چیزی تو مایه محدود کننده داره
راهنمایی لطفا

کاوه
22-10-1391, 09:48 بعد از ظهر
محدود کننده؟؟؟؟؟؟؟ مگه cbr1000هست که محدود کننده داشته باشه !!!!

Milad_2Rbo
22-10-1391, 09:56 بعد از ظهر
دوستان چرا دنده 4 دور موتور از 9 بالا تر نمیره و دنده 5 رو 8 میمونه؟
راهنمایی کنید
به خاطره محدود کننده هست؟
من فکر کنم یه چیزی تو مایه محدود کننده داره
راهنمایی لطفا
قدرت موتورت کم میاد.باید خورشیدی عقبو کوچیک کنی جلو رو بزرگ...

شایسته فر
22-10-1391, 10:53 بعد از ظهر
منظور داداش میلاد این بود که یا عقبو بزرگ کن یا جلو رو کوچیک
که به نظرم عقبو یکم بزرگتر کنی بهتره
البته اول شمع خوب بعد همون اگزوز که گفتی بعدش فیلتر هوای درست حسابی و اگه لازم بود که فکر نکنم لازم باشه خورشیدی!!

F.Shahgol
23-10-1391, 12:56 قبل از ظهر
البته اول شمع خوب بعد همون اگزوز که گفتی بعدش فیلتر هوای درست حسابی و اگه لازم بود که فکر نکنم لازم باشه خورشیدی!!
شمع که ngk اصل انداختم
به زودی هم اگزوز
خورشیدی جلو را که بزرگ کنم سرعت بیشتر میشه
اگه عقب را بزرگ کنم شتاب زیاد میشه

شایسته فر
23-10-1391, 01:00 قبل از ظهر
نسبت داره داداش
اگه به یه نصبت بزگ یا کوچیک بشن تغییری احساس نمی کنی
اگه نسبت ها جوری باشه که انگار عقب رو بزرگ کردی قدرت موتور بیشتر میشه و شتاب زیاد میشه
اگه برعکس قدرت موتور کم میشه در عوض تاپ اسپید زیاد میشه

M@hy@r
23-10-1391, 01:06 قبل از ظهر
میلاد دقیقا برعکس گفتی ، این کار قدرت موتورو شدیدا کم تر میکنه

دادا شایسته مطمئنی اگزوز توی سرعت تاثیر داره؟ :icon_pf _99_:
شمع و خورشیدی درست ، فیلتر هوا هم تا حدودی ، ولی اگزوز :297::laie_14:

F.Shahgol
23-10-1391, 01:25 قبل از ظهر
من شنیدم اگه عقب بزرگ بشه تاپ اسپید میاد پایین
من 118تا پر کردم دنده 5 دور موتور رو 8 بود
دیگه بیشتر زور میزد
چی کار کنم به سرعت و قدرت بیشتری برسم
داداش شایسته فر جلو را کوچیک کنم چطوره؟
یا عقب را بزرگ کنم؟

شایسته فر
23-10-1391, 01:28 قبل از ظهر
دادا من نگفتم تو سرعت
قراره یه کار بکنه تا دور موتورش بیشتر بیاد بالا=قدرت بیشتر
اگزوز هم تو قدرت خیلی موثر هست
تو سرعتم تاثیر داره(البته نه تو تاپ اسپید!!)
وقتی شما اگزوزو عوض می کنی با یه نمونه اسپرت اولا نفس موتور باز میشه یعنی گازهای خوروجی راحت تر و سریع تر خارج میشن و خود این تو قدرت موتور تاثیر داره
دوما اگزوزهای اسپورت(البته نه همشون) وزن موتور رو داری کمتر می کنی پس بازم تاثیر میزاره تو قدرت و در نهایت سرعت
تاپ اسپید زیاد نمیشه با این اعمال
مثلا اگه موتور قبلا به سرعت 120 نمیرسیده و الان میرسه دلیل بر اضافه شدن تاپ اسپید نیست بلکه قبلا به خاطر قدرت کم ،موتور به این سرعت نمی رسیده!!

================================================== ============================================

دادا 2 تا پسنت بالاتر گفتم
عقب بزرگتر بشه یا جلو کوچکتر اگه با یه نسبت باسشه جواب مساوی می گیری(البته تقریبا)
ضمنا بازم در بالا گفتم که با این کار شتاب و قدرت بیشتر میشه و سرعت نهایی کم می شه
برای اینکه شما تاپ رو ببری بالا می تونی خورشیدی عقب رو یکم کوچکتر بکنی در عوض برای بالا بردن قدرت موتور؛ کارهایی رو انجین انجام بدی تا قدرتو بیشتر کنه
مثلا همون شمع و فیلتر هوا و اگزوز و .............. تا جایی که بخوای هزینه کنی!!

F.Shahgol
23-10-1391, 01:58 قبل از ظهر
مرسی داداش
جلو را کوچیک میکونم

شایسته فر
23-10-1391, 02:03 قبل از ظهر
با کوچیک کردن خورشیدی جلو تاپ رو زیاد و قدرت رو کم می کنی
مثلا وقتی تو سربالای داری میری به فکر دینده پنج نباید باشی!!!!!!

F.Shahgol
23-10-1391, 02:16 قبل از ظهر
اگه جلو را بزر گ کنم خوبهه؟

نیما نادری
23-10-1391, 04:10 قبل از ظهر
با کوچک کردن خورشیدی جلو قدرت زیاد شتاب زیاد ولی تاپ اسپید کم میشه

مدل 250 سی سی آب خنک 2013

شایسته فر
23-10-1391, 06:43 قبل از ظهر
دادا من نگفتم تو سرعت
قراره یه کار بکنه تا دور موتورش بیشتر بیاد بالا=قدرت بیشتر
اگزوز هم تو قدرت خیلی موثر هست
تو سرعتم تاثیر داره(البته نه تو تاپ اسپید!!)
وقتی شما اگزوزو عوض می کنی با یه نمونه اسپرت اولا نفس موتور باز میشه یعنی گازهای خوروجی راحت تر و سریع تر خارج میشن و خود این تو قدرت موتور تاثیر داره
دوما اگزوزهای اسپورت(البته نه همشون) وزن موتور رو داری کمتر می کنی پس بازم تاثیر میزاره تو قدرت و در نهایت سرعت
تاپ اسپید زیاد نمیشه با این اعمال
مثلا اگه موتور قبلا به سرعت 120 نمیرسیده و الان میرسه دلیل بر اضافه شدن تاپ اسپید نیست بلکه قبلا به خاطر قدرت کم ،موتور به این سرعت نمی رسیده!!

================================================== ============================================

دادا 2 تا پسنت بالاتر گفتم
عقب بزرگتر بشه یا جلو کوچکتر اگه با یه نسبت باسشه جواب مساوی می گیری(البته تقریبا)
ضمنا بازم در بالا گفتم که با این کار شتاب و قدرت بیشتر میشه و سرعت نهایی کم می شه
برای اینکه شما تاپ رو ببری بالا می تونی خورشیدی عقب رو یکم کوچکتر بکنی در عوض برای بالا بردن قدرت موتور؛ کارهایی رو انجین انجام بدی تا قدرتو بیشتر کنه
مثلا همون شمع و فیلتر هوا و اگزوز و .............. تا جایی که بخوای هزینه کنی!!

با کوچیک کردن خورشیدی جلو تاپ رو زیاد و قدرت رو کم می کنی
مثلا وقتی تو سربالای داری میری به فکر دینده پنج نباید باشی!!!!!!
اشتباه لپی بود ببخشید منظور همون بزرگ کردن بود که در بالا هم گفتم!!
پست اول درسته!!

با کوچک کردن خورشیدی جلو قدرت زیاد شتاب زیاد ولی تاپ اسپید کم میشه

مدل 250 سی سی آب خنک 2013

250 خیلی شبیه دوک هست!!!
فکر می کنم چیز خوبی از آب در اومده باشه

- - - Updated - - -

اگه جلو را بزر گ کنم خوبهه؟
به نظر من خورشیدی عقب رو کوچیک کن چون جلو رو نمیشه زیاد دستش زد
شمع خوبم که داری+به فکر اگزوزم که هستیپس فکر کنم نتیجه مطلوب رو بگیری
بعدا به فکر فیلتر هوا هم باش

Ali.K
23-10-1391, 07:16 قبل از ظهر
مدل 250ش خیلی طراحیشو زیباتر کرده خوشم اومد فقط هنوز طرح دسته فرمونش مثل قبله
ولی یه تغییر اساسی که خیلی به جا بوده دادن کمک فنرشو مونوشاک کردن همین طراحیشو زیباتر کرده

کاوه
23-10-1391, 07:25 قبل از ظهر
از بغل خوبه از جلو قیافه نداره
اگزوزش هم یجوریه !!!

شایسته فر
23-10-1391, 08:44 قبل از ظهر
اگزوزشو میشه مثل دوک آورد زیر

F.Shahgol
23-10-1391, 08:46 قبل از ظهر
از جلو مثل باجاج 125 هست
زشته

شایسته فر
23-10-1391, 09:00 قبل از ظهر
از جلو که جفت همین ار کا وی هست!!!!!! نه پالس 125xcd!!!!!

!NAVID!
28-10-1391, 07:26 بعد از ظهر
سلام
چرا این تاپیک خوابیده؟
صدای موتور من زیاده میخوام براش خفه کن درست کنم خفه کن سرعتشو کم میکنه؟
راستی خودم یکی با وسایل توی خونه درست کردم صداشو باحال میکنه
صداشم اپلود میکنم شما بشنوین ، نظر بدین

K.I.A
28-10-1391, 07:51 بعد از ظهر
اگزوز ربطی به سرعت نداره راحت باش...

!NAVID!
28-10-1391, 09:17 بعد از ظهر
برای انجین مشکلی پیش نمیاد؟

K.I.A
28-10-1391, 09:46 بعد از ظهر
نه اگه دبی رو کم نکنه فقط کاهش صدا باشه مشکلی نداره

!NAVID!
28-10-1391, 10:06 بعد از ظهر
نه اونجاشو کوچیک کردم
چجوری میتونم بدون کوچیک کردن دبی صدارو کم کنم؟

F.Shahgol
01-11-1391, 01:03 قبل از ظهر
موتورم را گزاشتم اچار کشی
یارو گفت برقش یه مشکلی داره نمیزاره موتور تمام قدرتش را نشون بده یه مشکلی داره
گفت یا مال cdi هست یا بوبین و یا....
گفت یه گیری داره سر راهش
حالا داره برام درست میکنه

- - - Updated - - -

گفت اگه عیبش را پیدا کنم و درستش کنم دیگه نیازی به عوض کردن دنده زنجیر وا گزوز نیست
تصمیم گرفتم اگزوز را دستکاری کنم

شایسته فر
01-11-1391, 01:22 قبل از ظهر
فقط حواست باشه بتونی اصولی درش بیاری تا به انجین آسیب نرسونه!!

- - - Updated - - -

فقط حواست باشه بتونی اصولی درش بیاری تا به انجین آسیب نرسونه!!

سعید14313
01-11-1391, 05:36 قبل از ظهر
سلام کسی مشخصات rkv250 نداره خیلی خوشگله

شایسته فر
01-11-1391, 07:55 قبل از ظهر
چند صفحه قبل یه صحبتهایی شده در موردش